161 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

161 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Jydsk Planteservice A/S

Bogholder/Lønbogholder

Kolding, Hedensted

Vi søger en dygtig bogholder som også kan lave løn og administrativ arbejdede på fuldtid til varetagelse af lønbogholderiet i alle vores selskaber i koncernen (4 selskaber, ca. 250 medarbejdere).

Du får stor indflydelse og ansvar for egne opgaver i det daglige, men ligeledes også et tæt samarbejde med teamet i henholdsvis Hedensted og bogholderiet i Kolding. Vi tilbyder et job med mulighed for udvikling, ansvar og udfordringer.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
VVS-EKSPERTEN A/S

Lagermedarbejder til Centrallageret

Hedensted

Vi søger en medarbejder til pluk og pak, som kan starte hurtigst muligt.

Du kommer til at arbejde med pluk af varer på en plukketruck ved brug af en håndscanner, vareopfyldning, pakke og booke forsendelser samt en masse andre ting.

Vi tilbyder en god pensionsordning, sundhedsforsikring og frugtordning.

Gem
Palsgaard A/S

EHS Director

Juelsminde

Do you have a passion for leading Environmental Health and Safety (EHS) initiatives and a proven track record in driving excellence in this field?

The ideal candidate will exert influence across all organizational departments globally, securing environmental health and safety compliance with our values and objectives and demonstrate a profound ability to motivate and lead teams effectively.

Palsgaard A/S
FindBogholder.dk søger for Revisionsselskabet
Gem
FindBogholder.dk

Revisorassistent

Hedensted

Vi er et mindre revisionsfirma med to registrerede revisorer samt to revisorassistenter.

Vi har fokus på at prioritere det gode arbejdsmiljø samt din trivsel og udvikling. Vi tager ikke flere kunder ind, end at vi kan fastholde normale arbejdstider. Vores ønske er ikke at være en stor virksomhed i vækst, men hellere være en mindre virksomhed, som er veldrevet, hvor vi alle trives og har det godt.

For vores kunder laver vi, udover regnskaber, alle de typiske erklæringer samt alle former for økonomisk- og skatterådgivning. Du vil bl.a. komme til at udarbejde løbende balancer i form af assistance og revision samt udkast til årsregnskaber. Vi hjælper hinanden, så du er aldrig alene.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Palsgaard A/S

Environmental Senior Specialist

Juelsminde

Drives du af at være en nøglespiller i en EHS/ESG agenda, og har du erfaring med miljøgodkendelser, spildevand/affaldshåndtering, emissionsmåling samt rapportering, så er du måske vores nye kollega?

Du vil være ansvarlig for Palsgaards miljøaktiviteter, herunder miljøgodkendelser, miljøuheld, spildevands-, affalds- og kemikaliehåndtering i Danmark.

Som ny kollega kan vi tilbyde dig rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.

Palsgaard A/S
Gem
Eltronic A/S

Service- og installationstekniker med el-baggrund til Service / Projekt

Hedensted

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Ønsker du en hverdag med gode kolleger og spændende opgaver?

Dine primære arbejdsområder bliver bl.a.:

  • Service- og vedligeholdelsesopgaver af halv- og fuldautomatisk produktionsudstyr.
  • Fejlfinding og løsning af tekniske problemer effektivt.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, hvor du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Eltronic A/S
Gem
GM Plast A/S

Teknisk tegner/ projektassistent i international produktionsvirksomhed

Hedensted

Har du høje ambitioner og søger et spændende og udfordrende job?

Vi søger en engageret og dygtig Teknisk tegner/projektassistent!

Bliv en del af en dynamisk kultur og et kompetent teknisk team, der også har fokus på din personlige og faglige udvikling.

GM Plast A/S
HumanTrust A/S søger for Daka Denmark A/S
Gem
HumanTrust A/S

Market Manager til udviklingsorienteret virksomhed med grøn mission

Hedensted

Har du en solid jordbrugsviden, god salgserfaring og ikke mindst interesse i at bringe disse kompetencer i spil? Så er der her en mulighed for at blive Market Manager for produktserien Øgro.

Øgro består af gødningsprodukter og jordforbedringsmidler, der kan bruges i økologisk landbrug. Til at stå i spidsen for Øgro er vi på udkig efter en kommercielt orienteret Market Manager, som får selvstændigt ansvar for at drive og udvikle markedet og salget af produkterne i serien.

HumanTrust A/S
Gem
GM Plast A/S

PA/direktionsassistent i international produktionsvirksomhed

Hedensted

Har du høje ambitioner og søger et spændende og udfordrende job? Vi søger en engageret og dygtig PA/direktionsassistent!

Hos GM Plast er beslutningsvejene korte, og vi laver gerne ændringer for de rette ideer. Det handler om at understøtte vores medarbejderes talenter, så vi finder den rolle, de kan shine bedst i. Og at sammensætte teams af forskellige mennesker, som kan komplementere hinanden og arbejde sammen som ét hold.

Jobbet er ret mangfoldigt, og du kommer til at være på en meget central position.

GM Plast A/S
Gem
Aarstiderne

Lagermedarbejdere (nat/deltid)

Hedensted

Til Aarstidernes lager, hvor vi varemodtager, lagerfører, plukker og pakker fødevarer af højeste kvalitet til vores engroskunder i Danmark og Sverige, søger vi nu nye kollegaer til nattevagter tirsdage og onsdage.

Du bliver ansat på deltid, min. 15 timer/uge, og arbejder tirsdag aften fra kl. 23.00 til onsdag morgen kl. 7.00 og igen onsdag aften fra kl. 23.00 til torsdag morgen kl. 7.00.

Vi arbejder dedikeret med opgaven, hastigheden er høj og arbejdsglæden ligeså.

Gem
GM Plast A/S

Regnskabsansvarlig for international produktionsvirksomhed

Hedensted

Vil du være en aktiv medspiller, hvor din skaberlyst, ideer og visioner bydes velkommen, når du er med til at forme vores vej fremad?

Hos GM Plast er beslutningsvejene korte, og vi laver gerne ændringer for de rette ideer. Det handler om at understøtte vores medarbejderes talenter, så vi finder den rolle, de kan shine bedst i.

Du står sammen med 2-3 medarbejdere for kreditor- og debitorhåndtering, bogføring, time- og funktionærløn på tværs af alle vores selskaber.

GM Plast A/S
Gem
Sønderby Træindustri ApS

Maskinsnedker til varierende specialopgaver af høj kvalitet

Juelsminde

En af vores medarbejdere har valgt at gå på pension – derfor søger vi dig. Har du lyst til – og sans for – at udføre varierende opgaver af høj kvalitet, har vi jobbet til dig!

Til fremstilling af beklædningsprofiler i gran til facader hovedsageligt, men alle opgaver i høvling kan finde sted.

For at varetage stillingen skal du være faglært inden for faget eller have erfaring fra lignende opgaver.

Gem
Eltronic A/S

Marketing Coordinator

Hedensted

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Hos Eltronic udvider vi vores dedikerede marketingteam og søger derfor en ambitiøs og kreativ Marketing Coordinator med flair for design og grafisk opsætning.

Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du med dit kreative mindset omsætter komplekse tekniske koncepter til tiltalende salgspræsentationer, fængende kundecases og dynamiske sociale medie-posts, der styrker vores employer branding.

Eltronic A/S
Gem
R2 Agro A/S

Alsidig køkkenassistent – deltidsstilling

Hedensted

Vil du være med til, dagligt, at tilberede en lækker frokost til alle kollegerne, ca. 40-50 sultne munde?

Om du er uddannet kok, kantineassistent eller noget helt tredje er ikke så afgørende. Dét er derimod dine interesser, evner, dine tidligere jobs og din tilgang.

Jobbet indebærer:

  • Menuplanlægning i samarbejde med kantinelederen.
  • Opvask i løbet af dagen, daglig rengøring og sikring af god hygiejne i kantine med egenkontrol, E-smiley-ordning og håndtering af besøg fra Fødevarestyrelsen.
R2 Agro A/S
Gem
Kriminalforsorgen

Vi søger en uddannelseskonsulent til Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Vestdanmark, inden for det psykologiske og kommunikative fagområde

Juelsminde

Er du en dygtig underviser og formidler, som formår at koble teori til relationelle og praksisnære forhold? Har du lyst til at uddanne fremtidens fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre?

Undervisningen udgør en vigtig del af uddannelsen i forhold til at sikre, at eleverne på uddannelsen er klar til arbejdet og dagligdagen, som uniformerede medarbejdere i Kriminalforsorgen.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. undervisning, udvikling af materiale, vejledning samt øvrige uddannelsesaktiviteter.

Gem
Milton Huse A/S

Byggerådgiver til Silkeborg området

Løsning

Her vil du i samarbejde med gode kolleger være med til at sælge og skabe personlige huse til nybyggere i hele Silkeborg området.

Som byggerådgiver bidrager du til, at vi efterlever Milton Huses kundeløfte om at levere personlige huse med omhu.

Vi tilbyder en alsidig og fleksibel hverdag med afsæt i en stærk virksomhedskultur, hvor vi vægter ordentlighed, samarbejde og godt humør.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV