17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
ABS Alarm & Sikkerhed A/SAlarmteknikere til Jylland og Sjælland

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Vi har meget travlt og søger 3 alarm teknikere til Jylland samt 2 alarmteknikere Sjælland.

  • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrol området, og trives du med sikringsarbejde?
  • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
  • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

Region Hovedstaden
Vagtcentralchef til Vagtcentralen i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Vi søger en 100 meter mester i logistik og driftsstyring af flådeberedskaber, hvor tid og beredskaber er en kritisk faktor.

Akutberedskabets flåde består af ambulancer og andre køretøjer med forskellige fagkompetencer, der disponeres af vores dygtige medarbejdere i et tværfagligt setup. Beredskaberne stilles til rådighed af vores underleverandører, hvorfor operationel kontraktstyring er en væsentlig del af ledelsesopgaven. Er du en stærk leder, der kan lede i dette felt med bred erfaring fra lignende job og som evner at have borgeren i fokus, så kan det være dig, vi leder efter som vagtcentralchef i en nyoprettet stilling.

Som vagtcentralchef i Vagtcentralen får du med reference til enhedschefen en central rolle i at sikre, at Akutberedskabet kan levere på klare målsætninger og aftaler med afsæt i de 3 L’er: Logistik, Leverandørkontrakter og Ledelse.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Koordinator til TestCenter Danmark

Region Hovedstaden, Ballerup

Har du en baggrund som fx Katastrofe- og Risikomanager eller tilsvarende praktisk og teoretisk erfaring med koordination af flere lokationers logistik og praktik?

Så har du nu mulighed for at være med til at samle trådene og robustgøre TestCenter Danmarks testtelte i Region Hovedstaden.

Som koordinator er det din opgave at bistå lederen af TestCenter Danmark i Region Hovedstaden. Derudover bistår du også teamlederne for de enkelte testcentre.

Du skal koordinere på tværs af telte, samarbejdspartnere og myndigheder. Du får derfor det koordinerende ansvar for at etablere mere faste lokationer i permanente bygninger eller barakker i tæt samarbejde med Center for Ejendomme og Center for IT, Medico og Telefoni.

Du organiserer de kommende flytninger fra vores midlertidige faciliteter, til faste lokationer i tæt samarbejde med blandt andet teamlederne for de seks testcentre.

Region Hovedstaden
mind A/SVil du være med til at opbygge Tyréns team af brandrådgivere?

mind A/S søger for Tyréns A/S i Herlev

Hos Tyréns kommer du både til at arbejde med firmaets egne projekter, hvor du laver brandstrategier, CFD simuleringer, beregninger og myndighedsbehandlinger.

Du skal sammen med din nye kollega, der har en Master i Brandsikkerhed og er certificeret, en anden ny kollega, der starter efter sommerferien og afdelingslederen opbygge og udvikle Tyréns faglighed inden for brandområdet.

Målet er at få skabt et team af brandrådgivere, hvor I kan supplere hinanden, have en tæt sparring på projekterne og på den længere bane levere brandrådgivning ud af huset. Du får mulighed for at certificere dig til et højere niveau og for at dygtiggøre og/eller specialisere dig i beregninger og simuleringer såsom CFD.

Danske BankEfterforsker af lånesvindel, Customer Service Delivery

Danske Bank, Høje Taastrup

Kan du se dig selv i et job hvor du skaber stor værdi for Danske Bank og samtidig spiller en vigtig rolle, i bankens bekæmpelse af finansiel kriminalitet? Kendetegnes du ved grundighed og evnen til at se mønstre som andre overser? Hvis ja, så er det dig vi leder efter!

Du vil blive en del af Lending Fraud teamet, som har til formål at opdage, forhindre og skabe opmærksomhed på lånesvindel i Danske Bank.

Du vil i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i teamet, efterforske mistænkelige låneansøgninger og registrere dem der måtte bygge på falske oplysninger. Ved særlig alvorlige tilfælde hvor der er tale om dokument falskneri, vil du også foretage politianmeldelser.

Københavns Lufthavne A/SAuditor/Lead Auditor til gennemførelse af interne og eksterne auditeringer

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Kan du styrke Københavns Lufthavnes complianceoverblik?

Compliance Monitorering via audits er en vigtig funktion i Københavns Lufthavne A/S (CPH). Funktionen får nu ekstra fokus og vi søger derfor to erfarne auditorer til afdelingen Compliance-Monitoring.

Som auditor for du en unik mulighed for at arbejde i et aeronautisk miljø, med en afvekslende hverdag omgivet af engagerede kollegaer, som brænder for deres arbejde. Du vil varetage monitoreringen af de aeronautiske krav i Kastrup og Roskilde lufthavn, samt monitorering hos relevante eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

mind A/STag del i udviklingen af et nyt landsdækkende team af brandrådgivere

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S

Oluf Jørgensen har besluttet sig for at skabe en afdeling på tværs af landet. Målet er, at der om et år er 4-5 brandrådgivere, der sammen kan løse fagets opgaver på alle firmaets egne projekter. Herefter er næste skridt at ansætte med henblik på, at Oluf Jørgensen også kan levere brandrådgivningsydelser ud af huset.

Din rolle kan derfor tilpasses til netop dit udgangspunkt og din udviklingsbane. Den vigtigste drivkraft er din motivation for at være med til at skabe noget – ikke kun gode projekter, men også opbygge et team og en afdeling.

Mulighederne for at skabe og udvikle din rolle og teamet er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere om din motivation, ønsker om udviklingsvej og rolle samt dine tanker på, hvordan vi får det optimale ud af projekterne og hinanden.

Copenhagen Business School
Serviceorienteret og alsidig skolebetjent søges til CBS

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Copenhagen Business School (CBS) søger til tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 en medarbejder til betjentfunktionen. Betjentfunktionen spiller en central rolle i at få hverdagen på CBS til at fungere, idet vi har som opgave at servicere CBS’ studerende, videnskabelige personale og administrative medarbejdere på samtlige af CBS’ adresser.

Som CBS’ primære praktiske serviceorgan er betjentfunktionens opgaver både alsidige og til tider uforudsigelige. Hvor nogle opgaver, såsom postomdeling og åbning og aflåsning af bygninger, er faste indslag i vores hverdag, opstår der ofte situationer, hvor vores hjælp er nødvendig.

En del af vores mere faste opgaver er:

  • Sortering, omdeling og forsendelse af post, inkl. kørsel mellem bygningerne.
  • Åbning og aflåsning af bygninger samt alarmtilslutning.
  • Klargøring til eksamener.
AS SolutionVagter og Executive Protection Agents til Storkøbenhavn

AS Solution

AS Solution har i løbet af få år udviklet sig til, at blive et af Danmarks førende sikkerhedsfirmaer. Vi har stor erfaring med at levere sikkerheds- og serviceløsninger til private, det offentlige samt store internationale virksomheder. Vi er p.t. ved at opstarte samarbejde med ny spændende kunde og har i den forbindelse brug for et antal medarbejdere til opstart asap efter godkendelse og modtagelse af vagtkort.

Fast vagt på ambassade
Du kommer til at arbejde i et spændende internationalt miljø hvor det primære sprog i det daglige er engelsk. Opgaverne varier fra visitation, adgangskontrol, overvågning og rundering m.m.

EP Agent
Du vil indgå i et team med 4-5 dygtige kollegaer. Arbejdstiden er primært i dagtiden 08-21 og alle ugens dage, men kan variere. Der er som udgangspunkt kun tale om natarbejde i helt særlige tilfælde.

Parkeringsvagter (deltid) til parkeringsselskab i vækst
COPARK ApS søger to effektive parkeringsvagter til parkeringsopsyn i Storkøbenhavn.
COPARK ApS, Hvidovre
Jobcenter
Health & Safety Advisor - To the most international...
Health & Safety Advisor - To the most international company in the world!
DHL, København
JobsinCopenhagen
Dørmand søges - København
Guard Group er Danmarks største leverandør af dørmænd til nattelivet.
Guard I/S, København V
Jobcenter
Vagtdivisionen søger vagter til vores patrulje
Du har bestået AMU’s Grundlæggende Vagtkursus.
VAGT-DIVISIONEN ApS, Ballerup
Jobcenter
Livredder til dameafdelingen i Farum Svømmehal - søges.
Stillingen er på 34 timer ugentligt.
Farum Svømmehal, Farum
Jobcenter
Livreddere til Københavns svømmeanlæg til Ejendomsdrift og Service
Vil du være med til at gøre København klar?
Koncernservice og Koncern IT, København
Jobcenter
Barselsvikariat som livredder til Lyngby Svømmehal
Er du Lyngby Svømmehals nye livredder til dameafsnittet?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Sikkerhedsrådgiver til den danske udenrigstjeneste med bopæl i Kabul
Sikkerhedsrådgiver til den danske udenrigstjeneste med bopæl i Kabul Som sikkerhedsrådgiver i Kabul bliver du sammen med den ledende...
Udenrigsministeriet, København K
Jobcenter