103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Restaurant Fænøsund ApSKøkkenchef med passion og drive

Restaurant Fænøsund ApS, Middelfart

Vi søger efter en ny køkkenchef, som brænder for faget og som fortsat kan være med til at udvikle og løfte det gastronomiske niveau på Restaurant Fænøsund.

Stillingen indebærer både at køre à la carte og selskaber. Du vil være daglig ambassadør for restauranten, og du sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige, hver gang.

Vil tilbyder et arbejdsmiljø med en god og uformel tone i et dynamisk og ungt miljø, hvor respekt for gæsterne og kollegerne er i centrum.

Sunset Boulevard
Fremtidens Restaurantchef – start som Assistant Manager, og få mere ansvar

Sunset Boulevard, Odense

Har du et stærkt konkurrencegen, og har du lyst til at være en del af en af landets bedste fastfoodrestauranter, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig? Så har vi et spændende job til dig!

Sunset

Hos Sunset Boulevard søger vi lige nu en ambitiøs kollega, der med sin store interesse for ledelse kan varetage den daglige drift og lede sine medarbejdere samt yde service for gæsterne på højeste niveau.

Som Assistant Manager er du næstkommanderende og restaurantchefens højre hånd. Hvis du drømmer om mere, vil du blive tilbudt en intern uddannelse, der er rettet mod at styrke dit talent, så du kan blive klædt på til den dag, hvor du måske selv skal være vores næste dygtige restaurantchef.

Sunset Boulevard
First Camp Danmark A/SRegionschef Danmark

First Camp Danmark A/S, Kruså, Otterup Bogense eller Rømø

Vi vokser videre og søger nu en selvkørende og løsningsfokuseret Regionschef for Danmark.

Du bor med fordel centralt i Danmark, da du kommer til at besøge destinationerne på Fyn, Frigård og Lakolk/Rømø hyppigt

Arbejdsopgaver:
 • Du har ansvaret for at sikre et effektivt personale, ansættelser og gennemføre en klar planlægning og beregning af løbende personaleomkostninger.
 • Du har ansvaret for at drive og videreudvikle konceptet sammen med de konceptansvarlige i First Camp, samtidig med at du i sidste ende har ansvaret for at sikre, at de alle implementeres og følges i din region. First Camp har klare koncepter f.eks. indenfor: Butik, Sæsonstrategi, Bistro, Kabinestrategi, Sikkerhed, Planlægning, Åbningstider, Rutiner og meget mere, som har til formål at forenkle og strømline vores drift. Vi kalder vores måde at arbejde på First Way of Operations.
DSBKursuscenter Knudshoved søger en tjener eller medarbejder med serveringserfaring

DSB, Nyborg

Som tjener på Kursuscenter Knudshoved vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Kursuscenter Knudshoved til det bedste valg.

Du kommer til at arbejde med servering i restauranten, mødelokalerne og ved kaffestationer, som dækker alt fra selskabsservering til servering for møde- og konferencegæster. Du vil også skulle vejlede gæster i deres valg af vine, og håndtere generelle serviceopgaver.

DSB
Sunset Boulevard
Assistant Manager

Sunset Boulevard

Har du et stærkt konkurrencegen, og har du lyst til at være en del af en af landets bedste fastfoodrestauranter, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig? Så har vi et spændende job til dig! Sunset

Hos Sunset Boulevard søger vi lige nu en ambitiøs kollega, der med sin store interesse for ledelse kan varetage den daglige drift og lede sine medarbejdere samt yde service for gæsterne på højeste niveau.

Som Assistant Manager er du næstkommanderende og restaurantchefens højre hånd. Hvis du drømmer om mere, vil du blive tilbudt en intern uddannelse, der er rettet mod at styrke dit talent, så du kan blive klædt på til den dag, hvor du måske selv skal være vores næste dygtige restaurantchef. Hver dag tager du dig af en række forskellige administrative opgaver, men du bruger dog størstedelen af tiden på gulvet, hvor du viser vejen og går forrest i tæt samarbejde med restaurantchefen.

Sunset Boulevard
Meyers Kantiner
KØKKENCHEF TIL 1-MANDS KANTINE

Meyers Kantiner

Til en af vores kantiner i trekantsområdet søger vi en køkkenchef med lyst til en varieret arbejdsdag med en kombination af madlavning, værtskab, og administrativt arbejde.

Det er vigtigt, at du har et højt serviceniveau, er fagligt dygtig og passioneret omkring dit fag. Du brænder for kvalitet i alt, hvad du foretager dig og har øje for detaljerne, såvel de gastronomiske som de økonomiske. Du stiller krav til dig selv og er ikke bange for at blive udfordret.

Som køkkenchef må du til enhver tid optræde servicemindet og professionelt, og det er vigtigt, at du er fleksibel.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdstiden er typisk mandag til fredag kl. 7.00-15.00. Der vil dog forekomme enkelte arrangementer og møder udenfor normal arbejdstid.

Meyers Kantiner
Indrykket: 
Meyers Venues
TJENERE SØGES TIL SPISERIET DEILIG I ODENSE

Meyers Venues

Vi søger servicemindede og selvstændige tjenere med passion for gastronomi og vin. Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt og uformelt miljø, hvor humor og let til smil er værdsat.

Du har erfaring med a la carte servering og du har lyst til et udfordrende og spændende job, hvor du med dit gode værtskab og din sans for kvalitet, er med til at skabe gode oplevelser for hotellets gæster.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring fra lignende stilling med a la carte servering
 • har kendskab til vin
 • er pligtopfyldende, serviceminded og løsningsorienteret.
Meyers Venues
Indrykket: 
Nordfyns HøjskoleKøkkenleder søges til spændende højskolekøkken

Nordfyns Højskole

Er du den erfarne og visionære køkkenleder, som vil være med til at videreudvikle vores køkken?

Nordfyns Højskole søger en køkkenleder, der vil stå i spidsen for at videreudvikle skolens køkken og kulinariske profil bestående af:

 • Det gode måltid, herunder mad fra bunden af gode råvarer
 • Bæredygtighed, f.eks. madspild og lokale råvarer fra sæsonen
 • Køkkenets bidrag til elevernes trivsel og oplevelse af hjemlighed
 • Samarbejde og medarbejderudvikling
Meyers Venues
TJENERE SØGES TIL RESTAURANT H.C. I ODENSE

Meyers Venues

Vi søger servicemindede og selvstændige tjenere med passion for gastronomi og vin. Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt og uformelt miljø, hvor humor og let til smil er værdsat.

Du har erfaring med a la carte servering på et hotel, og du har lyst til et udfordrende og spændende job, hvor du med dit gode værtskab og din sans for kvalitet, er med til at skabe gode oplevelser for hotellets gæster.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring fra lignende stilling med a la carte servering
 • har kendskab til vin
 • er pligtopfyldende, serviceminded og løsningsorienteret.
Meyers Venues
Espresso House
BARISTA TIL ODENSE (25 TIMER - MØDETID KL. 05.30)

Espresso House

Er du vores nye stjerne på Odense Banegård Center? Så læs her!

Espresso House

Vores skønne team i Odense søger en 25 timers kollega til at give verdens bedste gæster verdens bedste kaffeoplevelse. Du skal være en morgenmenneske, og klar til at møde kl. 05.30 og sende vores dejlige gæster afsted på en god togtur.

I Odense arbejder vi effektivt og tæt sammen, og vi er verdensmestre i gæstekontakt og nærvær - derfor søger vi dig, som er hammer skarp til service og salg.

Så har du et stort servicegen i maven, er du smilende og kan smøge ærmerne op? Så er Espresso House det helt rigtige sted for dig!

Espresso House
Great NorthernSpa-medarbejdere til Great Nothern Golf og Spa Resort

Great Northern, Kerteminde

Vil du være med til at sikre den gode gæsteoplevelse på et golf og spa resort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen?

Vi søger spa kolleger til hjælp i spa-receptionen og omkring vores spaområde, hvor du skal være en del af det team, som sikrer den bedste gæsteoplevelse.

Dine arbejdsopgaver vil være booking og salg i reception og omkring spa-området, håndtering af vores buffet i spa’en samt lettere rengøring. Hvis det har din interesse, vil vi oplære dig til gusmester. Først og fremmest er det vigtigt, at du er god til at hygge omkring vores gæster.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Scandic Hotel A/S
Tjener, fuldtid, Scandic Odense

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye tjener på Scandic Odense. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Tjener, deltid, Scandic Odense

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye deltidstjener på Scandic Odense. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Carl's Jr.Souschef - Odense

Carl's Jr.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service – hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Vi tilbyder

 • Et stort ansvar med potentiale for hurtigt at vokse til næste niveau i karrieren
 • Et fantastisk fællesskab, hvor vi hjælper hinanden
 • En del af Salling Group, 100% dansk virksomhed med 33.000 kolleger i Danmark
SPAR
Delikatesseassistent

SPAR, Årslev

Vi har brug for en udadvendt og inspirerende delikatesseassistent til vores fantastiske butik på 37 timer.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du vil få gode muligheder for at udfolde din kreativitet, og at komme med nye ideer til disken.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • deltage i den daglige produktion af smørrebrød, sandwiches, kolde og lune anretninger
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • følge udviklingen inden for fødevaremarkedet
Møllekroen I/S
Fyns bedste kok eller smørrebrødsjomfru søges til ansvar for det kolde køkken

Møllekroen I/S, Agedrup

Fyns måske mest lukrative lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og andre personalegoder. Var det noget for dig!!!

Vi søger en dygtig leder til det kolde køkken som både kan arbejde i produktionen og samtidig holde hovedet koldt og styre medarbejderne i køkkenet.

I samarbejde med køkkenchefen skal du producere mad på gastronomisk højt niveau, hvor intet er overladt til tilfældigheder. Vi sender ikke noget ud af døren medmindre vi er helt sikre på at gæsterne får en ultimativ god oplevelse og det er dit ansvar.

Du skal være en teamplayer, hvor det er vigtigt at du er positiv, har godt humør og kan holde tempoet oppe på dine medkolleger. Ligeledes skal du have høj logisk sans, ordenssans og rigtig god forståelse for planlægning, så alt kan nås på en travl arbejdsdag.

Møllekroen I/S
Engageret kok med leder potentiale på sigt

Møllekroen I/S, Agedrup

Fyns måske mest lukrative lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og andre personalegoder. Var det noget for dig!!!

Vi søger en dygtig og engageret kok som vil være med til at Møllekroen skal fremad efter et trist år hvor vi har fået vendt op og ned på vores normale arbejdsdag.

Vi er total klar til at tage fat og håber at du vil være med på vores rejse til `de gode gamle dage`, hvor vi igen skal lave mad til større selskaber.

Vi laver primært mad ud af huset men har også en del selskaber i huset.

Du vil indgå i vores kokketeam, hvor din primære arbejdsplads vil være i det varme køkken, dog skal du også kunne varetage og hjælpe i det kolde i pressede situationer. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne så der er altid en hjælpende hånd.

Comwell Kongebrogaarden
Tjener, Restaurant Dannebro

Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

I vores gourmetrestaurant Dannebro har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til dig som vores nye kollega. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Comwell Middelfart

Som tjener i restaurant Dannebro vil du få en afvekslende hverdag med masser af spændende gæster, udfordringer og skønne kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør restaurant Dannebro til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel servering af køkkenets lækre menuer
 • Hjælpe gæsterne med valg af vine
 • Oplæring af nye kollegaer
Comwell Kongebrogaarden
Comwell Kongebrogaarden
Morgenkok

Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

Skal du være med til at give vores gæster den bedste start på dagen? Lige nu søger vi en morgenkok til Comwell Kongebrogaarden, der sammen med det øvrige morgenhold, skal sørge for netop det! Comwell Kongebrogaarden

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste.

Som morgenkok på Comwell Kongebrogaarden bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i en attraktiv og fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.

Arbejdsopgaver:

 • Sæt et personligt præg på morgenbuffeten samt formiddags- og eftermiddagsforplejning til vores konferencegæster
 • Kontrol af råvarer og kvaliteten
 • Præsentation og snakke med vores gæster i restauranten
Comwell Kongebrogaarden