57 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

57 jobannoncer

DSB
Gem
DSB

Servicemedarbejdere til Stationsservice Hvidovre

Hvidovre

Kunne du tænke dig…?

 • Et job fyldt med service og kundekontakt fra du møder til du går hjem
 • Et job hvor du er i bevægelse og får frisk luft
 • En arbejdsplads med gode kollegaer og plads til forskellighed

Hvis svaret er ja, så læs mere her og søg jobbet som Servicemedarbejder.

DSB
Gem
Four FM

Service Manager

København Ø

Four FM er en førende leverandør af førsteklasses Facility Management-løsninger.

Dine ansvarsområder bliver bl.a. at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed i rengøringsdrift. Derudover vil du udvikle og implementere effektive operationelle procedurer og daglige retningslinjer for at opfylde SLA'er og overgå kundens forventninger.

Four FM
Gem
Lundbeck

Rengøringsmedarbejder

Valby

Til vores serviceteam søger vi en dygtig og selvstændig rengøringsmedarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores faciliteter altid er rene og pæne.

Som rengøringsmedarbejder vil du få ansvaret for den daglig planlægning og udførelse af renrums rengøring af produktionsområder (GMP-områder), mødelokaler, omklædningsrum, baderum og køkkener. Der vil forekomme diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, håndtering af rengøringsartikler, varetage ferieplanlægning i eget team og hjælp kollegaer.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Weekendafløsere til rengøring

Kastrup

Du får hele lufthavnen som din arbejdsplads, og får derfor mulighed for at komme rundt i alle kroge af den. Så har du brug for et job ved siden af dit studie eller et andet job, så kom med ombord og hjælp os med at sikre, at passagererne får en god oplevelse hos os.

Vi søger weekendafløsere, men der vil også være mulighed for at supplere med ekstra vagter i hverdagene f.eks. i forbindelse med ferieperioder. Facility Service i Københavns Lufthavne (CPH) løser opgaver hele døgnet, så vi søger både til dag-/aften- og nathold.

Gem
CP PARKING SYSTEM APS

Rengøringsassistent/servicemedarbejder

Glostrup

Vi søger en ny kollega til 30 timer om ugen, så har du et stort servicegen, og er detaljeorienteret samt har lyst til at være vores ansigt udadtil, så er det dig vi søger.

En stor del af din arbejdsdag vil være at sørge for at vores parkeringsanlæg er rent og pænt, og at alt fungerer, som det skal.

Vi tilbyder et attraktivt ansættelsesforhold med god løn.

Gem
GreenMobility A/S

Street Runners til København

København

Vil du være en del af en virksomhed der gør en forskel for samfundet og miljøet?

Er du en frisk kvinde eller mand som søger et spændende job med fart over feltet og højt humør, og er du samtidig på hjemmebane i Københavns gader? Så har GreenMobility jobbet til dig som Street Runner! Vi søger nemlig fuldtids-, deltids- og nattevagter.

GreenMobility A/S
Gem
Scandic Hotel A/S

Night Housekeeper, part-time 80h/month guaranteed - with possibility to additional work hours, Scandic Falkoner

Frederiksberg

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new part-time housekeeper at Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner.

We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Scandic Hotel A/S
Gem
Q-Park Operations Denmark A/S

Kundeservicemedarbejder til Parkeringshus - Fuldtid

København V

Vi søger en serviceminded medarbejder til vores dedikerede P-husteam i Industriens Hus.

Du skal først og fremmest være glad for at yde god service til kunderne, så de føler sig godt tilpas i vores P-huse.

Du har betalt pause, da du skal stå til rådighed f.eks. hvis kunder eller kollegaer, har brug for hjælp. I starten af din ansættelse vil du gennemgå vores uddannelsesforløb, og dine oplæringsdage vil blive aftalt individuelt med dig.

Gem
Gentofte Kommune

Affald og Genbrug søger kollega til erhvervstilsyn og udviklingsprojekter

Charlottenlund

Vi er en velfungerende og innovativ afdeling med højt til loftet – vil du være vores nye kollega?

Centralt i stillingen er at føre affaldstilsyn med kommunens virksomheder efter den nationalt besluttede model. På sigt vil vi også vejlede virksomhederne til cirkulær omstilling, herunder mere til genbrug, indførelse af flergangsemballage samt mindre madspild.

Gem
Super Total Service ApS

Servicekoordinator inden for rengøring, søges af Super Total Service ApS til vores virksomhed beliggende i Rødovre

Rødovre

Har du lyst til en afvekslende hverdag og til at bidrage aktivt til at levere høj service til vores kunder?

Så er det måske dig, vi søger til denne stilling, hvor du bliver en del af et stærkt team af dygtige kolleger, i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og stor frihed under ansvar.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Du er bindeleddet mellem kunderne og de udførende medarbejdere i marken
 • Du vil være ansvarlig for modtagelse og planlægning af vores rengørings & serviceopgaver

Du kan forvente udviklingsmuligheder i virksomheden i form af kurser og uddannelse.

Super Total Service ApS
Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S

Window cleaner wanted

Rødovre

Do you want to be part of a unique company in Denmark where we have fun while striving to be the best?

At Racoon, we are more than just a workplace we are a community with a unique culture where we are passionate about doing things differently and having fun while doing it.

We go to great lengths to ensure high job satisfaction and we love creating shared experiences, from working out in the company gym and drinking soft drinks in the lounge to Halloween parties and weekend football.

Gem
Agerholm Service Partner

Rengøringsassistenter søges til kontorrengøring aften og weekend 24 timer ugentligt

Vi søger 3 rengøringsassistenter til kontorrengøring aften og weekend 24 timer ugentligt, til opstart den 1. august 2024. Rengøringsstedet er beliggende i 2100 København Ø, tæt på Østerport Station.

Vi har gode arbejdsforhold, et godt sammenhold og tilpas med tid til vores arbejdsopgaver. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mange år, og det er vigtigt for os, at de er glade for at være en del af virksomheden. Derfor indgår vi altid i god og konstruktiv dialog med vores medarbejdere.

Gem
August Faller A/S

Rengøringsassistent – 20 timer

Hvidovre

Du bliver en del af et team på to medarbejdere med daglig kontakt til virksomhedens øvrige ca. 85 medarbejdere. Du vil i det daglige være ansvarlig for selvstændigt at planlægge eget arbejde.

Det er en deltidsstilling på 20 timer pr. uge fordelt på 4 timer dagligt mandag til fredag. Du har mulighed for selv at planlægge din arbejdstid, blot timerne ikke er placeret mellem kl.6-16.

Gem
NOVASOL part of Awaze

Rengøringsmedarbejder/Cleaning Assistant

Er du detaljeorienteret, effektiv og serviceminded, så kan det være dig, vi lige nu søger til rengøring af sommerhuse i hele Danmark.

NOVASOLs fokus er at give vores gæster en god ferieoplevelse og passe på vores husejeres sommerhuse, som var det vores egne.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • God løn
 • Kørselspenge efter danske skatteregler
 • Fleksible arbejdstider (dog primært i weekenderne)

Please find the job description in English and German in the ad.

NOVASOL part of Awaze
Gem
Din Private Døgnpleje

Join vores team og skab renhed med omtanke

Ballerup

Som en del af vores udvidelse og for at imødekomme en stigende efterspørgsel søger vi nu en dedikeret og energisk rengøringsassistent, der ønsker at gøre en forskel i vores borgeres hverdag.

Er du en person, der trives med at have ansvar, kan jonglere med flere opgaver på én gang, og ser du løsninger, hvor andre ser begrænsninger?

Hos os får du:

 • En grundig introduktion og oplæring.
 • En fast rute med faste borgere, så du kan opbygge relationer.
 • Bil stillet til rådighed i arbejdstiden.
Gem
Copenhagen Truck Wash I/S

Vognvasker og halansvarlig – Storkøbenhavn

Vi søger en ny, frisk kollega, som ikke er bange for at tage ansvar, har øje for at kunne udføre et godt stykke arbejde, og ønsker at gøre en forskel i forhold til relation til både kunder og medarbejdere.

Det er vigtigt du sætter service og kundepleje højt samt vil arbejde målrettet på at opfylde vores høje kvalitetskrav overfor vores kunder, da det er dem vi lever af.

Copenhagen Truck Wash I/S
Gem
Super Total Service ApS

Vinduespudser til afdeling i Rødovre

Rødovre

Du vil være ansvarlig for vinduespudsning af bl.a. flyttelejligheder, nybyggeri og pudsning af vores driftsejendomme i det meste af Sjælland.

Du vil indgå i et team, hvor der arbejdes på kryds og tværs med dine kollegaer, men du skal kunne arbejde selvstændigt og have god sans for detaljer.

Du får mulighed for at bruge din serviceorienterede tilgang i arbejdet, da du sammen med det team, som du bliver en del af, vil have fokus på at levere service i særklasse.

Super Total Service ApS
Gem
Alm. Brand Group

Har du øje for detaljer og god til at opretholde standarder? Kom med ombord som vores nye tilsynsførende!

København Ø

Vi tilbyder et job, hvor du med din faglige viden, passion for standarder, øje for detaljen og ansvarlighed skal føre tilsyn med udførelsen af Rengøringsopgaver på vores Hovedkontor.

Dine arbejdsopgaver er fordelt mellem primært tilsynsopgaver og rengøringsarbejde. I funktionen som tilsynsførende er du ansvarlig for at lede og motivere medarbejdere, samt planlægge den daglige rengøringsleverance.

Alm. Brand Group
Gem
ISS Facility Services A/S

Vi søger Tilsynsførende til kunde i Høje-Taastrup

Brænder du for at lede et team og er du motiveret af at sikre kvaliteten af vores rengøringsleverance? Så er det måske dig, vi leder efter!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Vi kan tilbyde et job, hvor du får ansvar for at lede, motivere og supportere dine medarbejdere, så I sammen kan sikre en professionel leverance til kunden. Som Tilsynsførende er du ansvarlig for den daglige kundekontakt, vagtplanlægning, serviceleverance og meget mere.

ISS Facility Services A/S
Gem
Instaservice ApS

Servicemedarbejdere/rengøringsassistenter

Se video om Instaservice ApS som arbejdsplads

Vi søger friske og stabile rengøringsassistenter til både faste stillinger og vikariater i København. Arbejdet vil foregå om dagen. Vi søger dig, som er smilende, har gåpåmod og ikke mindst et rengøringshjerte.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være inden for følgende områder:

 • Rengøring af kontorer og gangarealer
 • Rengøring af kantine og frokostrum
Instaservice ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV