4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Jobindex A/S
Restaurantchef til Svanemærket restaurant

Jobindex A/S søger for kunde i Værløse

Vil du arbejde i Danmarks eneste Svanemærkede restaurant? Og have en hverdag i fantastiske omgivelser i Nørreskoven ved Værløse med udsigt over Furesøen?

Som restaurantchef får du ansvaret for 2-4 fastansatte tjenere, 2 elever samt omkring 20 medarbejdere på tilkald. Du deltager aktivt i den daglige drift og står for den overordnede vagtplanlægning af restaurantpersonalet, så vi er dækket ind i forbindelse med både planlagte selskaber og a la carte.

Restauranten har åbent hele ugen fra 11 til 22, og vi tilstræber, at alt vores personale har en normal arbejdsuge på 37 timer – og da du selv står for vagtplanlægningen, får du også stor indflydelse på din egen arbejdstid.

Jobindex A/S
Furesøbad ApS
Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold

Furesøbad ApS, Værløse

Lige nu står John, Amanda, Kamilla, Nicklas og 10 andre tjenere klar til at tage godt imod dig og sørge for, at du bliver oplært i tjenerfaget. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som tjener, men ikke et krav, så længe du har lyst til at lære og give gæsterne en rigtig god oplevelse.

Deltidsjob eller studiejob – det bestemmer du

  • Vi søger både faglærte og ufaglærte tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster.
  • Du er hurtig til at lære at balancere med tallerkener, og du har forståelse for gæsternes individuelle behov.
  • Du er god til at skabe god stemning blandt gæsterne og vende uforudsete situationer til noget positivt.
Ernæringsassistent 35 – 37 timer til Produktionskøkkenet Lillevang
Brænder du for den gode hverdagsmad, så er det dig vi søger.
Lillevang Pleje, Farum
Jobcenter
Indrykket: