100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 100 resultater.
BeredskabsforbundetEr du struktureret nok til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så læs videre

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Materialespecialist inden for plast/polymer/kompositmaterialer til R&D

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S, Helsingør

Trelleborg Sealing Solutions (TSS) Helsingør får biler til at yde mere, fly til at lande stabilt og gravkoen til at bryde igennem det umulige, for vi er 350 super dedikerede kolleger, der er specialiserede i udvikling og produktion af tætningssystemer til højteknologiske virksomheder inden for hydraulik-, bil-, fly-, skibs-, olie- og maskinindustrien.

Sammen med resten af kollegaerne i R&D skal du vedligeholde og forbedre det højest mulige vidensniveau om PTFE og Polymeres tætnings-performance, så vi fortsat fortjener rollen som Globalt Lead Center i Trelleborg inden for området.

Hos os får du mulighed for at være med til fortsat at skabe verdensklasse-produktion i Danmark – og for at have en finger med i spillet mange steder. Du udfordrer vanetænkningen og kan med din produktive tilgang og nysgerrighed bringe os et niveau op.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Indrykket: 
IJH A/S
IT-driftsmedarbejder/ERP-supporter

IJH A/S, Ålsgårde

Er du uddannet it-supporter eller tilsvarende og har erfaring med it-supportopgaver og trives du med en hverdag, hvor der både er lettere og mere komplicerede IT-opgaver/fejlsøgninger? Har du erfaring med Dynamics 365 FO, AX12? Så er du måske vores nye IT-driftsmedarbejder?

Du kommer til at arbejde i en fuldtidsstilling i en mindre IT-afdeling i IJH A/S med et stort ansvar. Opgaverne er at supporte vores implementering af Dynamics 365 FO, brugersupport, IT-sikkerhed, rettighedshåndtering og EDI-integrationer m.m.

Som IT-driftsmedarbejder arbejder du med at vedligeholde, overvåge og udvikle driften af:

 • Dynamics 365 FO, SQL Server, Power BI og Jet Global.

Derudover vil du i IJH A/S varetage:

 • Uddannelse af medarbejdere inden for IT-systemer nævnt ovenfor.
 • Oprettelse og gennemførelse af udviklingsprojekter og dokumentation herfor.
IJH A/S
Indrykket: 
Bavarian Nordic A/S
Experience environmental specialist for aseptic production

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have a broad experience with supporting aseptic production areas within the pharmaceutical industry? Would you like to utilize your experience in a role where you provide support across our aseptic process and clean rooms? Do you thrive in an outgoing role where you connect your own specialized knowledge within your team to find the best solutions in cross functional tasks with other departments? Then you might be the specialist we are looking for!

Bavarian Nordic A/S

As an aseptic environmental specialist you will become part of our Environmental Support & Biosafety department. The department is responsible for supporting our aseptic production areas within the vaccine drug substance and the drug product fill and finish facilities. This position will have main focus on our new fill and finish facility and will be part of a drug product aseptic team of 5 persons.

Bavarian Nordic A/S
Indrykket: 
STARK
STARK søger Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev.

Som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev og Chaufførelev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Har en systematisk tilgang, hvor det falder dig naturligt at skabe struktur og overblik.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
STARK A/S
Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/SIntern sælger/kontormedarbejder

Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/S

Vi søger:
Medarbejder til varetagelse af forskellige daglige kontoropgaver fra hjemmekontor. Det er et krav, at du er bosat nord for Aalborg – helst i nærheden af Brønderslev. Du skal have bil til rådighed.

Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen inden for almindelig kontortid.

Dine opgaver:

 • Telefonpasning og kundebetjening.
 • Bestilling af varer, udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser.
 • Internt salgsarbejde.
TEMP TEAM A/SOperatør til visuel inspektion til vikariater

TEMP TEAM A/S søger for Bavarian Nordic i Kvistgård

Som inspektionsoperatør skal du kunne arbejde koncentreret og have blik for, om de emner du inspicerer, afviger fra normalen.

Inspektion er sidste kontrol i produktionskæden, hvorfor kvaliteten af dit arbejde er centralt. Da evnen til at udvælge gode fra dårlige emner afhænger af dit syn og produktkendskab, vil du gennemgå en intensiv træning og certificering til arbejdet.

Du vil blive synstestet for om du skal have briller for at kunne udføre arbejdet.

Udover inspektionsarbejdet vil dine opgaver bestå af:

 • Betjening og rengøring af produktionsudstyr
 • Udtagning og håndtering af procesprøver
 • Modtagelse af råvarer i produktionsområdet
Indrykket: 
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Helsingør

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
Indrykket: 
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Helsingør

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded salgsassistent til vores butik i Helsingør.

Louis Nielsen A/S

Som salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Som salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Bavarian Nordic A/S
Experienced Process Supporter for aseptic production

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have a broad experience with supporting aseptic production processes within the pharmaceutical industry? Would you like to utilize your experience in a role where you provide support across our different production processes? Do you thrive in an outgoing role where you connect the specialized knowledge within the team to find the best solutions in cross functional tasks and projects? Then you might be the Process Supporter we are looking for!

Bavarian Nordic A/S

As Process Supporter you will become part of our Fill & Finish Processes team. The team is responsible for supporting all of our productions processes within formulation, wash and sterilization, filling, freeze drying and visual inspection.

Bavarian Nordic A/S
Indrykket: 
Boliggården
Ejendomsfunktionær

Boliggården, Helsingør

Er du serviceorienteret, tager initiativ, og har du erfaring fra et job som ejendomsfunktionær? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Som ejendomsfunktionær trives du om sommeren med, at ukrudtet gror, og om vinteren er du parat med fejemaskine og skovl, når det sner. Og indimellem hjælper du fru Hansen, når hendes vandvane drypper.

Dine primære opgaver vil være:

 • Vedligeholdelse og pleje af udearealer, herunder græsslåning, hækklipning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse m.m.
 • Affaldshåndtering
 • Beboerservice og småreparationer i afdelingerne
Bavarian Nordic A/S
Automation Engineer med fokus på projektledelse

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Vil du være en del af et fantastisk team hvor samarbejde, produktivitet og høje ambitioner går hånd i hånd? Kan du lide at være driver på projekter og agere teknisk specialist uden at miste fokus på tid, økonomi og kvalitet? Så er du måske den Automation Engineer vi leder efter!

Som Automation Engineer vil ~70 % af dit arbejde være projektorienteret og bestå af dels at drive egne projekter samt agere teknisk SME i andre projekter. Derudover vil du blive ansvarlig for at yde teknisk support på SCADA issues, inspektioner og div. Afdelingsopgaver.

Bavarian Nordic A/S

Følgende vil være typiske opgaver:

 • Input til drift- og projektbudgetter
 • Projektledelse på egne projekter fra A-Z, og herunder
  • Styre tid, økonomi og kvalitet
  • Udarbejdelse/sikring af URS, CR, kvalificering
Bavarian Nordic A/S
Indrykket: 
Brødrene Dahl

Handelselever med gåpåmod til Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, Haderslev, Helsingør, Herning, Kolding, København, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Slagelse, Aalborg og Aarhus

Brødrene Dahl

Har du ambitioner og lyst til at påbegynde en lønnet elevuddannelse, hvor du både er i butik og deltager i skoleforløb med mange andre unge elever? Kan du se dig selv i en hverdag med tæt kundekontakt og sjov med dine kollegaer? Og kunne du tænke dig en attraktiv elevuddannelse, der åbner dørene for din fremtid?

Vi søger handelselever til vores butikker i Haderslev, Helsingør, Herning, Kolding, København, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Slagelse, Aalborg og Aarhus..

Langt størstedelen af din elevtid tilbringer du i den butik, du bliver tilknyttet. Her ekspederer du kunder, lægger varer på plads, modtager og bestiller varer samt mange andre butiksrelaterede opgaver. Din arbejdsuge er på 37 timer – fra mandag til fredag – så du altid har fri i weekenden.

Eriksholm Research Centre
Principal/Sr. scientist in multisensory speech communication

Eriksholm Research Centre, Snekkersten

We are seeking an internationally recognized expert in speech communication to join our scientific team working closely with our talented teams of researchers, engineers, and clinicians within Oticon alongside partners in academia.
We are looking for a scientist at the professor or associate professor level, or someone with significant research experience and potential.

Unik System Design A/S Our team is expected to publish their findings in leading scientific and clinical journals and to engage with the international research community at conferences and workshops, etc.

Our goal at Eriksholm is to empower people with hearing loss by generating new knowledge and deep insight that eventually can be applied in hearing instruments or other assistive devices.

Eriksholm Research Centre
Eriksholm Research Centre
Principal/Sr. scientist in hearing science

Eriksholm Research Centre, Snekkersten

We are seeking an internationally recognized expert of hearing science to join our team. You will get a great opportunity to shape, lead and conduct research on the impact of hearing impairment and rehabilitation with the potential to provide groundbreaking advances in user benefits in hearing healthcare.

Unik System Design A/S You will get a chance to work closely with our talented teams of researchers, engineers, and clinicians within Oticon alongside partners in academia. You will help develop our strategic research directions in hearing science.

Our team is expected to publish their findings in leading scientific and clinical journals and to engage with the international research community at conferences and workshops, etc.

Eriksholm Research Centre