3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Diakonissestiftelsen

Afløser til køkkenet på Plejehjemmet Salem

Gentofte

I køkkenet på Plejehjemmet Salem brænder vi for at lave velsmagende mad fra bunden. Køkkenet producerer tre måltider hver dag året rundt til 45 beboere. Derudover driver vi en café, der serverer frokost og aftensmad til naboinstitutionen.

Sammen med teamet er det din opgave at sikre, at beboerne får gode madoplevelser hver dag. Vi har et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, som serverer maden og sammen skaber vi det gode måltid for vores beboere.

Gem
Diakonissestiftelsen

Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i Gentofte

Vil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores beboere?

Vores fokus er at skabe den bedste spiseoplevelse for vores 45 beboere og ca. 50 borgere fra naboinstitutionen Kløckershave hele døgnet. Du får lederansvar for ni faste medarbejdere, hvoraf fem er ernæringsassistenter og fire er serviceassistenter.

Hos os får du en arbejdsplads, som har et attraktivt arbejdsmiljø og gode relationer til samarbejdspartnere, pårørende m.fl.

Gem
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Revenue Manager

Gentofte

I vores evige stræben efter at blive ’best-in-class’, er vi nu på jagt efter en kommerciel og fagligt stærk Revenue Manager med solid erfaring til vores Revenue Management & Distribution team.

Se video om ARP-HANSEN HOTEL GROUP som arbejdspladsDu ved formentlig, hvad det handler om, men her kommer alligevel et par eksempler på opgaver og ansvarsområder:

  • I tæt samarbejde med vores hoteller skal du rådgive og implementere taktiske og strategiske revenue management tiltag
  • Analyser af markedet, konkurrenter og distributionskanaler samt kommunikationen af samme til hoteller og hostels mhp. optimal prissætning
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV