7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Securitas A/S
Sikkerhedsvagter søges til storkunde i Trekantområdet

Securitas A/S

Vil du have nye udfordringer, hvor du skaber sikkerhed og tryghed med din tilstedeværelse? Et job hvor du kan gå fra hvilkepuls til alarmberedskab på få sekunder? Så er du lige den kollega, vi leder efter!

Vi på udkig efter flere dygtige, professionelle og servicemindede sikkerhedsvagter til vores storkunde i Trekantområdet Jylland på deltid. Sikkerhedsvagter, som vil med på vores rejse om at hjælpe med at gøre din verden til et tryggere sted.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Overvågning samt håndtering af alarmer
 • Rapportering af alle hændelser
 • Orientere sig omkring vagtrapporter samt ændringer
Securitas A/S
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - fuldtid

Q-Park Operations Denmark A/S, Odense

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Odense og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Det er et krav at du kan arbejde på varierende tider af døgnet. Dine primære vagter vil være en blanding af dag- og aftenvagter både på hverdage og i weekenden. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-B søges

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S, Odense

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Det inkluderer også at man bliver tildelt og får indarbejdet viden fra designfasen af AMK P. Derudover skal AMK B sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
Odense KommuneInstruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen

Odense Kommune

Beredskab Fyn søger til senest 1. oktober 2020, en instruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen. Vi er en afdeling på fire fastansatte og ca. 20 deltidsinstruktører.

Uddannelsesafdelingen er en del af Beredskab Fyn, som er et offentligt § 60-selskab, der ejes af 9 fynske kommuner: Assens, Nordfyn, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø, Langeland, Kerteminde, Nyborg og Odense.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

 • Undervisning og fagopgaver i beredskabsrelaterede fag som røgdykning, førstehjælp og elementær brandbekæmpelse og STCW-kurser
 • Vedligeholdelse, reparationer, praktiske og tekniske opgaver på øvelsesanlæg- og gasmoduler
 • Udvikling af undervisning med fokus på miljøvenlig markering i gasmoduler
mind A/STag del i udviklingen af et nyt landsdækkende team af brandrådgivere

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S

Oluf Jørgensen har besluttet sig for at skabe en afdeling på tværs af landet. Målet er, at der om et år er 4-5 brandrådgivere, der sammen kan løse fagets opgaver på alle firmaets egne projekter. Herefter er næste skridt at ansætte med henblik på, at Oluf Jørgensen også kan levere brandrådgivningsydelser ud af huset.

Din rolle kan derfor tilpasses til netop dit udgangspunkt og din udviklingsbane. Den vigtigste drivkraft er din motivation for at være med til at skabe noget – ikke kun gode projekter, men også opbygge et team og en afdeling.

Mulighederne for at skabe og udvikle din rolle og teamet er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere om din motivation, ønsker om udviklingsvej og rolle samt dine tanker på, hvordan vi får det optimale ud af projekterne og hinanden.

G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagter Århus og Odense

G4S Security Services A/S

Er du servicemindet, udadvendt og god til teamarbejde? Så er du måske vores nye sikkerhedsvagt.

Til vores kunder på Strøget og i butikscentre søger vi en ny kollega til et fast team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau i hjertet af Aarhus og Odense. Der er tale om deltidsstillinger på ca. 20 – 120 timer per måned.

Opgaverne indbefatter bl.a. rundering og fastvagt i uniform eller jakkesæt. Du bidrager ydermere med din indstilling til at skabe et trygt miljø for de handlende såvel som butikspersonalet.

G4S Security Services A/S
Vagtmedarbejder til Retten i Svendborg
Du skal være vagt og servicemedarbejder i vores vagtteam, som bemander rettens information.
Retten i Svendborg, Svendborg
Jobcenter