4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Comwell Rebild Bakker
Kok

Comwell Rebild Bakker, Skørping

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Comwell Rebild Bakker

Som kok hos Comwell Rebild Bakker vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver

  • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffeter og aftenens dinner samt selskaber
  • Grundtilberedninger
  • Kontrol af råvarer
Comwell Rebild Bakker
Comwell Rebild BakkerKøkkenmedhjælper/ungarbejder

Comwell Rebild Bakker, Skørping

Vi er på udkig efter landets bedste køkkenmedhjælper/ungarbejder!

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste - og også de bedste elever. Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Netop nu søger vi en frisk ung mand/kvinde til at hjælpe til i vores køkken, erfaring er ikke nødvendigt, og man må gerne være under 18 år. Det eneste krav er at man har vilje og lyst til at lære - har hænderne skruet rigtigt på og har en masse energi

To køkkenassistenter til Børnehuset Rådyret og Børnehaven Skovhuset
To faste stillinger som køkkenassistenter på 30 timer om ugen til henholdsvis Børnehuset Rådyret og Naturbørnehaven Skovhuset i...
Rebild Kommune, Støvring
Jobcenter
Indrykket: