124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 124 resultater.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hammel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 50 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Meyers A/S
OPVASKER PÅ DELTID TIL KANTINE I AARHUS

Meyers A/S

Meyers Kantiner søger en selvstændig og udadvendt medarbejder, der med gåpåmod og godt humør tager opvasken efter vores 200-350 spisende gæster.

Der er tale om en deltidsstilling på 25 timer om ugen mandag til fredag i dagtimerne.

Du bliver en del af et mindre, nyopstartet team, der ved fælles hjælp og samarbejde, er ved at etablere gode rutiner for den daglige drift i et travlt køkken. Vores fornemmeste opgave er at give gæsterne en god oplevelse, så det er vigtigt, at du har lyst til at have kontakt til kunderne og svare på spørgsmål om maden mm.

Vi er gode til at hjælpe hinanden og forventer at du giver en hånd med i køkkenet i travle perioder, ligesom du vil få hjælp til opvasken ved spidsbelastninger.

Meyers A/S
Salling GroupLeder af Salling Group Academy, Ebeltoft

Salling Group

Salling Group Academy står overfor store forandringer samt en gennemgribende renovering. Konferencecentret er det primære samlingspunkt for træning og udvikling af Salling Groups elever, medarbejdere og ledere, og vi har hvert år besøg af mere end 5000 kursusgæster. Salling Group har valgt at investere markant i Salling Group Academy de kommende år, hvilket muliggør en ny strategisk retning for stedet. Er du en resultatorienteret og dygtig leder, som er i stand til at drive denne forandring, så kan det være dig, vi søger.

Vi tilbyder en spændende lederstilling i en omskiftelig hverdag, hvor service, kvalitet og nytænkning er vigtige kvaliteter. Du vil som leder af Salling Group Academy få ansvaret for en stab på 20 medarbejdere, så du skal være en passioneret leder samtidig med, at du har lysten til at være tæt på driften i hverdagen.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hammel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 50 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter overenskomst
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Best Western Golf Hotel ViborgDygtig kok og weekendafløser

Best Western Golf Hotel Viborg

Elsker du at lave a la carte og mad til selskaber? – Så er du måske vores nye kok.

Golf Hotel & Golf Salonen søger en ildsjæl, der kan skabe gode smagsoplevelser til flere hundrede gæster, fordelt på selskaber, a la carte og kursusforplejning. Er du den rigtige, vil du blive en vigtig del af vores team i køkkenet.

Du vil få tilbudt en plads i et velfungerende køkkenteam med et godt arbejdsklima, en god vagtplan og venlige kollegaer – med tiltrædelse snarest muligt.

Vi forventer, at du er faglært og har erfaring fra branchen med at sætte gæster og kollegaer i centrum. At du mestrer a la carte, koldt og varmt køkken samt selskaber.

Food ClubRestaurantchef

Food Club, Aarhus

Vil du være en del af Madklubben-familien, og brænder du for restaurationsbranchen? Så er det lige dig vi søger!

Vi har netop nu en ledig stilling som restaurantchef på Food Club Århus, og du skal sammen med det dygtige team af engagerede medarbejdere være med til at skabe den personlige og ekstraordinære gæsteoplevelse.

Som restaurantchef på Food Club forventer, at du betragter restauranten som din egen. Vi forventer, at du går forrest og er et godt eksempel for dine medarbejdere. Du er først og fremmest vært og sætter en ære i den gode gæsteoplevelse.

Du kan lide en forandringspræget hverdag, hvor du arbejder for at sikre den bedste indtjening og er med til at forfine og udvikle både forretningsgange og medarbejdere, så vi når vores mål.

Aarhus Street Food ApSAarhus Street Foods “Popsicle & Cookie” søger 30-37 timers medarbejder til vores kage- og isproduktion

Aarhus Street Food ApS

Vi søger en selvstændig og serviceminded person med hurtige hænder – erfaring fra bageri, køkken- eller restaurationsbranchen er nødvendig.

Popsicle & Cookie laver hjemmelavede ispinde, cheesecakes, vafler og div. andre søde lækkerier, som vores is-boss Bettina udvikler og finder på. Alt er hjemmelavet i den lille produktion og sælges med et stort smil i butikken ved indgangen.

Vi lægger vægt på godt humør, fleksibilitet, overblik og evnen til at arbejde i højt tempo. Vi er en stor butik, som oplever, at gæsterne kommer i festivalryk – hvorfor du skal kunne give den gas med et smil, når det brænder på og gæsterne står i lag.

Biltema Danmark A/S
CAFÉ-MEDARBEJDERE SØGES TIL BILTEMA RANDERS, 37 TIMER

Biltema Danmark A/S

Har du lyst til at arbejde i et af Nordens mest spændende og alsidige varehuse, vil vi meget gerne høre fra dig. I varehuset hvor vi har café, hvor vi tilbyder kaffe med brød, fransk hotdog, sandwiches, vand, burgers, mv.

Stillingen er en fuldtidsstilling - 37 timer pr. uge.

ARBEJDSOPGAVER:
Kundeekspedition, produktion, varebestilling og rengøring mv. i caféen.

Biltema Danmark A/S
Comwell AarhusReceptionist

Comwell Aarhus

Kan du levere service i verdensklasse? - Så er du den vi mangler som vores nye receptionist på Comwell Aarhus.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som receptionist på Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen, som er på fuldtid og skal besættes fra 1. august 2020, og vi holder samtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af individuelle og leisuregæster
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser
Catering Danmark ApS
Kok eller cater – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Catering Danmark ApS, Tilst

Bliv en del af et tæt team i Tilst, som laver god mad til danskernes fester.

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken. Vi er de eneste, som leverer varme retter til hele Danmark. Maden laver vi i vores køkkener i Odense, Tilst og Glostrup.

Typisk er der mest at lave i slutningen af ugen – det er der, de fleste holder deres fester. Derfor går starten af ugen typisk med at forberede grundretterne til kommende selskaber – fx mayonnaise og tapenade. Som du nærmer dig weekenden står den på madlavning.

Catering Danmark ApS
Comwell AarhusTjener

Comwell Aarhus

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som tjener hos Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel servering i restauranten, baren, mødelokalerne og ved kaffestationer, som dækker alt fra selskabsservering og servering for møde- og konferencegæster til á la carte servering
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine
 • Oplæring af nye kollegaer.
CentralværkstedetTjener

Centralværkstedet, Aarhus

Vi søger nu en faglært tjener på Centralværkstedet og i Smedien i hjertet af Aarhus.

Centralværkstedet er et større konferencecenter og venue i hjertet af Aarhus med plads til 900 personer. Herudover råder stedet også over et mindre venue, Smedien, med plads til 200 personer. I hverdagene er der i vores venues mange konferencer og middage, og i weekendener er der mange bryllupper og fester.

Vi tilbyder:

 • En stilling i et lille team af nogle af byens bedste kokke.
 • At blive en del af en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • Et harmonisk arbejdsmiljø – hvor vi er som en lille familie.
CentralværkstedetRestaurantmedhjælper

Centralværkstedet, Aarhus

Centralværkstedet søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som restaurantmedhjælper hos Centralværkstedet vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en helt central plads i huset, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Centralværkstedet til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Opdækning til selskaber, events og konferencer.
 • Pudse bestik
 • Forfaldent arbejde
Reitan Convenience Denmark A/SFoodkoordinator til 7-Eleven Danmark

Reitan Convenience Denmark A/S

Som Foodkoordinator befinder du dig ca. 70 % af din arbejdstid ude i vores butikker på hhv. Sjælland, Fyn og i Jylland. Du skal bistå butikspersonalet med sparring til vores vigtigste kategoriområder nemlig mad, bageri & kaffe.

Du skal sikre, at vores kollegaer i butik får den rette forståelse og læring omkring tilberedning af maden, bagninger, anretninger, placeringer (space) etc. Du skal undervise personalet i dette og bistå med, at alle får den rette viden om ”den gode kundeoplevelse”, så vores standarder for salg af mad, bageri og kaffe bliver ”best in class”.

