40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
IT-Universitetet i København
Teknisk kontorbetjent (Genopslag)

IT-Universitetet i København, København

IT-Universitetet i København søger en kontorbetjent med teknisk forståelse til vores Facilities Management-afdeling.

IT-Universitetet i København

Facilities Management-afdelingen består af 12 medarbejdere samt aftenvagter, som alle er med til at sikre den daglige drift af IT-Universitetets bygninger der er fordelt på to adresser, og med ansvar for blandt andet drift af bygninger, teknisk drift, indkøb, AV-udstyr, print, adgangskort samt facilitering af arrangementer.

Facilities Management er en velfungerende afdeling, som er vellidt blandt medarbejdere og de studerende og som er kendt i huset for et højt serviceniveau, hvorfor vi søger en teknisk medarbejder, der ønsker at bidrage til at opretholde denne høje standard.

IT-Universitetet i København
Den Sociale Virksomhed
Handy person søges 15 timer om ugen

Den Sociale Virksomhed, Kastrup

Botilbuddet Kamager har brug for en serviceorienteret kollega med masser af god energi. Du skal supplere vores to pedeller i det daglige arbejde med vedligehold og serviceopgaver, både inde og ude.

Om du er flexjobber, pensionist, efterlønner eller noget helt andet har ingen betydning. Du behøver heller ikke at have en håndværksmæssig baggrund. Men du skal have hænderne skruet rigtigt på, og kunne hamre, skrue, samle møbler og hænge billeder op, banke, luge, feje, male, lappe et dæk og skifte en pære og en pakning.

Opgaverne er mangeartede og ikke to dage er ens. Der er mange faste vedligeholdelsesopgaver både i boligerne, men også småreparationer og serviceopgaver på husets fællesarealer. Beboerne er optagede af alt der foregår i huset, og vil gerne inddrages når opgaverne løses.

Den Sociale Virksomhed
fsbDriftslederassistent

fsb

Vi søger en kompetent driftslederassistent til Amager Vest, hvor vi har et driftssamarbejde mellem afdelingerne Fælledhaven og Skyttehusene.

Vi søger en engageret og stabil medarbejder med gode samarbejdsevner og godt kendskab til ejendomsdrift, pasning af grønne områder samt beboerservice og lettere administrative opgaver.

Arbejdet består i:

 • renholdelse af fællesarealer ude og inde
 • storskrald
 • pasning af grønne områder
fsb
ATP Ejendomme
Sitemanager

ATP Ejendomme, København

Vil du drifte ét af Københavns mest ikoniske vartegn, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunder i ejendommen?

Til en nyoprettet stilling søger vi en serviceminded og teknisk skarp kollega, der kan sikre en stabil og effektiv drift af vores DGNB sølvcertificerede ejendom, Axel Towers, i hjertet af København.

Som Sitemanager skaber du rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunder og eksterne leverandører. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du udpræget serviceminded. Du har en naturlig og venlig autoritet, en positiv tilgang til samarbejdet med kunderne i ejendommen.

ATP Ejendomme
PrivatBoEjendomsfunktionærer

PrivatBo, Frederiksberg

Som ejendomsfunktionær indgår du i et team af engagererede kollegaer, som løser såvel praktiske som administrative opgaver, herunder servicering af beboere, den daglige vedligeholdelse, og renholdelse af ejendommens grønne arealer, gårdanlæg og bygninger, snerydning osv.

Dine primære arbejdsopgaver vil være renholdelse og vedligeholdelse af anlæg og bygninger samt andre forefaldende opgaver. Det forventes, at du kan løse opgaver selvstændigt, men samtidig også er en teamplayer.

Du tilbydes en spændende og varierende hverdag med gode muligheder for personlig udvikling og videreuddannelse.

Heimstaden Danmark A/S
Driftschef til Heimstaden

Heimstaden Danmark A/S, København

Vi vækster og udvider derfor holdet med endnu en Driftschef på vores kontor i København.

I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 10.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.

Vi har 2 driftsteam i København og 1 driftsteam i Jylland. Din roller vil være driftschef for det ene af vores teams i København. Med reference til den teknisk chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvaret for den tekniske drift i teamet
 • Personaleledelse af dit team som består af driftsleder og servicetekniker
 • Sikre en god beboerservice
Heimstaden Danmark A/S
Heimstaden Danmark A/S
Driftsleder til Heimstaden Danmark

Heimstaden Danmark A/S, København

Er du en fagligt stærk driftsleder? Vil du med på vores næste rejse, og vil du være en del af markedets stærkeste team inden for ejendomsinvestering, -udvikling og udlejning? Så har vi jobbet til dig!

Som driftsleder får du dit eget ansvarsområde og skal sikre, at det enkelte budget for hver ejendom bliver overholdt. Derudover skal du supportere organisationen som helhed med tekniske forespørgsler, specielt vores kundeserviceteam.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af

 • Budgetlægning
 • Vedligeholdelsesplaner i samarbejde med vores projektafdeling
 • Sikre at vores serviceaftaler bliver overholdt
Heimstaden Danmark A/S
Nordisk Polering ApSVinduespudser på Sjælland

Nordisk Polering ApS

Erfaren vinduespudser søges til servicering af erhvervskunder og privatkunder på Sjælland.

Vi søger en engageret medarbejder som kan indgå i et dynamisk team af vinduespudsere.

Du skal være ansvarsfuld og kvalitetsbevidst, imødekommende og positivt anlagt. Du skal have erfaring som vinduespudser. Kun kandidater, som bor på Sjælland, vil blive taget i betragtning.

Vi tilbyder:

 • frihed under ansvar
 • godt arbejdsmiljø
 • firmabil.
Hvidovre KommuneKometen i Hvidovre søger tekniker (lys-lyd-scene)

Hvidovre Kommune

Vi er et lille team, der sætter ære – og finder glæde i, at afvikle større arrangementer for de af Hvidovre Kommunes foreninger og institutioner, som bruger Kometen, samt koncerter og teaterforestillinger, der kommer her på turné.

Kometen er Hvidovre Kommunes store sal til afvikling af alt muligt fra møder og foredrag til koncerter, teaterforestillinger, filmforevisning ja sågar boksestævner.

Arbejdet indeholder:

 • Afvikling af mange forskellige typer af arrangementer
 • Opsætning og styring af lys og lyd
 • Styring af projektor til filmfremvisning mv.
Housing Denmark
Ejendomsinspektør SØGES TIL GAZELLE VIRKSOMHED MED FULD FART PÅ BOLIGUDLEJNINGEN – OGSÅ UNDER CORONA-KRISEN

Housing Denmark, Hellerup

Housing Denmark Video

Har du flair for boligvedligehold? Nyder du at arbejde med både hænder og hoved? Brænder du for gennem dit arbejde at give kunderne det, de efterspørger samt en tand til?

Vi søger lige nu en ejendomsinspektør (m/k) på fuld tid til vores serviceafdeling. Som ejendomsinspektør refererer du direkte til vores Service Manager.

Ansvarsområde:

 • Ind- og udflytningssyn af huse og lejligheder
 • Vedligeholdelse og småreparationer
 • Servicerapporter og let administration
Housing Denmark
DAB
Ejendomsassistent

DAB, Gladsaxe

Gladsaxe almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en erfaren ejendomsassistent til vedligeholdelse af grønne arealer, samt til vedligeholdelse af udendørs og indvendige fællesarealer fordelt på boligafdelingerne Ved Kirken, Høje Søborg II, Kollektivhuset Høje Søborg, Høje Søborg Øst og Høje Søborg Park med 567 lejemål.

I dit arbejde skal du sammen med dine kolleger:

 • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser, fællesarealer udvendige og indvendige
 • Sørge for affaldshåndtering, ad hoc rengøring af vaskerier, kældergange, selskabslokaler og skralderum
 • Deltage i glatførebekæmpelse og snerydning om vinteren, også udenfor normal arbejdstid
DAB
Gammel Hellerup GymnasiumPedel

Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasiums pedelgruppe gennem mange år er gået på efterløn. Skolen søger derfor en pedel på fuldtid pr. 1 september 2020 eller snarest muligt. Pedellen skal indgå i skolens samlede servicefunktion.

GHG har i de senere år bygget to nye bygninger, som er med en del højteknologisk udstyr. Som pedel ønsker skolen en fleksibel og serviceminded person, hvor hænderne og hovedet er skruet rigtigt på.

Der vil især være tale om følgende opgaver:

 • Bygningsdrift, herunder vedligeholdelses- og øvrige serviceopgaver.
 • Vedligeholdelse af grønne arealer.
 • Mindre håndværksmæssige opgaver i forbindelse med vedligehold.
Forsvarets Efterretningstjeneste
Teknisk servicemedarbejder

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger lige nu en teknisk servicemedarbejder, der sætter en ære i at levere sine arbejdsopgaver af høj kvalitet. Hvis du samtidig trives med en bred palet af praktiske arbejdsopgaver og har en god fysik, så er du måske den, vi søger.

Din kerneopgave i jobbet er at deltage i den udvendige og indvendige vedligeholdelse af bygninger og grønne områder. Det indebærer blandt andet græsslåning, lettere flytteopgaver og diverse mindre håndværkeropgaver. Derudover vil du deltage i drift og kontrol af olie-/gasfyr samt assistance til håndværkere udefra og assistance til lager-/kørselsafdeling ved behov.

Du vil sammen med 2-3 ansatte indgå som en del af et sneberedskab. Slutteligt vil du skulle varetage diverse forefaldende opgaver.

Domea.dkEjendomsmester til Charlotteager

Domea.dk, Hedehusene

Vi søger en ejendomsmester, der kan holde mange bolde i luften og samtidig bevare det gode humør og yde god kunde/beboerservice. Du bliver en del at et team, hvor det at hjælpe hinanden er en selvfølge. Du skal primært yde beboerservice gennem håndværksmæssige opgaver hos beboerne i Charlotteager, der ligger i Hedehusene.

Du skal selvstændigt kunne finde løsninger og træffe beslutninger samt være en god teamplayer i et travlt og omstillingsparat miljø, hvor både ansvarsbevidsthed, humor og god kundeservice skal være i højsædet.

Ejendomsmesteren har i samarbejde med driftslederen det daglige ansvar for:

 • Drift og vedligehold af bebyggelserne
 • Syn af boliger ved ud- og indflytning – vi bruger iSyn
 • Beboerservice/reparationer
FA092 ejendomsfunktionærer søges til Nordens største kollegium

FA09, København

Har du lyst til at være en drivkraft i vores team ifm. servicering af beboere og vedligeholdelse af grønne arealer? Så er dette opslag måske lige noget for dig!

Vi søger 2 engagerede, kompetente og motiverede ejendomsfunktionærer til Øresundskollegiet med i alt 1.024 lejemål og flere store, grønne områder.

Du vil i samarbejde med din ejendomsmester og kollegaer have det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer samt reparationer ifm. fraflytninger
 • Drift og vedligeholdelse af grønne områder
 • Renholdelse og vedligeholdelse af ejendommenes bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning og affaldshåndtering
Københavns ProfessionshøjskoleServiceminded medarbejder til Facility Management

Københavns Professionshøjskole

Har du teknisk snilde, en serviceminded tankegang og har du lyst til at tage medansvar for driftens arbejdsopgaver i et uddannelsesmiljø? Så har vi måske jobbet til dig.

Tagensvej 18 er Københavns Professionshøjskoles (KP) nye adresse for Videreuddannelse.

Bygningen er ved at blive renoveret således, at den fremstår attraktivt for alle vores studerende, og der stilles store krav til at vores faciliteter og service er i top. Derfor søger vi en ny kollega til Facility Management, som kommer til at være en vigtig spiller på vores team.

Som driftsmedarbejder vil dine typiske opgaver være følgende:

 • oprydning af lokaler samt gangarealer
 • opstilling af undervisningslokaler
 • øvrige serviceopgaver ifm. drift
E/F Bagsværd Centret
Varmemester til velholdt ejerforening i Bagsværd

E/F Bagsværd Centret

Brænder du for at passe en ejendom, som om den var din egen?

Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at servicere beboere og bestyrelse i en veldrevet ejerforening i Bagsværd, så er du måske den person, vi søger.

Ejerforeningen består af 134 ejerlejligheder fordelt på boliger og erhverv.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Tilsyn og styring af fjernvarmeanlæg og alle øvrige tekniske anlæg.
 • Indhentning af tilbud på samt styring og opfølgning af mindre projekter.
 • Udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver.
DAB
Ejendomsmesterassistent

DAB, Rødovre

Rødovre almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsmesterassistent til fællesdriften ”Bykernen”, der består af tre boligafdelinger (Ved Rådhuset, Sibeliusparken og Engen), med i alt 606 lejemål. Du vil i stillingen få otte kolleger.

I dit arbejde skal du assistere ejendomsmesteren som mesterassistent og sammen med dine kolleger deltage i den daglige drift af afdelingerne, herunder vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder. Derudover deltager du i syn i forbindelse med flyttesager og i Beboerservice. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

I din hverdag vil det være naturligt, at du kommer rundt i boligafdelingerne næsten dagligt for at høre og fornemme, hvad der sker, lære beboerne at kende og vedligeholde det gode forhold, som ejendomskontoret har til beboere og samarbejdspartnere.

DAB
Copenhagen Business School
Serviceorienteret og alsidig skolebetjent søges til CBS

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Copenhagen Business School (CBS) søger til tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 en medarbejder til betjentfunktionen. Betjentfunktionen spiller en central rolle i at få hverdagen på CBS til at fungere, idet vi har som opgave at servicere CBS’ studerende, videnskabelige personale og administrative medarbejdere på samtlige af CBS’ adresser.

Som CBS’ primære praktiske serviceorgan er betjentfunktionens opgaver både alsidige og til tider uforudsigelige. Hvor nogle opgaver, såsom postomdeling og åbning og aflåsning af bygninger, er faste indslag i vores hverdag, opstår der ofte situationer, hvor vores hjælp er nødvendig.

En del af vores mere faste opgaver er:

 • Sortering, omdeling og forsendelse af post, inkl. kørsel mellem bygningerne.
 • Åbning og aflåsning af bygninger samt alarmtilslutning.
 • Klargøring til eksamener.
Skandinavisk Logistik A/SVi søger en ”handyman” til alsidig stilling

Skandinavisk Logistik A/S, Ishøj

Til vores afdeling i Ishøj leder vi i efter en ”handyman”, der har lyst til et alsidigt job med varierende opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte flere former for servicearbejde, herunder pasning af grønne områder, småjobs i forhold til service og vedligehold af virksomhedens bygninger og område.

Så har du hænderne godt skruet på og har et praktisk håndelag, er det dig, vi søger. Du trives med alsidige opgaver, kan arbejde selvstændigt, jonglere med mange bolde i luften med et smil på læben og ellers bare gå til hånde, hvor der kunne være brug for det.