44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
Region Hovedstaden
Vagtcentralchef til Vagtcentralen i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Vi søger en 100 meter mester i logistik og driftsstyring af flådeberedskaber, hvor tid og beredskaber er en kritisk faktor.

Akutberedskabets flåde består af ambulancer og andre køretøjer med forskellige fagkompetencer, der disponeres af vores dygtige medarbejdere i et tværfagligt setup. Beredskaberne stilles til rådighed af vores underleverandører, hvorfor operationel kontraktstyring er en væsentlig del af ledelsesopgaven. Er du en stærk leder, der kan lede i dette felt med bred erfaring fra lignende job og som evner at have borgeren i fokus, så kan det være dig, vi leder efter som vagtcentralchef i en nyoprettet stilling.

Som vagtcentralchef i Vagtcentralen får du med reference til enhedschefen en central rolle i at sikre, at Akutberedskabet kan levere på klare målsætninger og aftaler med afsæt i de 3 L’er: Logistik, Leverandørkontrakter og Ledelse.

Region Hovedstaden
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - fuldtid

Q-Park Operations Denmark A/S, Odense

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Odense og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Det er et krav at du kan arbejde på varierende tider af døgnet. Dine primære vagter vil være en blanding af dag- og aftenvagter både på hverdage og i weekenden. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Region Hovedstaden
Koordinator til TestCenter Danmark

Region Hovedstaden, Ballerup

Har du en baggrund som fx Katastrofe- og Risikomanager eller tilsvarende praktisk og teoretisk erfaring med koordination af flere lokationers logistik og praktik?

Så har du nu mulighed for at være med til at samle trådene og robustgøre TestCenter Danmarks testtelte i Region Hovedstaden.

Som koordinator er det din opgave at bistå lederen af TestCenter Danmark i Region Hovedstaden. Derudover bistår du også teamlederne for de enkelte testcentre.

Du skal koordinere på tværs af telte, samarbejdspartnere og myndigheder. Du får derfor det koordinerende ansvar for at etablere mere faste lokationer i permanente bygninger eller barakker i tæt samarbejde med Center for Ejendomme og Center for IT, Medico og Telefoni.

Du organiserer de kommende flytninger fra vores midlertidige faciliteter, til faste lokationer i tæt samarbejde med blandt andet teamlederne for de seks testcentre.

Region Hovedstaden
Norlys
Erfaren fysisk sikkerhedskonsulent med strategisk mindset

Norlys, Esbjerg, Silkeborg eller Aarhus

Vil du være med til at sætte rammerne for fysisk sikkerhed i Norlys? Har du et strategisk mindset og erfaringen til at sikre et professionelt setup på tværs af organisationen?

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Omsætte koncernens ”Politik for fysisk sikkerhed” til visioner, mål, tekniske krav og konkrete projekter
 • Udarbejde metoder og processer for fysisk sikkerhed i Norlys
 • Projektledelse på udvalgte projekter

Da dine tætteste samarbejdsrelationer (herunder Informationssikkerhedsafdelingen) har base i Esbjerg, vil det være en fordel at have arbejdssted der. Hvis ikke det er muligt, kan dit arbejdssted være Silkeborg eller Aalborg. Du skal dog være villig til at arbejde på lokationen i Esbjerg to til tre dage pr. uge.

Norlys
mind A/SVil du være med til at opbygge Tyréns team af brandrådgivere?

mind A/S søger for Tyréns A/S i Herlev

Hos Tyréns kommer du både til at arbejde med firmaets egne projekter, hvor du laver brandstrategier, CFD simuleringer, beregninger og myndighedsbehandlinger.

Du skal sammen med din nye kollega, der har en Master i Brandsikkerhed og er certificeret, en anden ny kollega, der starter efter sommerferien og afdelingslederen opbygge og udvikle Tyréns faglighed inden for brandområdet.

Målet er at få skabt et team af brandrådgivere, hvor I kan supplere hinanden, have en tæt sparring på projekterne og på den længere bane levere brandrådgivning ud af huset. Du får mulighed for at certificere dig til et højere niveau og for at dygtiggøre og/eller specialisere dig i beregninger og simuleringer såsom CFD.

Egedal Kommune
Livredder til dameafdelingen i Ølstykke svømmehal

Egedal Kommune

Søger du et alsidigt job i et spændende fritidsmiljø med mange glade gæster?

Ølstykke Svømmehal søger en livredder til vores dameafdeling i fast fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med ansættelse 1. september 2020. Arbejdstiden er i fast rullende vagtplan med både dag- og aftenvagter og arbejde hver 2. weekend.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Livredning og opsyn.
 • Kassebetjening og servicering af hallens gæster.
 • Rengøring.
 • Aktiviteter.
Egedal Kommune
Danske BankEfterforsker af lånesvindel, Customer Service Delivery

Danske Bank, Høje Taastrup

Kan du se dig selv i et job hvor du skaber stor værdi for Danske Bank og samtidig spiller en vigtig rolle, i bankens bekæmpelse af finansiel kriminalitet? Kendetegnes du ved grundighed og evnen til at se mønstre som andre overser? Hvis ja, så er det dig vi leder efter!

Du vil blive en del af Lending Fraud teamet, som har til formål at opdage, forhindre og skabe opmærksomhed på lånesvindel i Danske Bank.

Du vil i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i teamet, efterforske mistænkelige låneansøgninger og registrere dem der måtte bygge på falske oplysninger. Ved særlig alvorlige tilfælde hvor der er tale om dokument falskneri, vil du også foretage politianmeldelser.

Egedal Kommune
Teknisk servicemedarbejder/livredder 32 t. søges til Egedals Kultur- og Fritidsfaciliteter

Egedal Kommune, Ølstykke

Egedals Idrætsanlæg søger en ny kollega pr. 1. september 2020.

Arbejdstiden er primært i dagvagt, mandag-fredag og er 32 timer om ugen. Mødetid kl. 6:00.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tekniske serviceopgaver i Egedal Kommunes idrætshaller, svømmehaller, udendørs idrætsanlæg og kulturhuse.
 • Opgaverne er meget varierede og omfatter f.eks. maskinvask af halgulve, lettere rengøring, opstregning af fodboldbaner, betjening af det tekniske anlæg i svømmehallerne, og servicering af brugere.
 • Livredderfunktion ved sygdom eller ferie hos den fast livredderstab.
Egedal Kommune
Vasik ApSVagter til datacenter og byggeplads i Fredericia

Vasik ApS

Er du handlekraftig og er du god til at aflæse situationer? Vil du sikre tryghed gennem sikkerhed? Er retskaffenhed og ærlighed en drivkraft for dig?

Til en stor byggeplads og datacenter i Fredericia søger vi vagtpersonale til et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens. Der er tale om en betroet stilling, hvor du kommer til at indgå i et fast team af sikkerhedsvagter, der skal dække dag-/aften-/nat- og weekendvagter i Fredericia.

Ansvarsområder:

 • Adgangskontrol, godkendelser og oprettelser; ind- og udlevering af ID-kort, P-kort samt midlertidige adgangskort
 • Overvågning og betjening af sikringsanlæg og sikkerhedskameraer på vagtcentralen
 • Visitation af personale (Metaldetektorer) og køretøjer (Visuel kontrol)
Securitas A/S
Securitas søger sikkerhedsvagt til storkunde i Aalborg

Securitas A/S

Er du detaljeorienteret og serviceminded og kunne du tænke dig at kombinere disse kompetencer samtidig med klassiske vagtopgaver? Så har vi jobbet til dig.

I Securitas får du ansvar, for som vagt hos os er du med til at skabe tryghed og sikkerhed hos vores kunder. Vi er på udkig efter en vagt, der kan løfte både klassiske vagtopgaver og håndtere diverse administrative opgaver. Er du samtidig struktureret og problemløsende i din tilgang til dit arbejde, er det helt perfekt.

Spændende og detaljefokuseret. Dine arbejdsopgaver er traditionelle vagtopgaver såsom runderinger og rapportering, samt håndtering af diverse administrative opgaver.

Securitas A/S
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-B søges

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S, Odense

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at klientens opgaver i konstruktionsfasen overholdes. Det inkluderer også at man bliver tildelt og får indarbejdet viden fra designfasen af AMK P. Derudover skal AMK B sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
Københavns Lufthavne A/SAuditor/Lead Auditor til gennemførelse af interne og eksterne auditeringer

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Kan du styrke Københavns Lufthavnes complianceoverblik?

Compliance Monitorering via audits er en vigtig funktion i Københavns Lufthavne A/S (CPH). Funktionen får nu ekstra fokus og vi søger derfor to erfarne auditorer til afdelingen Compliance-Monitoring.

Som auditor for du en unik mulighed for at arbejde i et aeronautisk miljø, med en afvekslende hverdag omgivet af engagerede kollegaer, som brænder for deres arbejde. Du vil varetage monitoreringen af de aeronautiske krav i Kastrup og Roskilde lufthavn, samt monitorering hos relevante eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Vasik ApSPatruljevagter

Vasik ApS, Ballerup

Vil du sikre tryghed og hjælpe mennesker? Har du handlekraft, og er du opmærksom med en god evne til at læse situationer? Er retskaffenhed og ærlighed en drivkraft for dig? Så kan du måske blive en del af vores alarmpatrulje.

Patruljeafdelingen dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland med mødested i Ballerup. Vi søger nu nye kolleger, som har lyst til et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens.

Som patruljevagt skal du skabe sikkerhed for vores kunder, hvor dine primære opgaver er:

 • Ind- og udvendige vagttilsyn af forskellig længde og omfang
 • Alarmudrykningstjeneste
 • Udgangskontrol af personale
 • Tilkaldevagt/følgevagt
Odense KommuneInstruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen

Odense Kommune

Beredskab Fyn søger til senest 1. oktober 2020, en instruktør/beredskabsmester til Uddannelsesafdelingen. Vi er en afdeling på fire fastansatte og ca. 20 deltidsinstruktører.

Uddannelsesafdelingen er en del af Beredskab Fyn, som er et offentligt § 60-selskab, der ejes af 9 fynske kommuner: Assens, Nordfyn, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø, Langeland, Kerteminde, Nyborg og Odense.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

 • Undervisning og fagopgaver i beredskabsrelaterede fag som røgdykning, førstehjælp og elementær brandbekæmpelse og STCW-kurser
 • Vedligeholdelse, reparationer, praktiske og tekniske opgaver på øvelsesanlæg- og gasmoduler
 • Udvikling af undervisning med fokus på miljøvenlig markering i gasmoduler
mind A/STag del i udviklingen af et nyt landsdækkende team af brandrådgivere

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S

Oluf Jørgensen har besluttet sig for at skabe en afdeling på tværs af landet. Målet er, at der om et år er 4-5 brandrådgivere, der sammen kan løse fagets opgaver på alle firmaets egne projekter. Herefter er næste skridt at ansætte med henblik på, at Oluf Jørgensen også kan levere brandrådgivningsydelser ud af huset.

Din rolle kan derfor tilpasses til netop dit udgangspunkt og din udviklingsbane. Den vigtigste drivkraft er din motivation for at være med til at skabe noget – ikke kun gode projekter, men også opbygge et team og en afdeling.

Mulighederne for at skabe og udvikle din rolle og teamet er mange, og vi vil glæde os til at høre nærmere om din motivation, ønsker om udviklingsvej og rolle samt dine tanker på, hvordan vi får det optimale ud af projekterne og hinanden.

G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagter Århus og Odense

G4S Security Services A/S

Er du servicemindet, udadvendt og god til teamarbejde? Så er du måske vores nye sikkerhedsvagt.

Til vores kunder på Strøget og i butikscentre søger vi en ny kollega til et fast team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau i hjertet af Aarhus og Odense. Der er tale om deltidsstillinger på ca. 20 – 120 timer per måned.

Opgaverne indbefatter bl.a. rundering og fastvagt i uniform eller jakkesæt. Du bidrager ydermere med din indstilling til at skabe et trygt miljø for de handlende såvel som butikspersonalet.

G4S Security Services A/S
Copenhagen Business School
Serviceorienteret og alsidig skolebetjent søges til CBS

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Copenhagen Business School (CBS) søger til tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 en medarbejder til betjentfunktionen. Betjentfunktionen spiller en central rolle i at få hverdagen på CBS til at fungere, idet vi har som opgave at servicere CBS’ studerende, videnskabelige personale og administrative medarbejdere på samtlige af CBS’ adresser.

Som CBS’ primære praktiske serviceorgan er betjentfunktionens opgaver både alsidige og til tider uforudsigelige. Hvor nogle opgaver, såsom postomdeling og åbning og aflåsning af bygninger, er faste indslag i vores hverdag, opstår der ofte situationer, hvor vores hjælp er nødvendig.

En del af vores mere faste opgaver er:

 • Sortering, omdeling og forsendelse af post, inkl. kørsel mellem bygningerne.
 • Åbning og aflåsning af bygninger samt alarmtilslutning.
 • Klargøring til eksamener.
AS SolutionVagter og Executive Protection Agents til Storkøbenhavn

AS Solution

AS Solution har i løbet af få år udviklet sig til, at blive et af Danmarks førende sikkerhedsfirmaer. Vi har stor erfaring med at levere sikkerheds- og serviceløsninger til private, det offentlige samt store internationale virksomheder. Vi er p.t. ved at opstarte samarbejde med ny spændende kunde og har i den forbindelse brug for et antal medarbejdere til opstart asap efter godkendelse og modtagelse af vagtkort.

Fast vagt på ambassade
Du kommer til at arbejde i et spændende internationalt miljø hvor det primære sprog i det daglige er engelsk. Opgaverne varier fra visitation, adgangskontrol, overvågning og rundering m.m.

EP Agent
Du vil indgå i et team med 4-5 dygtige kollegaer. Arbejdstiden er primært i dagtiden 08-21 og alle ugens dage, men kan variere. Der er som udgangspunkt kun tale om natarbejde i helt særlige tilfælde.

Atlas Security1-2 ferieafløsere til fast vagt og rundering

Atlas Security, København

Atlas Security søger 1-2 ferieafløsere til fast vagt og rundering i København. Vi beskæftiger 8 medarbejdere og har i dag hovedparten af aktiviteterne i Nordsjælland, mens vores afdeling i København koncentrerer sig om vores hovedkontor og ejendomme i Indre By.

Der er tale om en fast vagt med base omkring vores domicil på Grønningen i København. Med moderne overvågningsudstyr skal der holdes opsyn med vores ejendomme i området Grønningen, St. Kongensgade og Esplanaden alle ugens syv dage om aftenen og om natten.

Odense KommuneViceberedskabsinspektør til Beredskab Fyn

Odense Kommune

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af Danmarks mest engagerede frivillige?

Beredskab Fyn søger en viceberedskabsinspektør, der skal sikre at strategien for det støttende frivillige beredskab implementeres hos de frivillige. Du skal via din løbende dialog med de frivillige sikre, at udviklingen hele tiden matcher organisationens behov og strategi. Vi har netop gennemført en omfattende rekruttering, og er derfor lige påbegyndt den nye uddannelse i Stabsstøtte og Teknisk Service.

Stillingen er relativt ny, og den rette kandidat kan med ansvarlighed og selvstændighed skabe en unik position, i forhold til at arbejde med den frivillige del af beredskabet hos et af Danmarks største beredskaber.