23 job matcher din søgning 23 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

G4S Security Services A/S
G4S søger sikkerhedsvagter til varierede opgaver, Storkøbenhavn & Sjælland

G4S Security Services A/S

Trives du med varierende opgaver og en omskiftelig hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med flere spændende områder inden for sikkerhed?

Vi søger nye kollegaer til opgaver på Sjælland og særligt i Storkøbenhavn. Opgaverne kan være mangeartede, meget varierede og vagterne kan være placeret på alle tider af døgnet. Der er primært tale om deltidsstillinger på 120 timer per måned.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger sikkerhedsmedarbejder til Psykiatrien og andre specialtilbud

G4S Security Services A/S, Sjælland

Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed - G4S Security Services.

Til vores faste kunder og mange temporære opgaver på hele Sjælland, primært i Roskilde, søger vi flere nye kollegaer. Der er typisk tale om 12 timers vagter i døgn drift både hverdage, weekender og helligdage

Som sikkerhedsmedarbejder er din primære opgave at være synlig og tryghedsskabende for sundheds- og plejepersonalet, og på deres anvisning bidrage til et trygt og godt arbejdsmiljø.

G4S Security Services A/S
Q-Park Operations Denmark A/S Parkeringsvagt - Vestegnen eller Herlev/Ballerup/Måløv - 36 timer

Q-Park Operations Denmark A/S

Er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering?

Du skal være en habil bilist og køre i egen bil - selvfølgelig mod refusion jf. statens takster - og det er vigtigt, at du har et godt kendskab til det område, du skal køre i, så du kan komme effektivt fra det ene parkeringsområde til det næste.

Stillingerne er gennemsnitligt på 36 timer pr. uge med skiftende arbejdstider, da vagtplanen dækker alle ugens dage i tidsrummet 7.00-00.00. Vi arbejder hele året rundt, og du skal derfor være klar på at opholde dig udendørs i al slags vejr.

Danmarks Tekniske Universitet Senior Emergency Manager – Campus Service

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

DTU´s centrale arbejdsmiljø- og beredskabsfunktion i Kgs. Lyngby søger en dedikeret person, der kan varetage rollen som Senior Emergency Manager for DTU.

Som internationalt anerkendt eliteuniversitet skal vi sikre, at DTU er et sikkert og trygt sted at arbejde og studere. Det er her, at du kommer på banen i din rolle som vores nye Senior Emergency Manager. Du vil sammen med din nærmeste kollega have en nøglerolle i at hjælpe og støtte hele DTU - en stor og dynamisk organisation, hvor samarbejde med mange forskellige interessenter er nøglen til succes.

Securitas A/S
Vagt til kunde i Region Hovedstaden

Securitas A/S

Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre? Så er du lige den kollega, vi leder efter! 

Som sikkerhedsvagt i Securitas får du hele tiden nye udfordringer, der udvikler dig. Du får en hverdag, der kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger, så kan du være helt sikker på, at du får den bedste oplæring, det mest sikre udstyr og et stærkt hold i ryggen. Vi klæder dig rigtig godt på. 

Securitas A/S
Ballerup Kommune Rådhusbetjent med vagtfunktion

Ballerup Kommune

Da vi ønsker at udvide vores rådhusbetjentfunktion på det sikkerhedsmæssige område, søger vi en ny kollega, der kan være en del af et godt team.

Vi søger en rådhusbetjent, hvor vagt- og sikringsopgaver samt servicering af Ballerup Kommunes Rådhus er hovedtemaet.

Dine vigtigste opgaver

  • Vagt- og sikring
  • Håndtering af borgere med en uacceptabel opførsel
  • Drift og vedligeholdelse af av-udstyr, kaffeautomater mv.
  • Klargøring til møder, events og lignende
  • Håndtering af post og pakker
G4S Security Services A/S
G4S søger Sikkerhedsvagter til Patrulje, København og Sjælland.

G4S Security Services A/S

Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?

Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og udfordrende job i vores patruljeafdeling hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.

Det bliver din opgave at servicere vores kunder og sikre deres ejendom. Vi skal med vores synlig tilstedeværelse forhindre tyveri, hærværk og svind, samt holde et overvåget øje med omgivelserne.

G4S Security Services A/S
City Parkeringsservice A/S Parkeringsvagter søges

City Parkeringsservice A/S, København

Vi søger parkeringsvagter til fuldtidsstillinger i Københavnsområdet, så er du til frisk luft i al slags vejr og har lyst til at være vores ansigt udadtil i gadebillede, så er det dig vi søger.

Vi tilbyder:

  • Et attraktivt ansættelsesforhold med løn i henhold til gældende overenskomst.
  • En arbejdsplads hvor vi møder hinanden med et smil og der altid er en kollega klar til at hjælpe.

Ikke to arbejdsdage vil være ens og selv om du skal kører alene på vagten vil du være del af et team med gode kollegaer, som hjælper hinanden i hverdagen.

Frederiksberg Låse ApS Låsesmed

Frederiksberg Låse ApS

Er du låsesmed? Søger du nye udfordringer? Er du interesseret i et alsidigt og spændende job i gode rammer, så læs videre her...

Som låsesmed i Frederiksberg Låse vil du blive en del af et stærkt og erfarent team. Dine primære opgaver vil bestå af mekanisk og elektronisk låsearbejde, dørlukkerservice m.m. Vores samarbejdspartnere er primært Abus, Ruko, Salto og Simon Voss.

Teamet består af 8 ansatte. 1 direktør, 1 daglig leder, 3 montører, 2 lærlinge og 1 sekretær. Vores mål er at give bedst muligt service og kvalitet til vores kunder. Hos Frederiksberg Låse vil du blive set og hørt. Du vil blive tilbudt kurser og videreuddannelse som en del af jobbet.

G4S Security Services A/S
Sikringstekniker til installation af sikkerhedsløsninger, G4S

G4S Security Services A/S, Storkøbenhavn

Er du uddannet elektriker og kunne du tænke dig at installere moderne sikkerhedsløsninger hos G4S’ mange erhvervskunder?

Du får en alsidig stilling, hvor du bliver en del af et velfungerende team af dygtige kolleger, som alle sætter en stor ære i at give vores kunder en god oplevelse. 

Du bliver ansvarlig for installation, montage, programmering og udvidelse af tyverialarmer (AIA), adgangskontrol (ADK) og TV-overvågning (TVO) hos vores erhvervskunder.

G4S Security Services A/S
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger sektionschef til cyberanalyseafdelingen

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Er du klar til at lede et hold af efterretningsanalytikere, og at jeres modstandere på daglig basis er fremmede staters efterretningstjenester? Så søger FE’s cyberanalyseafdeling nu en sektionschef til at lede indsatsen for at opdage og afdække cyberspionageaktivitet rettet mod Danmark og allierede lande.

Som sektionschef vil du skulle udfylde forskellige roller. Først og fremmest skal du udøve personaleledelse for de analytikere, der udgør sektionen, og som producerer og formidler den efterretningsmæssige viden.

Stillingen indebærer bl.a. at rekruttere og bidrage til kapacitetsopbygning, sætte retning for enheden, drive udvikling af metoder og arbejdsgange såvel som planlægning og driftsopgaver.

APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til København

APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmark og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsservicemedarbejder.

Vi søger lige nu flere medarbejdere i København. Vagterne vil være fordelt på dag, aften og weekend. Du skal kunne lide at cykle da din dag vil foregå på en cykel.

Som parkeringsservicemedarbejder hos APCOA PARKING bliver du vores ansigt udadtil i gadebilledet og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer vi administrerer i den pågældende by.

APCOA PARKING Danmark A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger erfaren Teamleder til vagtdivisionen, København.

G4S Security Services A/S

Vi har travlt i Danmarks, måske, største patruljeafdeling og derfor udvider vi organisationen med endnu en Teamleder.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Københavns Sydhavn, skal du være med til at lede og drifte patruljerne på hele Sjælland og være med til at sikre et højt serviceniveau til vores kunder.

Vi har brug for en loyal og ansvarsfuld kollega, med et udpræget talent for struktur og overblik. Du er smilende, positiv og kommunikerer ubesværet og direkte med alle typer mennesker. Du indgår i et team med en afdelingsleder, teamleder og supervisorer.

G4S Security Services A/S
Sikkerhedsspecialist til auditering af fysisk sikkerhed søges til Forsvarskommandoen
Forsvaret Har du interesse for forebyggende sikkerhedsarbejde, kan du rådgive om og auditere fysiske sikkerhedsforanstaltninger, og har du om muligt...
Forsvaret, København K
Forsvaret
Indrykket:
Nye udfordringer? Bliv livredder i kvindeafdelingen i Taastrup og Fløng Svømmehal
Du er et sted i livet, hvor du gerne vil prøve nye udfordringer.
Høje-Taastrup Kommune, Taastrup
Jobcenter
Indrykket:
Kultur- og Fritidsforvaltningen søger nattevært til at skabe gode og trygge rammer om Københavns natteliv
Har du lyst til at bidrage til et trygt og balanceret natteliv i København?
Københavns Kommune, København
Jobcenter
Indrykket:
Virum Svømmehal søger 2 friske livreddere
I Center for Arealer og Ejendomme i Ejendomsdrift, Idræt og Kultur søges 2 livreddere på deltid til Virum Svømmehal.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:
Operatør til Magasins Centralovervågning Intern Revision · Kongens Nytorv
Vil du være med til minimere tyveri og svind i alle Magasins syv forretninger?
Magasin, København
Magasin
Indrykket:
Vagt til flyver funktion - Fuldtid
Er du den der altid træder til, når der er behov for hjælp, kan du lide at have en meget fleksibel hverdag, hvor du tildeles mange...
Vasik ApS, Ballerup
Jobcenter
Indrykket:
Uniformerede vagter til servicevagtopgaver i København og omegn 20 - 154 timer pr md
KP Vagt er et mindre vagtselskab som prioriterer service, fleksibilitet, sikkerhed og kundepleje øverst.
KP VAGT ApS, København
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV