568 job matcher din søgning

Berlin Bar, Frederiksberg
Du indgår i et team af 8 bartendere, som skiftevis er på arbejde, og du kan regne med, at I aldrig er underbemandede. Vagterne er typisk af 7 timers varighed eller mere, og du kommer til at tage min. 6-7 vagter om måneden, og stillingen er derfor ikke fuldtid.
Når det er sagt, så får du altid medindflydelse på vagtplanen, så alle er tilfredse, og du får ordnede arbejdsforhold med kontrakt og en god løn.
Dit nye team er socialt anlagt og drikker ofte en fyraftensøl sammen. Derudover er der også mulighed for at deltage i vores sommer- og julefester samt den årlige skovtur. I kommer også på kurser sammen, der omhandler god service, produktviden og konflikthåndtering.


Meny, Nordhavn
MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatessemedarbejder?
Til vores topmoderne MENY-butik i Nordhavn, søger vi to delikatessemedarbejdere over 18 år, der kan arbejde op til 15 timer om ugen (aften og weekend) sideløbende med studierne. Har du en passion for mad og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende fødevaremekka, som altid er først med de nyeste fødevaretrends? Så er det dig, vi søger.
- Servicere og inspirere vores kunder og skabe indkøbsoplevelser i særklasse i vores betjente område
- Tilberedning og klargøring af smørrebrød, convenience, salater, færdigretter m.m.
- Overholdelse af vores stærke koncepter og faste rutiner
Du får et spændende og varieret fritidsjob i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.


I ISS sætter vi en stor ære i at have glade og tilfredse kunder. Vi laver mad fra bunden med gode og lækre råvarer, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet. Som kantineassistent vil du blive en del af et team, som sammen serverer velsmagende og sund mad til kantinens ca. 550 daglige frokostgæster.
Vi kan derfor tilbyde dig en dynamisk hverdag, hvor du vil opleve fart over feltet, og hvor du får rig mulighed for at trække på din solide erfaring i et køkken. Sammen er vores vigtigste opgave altid at servere lækker og velsmagende mad til vores gæster og give dem en god madoplevelse.
Stillingen er på 37 timer, mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00. Enkelte arbejdsarrangementer om aftenen eller i weekenden kan forekomme i løbet af året.

I vores nye daginstitution Bording Børneby vil der være ca. 120 sultne børn, der skal have fuld forplejning. Det kræver en køkkenchef med styr på gryderne.
Arbejdsopgaver:
- fuld forplejning til alle børn fra morgen til eftermiddag
- koldt/varmt frokostmåltid og nogle gange madpakker til en gruppe børn, der skal på tur.
- at være med til at gøre måltiderne til en god pædagogisk aktivitet
- kostplan, indkøb, egenkontrol
Vi tilbyder
- at du bliver en del af et godt hold. Og at du sammen med os andre får lov at sætte dit præg på udviklingen af Bording Børneby.

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Sønderborg.
Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.
Opgaver
- Ind- og udcheckning af hotellets gæster
- Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
- Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel


Kostfaglig eneansvarlig søges 20 timer om ugen, i Område Hårlev med tiltrædelse pr. 1. april eller 1. maj 2019.
Vi søger en ansvarsbevidst, selvkørende og kompetent kostfaglig eneansvarlig med fagligt grundlag som kok og/eller ernæringsassistent.
Vi vægter, at børnene inddrages i tilberedningen af maden og har derfor dagligt madværksted, hvor en voksen fra stuerne har ansvaret.
Det er vigtigt i jobbet, at den køkkenansvarlige er god til at samarbejde og kommunikere med børn, forældre og medarbejdere omkring mad og madkultur og er indstillet på at involvere medarbejdere og børn i tilrettelæggelse, menuplaner og tilberedning.

Vi søger lige nu en kreativ og faglig dygtig kok, som brænder for at lave lækker mad, og som vil være med til at kræse om vores gæster. Er du passioneret inden for dit fag, og ønsker at være del af en Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, så er du måske vores nye kok.
Det bliver din opgave, sammen med dine kollegaer, at lave velsmagende og varieret mad, og dine opgaver omfatter blandt andet:
- Produktion af varm og kold mad samt salatbar
- Produktion af hjemmebagt brød og kage
- Menuplanlægning i samarbejde med dine kollegaer

Salling, Aarhus
Faglært slagter eller kok til slagterafdelingen i Salling
Vi søger en ny kollega til en assistancestilling, hvor arbejdstiderne primært er om aftenen og i weekenderne. Det bliver dit job at ekspedere kunderne i slagterafdelingen, og det er derfor en fordel, hvis du er faglært butiksslagter eller kok. Som assistance i Salling får du velordnede forhold og en struktureret arbejdsplan.
Jobprofil
- Gøre butikken salgsklar
- Ekspedition af kunder
- Egenkontrol
- Opskæring af diverse kødprodukter
I Salling er kunderne det vigtigste, og vi forventer derfor, at vores medarbejdere gør deres yderste for at give vores kunder råd, vejledning og hjælp. Vi tilbyder en grundig introduktion til Sallings kultur, sikkerhed i dit arbejde og afdelingen. Som assistance i slagterafdelingen i Salling får du mulighed for, at udvikle dig selv i en travl hverdag og få erfaring indenfor planlægning samt salg og service.

Carl's Jr., Rødovre
Sætter du gæsterne først og yder den bedste service - hver gang? Har du lederevner og masser af drive?
Vi søger en ambitiøs, engageret og dygtig Restaurantchef.
Som Restaurantchef i Carl’s Jr. er du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Du refererer direkte til Distriktschefen.
Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.
Med den rette indstilling og det rette drive er der unikke udviklingsmuligheder i stillingen som Restaurantchef hos Carl’s Jr.
En lederstilling hos Carl’s Jr. indeholder et træningsforløb i en eller flere af vores eksisterende restauranter i Danmark.
Der søges en moden, kompetent husholderske til at varetage den daglige drift på to sydsjællandske godser.
Du planlægger i vid udstrækning selv din arbejdstid og arbejdsopgaver, og du er selv en del af den praktiske udførelse sammen med vores dygtige, engagerede stab.
Der vil i perioder, primært juli og august, være travlt og derfor vil der i denne periode være ekstra ordinært mange timer. Der vil indgå arbejde i weekend og på helligdage.
Vi tilbyder:
- Løn efter kvalifikationer
- Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
- En spændende arbejdsplads

Meny, Espergærde
MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?
MENY er Danmarks førende fødevaremarked og vi har travlt med at levere gode fødevareroplevelser til vores kunder, og derfor søger en passioneret og engageret delikatesseassistent. Så ka' du flække en hummer og skære hovedet af en grøn asparges? Er du kreativ, elsker du at arbejde med mad og synes MENYs delikatessekoncept er spændende? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:
- Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
- Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
- Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.


Du bliver en del af et varehus med i alt 85 medarbejdere.
Vi tilbyder:
- Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
- Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
- Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
Opgaver:
- Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
- Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
- Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

HUONE Copenhagen ApS, Kastrup
Vi sigter højt! Vi elsker vores gæster! Vi er mennesker!
HUONE er et full service-konference- og mødecenter, der hjælper vores kunder med at få de bedste resultater ud af deres møder og events. Vi er et næste-generationsfirma, der arbejder sammen, baseret på tillid, som en familie. I HUONE har vi et mål: Vi vil skabe uforglemmelige minder for vores gæster og kollegaer.
Som køkken-blæksprutte hos HUONE skal du håndtere et alsidigt job, hvor du hjælper i den daglige drift af kantinen. Vi er en lille familie, hvor vi alle hjælper hinanden og gør en dyd i, at alt bare spiller. Der skal laves morgenmad, buffeten skal anrettes samt passes, og vi tager opvasken med et smil, samt den daglige rengøring skal være helt i top, så der altid er pænt og rent til vores kollegaer, som kommer dagen efter.
Så hvis du er frisk på at skabe en ny og spændende virksomhed, skal du ikke vente med at slå til.

Hybjerghus Optimering søger for Tøystrup Gods - Kursus & Konference i Ringe
Har du lyst til at blive vores nye driftschef? Hvilket i det daglige betyder, at du følger arrangementerne fra start til slut - fra den første kontakt med kunden og til der tages afsked med arrangementets gæster.
Tøystrup Gods drives udelukkende som kursus- og konferencevirksomhed og ramme for selskaber uden alm. hoteldrift og à la carte.
Godset er en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, højt humør og energi er nøgleordene. Der er stor selvstændighed i jobbet, hvor du præger din egen arbejdsdag med engagement og fleksibilitet.
Ansvarsområder:
- Driftschefens opgave bliver at repræsentere virksomheden
- Primær kontaktperson for vores gæster før, under og efter arrangementerne
- Sammen med vores gæster planlægger du alle detaljer omkring kommende arrangementer

Syddansk Erhvervsskole, Vejle
Syddansk Erhvervsskole søger kantinemedarbejder til team af dygtige kolleger i kantinerne i Vejle.
Vi har et særligt fokus på en sund profil og den gode service for vores elever, kursister, medarbejdere og husets gæster.
Du får en varieret arbejdsdag med servicering af gæster, kundebetjening, kassefunktion, opdækning og lette, administrative opgaver. Desuden kan der være brug for, at du hjælper med at fremstille f.eks. salatbar og sandwich.
Vi lægger vægt på, at vores kantine fremstår indbydende og attraktiv og her spiller du en vigtig rolle. Du er serviceminded, ansvarsfuld, glad og initiativrig og du sætter pris på at være i et miljø med mange, unge elever. Desuden er det vigtigt, at du har flair for egenkontrol.

Meny, Frederiksberg
MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?
MENY Domus Vista er det førende fødevaremarked og flagskibsbutik i området, og vi har brug for en kreativ og engageret delikatesseleder til at fastholde og forstærke positionen. Elsker du at lave mad, inspirere kunderne og lede andre til succes? Så er jobbet sikkert noget for dig ...

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:
- Den daglige produktion og kundebetjening
- Sikre, at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
- At være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger samt øge fokus på ost
Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Coffee Room ApS, København
Daglig leder til en hyggelig café på Silkegade søges.
Du får ansvaret for:
- Vagtplan
- Varebestillinger og pengehåndtering
- Ansættelse og udvikling af kollegaer
Kvalifikationer:
- Baristaegenskaber
- Erfaring med service og gæsteoplevelser
- Initiativrig og ansvarsfuld

Alm. Brand, København
Vi er 5 kokke og 5 køkkenassistenter, der på basis af sæsonens råvarer tilbereder en daglig 2-retters menu til vores medarbejdere og gæster. Vi har stor bredde i vores gastronomi og er gerne utraditionelle og eksperimenterende.
Vi forventer:
- Du er faglært kok, og har erfaring fra lignende stilling.
- Du har erfaring med dagligt at forberede spændende og sund mad til medarbejdere og mindre selskaber.
- Du er god til at skabe relationer både til kunder og kollegaer.
- Du har høj energi og foretrækker variation i de daglige opgaver i et køkken.
Du vil få en travl og spændende arbejdsdag med masser af forandring i et kreativt team. Vi ser os selv som meget uformelle, men også meget seriøse. Den daglige mødetid er mellem klokken 08:00-15.15.

Gate Gourmet Denmark, Billund
Du vil, sammen med et team af dygtige kolleger, få varierende opgaver i forbindelse med leverancer til vores kunder. Alt, hvad vi kræver, er gåpåmod, en fleksibel indstilling og lyst til at tage fat – også når det skal gå stærkt.
Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du kommer til at indgå i et fællesskab med både nye og mere rutinerede kolleger og hvor stemningen er god og uformel. Du vil, sammen med det øvrige team, få en vigtig opgave i at håndtere service fra flyene, pakke og tælle op samt sikre, at bakkerne bliver gjort klar og at opdækningen er i top.
Opgaverne består i:
- Modtagelse og afvaskning af service fra indkomne fly
- Optællinger
- Pakning af trolleys

Vi mangler i kantinen på Campus Vordingborg, én der brænder for at arbejde i en kantine, og har lyst til at være en del af et udviklende, solidarisk og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor medarbejdergruppen lægger vægt på trivsel og samhørighed. Hvis du synes det lyder interessant, så har vi måske et job til dig.
Du skal være i salgsområdet og være frontpersonale. Det er en fordel hvis du har erfaring med branchen, og hvis du tidligere har beskæftiget dig med kasseekspedition. Du skal være den, der møder kurister og studerende, og det er vigtigt, at du er smilende og serviceminded.
En del af dine opgaver vil bestå i at arbejde med økologi og madspild. Vi bliver ved med at udforske nye måder at blive bedre til dét på, og vi glæder os til at høre om dine ideer og visioner.