100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Great Northern Kok Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Great Northern er et golf- og spa-resort i international særklasse. Her skal både medarbejdere og gæster opleve noget helt unikt, så alle med glæde kommer igen, Vi søger en dygtig kok på fuldtid, der kan levere og som kan være med til, at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Great Northern Tjener Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vores gæster har med rette høje forventninger til deres besøg hos os. Det er vores fornemmeste opgave at overgå disse forventninger i alt, vi gør. Du får en grundig oplæring, så du kender både vores á la carte-udbud og vores 5-retters menu ned til mindste detalje og altid kan anbefale en god vin til gæstens valg af mad.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Ringe

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 67 medarbejdere. Vi er centralt placeret på Midtfyn og er områdets største madbutik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Delikatessen er nyrenoveret og har betjent disk og består af 6 medarbejdere, hvor du skal indgå som en del af teamet med 5 fuldtidsansatte og en leder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode udviklingsmuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksible lønpakker
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Opgaver:

 • Daglig produktion i varmt/koldt køkken og kundebetjening i en helt ny moderniseret delikatesseafdeling
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Fokus på høj kvalitet og nytænkning
Gem
Compass Group Danmark A/S
Faglært kok søges til kantine

Compass Group Danmark A/S, Odense

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker og varieret mad samt sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i kantinen hos en stor international it-virksomhed i Odense.

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

 • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til fredag fra kl. 6:00 og 14.00, andre arbejdstider kan aftales.
 • Dine opgaver vil være klargøring og tilberedning af dagens morgenmad og frokostbuffet samt planlægning af dagen og ugen.
 • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig
Compass Group Danmark A/S
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til Trekantsområdet

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Gem
ArlaFonden To medarbejdere/MADguider

ArlaFonden

Har du overblik, masser af viden om indkøb, mad og råvarer samt lyst til at bidrage til et positiv og humørfyldt liv omkring en lejrskole? Har du derudover evner for at sprede madglæde og lyst til at træde til som underviser i en MADaktivitet, så har du mulighed for at blive MADguide/indkøber på MADlejr Helnæs.

Som MADguide er du igangsætter for aktiviteter, hvor eleverne eksperimenterer med, udtænker og laver måltider i fællesskaber. Din rolle er at formidle viden om blandt andet råvarer, tilberedning og smag - samt hjælpe børnene gennem processen, så de føler sig inspireret til og får mod på at lave spændende madretter.

Scandic Hotel A/S
Housekeeper, afløser i dagtimer, Scandic Odense

Scandic Hotel A/S

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeper på Scandic Odense.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige rengøring. Du forstår vigtigheden af at lægge lagenet i de rette folder og møder altid vores gæster med et smil. Og du går ikke ud af værelserne, før du har været rundt i hver eneste krog. Vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Gæstekontakt og gæsteservice
 • Sørge for orden på housekeepings lagre og i opbevaringsrum
Scandic Hotel A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger erfaren kantinemedarbejder til attraktiv kantine i Middelfart

ISS Facility Services A/S

Motiveres du af at lave god mad og yde personlig service i verdensklasse? Så har vi jobbet til dig!

ISS Facility Services A/S

ISS søger en dygtig, erfaren og faglært medarbejder til en spændende kantine i Middelfart. Vi forventer, at du enten er kok, cater, smørrebrødsjomfru eller ernæringsassistent. Du vil i tæt samarbejde med dine 2 dygtige kolleger være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og lækker mad til husets ca. 150 gæster.

I køkkenet bliver der serveret både kold og varm mad med fokus på det grønne køkken. Du vil få opgaver inden for både det varme og det kolde køkken. Derudover kan der være bageopgaver, bestående af brød, kager og sandwichboller. Du vil hermed have en bred berøringsflade. Derudover, vil det i første omgang være din opgave at levere maden fra køkkenet til en mindre satellit kantine 3 min. Kørsels derfra, hvorfor kørekort er en forudsætning.

ISS Facility Services A/S
Meyers Venues
Morgenkok til HC By Meyers i Odense

Meyers Venues

Vi søger en kok/cater/madglad M/K til at indgå i vores team. Dine hovedopgaver vil bestå i morgenmad, mødeforplejning og frokost til vores konference gæster. Arbejdstiden ligger fortrinsvist i tidsrummet 05:00 - 16:00 med fri hver anden weekend.

Du får her muligheden for at blive en del af et team med masser af madglæde og højt humør på det smukke Hotel Odeon tæt på banegården og centrum. Vi arbejder under overenskomst og ordnede forhold.

Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt miljø med en uformel omgangstone. Kvalitet er en integreret del af alt, hvad du gør. Humor, empati og smil er naturligt for dig.

Meyers Venues
SuperBrugsen Slagtersvend, SuperBrugsen Otterup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 50 medarbejdere. Med en central beliggenhed i Otterup er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Vi er en butik som har mange kunder året rundt, men især i sommermånederne, hvor turister tager til Nordfynd mærkes en stigning på kunder og salg.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Stige Hallen
Initiativrig og stabil Centerleder

Stige Hallen, Odense

Bestyrelsen for Stigehallen har igangsat en spændende udviklingsproces for hallen. Med fokus på både at skabe nye aktiviteter i hallen, bibeholde nuværende samt skabe Stige bys fremtidige samlingssted for idræt, kultur og fritidsliv. Stigehallen skal summe af liv året igennem. Derfor søger bestyrelsen en centerleder til Stigehallen.

I tæt samarbejde med hallens brugere, byens foreninger samt Stigehallens bestyrelse, får centerlederen en unik mulighed for at præge den fremadrettede udviklingsproces.

Bestyrelsen ønsker en ildsjæl, der både kan styre den daglige drift af hallen og cafeen samt være inspirator for nye tiltag i hallen til gavn for hallens brugere og Stige by som helhed. Der er tale om en fuldtidsstilling med forskudt arbejdstid - men samtidig også frihed til egen tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Stige Hallen
Gem
Truestory ApS Business Development Manager - Taste

Truestory ApS

Hos Truestory er vi 45+ passionerede kollegaer, og vi leder nu efter en Business Development Manager, som får ansvaret for at vokse vores portefølje af restauranter på platformen samt omsætning indenfor kategorien. Din opgave bliver at:

 • Udvikle vindende dining-koncepter
 • Få restauranterne ind på vores platform og sikre de rette produkter på platformen
 • I samarbejde med marketing sikre, at vi får øget vores kendskab- samt skabt præference til Truestory indenfor taste-kategorien.

Der er flere muligheder for at få succes i denne rolle, og måske du kan genkende dig selv i nogle af nedenstående punkter:

 • Du har god kommerciel forståelse og har flair for salg
 • Du har erfaring fra restaurationsbranchen og forstår dens dynamikker
 • Du har fingeren på pulsen – kender de bedste steder og har relationer dertil
Løvbjerg Supermarked A/S Delikatesseassistent, Løvbjerg Tarup

Løvbjerg Supermarked A/S, Odense

Har du god energi og elsker du at lave mad? Vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? Vores delikatesseafdeling er i en fantastisk udvikling og I den forbindelse søger vi en dygtig og engageret delikatesseassistent, som skal være med til at fortsætte udviklingen og drive afdelingen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • Udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet delikatesseafdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Café Razz ApS SELSKABSKOORDINATOR

Café Razz ApS, Middelfart

BLIV EN DEL AF FAMILIEN..

Vi har travlt hos Café Razz. Masser af spændende opgaver står for døren i den travle tid vi går i møde – og heldigvis ønsker rigtig mange gæster at holde deres arrangementer hos os. Derfor søger vi en kreativ ildsjæl med blækspruttearme og køligt overblik til en af landets travleste og mest besøgte caféer.

Du skal skabe spændende events. Du skal have dialogen med gæsterne og sørge for, at deres forventninger til arrangementet hos os bliver opfyldt – og mere til. Du skal trives som en fisk i vandet når du står med ansvaret for arrangementerne – og så er du indstillet på at give en eller flere hænder med på gulvet, når det brænder på. Det er først rigtig sjovt, når der for alvor er fart på.

Du skal være med til at sætte fart på vores store planer for fremtiden og løfte vores målsætning om at være MEGET mere end bare en café.

Gem
Instaservice ApS
Vi har travlt, så er du kok, cater, smørrebrødsjomfru eller køkkenmedhjælper? Så har vi brug for dig

Instaservice ApS, Fyn

Hos Instaservice får du en fleksibel og alsidig hverdag med mange forskellige kunder såsom hoteller, kantiner og produktionskøkkener. Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer og køkkenmedhjælpere. Derfor søger vi vikarer, der vil være med til at opruste vores vikarkorps på Fyn.

Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule, afhængigt af om du ansættes som kok, smørrebrødsjomfru, cater eller køkkenmedhjælper. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

 • tilberedning af varme og kolde retter
 • servering og betjening af vores kunder
 • opsætning af buffet og salatbar
Instaservice ApS
DSB Erfaren tjener søges til Kursuscenter Knudshoved

DSB, Nyborg

Lige nu står vi og søger en ny tjener til en fuldtidsstilling på Kursuscenter Knudshoved. Brænder du for at yde god service og motiverer det dig, at have glade gæster? Så er det måske dig, som vi søger!

Som tjener på Kursuscenter Knudshoved vil du blive en del af et team, hvor godt kollegaskab, god service og glade gæster er vores højeste prioritet. Sammen med dit team, vil du have en stor betydning for vores daglige service. Hos os er der plads til alle, og vi løser eventuelle udfordringer sammen og med et smil på læben.

Kursuscenter Knudshoved er ejet af DSB. Vi afholder både kurser og konferencer for interne medarbejdere i DSB, men også for en lang række af andre private virksomheder og gæster. I weekenden vil du som tjener på Kursuscenter Knudshoved, opleve at vi afholder private fester, men ingen á la carte og ej heller ud af huset.

DSB
Kvickly Delikatesseassistent, Kvickly Middelfart

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere. I slagter & delikatesse teamet er der 10 dygtige fuldtidsmedarbejdere. Kvickly Middelfart er en del af Middelfart Brugsforening, som består af SuperBrugsen Strib og Ejby, samt Coop365 i Brenderup, Skærbæk og Gelsted samt FDB Møbler i Strib. Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
Kvickly Delikatesse leder, Kvickly Middelfart

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere. I slagter & delikatesse teamet er der 10 dygtige fuldtidsmedarbejdere. Kvickly Middelfart er en del af Middelfart Brugsforening, som består af SuperBrugsen Strib og Ejby, samt Coop365 i Brenderup, Skærbæk og Gelsted samt FDB Møbler i Strib.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
MOLIO Erhvervsdrivende Fond Er du vores nye receptionist?

MOLIO Erhvervsdrivende Fond, Middelfart

Er du vild med at være i front, smiler du med øjnene og griber bolde fra alverdens retninger? Så er det dig, vi søger til stillingen som receptionist i HUSET Middelfart.

Receptionen er omdrejningspunktet i forhold til de 100.000 gæster, der årligt besøger os. HUSETs konferencecenter og Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum har fælles reception hvorfra alle gæster modtages. Som HUSETs receptionist skal du sætte en stor ære i at levere en meget høj grad af service og imødekommenhed over for både gæster og kollegaer.

Det er dit ansvar at sikre, at alle føler sig velkommen og bliver taget godt imod, og går ud ad døren igen med en god oplevelse.

Du får gode muligheder for at sætte præg på dine mange forskelligartede arbejdsopgaver. Vi har travlt, så det er vigtigt, at du trives med højt tempo og kan handle hurtigt, når situationen kræver det.

Gem
Compass Human Resources Group A/S Catering Manager

Compass Human Resources Group A/S søger for SERWIZ

Salg af gastronomiske løsninger i hele Danmark.

Har du lyst til at udnytte et stort markedspotentiale – og kan du opdyrke og etablere partnerskaber med en lang række spændende og udfordrende virksomheder i hele Danmark og således udvikle SERWIZ´s kundeportefølje? Så kan du måske blive SERWIZ´s nye Catering Manager.

Med reference til virksomhedens Sales & Business Development ansvarlige vil du indtage en central position inden for virksomhedens salgsafdeling.

Du besidder en veludviklet evne til at opsøge og skabe gode kunderelationer – du hungrer efter at tiltrække nye kunder.

Compass Human Resources Group A/S