190 job matcher din søgning 190 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 190 resultater.
All Remove Danmark A/S
Rengøringsassistent 27 timer ugentligt til lettere kontorrengøring

All Remove Danmark A/S, København K

All Remove Danmark A/S søger en erfaren og udadvendt rengøringsassistent

Har du erfaring med rengøring? Er du mødestabil og kvalitetsbevidst med øje for detaljen? Er du samtidig smilende og udadvendt, så er du måske vores nye kollega.

Hos en af vores kunder i København K søger vi en moden, stabil og pligtopfyldende rengøringsassistent, der primært skal stå for lettere kontorrengøring på et fast arbejdssted med trapper. Rengøringen foregår mens vores kundes medarbejdere er på arbejde, og det bliver din opgave, at sørge for at kontorerne altid fremstår pæne og rene, med det hensyn det kræver, ved synlig rengøring.

All Remove Danmark A/S
Compass Group Danmark A/S
Pricing Manager, rengøring

Compass Group Danmark A/S, København eller Odense

Kan du lægge en god prisstrategi og brænder du for tilbudskalkulation? Så er det dig, vi søger til vores Proposal Development-team.

Som Pricing Manager får du mulighed for at sætte dit præg på vores prisstrategi i tilbudsgivningen og blive en del af et vindende team. Du vil referere til Teamleder for Proposal Development og få ansvar for tilbudsberegninger og beslutningsgrundlag til rengøringsservices og på sigt, også gerne catering- og multiservice til såvel private som offentlige kunder.

Din primære opgave bliver at afkode udbudsmaterialet og gennemskue, hvorledes det bør omsættes økonomisk, således at både vi og kunden opnår den bedst mulige løsning. Det er derfor vigtigt, at du både forstår forretningen og kunden, så du har et holistisk syn på tilbuddet og kan bidrage med en god prisstrategi.

Compass Group Danmark A/S
Indrykket: 
Dragør KommuneRengøringsassistenter til barselsvikariater

Dragør Kommune

Dragør Kommune søger to rengøringsassistenter til barselsvikariater på skole- og daginstitutionsområdet.

Barselsvikariat 1
Den ene stilling er et barselsvikariat på 32,5 timer om ugen med fast mødetid kl. 16.30 til 23.00. Stillingen er fordelt på to arbejdspladser - en børnehave og en vuggestue. Det er en fordel hvis du har kendskab til Insta 800.

Stillingen er med tiltrædelse 1. marts 2021. Der kan være mulighed for at starte inden. Vi forventer, at du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt.

Barselsvikariat 2
Den anden stilling er et barselsvikariat vikariat på 35 timer ugentligt. Da stillingen er fordelt på tre forskellige arbejdspladser, er det vigtigt at du selv kan komme rundt i bil eller på cykel.

Der er fast mødetid fra 07:30 til 14:30. Det er en fordel, hvis du har kendskab til skoleområdet og kan arbejde selvstændigt. Stillingen er med tiltrædelse 1. april 2021, men der er mulighed for opstart tidligere.

Indrykket: 
ARGOServicemedarbejder til Danmarks tredje største kraftvarmeværk

ARGO, Roskilde

Struktureret servicemedarbejder med mod på fysiske opgaver og gode samarbejdsevner søges

Vi søger en struktureret kollega til service- og vedligeholdelsesopgaver til ARGOs kraftvarmeværk ’Energitårnet’ - Danmarks tredjestørste kraftvarmeværk.

ARGO har to kraftvarmelinjer med en samlet kapacitet på 35 MW el og 100 MW varme. Kraftvarmelinjerne er i drift døgnet rundt 365 dage om året - og det kræver ordentlig vedligeholdelse.

Din primære opgave:

 • Rengøring, oprydning og forefaldende arbejde
 • Kørsel med truck, kran og gummiged kan forekomme, men er ikke den primære opgave
 • Serviceopgaver af forskellig art og varighed
Indrykket: 
Nordsjællands Park og Vej I/SMedarbejdere til Idræt & Renhold – Sæsonmedarbejdere

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå, Kvistgård & Helsingør

Vi søger et antal sæsonmedarbejdere, så kom og vær med til at passe områderne i Helsingør og Fredensborg Kommuner. Hos NSPV værdsætter vi høj faglighed, god service og samarbejde inden for vedligeholdelse af områderne. Vi stræber efter at levere den bedste service, samt opnå en god kvalitet af bl.a. idræts- og renholdelsesområderne.

Vi søger et antal sæsonmedarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i vore renholdelsesteams. Du skal helst have erfaring inden for renhold og ukrudtsbekæmpelse, samt en stor vilje til at holde byen ren og sætte en ære i at levere høj faglig kvalitet.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i renhold og ukrudtsbekæmpelse på gader, veje og grønne områder.

ProTalentErfaren afdelingsleder søges til ambitiøs rengøringsvirksomhed

ProTalent søger for C.C. Rengøring i Kolding

Til at varetage det daglige ansvar for C.C. Rengørings privat- og erhvervskunder, hovedsageligt i Kolding-området, søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst afdelingsleder.

C.C. Rengøring lever af glade kunder. Du er derfor god til at skabe resultater af højeste kvalitet, og du kan lede og udvikle dit team, så kundetilfredshed og medarbejdertrivsel altid er i top. Du har flere års ledererfaring fra rengøringsbranchen, måske har du en baggrund fra en større aktør i branchen, du kan se hvordan du gennem dine kompetencer og din erfaring kan bidrage til udviklingen i C.C Rengøring.

Din kundeportefølje består af privatkunder, mindre erhvervskunder, store erhvervskunder samt flyttelejligheder.

PartnerServiceTilsynsførende med rengøringsopgaver til ambitiøst rengøringsselskab

PartnerService

PartnerService er en landsdækkende rengøringsvirksomhed med cirka 300 medarbejdere, og som i 2017 blev opkøbt af den canadiske Lynx Private Equity.

Vi har travlt i PartnerService, og derfor mangler vi en proaktiv og serviceminded tilsynsførende, der kan sikre at kvaliteten af vores rengøring er i orden hver dag. Dit primære arbejdsområde vil være Storkøbenhavn, men arbejdsopgaver på hele Sjælland kan forekomme. Din arbejdstid vil primært ligge sent om aftenen (aften/nat/weekend), og dit arbejdssted vil oftest ligge hos fitnesscentre.

Som tilsynsførende kommer du til at være en central nøgleperson mellem medarbejderne og Servicelederen. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være rengøring, oplæring af nye serviceassistenter, føre tilsyn, passe lageret og hjælpe til ved opstarter.

Indrykket: 
Nordfyns Kommune
Husassistent til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Plejecenter Otterup søger en husassistent til en stilling på 20 timer pr. uge til rengøring i beboernes lejligheder. Arbejdstiden er kl. 9 til 13 alle ugens hverdage.

Plejecenterområde Otterup består af 2 plejecentre: Kærgården med 80 beboere og Bryggergården med 26 beboere. Vi er beliggende i rolige omgivelser, tæt på marker og kun ca. 600 m fra bymidten.

Vi er et tværfagligt team bestående af SSH, SSA, sygeplejerske og ergoterapeut

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, der vægter det gode tværfaglige samarbejde.
 • En arbejdsplads i udvikling med borgerne i centrum.
Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger husassistent

Ringsted Kommune

Plejecenter Ortved er et plejecenter med 59 boliger, 4 ventepladser, samt et daghjem. Vi har somatisk plejekrævende borgere, og flere har en demensdiagnose.

Vi søger en husassistent - 32 timer pr. uge.

Der er ansat 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der løser dagligdagens opgaver i et tværfagligt fællesskab, samt arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang. Du bliver en del af et team på 4 husassistenter som har et godt samarbejde. Vi er et aktivt hus, i tæt samarbejde med de frivillige.

Vi forventer:

 • At du har fødevare- og hygiejnebevis.
 • At du kan arbejde selvstændigt og målrettet.
 • At du har lyst til og flair for rengøring og tøjvask.
IncitaService supervisor til rengøring

Incita, København

Er du morgenfrisk, og er du god til at samarbejde med andre? Har du erfaring med rengøring og at oplære andre til at løse opgaverne godt? Så er det måske dig, vi søger!

Vi har omstruktureret vores rengøringsaftale på hovedkontoret i København, hvor den daglige rengøring fremover skal udføres af et korps serviceassistenter, rekrutteret fra kanten af arbejdsmarkedet. Rengøringen består i at feje/støvsuge gulve og afvaske inventar samt rengøring af toiletter.

Til den daglige styring af rengøringen har vi brug for en service supervisor, som har ansvaret for at oplære serviceassistenter og kontrollere, at opgaverne løses tilfredsstillende. Vi forventer også, at du selv tager nogle rengøringsvagter.

Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til Hannæs-Østerild Skole

THISTED KOMMUNE, Frøstrup

Hannæs-Østerild skole søger en frisk og stabil rengøringsassistent til en fast 25 timers-stilling, med opgavevaretagelse på én af matriklerne.

Vi søger en rengøringsassistent der har mod på at arbejde på en skole, der er i udvikling og kan lide at være omkring unge mennesker og børn. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Hannæs-Østerild Skole er en folkeskole med overbygning. Der er i alt ca. 250 elever fordelt på 3 matrikler i Vesløs, Frøstrup og Østerild. I Frøstrup og Østerild er 0.-6. klasse og i Vesløs er 7.-9. klasse. Vi har en SFO i Frøstrup og Østerild med hver ca. 40 børn. Der er på skolen ca. 50 medarbejdere.

Som medarbejder på Hannæs-Østerild Skole bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor udvikling er i fokus. Forældreopbakningen er stor og du bliver en del af et samfund, hvor skolen er kulturbærende.

Indrykket: 
Nordfyns Kommune
Husassistent til rengøring på Plejecenter Vesterbo – dagvagt

Nordfyns Kommune, Søndersø

Vil du være med til at skabe rammerne for hjemlighed og et værdigt ældreliv med forebyggelse af bl.a. ensomhed via medinddragelse og en hverdag der giver mening for den enkelte beboer, så har du nu muligheden for at blive en del af vores tværfaglige medarbejder-team på Plejecenter Vesterbo i Søndersø.

Plejecenter Vesterbo er plejeboliger bygget ud fra leve-bo-miljø tanken i huse af 10-12 boliger med fællesarealer. Der er 74 lejligheder fordelt i 7 huse.

Kvalifikationer

 • Erfaring indenfor rengøring, gerne fra ældreområdet men ikke en nødvendighed
 • Mødestabil og omstillingsparat
 • Kendskab til hygiejnekrav og infektionsforebyggende rengøring på plejecentre
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Serviceassistent

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vil du være med til at sikre rengøring af høj kvalitet og give vores unge, medarbejdere og besøgende en positiv oplevelse af vores rammer og faciliteter, så er du måske vores nye rengøringsassistent.

Stillingen er på 37 t/uge, og dine arbejdsopgaver vil størstedelen af tiden udelukkende være rengøring af vores skoler og opholdsafdelinger, men der kan forekomme andre serviceopgaver.

Vi er er en travl arbejdsplads med mange bolde i luften, og hvor planerne indimellem ændrer sig. Vi lægger vægt på, at du er meget serviceorienteret, fleksibel og indstillet på at tage et selvstændigt ansvar for at få opgaverne løst i godt samarbejde med ledelse og kollegaer.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Rohde Nielsen A/S
Rengøringshjælp

Rohde Nielsen A/S, København

Rederiet Rohde Nielsen A/S søger hjælp til rengøring af vort hus.

Rohde Nielsen A/S

Da vi er fordelt på 4 etager, er en god fysik en klar fordel.

Vi forestiller os en arbejdsuge på ca. 37 timer i tidsrummet fra kl. 6:00 til kl. 14:00.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Rohde Nielsen A/S
Indrykket: 
LundbeckService Employee

Lundbeck, København

Til Cleaning søger vi en dygtig og selvstændig rengøringsmedarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores faciliteter altid er rene og pæne.

Som Service Employee vil du få ansvaret for den daglig planlægning og udførelse af rengøring på GMP områder, kontorområder, laboratorier, laboratorier opvask, baderum, køkkener m.v. i en konkret bygning. Der vil forekomme diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, bestilling af rengøringsartikler, varetage ferieplanlægning i eget team og hjælp til kollegaer i andre bygninger.

Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er funktionens vigtigste aktiver. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på sin jobfunktion.

Indrykket: 
Falsled Kro A/SHousekeepingchef søges

Falsled Kro A/S, Milinge

Vil du være en del af den sagnomspundne Falsled Kro, og er du Housekeepingchef helt inde i hjertet samt perfektionist helt ud til fingerspidserne, så har du nu muligheden for netop det, da vi søger en Housekeepingchef.

Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, men også mulighed for at præge og forme afdelingen fremadrettet i samarbejde med ledelsen. Elsker du orden, struktur og rene omgivelser? Og er du god til at forklare andre, hvad ”rent” er, samt hvordan man udfører opgaverne, så er du den rette til et job hos os.

Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling, samt du bliver en del af ledergruppen og refererer til direktøren
 • Spændende forskelligartede opgaver samtidig med daglige rutineopgaver
 • Arbejdstider vagtplaneret på alle ugens dage i tidsrummet kl. 6.00-15.00
Lolland Kommune
Serviceassistenter/Rengøringsassistenter til InternService, Nakskov

Lolland Kommune

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Vi kan tilbyde en alsidig og udfordrende hverdag med opgaver inden for rengøring i alle kommunale bygninger.

Du bliver en del af et team, som dækker flere områder, og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejdet og det kollegiale fællesskab ud fra vores geografiske vilkår.

Vi har et stort fokus på hygiejne, og fokuserer hele tiden på at passe på os selv og vores omgivelser.

Lolland Kommune
Serviceassistent/rengøringsassistent til Intern Service, Søllested

Lolland Kommune

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Vi kan tilbyde en alsidig og udfordrende hverdag med opgaver inden for rengøring i alle kommunale bygninger.

Du bliver en del af et team, som dækker flere områder, og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejdet og det kollegiale fællesskab ud fra vores geografiske vilkår.

Vi har et stort fokus på hygiejne, og fokuserer hele tiden på at passe på os selv og vores omgivelser.

Lolland Kommune
Serviceassistent/rengøringsassistent til Intern Service, Maribo

Lolland Kommune

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Vi kan tilbyde en alsidig og udfordrende hverdag med opgaver inden for rengøring i alle kommunale bygninger.

Du bliver en del af et team, som dækker flere områder, og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejdet og det kollegiale fællesskab ud fra vores geografiske vilkår.

Vi har et stort fokus på hygiejne, og fokuserer hele tiden på at passe på os selv og vores omgivelser.

ISS Facility Services A/S
Servicemedarbejder til skolerengøring

ISS Facility Services A/S, Høng

Er du morgenfrisk og formår du både at arbejde selvstændigt og i teams? Har du ligeledes fokus på høj kvalitet? Så er det måske dig vi søger!

Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring på skolen. Dine opgaver vil blandt andet bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter. Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får ansvar for dine egne områder, men det forventes at du er fleksibel og kan hjælpe teamet under sygdom og ferie.

I stillingen som servicemedarbejder tilbyder vi løn efter overenskomst, en række personalegoder, gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dig.

ISS Facility Services A/S
Indrykket: