1.147 job matcher din søgning 1.147 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Kommune

Dygtig ernæringsassistent til spændende ældremadskøkken.

Lystholm Madservice, som er et køkken under Fredensborg Ældremad - søger faglært medarbejder med erfaring. Er du ernæringsassistent med erfaring indenfor ældremad (gerne køleproduktion), så har du nu mulighed for at søge en ny spændende stilling i et ambitiøst køkken.

Du bliver ansat i Fredensborg Ældremad, som arbejder med mad og måltider på tværs af kommunens plejecentre. Køkkenet er beliggende i Fredensborg. Hos Lystholm madservice leverer vi den varme mad og biret til kommunens plejehjem samt mad til pensionister, der er visiteret til madordning hjemme. Maden leveres som kølemad. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60% økologi. Vi arbejder med det sæsonnære køkken og har netop udarbejdet et manifest.

Blå Kors Danmark
Køkkenassistent til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Vil du være med til at lave mad, som er lavet med kærlighed? Blå Kors Pensionat i Taastrup søger køkkenassistent/kok/madmor til at lave velsmagende mad fra bunden sammen med en kollega, og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø.

Vi søger en person, som vil arbejde med på husets ånd, tempo og hjerterytme. Med et åbent menneskesyn, hvor der er plads til empati og rumme andre. Og hvor håbet har sin plads. Du skal have kompetencer inden for madlavning, hvor maden laves fra bunden, og hvor du kan bruge de råvarer, som er til rådighed.

Som køkkenassistent skal du:

 • Lave sund og velsmagende mad til ca. 30 mennesker hver dag.
 • Anrette maden indbydende.
 • Samarbejde med kollegaer og beboere om opgaverne i køkkenet.
Blå Kors Danmark
Gem
Esbjerg Kommune
Medarbejder til Esbjerg Kommunes Madservice

Esbjerg Kommune

Vi søger en ny kollega, da vores kollega efter 42 år i køkkenet, har valgt at gå på efterløn. Du kan være uddannet ernæringsassistent, butiksslagter eller lignende.

Stillingen er på 35 timer pr uge. De fleste dage er arbejdstiden planlagt i tidsrummet fra 6.00 til 15.00. Der arbejdes i weekender og på helligdage.

Esbjerg Kommunes Madservice producerer kølemad til hjemmeboende, der er visiteret til madservice, samt komponenter til middagsmåltidet til modtagekøkkenerne på kommunes andre plejehjem.

Derudover leverer vi alle døgnets måltider til beboerne på plejehjemmet Hedelund samt mad til daghjemsbrugere, møder og arrangementer på plejehjemmet.

506 ApSKokke og køkkenassistenter

506 ApS, Kastrup

Er du nysgerrig på at lave mad der er reduceret i kød, men perfektioneret i smag og skabt af sæsonens råvarer, er vores ledige stillinger som kokke/køkkenassistenter i storkøkkenet i Kastrup måske noget for dig.

Vi leder efter erfarne kokke og køkkenassistenter, der vil spille en vigtig rolle i den daglige produktion af mad til vores kunder. Du vil blive en del af et hold på 10-12 personer ved fuld kapacitet. Vi forventer, at du vil påtage dig rollen som en passioneret og idérig kok eller køkkenassistent, der motiveres af arbejdet med at lave mad ud fra principper om høj kvalitet og bæredygtighed.

Arbejdet indebærer:

 • Daglig tilberedning af buffet og bowls til vores kunder. Vi har et pakkeri, så du skal kun stå for produktion af maden
 • Kontinuerligt arbejde med videreudviklingen af vores bæredygtighedsprincipper
 • At være en holdspiller der tager ansvar, og hjælper med til at hele teamet hver dag kan skabe mad af høj kvalitet
Scandic Hotel A/S
Morgenmadskok, deltid, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye deltids morganmadskok på Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet. Og at din glæde for at lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Være køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
 • Egenkontrol
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, fuldtid, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Morgenmadstjener, reserve, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye morgenmadstjener på Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Steward, part-time, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, Copenhagen

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our plates and glasses shine, we believe you could be our new kitchen steward at Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

We know that you are professional to your core and always on top of the daily dishes. You like the buzz of working in a kitchen and we know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Operating semi and fully automated industrial dishwashers
 • Collecting dirty dishes and returning clean dishes
 • Ensuring that your section is clean and tidy
Scandic Hotel A/S
IKEAErfaren køkkenmedarbejder til IKEA Food, 37 timer pr. uge, Taastrup

IKEA

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at gøre det hurtigt, nemt og positivt for vores kunder at få et tiltrængt afbræk fra deres indkøbstur og få et godt måltid mad.

Din baggrund kan være mangeartet, gerne fagligt uddannet, men det vigtigste er, at du er serviceorienteret, har en masse energi og ikke er bange for at tage fat.

I IKEA er vores restaurant delt op i flere områder, bestående af køkkenet, opvasken, kassen samt serverings- og restaurantområde. Her samarbejder vi om den gode spiseoplevelse for vores kunder. Vi tilbereder og serverer hver dag en bred vifte af mad og drikke til vores mange kunder, og på den måde sørger vi for, at de kan fortsætte deres indkøbstur i varehuset med fyldte maver.

Skanderborg Park
Konference- og receptionschef med faglighed og hjerte

Skanderborg Park

Arbejdsopgaver

 • Ledelsesansvar for medarbejdere i reception og konference
 • Ansvarlig for salg af konferencer og hotelophold
 • Sikre kvalitet, tilfredse gæster og gennemført lækkerhed

Vi tilbyder et attraktivt job på en dynamisk arbejdsplads og deltagelse i hotellets ledergruppe. Desuden udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Skanderborg Park ligger smukt placeret midt i naturen med fantastisk udsigt til Skanderborg sø. Vi er et professionelt hotel, som på baggrund af vores faglige viden og stolthed, teamspirit, fantastiske produkt, og ikke mindst gode relationer til vores mange gæster, har vundet flere priser. Vores motto er ‘gennemført lækkerhed’, og det sætter vi en ære i at efterleve.

Skanderborg Park
Brandbjerg HøjskoleEr du kok eller bager - så er det måske dig, vi søger

Brandbjerg Højskole, Jelling

Det går stærkt i Brandbjerg Højskoles køkken og vi søger endnu en medarbejder - kok eller bager - med lyst til at arbejde i et grønt, økologisk og udviklingsorienteret køkken. Elsker du at lave mad, har du interesse for det lækre, sunde og bæredygtige køkken, og har du lyst til at arbejde i et levende hus med højskoleånd? Så hører vi meget gerne fra dig!

Brandbjerg er en højskole med et levende, stærkt og hjemligt arbejdsmiljø. Vores køkken satser på hjemmelavet, lækker og sund mad og vedvarende udvikling i forhold til bæredygtighed, økologi og nye smagsoplevelser.

Så er du højskoleminded, udviklingsorienteret og fuld af energi, så begynd dit næste eventyr på Brandbjerg.

Aalborg Lufthavn
Head of Food

Aalborg Lufthavn, Nørresundby

Vi søger en Head of Food til at drive og videreudvikle Aalborg Lufthavns køkken, lounge, madsalgssteder samt cateringvirksomhed. Du får reference til vores Salgs- og marketingdirektør og indgår i ledergruppen for den kommercielle del af Aalborg Lufthavn, der også omfatter vores Head of Duty Free.

Der er ca. 50 ansatte i Food-området i Aalborg Lufthavn, der i hverdagen tilsammen sikrer høj gæsteservice samt produktion og salg af mad til vores kunder. Du bliver direkte leder for vores køkken- og cateringmedarbejdere. Derudover bliver du personaleleder for vores Lounge Manager samt Sales and Service Manager, der hver har en gruppe medarbejdere i reference.

Aalborg Lufthavn
Meny
Delikatesseassistent søges til MENY Vermlandsgade

Meny, København

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Derfor er dine opgaver bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret. Det er en kultur, du selv er med til at forme og påvirke, for vi giver vores MADarbejdere rum til at være kreative, udfordre os og dele gode ideer. Og så mærker du tydeligt, at dine kolleger kan lide og går op i det de laver.

Meny
Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole
Vil du være kok på Birkerød Gymnasiums Kostskole?

Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Birkerød Gymnasium og Kostskole søger en udlært kok med overblik, humor og som er god til at arbejde hurtigt og effektivt i pressede situationer.

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer om ugen. Du kommer til at arbejde én weekend pr. måned, men har elevhjælpere til rådighed.
Udover det kan der forekomme arrangementer og events, som foregår aften eller weekend.

Vi er et team på 6, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad til 78 kostskoleelever. Maden om aftenen bliver færdiglavet af vores aftenhold, som består af 2 elever. Desuden serverer vi dagligt frokost for omkring 200 lærere og kostelever, hvor vi altid tænker i nye baner og udvikler os selv, vores service og ikke mindst maden.

Irma A/SDelikatessemedarbejder, Irma Svanemøllen

Irma A/S

Som delikatessemedarbejder i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service og den særlige ånd, som Irma er kendt for.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af udfordringer
 • Et stærkt delikatesse koncept, der skal inspirere vores kunder

Som delikatessemedarbejder i Irma har du et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed. Dit primære ansvarsområde vil være delikatesse-afdelingen og du vil bl.a. befinde dig på gulvet, som en synlig hjælp for kunderne. Inden for de rammer skal du sikre, at Irmas kunder oplever en delikatesse-afdeling af høj kvalitet, med høj service og et spændende og varieret sortiment af friske varer.

Løvbjerg Supermarked A/SDelikatesseassistent til Løvbjerg Fredericia

Løvbjerg Supermarked A/S

I forbindelse med renoveringen af Løvbjerg Fredericia åbner vi samtidig en ny og moderne åben delikatesseafdeling. I den forbindelse søger vi en dygtig og engageret delikatesseassistent, som skal være med til at udvikle og drive afdelingen.

Har du lyst, energi - og elsker du at lave mad? Og vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Du er udlært delikatesseassistent, slagter eller lignende – gerne med erfaring inden for delikatesseområdet.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • ha' fingeren på pulsen - udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
GDN DK ApSSouschef til café i Esbjerg

GDN DK ApS

Vi søger en udadvendt og serviceminded souschef til vores café i Esbjerg som har lyst til at servere italiensk is kåret i verdensklasse og en række andre italienske specialiteter.

Souschefen er butikschefens højre hånd og har medansvar for butikkens daglige drift. Du skal i tæt samarbejde med butikschefen sikrer at caféen altid fremstår flot og indbydende og hjælpe med ledelse af vores søde ispiger og drenge.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. også omfatte:

 • Indgå i vagtplanen og være med til at sikre vores gæster en verdensklasse oplevelse
 • I tæt samarbejde med restaurantchefen skal du hjælpe med planlægning og udførsel af daglige arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere
GDN DK ApSHar du lyst til at være restaurantchef i Esbjerg for en af verdens bedste iscafeer?

GDN DK ApS

Vi søger en udadvendt og serviceminded restaurantchef til vores café i Esbjerg, som har lyst til at servere italiensk is kåret i verdensklasse og en række andre italienske specialiteter.

Vi forventer at du har ledererfaring, gerne fra restaurationsbranchen.

Vi er en lille café med base i Esbjerg i rivende udvikling og har du lyst til at være vores ansigt udadtil og give vores gæster en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse - så er det måske dig vi søger.

Du elsker at have mange bolde i luften og kan samtidig give vore gæster en nærværende og uforglemmelig oplevelse. Du indgår selv i vagtplanen og skal sørge for at caféen altid er præsentabel og du skal have øje for detaljen. Du skal guide og lede vores medarbejdere i caféen sammen med souschefen.

Løvbjerg Supermarked A/SFagchef, slagter og delikatesse

Løvbjerg Supermarked A/S, Horsens

Kan du i en nyoprettet stilling som fagchef for slagter og delikatesse udvikle omsætningen og den faglige profil yderligere i Løvbjerg?

Du bliver en del af et 3 personers team bestående af dig, kædens fagkonsulent samt kædens chefslagter, og du kommer til at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Opgaver inkluderer:

 • Ledelse, coaching og daglig sparring med kædens slagtermestre og delikatesseledere
 • Indspark til Løvbjergs overordnede strategiske og faglige udvikling på slagter/delikatesse-område (produkt)
 • Understøtte opfølgning på basisrutiner (salg, standard, orden, rytmer, rutiner, kvalitet, lager, hygiejne, space, servicegrad mv.) – dette ved løbende butiksbesøg
Censuum ApS
Manager, Bread & Bar hos Censuum

Censuum ApS, København

I maj måned åbnede vi dørene til et helt nyt retail-univers i København K. 500 m2 med innovative og ansvarlige brands, der ofte udelukkende er at finde online. Nu kan de opleves “live” og kunderne kan røre, prøve og føle.

I stormagasinet driver vi en café på ca. 50 m2 med bagværk, kaffe, sandwich, vin, øl etc., og det er hér du kommer ind i billedet:

Vi søger en dedikeret, selvstændig og kreativ person til at stå i spidsen for vores Bread & Bar i Censuum. Vores gæster er vores vigtigste fokus, og derfor er du vært/værtinde for afdelingen og skal fortælle den gode historie om Censuum og om vores mange eksklusive brands.

Censuum ApS