87 job matcher din søgning 87 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole Er du vores nye ernæringsassistent?

Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vores køkkenteam er stærkt og velkørende. Vi har et helt nyt og topmoderne industrikøkken. Så hvis du er klar til nye udfordringer, så er VGIE stedet for dig.

Som ernæringsassistent kommer du i alle afdelinger, varmt, koldt, grønt- og bageafdelingen. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Den primære arbejdstid ligger i tidsrummet 6.00-14.30, med en aftenvagt en dag om ugen fra ca. 12.30-20.00. Herudover er der weekendvagter ca. hver 4. uge. Vores team består af 6 personer.

Fredericia Kommune Ernæringsassistent til Elbokøkkenet

Fredericia Kommune

Elbokøkkenet er et fælleskommunalt ejerskab, det sikrer, at borgerne får en optimal service. Det er lokale mennesker tæt på brugerne, der er med til at sikre, at de daglige måltider når sikkert frem.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du sammen med 22 fagligt dygtige kolleger producerer og pakker middagsmad (køleproduktion) til de op til 1800 kunder, vi har i vores register. Elbokøkkenet har solide holdninger til, hvordan god mad skal laves, og det betyder meget, at vi kan tilbyde vores kunder de retter, som de sætter pris på.

Din hverdag bliver i et køkken, hvor vi hver uge laver 14 retter. Vi sikrer maden bevarer både vitaminer, mineraler, udseende og ikke mindst den gode smag.

Hotel Koldingfjord A/S
Konferencekoordinator

Hotel Koldingfjord A/S

Kan du planlægge og koordinere et møde for fire personer – og en konference for 350 deltagere? Så kan det være dig, vi søger til vores stærke hold af konferencekoordinatorer på Hotel Koldingfjord.

Du skal være med til at håndtere konferenceforespørgsler, planlægge konferencer og møder, være Hotel Koldingfjords vært ved arrangementer og løse ad hoc-opgaver i samarbejde med dine kolleger i konferenceafdelingen.

Hotel Koldingfjord er de seneste to år blevet kåret som Danmarks Bedste Venue. Hvis du er et sted i din karriere, hvor du klar til at lære af de bedste, vil vi gerne høre fra dig.

Hotel Koldingfjord A/S
Landal GreenParks ApS
Tjenere & weekend-/ ferieafløsere søges til Landal Seawest

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Servering i restaurant, snackbar og bowlingbar.
 • Yde en god service, der giver positive gæsteoplevelser.

Dette er hvad vi tilbyder

 • Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, en god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen.
 • En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster.
 • Hos os bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback.
Landal GreenParks ApS
LEGOLAND ApS
Kok til 4-stjernet hotel

LEGOLAND ApS, Billund

”Vi spiste i Panorama-restauranten, og det var super lækkert – man kan virkelig mærke, at der bliver kræset for detaljerne”.

Er det dig, som kan give alle vores gæster en sublim spiseoplevelse, og kan du med stor faglighed og overblik levere gastronomiske oplevelser og service i topklasse? Så er det netop dig, vi mangler som kok i køkkenet på vores fantastiske LEGOLAND® hotel.

Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling. Du kommer til at indgå i vores køkkenteam med kokke, kokkeelever, bagere og opvaskere. Du vil komme til at arbejde allround i køkkenet – både med selskaber, buffet og a’la carte. Du bliver en del af afdelingens vagtplan og har fri hver anden weekend.

LEGOLAND ApS
Jobindex
Kok til landevejskro i landlig idyl

Jobindex søger for Hodde Kro A/S i Tistrup

Har du også en svaghed for traditionel dansk mad? Og vil du arbejde på en kro i naturskønne omgivelser, der har landets absolut rareste gæster?

Så bliv kok på Hodde Kro. Her bliver maden kreeret med kærlighed, præcis som vor mormor ville have lavet den.

”Her emmer af god stemning, og folk kommer langvejs fra for at smage vores berømte Wienerschnitzel a la Hodde. Og de går ikke skuffede herfra,” fortæller ejer Nicklas Schmidt.

Klar til at tænde op i kødgryderne?

Jobindex
NTI A/S
Vi søger vores nye kok til NTI A/S i Vejle

NTI A/S

Se video om NTI A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder her et drømmejob for dig, der brænder for at kreere lækker og velsmagende mad, men er træt af arbejdstiderne og jargonen i restaurationsbranchen.

Du elsker at lave god og sund mad, og du er af natur serviceminded, selvstændig og fleksibel. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nyudnævnte køkkenchef, der har arbejdet som kok hos os i flere år. Da vores hidtidige køkkenchef har valgt at gå på pension, er vores kok nu blevet køkkenchef, og derfor søger vi efter en ny kollega til kokkestillingen.

NTI A/S
Gormshallen Cafébestyrer/serviceassistent

Gormshallen, Jelling

Kan du lide at have tæt, daglig kontakt med dine kunder? Er du smilende og glad for at møde mennesker i et sportspræget miljø?

Gormshallen søger en cafébestyrer/serviceassistent til at hjælpe med at drive cafeen og servicere vores kunder både ved møder og ved større arrangementer, i forbindelse med sportsarrangementer.

Køkkenet og cafeen er et helt centralt omdrejningspunkt for livet i Gormshallen, og derfor søger vi en medarbejder, der vil være med til at give hallens brugere og kunder den bedste oplevelse.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Nørre Nebel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 70+ medarbejdere. Beliggende i en skøn handelsby og turistområde er vi en stor SuperBrugsen som ELSKER mad!

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø med dygtige kollegaer.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Mad ud af huset
AHA
AHA Bartendere

AHA

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt.

AHA
AHA
AHA Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt.

AHA
SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Egtved

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 35 medarbejdere, hvor alle hver dag er med til at holde butikken salgsklar og du vil selvfølgelig stå klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med gode personlige muligheder.

Opgaver:

 • Daglig produktion af varme & kolde retter og kundebetjening i afdelingen
 • Produktion af varme retter ud af huset til frokost
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Restaurant Flammen Køkkenchef i Esbjerg

Restaurant Flammen

Som køkkenchef er du ansvarlig for, at vi hver dag leverer mad af topkvalitet til vores gæster. Derudover plejer og udvikler du dine medarbejdere, kvalitetssikrer procedurer, arbejdsgange og konceptet som helhed. Kort og godt, køkkenet er dit.

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

Vi tilbyder bl.a.:

 • En masse dygtige og læringsivrige medarbejdere
 • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø, hvor tillid er i højsædet
 • En varierende arbejdsuge med stor indflydelse på dagligdagen
Cabinn A/S Assisterende hotelchef

Cabinn A/S, Esbjerg

Idet vores nuværende hotelchef har fået flere opgaver i CABINN og snart endnu et hotel i Esbjerg, søger vi en driftig og dynamisk person, der vil være med til at videreføre det nuværende arbejde med at sælge og drive CABINN Esbjerg.

Vi søger en person, der har sine rødder i servicebranchen.

Stillingen omfatter det daglige ansvar for drift og salg i tæt samarbejde med hotelchefen. CABINN Esbjerg har 209 hotelværelser i forskellige kategorier samt morgencafé.

Coor Service Management A/S
Køkkenmedhjælper til FOOD by Coor kantine hos OPP Vejle

Coor Service Management A/S

Som Køkkenmedhjælper skal du skal være med til at lave lækker mad og skabe fantastiske oplevelser for vores kunde OPP Vejle.

Timeantal og ugedage: Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag - fredag kl. 12.00 - 20.00. Hver 6. uge skal du arbejde lørdag og søndag fra kl. 06.00-20.00. Her vil du have fri torsdag inden- og tirsdag efter weekendvagten.

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kollegaer.

Coor Service Management A/S
GML-HR A/S General Manager

GML-HR A/S søger for Restaurant Flammen i Sønderborg

Går du med en drøm om at åbne en ny restaurant?

Flammen har succes og udvider, og du kan blive den første General Manager i Flammen i Sønderborg. Flammen er en familiejet restaurantkæde med stærke værdier og et unikt koncept efter opskriften: En velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

Har du ledelseserfaring fra restaurations- eller detailhandelsbranchen, og er du ambitiøs og selvstændig, er det sikkert dig, vi søger som øverste ansvarlig for ca. 45 medarbejdere , som du selv vil være med til at ansætte.

Med branchens vel nok bedste bonusordning uden loft, er du igennem skabelsen af en god bundlinje i restauranten selv med til at bestemme din løn.

GML-HR A/S
SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Lunderskov

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 32 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Scandic Hotel A/S
Tjener, fuldtid (mulighed for deltid), Scandic Olympic

Scandic Hotel A/S, Esbjerg

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye tjener på Scandic Olympic.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Royal Oak Golf Club
Serviceminded tjener

Royal Oak Golf Club, Jels

Til et af Danmarks smukkeste golfresorts med bl.a. paddel, minigolf, spahuse, cafe, fine dining, udeservering m.m., beliggende i naturskønne omgivelser med kort afstand til motorvejen, søger vi en serviceminded tjener med erfaring fra branchen, overblik og humor.

Hos Royal Oak går vi op i god service, god tone og sørger for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder ansættelse i et golfresort, der er i en spændende udvikling

Scandic Hotel A/S
Tjener, fuldtid, Scandic Kolding

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye tjener på Scandic Kolding.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV