226 job matcher din søgning 226 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Diakonhjem Kristinehøj Plejehjem søger sygeplejerske med tværgående koordinerende ansvar til dagvagt

Danske Diakonhjem, Helsingør

Plejehjemmet Kristinehøj søger en medansvarlig sygeplejerske fra 01.06.2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32-37 timer med arbejde hver 3. weekend.

Du skal have lyst til og gerne erfaring med at tage medansvar for de grundlæggende sygeplejeopgaver af ældre beboere i en travl og levende hverdag, hvilket betyder, at sygeplejeopgaverne om dagen kan variere en del, afhængig af den enkelte beboers døgnrytme og hverdagsliv. Du vil være medansvarlig sygeplejerske for 24-26 beboere.

Der er et tæt samarbejde med kolleger fra aften- og nathold, som indebærer formidling og planlægning af medansvar for opfølgning på igangsatte opgaver. Opgaverne glider mellem vagtlagene. Udover dit sygeplejefaglige ansvar er det vigtigt, at du har energi, er rummelig, er nærværende, har høj faglighed og en lyst til at medvirke til at skabe en god dag for vores ældre.

Danske Diakonhjem Kristinehøj Plejehjem søger Social- & sundhedshjælper til aftenvagt

Danske Diakonhjem, Helsingør

Plejehjemmet Kristinehøj søger en SSH til afsnit med 24-26 beboere fra 01.06.2022 eller snarest derefter. Stillingen er på 28 timer med arbejde hver 2. weekend.

Du skal have lyst til og gerne erfaring med at tage medansvar for de grundlæggende sygeplejeopgaver af ældre beboere i en travl og levende hverdag. Det er vigtigt, at du har energi, er rummelig, er nærværende, har høj faglighed og en lyst til at medvirke til at skabe en indholdsrig hverdag for vores ældre.

Samtidig skal du være med til at skabe et godt tværfagligt samarbejde med ca. 20 kolleger, bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere, social- og sundhedshjælpere, husassistenter samt timelønnede afløsere. Vi oplever os som et velfungerende plejehjem, som har fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere.

Danske Diakonhjem Kristinehøj Plejehjem søger Social- og sundhedsassistent til dagvagt

Danske Diakonhjem, Helsingør

Plejehjemmet Kristinehøj søger en SSA til en af vores afsnit med 24-26 beboere fra 01.06.2022 eller snarest derefter. Stillingen er på 32-37 timer pt. med arbejde hver 3. weekend.

Du skal have lyst til og gerne erfaring med at tage medansvar for de grundlæggende sygeplejeopgaver af ældre beboere i en travl og levende hverdag, hvilket betyder, at sygeplejeopgaverne om dagen kan variere en del, afhængig af den enkelte beboers døgnrytme og hverdagsliv.

Vores mål er at skabe et hjemligt miljø med livsglæde og mulighed for individuelle ønsker og behov. Det er vigtigt, at du har energi, er rummelig og nærværende, har høj faglighed og en lyst til at medvirke til at skabe en god dag for vores ældre med plads til at lindre i dagligdagens timer. Vi oplever os som et velfungerende plejehjem, som har fokus på at skabe optimale rammer for både beboere og medarbejdere.

Pharma4ever Engineering ApS
Automation Engineer – take the leap and become our new consultant!

Pharma4ever Engineering ApS, Tikøb

Are you ready to become part of our team of highly skilled specialists? And do you want to make your automation knowledge count as you help our pharmaceutical clients reach their goals? 

Grab this opportunity to do just that as you step into an organization that guarantees a unique team spirit, personal development, and a flexible work-life balance.   

You get to work with exciting pharma giants, contributing to projects ranging in length and scope. And I love that I get to hit the ground running, the project is pre-defined, and I get to do what I do best, putting my automation skills to good use.”- Palle Jørgin   

Want to know how you become our clients’ expert resource? Then read on!

Pharma4ever Engineering ApS
Pharma4ever Engineering ApS
Process Engineer – take the leap and help us build a new division!

Pharma4ever Engineering ApS, Tikøb

Would you like to make your expert process knowledge count as you make a difference for our clients within the pharmaceutical industry? And are you ready to help us start up a new division, making your mark on how we operate? 

Grab this chance to join a well-established team of specialists in an organization with a start-up feel and a unique team spirit.  

We’re adding a process engineering division to our service offering, and you get to impact the projects we work on, the services we offer and help us build a new team from the ground up,” – explains Jonas Højslet, CEO & Partner in Pharma4ever Eng. 

Want to help us shape our new division and work on exciting projects? Read on!

Pharma4ever Engineering ApS
Pharma4ever Engineering ApS
Wash and/or Sterilization Specialist – equipment and process

Pharma4ever Engineering ApS, Tikøb

Are you well versed in the art of wash and sterilization for equipment and processes? And would you like to put that knowledge to good use as a sought-after consultant?  

Then grab this chance to join a tight-knit team of experts in an organization with a unique team spirit. Here, you get to work with some of the major players in the Danish pharma industry, helping them solve essential tasks. 

There are no dreary routine tasks because the projects vary so much. And the pharma industry’s ever-evolving technologies and methods ensure that my skills are always used in the best way possible,” explains Klaus Pedersen.

Want to know more about how you can provide unique insight to various projects? Read on!

Pharma4ever Engineering ApS
Bavarian Nordic A/S
Compliance Senior Professional

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Do you have experience working with process optimizations within a GMP environment? Are you motivated by diving into the core of complex technical deviations and being the driver behind implementing improvements in collaboration with key stakeholders? Then, you might be the Senior Compliance Professional we are looking for!

Bavarian Nordic A/S

As Snr. Compliance Professional you will become part of the newly established Compliance Support team in Technical Service (TS).

The team currently consist of 2 academics and the main areas of responsibilities are to drive deviations, lead compliance improvement-projects and ensure inspection readiness. Your role in the team will be to be driver of deviations and improvements and through that, collaborating with a broad number of specialists, technicians, and QA.

Bavarian Nordic A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
OK-Fonden
Vi søger SSH og ansvarshavende SSA til aftenvagt

OK-Fonden, Hornbæk

Plejehjemmet Hornbækhave er en selvejende institution og en del af organisationen OK-Fonden (læs hér). Vi, og OK-Fonden, har fokus på hjemligheden og respekten for det enkelte menneskes behov, ønsker og drømme, hvilket ses i alt, vi gør. Kort sagt har vi fokus på det gode liv.

Kompleksiteten i arbejdet er stigende, og der vil være stor mulighed for faglige udfordringer og udviklingsmuligheder gennem både formelle kurser og uddannelse men ligeledes internt gennem vidensdeling, supervision og refleksion. Hos os vil du blive en del af videns- og erfaringsgrupperne, og vi har fast mødestruktur såsom daglig triage, sygeplejemøder, afsnitsmøder, fælleskaffe.

Insight Cosmetics Group A/S Financial Accountant med fokus på procesoptimering og digitalisering

Insight Cosmetics Group A/S, Kvistgaard

Brænder du for økonomi og optimering af økonomiprocesser? Motiveres du af regnskab, struktur og at tallene stemmer? Er du selvstændig, proaktiv og parat til at tage det næste skridt i din karrierer? Hvis ja, så har vi måske det perfekte job til dig.

Du bliver en del af et lille team med fokus på løbende at optimere og digitalisere forretnings- og økonomiprocesser for at yde den bedst mulige service til vores kunder og proaktivt understøtte vores forretningsvækst. Opgaverne er varierede og dækker hele spektret af regnskabsdiscipliner og bogholderi. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og tage dine kompetencer til næste niveau, hvis du er opsat på at lære mere om controlling og rapportering.

Deichmann Sko Salgsassistenter til vores butik i Helsingør Bycenter - 5 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
 • Du bliver en del af en succesfuld og voksende butikskæde
 • Deichmanns ledelse har fokus på trivsel og arbejdsglæde

Du lærer konceptet for Deichmann gennem praktisk træning i butikken og vi forventer, at du har interesse i at lære noget nyt.

Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Finanstrainee i København og Nordsjælland

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Drømmer du om en uddannelse som rådgiver i et pengeinstitut, der tager sit samfundsansvar alvorligt og hvor din stemme bliver hørt? Vi søger yderligere 2 finanstrainees til Københavnsområdet og Nordsjælland med start i september 2022.

I løbet af uddannelsen veksles der mellem teori og praksis. Du bliver klædt på til at rådgive kunderne og får løbende mere ansvar i takt med din udvikling. Under hele uddannelsesforløbet vil din mentor og dine øvrige kollegaer i fællesskab støtte op om din udvikling, både fagligt og personligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Bygma
Butikschef

Bygma, Helsingør

I Bygmas forretninger har lederen mandat til at træffe beslutninger. Han kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Som Butikschef står du stå i spidsen for vores proff-butik, og du står på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening.

Du vil være budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Samtidig vil du have opgaver inden for indkøb og lagerstyring, og du skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken.

Bygma
Bavarian Nordic A/S
Maintenance Professional

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du flair for kvalitet, planlægning samt god teknisk indsigt?

Som Maintenance Professional får du en vigtig rolle i forhold til, implementering af nyt udstyr, FMECA’er, kvalitetssikring, produktionsovervågning, samt support i vores vedligeholdelsesprogram API PRO. Det vil være dig, der har det overordnede overblik i forhold til vedligehold i produktionen.

Dine opgaver vil være:

 • Lave risikovurderinger (FMECA) til identifikation af kritiske reservedele på produktionsudstyret.
 • Håndtering og opfølgning på ændringer, forbedringer mv.
 • Oprettelse af reservedele, vedligehold mv. i MMS (API PRO).
Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S
Maintenance Supporter

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Vil du være med i opstarten af en ny produktion og en teknisk avanceret fabrik? Trives du med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en uformel organisation med fuld fart på? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at holde vores produktionsudstyr kørende?

Bavarian Nordic A/S

Så er du måske en af vores nye Maintenance Supporter i Drug Substance – Maintenance & Metrology Afdeling på sitet i Kvistgaard.

Som Maintenance Supporter får du en vigtig rolle hvor du skal yde hjælp/support til den daglige drift samt vedligehold, implementering/opfølgning på løbende forbedringer, kvalitetssikring samt support til vores teknikere.

Bavarian Nordic A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Bavarian Nordic A/S
Teknikere til vedligehold af produktionsudstyr

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Dygtigt tekniker til vedligehold og kalibrering af pharmaceutisk produktionsudstyr

Bavarian Nordic A/S

Vil du være med i opstarten af en ny produktion og en teknisk avanceret fabrik? Trives du med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en uformel organisation med fuld fart på? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at holde vores produktionsudstyr kørende? Så er du måske en af vores nye vedligeholdsteknikere i Drug Substance – Maintenance-afdeling på sitet i Kvistgaard.

Som tekniker med ansvar for produktionsudstyr får du en hverdag præget af både mennesker og udstyr. Du får en stor kontaktflade i organisationen, hvor du kommer til at servicere mange mennesker og meget forskelligt udstyr.

Bavarian Nordic A/S