Når du ikke er i butikkerne, er du på vores servicekontor i Søborg sammen med det øvrige team. Her arbejder du bl.a. med udvikling af E-learningsprogrammer, undervisningsmateriale samt opfølgning på de cases, du nu har med de enkelte butikker. Du vil også bistå teamet med din operationelle viden, så vi sikrer synergierne fra servicekontor til butik.

KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Bruuns Galleri

Kvickly, Aarhus

Du bliver en del af et varehus med i alt ca. 130 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Ikast-Brande Kommune
Kok rådhuskantinen Fælleskantinen

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, som omfatter 5 kantiner.

Vi er en socialøkonomisk virksomhed, med 10 ansatte. Kan du have mange bolde i luften og bevare overblikket, så er det dig vi søger.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 30 timer pr. uge og ligger på hverdage, primært mellem mandag-torsdag 7:30-14:00 og hver anden fredag 7:00-12:00.

Arbejdsopgaver

 • Fremstilling af salater
 • Fremstilling af varm mad
 • Fremstilling af kolde anretninger
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Hasselager (Kolt)

SuperBrugsen

Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der motiveres af at yde den bedst mulige service for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
PlantoramaNYOPRETTET STILLING: Koordinator med stor forståelse for restaurationsudvikling og drift søges til hovedkontoret

Plantorama, Lystrup

Er du en nytænkende madelsker, og vil du være med til at skabe en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige? Er du samtidig kvalitetsbevidst og har du solid erfaring fra branchen? Kan du se dig selv i en nyoprettet stilling, hvor du skal være med til at skabe noget nyt? Så er du måske vores nye kollega til vores hovedkontor i Lystrup ved Aarhus.

Vi søger en ambitiøs og iderig koordinator, som er selvkørende og finder stor tilfredshed i at få ting til at lykkes. I denne stilling skal du være med til at udvikle, og efterfølgende drive vores nye restaurantkoncept i Tilst og Hørsholm, der åbner i foråret 2021.

Derudover vil arbejdet bestå af:

 • Deltagelse i udviklingen af nye koncepter
 • Kvalitetssikring af koncept og produkter
 • Varebestilling – være behjælpelig med varebestillingerne til centrene
Madklubben ApS
Ass. Restaurantchef til Madklubben Grill Aarhus

Madklubben ApS

Er du fremtidens restaurantchef på Madklubben Grill i Århus? Vil du være en del af Madklubben-familien, og brænder du for en karriere i restaurationsbranchen? Så er det lige dig vi søger!

Som assisterende restaurantchef hos Madklubben forventes det, at du betragter restauranten som din egen. Vi forventer, at du går forrest og er et godt eksempel for dine medarbejdere. Du er først og fremmest vært og sætter en ære i den gode gæsteoplevelse. Du boltrer dig i en forandringspræget hverdag, hvor du med selvstændigt ansvar arbejder for at sikre den bedste indtjening og er med til at forfine og udvikle både forretningsgange og medarbejdere, så vi når vores mål.

Størstedelen af arbejdet foregår på gulvet i service, men jobbet indeholder også daglig træning af mellemledere og medarbejdere, varebestilling, lagerstyring, vagtplanering, ansættelse og MUS-samtaler m.m.

Meyers Deli
MEYERS FROKOSTKØKKEN SØGER KØKKENCHEF TIL NYT KØKKEN I ÅRHUS

Meyers Deli

Meyers Frokostkøkken leverer hver dag velsmagende, bæredygtig og sund frokost til små og store virksomheder i København og omegn – og nu er vi også flyttet til Århus!

Meyers Frokostkøkken er en del af Meyers og Løgismose, som arbejder for at højne det gastronomiske niveau i Norden gennem en bred vifte af produkter, services og ydelser. Vi favner verdenskøkkenet med afsæt i det nordiske køkken. Vores frokost er bygget op omkring en tag-selv-buffet hvor omdrejningspunktet i høj grad er vores egne gode råvarer som f.eks. Løgismosekylling og Meyers økologiske koldhævede brød.

Vi søger en køkkenchef, der skal drive vores nye køkken med ansvar for at sikre et højt gastronomisk niveau og en effektiv og ansvarlig produktion. Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdstiden er fortrinsvis typisk mandag til fredag. Der vil dog forekomme arrangementer og møder udenfor normal arbejdstid.

Meyers Deli