65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hempel A/SKok

Hempel A/S, Kgs. Lyngby

Brænder du for at lave mad? Har du sans for kvalitet, og er du passioneret omkring mad og råvarer? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

Hempel Campus Service søger en ny kollega til at være en del af vores køkken team, som varetager den daglige drift af vores kantine. Vi leder efter en erfaren kok, som kan bidrage med kreativ og inspirerende madlavning. I teamet bestræber vi os på at lave maden fra bunden, og sætter stor ære i at levere en høj kvalitet.

Som en del af teamet på fem, vil vi sammen varetage driften af kantinen. Du vil være med til at lave en god og varierende frokost, samt servere mad til møder og events. De primære arbejdsopgaver inkluderer blandt andet:

 • Madlavning
 • Serviceminded service af vores medarbejdere og eksterne gæster
 • Sørge for god hygiejne
 • Udvikling af vores daglige madoplevelser
Gem
Irma A/SDelikatessemedarbejder, Irma Hørsholm Midtpunkt

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer. Som medarbejder i Irma afspejles din succes derfor både i kundernes tilfredshed og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Et stærkt delikatessekoncept, der skal inspirere vores kunder
 • At blive en del af en stærk virksomhedskultur på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesseafdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne.

Hillerød KommuneKostfaglig eneansvarlig/kok til Chili

Hillerød Kommune

Chili søger fra 1. december 2021 eller snarest derefter en kostfaglig eneansvarlig til 37 timer pr. uge.

Chili er en aldersintegreret daginstitution der modtager børn i alderen nul til seks år, og som har sølvmærket i økologi. Chili er aldersintegreret med 105 herlige børn, fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper og ca. 24 personaler.

Vi tilbyder

 • dejlige børn og søde kolleger, som du bliver en del af
 • åbenhed og ærlighed i en personalegruppe med plads til forskellighed
 • fælles ansvar for et godt arbejdsklima, med megen grin og humor
 • et godt forældresamarbejde
Skovshoved Idrætsforening
Restaurant Siffen søger kok

Skovshoved Idrætsforening, Klampenborg

Restaurant Siffen er hjertet i Skovshoved Idrætsforening i Klampenborg. Foreningen har medlemmer i alle aldre, der ud over at dyrke badminton, fodbold, skydning og tennis, bidrager til at restauranten bobler og syder af liv og god energi.

Du skal synes, at det er sjovt at lave alt lige fra foie gras til grillpølser. Køkkenet tilbyder både dagens retter og udsøgt mad til foreningens mange fester, arrangementer og julefrokoster.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i et dejligt køkken, hvor omgangstonen er afslappet og venskabelig. Også når der er ekstra højt tryk på blusset. – Jobstart hurtigst muligt.

Skovshoved Idrætsforening
Egedal Kommune
Børnehuset Havrevænget søger køkkenassistent

Egedal Kommune, Stenløse

Da vi udvider vores velfungerende børnehus med en ekstra bygning i 2022, søger vi endnu en køkkenassistent.

Vi leder efter en frisk køkkenassistent, der pr. 1. januar vil stå for driften af vores nye køkken og madordning. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med vores nuværende køkkenassistent. Havrevænget er med i Egedal Kommunes madordning, som leveres gennem Fru Hansens kælder.

Stillingen er på 15 timer ugentligt.

Det er en forudsætning for at arbejde i Havrevænget, at du besidder et naturligt, anerkendende børnesyn med lyst og flair for kontakt til vores børn.

Egedal Kommune
Den Selvejende Institution Lions Park Frederiksborg
Ernæringsassistent/kok i Hillerød

Den Selvejende Institution Lions Park Frederiksborg

Elsker du at lave mad og har du en køkkenfaglig uddannelse, er du kok eller ernæringsassistent så har Lions Park i Hillerød brug for dig.

Du kommer til at tilrettelægge din egen arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver. Vi gør en ære ud af lave mad til vores beboere, og sætter stor pris på, at der er en god atmosfære blandt beboere og medarbejdere.

Lions Park er en selvejende institution med 90 seniorboliger, samt et plejehjem med 30 boliger. Vores køkken servicerer begge dele.

Vi har p.t. 2 ledige stillinger til hhv. 30 og 35 timers arbejde pr. uge. Aften- og weekendvagter må påregnes.

Den Selvejende Institution Lions Park Frederiksborg
Axelhus BodegaBarchef til én af vores populære barer i Helsingør

Axelhus Bodega

Vi kan tilbyde en spændende stilling som barchef af vores bar ved torvet i Helsingør, hvor du vil være ansvarlig for driften af baren om aftenen/nat i weekenden.

Hver fredag/lørdag har du ansvar for 10 ansatte & dørmænd. Din vigtigste opgave er at dit team præsterer, at budgetterne holdes og at gæsterne får den bedste service.

VORES KRAV & ØNSKER TIL EN BARCHEF:

 • Erfaring er et must.
 • Befinder sig godt i travlt miljø.
 • Vant til ledelse af større team.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hornbæk

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med mange medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
REE GolfklubForpagter til Café Pibe Mølle

REE Golfklub, Helsinge

REE Golfklub har til huse ved et 20 år gammelt velplejet golfanlæg beliggende tæt på Helsinge lige midt imellem Hillerød og Tisvildeleje. Klubben har ca. 750 medlemmer og rigtig mange greenfee gæster årligt, der nyder god mad og venlig servering før eller efter golfrunden. Vi søger en ny forpagter af Café Pibe Mølle i starten af 2022.

Vi tilbyder:

 • En god og meget fordelagtig aftale til den rigtige forpagter. Vi ønsker, at forpagteren kan drive en rentabel forretning, hvorfor der ikke skal betales leje eller forpagtningsafgift.
 • Indrettet køkken med alle faciliteter.

Caféen er klubbens sociale omdrejningspunkt, velbesøgt af både medlemmer og mange gæstespillere. I vores dejlige lokaler benyttes Café og tilstødende restaurantlokale også til mange private selskaber året rundt.

Synes du, at det lyder interessant – så se mere udførligt jobopslag her.

Fredensborg Kommune
Dygtig madhåndværker

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Er du ernæringsassistent eller dygtig madhåndværker. Vil du være med til at skabe appetit og madglæde for beboere og gæster i et nyt køkken med tilhørende café?

En af vores kollegaer er blevet omplaceret inden for organisationen. Det betyder, at vi derfor søger en ny ambitiøs kollega til vores team.

Du bliver ansat i Fredensborg Ældremad, som arbejder med mad og måltider på tværs af kommens plejecentre og ud fra en vigtig mission, der handler om at skabe mest livskvalitet for gæster og beboere. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet, sæson og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60 % økologi.

Scandic Hotel A/S
Kok, Scandic Eremitage

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Eremitage. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
JOB-LINK ApSButikschef til takeaway-kæden Dagens Måltid

JOB-LINK ApS søger for Dagens Måltid

Vi søger en dygtig butikschef, der har overblik til at kunne tiltræde i vores forskellige butikker i Nordsjælland, når der er behov for det.

Jobbet indebærer personaleledelse for butikkens 5-6 fortrinsvis timelønnede medarbejdere. Det betyder, at du har ansvaret for, at butikken er bemandet fornuftigt i åbningstiden, som er fra kl. 15 til kl. 20 fem dage om ugen. Du bestemmer selv din arbejdstid, men har ansvaret for at butikken er bemannet korrekt - og i forhold til budgetterne.

Du vil få god sparring til dine ansvarsområder fra kædens direktør, som sammen med dig vil lægge budgetter for butikken og hjælpe dig med at fastlægge mål for driften af forretningen. Du kommer til at referere til direktøren, som er aktiv i den daglige drift - og altid tilgængelig.

Egedal Kommune
Køkkenmedarbejder til nyoprettet vuggestue i Ølstykke

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du glad for at lave mad og for at være i nærheden af mange børn, så er du måske den rette for os.

Vi søger en køkkenmedarbejder/husassistent på 15 timer ugentlig, som vil tilberede frokost til 24 vuggestuebørn i Ølstykkes nye vuggestue som ligger på Bakkevej 7, Ølstykke.

Dine opgaver vil bestå i tilberedning af frokostmåltidet. Maden leveres delvist tilberedt fra vores leverandør og dine primære opgaver vil være let tilberedning, opvarme færdigretter fra leverandør, ordne frugt og grønt samt anrette til institutionens børn. Dertil hører udførelse af egen kontrol og E-smiley, oprydning og opvask af service.

Egedal Kommune
Louisiana Museum of Modern Art
Medarbejdere til køkkenet i Louisiana Café

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Vi søger lige nu en række nye kolleger med masser af energi og gode samarbejdsevner til køkkenet i Louisiana Cafe.

Du er én, man kan regne med. Du udstråler venlighed, er serviceminded og imødekommende - uanset hvem du står overfor. Du trives godt med at være på benene og i gang.

Du er opsøgende, hjælpsom og udadvendt. Du har humor og overskud i pressede situationer, du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet, ligesom du har nemt ved at samarbejde og kommunikere med både kolleger og gæster.

Måske har du erfaring fra et lignende job på en cafe, som juicer eller andet, der har med mad at gøre – og måske har du ikke – endnu.

Det er ikke afgørende for os, at du har masser af erfaring fra et køkken – blot du har hænder og hoved skruet rigtigt på, og kan tale dansk og engelsk. Vi glæder os til at lære dig resten.

Louisiana Museum of Modern Art
Restaurant Toldboden
RESTAURANTCHEF TIL RESTAURANT TOLDBODEN PÅ HAVNEN I FREDERIKSSUND

Restaurant Toldboden

Vi er måske en af Nordsjællands mest travle restauranter og altid velbesøgt. Vi søger derfor en erfaren restaurantchef på tjenersiden, som har en masse at byde på og som har lyst til at bidrage til Restaurant Toldbodens fortsatte succes!

SDS

Vi arbejder alle med en faglig stolthed, gåpåmod og begejstring - og føler en stor glæde ved at give vores gæster en fuldendt oplevelse, der starter allerede i døren, når gæsterne møder en smilende tjener.

Vi tilbyder:

 • En solid virksomhed i rivende udvikling
 • En dynamisk arbejdsplads med højt til loftet
 • Muligheden for både at være driftsansvarlig for restauranten og samtidig være på gulvet og yde service for vores mange glade og tilbagevendende gæster
Restaurant Toldboden
Slagter Schmelling
Er du delikatesseassistent, kok eller slagter?

Slagter Schmelling, Gilleleje

Vi har travlt i butikken og søger derfor en ny medarbejder. Er du delikatesseassistent, kokke- eller slagteruddannet med et smil på læben og med god kontakt til kunderne, så er det lige dig, vi mangler til vores slagterbutik i Gilleleje.

Vi forventer, du er dygtig til dit håndværk, kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde, og selvfølgelig at du har godt humør.

Er det noget for dig, så kan vi tilbyde dig en attraktiv, fast stilling på 37 timer ugentligt. Du har fri hver anden lørdag samt en halv ugentlig fridag. Vi tilbyder gode arbejdskolleger og et godt arbejdsmiljø i en moderne slagterforretning.

Slagter Schmelling
Louisiana Museum of Modern Art
Udlært Cater til Louisiana Cafe

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Er du dygtig Cater? Og er du vild med diversitet i smag, kolleger og gæster? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter til teamet i Louisiana Café.

Du er udlært cater med et par års erfaring, og du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer. Og så er du ambitiøs. Faktisk vil du være den bedste til det, du gør. Det vil vi nemlig.

Du arbejder 37 timer om ugen, og du har sædvanligvis weekendvagt hver 3. weekend, hvor du møder ind kl. 8.00 og har fri allerede kl. 17.00. I løbet af ugen har du typisk 2-3 aftenvagter fra 8.30-21.00, ligesom der vil være enkelte dagvagter fra 8.30-16.00. Vi arbejder efter en 4 ugers vagtplan, så du får god afveksling året igennem samt en fast stilling med gode vilkår, løn efter aftale og pension og sundhedsforsikring.

Louisiana Museum of Modern Art
KvicklyDelikatesseleder, Kvickly, Helsingør (Prøvestenen)

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 110 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik, og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Gem
Vikargroup ApSTjenere

Vikargroup ApS, Sjælland

Hotel- og restaurationsbranchen ser meget anderledes ud i øjeblikket, og vi har meget travlt.

Vi mangler, som så mange andre virksomheder, ekstra hænder. Vigtigst af alt mangler vi de rette hænder på den rette medarbejder, som har lyst og engagement til at arbejde sammen med os i forhåbentlig mange år.

Vi forventer, at du er serviceminded, imødekommende, energisk, motiveret, lærenem og fleksibel med arbejdstider.

Der er pluspoint, hvis du har erfaring fra restaurationsbranchen, men det er ikke et krav. Vi forventer dog, at du kan gå med et par tallerkener og har mod på at lære mere end det.

Louisiana Museum of Modern Art
Kok til Louisiana Cafe

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Du er faglært kok med et par års erfaring og du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer. Og så er du ambitiøs. Faktisk vil du være den bedste til det du gør. Det vil vi nemlig.

Du har erfaring fra køkkener med både høj kvalitet og højt tempo. Du arbejder selvstændigt, også når det går stærkt, og du har lyst til at være en del af et stærkt team med fart på.

Vi forventer – eller lad os være ærlige, vi forlanger – meget høje standarder, men vi vil gøre alt for at hjælpe dig til at nå dem. Kan du sige ja til ovenstående og har du lyst til et travlt og sjovt job med ordnede forhold, gode kolleger og glade gæster, ja, så er du måske vores nye kollega.

Louisiana Museum of Modern Art