5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Vasik ApSVagter til datacenter og byggeplads i Fredericia

Vasik ApS

Er du handlekraftig og er du god til at aflæse situationer? Vil du sikre tryghed gennem sikkerhed? Er retskaffenhed og ærlighed en drivkraft for dig?

Til en stor byggeplads og datacenter i Fredericia søger vi vagtpersonale til et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens. Der er tale om en betroet stilling, hvor du kommer til at indgå i et fast team af sikkerhedsvagter, der skal dække dag-/aften-/nat- og weekendvagter i Fredericia.

Ansvarsområder:

  • Adgangskontrol, godkendelser og oprettelser; ind- og udlevering af ID-kort, P-kort samt midlertidige adgangskort
  • Overvågning og betjening af sikringsanlæg og sikkerhedskameraer på vagtcentralen
  • Visitation af personale (Metaldetektorer) og køretøjer (Visuel kontrol)
mind A/STag del i udviklingen af et nyt landsdækkende team af brandrådgivere

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S

Oluf Jørgensen har besluttet sig for at skabe en afdeling på tværs af landet. Målet er, at der om et år er 4-5 brandrådgivere, der sammen kan løse fagets opgaver på alle firmaets egne projekter. Herefter er næste skridt at ansætte med henblik på, at Oluf Jørgensen også kan levere brandrådgivningsydelser ud af huset.

Din rolle kan derfor tilpasses til netop dit udgangspunkt og din udviklingsbane. Den vigtigste drivkraft er din motivation for at være med til at skabe noget – ikke kun gode projekter, men også opbygge et team og en afdeling.

Mulighederne for at skabe og udvikle din rolle og teamet er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere om din motivation, ønsker om udviklingsvej og rolle samt dine tanker på, hvordan vi får det optimale ud af projekterne og hinanden.

G4S Security Services A/S
Deltidsstillinger i Patruljevagt hos G4S Security Services, Kolding og omegn.

G4S Security Services A/S

Er du servicemindet, selvstændig og udadvendt? Så er du måske vores nye patruljevagt.

Til vores patruljeafdeling i Kolding og omegn, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende og ikke 2 dage er ens, søger vi nye kollegaer til 120 timers deltidsstillinger.

Man vil indgå i driftens team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos vores kunder, i Kolding og omegn.

Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og levere en god service, lidt teknisk flair skader ikke.

G4S Security Services A/S
Teknisk servicemedarbejder/Livredder til svømmeområdet i Fredericia Idrætscenter - Vikariat
MadsbyParken/Fredericia Idrætscenter søger en dynamisk person der kan varetage jobbet som Teknisk servicemedarbejder/Livredder.
Fredericia Kommune, Fredericia
Jobcenter
Timelønnet livredder til DGI Huset Vejle
Bliv en del af teamet - bliv en del af udviklingen!
DGI-HUSET VEJLE, Vejle
Jobcenter