6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Norlys
Fysisk sikkerhedskonsulent med teknisk og taktisk forståelse

Norlys, Esbjerg, Silkeborg eller Aalborg

Vil du være med til at sætte rammerne for fysisk sikkerhed i Norlys? Har du teknisk forståelse, og kan du anvende den i en taktisk kontekst? Så har vi en unik mulighed for dig.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Projektledelse
  • Teknisk ledelse/ejerskab af platforme, herunder stabil drift
  • Udarbejde, ajourføre og kvalitetssikre dokumentation, herunder risikovurderinger

Da dine tætteste samarbejdsrelationer (herunder Informationssikkerhedsafdelingen) har base i Esbjerg, vil det være en fordel at have arbejdssted der. Hvis ikke det er muligt, kan dit arbejdssted være Silkeborg eller Aalborg. Du skal dog være villig til at arbejde på lokationen i Esbjerg to til tre dage pr. uge.

Norlys
ABS Alarm & Sikkerhed A/SAlarmteknikere til Jylland og Sjælland

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Vi har meget travlt og søger 3 alarm teknikere til Jylland samt 2 alarmteknikere Sjælland.

  • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrol området, og trives du med sikringsarbejde?
  • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
  • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

Securitas A/S
Securitas søger sikkerhedsvagt til storkunde i Aalborg

Securitas A/S

Er du detaljeorienteret og serviceminded og kunne du tænke dig at kombinere disse kompetencer samtidig med klassiske vagtopgaver? Så har vi jobbet til dig.

I Securitas får du ansvar, for som vagt hos os er du med til at skabe tryghed og sikkerhed hos vores kunder. Vi er på udkig efter en vagt, der kan løfte både klassiske vagtopgaver og håndtere diverse administrative opgaver. Er du samtidig struktureret og problemløsende i din tilgang til dit arbejde, er det helt perfekt.

Spændende og detaljefokuseret. Dine arbejdsopgaver er traditionelle vagtopgaver såsom runderinger og rapportering, samt håndtering af diverse administrative opgaver.

Securitas A/S
mind A/STag del i udviklingen af et nyt landsdækkende team af brandrådgivere

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S

Oluf Jørgensen har besluttet sig for at skabe en afdeling på tværs af landet. Målet er, at der om et år er 4-5 brandrådgivere, der sammen kan løse fagets opgaver på alle firmaets egne projekter. Herefter er næste skridt at ansætte med henblik på, at Oluf Jørgensen også kan levere brandrådgivningsydelser ud af huset.

Din rolle kan derfor tilpasses til netop dit udgangspunkt og din udviklingsbane. Den vigtigste drivkraft er din motivation for at være med til at skabe noget – ikke kun gode projekter, men også opbygge et team og en afdeling.

Mulighederne for at skabe og udvikle din rolle og teamet er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere om din motivation, ønsker om udviklingsvej og rolle samt dine tanker på, hvordan vi får det optimale ud af projekterne og hinanden.

Dørmand søges - Aalborg
Guard Group er Danmarks største leverandør af dørmænd til nattelivet.
Guard I/S, Aalborg
Jobcenter
Vægter/parkeringsvagt til Aalborg Kommune
Parkeringskontrol Nord Aalborg Kommune søger vægter / parkeringsvagt / teknisk servicemedarbejder.
By- og Landskabsforvaltningen, Nørresundby
Jobcenter