274 job matcher din søgning 274 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Vordingborg Kommune Rengøringsassistenter søges til afløsning i forbindelse med uddannelse af medarbejdere

Vordingborg Kommune

Kommunens rengøringsteam i Intern Service søger rengøringsassistenter til afløsning for vores faste medarbejdere i forbindelse med ferie og fravær. Teamet servicerer skoler, børnehaver og øvrige bygninger med rengøring og serviceydelser i hele kommunen.

Som rengøringsassistent i Intern Service får du en vigtig rolle i at levere rengøring til Vordingborg Kommunes virksomheder. I samarbejde med dine kolleger vil du være medvirkende til, at Kommunens ejendomme fremstår rene, pæne og imødekommende for brugerne.

Som en naturlig del af jobbet vil du få en stor berøringsflade med brugerne af bygningerne samt indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i rengøringsteamet, hvor tæt sparring prioriteres højt. Rengøringsafdelingen stiller de fornødne rammer til rådighed, så du som rengøringsassistent kan levere et arbejde du kan være stolt af.

NordVestBO
Rengøringsassistenter til nyt rengøringsteam

NordVestBO, Holstebro eller Struer

Vores beboere fortjener den bedste rengøring. Vi søger derfor rengøringsassistenter til vores nye rengøringsteam, der kan yde en god service af høj kvalitet.

Som rengøringsassistent i NordVestBO får du et selvstændigt og fleksibelt job. Her vægter vi work-life-balance, medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder sundhedsforsikring med privathospital, fri mobiltelefon og du bliver en del af en aktiv personaleforening, hvor der arrangeres julefrokost, årlig kanotur m.m.

Arbejdstiden er på mellem 15 og 37 timer ugentligt ekskl. pauser, som udgangspunkt placeret på hverdage i tidsrummet mellem kl. 7-17.

NordVestBO
Gem
DSB Servicemedarbejder til Stationsservice

DSB, Frederiksberg

Kan du se dig selv i en enhed, hvor du samarbejder med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for kundernes oplevelser på stationerne og i toget, så er det måske dig, vi leder efter!

Formålet med arbejdet er, at kunderne er glade og tilfredse med at rejse med DSB, både før, under og efter rejsen. Arbejdet som servicemedarbejder drejer sig hovedsaligt om renhold af de ud- og indvendige arealer på stationerne, herunder rengøring af toiletter, forhaller og venterum.

I toget er det rengøring af toiletter, aftørring af overflader, samt fjernelse af affald. På enkelte stationer er der også opgaver i forbindelse med catering af tog.

Vi leder efter en fuldtids-servicemedarbejder med tiltrædelse 1. januar 2023 med tjenestested på Flintholm Station.

DSB
Arena Næstved SERVICEMEDARBEJDER MED FOKUS PÅ RENGØRING

Arena Næstved

Til tiltrædelse snarest muligt søger Arena Næstved en servicemedarbejder, der kan indgå i vores team.

Den centrale del af stillingen er rengøring, som udgør mindst 80% af arbejdstiden – og drejer sig om daglig renholdelse af haller, omklædningsrum, gangarealer, toiletter, møderum m.v., i et hus med mange forskellige brugere; idrætsudøvere. Eventpublikum, spisende gæster m.fl.

Den øvrige del omhandler omstilling til- og klargøring af huset mellem de forskellige aktiviteter.

Du skal kunne dokumentere solid erfaring med rengøring, og deltage engageret i et stort hus med hyppige skift mellem arrangementstyper og forskellige behov der skal tilgodeses. Dertil skal du være fleksibel i forhold til aften- og weekendarbejde.

Højhuset Dygtig serviceleder til fast stilling i vores housekeeping-afdeling

Højhuset, Herning

Vi søger dig, som vil sætte en ære i at holde vores nyistandsatte værelser rene og indbydende. Stillingen er fuldtid med weekendarbejde.

Hotellet åbner i en tidligere højskole fra 1961, som i 2022 har været igennem en 100% restaurering. For at kunne lykkedes, skal man have sans for at passe på husets særpræg og patina, men selvfølgelig sørge for god hygiejne og rengøring. Alle arbejdsgange omkring cleaning og rutiner ønsker vi din indflydelse på.

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Rengøringsassistent - vikar

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole, Allingåbro

I forbindelse med en delvis sygemelding grundet en operation søger vi på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole en rengøringsassistent til et vikariat

fra 15. januar 2023 (eller hurtigst muligt derefter) til foreløbigt 15. juli 2023
med en ugentlig arbejdstid på 25 timer.

Det er vigtigt for os, at vores skole altid fremstår indbydende og ren. Vi søger derfor en rengøringsassistent, der sammen med de tre øvrige ansatte i rengøringen sætter en ære i at være med til at fortsætte vores høje standard på rengøringsområdet.

Vores elever deltager i rengøringen og vi har brug for en person, der er venlig og imødekommende over for eleverne, skolens samarbejdspartnere og øvrigt personale, samtidig med, at du får arbejdsopgaverne fra hånden.

Frederiksberg Kommune Servicemedarbejdere til Frederiksberg Badene

Frederiksberg Kommune

Kan du lide at arbejde med mennesker og yde god service? Og sætter du en ære i, at omgivelserne er rene og indbydende?

Vi søger 2-3 medarbejdere til cafebetjening, livredderopsyn og servicering af vores mange gæster i Flintholm Svømmehal og på sigt også i Frederiksberg Svømmehal.

Det er vigtigt, at du er pligtopfyldende og kan tage ansvar: Du møder frisk op på de aftalte vagter, og du har øje for, hvornår der er brug for, at du vasker gulvet en ekstra gang i dameomklædningen eller tømmer affaldsspanden ved puslefaciliteterne eller i kurbadet.

Vigtigste opgaver:

 • livredderopsyn ved 25 meter-bassin, babybassin og i familieområde
 • betjening i reception og caféer
 • servicering af gæster
Grindsted Gymnasie-& Erhvervsskole S/I
Rengøringsassistent

Grindsted Gymnasie-& Erhvervsskole S/I

Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst rengøringsassistent til rengøring 30 timer om ugen i 39,8 skoleuger om året med en lønbrøk på 26,49/37 med tiltrædelse 1. februar 2023.

Grindsted Gymnasie- & Erhvervsskole udbyder EUD/EUX Business, HF, HHX, HTX og STX. Skolen ligger i Grindsted i Billund Kommune. Vi er en af drivkræfterne i Campus Grindsted, som er et samarbejde mellem ungdomsuddannelserne i Billund Kommune, der udfolder sig i et attraktivt campusmiljø, hvor også kommunens idræts- og kulturcenter MAGION med en lang række faciliteter indgår. Vi er omkring 80 ansatte og ca. 675 elever.

Grindsted Gymnasie-& Erhvervsskole S/I
Gem
ISS Facility Services A/S
Tilsynsfunktionær søges til at føre tilsyn med rengøring hos stor kunde i Hvidovre

ISS Facility Services A/S

Er du serviceminded, omhyggelig og detaljeorienteret, og kan du godt lide at lede og motivere dine kolleger, så er stillingen som tilsynsfunktionær lige noget for dig!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

ISS søger nu en tilsynsfunktionær til en stor kunde i Hvidovre, Storkøbenhavn med start pr. 1. december 2022 eller hurtigst muligt herefter.  

Med reference til en Service Manager er din fornemste opgave at supportere og motivere dine kollegaer, så de varetager opgaverne og kundernes interesse så effektivt og professionelt som muligt. Det er din opgave at planlægge og koordinerer den daglige drift i et udvalgt område af huset, uddelegere diverse ekstraopgaver, som kommer i løbet af dagen og i det hele taget sikre, at hverdagen fungerer. 

ISS Facility Services A/S
Glostrup Kommune
Værtskab i verdensklasse! Livredder og holdtræningsinstruktør i vand og på land

Glostrup Kommune

Danmarks måske mest energiske team søger en ny kollega i en hverdag med gang i!

Vi har brug for en ny kollega, som inden for kort tid er klar til at hoppe i livredderuniformen og bidrage og tage ansvar som bl.a. vandholdsinstruktør, saunagusmester, rengørings-, salgs- og servicevært i målet om værtskab i verdensklasse for vores mange glade gæster.

Kan du se dig selv i en dynamisk hverdag, hvor fart over feltet er helt normalt, og hvor det handler om at skabe oplevelsesrige fritidsaktiviteter og gode minder for vores gæster i deres arbejde og fritid?

Hvis du har det ligesom os, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til værtskab for vores gæster, kan vi tilbyde dig arbejdspladsen, hvor kvalitet, fællesskab og sikkerhed går forrest!

Ringsted Kommune Rengøringsassistent til Ringsted Sportscenter – udpræget serviceorienteret og udviklingsparat

Ringsted Kommune

Ringsted Sportscenter giver alle brugere mulighed for et aktivt fællesskab, hvor motion og samvær skaber samlingspunkt for gode oplevelser.

Til Ringsted Sportscenter – Team Anlæg – søges rengøringsassistent til en fast stilling på 37 timer ugentligt. Startdato 1. februar 2023.

Du skal i det daglige servicere sportscentrets brugere, hvilket primært består af rengøring af bl.a. kontorer, mødelokaler, gangarealer, toiletter og omklædningsrum. Du kan forvente at få relevante kurser, som kan understøtte dette. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med erfarne kolleger. Arbejdstiden vil primært være hverdage i tidsrummet kl. 6-14. Weekendarbejde kan forekomme.

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsklima og hjælpsomme kolleger.

Gem
DanCenter
Rengørings- og Serviceleder

DanCenter, Jylland eller Sjælland/Øerne

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver?

I DanCenter arbejder vi både med eget servicepersonale og aftaler med leverandører (som stiller personale til rådighed for rengøringsopgaverne). Begge parter skal udføre rengøring efter vores anvisninger og krav, hvilket du som Rengørings- og Serviceleder har det overordnede ansvar for at sikre – gennem dialog, oplæring og evaluering af personalet og opgaverne.

Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne, samtidig med at du inddrager og motiverer medarbejderne lokalt.

SSG A/S Driftchef for Århus med et hjerte der banker for ledelse samt optimering af drift og skadesservice

SSG A/S

Kan du se dig selv være det ledelsesmæssig fyrtårn i en stor og tempofyldt organisation? Banker dit hjerte samtidig ekstra hurtigt for driftsoptimering og skadesservice, så kan du måske snart tilføje Driftschef for Århus for SSG/BELFOR til CV’et.

Til vores næststørste afdeling i Danmark målt på medarbejder og omsætning er vi nemlig på udkig efter en Driftschef, der med sin solide ledererfaring, kan sætte strøm til synergieffekterne i SSG/BELFOR i Århus og på sigt vækste afdeling i både størrelse og omsætning.

Det betyder, at du er lederen, der viser vejen for teamet i det daglige, kan bevare det kølige strategisk overblik, når du optimerer og indretter nye processer, og så betyder det også, at du heller ikke er bange for at stige af den strategiske helikopter, få jord under neglene og lede slagets gang i skadesservice, når der er behov for det.

Gem
Nordisk Polering ApS Erfaren vinduespudser søges til København og Vestsjælland

Nordisk Polering ApS

Nordisk Polering dækker stort set hele Sjælland, men for nuværende er den største aktivitet i Københavnsområdet samt i Slagelse og Næstved.

Som vinduespudser hos Nordisk Polering får du en flexibel hverdag, hvor hurtige resultater og tilfredse kunder er i højsædet.

Er du vinduespudser hos os, har du stor indflydelse på din hverdag, som du i høj grad selv planlægger og organiserer i samarbejde med koordinator.

Du har kundekontakten på dine opgaver, og du har derfor stor indflydelse og er ansvarsbevidst omkring dit håndværk.

Din hverdag består i at udføre opgaver både i boligforeninger, private- samt erhvervskunder. Opgaverne varierer fra små opgaver, som enkelte butiksvinduer, til store omfangsrige opgaver, der kræver liftarbejde og samarbejde med flere kollegaer.

Trafikstyrelsen
Er du klar til en spændende hverdag i Bornholms Lufthavn, hvor service og security går hånd i hånd? Så brug 2 minutter af din tid på at læse videre!

Trafikstyrelsen, Rønne

Hos Bornholms Lufthavn løfter vi mange spændende opgaver, og to dage er sjældent ens, når man arbejder med at drive en lufthavn. Vi mander derfor op og har i den forbindelse brug for en ny kollega til opgaver på landside i lufthavnen.

Men hvad laver man så, når man arbejder på landside i en lufthavn? Nu skal du høre!

Du vil indgå i den daglige drift af øens lufthavn. Her vil du blive mødt af et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø med 365 dage åbningsdage om året. Opgaverne spænder bredt, men en ting er sikkert – Du kommer aldrig til at kede dig!

Som nævnt er der stor variation i opgaver, hvilket vi alle sætter pris på. Men en del af opgaverne er bl.a.:

 • Securitytjeneste
 • Opholds- og adgangskontrol til lufthavnens afspærrede områder
 • Information og service over for passagerer, luftfartsselskaber, myndigheder m.v.
Trafikstyrelsen
Recover
Bliv hverdagens helt – bliv sanitør hos Recover Esbjerg

Recover

”Jeg elsker at bruge min krop i en action-præget hverdag tæt på de blå blink. Livet er for kort til ikke at bruge sin krop og gøre den afgørende forskel, hvor der virkelig er brug for én. Det får jeg lov til her. Det er det bedste ved jobbet,” fortæller 29-årige Casper Eberhardt Hansen.

Se video om Recover som arbejdsplads

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Recover
Crystal Rent ApS Rengøringsassistent

Crystal Rent ApS, Esbjerg

Er du en morgenfrisk og aktiv person? Er du god til at arbejde selvstændigt og indstillet på at samarbejde? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi mangler en ny kollega til vores rengøringsteam, der kan møde kl. 08.00 hver dag. Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 20 timer om ugen. Vi har foreløbig planer om at øge timetallet.

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af kontorlandskab
 • Rengøring af private huse
Politiets Efterretningstjeneste Servicemedarbejdere (rengøring) til weekender & helligdage til PET (genopslag)

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

PET søger dig, som er mødestabil, pligtopfyldende og yderst serviceminded. Det er vigtigt, at du kan lide at omgås mennesker og har et positivt og imødekommende humør.

Du vil blive tilknyttet rengøringsteamet hvis hovedopgave er rengøring. Opgaveløsningen foregår i et tæt samarbejde med brugerne af ”huset”. Som rengøringsmedarbejder hos PET vil din arbejdsdag indeholde primært selvstændige rengørings- og serviceopgaver.

Din primære opgave vil være rengøring, og du skal bidrage til, at der udføres en rengøring af høj kvalitet på både kontorer og i husets fællesarealer såsom trapper, gangarealer, kantinen, toiletter, garageanlæg, mødelokaler, motionsrum.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til skiftehold i Intern Logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

I forretningsenheden Recycling & Waste samarbejder vi med vores kunder i Norden om smarte og bæredygtige løsninger, der genanvender værdifulde materialer og fjerner skadelige stoffer fra kredsløbet. I Danmark tilbyder vi totalløsninger til håndtering, genanvendelse og slutbehandling af farligt affald. Vi beskæftiger ca. 170 medarbejdere.

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter
Fortum Waste Solutions A/S
Hjørring Gymnasium STX & HF Rengøringsassistent

Hjørring Gymnasium STX & HF

Stillingen som rengøringsassistent er på 31 ugentlige timer i tidsrummet mandag-fredag kl. 4.30-10.45 i 40 uger. Ansættelse hurtigst muligt eller d. 3. januar 2023. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi kan tilbyde

 • et rengøringsjob i et positivt arbejdsmiljø
 • gode kollegaer
 • ansættelsesforhold efter gældende regler
 • løn fastsat efter regler for ny løn i forhold til kvalifikationer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV