69 job matcher din søgning 69 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Rengøringsleder til nyt rengøringsteam i boligselskabet NordVestBO

Jobindex søger for NordVestBO i Holstebro

Vores beboere fortjener den bedste rengøring. Vi søger derfor nu en leder, som vil stå i spidsen for at opbygge et rengøringsteam, der kan yde en god service af høj kvalitet.

Dine primære ansvarsområder bliver blandt andet at:

 • Sikre, at den aftalte rengøringsydelse leveres til vores afdelinger
 • Tjekke, at driftsbudgettet overholdes
 • Kompetenceudvikle og motivere dine medarbejdere

NordVestBO er et alment boligselskab med hovedkontor i Holstebro. Vi er cirka 44 medarbejdere, og vi administrerer 3.300 ungdoms-, familie- og ældreboliger i Holstebro og Struer, 200 kommunale boliger samt en håndfuld private andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger.

Jobindex
Systematic A/S
Husassistent

Systematic A/S, Aarhus

Som hussassistent vil du blive en del af et voksende team med 7 dygtige kolleger, som arbejder tæt sammen om at sikre, at kontorer og mødelokaler er behagelige rum at være i for de øvrige kolleger og de mange gæster i huset. Desuden samarbejder du med kollegerne i vores teams i receptionen, køkkenet og Facility om forskellige forefaldende opgaver. Du kan se frem til en hverdag, hvor du og dit team sikrer en høj standard for rengøring og service i et dynamisk hus.

Efter en grundig introduktion til opgaverne får du masser af ansvar, så du kan følge opgaverne til dørs sammen med dine kolleger. Vi vægter det gode fællesskab, og du kan se frem til at arbejde i et selvstændigt team med uformelle og ligeværdige relationer, som du kan sparre med om det daglige arbejde.

Din hverdag vil i varieret omfang bestå af følgende:

 • Rengøring af kontorlokaler, mødelokaler, gangarealer, trapper, elevatorer samt toiletter
 • Varierende ad hoc-opgaver.
Systematic A/S
Keolis Danmark A/S Servicemedarbejder til Keolis Aarhus Letbane

Keolis Danmark A/S

Ønsker du et meningsfyldt deltids- eller afløserjob, hvor du grønt og bæredygtigt vil være med til at servicere passagererne med rene og pæne letbanekøretøjer?

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af rengøringsteamet, som driver den første letbane i Danmark.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i at rengøre vores letbanekøretøjer, så de bliver skinnende rene og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, give passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Kredsløb
Husassistent

Kredsløb, Aarhus

Har du lyst til at være en del af et lille, men vigtigt team, der sørger for at administrationsbygningen er præsentabel, og at kantinen fungerer på en af landets største kraftvarmeværker? Hvis ja, så søger vi en dygtig og serviceminded kollega.

Dine ansvarsområder vil være rengøring af administrationen og servicering i kantinen. Maden leveres tilberedt udefra, men skal altid portionsanrettes her på stedet.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Rengøring i kantine og administration
 • Tilberedning af morgenmad og servering af frokost i samarbejde med kantineteamet
 • Bestilling af forbrugsvarer
Kredsløb
Gem
Zeppelin Rental Klargøringsmedarbejder

Zeppelin Rental, Hørning

Til vores afdeling i Aarhus søger vi en klargøringsmedarbejder til start hurtigst muligt. Du er serviceminded og kvalitetsbevidst og vil gå den ekstra mil for kunden, som du ønsker at behandle respektfuldt og ærligt. Lyder det som dig?

Du vil indgå i et team, hvor vi sætter en stor ære i at tilbyde kvalitet på alle fronter, og vi arbejder til stadighed på at opbygge tætte kunderelationer via langsigtede aftaler. Dit primære ansvarsområde bliver:

  Zeppelin Danmark A/S
 • Tjek ind (skader).
 • Tjek ud.
 • Vask af maskinerne, så de er udlejningsklar.
 • Udføre småreparationer.
 • Klargøring af maskiner.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Rental
NOVASOL A/S
Rengøringsmedarbejder, Cleaning Assistant, Reinigungskraft

NOVASOL A/S

Click the title to read this job ad in English.

Für die deutsche Version klicken Sie bitte auf den Titel der Stellenanzeige.

Er du detaljeorienteret, effektiv og serviceminded, så kunne du være en af dem vi søger til rengøring af sommerhuse i sommerhalvåret.

NOVASOLs fokus er at give vores gæster en god ferieoplevelse og passe på vores husejeres sommerhuse, som var det vores egne.

Hvad kan vi tilbyde dig

 • God løn
 • Kørselspenge efter danske skatteregler
 • Fleksible arbejdstider (dog primært i weekenderne)
 • Attraktive personalegoder, bl.a. rabat på leje af feriebolig i ind- og udland
NOVASOL A/S
GMB Ejendomme Rengøringsassistent

GMB Ejendomme, Silkeborg

Hos GMB Ejendomme søger vi en fuldtidsansat rengøringsassistent, der blandt andet skal foretage slutrengøring af nybyggeri samt rengøring af medarbejderboliger, kontorlokaler og skurvogne på byggepladser. Vi leder altså efter en medarbejder, der evner at holde en høj standard og samtidig trives med mange forskellige rengøringsopgaver i afvekslende miljøer.

Du kommer som udgangspunkt til at arbejde ud fra vores hovedkontor i Hårup ved Silkeborg, men en betragtelig del af arbejdet vil foregå på forskellige lokationer rundt om i landet, dog hovedsageligt Midt- og Østjylland. Du vil selvfølgelig få stillet en arbejdsbil til rådighed til at transportere dig og dine arbejdsredskaber rundt.

ZiboCare A/S Vaskeri- og servicemedarbejder med sans for orden og overblik

ZiboCare A/S, Horsens

Vi søger lige nu medarbejdere til vores vaskeri til både dag- og aftenhold. Nyder du at arbejde praktisk med dine opgaver? Er du fleksibel og kan du styre flere opgaver på samme tid?

Til vores interne vaskeri, hvor vi vasker og servicerer produkter for mange af landets sygehuse og kommuner, søger vi en engageret vaskeri- og servicemedarbejder.

Du kommer til at få en hverdag med flere varierende og praktiske opgaver, der bl.a. indbefatter:

 • Udpakning og pakning af madrasser
 • Håndtering og rengøring af madrasser
 • Varekørsel til/fra sygehuse
ZiboCare A/S Koordinator til vores vaskeri med sans for planlægning og overblik

ZiboCare A/S, Horsens

Vi søger lige nu en koordinator til vores vaskeri. Kan du have mange bolde i luften, holde overblikket og koordinere dine opgaver?

Til vores interne vaskeri, hvor vi vasker og servicerer produkter for mange af landets sygehuse og kommuner, søger vi en engageret og struktureret koordinator.

Du kommer til at få en hverdag med flere varierende og praktiske opgaver, der bl.a. indbefatter:

 • Ansvaret for koordinering af arbejdsopgaver for teamet
 • Ansvaret for planlægning af vagter og ferier
 • Udpakning og pakning af madrasser
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi leder efter flere dygtige afløsere til rengøring ved vores kunder i Kolding, Vejle og Horsens

ISS Facility Services A/S

Er du en af vores nye afløsere til rengøring af kontorer, skoler og banker samt industrirengøring hos vores kunder i Kolding, Vejle og Horsens?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som afløser vil du komme til at arbejde selvstændigt og få ansvaret for rengøring, når de faste servicemedarbejdere holder ferie, er syge eller lignende. Dine opgaver vil derfor komme til at spænde vidt og bredt, og du vil opleve, at ingen dage er ens. Det er derfor vigtigt, at du tager ansvar for, at kvaliteten af den service, vi leverer, opfylder kundernes krav.

