125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hotel Sønderborg StrandFuldtids tjener

Hotel Sønderborg Strand

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle vores restaurant, og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Du får nogle kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte og selskaber. Du skal sikre vores mange gæster den bedste service og den gode oplevelse. Du skal sammen med restaurantens ledelse være med til at præge og udvikle hotellets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav.

Din baggrund og profil

 • Det er ikke et krav, men vi ser gerne at du er faglært tjener
 • Du mestrer tjenerfagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
 • Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov
Hotel Sønderborg StrandRestaurantchef

Hotel Sønderborg Strand

Som restaurantchef skal du sikre den daglige drift af restauranten. Du står for håndtering og afvikling af konferencer og selskaber i samarbejde med dit team. Derudover har du ansvaret for diverse bestillinger og den primære drift.

Du skal sikre høj kvalitet af vores produkt og sikre vores mange gæster den bedste service og den gode oplevelse. Du er derudover med til at præge og udvikle hotellets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav.

Din baggrund og profil

 • Du er faglært tjener, gerne med tidligere erfaring som leder
 • Du har et godt overblik
 • Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov
Egtved Idræts- og MulticenterIdrætscenterassistent

Egtved Idræts- og Multicenter

Til centerteamet søger Egtved Idræts- og Multicenter en assistent, der kan være livredder, lave mad i caféen, gøre rent og klare de mange pludseligt opståede opgaver.

Med reference til centerlederen får du en spændende og meget alsidig udfordring, hvor du sammen med dine to nye kolleger skal drifte og udvikle centret.

Du får en bred kontaktflade og medvirker til at fremme det sociale liv i og omkring idrætscentret, og du får energi af, at mange børn, unge, voksne og ældre opholder sig og dyrker deres sport og andre fritidsaktiviteter i centret.

Restaurant FlammenFloor Manager i Esbjerg

Restaurant Flammen

Gå forrest med dit værtskab, og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig flamme-uniform og dit bedste smil, når du sikrer, at alle vores mange gæster får en oplevelse hos os, så de besøger os igen - og igen.

Som Floor manager får du den hellige opgave at sikre gæstens oplevelse, når de besøger os. Det gør du, allerede før vi åbner kl. 17, hvor du gør restauranten klar og lægger din plan for driften. Når restaurantteamet møder ind, er det dig, der leder og fordeler dagens opgaver. Du er ligeledes med ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der blandt andet:

 • Placerer borde og er ansvarlig for bordreservationerne
 • Tager ansvar for aftenens team (værterne) og har det fulde overblik over aftenens forløb i restauranten
 • Samarbejder omkring driften af restauranten generelt
Grillen Group ApS
ER DU DEN NÆSTE TJENER PÅ GRILLEN?

Grillen Group ApS, København, Herning, Aarhus, Aalborg eller Vejle

Som tjener på Grillen Burgerbar er det din opgave at forme den mindeværdige oplevelse.

Du skal forholde dig til mange gæster, og huske på at de alle forholder sig til dig. En glad og smilende tjener gør en kæmpe forskel, og en god tjener bliver altid husket. Du er vores ansigt udadtil, og det er dig som tager gæsten igennem hele deres besøg, hos os, fra start til slut.

Hos Grillen tror vi på, at en god stemning og højt humør sætter et aftryk på gæsterne såvel som vores kollegaer. Vi løber hurtigt, men vi løber sammen og giver hinanden et klap på skulderen når der er brug for det. Der er altid plads til et grin og en high-five til kollegaerne, men det er også okay at have forventninger til hinanden. Og når vi sammen har klaret en travl aften, er der intet der slår følelsen af en veloverstået vagt.

Grillen Group ApS
Welcon A/SKantinechef

Welcon A/S, Give

Vi søger en person der kan sammensætte et godt og spændende måltid, hvor der både er fokus på tradition og fornyelse.

Du får det overordnede ansvar for driften af vores kantine, hvor du skal sikre forplejning til 350 medarbejdere, der arbejder på dag-, aften- og nathold. Du får ansvaret for sammensætningen af måltider, indkøb, lagerstyring og rengøring samt andre opgaver, der skal sikre en fornuftig drift af kantinen.

Du bliver leder af et team på 15 medarbejdere, som ligeledes arbejder på forskellige skift hen over døgnet.

Vi tilbyder en spændende stilling, i en virksomhed med stor fremgang, hvor du kan være kreativ og har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen. Du har dermed stor indflydelse på Welcons fremtidige kantine.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Leder til Givskud Zoo Hostel

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Give

Vi søger en ildsjæl til daglig ledelse af Givskud Zoo Hostel. (tidligere Danhostel Givskud Zoo). Du vil blive en del af en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, hvor du skal være med til at sikre den høje service og gode gæsteoplevelse.

Givskud Zoo Hostel hører under GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og der vil være et stort overlap både blandt gæster, personale og indkøb.

Hostellet har 28 værelser med plads til 130 overnattende gæster. Det benyttes blandt andet til en hel del fester, møder og lejrskoler.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Daglig styring og ledelse af vandrerhjemmet herunder personale, serviceniveau og økonomi.
 • Gæstekontakt.
 • Vagtplanlægning.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA
Scandic Hotel A/S
Receptionistafløser, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye receptionistafløser på Scandic Sønderborg. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Receptionist, 32 timer pr. uge med mulighed for flere timer, Scandic Sønderborg

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Receptionist på Scandic Sønderborg. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Hotel Sønderborg StrandKok, fuldtidsstilling

Hotel Sønderborg Strand

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, med fokus på kvalitet og kreativitet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende og spændende stilling blandt kompetente og hjælpsomme kollegaer.
 • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes trivsel sættes højt.
 • Du bliver en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene.
 • En selvstændig stilling, hvor samarbejde er en vigtig faktor.

Stillingen, som er en fuldtidsstilling, skal besættes snarest muligt, og vi holder samtaler løbende.

Koldingegnens Idrætsefterskole
VI SØGER EN KOK/ERNÆRINGSASSISTENT

Koldingegnens Idrætsefterskole

Vi er 107 elever og 21 medarbejdere, som glæder os til at invitere dig med ind i livet på vores efterskole. Vi sætter stor pris på at forme skolen sammen, og vi vægter nærværet og den enkeltes personlige udvikling og dannelse i fællesskabet.

Vi er en idrætsefterskole med et alsidigt idrætstilbud, og som en følge heraf har eleverne et højt aktivitetsniveau. Det kræver et køkken, der kan tilbyde en sund og alsidig kost, der er tilberedt fra bunden og både inspirerer, udfordrer, mætter og falder i god smag hos vores elever.

Vi søger endnu en køkkenassistent til vores team, der i dag består af en køkkenleder, en køkkenassistent, en fleksmedarbejder og et skiftende hold af fire elever, som i en uge ad gangen deltager aktivt i alle køkkenets arbejdsopgaver.

Koldingegnens Idrætsefterskole
Landal GreenParks ApS
Restaurantchef

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af forskelligartede opgaver, og ved du, hvad der skal til for at engagere og inspirere medarbejdere i teamet?

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

 • Servicering af gæster.
 • Være primær drivkraft på gulvet i restauranten, aften og weekend (en fast del af vagtplanen i restauranten).
 • Oplæring af nye medarbejdere.

Du har erfaring indenfor restaurationsbranchen, gerne som restaurantchef/souschef eller andet relevant. Du er arbejdsom og fleksibel - og indstillet på en hverdag med varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend.

Landal GreenParks ApS
Landal GreenParks ApS
Food and Beverage Manager

Landal GreenParks ApS, Nørre Nebel

Vil du være med til at skabe unikke oplevelser for vores gæster, og brænder du for at overgå vores gæsters forventninger? Så søger vi dig, der med gejst, gåpåmod og vilje kan flytte barren for gæsteoplevelser – gennem dine medarbejdere og kollegaer.

Landal Seawest er en af vores største parker, hvilket gør, at F&B-afdelingen spænder vidt. Det stiller krav til, at man som F&B Manager både har det store overblik og sans for detaljer. Samtidig skal man være en dygtig leder og kollega for at få succes med opgaven.

Vi ser gerne, at du bl.a.:

 • Sikrer dig, at vores gæster altid er i fokus og træffer de beslutninger, der til stadighed forbedrer gæsteoplevelsen.
 • Har ledelseserfaring med gode resultater som f.eks. restaurantchef eller F&B-chef.
Landal GreenParks ApS
ISS Facility Services A/S
Kalder kreative kokke/catere til Lego Campus

ISS Facility Services A/S, Billund

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at være en del af et stærkt team, hvor kvalitet og kundetilfredshed er i højsædet? Kan du lide at udleve ideer og tage ejerskab i forhold til dit arbejde? Så er du måske en af vores nye kokke på vores kontrakt med LEGO.

Vi søger dygtige og ambitiøse kokke/catere til vores nye kantine på LEGO Campus i Billund. Huset er et multifunktionelt hovedkontor, hvor vi som køkkenteam leverer mad på alle niveauer fra frokost i kantinen, egen kageproduktion, produktion til convenience food, grab'n'go i vores caféer, fine dining-restaurant, selskaber og morgenmad til hotelgæster.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får rig mulighed for at bringe din innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser.

ISS Facility Services A/S
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
Gem
KFCVi søger motiverede og servicemindede medarbejdere

KFC, Tilst, Vejle, Herning og Horsens

KFC mangler nye medarbejdere på fuldtid eller deltid (både over og under 18 år). Så kig her, hvis du mangler et fleksibelt job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn.

Et job hos KFC handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer, til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

KFC tilbyder ikke bare en arbejdsplads - vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig, hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser.

FUGL LEONHARDTKøkkenchef

FUGL LEONHARDT søger for LEGO® House i Billund

Har du solid erfaring og brænder du for økologi- og storkøkkendrift årgang 2021. Så læs endelig videre…

Som Køkkenchef har du det overordnede ansvar for al produktion af mad og for at alt der kommer ud fra køkkenet, er af topkvalitet. Du sørger for, at der er fokus på detaljerne og for at motivationen hos dit team i køkkenet er i top.

Du har det daglige ansvar for ca. 10 medarbejdere, herunder Souschef, kokke, elever og opvask.

 • Du sætter og udvikler menuen sammen med F&B Manageren
 • Du sikrer, at de opstillede nøgletal nås
 • Du udvælger leverandører i samarbejde med F&B Manager
Gem
Compass Group Danmark A/S
Køkkenchef til kunde i Esbjerg

Compass Group Danmark A/S

Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig.

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer. Du får ansvaret for at drive en 3 mands kantine ved en af vores kunder i Esbjerg.

I dit nye job har du ansvar for blandt andet:

 • Nye initiativer og serviceleverancer i samarbejde med kunden og vores kundechef
 • Sikre udvikling af medarbejderne, gennem inspirationsfokus, uddelegering, gastronomisk udvikling og innovation
 • Menuplanlægning, varebestilling og varemodtagelse samt lager
 • Tilberedning af varmt og koldt køkken, salatbuffet, bagning, opvask og rengøring
Compass Group Danmark A/S
Indrykket: