107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
PEAB Asfalt A/SAsfaltarbejdere til Region Midt

PEAB Asfalt A/S, Uldum

Vi søger 2 asfaltarbejdere til vores Specialafdeling i Uldum. Et arbejdssted med uformel tone og et godt fællesskab. Lyder det som noget for dig?

Du bliver del af et stort asfalthold, hvor opgaverne varierer fra private opgaver til større offentlige projekter. Specialafdelingen udfører belægningsarbejde på broer, Confalt industrigulve, sportsbelægninger samt belægninger på P-dæk og andre specialopgaver. Holdet har udgangspunkt fra vores fabrik i Uldum, men udfører opgaver i hele landet, dog primært Jylland og Fyn.

Det er ikke et krav, at du har asfalterfaring, da vi gerne oplærer den rigtige person. Vi lægger derfor vægt på, at du har lysten og viljen til at tilegne dig nye kompetencer og viden. Har du maskinerfaring, vil dette dog være en fordel.

Hansen Toft A/S
Udviklings- og produktchef til R2 Agro

Hansen Toft A/S søger for kunde i Hedensted

Har du erfaring med at gå forrest i forbindelse med produktudvikling, og brænder du for at have kundekontakt samt lede din egen afdeling inden for foderstofbranchen?

Med reference til den kommercielle direktør og som medlem af R2 Agros ledergruppe, søges nu en erfaren og kommerciel udviklingsprofil til en flad og uformel organisation, som med en dybt forankret kultur fungerer som en sammentømret familie.

Dit hovedansvar er produktsortiment- og udvikling samt personaleansvar for afdelingens tre medarbejdere. Derudover får du ansvaret for kontakt til udviklere, idéskabere og universiteter ifm. forskning og udvikling, holde dig opdateret på EU’s gældende lovkrav og kvalitetssikring af varer.

Hansen Toft A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker – Århus-området

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver. Vores kerneprodukter er ballepressere og komprimatorer, der hovedsageligt står på genbrugspladser eller hos supermarkeder.

Jobindex A/S
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen, Juelsminde

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 60 medarbejdere.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter

En mindre men væsentlig del af din rolle er at deltage i ledermøder omkring strategien for butikken og motivere og udvikle dit team. Med SuperBrugsens stærke lokale forankring, er din kontakt med kunderne særdeles vigtig.

Murer til gennemmurede huse

Murermester Henrik Jensen ApS, Tørring

Er du uddannet murer og klar til at smøge ærmerne op?

Hos Murermester Henrik Jensen ApS får du:

 • en afvekslende hverdag i den friske luft, hvor du både laver bagmure og facade på specialdesignede typehuse
 • ordentlige arbejdsvilkår med både akkordløn og overenskomst med 3F samt lige det arbejdstøj- og udstyr, du har brug for
 • 8 dygtige kolleger, som også hygger sig sammen udenfor murene – fx til go-cart, paintball eller den årlige julefrokost.

Nysgerrig?

Klik her og læs mere om dit nye job.

DRIAS Rådgivende ingeniører A/SCertificeret brandrådgiver til vores brandteam

DRIAS Rådgivende ingeniører A/S, Tørring

DRIAS er et solidt og veldrevet rådgivende ingeniørfirma og en arbejdsplads med et godt og stærkt kollegialt sammenhold. I DRIAS er vi i dag 22 engagerede ildsjæle, der har travlt med mange spændende projekter.

Vi kan se at travlheden fortsætter og at vi til stadighed bliver tildelt større, interessante og mere komplekse projekter fra vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er konstant fokuseret på at udvikle os fagligt, forstærke vores kompetencer og ikke mindst udvikle DRIAS – Derfor søger vi en certificeret brandrådgiver til styrkelse af vores brandteam.

Du har solid erfaring fra rådgiverbranchen og er bredt fagligt funderet. Vi forestiller os at du besidder gode teoretiske og analytiske evner, og at du tillige har en god forståelse for den praktiske udførelse på byggepladsen.

Tornbjerg Schou ApS
Sales Manager - Danmark & Norge

Tornbjerg Schou ApS søger for TRIAX i Hornsyld

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Er du en dygtig sælger, og evner du at samarbejde i en international organisation med ambitioner? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens Salgsdirektør og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Hornsyld bliver din opgave salg af løsninger inden for hospitality segmentet (hoteller, ferieparker, offshore m.v.) i Danmark og Norge. Du bliver ansvarlig for hele processen fra opsøgende salg til vedligehold af eksisterende kunder - dette i tæt samarbejde med resten af teamet og med solid backup fra den interne organisation.

Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job, kontinuerlig faglig og personlig udvikling, en attraktiv lønpakke med dertilhørende attraktiv bilordning samt en kultur, der prioriterer såvel individet som teamet.

Palsgaard A/S
Electrical Manager

Palsgaard A/S, Juelsminde

Kan du gennem høj faglighed og gode lederegenskaber sikre effektivt vedligehold, drift og installation på el-området i en stærkt ekspanderende procesvirksomhed, så er du måske vores nye leder på el-området i Teknisk Service på Palsgaard A/S?

Som leder af el-teamet bliver du en del af et lederteam på tre i Teknisk Service, som i alt består af ca. 28 medarbejdere, hvoraf der vil være direkte ledelsesansvar for 6 dedikerede medarbejdere. Stillingen refererer til leder af Teknisk Service, som har det overordnede ansvar for sikkert og effektivt vedligehold af alt procesudstyr og tilhørende bygninger.

Palsgaard A/S vækster og fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg samt nybyggeri, så det er vigtigt, at vores nye kolleger i lederteamet deltager aktivt i de igangværende og kommende projekter på tværs af organisationen.

Palsgaard A/S
Kemi-Tech ApSSalgs- & Servicekonsulent i Syd-/Midt-/Nordjylland

Kemi-Tech ApS, Hedensted

Kemi-tech ApS er et mindre firma, som er i kraftig vækst. Vi udvikler, producerer og sælger specialkemikalier og teknisk udstyr til fjernvarmesektoren og industrielle kedel/køleanlæg – og vi søger 2 salgs/servicekonsulenter til kemisk industriel vandbehandling for områderne Midt/Sydjylland og Midt/Nordjylland.

Din opgave vil være vedligeholdende og opsøgende salg, hvor opgaven er at sikre vandkvaliteten på vores kunders produktionsanlæg.

Dette sker ved besøg hos kunder, hvor du via vores specialkemikalier, analysearbejde samt tæt kontakt med kunder opretholder en optimal drift og minimerer energiforbrug samt levetidsforlængelse af kunders anlæg.

Eltronic a/s
Økonomiassistent med interesse for løn

Eltronic a/s, Hedensted

Som økonomiassistent hos Eltronic Group bliver du en del af en professionel økonomiafdeling, hvor kompetencer, udvikling og kvalitet er nøgleord.

Eltronic Group består af flere selvstændige datterselskaber lokaliseret i både Danmark, USA, Kina, Taiwan og UK. Økonomiafdelingen fungerer som shared service center. Jobudførelsen vil ske i tæt samarbejde med den lønningsansvarlige og de øvrige dygtige og kompetente økonomimedarbejdere.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Løn til funktionærer og funktionærlign.
 • Indberetninger til offentlige myndigheder.
 • Opfølgning på timeregistreringer.
 • Generelle økonomifunktioner (debitor, kreditor, finans).
Eltronic a/s
Lægesekretær søges til almen praksis

Lægehuset Juelsminde I/S

Uddannet lægesekretær søges til 23-timers stilling i velfungerende lægehus med 4 faste læger, 5 sygeplejersker og 2 andre sekretærer.

Der er stort set altid 2 sekretærer på arbejde samtidigt. Vi bruger EG Clinea - kendskab er en fordel, men ikke et krav

Opstart pr. 1. december 2020 – mulighed for opstart allerede pr. 1. november 2020 ved ønske herom.

STARK
Weekendsælgere til butikken og Trælasten

STARK A/S, Hedensted

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for komme på holdet af Danmarks STARKESTE sælgere.

Vi forstiller os, at du er håndværker, der er i gang med at læse videre, efterlønner der har arbejdet i trælastbranchen, eller at du som person har interesse for og viden om faget.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder.
 • Salgsklar butik.
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner.
STARK A/S
JYSK
JYSK distributionscenter i Uldum søger medarbejdere til outbound aftenhold

JYSK

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i Trekantområdet, kun ca. 30 minutter fra hhv. Aarhus, Herning, Kolding og Billund.

Fra distributionscentret i Uldum leverer vi desuden varer til vores franchisebutikker over det meste af verden.

Vores linje af plukstationer håndterer en del af det fysiske pluk af varer til vores kunder. Linjen består i dag af 31 stationer - 5 depalleteringsstationer samt en robotdepalleteringsstation.

Arbejdsopgaverne vil være: pluk af varer til vores butikker i vores manuelle plukke-område samt internt transport og læsning af trailere.

You meet possibilities and we offer you…

 • Gode arbejdsforhold
 • En uformel omgangstone
 • Områdets bedste kantineordning
JYSK
Daka Denmark A/S
Handlekraftig og effektiv Transport Coordinator til Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S, Hedensted

Motiveres du at optimere og gøre din indflydelse gældende? Og har du lyst til at indgå i et planlægningsteam, hvor to dage sjældent er ens? Så er du måske vores nye Transport Coordinator til interessant fuldtidsstilling på hovedkontoret i Hedensted?

Som Transport Coordinator bliver du en del af en transportafdeling på otte, hvoraf tre bliver dine nærmeste kolleger og sparringspartnere. Du kommer til at referere til Transport Planning Manager, Henrik Vibe, og skal bidrage til løsningen af en række spændende planlægningsopgaver.

Du bliver, sammen med dine kolleger i transportafdelingen, ansvarlig for en række spændende opgaver, der er afgørende for planlægningen og udførslen af vores dyre- og slagteritransportere.

Daka Denmark A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Eltronic a/s
Finance Manager

Eltronic a/s, Hedensted

Vil du være Manager for Danmarks bedste økonomiafdeling?

Som Finance Manager hos Eltronic Group bliver du en del af en professionel økonomiafdeling, hvor kompetencer, udvikling og kvalitet er nøgleord. Eltronic Group består af flere selvstændige datterselskaber lokaliseret i både Danmark, USA, Kina, Taiwan og UK. Økonomiafdelingen fungerer som shared service center.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Styring af økonomiafdelingens ressourcer og opgaver.
 • Udarbejde månedsregnskaber.
 • Controlling og opfølgning.
Eltronic a/s
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser