115 job matcher din søgning 115 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 115 resultater.
Futurum ApSERFAREN EJENDOMSADMINISTRATOR OG BOGHOLDER

Futurum ApS, Middelfart og Taulov

Vi vækster og søger derfor endnu en god kollega til vores administrationsafdeling. Er du grundig, udadvendt og trives du med den administrationstekniske opgave i et mindre ejendomsselskab?

Så har vi måske jobbet for dig!

Er du interesseret i følgende arbejdsopgaver?

 • Varetage henvendelser fra lejere, både personligt, telefonisk og på mail.
 • Booking af interesserede lejere til fremvisninger.
 • Udfærdigelse af reservationsaftaler, lejekontrakter og håndtering af indskud.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, pensionsordning m.m.

Ladelund EfterskolePedel/serviceleder

Ladelund Efterskole, Vejen

Brænder du for en alsidig hverdag, som byder på mange forskellige opgaver?

Da vores pedel har søgt nye udfordringer, har du nu muligheden for at blive en del af Ladelund Efterskole. Vi søger en, der kan tage ansvar for at vedligeholde skolens bygninger inde og ude, og som sætter en ære i at præsentere Ladelund Efterskole på bedste vis sammen med vores anden pedel.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af fællesskabet på Ladelund Efterskole, hvor tillid og dialog er nøgleordene for det gode samarbejde.

Vi søger en pedel/serviceleder, som besidder:

 • Bred håndværksmæssig uddannelse (tømrer, elektriker mv.) og relevant erhvervserfaring
 • Alsidige håndværksmæssige evner og gerne erfaring med skoledrift eller lign.
 • Evnen til at arbejde selvstændigt, både hvad angår overblik og struktur i løsningen af opgaverne.
BO-VEST
Ejendomsmester

BO-VEST, Greve

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Din nye arbejdsplads bliver på ejendomskontoret i Grønningen i Greve, som har et samlet antal boliglejemål på 148 rækkehuse/etagehuse med familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Derudover har afdelingen beboerlokaler og vaskeri. Du får 1 god kollega, som er ejendomsfunktionær.

Afdelingen er inde i en spændende udvikling hvor der bla. lige er lavet fibernet til alle boliger, og nedgravet affaldsløsning. Du indgår i et team af kompetente kolleger, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i tæt samarbejde med BO-VEST’s administration.

BO-VEST
Indrykket: 
DAB
Ejendomsassistent – sæsonarbejde 12 timer pr. uge

DAB, Solrød og Karlstrup

Solrød almennyttige Boligselskab og Karlstrup Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsassistent til sæsonarbejde i vores samdrift.

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingerne i vækstperioden fra den 1. april til den 30. september i 12 timer om ugen.

I dit arbejde skal du sammen med dine kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for oprydning i forbindelse med affaldshåndtering, og lidt beboerservice.

DAB
DAB
Ejendomsassistent

DAB, Ballerup

Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Lindebo, Dalvænget, Grantoften, Søtoften samt Grantoftens institutioner med 1.437 lejemål.

I dit arbejde skal du sammen med dine kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, kældergange og skralderum. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning, også udenfor normal arbejdstid.

Af os får du varierende arbejdsopgaver af både fysisk og social karakter, gode kolleger og en uformel omgangstone. Du får masser af frisk luft og kontakt med afdelingernes beboere. Vi forventer, at du deltager i kurser og videreuddannelse.

DAB
Boligforeningen AABVarmemester til AAB afdeling 79

Boligforeningen AAB, Hillerød

Vi leder efter en ejendomsfunktionær, som kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarligt. Du skal kunne trives med at arbejde alene, og det er derfor vigtigt, at du kan planlægge og tilpasse arbejdsopgaverne, så der driftes optimalt. Det er en fordel, hvis du kender til diverse boligprogrammer i forvejen, men ellers vil der komme oplæring i disse.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Håndtering af beboerhenvendelser vedr. reparationer samt tilsyn med håndværkere
 • Indkøb af driftmidler i samarbejde med bestyrelsen
 • Indhente tilbud til bestyrelsen
Vi tilbyder:
 • 37 timers ansættelse, ekskl. frokost
 • Mulighed for at sætte præg på opgaver
 • Løbende kurser
Indrykket: 
Hørsholm KommuneTeknisk servicemedarbejder M/K Hørsholm Idrætspark

Hørsholm Kommune, Rungsted Kyst

Du får et job med mange forskellige udfordringer i et levende miljø. I fællesskab med de de øvrige tekniske servicemedarbejdere skal du løse opgaver af både praktisk- og planlægningsmæssig karakter. Du vil skulle løse dine opgaver omgivet af fritidsbrugere både på professionel- og amatørniveau og i samarbejde med medarbejderne, ledelse i Center For By & Ejendomme samt Kultur og Fritid.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Servicering af fritidsbrugere, idrætsforeninger og daglige brugere af lokaliteterne.
 • Præparering af is i skøjtehallerne.
 • Tilsyn med bygninger, udearealer og inventar.
Indrykket: 
Københavns KommuneMiljøkontrollør til Skadedyrsenheden

Københavns Kommune

Skadedyrsenheden søger snarest muligt en ny kollega til en stilling på 37 timer ugentligt.

Skadedyrsenheden er placeret i Center for Kunderettet drift Miljø, Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune og vi bor på Kraftværksvej 25. Her varetages kommunens opgaver i forbindelse med bekæmpelse af rotter og andre skadedyr samt tilsyn med hygiejneforhold i bl.a. beboelsesejendomme.

Som miljøkontrollør er dine primære arbejdsopgaver at bekæmpe rotter i Københavns Kommune. Du kører ud til borgere, restauratører eller andre, der har brug for hjælp til at bekæmpe skadedyr. I den forbindelse rådgiver du i rottesikring og forebyggelse.

Jeudan A/S
Driftsleder - 12 måneders vikariat

Jeudan A/S, København

Som driftsleder indgår du i et serviceteam, hvor I er fælles om den daglige drift af TorvehallerneKBH. Du vil få en travl og udfordrende hverdag med mange forskellige drifts- og serviceopgaver, samt en række administrative opgaver. Du får et helt specielt kendskab til TorvehallerneKBH, og du hjælper stadeholderne med at drive deres forretninger optimalt.

Alt sammen, så de mange ugentlige kunder i TorvehallerneKBH får en god helhedsoplevelse. Og du kender svaret, hvis de spørger om vej til alle specialiteterne.

DINE PRIMÆRE OPGAVER

 • Daglige driftsmæssige opgaver, herunder teknisk anlæg, renhold og serviceaftaler
 • Servicering af stadeholdere
 • Servicering af kunderne
Jeudan A/S
Indrykket: 
Vallensbæk KommuneTeknisk medarbejder til skoleområdet

Vallensbæk Kommune

Kommunale Ejendomme søger en teknisk medarbejder til skole-teamet, som servicerer kommunens 3 folkeskoler og som samarbejder på tværs af skolerne. Har du lyst til at indgå i et fællesskab med de øvrige tekniske medarbejdere i et afvekslende og spændende job, og til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, så kan vi tilbyde dig et spændende selvstændigt job som teknisk medarbejder på skoleområdet.

Du vil indgå i et tæt samarbejde i en travl hverdag med de øvrige medarbejdere på skoleområdet, som samarbejder med kommunens borgere, brugere, ansatte og leverandører.

Arbejdsopgaverne vil bestå af:

 • Praktisk arbejde, herunder almindelig drift- vedligeholdelse af bygninger
 • Servicering af tekniske anlæg og installationer
 • Udbedringer og reparationer af legeredskaber ved skolernes legepladser
Indrykket: 
Cobblestone A/S
Strategisk stærk leder til Facility Manager i vækst

Cobblestone A/S, Valby

Er du en stærk og erfaren leder med stor Facility Management-erfaring? Vil du have ansvar for udviklingen af FM-afdelingen hos en af Danmarks førende og hurtigst voksende full-service-ejendomsforvaltere? Og kan du sælge dine budskaber – både internt og eksternt?

Vi søger en stærk leder for afdelingen af vores dygtige og ambitiøse Facility Managers, som kan sørge for, at vi fortsat vækster og forbliver et af de ledende selskaber i branchen.

Dine primære opgaver bliver at:

 • supportere dine medarbejdere – være sparringspartner for dem
 • udvikle afdelingens medarbejdere – både fagligt og personligt
 • udvikle og organisere afdelingens produkter og produktion
Cobblestone A/S
Indrykket: 
Greve BoligselskabEjendomsfunktionær

Greve Boligselskab

Greve Boligselskab søger ejendomsfunktionær til Tune afdelingerne pr. 1. april 2021.

Afdelingerne består af 465 boliger fordelt på 4 afdelinger, der omfatter Afd. 7, Elkærparken, Afd. 19, Tinggårdsvænget, Afd. 20, Byagerparken (Byagerparken, Byagerlunden og Lundegårdshegnet) samt Afd. 28, Fjællestien.

Ejendomsfunktionæren skal i samarbejde med lokalinspektøren og øvrige ansatte primært passe afdelingernes grønne områder, vedligehold af maskiner, mindre reparationsopgaver i boligerne samt affaldshåndtering og vinterberedskab.

Daglige opgaver:

 • Drift og vedligehold af bebyggelserne
 • Beboerservice/småreparationer
 • Renholdelse og pasning af grønne områder
Kræftens BekæmpelseServicetekniker

Kræftens Bekæmpelse, København

Er du en dygtig og serviceminded håndværker, og vil du være med til at sikre gode kontor- og laboratoriefaciliteter til kollegaerne i Kræftens Bekæmpelse, så kan du være den nye kollega vi søger.

Driftssektionen i Kræftens Bekæmpelse sørger for et velfungerende hus for både frivillige, medarbejdere og gæster. Vi er et alsidigt hus, der rummer både forskningsfaciliteter, telefonrådgivning og kontorer. I driftssektionen er vi 7 kolleger, som varetager drift og vedligehold af bygningerne og intern service af forskellig art. Du vil opleve en hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer, der løses selvstændigt eller i samarbejde med interne og eksterne fagpersoner.

Vi søger en engageret og alsidig kollega til den daglige opgaveløsning på foreningens hovedsæde på Østerbro, men afhjælpning af problemer på vores andre lokaliteter kan også komme på tale.

Indrykket: 
Tivoli A/S
Energi- og ejendomsadministrator

Tivoli A/S, København

Har du styr på dine Excel-ark og er du glad for tal og processer? Er du ligeledes god til at holde tungen lige i munden og have overblik over dine opgaver?

Tivoli søger en ny kollega, der har styr på de typiske ejendomsadministratoropgaver såsom at sørge for administration af Tivolis lejerportefølje, men det bliver også dig, der skal holde styr på data fra Tivolis energistyringssystem.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Du sikrer, at der er styr på Tivolis energistyring, herunder ajourføring af Tivolis energistyringssystem og forbrugsmålere
 • Du udarbejder forbrugsudgiftsbilag og -regnskaber til Tivolis lejere samt holder regnskab med det interne forbrug i Tivoli
 • Du har ansvar for ind- og fraflytningsforretninger i lejemål samt bygningsgennemgange i Tivolis egne forretninger
Indrykket: 
VELUX A/S
Facilities Manager

VELUX A/S, Østbirk

Vil du have ansvar for at sikre, at vores faciliteter altid står skarpt? Og vil du være en del af et lille hold byggetekniske kolleger, der lægger vægt på sparring og samarbejde?

Velux A/S Sammen sikrer vi driften af vores bygningsportefølje, der i Danmark tæller ca. 265.000 m2 fordelt på 11 adresser – og det har vi brug for din hjælp til. Du får selvstændigt ansvar for flere lokationer i Jylland samt tværgående opgaver.

Du indgår i vores Facility team, der har ansvar for at sikre driften af vores faciliteter, herunder bygningsvedligehold inde og ude, vedligehold af tekniske installationer, grønne områder og befæstede arealer, rengøring og diverse serviceopgaver. Vi har outsourcet udførelsen af driftsopgaverne til en servicepartner, men som Facilities Manager leder du processen fra et behov opstår, til at vi har fundet en tilfredsstillende løsning.

VELUX A/S
Indrykket: 
Weco A/S
Vil du være vores nye Have-/”Handyman”?

Weco A/S

Weco søger en dygtig Have-/”Handyman”, der brænder for at holde vores fantastiske park og haver pæne og præsentable, og som kan bistå vores Vicevært med forefaldende arbejde i vinterhalvåret.

Der vil være mange forskellige opgaver, som afhænger af sæsonen, herunder:

 • Græsslåning
 • Vedligeholdelse af bede, planter samt beskæring
 • Vedligeholdelse af swimmingpool

Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du får medansvar for at tilrettelægge din hverdag, og hvor det er vigtigt, at du kan sætte dig selv i gang og være kritisk og evaluerende overfor egne beslutninger og arbejdsopgaver. Vi har en sund og rar virksomhedskultur og er heldige at arbejde i smukke omgivelser.

Weco A/S
Moment Teknisk assistent til Technical Manager i Field’s

Moment søger for Steen & Strøm Danmark A/S i København

Vil du være med til at varetage driftsledelsen i et storcenter og har du kendskab til det tekniske område? Så har vi en spændende jobmulighed til dig ved Steen & Strøm.

For Steen & Strøm Danmark A/S søger vi en teknisk assistent til at assistere den tekniske manager i storcenteret Field’s beliggende i København. Som teknisk assistent får du en driftslederrolle, hvor du i tæt samarbejde med lederen sikrer den daglige drift ved at hjælpe med at lede, fordele og prioritere driftsopgaver for det tekniske personale.

Stillingen indebærer blandt andet administrative opgaver på kontoret med et team bestående af fire kollegaer inden for drift og teknik-området. Størstedelen af arbejdsdagen vil dog gå med rundering i og omkring hele centeret for bl.a. at tilse og godkende diverse vedligeholdelsesopgaver og -projekter.

Indrykket: 
DEAS
Vi søger gartnere til vores ejendomme i Aarhus området

DEAS

Trives du med arbejdsopgaver i den friske luft, og vil være med i et team der får vores kunders ejendomme til at blomstre? Er du udlært eller tillært anlægsgartner, så er du måske den nye kollega vi søger.

Vi har 2 ledige gartnerstillinger i Aarhus, hvor man vil indgå i et team med viceværter og synsmedarbejdere i et driftsområde på flere ejendomme, og med stor mulighed for medindflydelse på dagligdagen.

Du kan forvente at få:

 • gode og velordnede arbejdsforhold
 • engagerede og dedikerede kollegaer
 • et godt arbejdsmiljø
DEAS
Indrykket: 
Forælder FondenHelt unik kombineret job- og boligmulighed i Jægerspris! Socialfaglig vicevært på Forælder Fondens kollegie for studerende enlige forældre, 12 timer/ugtl.

Forælder Fonden

Har du lyst til at blive nabo til det smukke Jægerspris Slot? Har du lyst til at bo på vores kollegie i Jægerspris med 10 studerende enlige forældre og deres børn og være omdrejningspunktet for den gode trivsel og det gode børneliv – så læs videre!

Du vil få både en pædagogisk og en praktisk funktion. Din primære funktion vil være at understøtte trivslen i huset ved at igangsætte og gennemføre aktiviteter, der fremmer gode relationer og fællesskabet på kollegiet. Du skal være skarp til konflikthåndtering og andre dialogskabende aktiviteter. Og så skal du være ambassadør for den gode kultur på kollegiet.

Du skal derudover bl.a.

 • Afholde månedlige husmøder med beboerne
 • Sørge for at husordenen overholdes
 • Lave ind- og udflytninger og syn af lejlighederne
Dansk Camping UnionVært til Kollund

Dansk Camping Union, Kruså

DCU søger en – gerne erfaren – vært til vores campingplads i Sønderjylland – DCU-Camping Kollund – fra den 1. marts 2021.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af campingpladsen - herunder reception, kiosk og rengøring samt ansvarlig for, at campingpladsen altid fremstår pæn og indbydende.

Derudover er høj service til gæster/medlemmer, hyggelig stemning på pladsen og udbud af spændende aktiviteter, områder DCU har fokus på og sætter meget højt. Du skal ligeledes medvirke til, at campingpladsen udvikles i overensstemmelse med DCU´s retningslinjer og den fastlagte målsætning. Du bliver således en del af en forening og et fællesskab samt en del af et dynamisk hold på i alt 20 campingpladser.