60 job matcher din søgning 60 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 60 resultater.
Sodexo A/SMulti Site Manager med Key Account ansvar

Sodexo A/S

Har du erfaring med Facility Management og brænder for ledelse og at skabe en madoplevelse? Kan du arbejde selvstændigt og ser du kunde/leverandør forholdet som et partnerskab? Så er du måske den nye Multi Site Manager til Sodexos kunder i Jylland, hvor du blandt andet vil få ansvar for kunderelationen til Danfoss.

Sodexo er førende inden for Facility Management og serviceydelser. Globalt har vi 429.000 medarbejdere, som dagligt servicerer 100 millioner mennesker. I Danmark har vi ca. 500 ansatte, som alle leverer services inden for kantine, rengøring, reception og andre interne serviceydelser – altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet.

Som vores nye Multi Site Manager med Key Account ansvar, får du det daglige driftsmæssige ansvar for blandt andet vores Danfoss kontrakt. Du vil blive ansvarlig for at drive og udvikle en række services, som består af catering, rengøring og andre facility management ydelser.

Comwell H.C. Andersen Odense/ODEON
MeetingDesignchef

Comwell H.C. Andersen Odense/ODEON

Vil du være en del af den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark? Og vil du være med til at forme din egen stilling i en organisation, hvor fundament og koncepter er på plads?

I Comwell har du friheden til at gøre en forskel i et attraktivt og spændende job, i en kultur hvor der er fokus på at spille hinanden bedre, og give frie rammer til at træffe beslutninger.

I forlængelse af vores skønne hotel midt i hjertet af Odense driver vi også den kommercielle del af Odense Koncerthus og kultur- og konferencehuset ODEON. Vi kan med disse helt unikke rammer tilbyde nogle af landets bedste og mest fleksible mødefaciliteter og overnatningsmuligheder.

Comwell H.C. Andersen Odense/ODEON
Odense Sport & Event A/SKreativ kok

Odense Sport & Event A/S

Odense Sport & Event omfatter Odense Congress Center, Odense Boldklub, Live Culture, Kai Thor, Hotel Odense, Hotel Odeon og Odense Eventyr Golf. Hvert år leverer vi messer, konferencer, topfodbold, koncerter med videre til flere end 700.000 mennesker.

Vi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok, cater eller smørrebrødsjomfru til vores køkken på Odense Congress Center.

Med omdrejningspunktet at begejstre gennem oplevelser afvikler vi hvert år hundredvis af forskellige events, herunder fester, konferencer, koncerter, messer og shows, hvor vi forestår bespisningen af op til 5.000 gæster.

Vi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. Har du erfaring med at lave vegetarmad og grønne retter, er det en fordel.

SuperBrugsenDelikatesseassistent (fuldtid/deltid), SuperBrugsen Søndersø

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 16 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Meget mad ud af huset, som skal planlægges og udføres til perfektion
A/S HindsgavlErfaren og engageret kok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores dag- og/eller aftenhold. Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

MenyLeder til delikatesseafdeling

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye leder til delikatesseafdelingen?

Elsker du de gode råvarer, at være kreativ og samtidig bruge dine evner som leder? Så er det måske dig vi leder efter?

Vi har brug for Danmarks bedste leder af delikatesseafdelingen i MENY Otterup. Din baggrund er ikke det afgørende, men det er din interesse for mad til gengæld.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe Danmarks flotteste og mest lækre delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden til at fastholde og forstærke vores markedsledende position som Danmarks førende gourmetsupermarked. Samtidig er du en dygtig leder, der er i stand til at lede dine medarbejdere til succes.

Som leder af vores delikatesseafdeling, vil du få det fulde ledelsesansvar med god sparring fra vores slagtermester.

MenyKreativ delikatesseassistent

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger en passioneret og engageret delikatesseassistent. Så ka' du flække en hummer og skære hovedet af en grøn asparges? Er du kreativ, elsker du at arbejde med mad og synes MENYs delikatessekoncept er spændende? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Afdelingen består af 1 slagtermester, 2 slagtersvende, 1 delikatesseleder og 2 delikatesseassistenter.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Great NorthernReservetjener til Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger dygtige Reservetjenere, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af restaurantens gæster inde såvel som ude
 • Service af høj kvalitet gennem hele dagen med særligt fokus på gode oplevelser med sans for smag og detaljer
 • Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver
Great NorthernTjener til Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af restaurantens gæster inde såvel som ude
 • Service af høj kvalitet gennem hele dagen med særligt fokus på gode oplevelser med sans for smag og detaljer
 • Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver
Reitan Convenience Denmark A/SFoodkoordinator til 7-Eleven Danmark

Reitan Convenience Denmark A/S

Som Foodkoordinator befinder du dig ca. 70 % af din arbejdstid ude i vores butikker på hhv. Sjælland, Fyn og i Jylland. Du skal bistå butikspersonalet med sparring til vores vigtigste kategoriområder nemlig mad, bageri & kaffe.

Du skal sikre, at vores kollegaer i butik får den rette forståelse og læring omkring tilberedning af maden, bagninger, anretninger, placeringer (space) etc. Du skal undervise personalet i dette og bistå med, at alle får den rette viden om ”den gode kundeoplevelse”, så vores standarder for salg af mad, bageri og kaffe bliver ”best in class”.

Når du ikke er i butikkerne, er du på vores servicekontor i Søborg sammen med det øvrige team. Her arbejder du bl.a. med udvikling af E-learningsprogrammer, undervisningsmateriale samt opfølgning på de cases, du nu har med de enkelte butikker. Du vil også bistå teamet med din operationelle viden, så vi sikrer synergierne fra servicekontor til butik.

Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, Odense

Vi søger Odenses nyeste stjerneskud af en leder - er det dig?

Espresso House

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend- og aftenarbejde inkluderet.

Du vil inden for de første måneder indgå i et internt træningsforløb, hvor din ledelsesværktøjskasse vil blive udvidet og opdateret. Og kaffetræningen? Den skal du ikke bekymre dig om - vi er heldigvis knivskabe til at brygge kaffe, og vil lære dig alt du behøver at vide på området, som det allerførste.

Espresso House
Catering Danmark ApS
Kok eller cater – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Catering Danmark ApS, Odense

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Når vi leverer varme retter, er tid en afgørende faktor. Vi leverer nemlig varm mad til vores kunder inden for 45 minutter. Derfor planlægges hver ret efter, hvornår den skal være færdig. Ligesom på en restaurant.

Typisk er der mest at lave i slutningen af ugen – det er der, de fleste holder deres fester. Derfor går starten af ugen typisk med at forberede grundretterne til kommende selskaber – fx mayonnaise og tapenade. Som du nærmer dig weekenden, står den på madlavning.

Catering Danmark ApS
Carl's Jr.Crew under 18 år - Odense

Carl's Jr.

Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?

Vi søger en engageret og smilende medarbejder under 18 år til Carl’s Jr. burgerrestaurant. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 70 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver.

Du vil blive oplært til at arbejde både i restauranten, hvor du skal give vores kunder smilende og kompetent service, og i køkkenet, hvor du skal tilberede burgere og andre fødevarer på bestilling.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Odense City

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Eisbjerghus Internationale EfterskoleKøkkenleder til moderne efterskole med internationale relationer

Eisbjerghus Internationale Efterskole, Nørre Åby

Eisbjerghus Internationale Efterskole er en moderne skole, hvor både faciliteter og undervisning er i top. Skolen er anerkendt som uddannelsescenter under Cambridge universitetet.

Har du lyst til at fremstille masser af skønne måltider af årstidens friske råvarer og indgå i en dynamisk hverdag, hvor køkkenarbejdet udføres i et samarbejde mellem køkkenpersonale, skolens elever og skolens udenlandske gæster? Så skynd dig at søge denne spændende og attraktive stilling.

Primære opgaver:

 • Madlavning til ca. 200 personer
 • Menuplanlægning og indkøb
 • Ansvar for kvalitets- og egenkontrol
Tjener
Vi søger en engageret og ambitiøs tjener som kan være med til at fastholde vores høje niveau i restauranten.
Hama Sushi ApS, Odense C
Jobcenter
Hotelmedarbejder til receptionen søges, Milling Hotels i Odense
Hotelmedarbejder til receptionen til Milling Hotels i Odense.
MILLING HOTELS A/S, Odense C
Jobcenter
Natportier søges, Milling Hotels i Odense
Natportier søges til Milling Hotels i Odense.
MILLING HOTELS A/S, Odense C
Jobcenter
Serveringsmedarbejdere
Vi søger 3-4 serveringsmedarbejdere - gerne med erfaring, men ikke et krav.
Asia Restaurant Svendborg ApS, Svendborg
Jobcenter
Pizzabager/Kok
Erfaren pizzabager/kok søges med tiltrædelse hurtigst muligt.
Hindeburg, Svendborg
Jobcenter