32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Matas A/SSouschef til Matas Herning Centeret

Matas A/S

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en Souschef til vores butik i Herning Centeret.

Som Souschef i Matas fungerer du som medarbejdernes rollemodel, og du sikrer butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Sammen planlægger I også diverse salgsaktiviteter og andre spændende kundearrangementer.

Dine daglige opgaver vil spænde bredt, men vil blandt andet indbefatte:

 • Coaching og undervisning af personalet i salgsteknikker og produktkendskab.
 • Opstille salgsmål i samarbejde med butiks- og driftschefen
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.
Matas A/SMaterialist/salgsassistent til Matas Kjellerup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik i Kjellerup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
Sisley ApS
Konsulent på fuldtid, Sjælland

Sisley ApS

Som konsulent for Sisley bliver du budgetansvarlig for et distrikt af Matas-butikker under reference til Sisleys Field Sales Manager for Danmark og en del af Sisleys professionelle konsulentteam.

Du bliver nøglepersonen for vores succes i distriktet og får det fulde ansvar for Sisley hos forhandlerne, hvor dine daglige kerneopgaver er at forestå aktiviteter, rådgivning og salg til forbrugerne. Du vil i tillæg have ansvaret for træning og motivering af forhandlerens personale.

Du vil dagligt indgå i et tæt samarbejde med forhandlerne og den brandansvarlige hos den enkelte forhandler for at sikre en optimering af samarbejdet og de fælles muligheder for positiv vækst.

Sisley ApS
ONLY
Hair and Make Up Artist

ONLY, Brande

Har du styr på styling af hår og make up, og har du lyst til at være en central del af alle fotoskydninger i ONLY Brand House?

Hvis du er en kreativ og dygtig hår & makeup artist, er det måske dig, der skal være en del af holdet hos ONLY Brand House!

Du bliver en del af ONLYs marketingafdeling med engagerede og ambitiøse kolleger, som alle arbejder med at brande og præsentere ONLY og vores subbrands på stærkeste vis. Du vil opleve en hverdag, hvor "fashion is everything", og du får en bred rolle, hvor du bl.a. vil deltage på alle interne fotoskydninger. Med andre ord vil du få en varieret hverdag med en stor berøringsflade, og hvor ikke to dage er ens!

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Deltagelse på interne fotoskydninger som assisterende hår & makeup artist
 • Styling af modeller på interne fotoskydninger
 • Tæt sparring og samarbejde med stylist omkring udtryk og styling
Magasin
Personal Beauty Shopper

Magasin, Aalborg

Kan du give kunderne en unik shoppingoplevelse gennem professionel vejledning og inspiration i vores magiske beautyunivers?

Vi søger en dygtig Personlig Beauty Shopper der kan levere personlige oplevelser ud over det sædvanlige. Du fungerer som dine kunders rådgiver inden for Magasins magiske beauty univers. Som Personal Beauty Shopper i Magasin bliver du en del af et engageret team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden, når der er behov.

Vi ønsker os en kollega, der:

 • Brænder for salg og er en supersælger!
 • Er opdateret på trends og tendenser inden for makeup og hudpleje.
 • Elsker at sætte kunden i centrum og hjælpe med at finde den rette make-up til fest eller hverdag, en fortryllende duftgarderobe eller den helt rette hudplejerutine.
Magasin
Matas A/SHelserådgiver søges til Matas Ribe

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af helseprodukter, vitaminer, men også beauty? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en helserådgiver med erfaring med salg af helseprodukter til vores butik Matas Ribe.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer, kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg indenfor især helseprodukter
 • Planlægning af salgsaktiviteter i helseafdelingen i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken

Generelt for alle vores butikker er, at alle i teamet hjælper hinanden med de daglige gøremål og det gør sig til, at det er sjovt at gå på arbejde.

Great NorthernSpa-medarbejdere til Great Nothern Golf og Spa Resort

Great Northern, Kerteminde

Vil du være med til at sikre den gode gæsteoplevelse på et golf og spa resort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen?

Vi søger spa kolleger til hjælp i spa-receptionen og omkring vores spaområde, hvor du skal være en del af det team, som sikrer den bedste gæsteoplevelse.

Dine arbejdsopgaver vil være booking og salg i reception og omkring spa-området, håndtering af vores buffet i spa’en samt lettere rengøring. Hvis det har din interesse, vil vi oplære dig til gusmester. Først og fremmest er det vigtigt, at du er god til at hygge omkring vores gæster.

Matas A/SMaterialist/salgsassistent søges til Matas Hurup

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty og helse? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop nu en materialist/salgsassistent til vores butik Matas Hurup.

Som salgsassistent bidrager du til, at butikken fremstår inspirerende, indbydende og salgsklar. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, så de allerede ved afskeden glæder sig til næste besøg i Matas.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder med stort fokus på rådgivning og mersalg
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
 • Opfyldning og omrokering af varer i butikken
M-BeautyKosmetolog

M-Beauty, Espergærde

M-Beauty søger en dygtig, passioneret klinikansvarlig kosmetolog til vores eksklusive skønhedsklinik i Espergærde. Hos M-Beauty tilbyder vi professionelle behandlinger inden for ansigtsbehandlinger, voks, negle, bryn og vipper samt spraytan.

Vi sørger for, at vi hele tiden er opdaterede på nyeste trends inden for hudpleje, negle og makeup. Så vi kan tilbyde vores kunder det bedste.

Vi søger en kollega som:

 • er seriøs og professionel
 • en stærk teamplayer
 • er god til kundekontakt samt salg
Comwell BorupgaardSpaterapeut - Massør/kosmetolog/kosmetiker

Comwell Borupgaard, Snekkersten

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som spaterapeut hos Comwell Borupgaard får du et spændende, udfordrende og kreativt job. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal give vores gæster den energi til både krop og sjæl, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen som spaterapeut skal besættes enten som freelance eller som timeansat med varierende arbejdstid i hverdage, helligdage og skoleferier. Arbejdstiden vil dog primært ligge i weekenderne.

CHANELPassioneret Beauty Advisor til Illum

CHANEL, København

Som vores nye Beauty Advisor er det din fornemste opgave at repræsentere brandet og dets værdier. Du vil til enhver tid stræbe efter at skabe eksklusive oplevelser via et højt serviceniveau samt udpræget kendskab til brandets produkter og historie.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • at opnå skitserede salgsmål, herunder units per transaction, basket size, price per unit, conversion rate
 • fokus på rekruttering af nye kunder
 • at rådgive om CHANEL’s produkter inden for dufte, make-up og hudpleje

Vi forventer, at du står til rådighed og er fleksibel når det kommer til arbejdstider - eksempelvis skal du være klar på aftenvagter samt weekendvagter, da det er her, vores kunder er til stede i butikken.

Matas A/SFrisør til vores omniteam på Matas.dk

Matas A/S

Drømmer du om et job indenfor salg og rådgivning af beauty – primært produkter indenfor hårpleje og styling? Og brænder du for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed, hvor du bliver en del af et nyt digitalt team af materialister, farmakonomer, frisører og andre fageksperter tilknyttet Matas.dk.

Som frisør i vores digitale team bliver din fornemmeste opgave at rådgive og hjælpe vores kunder på Matas.dk, på samme måde som vi gør i vores fysiske butikker. Med dit engagement, din imødekommende adfærd og dine gode råd, giver du kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Udover det tætte samarbejde med dine kolleger i det digitale team kan du blandt andet glæde dig til følgende opgaver:

 • Betjening af kunder via vores rådgivningschat på Matas.dk
 • Udvikling af content til Matas.dk + andre kanaler bl.a. i form af videoer
 • Udarbejdelse af produktanbefalinger til kunderne
Matas A/SSpændende frisørstilling

Matas A/S, Rødovre

Er du uddannet frisør, og ligger du en ære i at lave lækkert hår på dine kunder? Brænder du for hårprodukter og salget af dem? Og syntes du den digitale udvikling er spændende?

Så har vi en unik mulighedfor at kunne kombinere alt dette.

Vi søger en uddannet frisør, til vores salon i vores Matas i Rødovre Centrum, her skal du ca. 20 timer om ugen stå fysisk med vores kunder og fungere som frisør. Din resterende tid af din arbejdsuge ca. 17 timer, skal du fungerer som digital frisør. Her skal du på Matas.dk, via vores chat, rådgive vores kunder med din ekspertise inden for hår og hårprodukter.

Novoti Nordic ApSER DU EN SKØNHEDSORIENTERET KUNDEMAGNET?

Novoti Nordic ApS

SÅ ER DET DIG VI MANGLER HOS NOVOTI NORDIC.

Vi søger til butikssalg af nogle af de største kosmetikbrands på markedet, passionerede Beauty Sales Advisors til at yde sublim service i danske butikker og stormagasiner.

Vi kan tilbyde dig et job hos Novoti Nordic med passionerede kolleger og en dagligdag hvor du kommer til at arbejde med nogle af de største, både danske og internationale, kosmetikbrands, der findes i butikkerne. Som Beauty Sales Advisor bliver du en del af Novoti-teamet, og vi giver dig muligheden for at vokse og for at forbedre dine færdigheder indenfor kosmetikprodukter, salg og service.

Estée Lauder Companies
Category Trainer Makeup - Denmark

Estée Lauder Companies

Are you an educator? Do you have what it takes to develop best in class Beauty Experts? Are you a virtual media frontrunner? Do you have a passion for makeup? Then you might be our next Makeup trainer for Denmark in the Estée Lauder Companies.

Esteelaudercompanies

You will be the makeup trainer in the Nordic education team together with 5 category trainers in Denmark, Sweden and Norway. In close partnership with the Education Lead you will adapt training programs within makeup and work closely together with the Sales department to support a best in class sales force working in the Danish Department stores and perfumeries.

You will facilitate trainings within the Estée Lauder Companies products, sales techniques, makeup techniques, coaching and other areas both in store, in classroom and virtually.

Estée Lauder Companies
International Training Academy A/SUnderviser til frisørskole i Aalborg

International Training Academy A/S

Vi er på udkig efter en underviser til frisøruddannelsen med en høj faglig viden og med stort fokus på salg og kundeservice. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat og du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag et.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Undervisning og supervisering af elever og elevbehandlinger
 • Medansvarlig for skolens salg af behandlinger og produkter
 • Medansvarlig for skolens booking bog
 • Medansvarlig for indkøb (disponering af salgsprodukter og salonprodukter til skolen)
PlantforceSalgskonsulent søges til spændende stilling med ansvar for Sjælland

Plantforce

Vi vækster og har dejligt travlt. Derfor har vi brug for en dygtig og selvstændig salgskonsulent.

Som salgskonsulent er det dit job at sælge og have fokus på, hvad der skal til for at skabe kanvas salg af høj kvalitet samt aktivering af salg hos eksisterende kunder. Hvis du kan lide at skabe resultater over telefonen, tale med mennesker og arbejde på et vinderhold – så har du fundet det rette sted!

Du vil få et bredt ansvar, som blandt andet indebærer:

 • Ansvaret for kunder på Sjælland
 • At vækste salget hos eksisterende kunder på Sjælland.
 • Træne personale i Plantforce samt Plent sortiment samt introducere og sælge nye produkter.
Køges Kost Koncept I/STræner/coach til enestående konceptcenter

Køges Kost Koncept I/S, Herfølge

Hop i træningstøjet 10-15 timer om ugen og gør din sunde livsstil til en karrierevej – med mulighed for fuldtidsansættelse på sigt.

Hos Køges Kost Koncept får du 9 passionerede og empatiske kolleger, som hjælper forandringsparate klienter i mål med deres vægttab. Sammen med dig kan vi hjælpe endnu flere danskere til at få den krop, som de drømmer om.

Hos Køges Kost Koncept er vi ikke som de andre. Faktisk er vi det eneste center i landet, som har et træningscenter og en kostbutik kun for private medlemmer, der er i forløb hos os – og en specialdesignet app, hvor vi kommunikerer med vores klienter og følger deres forløb. Og så har vi det nyeste og bedste træningsudstyr på markedet, som du ikke ser andre steder. Kun det bedste til vores klienter – og medarbejdere.

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApSMassage Therapist (Part-Time)

AIRE Ancient Baths Copenhagen ApS, Copenhagen

As a Massage Therapist, you will join our Copenhagen team and be responsible for performing our treatments while maintaining excellent customer service and client care standards.

We give high importance to our health and safety protocols so you will ensure to maintain service rooms up to the company standards making sure we guarantee to all a safe environment.

You will receive full training to know our wide list of treatments and so be able to understand the AIRE’s know-how.

The team will support you from the first day and will guide you in the acquiring of new knowledge.

Kosmetolog/hudterapeut
Vi søger en grundig, engageret, konkurrenceminded og flair for salg til tiltrædelse snarest hos GREENHOUSE.
GREENHOUSE, Aarhus C
Jobcenter
Indrykket: