397 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

397 jobannoncer

DSB
Gem
DSB

Servicemedarbejder til Stationsservice Ballerup

Din hverdag er varieret, hvor du løser mange forskellige opgaver med fokus på at give kunderne god service og sikre, at stationerne og togene er rene og pæne.

Der er gode arbejdsvilkår i DSB, og vi får rigtig god oplæring. Vi har mulighed for at tage kurser for at blive dygtigere og der er mulighed for at skifte job internt i DSB.

- Britta
DSB
Gem
ISS Facility Services A/S

Afløsere søges til rengøring hos kunde i Kolding og Vejen

Vil du selv tage kunne vælge til og fra med vagter? Have et fleksibelt arbejde, så bliv afløser til rengøring hos vores kunder i Kolding og Vejen området.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som afløser kommer du til at blive en del af et stort team, som sammen er ansvarlig for den daglige rengøring af kundens arealer. Du vil løbende have tæt kontakt til kollegaer fra teamet, samt vores Service manager ude på lokationen. Dine arbejdstimer vil som afløser være varierende, da du hovedsageligt ville skulle træde til ved sygdom og ferie. Det vil primært være fra mandag til fredag, 6 timer om dagen.

ISS Facility Services A/S
Gem
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus

Rengøringsassistent

Mårslet

Vores landbrugsafdeling, Bredballegård, søger en effektiv rengøringsassistent, der har lyst til at hjælpe med at holde skolens faciliteter rene og præsentable.

På JU Århus bliver du en del af et stærkt rengøringsteam, der har øje for støv i krogene, positivt overskud og ikke mindst lyst til at være en del af elevernes hverdag på skolen.

Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Gem
United Nations Development Programme

Cleaning Service Assistant for UN City Copenhagen

Our Cleaning Section is now searching for multiple Cleaning Service Assistants to ensure proper cleaning – together with the rest of the team – of the approx. 40,000 m2 buildings.

Duties and Responsibilities

  • Clean, stock, and supply designated facility areas (dusting, sweeping, vacuuming, mopping, cleaning ceiling vents, restroom cleaning, etc.)
  • Perform and document routine inspection and maintenance activities

We offer a contract that is tax-free at a market-competitive level. The work environment is friendly and culturally very diverse.

Gem
ISS Facility Services A/S

Vi søger en tilsynsfunktionær til rengøring ved stor kunde i Øst- og Midtjylland

Er du grundig, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Og vil du gerne være ansvarlig for et rengøringsteam? Så er det måske dig, vi leder efter!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

I jobbet som tilsynsførerende vil du indgå i den daglige rengøringsleverance samt varetage ledelse og føre tilsyn af medarbejdere.

Det er din fornemste opgave at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse så effektivt og professionelt som muligt. Du planlægger og koordinerer den daglige rengøring samt diverse ekstra opgaver, ligesom det er dig, der står for materialestyring og lettere administrative opgaver.

ISS Facility Services A/S
Moment søger for kunde
Gem
Moment

Rengøringsmedarbejdere til stor kunde i Kalundborg

Vil du tilknyttes en af Danmarks måske mest spændende virksomheder i vækst? Er du fleksibel og arbejdsom?

På vegne af vores samarbejdspartner i Kalundborg, søger vi rengøringsmedarbejdere der over sommeren og i resten af 2024 skal tilknyttes større rengøringsprojekter. Projekternes varighed varierer, så ansøg gerne, uanset hvor lang en periode du kan være tilknyttet arbejdet.

Rengøringsopgaverne kan variere alt efter projektet man tilknyttes, hvor opgaverne eksempelvis kan bestå af rengøring i kølerum, rengøring af byggepladser, hovedrengøring eller rengøring som udføres fra en lift.

Indrykket:
Gem
Polygon A/S

Løsøremedarbejder

Hvidovre

Er du ambitiøs, og med et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker – så søger vi en serviceminded og engageret løsøremedarbejder til vores afdeling i Hvidovre.

Som medarbejder i Polygon vil du varetage opgaver indenfor brand, vand, skimmel, hærværk, samt stormskader i Danmarks bedste skadeservicefirma.

Som løsøremedarbejder vil du indgå i et team med 16 super motiverede kollegaer, der hver dag sætter en ære i at hjælpe vores kunder med redning og bevaring af deres kæreste eje.

Gem
Forenom ApS

Servicepersonale til møblering og rengøring

Esbjerg

Du vil blive en del af et team, hvor visionen er, at vi sammen leverer en høj standard og kvalitet indenfor rengøring. Vi søger derfor en omhyggelig, kvalitetsbevidst og effektiv person, der har øje for detaljer, så vi leverer samme høje resultat til kunden hver gang.

Derudover vil du i løbet af din dagligdag møde nogle af vores gæster ude i lejlighederne og det er derfor vigtigt, at du er smilende og serviceminded.

Stillingen er på min. 20 timer om ugen. Men med mulighed for fuld tid på sigt.

Forenom ApS
Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Rengøringsmedarbejder til Køge Nord Sport Center (20 timer)

Køge

Er du morgenfrisk og sætter en ære i at skabe rene og indbydende omgivelser? Køge Nord Sport Center søger en dedikeret rengøringsmedarbejder, som kan være med til at sikre, at vores faciliteter altid fremstår præsentable og imødekommende for vores gæster.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Daglig rengøring af centerets faciliteter, inklusiv omklædningsrum, fitnessområder, kontorer og fællesarealer.
  • Hygiejnisk rengøring og desinficering af alle kontaktflader.
  • Udførelse af periodiske rengøringsopgaver, såsom vinduespolering og dybderengøring af specifikke områder.
Gem
Scandic Hotel A/S

Housekeeper, 80 hours guaranteed monthly with possibility to additional hours, Scandic Falkoner

Frederiksberg

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner. We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Scandic Hotel A/S
Gem
StudentConsulting Danmark ApS

Kort vikariat til oprydning på VA-plads

Billund

På vegne af vores kunde i Billund søger vi lige nu en pålidelig og arbejdsom person med truckcertifikat til en kortere oprydningsopgave på kundens VA-plads (Værksted og Arbejdsplads).

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i manuel oprydningsarbejde som bl.a. at fjerne tomme paller, feje, indsamling og bortskaffelse af affaldsmateriale, samt andre forefaldende opgaver relateret til byggepladsens oprydning. Du vil skulle køre gaffeltruck for at kunne løse nogle af opgaverne, men truckkørsel vil udgøre en mindre del af din arbejdsdag, da arbejdet primært er af manuel karakter.

Indrykket:
Gem
Louisiana Museum of Modern Art

Altmulig M/K til Louisiana Café

Humlebæk

Har du hænderne skruet rigtigt på og henter du energi i praktiske opgaver?Vi søger lige nu en veloplagt og ansvarsfuld medarbejder, der har lyst til at tage sig godt af en række vigtige, praktiske opgaver som gør livet lettere for det velsmurte team i Louisiana Cafe, som hver dag bespiser museets mange gæster.

Du bruger mest tid på varemodtagelse, sætte varer på plads, oprydning, rengøring, diverse ærinder på museet, transport af affald fra køkken til container, lettere varebestilling.

Louisiana Museum of Modern Art
DSB
Gem
DSB

Servicemedarbejder til Undervejsrengøring Høje Taastrup

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Stationsservice, hvor vi tilsammen er 300 kollegaer, der hver især arbejder med at give de over 500.000 daglige kunder en god oplevelse på vores stationer.

Der er en god stemning og vi får ofte et godt grin sammen. Kollegaskabet er rigtig godt og vi støtter hinanden.

- Dominique
DSB
Gem
Super Total Service ApS

Rengøringsmedarbejdere søges af Super Total Service ApS til vores virksomhed beliggende i Rødovre

Rødovre

Du vil være ansvarlig for rengøring af flytteboliger, samt i mindre grad også forskellige typer ad hoc-rengøring og hovedrengøring på det meste af Sjælland.

Du vil indgå i et team, hvor der arbejdes på kryds og tværs med dine kollegaer, du skal kunne arbejde selvstændigt og have sans for god grundig rengøring.

Du får mulighed for at bruge din serviceorienterede tilgang i arbejdet, da du sammen med det team, som du bliver en del af, vil have fokus på at levere service i særklasse.

Super Total Service ApS
Gem
Anders Andersen's Rengøring

Driftsleder

Taastrup

I denne driftslederstilling er du overordnet ansvarlig for, at dine dygtige site managere/serviceledere og veluddannede medarbejderteam hver dag leverer kvalitetsrengøring og effektiv service til en række af Danmarks store og mellemstore virksomheder.

Vi byder dig velkommen med en grundig introduktion til virksomheden og jobbet. Vi er seriøse i arbejdet, men har altid plads til nærvær og sjov i et trygt arbejdsmiljø.

Gem
ISS Facility Services A/S

Vi søger en Service Manager til en spændende fuldtidsstilling på Bornholm

Brænder du for at lede et team og er motiveret af at arbejde i et miljø, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Hos os vil du få muligheden for at arbejde med eftertragtede kunder og være en nøgleperson i vores succes. Vi tilbyder en uformel og åben arbejdsatmosfære, hvor dialogen med både kolleger og kunder er præget af nærvær og professionalisme.

ISS Facility Services A/S
Gem
Lindevang

Opvasker til Lindevangs køkken (7 timer/uge)

Helsingør

Vi søger en opvasker til vores køkkenteam på det velfungerende og anerkendte botilbud Lindevang i Helsingør med start den 15. juli 2024 eller snarest derefter.

Måltider serveres både i vores cafe samt i boenheder, hvor vi samles om måltidet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Opvask i forbindelse med madlavning og måltider
  • Rengøring i køkken, café og lager i henhold til arbejdsplan

Den ugentlige arbejdstid er 7 timer fordelt på to hverdage mellem kl. 16.00-19.30 efter fast grundrul.

Gem
CBRE GWS Denmark ApS

Frisk og serviceminded Host til kunde i Taastrup

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder?

Vi søger en frisk Host, der kan stå for at vores kundes mødelokaler og tekøkkener fremstår indbydende og imødekommende og dermed bidrage til en velfungerende arbejdsplads for vore kundes medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en alsidig stilling i en international virksomhed.

CBRE GWS Denmark ApS
AHA
Gem
AHA

Servicepersonale

Fredericia

Samler du servietten op fra gulvet, når du går forbi den?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer. Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt.

AHA
Gem
ISS Facility Services A/S

Vi søger ferieafløsere til kontorrengøring hos vores kunde i Ringkøbing

ISS søger ferieafløsere til rengøring af kontorområder hos vores kunde i Ringkøbing. Står du derfor og mangler et job indenfor rengøring, så er du måske vores nye medarbejder?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som vores nye kollega bliver du en del af et meget socialt og hjælpsomt team af servicemedarbejdere med fast arbejdsadresse hos vores kunde i Ringkøbing. Vi sætter en ære i at levere rengøring på et højt niveau. Dine opgaver vil primært omfatte rengøring af kontorer.

ISS Facility Services A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV