421 job matcher din søgning 421 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Scanomat A/S
Barista med passion for kaffe og kundesupport

Scanomat A/S

Hos Scanomat søger vi en ny kollega med stor passion for kaffe og med et stort servicegen, da vi gerne vil forkæle vores kunder.

Du vil i det daglige fungere som barista ude hos vores kunder, så de får den bedste kaffeoplevelse med vores TopBrewer kaffemaskiner. På daglig basis vil du regelmæssigt revidere drikkeoplevelsen, overvåge CoffeeCloud, foretage nødvendige justeringer af opskriftssoftware, indgå dialog med brugerne og kontinuerligt fremme TopBrewer-oplevelsen hos kunden. Du skal sikre, at vores højde standardkrav bliver indfriet og du vil også være ansvarlig for at yde support til kundens driftspersonale.

Arbejdet vil primært foregå i hovedstadsområdet, hvorfor din bopæl gerne må ligge i dette område. Der vil ydermere være dage et par gange om året til store kunder i Jylland.

Scanomat A/S
Blå Kors Danmark
Køkkenassistent til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Vil du være med til at lave mad, som er lavet med kærlighed? Blå Kors Pensionat i Taastrup søger køkkenassistent/kok/madmor til at lave velsmagende mad fra bunden sammen med en kollega, og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø.

Vi søger en person, som vil arbejde med på husets ånd, tempo og hjerterytme. Med et åbent menneskesyn, hvor der er plads til empati og rumme andre. Og hvor håbet har sin plads. Du skal have kompetencer inden for madlavning, hvor maden laves fra bunden, og hvor du kan bruge de råvarer, som er til rådighed.

Som køkkenassistent skal du:

 • Lave sund og velsmagende mad til ca. 30 mennesker hver dag.
 • Anrette maden indbydende.
 • Samarbejde med kollegaer og beboere om opgaverne i køkkenet.
Blå Kors Danmark
506 ApSKokke og køkkenassistenter

506 ApS, Kastrup

Er du nysgerrig på at lave mad der er reduceret i kød, men perfektioneret i smag og skabt af sæsonens råvarer, er vores ledige stillinger som kokke/køkkenassistenter i storkøkkenet i Kastrup måske noget for dig.

Vi leder efter erfarne kokke og køkkenassistenter, der vil spille en vigtig rolle i den daglige produktion af mad til vores kunder. Du vil blive en del af et hold på 10-12 personer ved fuld kapacitet. Vi forventer, at du vil påtage dig rollen som en passioneret og idérig kok eller køkkenassistent, der motiveres af arbejdet med at lave mad ud fra principper om høj kvalitet og bæredygtighed.

Arbejdet indebærer:

 • Daglig tilberedning af buffet og bowls til vores kunder. Vi har et pakkeri, så du skal kun stå for produktion af maden
 • Kontinuerligt arbejde med videreudviklingen af vores bæredygtighedsprincipper
 • At være en holdspiller der tager ansvar, og hjælper med til at hele teamet hver dag kan skabe mad af høj kvalitet
Scandic Hotel A/S
Morgenmadskok, deltid, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye deltids morganmadskok på Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, fuldtid, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Morgenmadstjener, reserve, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye morgenmadstjener på Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Steward, part-time, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, Copenhagen

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our plates and glasses shine, we believe you could be our new kitchen steward at Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

We know that you are professional to your core and always on top of the daily dishes. You like the buzz of working in a kitchen and we know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Operating semi and fully automated industrial dishwashers
 • Collecting dirty dishes and returning clean dishes
 • Ensuring that your section is clean and tidy
Scandic Hotel A/S
IKEAErfaren køkkenmedarbejder til IKEA Food, 37 timer pr. uge, Taastrup

IKEA

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at gøre det hurtigt, nemt og positivt for vores kunder at få et tiltrængt afbræk fra deres indkøbstur og få et godt måltid mad.

Din baggrund kan være mangeartet, gerne fagligt uddannet, men det vigtigste er, at du er serviceorienteret, har en masse energi og ikke er bange for at tage fat.

I IKEA er vores restaurant delt op i flere områder, bestående af køkkenet, opvasken, kassen samt serverings- og restaurantområde. Her samarbejder vi om den gode spiseoplevelse for vores kunder. Vi tilbereder og serverer hver dag en bred vifte af mad og drikke til vores mange kunder, og på den måde sørger vi for, at de kan fortsætte deres indkøbstur i varehuset med fyldte maver.

Meny
Delikatesseassistent søges til MENY Vermlandsgade

Meny, København

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Derfor er dine opgaver bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret. Det er en kultur, du selv er med til at forme og påvirke, for vi giver vores MADarbejdere rum til at være kreative, udfordre os og dele gode ideer. Og så mærker du tydeligt, at dine kolleger kan lide og går op i det de laver.

Meny
Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole
Vil du være kok på Birkerød Gymnasiums Kostskole?

Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Birkerød Gymnasium og Kostskole søger en udlært kok med overblik, humor og som er god til at arbejde hurtigt og effektivt i pressede situationer.

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer om ugen. Du kommer til at arbejde én weekend pr. måned, men har elevhjælpere til rådighed.
Udover det kan der forekomme arrangementer og events, som foregår aften eller weekend.

Vi er et team på 6, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad til 78 kostskoleelever. Maden om aftenen bliver færdiglavet af vores aftenhold, som består af 2 elever. Desuden serverer vi dagligt frokost for omkring 200 lærere og kostelever, hvor vi altid tænker i nye baner og udvikler os selv, vores service og ikke mindst maden.

Irma A/SDelikatessemedarbejder, Irma Svanemøllen

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Et stærkt delikatesse koncept, der skal inspirere vores kunder

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesse-afdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne. Inden for de rammer skal du sikre, at Irmas kunder oplever en delikatesse-afdeling af høj kvalitet, med høj service og et spændende og varieret sortiment af friske varer.

Censuum ApS
Manager, Bread & Bar hos Censuum

Censuum ApS, København

I maj måned åbnede vi dørene til et helt nyt retail-univers i København K. 500 m2 med innovative og ansvarlige brands, der ofte udelukkende er at finde online. Nu kan de opleves “live” og kunderne kan røre, prøve og føle.

I stormagasinet driver vi en café på ca. 50 m2 med bagværk, kaffe, sandwich, vin, øl etc., og det er hér du kommer ind i billedet:

Vi søger en dedikeret, selvstændig og kreativ person til at stå i spidsen for vores Bread & Bar i Censuum. Vores gæster er vores vigtigste fokus, og derfor er du vært/værtinde for afdelingen og skal fortælle den gode historie om Censuum og om vores mange eksklusive brands.

Censuum ApS
Gem
Moment Tjener hos Chabber – arbejd hvor og når du vil

Moment søger for Chabber

Opret en profil på CHABBER.COM og tag tjenervagter hos hundredvis af virksomheder. Det er op til dig, hvilke vagter du ønsker, og hvornår du vil arbejde. Løn op til 220 kr. i timen

Som tjener hos Chabber får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Vi tilbyder et job, hvor du kan tage vagter hos hundredvis af virksomheder og privatkunder i Storkøbenhavn og Region Midtjylland. Du kan derfor arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men du kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu samt oprette din profil: Klik her.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Klassiske tjeneropgaver såsom servering, præsentation, afrydning, osv.
 • Selskabsservering
 • Servering til små og store firmaevents
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger kreativ og fagligt stærk kok til high-end kantine i Hellerup

ISS Facility Services A/S

Vil du være med til at arbejde for, at ISS bliver verdens bedste servicevirksomhed? Sætter du en ære i høje standarder på serviceleverancer inden for cateringområdet? Så er denne stilling noget for dig.

ISS søger i øjeblikket en kreativ og kvalitetsbevidst kok til en af vores kantiner i København. Du vil i tæt samarbejde med et team på fire dygtige kolleger dagligt være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad til 250 gæster i en virksomhed med mange nationaliteter.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed for at arbejde kreativt med mad fra hele verden. Vi arbejder hver dag målrettet for at imponere vores gæster med høje standarder. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt inden for alle aspekter i køkkenet – herunder også udvikling og nytænkning.

ISS Facility Services A/S
Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Drømmejob for den erfarne og serviceorienterede kok

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab søger en erfaren kok til fuldtidsstilling kl. 7.00-15.00 på alle hverdage.

Køkkenet er en del af vores velfungerende serviceteam, som til daglig understøtter virksomhedens medarbejdere og kunder. Vi går op i service, dedikation, godt humør og bæredygtighed.

Dine daglige opgaver vil være at servicere kundevendte aktiviteter i mødelokaler med bl.a. morgenmad og frokost og kollegaer med morgenmad og frokost samt klargøring af aftensmad til personalet (som serviceteamet færdigtilbereder og serverer).

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Gem
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, København

Vi søger en erfaren leder til vores nye Coffee Shop på Oslo Plads, København! Er du klar til at stå i spidsen for åbningen af vores nye shop, og sætte dit helt eget team? Så læs videre her.

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid i kaffebaren sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend-og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får i hjulene til at dreje rundt. Du klarer de administrative opgaver med højre hånd, mens du med et stort smil serverer kanelsnurre og Café Latte til jeres dejlige gæster.

Espresso House

Vi tilbyder en rejse der begynder med et skarpt onboarding forløb, hvor du vil blive præsenteret for opgaver, deadlines, mål, standarder og procedure. Vi tilbyder en stejl læringskurve, og et tæt samarbejde med din District Manager.

Espresso House
SimCorp A/S
Assistent søges til Simcorps kantine i centrum af København

SimCorp A/S

Vores primære opgave er at skabe rammen om morgenmad og frokost for op til 500 medarbejdere samt husets gæster. Udover kantinens daglige gæster kan der forekomme særlige selskaber, receptioner og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.

Vi søger en dygtig og stabil assistent, som skal være en del af en kantine hvor kvalitet, kreativitet, sundhed og humør er en fast del af arbejdsdagen. Dine daglige opgaver vil primært være opvask, lettere forarbejdning og tilberedelse af råvarer, rengøring og servering.

Du tilbydes en fast fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold. Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen.

SimCorp A/S
IncitaCafé Incita i Østerbrohuset søger en fagligt dygtig kok

Incita, København

Sætter du en ære i at lave tingene fra bunden af, og kan du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver?

Incita er stolte af, at vi har fået lov til at forpagte caféen i Østerbrohuset, et spændende sports- og kulturhus med en kæmpesal og et par gode møderum, der kan bruges til mange ting.

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som støtter udsatte i gang med job og uddannelse, og caféen i Østerbrohuset er vores anden café. Derfor skal vi bruge (endnu) en kok.

Gem
Sovino Administration ApS
Kokke, serveringspersonale og runnere til fine dining restauranter og cafeer i København

Sovino Administration ApS

Vi mangler ekstra hænder til at servicere vores glade gæster og give dem lækre madoplevelser i vores indbydende omgivelser på attraktive adresser rundt om i København.

Er du også vild med god mad og glade mennesker, kan dette være det helt rigtige for dig – vi driver en vifte af forskellige koncepter, der hver især har deres eget liv og identitet. Stederne tæller bl.a. Café Victor, Salon, Esmee, Camino, Ravage, FIAT, PS Bar & Grill, The Market og Alsace. Der er noget for enhver smag og type.

Vi lægger vægt på at tilbyde en rummelig arbejdsplads, hvor du kommer til at indgå i et arbejdsfællesskab med gode kolleger – og hvor vi har stort fokus på også at have det sjovt, mens vi arbejder.

Sovino Administration ApS
Gem
Oluf Brønnum & Co. A/S
Salgskonsulent til restaurant og caféscenen i København

Oluf Brønnum & Co. A/S

Søger en engageret og resultatorienteret salgskonsulent med stærkt gastronomisk netværk.

I samarbejde med Brønnums store projektafdeling vil du få en aktiv rolle i rådgivningen af vores kunders større og mindre projekter.

Du forventes at være fortrolig med kommunikation og forhandling på alle niveauer. Du skal være i stand til at yde stærk faglig sparring og sikre at Brønnum og vores stærke brands er bredt repræsenteret og foretrukne hos vores kunder.

Du får et selvstændigt job, med ansvar for at de aftalte mål og KPI’er opnås i dit distrikt. Jobbets indhold:

 • Salg og rådgivning af kunder
 • Det primære fokus vil ligge på isenkram og maskinsalg
 • Vedligehold af eksisterende kunder samt opsøgende salg
Oluf Brønnum & Co. A/S