112 job matcher din søgning 112 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jensens Bøfhus
Regionschef Jylland

Jensens Bøfhus

Regionen består af 9 restauranter fordelt over hele Jylland. Hver restaurant ledes af en restaurantchef som referer direkte til Regionschefen. Regionschefen har det operationelle og økonomiske ansvar for regionens restauranter og referer direkte til vores Markedschef.

Som Regionschef forventer vi at

 • Du er handlingsorienteret og sikrer implementering og forankring af Jensens Bøfhus koncept og strategi i de enkelte restauranter.
 • Du er ansvarlig for, at regionens restauranter leverer de aftalte resultater.
 • Du gennem daglig sparring og udvikling af dine restaurantchefer sikrer høj service samt optimal medarbejder- og gæstetilfredshed.

Vi tilbyder

 • En spændende stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Regionschefen er en del af kædens ledergruppe og deltager naturligt i udvikling af kæden og kædens koncept.
Jensens Bøfhus
SuperBrugsenDelikatesseleder, Superbrugsen Nørresundby

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 43 medarbejdere. Hvor 5 af de kompetente medarbejdere er fra slagterafdelingen.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
LandboNordErfaren kok med ernæringsfaglig baggrund

LandboNord, Brønderslev

Brænder du for kokkefaget og sætter du en ære i at producere mad i høj kvalitet? Så er du måske vores nye kok i vores kantine i Brønderslev, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle fremtidens kantinekoncept i LandboNord.

Arbejdstiden vil primært være mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00, men aftenarbejde vil også kunne forekomme. Arbejdsstedet er på LandboNords domicil i Erhvervsparken 1, Brønderslev.

Opgaver

 • Udvikle vores kantine- og mødekoncept
 • Planlægge/udvikle den daglige drift, herunder menu til de daglige brugere, arrangementer m.m.
 • Fremstille sunde og velsmagende retter, både varme og kolde
 • Indgå i den daglige drift og de daglige rutiner i kantinen
Power People Danmark ApSSouschef med passion for mad og service

Power People Danmark ApS søger for Arena Nord i Frederikshavn

Power People søger for sports- og kulturcenteret Arena Nord i Frederikshavn, en souschef til kulturhusets køkken.

Du er en kommunikerende kok, gerne med autoritet og gennemslagskraft – Men samtidig besidder du en god portion humor. Du hviler i dig selv - og du går op i at du og dine kollegaer, kommer til at yde deres bedste som en helhed.

Souschefen har ansvaret for ledelse af køkkenet, når der er større arrangementer i huset. Dette omfatter både gæster, men også forplejning af artister. Det er ligeledes souschefens ansvar at planlægge indkøb af råvarer, samt at sammensætte menuer. I husets café kører man med dagens ret ud af huset, og her er man også en vigtig del af planlægningen.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Kok eller cater til kantine i Frederikshavn

Mbk Catering ApS

Med start i august søger vi en kok eller cater til MBK Catering, som driver kantinen på Frederikshavn gymnasium. Vi søger en kollega, der:

 • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
 • har en stor faglig stolthed og kreativitet, men som også kan acceptere at lave pizzaslice og pølsehorn.

Vi laver i dagligdagen et stort og varieret udbud af kolde, varme og vegetariske retter, brød og kager. Derudover laver vi mad til forskellige fester og arrangementer i samt ude af huset i løbet af året.

Jobbet kræver, at man har meget kundekontakt, da vi også passer kassen med salg af mad og drikke til gymnasiets elever og ansatte.

Scandic Hotel A/S
Kok, Scandic Aalborg Øst

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.

Scandic Hotel A/S

Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
SuperBrugsenKok eller delikatesseassistent, SuperBrugsen Løkken

SuperBrugsen

SuperBrugsen Løkken er Nordjyllands største SuperBrugs og er stadig i rivende udvikling. Den blev Årets butik i SuperBrugskæden i 2018. Du bliver en del af en top moderne dagligvarebutik. Butikken er en udpræget sæsonbutik. Vi har egen slagter, delikatesse, fiskeafdeling, bageri og blomsteri. Vi er i alt cirka 85 medarbejdere, der er klar til at yde den bedste service for vores kunder, butikken har et salgsareal på 2200 m2.

Vi er 10 fuldtidsansatte og et frisk hold af studerende i hele slagter- og delikatesseafsnittet.

Opgaver:

 • Alle forfaldne opgver i en moderne delikatesseafdeling (smørrebrød, tapas, anretninger m.m.)
 • Tilberedning af mad ud af huset
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
Comwell Hvide Hus AalborgKøkkenchef

Comwell Hvide Hus Aalborg

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som køkkenchef bliver det din opgave at videreføre og videreudvikle den gastronomiske profil med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du får ansvaret for et dynamisk, engageret og uformelt køkkenteam, der er vant til at præstere på et højt niveau. Du vil, sammen med den øvrige ledergruppe, spille en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet samt være medvirkende til, at vi fastholder vores position som byens bedste full service hotel.

Utzon Center A/STjener — hjælpende hænder til Restaurant JØRN

Utzon Center A/S, Aalborg

Har du lyst til at arbejde i en dejlig og travl restaurant med mange besøgende? Du får gode arbejdstider. Og gode kolleger.

Vi vil gerne have en tjener på fuld tid. Men vi leder også efter timeansatte eller deltidsmedarbejdere. Er du nysgerrig? Så giv os et ring.

Vi søger flere hænder til servering:

 • Du skal brænde for at give den gode service
 • Du må gerne have erfaring
 • Du skal være fleksibel og mødestabil
Scandic Hotel A/S
Kok, Scandic The Reef

Scandic Hotel A/S, Frederikshavn

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic The Reef. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Hotel- og cafemedhjælpere, Scandic The Reef

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, så tror vi på, at du er én vores nye hotel- og cafemedhjælpere på Scandic The Reef. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restaurant- og cafeområderne. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, deltid, Scandic The Reef

Scandic Hotel A/S, Frederikshavn

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye deltids ”natteravn” på Scandic The Reef. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Assistance HR Partners A/S
Køkkenmedhjælpere og erfarne opvaskere søges i Nordjylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Vi søger i øjeblikket erfarne opvaskere og køkkenmedhjælpere i Nordjylland. Har du erfaring indenfor køkken/kantine? Er tiden inde til at prøve noget nyt? Så skal du måske overveje at blive køkkenvikar hos os.

Du er vores vigtigste ressource. Glade medarbejdere giver glade kunder, så enkelt er det. Vi lægger derfor vægt på at lære dig at kende, så vi ved, hvad du kan, og hvor du fungerer bedst.

Alle vikarer inviteres til et personligt interview, hvor vi gennemgår dine kvaliteter, hvad vi forventer af dig, og hvad vi kan tilbyde. Vi klæder dig på til enhver opgave og følger altid op bagefter. På den måde er vi sikker på, at du trives og har det godt.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Assistance HR Partners A/S
Faglært køkkenpersonale søges til Nordjylland

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du faglært kok, cater, eller smørrebrødsjomfru? Har du erfaring indenfor kantine, og ønsker du en fleksibel og alsidig hverdag? Så er det dig vi står og mangler! Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at være en del af vores vikarstab i Nordjylland.

Det vigtigste for os er at finde de rette mennesker. Det er vores passion.

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives.

Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Komplex ApS
Forpagter/restauratør

Komplex ApS søger for Theater Restauranten i Hobro

Komplex ApS søger for Theater Restauranten i Hobro, en selvstændig forpagter, der kan tænke ud af boksen og ser mulighederne i en ny hovedrolle...

Midt i Hobro, meget rammende på teatertorvet, ligger én af byens ældste bygninger, Hobro Teater, som blev opført i 1902 på bestilling af Hobro Borger- og Håndværkerforening.

Theaterrestauranten har et stort potentiale i midtbyen og der er fine muligheder for ”mad ud af huset”, større selskaber og a’ la carte. Der er ligeledes muligheder for udeservering på Teatertorvet og på den nyetablerede overdækkede terrasse.

Vi håber at kunne tiltrække en faglært kok eller restauratør, der vil spille hovedrollen i et moderne og driftssikkert køkken.

Komplex ApS
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Skagen

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 55 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Comwell Hvide Hus AalborgMorgenkok

Comwell Hvide Hus Aalborg

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Morgenkok på Comwell Hvide Hus Aalborg bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.

TECHCOLLEGE
Engageret leder til at udvikle vores skolehjem

TECHCOLLEGE, Aalborg

Som leder af skolehjemmet får du ansvar for den strategiske udvikling af skolehjemmet og skal samtidig indgå i den daglige drift og vagtplan. Du skal stå i spidsen for en udviklingsrejse, hvor vi med ’det gode værtskab’ som omdrejningspunkt ønsker at skabe et mere synligt og attraktivt skolehjem – en slags elevhotel.

Elevhotellet skal være et sted, hvor der er rart at være, og hvor elever og kursister bliver mødt af inspirerende og imødekommende medarbejdere, der udviser et godt værtsskab og er optaget af omsorg for eleverne. Målet er at skabe et skolehjem, som er med til at skabe rammen for, at elevernes og kursisters ophold på TECHCOLLEGE bliver til noget helt særligt.

Vi tilbyder et attraktivt og udfordrende job med masser af muligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver.

TECHCOLLEGE
Suveren A/S
Dish washer and cleaning assistants / Opvasker og rengøringsassistenter

Suveren A/S


Dish washer, cleaning assistants to Hotel, Offices and containers at Copenhagen/Sjælland, Fyn and Jutland

Do you have a well-developed detail-oriented service mindset, and want to make a difference for our customers? Maybe you are the one we are looking for in our department at Sjælland, Fyn or Jutland.


Opvasker og rengøringsassistenter til hotel samt rengøringsassistenter til erhvervskontorer og byggepladser på Sjælland, Fyn og i Jylland

Har du et veludviklet servicemindset, øje for detaljen og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder. Så er det måske dig vi søger som ny medarbejder til vores afdeling på Sjælland, Fyn eller Jylland. Kørekort B og bil er en fordel. Sprogkundskaber – dansk eller engelsk.

Suveren A/S