29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/S Souschef til Matas Svendborg

Matas A/S

Er du en motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gåpåmod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Svendborg.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungere som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Som Souschef i Matas kan du glæde dig til en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, samt en masse ansvar og indflydelse.

Cryocare ApS Udadvendt og serviceminded klinikassistent søges til spændende wellness-klinik

Cryocare ApS, Aarhus

Cryoterapi er en behandlingsform, som tidligere kun var forbeholdt topatleter og kendisser, men har over de seneste år bredt sig med hastig fart og er blevet tilgængeligt for “almindelige” mennesker. Ganske kort, så går behandlingen ud på, at du går ind i vores walk in-kammer, som er elektrisk nedkølet til ca. -90 grader. Her står man i op til tre minutter, hvorefter man med det samme bliver ramt af virkelig meget energi.

Men det er ikke kun et energiboost, du får ud af behandlingen. Alt afhængig af dit mål kan cryoterapi hjælpe med eksempelvis lindring af kropssmerter, mindske appelsinhud eller hjælpe til at opnå en bedre søvn.

Som de første i Skandinavien tilbyder vi cryobehandlinger i et medicinsk godkendt helkrops-cryokammer, som ikke bruger gasser som eksempelvis nitrogen.

Gem
Sisley ApS
Stærk salgsprofil til Sisley Magasin Århus

Sisley ApS

Sisley er et af de førende internationale kosmetikmærker på verdensplan. Sisley er et prestige brand hvor høj kvalitet og eksklusive kosmetik produkter er kernen. For mere information gå ind på www.sisley-paris.com/da-DK/

Har du lyst til at være en del af et fantastisk team? Kan du rådgive andre om beauty, hårpleje, makeup og fragrance? Vi er på udkig efter dig, som er uddannet inden for kosmetikbranchen og har min. 3 års professionel erfaring. Har du allerede en solid branche erfaring fra en lign. rolle er det en fordel. Jobbet er meget selvstændigt og du skal derfor kunne lide udfordringer, være målrettet og ansvarsfuld. Er du i tillæg en stærk salgsprofil, så er det dig vi mangler!

Sisley ApS
Natursmuk ApS Kosmetolog eller negletekniker

Natursmuk ApS, Risskov

Vi leder efter en dygtig serviceminded kosmetolog eller negleteknikker, er det dig?

Klinikken har meget travlt og har meget lange ventelister, så der er brug for hjælp.

Vi har stor fokus på at skabe gode resultater og samle på tilfredse kunder.

Det er en fordel hvis du har kendskab til en eller flere af følgende behandlinger:

 • Shellac
 • Lash og brow lift
 • Shellac eller gele negle

Vi forhandler og anvender, IS CLINiCAL, Bio elements og amazing space, som vi bruger i vores ansigtsbehandlinger.

Matas A/S Souschef til Matas Esbjerg - Kongensgade 51

Matas A/S

Er du motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gå-på-mod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Esbjerg - Kongensgade 51.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungerer som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Det bliver blandt andet din opgave at:

 • Sikre at butikken er salgsklar og at I giver kunderne en blændende kundeservice
 • Sammen med din butikschef er du med til at varetage den daglige drift og planlægning
 • Coache og undervise personalet i salgsteknikker og produktkendskab
PIECES
Make Up Artist

PIECES, Aarhus

Er du nysgerrig efter at lære og udvikle dine kompetencer indenfor foto? Hvis du er initiativrig, kreativ samt har et skarpt visuelt blik, så er du måske vores nye stylist og makeup-artist!

Vi søger en energisk stylist og makeup-artist med god smag og kreative evner inden for styling, der kan sikre PIECES' og YAS' brandidentitet på vores online platform.

Du vil i samarbejde med dedikerede kolleger medvirke til at sikre PIECES' og YAS' brandidentitet på vores online platforme. I praksis betyder det, at du deltager som stylist og makeup-artist på vores e-commerce fotoskydninger, hvor du står for hår og makeup samt styling af modellen. Du har øje for detaljen og sikrer det rigtige udtryk til vores hjemmeside.

Matas A/S Materialist/Salgsassistent til Matas Herning Centret

Matas A/S, Herning

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Så har vi en spændende ledig stilling som materialist/salgsassistent i Matas Herning Centret.

I Matas vægter vi sublim kundeservice, kompetent rådgivning og det stærke sammenhold utroligt højt. Som materialist/salgsassistent bliver det din fornemmeste opgave at give vores kunder en ekstraordinær oplevelse, hver gang de handler i Matas. For at lykkes i rollen er det afgørende, at du er imødekommende, salgsorienteret og serviceminded.

Arbejdsopgaver du vil få i Matas:

 • Rådgive og inspirere vores kunder i alt fra beauty, hudpleje til sundhed
 • Sikring af egne ansvarsområder og bidrage til at butikken når sine salgsmål
 • Hjælpe til med at butikken er præsentabel og inspirerende - inkluderer oprydning og vareopfyldning
Roskilde Tekniske Skole
Undervisningsassistent til fodterapeutuddannelsen

Roskilde Tekniske Skole, København

Er du statsautoriseret fodterapeut, og har du lyst til at undervise? Så søger Roskilde Tekniske Skole en undervisningsassistent til Fodterapeutskolen København.

Der er tale om en stilling på 37 timer/5 dage ugentligt, og vi tilbyder:

 • et spændende job med mange udfordringer
 • et godt arbejdsmiljø med engagerede og positive kollegaer
 • et varieret arbejde med praktiske og teoretiske undervisningsopgaver inden for fodterapien, planlægning og udvikling af undervisning, deltagelse i møder, pædagogiske dage m.v.
 • muligheder for efteruddannelse, såvel fagligt som pædagogisk
KAR+CO
Sales Manager – BtB-salg til kosmetikindustrien

KAR+CO søger for Costech i Smørum

Brænder du for at bruge dine tekniske kompetencer til at inspirere og rådgive i produktudviklings-processer? Og har du lyst til at skabe stærke relationer til både kunder og partnere i kosmetikindustrien og andre relaterede brancher? Så er du den, vi søger!

CosTech har store ambitioner inden for rådgivning om og salg af ingredienser til Personal Care, Home Care og Pharma-industrien. Virksomheden søger derfor endnu en Sales Manager, som har lyst til at være en del af teamet, der består af to salgssupporter-kolleger, en Technical & Marketing Manager samt en Sales Manager.

I din rolle vil du have fokus på at skabe relationer med udgangspunkt i din stærke faglige viden, og du vil drive udviklingssamarbejder og -projekter sammen med kunder, leverandører og kolleger.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ansvarlig for egne kunder
 • Afholdelse af kundemøder
 • Identificere relevante projekter og drive salgsprocessen
KAR+CO
Magasin
Assistant Manager Cosmetics

Magasin, København

Hej, jeg hedder Jakob, og jeg er Sales & Service Manager i Magasin Kgs. Nytorv. Lige nu leder jeg efter en Assistant Manager til vores Cosmetics-afdeling.

Som Assistant Manager i Cosmetics bliver du del af et ledelsesteam, hvor vi sætter tempo, ansvarstagen og stærkt sammenhold meget højt. Du får fra første dag del i ansvaret i samarbejde med mig, herunder et team af både fuldtids- og deltidsansatte. Du assisterer mig i den daglige drift, hvor der selvfølgelig altid er fokus på shoppeoplevelsen, den positive attitude og den fantastiske personlige service, der giver kunderne en oplevelse ud over det forventede.

Som Assistant Manager i Magasin Kgs. Nytorv bliver du en del af et ambitiøst modehus, hvor du får indflydelse på drift og resultater. Der vil være mulighed for tæt sparring med mig, resten af ledergruppen og forretningsledelsen. Derudover vil du løbende deltage i dialogen med både Indkøb, Visual Merchandising, Marketing og HR.

Magasin
TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE søger to faglærere til frisøruddannelsen

TECHCOLLEGE, Aalborg

Løber kreativitet i dine blodårer og ud igennem fingrene? Og har du lyst til at dele din viden om frisørfaget med unge mennesker? Så kan du måske blive vores nye kollega på frisøruddannelsen.

Som faglærer på frisøruddannelsen vil du indgå i to teams på hver 6 medarbejdere. Vi arbejder i professionelle læringsfællesskaber, hvor du gennem fælles forberedelse og fælles planlægning bidrager til at udvikle din egen og dine kollegaers undervisning.

Din primære arbejdsfunktion bliver undervisning af grundforløb 1 og 2 samt folkeskoleelever, men du skal også:

 • undervise hovedforløbselever og evt. efteruddannelse
 • medvirke til at opdatere, udvikle og beskrive undervisningsaktiviteter og forløb
 • varetage kontaktlærerfunktionen for elever på grundforløb
 • deltage i møder, kurser, fælles planlægning og teamaktiviteter
TECHCOLLEGE
Retail Knowledge Frisør

Retail Knowledge søger for Frida Davidsen Special salon i København

Frida Davidsen har specialiseret sig i parykker, toupéer og andre hårprodukter til kunder, der lider af hårtab. De vægter kundefokus højt, og går gerne den ekstra mil for at finde den bedste løsning til hver enkelt kunde.

 • Frisøropgaven med parykker ligger tæt op ad de traditionelle frisør opgaver med klip, styling, farve og tilpasning efter kundens ønske.
 • En stor del af kunderne bliver henvist til salonen fra hospital eller kommune, der indgår derfor en del administrative opgaver i jobbet, som du bliver grundigt lært op i. Du får også den nødvendige uddannelse i produkter såsom parykker, hårerstatninger osv.
 • Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiden ligger på hverdage mellem 9:00-16:30.
Klip Inn Frisør søges – fuld- eller deltid

Klip Inn, København

Hos Frisør Klip Inn har vi rigtig travlt – derfor søger vi nye hænder.

Vi er et team, som på nuværende tidspunkt består af 4 engagerede medarbejdere, men vi har plads til flere. Derfor søger vi en dygtig frisør til vores salon i hjertet af Østerbro.

Vi lægger vægt på, at du er engageret, dygtig og møder kunder og kollegaer med godt humør og positiv energi.

Vi kan tilbyde et spændende job med gode kollegaer og arbejdsforhold. Vi tilbyder alene kunderne klip og farver derfor ikke hår.

Syddansk Erhvervsskole
Underviser og instruktør til frisøruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af dygtige frisører på erhvervsuddannelsen?

Så har du nu muligheden for at blive underviser og instruktør i Center for Hår & Wellness på Syddansk Erhvervsskole, hvor vi har brug for en inspirerende og fagligt kompetent ny kollega.

I skoleoplæringen handler det om at være instruktør for elever, der har afsluttet grundforløb 2 og endnu ikke har fået læreplads hos en frisørmester.

Jobbet er udfordrende både fagligt og personligt. Det kræver, at du har en naturlig interesse i elevernes udvikling og aktuelle livssituation og kan indgå støttende og anerkendende i deres læreprocesser.

Søger en frisør med 4års uddannelse
Hair Place, Maribo
Jobcenter
Indrykket:
Frisør med humør søges
Du behøver ikke have lang erfaring, det kan du få hos os, men du skal have drive, humor og have en god arbejdsmoral.
Hairlook Salon ApS, Gentofte
Jobcenter
Indrykket:
Frisør med humør søges
Vi søger smilende og dygtige frisør til vores salon i hørsholm midtpunkt .
Helin Hair 3 ApS, Hørsholm
Jobcenter
Indrykket:
Frisør søges snarest
Salon New Image søger snarest en frisør.
Salon New Image, Klarup
Jobcenter
Indrykket:
Frisør
Vi søger en uddannet frisør som vores nye kollega.
BROGADE SALONEN TRINE BRANDT CLAUSEN, Nexø
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Make Up Artist
Er du nysgerrig efter at lære og udvikle dine kompetencer indenfor foto?
myself.dk, Aarhus
myself.dk
Indrykket: