110 job matcher din søgning 110 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORS A/S
Genbrugsvejledere med sans for god kundeservice

FORS A/S, Holbæk, Tølløse, Mørkøv og Regstrup

Vil du være med til at gøre en forskel og give vores kunder en god kundeoplevelse, når de besøger vores genbrugspladser? Så har vi jobbet til dig.

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Som genbrugsvejleder i Fors A/S får du en vigtig rolle i at vejlede vores kunder i korrekt affaldssortering, spotte det gode genbrug og sikre at resten kan genanvendes optimalt – til gavn for både miljøet og vores kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Vejlede kunderne i korrekt affaldssortering
 • Sikre at affaldet er korrekt sorteret, inden det køres ud fra pladsen
 • Sikre at pladsen altid er klar til at modtage dagens kunder
FORS A/S
Esmark Feriehusudlejning A/S
Servicetekniker på fuldtid i Henne Strand

Esmark Feriehusudlejning A/S

Hvis du vil være med til at sikre vores gæster de allerbedste ferieoplevelser, indebærer det blandt andet følgende opgaver:

 • Afhjælpning af mindre tekniske problemer i sommerhusene
 • Små håndværksmæssige opgaver
 • Opgaver i forbindelse med klargøring af huse til udlejning
 • Personlig og telefonisk kontakt med både husejere og gæster

Du kommer til at have en bred kontaktflade med både vores gæster og husejere, så det er vigtigt, at du er serviceminded og brænder for at yde en god service hver gang.

Esmark Feriehusudlejning A/S
Gem
Bostad I ApS Ejendomsfunktionær til BoStads ejendomme i Jylland

Bostad I ApS, Silkeborg og Horsens

Til BoStads ejendomsportefølje i Jylland søges en ejendomsfunktionær på fuld tid med tiltrædelse omkring 1. februar.

Arbejdssted vil være varierende, da ejendommene er beliggende i forskellige byer, men vil fortrinsvis være i Silkeborg og Horsens.

Som ejendomsfunktionær er din vigtigste opgave at få det bedste ud af BoStads ejendomme og skabe trygge og gode hjem for vores lejere.

Du har i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Daglig drift af ejendommene, herunder beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver.
 • Renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, affaldshåndtering mv.
 • Pasning af grønne arealer, herunder græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, klipning af hæk mv.
Arena Næstved Bygningsansvarlig servicemedarbejder

Arena Næstved

Arena Næstved ønsker snarest muligt at ansætte en servicemedarbejder, med ansvar for bygningsvedligeholdelse og installationer.

Den centrale del af stillingen – drift af Arena Næstveds store bygningsmasse, udgør hovedparten af arbejdstiden, med fokus på egen reparation og vedligeholdelse, styring af installationer, kontakt til håndværkere, administration af byggetilladelser, tilbud og udbud, ansvar for affaldssortering og for depoter/lagre, energioptimering og et mindre budget-ansvar i egen portefølje.

Desuden tager du aktivt del i teamets løbende omstilling til- samt klargøring og rengøring af huset mellem vores forskellige indhold; sport, koncerter, selskaber, konferencer, forenings-, kultur- og forretningsaktivitet.

Holmegårdsparken
Teamkoordinator til teknisk service

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Der søges en teamkoordinator til serviceteamet, der består af 4 medarbejdere, der løser mange forskellige opgaver.

Teamkoordinatoren for Teknisk Service er ansvarlig for, at der bliver ført tilsyn med og vedligeholdelse af de tekniske installationer, herunder brandsikrings-og varslingsanlæg, ventilationsanlæg, el-, vand og varmeinstallationer, samt periodisk aflæsning af målere.

Teamkoordinator er ansvarlig for planlægning og tilkaldelse af håndværkere og eller teknikere til løbende driftsopgaver, herunder:

 • Syn af og istandsættelse af boliger i forbindelse med ud-/indflytning af beboer og
 • Drift- og vedligehold af bygninger og tekniske installationer
Holmegårdsparken
BO-VEST
Ejendomsmester til BO-VEST - Grønningen

BO-VEST

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Din nye arbejdsplads bliver på ejendomskontoret i Grønningen i Greve, som har et samlet antal boliglejemål på 148 rækkehuse/etagehuse med familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger.  Derudover har afdelingen beboerlokaler og vaskeri. Du får 1 god kollega, som er ejendoms-funktionær. Afdelingen er kendetegnet ved mangfoldighed blandt beboerne og et dynamisk beboerdemokrati.

Som ejendomsmester har du medansvaret for den daglige drift i samarbejde med driftschefen, som du refererer til. Du sørger for, at afdelingen leverer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af arbejdsopgaverne og du sikrer et godt arbejdsmiljø. På baggrund af dine kompetencer og personlighed, formår du at vinde tillid blandt medarbejdere, beboere og leverandører. 

BO-VEST
fsb Ejendomsfunktionær til driftsfællesskabet Bispebjerg

fsb, København

I Driftsfællesskabet Bispebjerg er der ansat 22 medarbejdere i driften samt kontorpersonale. Driftsfællesskabet på Bispebjerg servicerer 3 afdelinger. De 3 afdelinger ligger i gåafstand fra ejendomskontoret og der er i alt ca. 1400 lejemål. Beboersammensætningen er bred, både hvad angår kultur, alder og erhverv.

Arbejdet består primært i

 • Renovation
 • Renholdelse af fortov, stier, pladser m.v.
 • Renholdelse af fællesarealer og udearealer

Sekundære opgaver

 • Ad hoc-opgaver i beboernes lejemål
 • Rekvirering af håndværkere efter behov
 • Kvalitetssikre opgavernes udførelse
fsb
Gem
Syddjurs Kommune Tekniske servicemedarbejdere til distrikt Syd

Syddjurs Kommune, Knebel og Rønde

Søger du et alsidigt job med en afvekslende arbejdsdag, er du serviceminded og har du teknisk snilde og flair for teknisk bygningsdrift? Så kan det være dig vi mangler som vores nye tekniske servicemedarbejder.  

Vej- og Ejendomsservice søger Tekniske Servicemedarbejdere til funktionsområdet Ejendomsservice.

Ejendomsservice står for bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, og administrationsejendomme.

Vi søger to medarbejdere, en der har base i Knebel med enkelte dage i Rønde, og en der som udgangspunkt møder ind i Rønde. Der kan også være dage med opgaver andre steder i Syddjurs Kommune.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:

 • Indvendigt vedligehold og ejendomsservice.
 • Tilse bygninger og legepladser.
 • Montering af elektroniske dørlåse og opsætning af nødkald hos private borgere.
Boligkontoret Danmark Energisk og imødekommende ejendomsfunktionær til fællesdriften i Lillerød Boligforening

Boligkontoret Danmark, Allerød

Sammen med vores 3 velfungerende teams af 10 ejendomsfunktionærer, 3 driftssekretærer og 1 driftsleder bliver du ansvarlig for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 11 boligafdelinger.

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder affald og de grønne områder.

Gem
Tingbjerg Bydelsforening Struktureret driftschef

Tingbjerg Bydelsforening, Brønshøj

Tingbjerg Bydelsforening er i gang med en omfattende byudvikling – en byudvikling som også indeholder fysiske helhedsplaner for de almene boliger. Udvikling og stabil drift skal gå hånd i hånd. Vi søger derfor en stabil, robust og struktureret driftschef, der forstår at samarbejde med afdelingsbestyrelser, beboere og medarbejdere.

Du får et selvstændigt ansvar for at styre og styrke driften af Tingbjerg-Utterslevhuse. Planlægge opgaverne, styre økonomien og sikre god kommunikation med afdelingsbestyrelserne og øvrige samarbejdspartnere. Du lytter til dine medarbejdere, du passer på dem samtidig med at du motiverer til høj standard. Du husker at informere og kommunikere. Du støtter op om fsb’s og SAB's mål.

Taastrup Idræts Center Teknisk servicemedarbejder

Taastrup Idræts Center

Den selvejende institution Taastrup Idræts Center, med administration i Taastrup Idræts Haller, søger en kollega til et aktivt samarbejde med vores gæster i centrum og høj service som en selvfølge. Taastrup Idræts Center, som består af udendørsanlæg, tennisbaner og idrætshaller, servicerer en meget stor del af idrætsudøverne i Høje-Taastrup Kommune.

Arbejdet er fordelt på dag, aften og weekendarbejde med gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Arbejdet vil for det meste foregå på de udendørsanlæg, men har også opgaver i hallerne. Arbejdsopgaverne er mangeartede:

 • Servicere brugere og borgere på og i idrætsanlægget
 • Gartnerisk vedligeholdelse af grønne arealer
 • Rengøringsopgaver
Gem
BoligViborg
Ejendomsfunktionær med grønne fingre

BoligViborg

BoligViborg søger en ejendomsfunktionær til 6 måneders ansættelse. Der kan være mulighed for fastansættelse.

Arbejdet består i at løse opgaver i forbindelse med den daglige grønne vedligeholdelse i selskabets afdelinger i Viborg.

Arbejdet som ejendomsfunktionær vil blandt andet omfatte:

 • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder.
 • Renholdelse af fællesområder.
 • Forefaldende service- og vedligeholdelsesmæssige opgaver i det grønne.
BoligViborg
SSG A/S Driftchef for Århus med et hjerte der banker for ledelse samt optimering af drift og skadesservice

SSG A/S

Kan du se dig selv være det ledelsesmæssig fyrtårn i en stor og tempofyldt organisation? Banker dit hjerte samtidig ekstra hurtigt for driftsoptimering og skadesservice, så kan du måske snart tilføje Driftschef for Århus for SSG/BELFOR til CV’et.

Til vores næststørste afdeling i Danmark målt på medarbejder og omsætning er vi nemlig på udkig efter en Driftschef, der med sin solide ledererfaring, kan sætte strøm til synergieffekterne i SSG/BELFOR i Århus og på sigt vækste afdeling i både størrelse og omsætning.

Det betyder, at du er lederen, der viser vejen for teamet i det daglige, kan bevare det kølige strategisk overblik, når du optimerer og indretter nye processer, og så betyder det også, at du heller ikke er bange for at stige af den strategiske helikopter, få jord under neglene og lede slagets gang i skadesservice, når der er behov for det.

Ballerup Kommune Teknisk servicemedarbejder til Ballerup Idrætsby

Ballerup Kommune

Har du erfaring som teknisk servicemedarbejder og drømmer du om at arbejde i en ramme af sport og events, så har du nu chancen for at bliver en del af teamet i Ballerup Super Arena.

Ballerup Super Arena er en ambitiøs multiarena, der servicerer alt fra det lokale foreningsliv over messer og konferencer til store internationale sportsevents. Til vores tekniske serviceteam søger vi en dedikeret kollega, der har hænderne godt skruet på, er fuld af godt humør og professionel i sin opgaveløsning.

Du vil primært indgå i driften af Ballerup Super Arena, men også deltage i andre opgaver i den øvrige Idrætsby. Sammen med dine kolleger i det tekniske serviceteam sørger du for, med fokus på høj kvalitet i opgaveudførslen, at idrætsbyens faciliteter står klar til vores brugere – uanset om det er til daglig træning, konferencer eller store sportsevents.

Gem
Frederikssund Kommune
Social vicevært til flygtningeområdet / deltid

Frederikssund Kommune

Vores integrationsområde har modtaget, og modtager fortsat flygtninge, primært fra Ukraine, som indkvarteres i midlertidige boliger fordelt på flere forskellige kommunale ejendomme.

Vi har derfor brug for en ny kollega til vores allerede engagerede team hurtigst muligt, som kan indgå i samarbejde med borgerne ude i marken. Der er tale om en foreløbig tidsbegrænset stilling på 1 år.

Som social vicevært vil du skulle være formidler af rammerne for indkvarteringen og indgå i løbende dialog med beboerne om hverdagen i den midlertidige indkvartering. Du vil være en vigtig brobygger mellem borgerne og vores medarbejdere i Jobcenteret og den øvrige administration.

Bygningsstyrelsen
Er du vores nye projektleder til vedligehold på universitetsejendomme?

Bygningsstyrelsen, København

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Har du lyst til at tage del i at sikre en høj standard for vedligeholdelse af universiteternes bygninger? Og kan du bevare overblikket over tid og økonomi i vedligeholdelsesprojekter? Så er det måske netop dig, vi har brug for.

I stillingen får du ansvar for planlægning og prioritering af vedligeholdelsesprojekter, som kunden udfører på Bygningsstyrelsens vegne. Som projektejer får du mulighed for at arbejde med en stor ejendomsportefølje, og det er dig, der har ansvar for at styre økonomi og sikre et smidigt samarbejde med kunden, som udfører projekterne på de bygninger, du har ansvar for.

Gem
Balder Danmark
Driftstekniker til ejendom på Østerbro

Balder Danmark

Til vores skønne ejendom på Østerfælled Torv, på Østerbro søger vi en dedikeret Driftstekniker til at supplere vores eksisterende Ejendoms- og Driftteam.

Som Driftstekniker skal du være med til at servicere og sikre, at vores ejendomme fremstår bedst muligt og at vi fortsat har glade og tilfredse lejere. Hos Balder kommer du som Driftstekniker helt tæt på vores lejere, da din arbejdsplads er ude på vores ejendommene og du servicerer vores lejere i deres hjem.

I tæt samarbejde med vores Forvaltere, Ejendomsadministratorer og Driftsteknikere udgør I dét Balder-team der tilsammen sikrer, at vores lejere altid kommer i første række og at vedligeholdelse og daglig drift prioriteres højt.

Balder Danmark
Boligforeningen AAB
Serviceminded ejendomsfunktionær søges til afdeling i København SV

Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB er Danmarks ældste almene boligforening og har ca. 20.000 lejeboliger i Storkøbenhavn. AAB afdeling 35 søger en engageret og serviceminded medarbejder til at varetage en midlertidig stilling i to år som gårdmand med tiltrædelse snarest muligt.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Vedligeholdelse af grønne områder
 • Renholdelse af udearealer inkl. snerydning og glatførebekæmpelse
 • Skaktning og skraldehåndtering

Vi tilbyder blandt andet mulighed for at sætte præg på egne opgaver samt en uhøjtidelig omgangstone.

Boligforeningen AAB
Boligforeningen 3B Serviceminded og ansvarsbevidst ejendomsservicetekniker eller servicemedarbejder med håndværksmæssig baggrund til vores serviceteam

Boligforeningen 3B, København

Vores serviceteam mangler en positiv og kompetent kollega til at løse de mangeartede beboeropgaver og drifts- og vedligeholdelsesprojekter.

Du er uddannet ejendomsservicetekniker, kommer fra en lignende stilling eller måske har du en baggrund som håndværker. Du vil få base på Amager, hvor vi er to serviceteams i udvikling.

Jobbet byder på en bred vifte af service, vedligeholdelses -og fornyelsesopgaver, hvor du vil skulle arbejde med:

 • Reparation og mindre vedligeholdelsesarbejde i lejemål
 • Reparation på almindelige tekniske installationer samt inventar i bygningerne
 • Vedligeholdelse af udendørsarealer herunder evt. renholdelse
Det Danske Filminstitut Bygnings- og driftsansvarlig til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut, København

Har du lyst til at arbejde med bygningsdrift, systemer og service i en spændende kulturinstitution med biografer, arkiver, filmstudier og inden længe et Filmtag med den flotteste udsigt over København?

Du får ansvaret for den ejendomsmæssige drift og vedligeholdelse af de tekniske bygningsanlæg på Filminstituttets tre lokaliteter. Din dagligdag vil være præget af både store og små opgaver, og du skal derfor kunne trives i en omskiftelig hverdag, hvor prioritering af opgaver, samarbejde og faglig knowhow er vigtigt.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Den daglige faglige ledelse af Betjentstue og intern service-teamet
 • Organisering og prioritering af de daglige arbejdsopgaver
 • Ansvar for den daglige drift af Filminstituttets lokaliteter, herunder styring og overvågning af komplicerede frys- og kølesystemer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV