142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Favrskov KommuneServicetekniker, rengøring og ejendomsservice

Favrskov Kommune, Hinnerup

Ejendomscentret søger en kompetent ejendomsservicetekniker eller en person med en tilsvarende håndværksmæssig uddannelse til ansættelse den 1. september 2021 (eller efter nærmere aftale) i Ejendomscentrets Team Sydøst og med udgangspunkt fra Rønbækskolen i Hinnerup.

Ejendomscentret består af 56 medarbejdere, fordelt med 13 medarbejdere i Bygningsenheden, en drifts- og serviceleder samt fire driftsteams med hver deres teamkoordinator. Der er 43 servicemedarbejdere ansat i Ejendomscentrets driftsteams.

Ejendomsservice varetager de daglige mindre vedligeholdelsesopgaver inden for Ejendomscentrets kerneopgaver, som er:

 • udvendig og indvendig drift af Ejendomscentrets bygninger
 • drift og servicering af bygningernes tekniske anlæg, så som varme, ventilation og andre tekniske installationer, samt styring af disse i CTS-systemet
 • kontakt til og samarbejde med Ejendomscentrets kunder samt eksterne håndværkere
Simple CleaningAssistenter til sommerhusrengøring søges

Simple Cleaning, Odder og Juelsminde

Vi søger rengøringsassistenter til rengøring af sommerhuse om lørdagen i juli og august i tidsrummet 9-16.
Sommerhusene ligger ved Saksild Strand og i Juelsminde.

Vi ser det som en fordel, at du er vant til at arbejde med rengøring.
Du skal kunne tage opgaverne af dig selv, kunne vurdere om opgaven kræver en ekstra indsats, være kvalitetsbevidst, kunne lide at arbejde når det skal gå stærkt og samtidig aflevere et kvalitetsprodukt.

Lidt om jobbet:

Det er hver lørdag fra ca. 9-15/16-tiden
Sommerhusene ligger ved enten Saksild Strand eller i Juelsminde.
Vi kører i husene med teams på 3 personer
Sørger for mad og drikke til alle på en arbejdsdag.
Recover
Bliv hverdagens helt – Bliv sanitør hos Recover Randers

Recover

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen. Han har 3 år som sanitør bag sig. Han er oprindeligt uddannet snedker men havde lyst til nye spændende udfordringer – dem fandt han her.

Recover Nordic ApS

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader. Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

DSBServicemedarbejder til Stationsservice

DSB

Vil du være med til at give DSB’s kunder de bedste oplevelser på stationerne, og vi du være DSB’s ansigt udadtil, hvor du er med til at få vores stationer til at fremstå indbydende for kunderne?

DSB

Hvis det lyder det spændende, så læs mere om jobbet, og hvordan du søger – du skal nemlig hverken sende CV eller ansøgning, men du skal lave en kort video og kunne afsætte enten d. 19. juli i Århus eller d. 26. juli i Tåstrup kl. 11-16, hvor vi holder informationsmøde og samtaler.

Formålet med dit arbejde er, at kunderne er glade for at komme på stationen. Som servicemedarbejder holder du både de udvendige og indvendige arealer på stationerne pæne, du gør rent på toiletterne, i forhallen, venterum og andre steder. Du betjener vores kunder med oplysninger om togtider, spor og perroner, du hjælper handicappede og giver i det hele taget en god service til dem, der har behov.

DSB
AarBusMedarbejder til daglig klargøring af busser

AarBus

Vil du gerne være med at til at sikre, at Aarhus altid har pæne og driftssikre bybusser, og trives du med aften-/natarbejde i et uformelt arbejdsmiljø?

AarBus (tidligere Busselskabet Aarhus Sporveje) søger snarest muligt en serviceminded, positiv og stabil medarbejder til daglig klargøring af busser på vores garageanlæg på Jegstrupvej i Hasselager.

Som medarbejder i vores klargøringsafdeling får du primært følgende opgaver:

 • Daglig ind- og udvendig rengøring og tankning af busser
 • Lettere reparations- og serviceopgaver
 • Udskiftning af busser i drift
 • Omplacering af busser mellem vores 3 garageanlæg
Comwell AarhusHousekeepere

Comwell Aarhus

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Lige nu søger vi Housekeepere på deltid og på reservekontrakter/tilkald til Comwell Aarhus. Arbejdstiderne kan ligge på alle ugens 7 dage i perioden 06:00 til 21:00.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Rengøring af værelser, gangearealer, elevatorer
 • Rengøring af reception, restaurant, konferencelokaler, loungeområder, og øvrige gæste arealer
 • Rengøring af kontorer og personaleområder
Scandic Hotel A/S
Housekeepers, 25 timer pr. uge, Scandic The Mayor

Scandic Hotel A/S, Aarhus

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er én af vores nye Housekeepers på Scandic The Mayor. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Scandic Hotel A/S

Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
All Remove Danmark A/S
Graffitiafrenser til vores afdeling i Aarhus

All Remove Danmark A/S

Hos All Remove Danmark A/S udfører vi anti-graffiti bekæmpelse, imprægnering af facader, rengøring, ejendomsservice og vinduespolering. Vi er ca. 110 dedikerede kolleger fordelt i Glostrup, Odense og Aarhus, og vi lægger altid stor vægt på at benytte skånsomme og miljøvenlige produkter.

Som graffitiafrenser skal du udføre en lang række forskellige praktiske arbejdsopgaver i forbindelse med servicering af vores kunder.

Arbejdet består i forskellige former for fjernelse af graffiti og behandling af facader med All removes unikke imprægneringer, bl.a. vores patenterede teknikker inden for lasurteknik. Vores opgaver spænder bredt lige fra små opgaver, der er nemme at klare, til større byggeprojekter, der strækker sig over en længere periode.

All Remove Danmark A/S
Scandic Hotel A/S
Housekeeper, deltid, Scandic Aarhus City

Scandic Hotel A/S

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeper på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Scandic Hotel A/S

Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Housekeeper, part-time, Scandic Aarhus City

Scandic Hotel A/S

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new part-time housekeeper at Scandic Aarhus City. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. Scandic Hotel A/S

You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner. We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Cleaning rooms and public areas
 • Guest contact and guest service
 • Ensuring that Housekeeping’s stock levels and store rooms are in order
Scandic Hotel A/S
Lastas Trucks Danmark A/SPLADSMEDARBEJDER

Lastas Trucks Danmark A/S, Hedensted

Søges til Lastas, klargøring af Kel-Berg produkter

Med reference til logistikchefen kommer du til at arbejde med at sikre flow på pladsen. Det er et job hvor du trives i kedeldragt og kommer til at arbejde udendørs på pladsen i Hedensted.

Har du stort kørekort og gerne praktisk erfaring med trailere samt har hænderne skruet rigtig på, så skal du læse videre om dit nye job som Lastas´ pladsmedarbejder.

Lastas har travlt og har brug for at udvide teamet i Hedensted med en person til at assistere logistikchefen med flytning af køretøjer og sikre at materialer bliver kørt rundt mellem vore produktionssteder. Du bliver en del af klargøringsteamet, der vasker og klargør trailere til levering.

Feriepartner Vejlby Klit ApSGodt fritidsjob ved Feriepartner Vejlby Klit

Feriepartner Vejlby Klit ApS

Vil I bruge nogle lørdage på at tjene ekstra penge til f.eks. en rejse, en bil, eller hvad I nu har lyst til? Så er det os, I skal tage fat i.

Vi udlejer sommerhuse langs de danske kyster og for at sikre, at vores gæster er fuldt ud tilfredse og kommer igen, så skal kvaliteten af rengøringen være helt i top.

Derfor søger vi nu de absolut bedste rengøringsfolk i Danmark! Vi skal nok lære jer op. Blot I er flittige, grundige og pligtopfyldende (og bare rolig vi kører ikke med akkord) og har en bil til at komme fra hus til hus, så vil vi rigtig gerne høre fra jer.

Ud over en god løn, har i mulighed for personalefordele. Send en ansøgning, ring eller kig forbi kontoret for at høre nærmere om det, for vi ansætter løbende.

Pro RengøringServiceledere søges til professionelt rengørings-/facilityselskab – Vi søger i hele landet

Pro Rengøring

Vil du være en del af en superspændende og dynamisk virksomhed der har vokseværk.?

Pro Rengøring A/S er en professionel rengøringsvirksomhed med ca. 400 ansatte. Vi har kunder i alle brancher og sætter en ære i at behandle både kunder og vores ansatte ordentligt. Kunne du tænke dig at arbejde med kunder, kundeopfølgning og personaleledelse i en fed virksomhed der vil fremad – så har vi en måske lige jobbet til dig.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Kvalitetssikring af udført arbejde og opfølgning i samarbejde med kunder.
 • Planlægning og opstart af nye kunder og instruktion af medarbejdere.
 • Ansættelse og uddannelse af rengøringspersonale
Politiets EfterretningstjenesteRengørings-/servicemedarbejdere til Politiets Efterretningstjeneste - genopslag

Politiets Efterretningstjeneste, Aarhus

PET har besluttet at hjemtage rengøringsopgaver og andre servicefunktioner og skal derfor have sat det helt rette team til opgaverne. Vi søger dig, som er mødestabil, pligtopfyldende og yderst serviceminded. Det er vigtigt, at du kan lide at omgås mennesker og har et positivt og imødekommende humør.

Din primære opgave vil være rengøring, og du skal bidrage til, at der udføres en rengøring af høj kvalitet på både kontorer, gangarealer, toiletter, mødelokaler m.v.. Dette indebærer dagligt følgende opgaver:

 • erhvervsrengøring af høj standard efter en arbejdsplan
 • rense, rengøre og påfylde kaffeautomater samt
 • indsamling og distribution af diverse forbrugsartikler
ZiboCare A/SFleksibel sommerferieafløser til vaskeriet

ZiboCare A/S, Horsens

Nyder du at arbejde praktisk med dine opgaver? Er du fleksibel og kan du styre flere opgaver på samme tid?

ZiboCare er en virksomhed med fart på, hvor samarbejdet med vores kunder er i højsædet. Vi har én mission: At levere mere sundhed for pengene og give alle mulighed for adgang til hjælpemidler.

Til vores interne vaskeri, hvor vi vasker og servicerer produkter for sygehuse og kommuner, søger vi en engageret sommerferieafløser. Du kommer til at få en hverdag med flere varierende og praktiske opgaver.

Som person er du positiv og omgængelig. Du kan lide at arbejde med praktiske opgaver, der kræver en god fysik. Du har en god ordenssans og er hurtig til at skabe dig et overblik over opgaverne, som du løser hurtigt og tilfredsstillende.

Suveren A/S
Dish washer and cleaning assistants / Opvasker og rengøringsassistenter

Suveren A/S


Dish washer, cleaning assistants to Hotel, Offices and containers at Copenhagen/Sjælland, Fyn and Jutland

Do you have a well-developed detail-oriented service mindset, and want to make a difference for our customers? Maybe you are the one we are looking for in our department at Sjælland, Fyn or Jutland.


Opvasker og rengøringsassistenter til hotel samt rengøringsassistenter til erhvervskontorer og byggepladser på Sjælland, Fyn og i Jylland

Har du et veludviklet servicemindset, øje for detaljen og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder. Så er det måske dig vi søger som ny medarbejder til vores afdeling på Sjælland, Fyn eller Jylland. Kørekort B og bil er en fordel. Sprogkundskaber – dansk eller engelsk.

Suveren A/S
Dbr Rengøring A/SRengøringsassistent

Dbr Rengøring A/S, Aarhus

Rengøringsassistent søges til af rengøring af varehuse i Aahus.

Du er:

 • Flittig
 • Udadvendt
 • Loyal
 • Kan arbejde selvstændig
 • Har telefon
 • Kan tale, læse og forstå dansk
 • Straffeattest skal fremvises.
Esmark Feriehusudlejning A/S
Bliv rengøringsmedarbejder!

Esmark Feriehusudlejning A/S, Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Blåvand og Vejers

Vi vil gerne give dig:

 • En plads på Esmarks dream-team
 • En timeløn på 165 kroner
 • Kilometerpenge efter statens højeste takst
 • Rengøringsmidler og de nødvendige redskaber
ESMARK

Vi tror på dig og på at du:

 • Er arbejdsom og ansvarsfuld
 • Sætter en ære i at få vores huse til at være indbydende
 • Altid møder vores gæster og husejere med et smil
 • Kommer i alle kroge i huset, inden du kører videre til det næste
Esmark Feriehusudlejning A/S
MØHLENBERG Headhunting & RekrutteringTilsynsførende

MØHLENBERG Headhunting & Rekruttering søger for ETL GROUP A/S

ETL GROUP A/S er en landsdækkende rengøringsvirksomhed, der tilbyder skræddersyede serviceløsninger til både små og store virksomheder, indenfor bl.a. erhvervsrengøring, vinduespolering, ejendomsservice, produktionsrengøring, skadeservice og meget mere. Det er de små detaljer som gør forskellen og det ligger også i tråd med vores motto:

"Rengøring er ikke bare rengøring, for os er det et håndværk".

Vi vækster og søger derfor endnu en Tilsynsførende til Midtjylland. Som vores kommende Tilsynsførende er du selvstændig og har erfaring fra rengøringsbranchen, viden om rengøringsmidler og metoder samt eventuelt ledelseserfaring. Vi forestiller os at du tidligere har arbejdet som enten Tilsynsførende, 1. assistent, Flyver eller som serviceassistent og har ambitionerne om at vise vejen for dine kollegaer.

Servicefirmaet Renell A/S
Serviceleder til erhvervsafdeling i Trekantområdet

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S

Din primære rolle bliver at opbygge og vedligeholde et tillidsfuldt og velfungerende samarbejde med vores offentlige og private erhvervskunder, og levere høj kvalitet i den daglige svanemærkede rengøring.

Dine daglige opgaver består i at planlægge opgaverne, lede, instruere og motivere dine medarbejdere for at sikre højst mulig kvalitet og mindst mulige afvigelser, samt en tæt dialog med vores kunder for at sikre tilfredshed med den leverede ydelse.

Du får et selvstændigt og udfordrende job i et uhøjtideligt, men effektivt arbejdsmiljø.

Servicefirmaet Renell A/S