44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/IDeltidsstilling i Textilskolens grønne køkken

TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/I, Holte

Brænder du for grøn mad, og har du lyst til at være en del af en designskole i rivende udvikling, så er du måske vores nye kollega.

Textilskolen er en Fri Fagskole for unge med designdrømme. Skolen har 65 elever og 13 faste medarbejdere og er beliggende i skoven ved Vejlesø i Holte, nær Holte Station.

Textilskolen søger en køkkenmedarbejder ca. 20 timer om ugen, evt. flere timer i perioder.

Arbejdsopgaver:

 • Tilberedning af vegetarisk frokost til elever og personale sammen med skolens køkkenleder
 • Opvask og rengøring af køkken og fællesområder
Egedal Kommune
Køkkenmedarbejder til Område Ølstykke, dagtilbud

Egedal Kommune

Er du glad for at lave mad og for at være i nærheden af mange børn, så er du måske den rette for os.

Vi søger to køkkenmedarbejdere/husassistenter på 15-20 timer ugentligt.

Arbejdspladserne er Troldehøj Børnehave, Bakkevej 7, Ølstykke og Børnehuset Maglehøj, Agervænget 38, Ølstykke.

Køkkenmedarbejderens opgaver vil være at tilberede frokostmåltidet. Maden leveres delvist tilberedt fra vores leverandør og dine primære opgaver vil være let tilberedning, opvarme færdigretter fra leverandør, ordne frugt og grønt samt anrette til institutionens børn. Dertil hører udførelse af egen kontrol og E-smiley, oprydning og opvask af service.

Egedal Kommune
Furesøbad ApS
Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold

Furesøbad ApS, Værløse

Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold
Vi plejer at sige, at sammenholdet er lige så godt som udsigten ud over Furesøen. Vi har verdens bedste sammenhold, og jeg er sikker på, at du får det rigtig godt og sjovt i vores team,” fortæller tjener Kamilla.

 • Lige nu står John, Amanda, Kamilla, Nicklas og 10 andre tjenere klar til at tage godt imod dig og sørge for, at du bliver oplært i tjenerfaget.

Deltidsjob eller studiejob – det bestemmer du

 • Vi søger både faglærte og ufaglærte tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster.

Du skal bare springe ud i det. Du tjener gode penge og får en masse nye venner og veninder. Det har jeg i hvert fald fået,” fortæller Kamilla.

Vil du med på holdet?

Metalskolen JørlundeErfaren køkkenassistent til Metalskolen Jørlunde Kursus- og Konferencecenter

Metalskolen Jørlunde, Slangerup

Metalskolen søger en dygtig og engageret køkkenassistent på fuldtid til køkkenet på kursus- og konferencecentret Metalskolen Jørlunde med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleord
 • Gode løn- og ansættelsesforhold
 • Fast vagtplan med vagter kl. 6.30-14.30 og kl. 12-20 samt hver 2. weekend

Jobbeskrivelse:

 • Restaurantservering
 • Konferenceservering
 • Opvask
Rudersdal KommuneErnæringsassistent til frokostordningen for 0-6 årige

Rudersdal Kommune, Nærum

Har du lyst til at arbejde i et dynamisk køkken og har du lyst til at blive en del af et nyt køkkenteam – er det måske dig, vi søger.

Frokostordningen i Område Holte har den 15. februar 2020 flyttet sin daglige produktion af mad til ca. 250 børn til Plejecentret Hegnsgården i Nærum. Sammenlægningen betyder i praksis, at der vil være to produktioner med to målgrupper (børn og ældre).

Din primære funktion vil være tilrettelæggelse og fremstilling af mad til børn. Heri at sikre, at både madens kvalitet og serviceniveau lever op til frokostordningens krav.

Du skal samtidig bidrage til, at der opnås mest mulig synergi i produktionen af mad til de to målgrupper.

Kirkens Korshær
Køkkenfaglig medarbejder med erfaring og flair for socialt arbejde søges til Kirkens Korshærs varmestue og botilbud Stubben i Helsingør

Kirkens Korshær

Har du et hjerte, som banker for mennesker der har et misbrug, er hjemløse, kender til ensomhed eller har psykiske lidelser? Sætter du en ære i at lave god og sund mad for få midler og kan du inddrage frivillige i køkkenet? Vil du tage medansvar for den social- og sundhedsfaglige kvalitet i arbejdet på Stubben i fællesskab med ledelse og kolleger? Så er du måske den nye medarbejder og kollega på Stubben.

Kirkens Korshær i Helsingør søger en kok eller køkken-/ernæringsassistent til Stubben med start d. 1.10.2020, da vores nuværende køkkenmedarbejder gennem mange år går på efterløn.

Stubben består af et botilbud med plads til 11 borgere samt en varmestue med dagligt besøg af 20-30 mennesker. Der er åbent i varmestuen mandag til fredag fra kl. 8.30-15.00.

Reitan Convenience Denmark A/SFoodkoordinator til 7-Eleven Danmark

Reitan Convenience Denmark A/S

Som Foodkoordinator befinder du dig ca. 70 % af din arbejdstid ude i vores butikker på hhv. Sjælland, Fyn og i Jylland. Du skal bistå butikspersonalet med sparring til vores vigtigste kategoriområder nemlig mad, bageri & kaffe.

Du skal sikre, at vores kollegaer i butik får den rette forståelse og læring omkring tilberedning af maden, bagninger, anretninger, placeringer (space) etc. Du skal undervise personalet i dette og bistå med, at alle får den rette viden om ”den gode kundeoplevelse”, så vores standarder for salg af mad, bageri og kaffe bliver ”best in class”.

Når du ikke er i butikkerne, er du på vores servicekontor i Søborg sammen med det øvrige team. Her arbejder du bl.a. med udvikling af E-learningsprogrammer, undervisningsmateriale samt opfølgning på de cases, du nu har med de enkelte butikker. Du vil også bistå teamet med din operationelle viden, så vi sikrer synergierne fra servicekontor til butik.

SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Lynge-Uggeløse

SuperBrugsen

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med i alt 95 dygtige medarbejdere, der trives i en butik med stor kundestrøm.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job
 • En afdeling i betydelig vækst
 • God løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig ledelse af delikatesseteamet, som består af et antal engageret medarbejdere.
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
Egedal Kommune
Husassistent til Egeparken

Egedal Kommune, Ølstykke

Da vi hele tiden får nye og spændende udfordringer, søger vi kolleger, som sammen med os kan sikre den bedste dagligdag for de beboere, der bor på Egeparken.

Vi søger 2 husassistenter, som indgår i beboernes dagligdag med blandt andet anretning og deltagelse ved måltider, tøjvask og rengøring af beboernes boliger.

Vi er en arbejdsplads:

 • Hvor introduktion til opgaven har høj prioritet
 • Hvor vi arbejder med personcentreret omsorg og med det overordnede mål, at beboerne oplever selvbestemmelse og velbefindende i dagligdagen
 • Hvor trivsel og samarbejde er i fokus
Egedal Kommune
Nordisk Film Biografer A/SBiografchef Hillerød/Frederikssund

Nordisk Film Biografer A/S

Til at stå i spidsen for Nordisk Film Biografer Hillerød og Frederikssund søger vi en ny biografchef, der er klar til at tage ansvar for vores gæsters totaloplevelse samt lede og motivere vores engagerede medarbejdere.

Netop vores medarbejdere har en central rolle for gæsternes totaloplevelse, hvorfor vi søger en biografchef, som igennem personalet kan skabe magiske biografoplevelser og have fokus på kontinuerligt at udvikle gæsteoplevelsen for alle biografernes gæster.

Dine ansvarsområder:

 • Daglig ledelse af biograferne – herunder rekruttering og træning samt coaching af ca. 65 timelønnede medarbejdere, hvoraf 60 % er under 18 år
 • Sikre gæsteoplevelser af høj kvalitet
 • Vedligeholdelse og afvikling af de oplevelser, salgsaktiviteter og services, som vi tilbyder biografernes gæster
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, Hillerød

Er du vores nye leder i Hillerød?

Da vores nuværende Coffee Shop Manager skal ind og studere, søger vi den næste leder til at stå i spidsen for vores kaffebar i Slotsarkaderne i Hillerød.

Espresso House

Vi søger en stærk leder der kan motivere sit team og drive en kaffebar med hård hånd og et glimt i øjet! Så hvis du er en leder som naturligt går forrest og drives af resultater – både på økonomisk og menneskeligt, så er det dig vi søger!

Espresso House
Jobindex A/S
Biografdirektør – gør hver forestilling til en oplevelse

Jobindex A/S søger for Cinema Center i Helsingør

Kan du se bredere end filmlærredet, når du giver vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? Og har du sans for forretningsudvikling samt solid leder- og driftserfaring?

Så tag plads i salen, og byg videre på en veletableret succes.

”Du får overdraget posten fra vores nuværende direktør, som går på pension, og kan roligt regne med at blive sat grundigt ind i tingene. Og så skal du bare glæde dig til at få ansvar for driften af en luksusbiograf i Nordsjælland med alt, hvad det indebærer,” fortæller ejer og bestyrelsesformand Michael Obel.

Cinema Center er én af Nordsjællands største biografer med 5 sale og plads til tæt på 600 personer i vores luksusstole. Vi er en del af en biografkæde med 3 MovieHouse-biografer og en Panorama-biograf placeret i henholdsvis Ringsted, Hellerup, Hjørring og Slagelse.

Jobindex A/S
Hempel A/SKantinekok

Hempel A/S, Kgs. Lyngby

Hempel Campus Service søger efter en kok til at være en del af vores køkkenteam, som varetager den daglige drift af vores kantine. Som en del af teamet vil du være med til at lave en god og varierende frokostbuffet samt servere mad til møder og events.

Vi leder efter en erfaren kok, som kan bidrage med kreativ og inspirerende madlavning. I vil være flere kokke i teamet, men skal sammen varetage driften af kantinen. Det vil sige det forventes du hjælper med opsætning og oprydning/opvask ligesom de andre i teamet.

Primære opgaver:

 • Madlavning
 • Serviceminded service af vores medarbejdere og eksterne gæster
 • Sørge for god hygiejne
DSBButikschef til helt nyt koncept på Rungsted Kyst Station

DSB, Rungsted

DSB lancerer et nyt koncept kaldet Stationsstuen, der kombinerer en hyggelig dagligstue med en kiosk hvor der kan købes et mindre sortiment af varme og kolde drikke, samt mad og snacks. Det vil også være muligt at købe togbilletter, tanke sit rejsekort op, og hente pakker.

Kunderne kan vente på toget i hyggelige omgivelser, eller bare komme forbi og købe en kop kaffe, mødes med vennerne, læse avisen eller spille brætspil. Den første er allerede åbnet på Haslev Station, og den har kunderne taget rigtig godt imod.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil være at

 • Skabe stemning og miljø
 • Sikre butikken fremstår salgsklar og driftssikker
 • Udarbejde og tilrettelægge butikkens daglige opgaver
DSB
Nordsjællands KonferenceCenterKok/køkkenassistent

Nordsjællands KonferenceCenter, Allerød

Nordsjællands KonferenceCenter, beliggende i Allerød, søger en engageret og kreativ kok/køkkenassistent. Vi du være en del af vores team?

Vi tilbyder vores gæster konference-, møde- og festfaciliteter og hertil måltider tilberedt med passion for faget. Vi afholder både små og store møder – op til 250 gæster – og vores festarrangementer spænder fra mindre private fester fra 30 gæster og op til større virksomhedsfester med op til 400 gæster.

I vores ejendom har vi yderligere ca. 50 mindre erhvervslejemål, som dagligt anvender husets kantine – og vi leverer også mad ud af huset.

Dine ansvarsområder som kok omfatter alt fra tilberedning og anretning af lune/varme og kolde retter, buffeter og serveringer til egenkontrol og oprydning.

Hotel Hillerød A/SRestaurant krydderiet søger faglært kok med god energi

Hotel Hillerød A/S

I Restaurant krydderiet er vi kendt for at præsentere vores gæster for de bedste råvarer, kompetent service og en gastronomisk oplevelse til alle sanser.

Vores køkken er baseret på lokale råvarer og traditioner. Glæden for mad og vores faglige engagement afspejles i hverdagens a la carte og de mange selskaber der afholdes hos os.

Vi går helhjertet ind for at passe på hinanden og på det vi gør. Vores viljestyrke giver os overskud, og vores hverdage er præget af et passioneret og humørfyldt team med plads til nye kolleger.

Vi kan tilbyde dig -

 • En kreativ arbejdsplads med god energi og humor
 • Mulighed for at sætte dit eget præg på månedens menuer
 • Arbejdstid primært mandag-lørdag fra 11.30-22.30
Det Danske Madhus
ERNÆRINGSASSISTENT/KOK MED PASSION FOR GOD MAD

Det Danske Madhus, Helsingør

Leder du efter en god arbejdsplads, med gode vilkår og fokus på høj kvalitet?

Hos os i Det Danske Madhus går vi rigtig meget op i mad, og som medarbejder bidrager du med klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

 • Produktion af hele vores menukort
 • Sensoriske vurderinger og tilsmagning
 • Udportionering og pakning af mad

Stillingen kan være enten på deltid eller fuld tid. Arbejdsdagen starter kl. 7.00, de fleste dage. Vi arbejder kun undtagelsesvis i weekender.

Det Danske Madhus
Dansac A/S
Kok eller Smørrebrødsjomfru

Dansac A/S, Fredensborg

Vi søger en kok eller en erfaren smørrebrødsjomfru på fuld tid til vores medarbejderkantine i Fredensborg.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og effektivt, samt bidrage med inspiration til, hvad der skal serveres. Det er også vigtigt, at du kommer med et godt og bredt kendskab inden for branchen.

Vi kan tilbyde dig et job i en dejlig kantine, som sætter en høj standard for sund og varieret mad til vores medarbejdere. Du vil blive en del af vort køkkenteam på 4 personer, som dagligt bespiser ca. 150 personer. Derudover sørger vi for alle gæstearrangementer i huset.

Dansac A/S
Den integrerede institution Riiset30 timers ernæringsassistent til Fredensborg d. 1. aug. 2020

Den integrerede institution Riiset

Vil du arbejde i et hus med 48 dejlige 3-6 årige børn og 8 dygtige voksne og have ansvaret for, at der hver dag serveres hjemmelavet, pescetarisk og økologisk mad. Så skal du søge denne stilling.

Stillingen er på 30 timer fordelt ml. kl. 7-14. Vi deler et veludstyret professionelt køkken med en anden institution, men arbejder dog opdelt og selvstændigt i hver enhed. Der er i det daglige samarbejde med den anden ernæringsassistent, hvor det giver mening og mulighed.

Du skal planlægge og tilberede formiddag, frokost og eftermiddagsmad med udgangspunkt i de officielle anbefalinger fra Fødevarestyrelsen. Vi er pescetar vegetarer, dvs. vi spiser fisk, skaldyr og alle mejeriprodukter. Vi ønsker at udfordre børnenes mad-mod og dannelse med råvarer, smag og konsistens og afprøver nye og anderledes madretter.

Irma A/SDelikatesseassistent, Irma Sorgenfri

Irma A/S

Kan du lave delikatesser og færdigretter som får tænderne til at løbe i vand?

Som delikatesseassistent i Irma Sorgenfri bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil, og du vil derfor have et stort medansvar for, at alle vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for. I Irma brænder vi for at gøre en forskel - for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

I Irma bliver du en del af et team i en af vores butikker, hvor din fornemmeste opgave er at inspirere Irmas kunder. Vores kunder er både kvalitetsbevidste og kræsne. Det betyder, at de stiller krav til din faglighed. De forventer, med andre ord, både at du kan dine udskæringer, og at du kan hjælpe til med forslag til spændende retter; Et stykke kød serveres jo sjældent alene.