Arbejdet vil kunne foregå alle ugens dage, og din mødetid vil typisk være fra kl. 04.00 eller fra kl. 15.00. Der vil kunne forekomme weekendarbejde.

ISS Facility Services A/S
Forenede Service A/S Regionschef, Rengøring Østjylland – Facility Service

Forenede Service A/S, Kolding eller Aarhus

Forenede Service A/S er i en spændende og positiv udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Vi ønsker at holde fokus på den strategiske udvikling, og samtidig have en stærk operationel ledelse, der har fokus på og sikrer den daglige drift, hvorfor vi søger en regionschef, der kan være med til det.

Vores største aktiv er glade og tilfredse medarbejdere, og vi tror på, at de giver glade og tilfredse kunder. Vi søger derfor en person, der besidder evnen til både at være en nærværende, motiverende og udviklende leder og som samtidig sikrer en stabil og sund drift. Du er bevidst om, at du via dygtig ledelse, relations skabelse og en struktureret arbejdsmåde formår at indfri målene.

Til vores region for rengøringsservice i Østjylland, søger vi en dedikeret og ambitiøs leder, som skal stå i spidsen for et team af 2 driftschefer og 12 serviceledere.

Gem
Forenede Service A/S Serviceleder

Forenede Service A/S, Viborg

Motiveres du af at gøre en forskel med frihed under ansvar og være med som leder til at skabe en arbejdsplads med glade medarbejdere?

Som serviceleder er du ansvarlig for den daglige overholdelse af rengøringsaftalen med vores kunder i Viborg-området. Du vil sikre et højt kvalitetsniveau og service samt skabe stærke kunderelationer igennem proaktiv dialog. Igennem engageret ledelse vil du samtidig sørge for, at medarbejderne er i trivsel og godt klædt på til at udføre opgaverne.

Stillingen er på 37 timer om ugen med varierede arbejdstimer.

Gem
Erfaren og stabil rengøringsassistent søges
MidtJysk BoligService er i rivende udvikling og søger derfor en ny medarbejder til vores team.
MidtJysk BoligService ApS, Herning
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Sanitør søges til i virksomhed i Aarhus N
Moment Brænder du for rengøring, sætter du en ære i dit arbejde og går du aldrig på kompromis med kvalitet, så er det dig vi mangler.
Aarhus N
Moment
Indrykket:
Service og Beredskab søger rengøringsassistenter til ”flyverteam” på 30-35 timer pr. uge
Service og Beredskab er en dynamisk driftsenhed i Horsens Kommune.
Horsens Kommune, Horsens
Jobcenter
Indrykket:
Rengøringsmedarbejder til Regnbuen og Højgården
Tror du også på, at den bedste rengøring opnås i tæt dialog med kunden?
Silkeborg Kommune, Silkeborg
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Trappevasker i Århus søges
Er du udstyret med en god ordenssans og nyder du, at der er rent og pænt omkring dig?
Dalbøges Ejendomsservice ApS, Aarhus C
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Servicemedarbejder - eftermiddagsarbejde i Trige
Til vores faste team i Trige søger vi en servicemindet, frisk, fleksibel og stabil servicemedarbejder til rengøring torsdag og fredag ved vores kunde i Trige.
PARTNERSERVICE HVER GANG ApS, Trige
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Serviceassistent til Ikast
Kom og vær en del af et stærkt team i vores afdeling for daglig rengøring, med de bedste og mest hjælpsomme kolleger og ledere i branchen.
Anders Andersen's Rengøring, Ikast
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Brænder du for at gøre en forskel og ønsker du en meningsfuld hverdag?
Vi søger stabil og fleksibel medarbejder til faste stilling i dagtimerne til rengøringsopgaver i private hjem Aarhus-/Skanderborg-området.
BR Rengøringsservice ApS, Skanderborg, Aarhus
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV