6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
International Training Academy A/SUnderviser til frisørskole i Aarhus

International Training Academy A/S

Vi søger en underviser til vores frisøruddannelse i Aarhus med en høj faglig viden og med lyst til at lære fra sig både i det teoretiske og praktiske. Vi har stort fokus på kundeservice og selvfølgelig på salg og rådgivning. I det daglige vil du arbejde tæt sammen med de øvrige undervisere på afdelingen. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat, samt at du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag 1.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

PRO&COIndkøber og Produktudvikler

PRO&CO søger for Society of Lifestyle i Ikast

Brænder du for velvære samt pleje- og livsstilsprodukter af høj kvalitet? Har du en kreativ sans, øje for detaljen og kan du gennem produktudvikling og indkøb sikre, at Meraki styrker sin markedsposition? Så har vi måske jobbet til dig.

Til en unik stilling hos Society of Lifestyle søger vi den person, der med et højt drive og mod kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på brandet Meraki, der består af velvære- og hudplejeprodukter samt accessories. Her får du ansvar for at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektion.

Med kreativt input til ingredienser, funktioner og udseende gør du idéer mulige, så kommercielle og inspirerende produkter bliver skabt. Du bliver tovholderen, som kan strukturere og bevare overblikket og samtidig involvere og motivere folk omkring dig.

PRO&CO
Kosmetolog/ Kosmetiker til klinik
Ansigtsbehandlinger, silkpeel hudslibning, shellac, lash lift, alle voksninger også gerne brazil, makeup, bryn vipper osv.
Klinik for fodterapi v/Minna Sanders Bertelsen, Randers C
Jobcenter
Frisør
Hos Mr.Cut er det vores førsteprioritet, at kunden opnår et tilfredsstillende resultat.
Mr. Cut v/Walter Georges Youkhana, Trige
Jobcenter
Frisør
Hos Salon Martin tilbyder vi herre-, dame- og børneklipning og i den forbindelse søger vi en ny damefrisør til vores salon.
Salon Matin I/S, Aarhus C
Jobcenter
Frisørassistent søges i Skødstrup
Vi har travlt og søger derfor en dygtig faglig frisørassistent hurtigst muligt.
Hair By M, Skødstrup
Jobcenter