100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 100 resultater.
Dansk Bilauktion ApSSælger

Dansk Bilauktion ApS, Hedensted

Vil du være en del af en hurtigt voksende nystartet virksomhed, hvor du skal udvikle og skabe god kontakt med kunder, og har du stor passion for kundekontakt med opsøgende salg/køb af biler? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi kan tilbyde dig en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen i et uformelt arbejdsmiljø. Du skal afspejle en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne og have et selvdrive, der holder dig i gang til opgaverne er løst.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opsøgende salg ved telefonopkald
 • Professionel og individuel rådgivning til kunderne
 • Afhentning, klargøring samt lave billedserie af biler

R2 Agro A/S
Selvstændig medarbejder til kvalitetsstyring

R2 Agro A/S

R2 Agro ønsker at styrke og videreudvikle vores kvalitetsafdeling. Så, får du lys i øjnene, når det handler om kvalitetsstyring og egenkontrol, og har du ro i maven, når det handler om audit, er det måske dig vi søger?

Jobbet forudsætter, at du har:

 • Erfaring med kvalitetsstyring og produktregistrering fra foderstofindustrien eller fra fødevareindustrien.
 • Relevant uddannelse indenfor dette område.
 • Behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder til gengæld løn der modsvarer din kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt uhøjtidelig stemning og en arbejdsdag i dejlige lyse lokaler.

R2 Agro A/S
Selectors ConsultingØkonomiansvarlig

Selectors Consulting søger for Kemi-Tech ApS i Hedensted

Som Økonomiansvarlig skal du fastholde og løbende videreudvikle det faglige niveau for økonomifunktionen således, at afdelingen kan understøtte Kemi-Techs gode vækst og sikre godt økonomisk overblik i hverdagen. Rollen er endnu ikke klart defineret, da der i forbindelse med de nye ejeres ønske til rapportering, forventes at komme nogle tiltag såsom analyser, salgscontrolling, kundeanalyser m.v.

I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren og ejerne, hvor du er ansvarlig for at sikre, der er godt styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet og controlling. Når man er ansat i en mindre virksomhed, er der en række hverdagsopgaver og det forventes, at du ser det som en naturlig del af jobbet, også at udføre operationelle opgaver.

R2 Agro A/S
Regional Sales Manager (East/Central Europe)

R2 Agro A/S, Hedensted

Do you have a commercial and technical mindset and are you interested in the animal nutrition business? If yes, read more below.

R2 Agro are also very successful in the European region. Therefore, in order to secure further growth, we are now searching for a Regional Sales Manager (East/Central Europe) with reference to the Head of Sales in Denmark.

Your primary job functions are:

 • Sales and technical advice (in cooperation with the application department) to current and potential customers.
 • To extend and strengthen relationships to our current customers as well as to potential future customers.
 • Advising on feed formulations, in particular use of vitamins + performance enhancers.
R2 Agro A/S
Tørring Auto A/STeamleder til kosmetisk klargøring

Tørring Auto A/S

Hos Tørring Auto leverer vi biler af høj kvalitet. Et væsentligt element i den høje kvalitet er en høj standard i vores modtagelse og klargøring, samt optimale processer, som sikrer at vi hurtigt og effektivt har bilerne klar til salg.

Du bliver en del af et stærkt team på p.t. 12 medarbejdere, som sikrer, at vi hele tiden har det optimale flow for de ca. 70 kvalitetsbiler, som vi hver uge gør klar til salg.

Du er fagligt særdeles kompetent og har betydelig erfaring med kosmetisk klargøring af Premium biler. Som person er du detaljeorienteret, relationsskabende og en dygtig kommunikatør. Du har en stor viden om dit fag og et stort overblik.

Du motiveres af at være en del af et stærkt team, der leverer gode resultater til aftalt tid. Det er vigtigt, at du kan gå foran, holde hovedet koldt og detaljegraden høj, selv i en hektisk hverdag.

Aarstiderne
Disponent (Indkøb)

Aarstiderne, Hedensted

Vi leder efter en erfaren disponent til en opgave i særklasse, hvor både klode, kunder og købmandskab skal gå op i en højere enhed. Du får ansvar for disponering af kolonialvarer primært til Aarstidernes måltidskasser samt vores Engros-forretning og online dagligvarebutik, Jordens Bedste Købmand.

Din primære base bliver på vores terminal i Hedensted, men du arbejder også med jævne mellemrum i Barrit i tæt dialog med vores øvrige disponenter. Du får reference til vores disponeringschef Kenneth Eriksen.

Du skal sikre, at vi får de bedste kolonialvarer hjem til rette tid og i de rette mængder. Samtidig har du ansvar for, at vores kolonial sikkerhedslager er afstemt med vores forventede forbrug, så vi aldrig kommer på bagkant og mangler vigtige varer til vores kunder. Det kræver, at du er stærk til at opbygge gode leverandørrelationer, og at du er udadvendt og struktureret i din opfølgning med leverandørerne.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til bo- og dagtilbud mellem Vejle og Horsens med hesteassisteret- og kognitiv terapi

Habitus, Tørring

Vil du være med til at sikre en tryg og struktureret hverdag for beboerne? Motiveres du af at bringe dine menneskelige kompetencer i spil til at skabe gode liv? Arbejder du med en anerkendende tilgang og fokus på gode relationer? Så læs videre

Vi søger dygtige vikarer, der kan hjælpe med at skabe tryghed og stabilitet hos vores elever i STU, samt på vores bo- og dagtilbud.

Vores personale har forskellige baggrunde, fx pædagog, terapeut, lærer eller psykolog m.m., men det vigtigste for os er, at du kan bringe dine menneskelige kompetencer i spil for at give vores elever en god og tryg hverdag. En stor del af hverdagen med eleverne bruges på heste- og dyrehold, og det er derfor vigtigt, at du er vant til at omgås dyr, og at du trives med praktisk arbejde og har ordenssans.

Habitus
Tornbjerg Schou ApS
Head of R&D

Tornbjerg Schou ApS søger for Nilan i Hedensted

Brænder du for teknik og innovation, og motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau? Trives du blandt kompetente kolleger i en markedsledende produktionsvirksomhed med alle funktioner under samme tag, og er du en dygtig leder med en praktisk tilgang til opgaveløsning?

Med reference til den den administrerende direktør bliver du ansvarlig for at drive og udvikle R&D afdelingen og dens medarbejdere. Du bliver et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, hvor du i tæt samarbejde med medarbejdere og ledelse sikrer kvaliteten samt går foran i en forbedringskultur, der bidrager til løbende produkt- og kvalitetsoptimeringer.

Du får ansvar for at sikre det optimale udviklingsflow lige fra dialog med salg, hvor det tekniske grundlag for produktets specifikationer fastlægges, koordinering med indkøb og produktionen for den optimale tidsplan, til opfølgning på færdigt produkt og projekt.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
PEAB Asfalt A/SFormand, Region Midt/Syd

PEAB Asfalt A/S

Peab Asfalt A/S søger en dygtig formand. Opgaverne spænder bredt inden for alle typer af udlægning af asfalt.

Dine primære opgaver består af planlægning/deltagelse af udlægningsarbejde, løbende kontrol med kvalitet og materialeforbrug i samarbejde med entrepriseledere og holdet på pladserne. Derfor lægger vi vægt på, at du har et godt overblik, og at du har blik for kvalitet.

Derudover forventer vi, at du

 • Er selvstændig, men samtidig forstår vigtigheden af samarbejde
 • Har et godt humør
 • Har blik for at udføre håndværksmæssigt godt arbejde
 • Er fleksibel, da udlægningsopgaverne varierer
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lastas Trucks Danmark A/SKREDITOR/FINANSBOGHOLDER

Lastas Trucks Danmark A/S, Hedensted

Barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

Er du skarp til kreditorbogholderi og lønbehandling? Vi har brug for dig til at hjælpe med at holde styr på vores bogholderi og lønbehandling, da vores dygtige kreditorbogholder er i lykkelige omstændigheder og derfor har andet at se til i en periode. Med reference til koncernens regnskabschef vil du få ansvaret for kreditor-området samt lønbehandling.

Du får ansvaret for koncernens mange leverandørfaktura og er i løbende dialog med leverandører og kollegaer ifm. fakturering.

Opgaver vil bl.a. være:

 • Indscanning, registrering samt bogføring af leverandørfakturaer.
 • Afstemning og betaling af kreditorleverandører
 • Bogføring/afstemning af banker
White Avenue Group A/SCONTENT CREATOR TIL HOVEDKONTOR, MIDTJYLLAND – FULDTID

White Avenue Group A/S

Vores virksomhed WAG er i kraftig vækst, og vi søger derfor nye medarbejdere til vores team af energiske og dedikerede mennesker med godt humør.

Som vores nye Content Creator, skal du være med til at skabe rammerne for vores brands digitale tilstedeværelse. Du vil stå i spidsen for at udvikle og styrke vores brands globale markedsføringsaktiviteter gennem kampagner, kommunikation og redaktionelle aktiviteter på relevante online medier. Stillingen er ny, og derfor kan den rette være med til at forme denne position.

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL BESTÅ AF FØLGENDE:

 • Profilering og udvikling af vores sociale medier.
 • Producere fængende tekster til SEO, story telling og online-kampagner.
 • Ideudvikling samt skabelse af content på web, sociale medier og andre markedsføringskanaler.
HumanTrust A/S
HR-chef

HumanTrust A/S søger for Hornsyld Købmandsgaard A/S

Vil du udvikle det fremtidige HR-fundament for en veldrevet virksomhed i Midtjylland, hvor medarbejderpleje er placeret øverst på agendaen? Så kan denne stilling være et match for dig, hvor du får en plads i ledergruppen som virksomhedens nye kreatør og sparringspartner på HR.

Virksomhedens tidligere HR-ansvarlig er stoppet efter to år i stillingen, og man er nu klar til at tage næste skridt i udviklingen af HR-funktionen. Derfor er der brug for en ”driver” og sparringspartner med stor erfaring på området, som kan udvikle virksomhedens fremtidige HR-setup og manifestere det i alle organisationsled.

Som HR-chef kan du blandt andet se frem til følgende ansvarsområder:

 • Kompetenceudvikling: Vedligeholde og udvikle ”programmer” for generel kompetenceudvikling
 • Kommunikation vedr. HR og strategi: Formidle løbende tiltag og værktøjer, der understøtter direktionen og lederne i deres arbejde samt opgaver omkring employerbranding
HumanTrust A/S