141 job matcher din søgning 141 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dataintelligence A/S
Embedded Software Engineer

Dataintelligence A/S, Hedensted

Er du en dygtig og erfaren Embedded Software Engineer, der har evnerne til at udvikle unikke embedded software løsninger på et højt fagligt niveau i tværfaglige projekter? Så bliv en del af Data Intelligence.

I stillingen som Embedded Software Engineer, vil du være ansvarlig for videreudvikling af vores kodebase skrevet i C, deltage i systemdesign samt være en del af nyudvikling i vores udviklingsprojekter, hvor den højeste prioritet er unikke løsninger i bedste kvalitet.

Vi tilbyder en yderst interessant stilling i en virksomhed i vækst, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi sætter en ære i at bibeholde den uformelle organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt.

Dataintelligence A/S
Tornbjerg Schou ApS Teknisk Produktchef

Tornbjerg Schou ApS søger for Nilan A/S i Hedensted

Trives du i spændfeltet mellem teknik og kommercielle aktiviteter? Kan du spotte fremtidens løsninger og udfordre eksisterende standarder? Vil du at arbejde med hele udviklingsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning?

Med reference til virksomhedens Salgsdirektør bliver du ansvarlig for at udvikle og realisere strategien inden for forretningsområdet ventilation og varmepumper. Du skal analysere markedet, konkurrenterne, egen teknologi, kundernes eksisterende løsninger samt fremtidens behov.

Du skal evne at tage det bedste fra alle eksisterende løsninger og kombinere med egen erfaring og idéer, og ud fra dette skabe fremtidens produktplatform.

Credin A/S Sommerferieafløsere - produktionsoperatør

Credin A/S, Juelsminde

Vil du være med til at lave bageriblandinger til vores kunder i rigtig mange lande hen over sommeren?

Du vil i dagligdagen få en stor kontaktflade med dine 20 kolleger på dagholdet. Vi har også et nathold, hvor der er 6 medarbejdere. Dine primære kolleger vil være i produktion, lager, kvalitetskontrol, vedligeholdelse, planlægning og indkøb.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Palsgaard A/S
Customer Service & Shipping Coordinator

Palsgaard A/S, Juelsminde

Har du erfaring og flair for god kundeservice inden for spedition og eksport? Trives du med at have mange opgaver i gang samtidig, og kan du bevare overblikket i en travl hverdag? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega?

Dine opgaver vil primært være:

  • Sikre markedets bedste og mest proaktive kundeservice i en hastigt voksende virksomhed, der lever af god kundeservice.
  • Modtage og indtaste ordre fra kunder, aftale leveringstider med vores produktionsplanlægning.
  • Udarbejde ordrebekræftelser og sende dem til kunden.
Palsgaard A/S
AgroVision Vacancy full stack software developer Pigs-DK

AgroVision, Hedensted

Do you want to bring innovation in our food production? We are currently seeking a highly skilled and motivated full-stack software developer to join our dynamic Pigs team. If you are interested to learn more about agriculture and have expertise in C# and Angular, we are looking for you!

In our Pigs scrum team, you are collaborating to design, develop and maintain robust and scalable cloud software.

You get the flexibility to work 40% of your working hours from home. We can offer more flexibility if your travel time to our office in Hedensted would be one hour or more.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
A/S Boligbeton Produktionsmedarbejdere søges

A/S Boligbeton, Løsning

Vi søger lige nu produktionsmedarbejdere til flere forskellige stillinger, på alle tider på døgnet (dag/eftermiddag/aften/nat), til både vores væg- og huldækproduktion.

Det er en fordel hvis du har en håndværksmæssig baggrund (faglært/ufaglært), men det er ikke et krav. Det vigtigste er at du er mødestabil, grundig, ansvarlig, arbejdsom og har hænder og hoved skruet rigtigt på.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Triarca A/S
Elektriker/tavlemontør med hænderne skruet rigtigt på!

Triarca A/S, Hornsyld

Vi har sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen og er stolte af, at bidrage til udviklingen i retning mod et mere bæredygtigt samfund.

Vi er markedsleder, og samarbejder med de største spillere/kunder i alle vores segmenter. Hos os træder du ind i et fagligt stærkt team, hvor både ambitionsniveauet og humøret er højt.

Til vores produktionsområde har vi brug for en kollega, som vil være med til at bygge el-distributionstavler til ladeløsninger til el-biler, og samtidig hjælpe med at opbygge viden hos den øvrige produktion om el-tavlemontage.

Triarca A/S
A/S Boligbeton Administrationselev

A/S Boligbeton, Løsning

Du vil hos os få en bred administrativ uddannelse, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med reception, ordrebehandling, fakturering, økonomi/regnskabsopgaver, lagerafstemning m.m.

Du vil få ansvar for egne opgaver og en høj grad af selvstyring i hverdagen, hvorfor det forventes, at du er ansvarsbevidst. Du vil selvfølgelig altid kunne søge hjælp og vejledning hos dine kolleger i teamet.

Danish Agro a.m.b.a. Butiksassistent Åstedbro

Danish Agro a.m.b.a.

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job. Danish Agro Shoppen søger en butiksassistent med gåpåmod til vores butik i Åstedbro.

I vores butik deles vi om arbejdet, og man giver en hånd med til alle slags opgaver. Mere specifikt inkluderer dine opgaver:

  • Kundebetjening og lettere administrationsopgaver
  • Vareadministration, varemodtagelse og vareforsendelse
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Børnehaven Solsikken Det private selvejende dagtilbud Børnehaven Solsikken søger en tidsbegrænset daglig pædagogisk leder med administrativ erfaring

Børnehaven Solsikken, Hedensted

Børnehaven Solsikken er et lille hyggeligt og trygt hus med op til 45 børn fordelt på to aldersblandede grupper.

Stillingen indeholder en defineret opgave med mulighed for at bestride en konstitueret lederstilling eller med tiden at blive det.

Opgaverne er mangeartede og rummer bl.a. arbejdet med at sikre den pædagogiske læreplan, være personaleansvarlig samt indgå i bestyrelsessamarbejdet.

CBRE Teknisk Servicepartner
Elektriker eller forsyningsoperatør med flair for HV-arbejde

CBRE Teknisk Servicepartner, Aarhus, Kolding eller Hedensted

Er du passioneret indenfor højspændingsområdet? Og har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændig opgaveløsning?

Som en del af CBRE Teknisk servicepartner får du en afvekslende og udfordrende hverdag med stor opbakning og faglig sparring. Du bliver en del af en afdeling, som har et stort fokus på grøn omstilling, hvor du vil styrke vores HV- og driftsteam, som i dag beskæftiger 30 medarbejdere.

CBRE Teknisk Servicepartner
Heco International Pakkerimedarbejder med erfaring søges

Heco International, Hedensted

Som pakkerimedarbejder hos Heco International A/S får du en travl, alsidig og udfordrende hverdag, hvor du er med til at varetage vores interne lagerfunktion samt andre forefaldende opgaver.

Du skal forvente at jobbet til tider kan være fysisk krævende, hvor en vis robusthed forventes. Der vil være brug for et godt overblik – også når det går stærkt. Truckcertifikat er et krav.

Arbejdstid vil være i tidsrummet mandag-fredag kl. 6.00-15.00 – 37 t/ugen med mulighed for flekstid. Et godt arbejdsklima med venlige og sociale kollegaer og en uformel tone.

Domea.dk Mesterassistent i Tørring

Domea.dk

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens? En hverdag med en kombination af både selvstændighed og samarbejde i et team, og hvor du skal yde den bedste service overfor vores beboere?

Du bliver en del af et velfungerende team med 8 kollegaer. I teamet har vi mange forskellige håndværksbaggrunde, som gør, at vi sammen kan løse næsten alle opgaver uden ekstern hjælp.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV