66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BIOFOSProcesmedarbejder til Renseanlæg Lynetten

BIOFOS, København

Vil du være med til at drive Danmarks største renseanlæg? Har du lyst til en alsidig arbejdsdag blandt dygtige og engagerede kollegaer? Så er du måske vores nye procesmedarbejder.

Til Renseanlæg Lynetten søger vi en procesmedarbejder, der ikke bange for at tage fat og trives med forskellige industrirengørings- og serviceopgaver. Du vil blive en del af produktionsafdelingen på anlægget, der består af 38 medarbejdere.

Som procesmedarbejder i BIOFOS vil dine primære arbejdsopgave være industrirengøring. Det er vigtigt, at vores anlæg bliver rengjort, så vi opnår den mest optimale drift og sikrer et godt arbejdsmiljø. Du vil indgå i et mindre team, hvor du vil have medindflydelse på fordelingen af arbejdsopgaverne. Derudover kan der forekomme mindre serviceopgaver, som fx opsætning af en tavle i et mødelokale.

Bedre PsykiatriRengøringsassistent, 6 timer om ugen

Bedre Psykiatri, København

BEDRE PSYKIATRI søger en rengøringsassistent til 6 timers rengøring om ugen på vores sekretariat i København K. Arbejdet udføres på en dag i weekenden.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med at udføre kvalitetsrengøring
 • Er selvstændig, samvittighedsfuld, stabil og fleksibel
 • Er grundig og kan se alle de nullermænd, vi andre ikke ser
 • Kan kommunikere mundtligt/skriftligt på dansk eller engelsk

En ansøger med dokumenteret erfaring med rengøringsarbejde foretrækkes.

ISS Facility Services A/S
Bliv en af ISS’ Hygiejne Hosts hos vores kunde i København

ISS Facility Services A/S

Som en af verdens førende udbydere af Facility Services, har Corona-virussen skabt en ny hverdag, hvor ISS’ serviceleverance skal skabe tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen. Derfor søger ISS flere Hygiejne Hosts til vores kunde i København.

Som Hygiejne Host er det dig, i samarbejde med dine ISS-kolleger, der dagligt skaber et rent, trygt og sikkert arbejdsmiljø for kunden og dens slutbrugere. Din primære arbejdsopgave er hygiejnisk rengøring, hvilket indebærer at desinficere alle arbejdsstationer og kontaktflader. Derudover vil du også agere som rollemodel for korrekt adfærd på arbejdspladsen overfor kundens slutbrugere, således den altid fremstår ren, tryg og sikker.

ISS Facility Services A/S
Servicefirmaet Renell A/S
Vi søger ny kollega i privatrengøring

Servicefirmaet Renell A/S

Er du vores nye kollega, i dette skønne team af ungdommelige mennesker i alle aldre? Hos os har vi en respektfuld, men uformel omgangstone, hvilket giver et godt arbejdsmiljø, da det medvirker til at løfte stemningen kollegaer iblandt, og derved også servicen hos vores kunder, hvilket er vores absolut topprioritet.
Jobbet består i at køre ud og gøre rent hos vores private kunder – primært rundt omkring i Nordsjælland (enkelte i Københavnsområdet).

Servicefirmaet Renell A/S

Vi tilbyder:

 • Arbejdstider ml. kl. 8-16
 • Fri i weekender og helligdage
 • Løn efter overenskomst
 • Grundig oplæring
 • Firmabil med gulpladeordning
 • Gode personaleforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Servicefirmaet Renell A/S
Sixt Danmark A/SKlargøringsmedarbejdere

Sixt Danmark A/S, København

Efter en lang corona-nedlukning, er der endelig lys for ende af tunnelen, og selv turismen tør håbe på et bedre 2021. Samme gør SIXT Danmark! Vi forventer derfor at gå en travl sommer og efterår i møde, og søger i den forbindelse klargøringsmedarbejdere til København City.

Sixt Danmark A/S

Til vores udlejningsstation i Nyropsgade i København City søger vi medarbejdere til at klargøre vores mange biler til både privat og erhvervskunder samt turister. Vi søger både fuldtid, deltid samt sommerafløsere med opstart hurtigst muligt.

Som klargøringsmedarbejder vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med:

 • Daglig kundeservice – både ved udlevering og modtagelse af udlejningsbiler
 • Skadeshåndtering og skadescheck
 • Klargøring, støvsugning, vask af biler, tankning og div. Forefaldende arbejde
Sixt Danmark A/S
DSBServicemedarbejdere til Undervejsrengøringen i Stationsservice, Høje Taastrup

DSB

Kan du se dig selv som servicemedarbejder i en enhed i Stationsservice, der udfører undervejsrengøring i toget? Og vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser i vores tog? Hos os vil du sammen med dine nærmeste kollegaer i din enhed, være medansvarlig for enhedens samlede produktion. Lyder det spændende – så er det måske dig vi leder efter!

Som servicemedarbejder i undervejsrengøring er nogle af dine primære opgaver i toget fjernelse af affald, rengøring af toilettet, samt soignering af borde, døre, aftørring af overflader er en højt prioriteret opgave. Du er altså med til at sikre, at vores tog og stationer altid fremstår indbydende for kunderne. Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt assistere ved handicaprejsende m.m.

DSB
City Apartment A/SRengøring-/servicemedarbejder søges

City Apartment A/S, Frederiksberg

Til travl ejendomsadministration søger vi en fuldtidsmedarbejder (37 timer) til at rengøre vores lejligheder (de fleste er møbleret), samt servicere disse med evt. manglende service, sengetøj etc.

Det er en forudsætning, at du er stabil og pålidelig, har kørekort og kan tale engelsk.

Vores ca. 2.000 lejemål er beliggende fortrinsvis i City og på Frederiksberg.

DribeServicemedarbejder til klargøring

Dribe, Søborg

Da vi er en virksomhed i fuld udvikling og med store vækstplaner, står vi og mangler en servicemedarbejder til vores daglige klargøring af biler. Som en del af klargøringsteamet skal du være klar på omstilling, udvikling og dage med fuld fart på.

Dribe er udviklet af Semler Innovation og er en ny og fleksibel måde at have bil på. Her abonnerer du på din bil i stedet for at eje eller lease den, og al administration foregår via Dribe-appen.

En arbejdsdag vil typisk bestå i at få biler gjort klar til udlevering og sørge for, at teamet har de rigtige opgaver. Du vil have en løbende dialog med vores leverandører, hvor vi skal være proaktive og planlægge dagene, der kommer.

ISS Facility Services A/S
Erfarne Tilsynsførende til natrengøring indenfor medicinalindustrien

ISS Facility Services A/S, Bagsværd, Gentofte eller Hillerød

Ønsker du at blive en del af verdens største servicevirksomhed, hvor du både får ansvar og mulighed for faglig og personlig udvikling? Så er det måske dig, vi søger til at varetage tilsyn og rengøring hos vores kunde beliggende i Bagsværd, Gentofte eller Hillerød.

Som Tilsynsfunktionær er det din fornemmeste opgave at lede og motivere dit team ved at gå forrest som det gode eksempel. Du vil i samarbejde med de øvrige Tilsynsførende sikre leverance af specialiseret rengøring til en af ISS’ største kunder.

Du bliver som udgangspunkt ansat på en fast arbejdsadresse. Dog skal du være indstillet på, at indimellem kan være behov for, at du hjælper til på de øvrige adresser. Det drejer sig om adresser beliggende i Hillerød, Gentofte og Bagsværd.

ISS Facility Services A/S
AGC Biologics A/S
Rengøringsassistent til medicinalproduktion

AGC Biologics A/S, Søborg

Hos AGC Biologics A/S (AGC) arbejder vi med udvikling og produktion af lægemidler. Vi er en kontraktproducerende organisation, og et højt serviceniveau overfor vores klienter er derfor i højsædet.

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed i et miljø, hvor arbejdsdagen aldrig bliver rutine? Så bliv en del af AGC i rollen som rengøringsassistent, og oplev hverdagen i en international og moderne virksomhed.

Som rengøringsassistent er det din fornemste opgave at sørge for et højt niveau af hygiejne i vores produktionsrum samt i laboratorier, lagerrum o.l.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring af bl.a. vægge, gulve, loft, borde og inventar i renrum og laboratorier
 • Registrere rengøring i logbøger
AGC Biologics A/S
Grønt og gråt ApS TagrenderensningHåndværker til tagrenderens

Grønt og gråt ApS Tagrenderensning

Vi søger endnu en håndværksmæssig uddannet håndværker til tagrenderens i vores team af friske tagrenderensere – du bor i Storkøbenhavn.

Syntes du, det er attraktivt, at få leveret opgaver dagligt, at møde nye mennesker hver dag og gøre andre mennesker glade, så er dette job noget for dig.

Din stillingsbetegnelse er tagrenderenser, og du vil blive oplært i at suge tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde

Vi tilbyder dig et spændende arbejde i fri natur i et ungt og uformelt firma. Lønnen er god. Du bliver en del af et fagligt kompetent team, der brænder for det vi laver og skaber stor tilfredshed hos vores kunder. Du får et hold af kolleger og sparringspartnere, hvor der er plads til et godt råd eller en snak om, hvordan du løser en specifik opgave, du er ude på.

Vinduespudserxperten ApSVinduespudser søges til private kunder i Storkøbenhavn

Vinduespudserxperten ApS

Vi søger derfor en engageret vinduespudser til tiltrædelse i vores team af vinduespudsere hurtigst muligt. Arbejdet foregår på hverdage i dagtimerne mellem kl. 7-16 og ser typisk sådan ud:

Xylem Video
 • Du modtager morgendagens arbejdsseddel dagen før kl. 20 via mail.
 • Ved morgenstund starter du din firmabil fra din bopæl, din første kunde vil være mellem kl. 7-8.
 • Du skal dagligt udføre mellem 5-10 vinduespudsninger hos kunder, som er placeret i samme område. Det kan være tidsaftaler indenfor på forhånd angivet tidsrum. Aftalerne er koordineret for dig, og du skal blot møde op indenfor det angivne tidsrum.
AFA JCDecauxSanitør til Danmarks største udbyder af outdoor marketing

AFA JCDecaux, København og Hvidovre

Som sanitør i AFA JCDecaux bliver du en del af vores Field Service team i Teknisk Afdeling. Du kommer til at arbejde i et effektivt og dynamisk miljø med dygtige, stærke og engagerede kolleger.

Til vores Field Service team i København søger vi sanitører til vores nat- og daghold.

På natholdet kommer du til at udføre jobbet fra en Tripl, som er en super fix eldrevet (CO 2 neutral) by-scooter som gør det både sjovt og nemt at komme omkring i byen. og daghold.

På dagholdet vil jobbet skulle udføres fra el/hybrid bil, og mødestedet vil være Stamholmen 111, 2650 Hvidovre.

Hvad kan du forvente at bruge din arbejdsdag på?

 • Plakatopsætning.
 • Renholdelse af det opstillede byudstyr.
 • Hærværksrapportering.
 • Mindre vedligeholdelsesopgaver.
Politiets EfterretningstjenesteRengørings-/Servicemedarbejdere

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

PET har besluttet at hjemtage rengøringsopgaver og andre servicefunktioner og skal derfor have sat det helt rette team til opgaverne. Vi søger dig, som er mødestabil, pligtopfyldende og yderst serviceminded. Det er vigtigt, at du kan lide at omgås mennesker og har et positivt og imødekommende humør.

Din primære opgave vil være rengøring, og du skal bidrage til, at der udføres en rengøring af høj kvalitet på både kontorer og i husets fællesarealer såsom trapper, gangarealer, kantinen, toiletter, garageanlæg, mødelokaler. Dette indebærer dagligt følgende opgaver:

 • erhvervsrengøring af høj standard efter en arbejdsplan
 • rense, rengøre og påfylde kaffeautomater opstillet rundt i huset
 • indsamling og distribution af diverse forbrugsartikler
De 5 Stjerner A/S
Cleaning assistants for hotels

De 5 Stjerner A/S, Sjælland, Copenhagen, Vejle and Kolding

We are looking for cleaning staff for Hotel cleaning in region of Sjælland, Copenhagen, Vejle and Kolding.

The job will primarily be from 8-17.

Guaranteed hours will be around 60-100 hours per month.

We can also offer on-call contracts, evening and night.

We have started interviewing and are looking for staff to start immediately.

De 5 Stjerner A/S
Frederiksberg KommuneRengøringsassistent til Center for Social virksomhed 25 timer om ugen pr. 1. juni 2021

Frederiksberg Kommune

Center for Social Virksomhed, der i daglig tale kaldes Magneten, er et center for beskyttet beskæftigelse og aktivitet for voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse samt voksne med autisme spektrum forstyrrelse, ASF. Magneten er et værested og værksted for udviklingshæmmede.

Centret benyttes dagligt af ca. 80 brugere og ca. 50 personaler. Herudover er der faciliteter til Kampsport og musiklokaler. Rengøringspersonalet dækker hele Magneten.

Du vil blive en del af et rengøringsteam på 3 personer, som varetager al rengøring på Magneten.

House manager

Familie søger, Holte

Vi er meget bevidste om den store værdi det er, at hus, hjem og hverdag fungerer optimalt. Derfor søger vi nu den helt rigtige house manager – husholder, rengøringsassistent, oldfrue og vicevært i en - som finder glæde og stolthed ved at tage ansvaret for en stor husholdning.

Hvis du er den rette til dette lidt anderledes job, har du helt sikkert en klar fornemmelse af, hvad det indebærer og kræver, både fagligt og personligt. Vi søger en proaktiv, fleksibel og initiativrig profil, der tør tage styring og ansvar og kan sige til og fra.

Jobbet indeholder vedligeholdelse, oprydning, rengøring, vask, strygning, koordinering og styring af andre til diverse projekter i et stort hus samt alt det andet, som får det hele til at køre. For at kunne fungere i jobbet, kræves det, at du har kørekort, basalt kendskab til Excel og Word, taler og læser dansk flydende samt at du kan tale et rimeligt engelsk.

MV Polering ApS
Vinduespudser

MV Polering ApS

Vores erfarne vinduespudsere tjener på den rigtige side af 30.000 kr. om måneden på et job, hvor de typisk er på arbejde 25-30 timer om ugen, og kører direkte ud til kunderne fra eget hjem i firmabilen – og hjem igen, når arbejdsdagen er omme.

MV Polering ApS

“Det er et hårdt - men også et fedt job. Efter en del år i butik, fandt jeg mit kald som vinduespudser, og det har jeg nu været i 6 år. Jeg har også været andre steder, men MV Polering er det bedste sted - uden tvivl.” - André K, vinduespudser

Når vi samtidig giver nogle fede rammer med godt socialt sammenhold, og hvor vi hygger om jer, når man en gang om ugen skal hente arbejde i Køge, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

MV Polering ApS
ISS Facility Services A/S
Servicemedarbejder søges til renrumsrengøring - natrengøring

ISS Facility Services A/S, Måløv

ISS søger hurtigst muligt en servicemedarbejder med erfaring i renrumsrengøring. Der er tale om klassificeret natrengøring hos vores kunde beliggende i Måløv. Vores kunde er en stor og attraktiv produktionsvirksomhed.

Vi tilbyder et job med opstart hurtigst muligt. Du bliver en del af et team på to til tre personer, som gør rent sammen – i samme område. Ved ansættelsesstart vil du blive grundigt trænet – og instrueret – i korrekt rengøring. Jobbet er lønnet efter gældende overenskomst samt medfølger der en række personalegoder.

ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsat overfor vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

ISS Facility Services A/S
Plejehjemmet AdelaideDygtig rengøringsassistent

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Som rengøringsassistent er du en del af vores rengøringsteam, og varetager daglig rengøring af boliger og fællesarealer på vores plejehjem med i alt 55 boliger. Der kan også blive tale om andre opgaver i f.eks. vores vaskeri.

Du skal være opsøgende og have et tæt samarbejde med kolleger i plejen, hvor vi med gensidig respekt for hinandens arbejdsområder, får løst opgaverne i fællesskab. Vigtigst af alt er, at du har lyst til dit arbejde.

Samarbejdet i rengøringsteamet er tæt, og arbejdet planlægges ud fra den aktuelle situation. Vi sætter stor pris på arbejdsglæde, og at vi har det sjovt og hyggeligt med beboere og kolleger.

Jobbet er 25-35 timer pr. uge.