98 job matcher din søgning 98 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 98 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschefer til Amager

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
SuperBrugsenSalgsleder Frugt & Grønt, SuperBrugsen, Vallensbæk

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 40 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • sikre drift og økonomi i din afdeling
 • udvikle afdelingen og præge sortimentet
fakta a/sLukkeansvarlig, over 18 år, Fakta, Charlottenlund

fakta a/s

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som lukkeansvarlig er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Du bidrager til at give kunden en god og ”usvær” indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Du er over 18 år, gerne studerende med butikserfaring, kan arbejde eftermiddag, aften og aftalte weekender.

Vi tilbyder

 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Støtte af ledere og kollegaer, så du får en god oplæring
 • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold
CHANGE of Scandinavia A/S
Butikschef

CHANGE of Scandinavia A/S, Ringsted og Glostrup

Er du en passioneret leder, og kan du få dit team til at performe på højt niveau – hver dag? Tænder du på at resultatet af din indsats kan ses direkte – også i din egen lønpose? Vil du have en karriere og ikke bare et job, så er CHANGE Lingerie stedet for dig.

Som Butikschef hos CHANGE Lingerie kommer du ind i en passioneret virksomhed i en rivende international udvikling og med masser af solide uddannelses- og udviklingsmuligheder. Vi har i løbet af det seneste år investeret et større millionbeløb i helt nye IT-systemer, som bringer Change Lingerie helt frem til førerfeltet når det gælder optimal udnyttelse af samspillet mellem butik og web-salg.

I rollen som Butikschef bliver du ansvarlig for at styre butikken i henhold til CHANGE Lingeries koncept og derfor har din rolle en afgørende indflydelse på butikkens drift og at butikken som minimum opnår og helst overgår salgsbudgettet hver eneste måned.

CHANGE of Scandinavia A/S
ALDI Danmark1. Assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
ALDI Danmark1. Assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes?

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i Ballerup.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
SPARButikschef søges til ny SPAR i København

SPAR

Skal du være med til at åbne SPARs nye flagskib i KBH?

I efteråret 2020 står vi klar med en spritny butik, så du får alle muligheder for at sætte dit præg på butikken, så det er næsten kun din fantasi der sætter grænsen.

Ansvarsområder:

 • Ansvar for butikkens samlede drift og driftsresultater, herunder at nå de opsatte mål
 • Fokus på salgs- og indtjeningsoptimering
 • Ansvarlig for at sætte det helt rigtige hold, så butikken bliver en succes fra dag 1.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en spændende SPAR-butik
 • Indflydelse på egen arbejdssituation, og idet du bliver ansvarlig for butikken – er det dig der sætter dagsorden i hverdagen.
KvicklyBager mestersvend, Kvickly, Frederiksberg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 95 medarbejdere. Med en central beliggenhed i København er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Medansvar for at pleje og profilere bager-afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål
 • Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt
 • Sikre at egenkontrol bliver overholdt 100%
Venus & Mars XLButikschef

Venus & Mars XL, Rødovre

Venus & Mars XL søger en butikschef, der kan være med til at drive og udvikle en unik forretning.

Der er tale om en lederstilling med reference til virksomhedens ejer, som ønsker at frigøre tid til andre opgaver. Butikschefen får det overordnede ansvar for at nå budgettet samt det daglige ansvar for butikkens og webshoppens drift med fokus på følgende områder:

 • Alle personalemæssige forhold, herunder at sikre en stab af dygtige og motiverede medarbejdere med et konstant fokus på salg og kundetilfredshed
 • Planlægning af bemanding, herunder prioritering og fordeling af opgaver
 • Sikre, at alle administrative rutiner og processer bliver overholdt, herunder udarbejdelse af regelmæssige statistikker, lagerstyring, etc.
Imerco
Erfaren butikschef til Imerco Field's

Imerco, København

Har du erfaring med ledelse og er du drevet af at opnå resultater? Kan du bevare overblikket og skabe struktur i en travl og dynamisk hverdag? Og sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren og kan du coache og motivere dine medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Imerco Field's får du, sammen med dit team og din salgsleder, ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser med vægt på det personlige salg. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at sikre opnåelse af de mål, der er sat for butikken. Det gøres bl.a. ved at inspirere og motivere dine medarbejdere til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen. Som leder bruger du ca. 80 % af din arbejdstid ude på gulvet sammen med dine medarbejdere.

Imerco
NettoSouschef - Greve

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik?

Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
Flügger A/S
Store Manager

Flügger A/S, Charlottenlund

Er du vores nye Store Manager i Charlottenlund, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge, trives med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse til at ændre ting, så er du måske lige den vi er på udkig efter?

Som Store Manager hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er ens. Dine opgaver spænder over både salg, rådgivning, ledelse og eventplanlægning til træning og udvikling af personale, som forretningsudvikling.

I Charlottenlund får du ansvar for din egen kundeportefølje som du skal udvikle, samt ansvar for 3 Store Assistants. Du får altså en afgørende rolle for både salgstallene, kundeservicen og teamet i Charlottenlund. Det er vigtig, at du går forrest og ikke er bange for at lære fra dig. Både når det kommer til at træne og udvikle dine egne medarbejdere og støtte kollegaer i opsøgende og relationsskabende salg.

Flügger A/S
Flügger A/S
Store Manager

Flügger A/S, Lyngby

Er du vores nye Store Manager i Lyngby, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge, trives med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse til at ændre ting, så er du måske lige den vi er på udkig efter?

I Lyngby får du ansvar for din egen kundeportefølje som du skal udvikle, samt ansvar for 6 Store Assistants. Du får altså en afgørende rolle for både salgstallene, kundeservicen og teamet i Lyngby. Det er vigtigt, at du går forrest og ikke er bange for at lære fra dig. Både når det kommer til at træne og udvikle dine egne medarbejdere og støtte kollegaer i opsøgende og relationsskabende salg.

Dine opgaver er desuden:

 • Ansvar for salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet.
 • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på egne kunder inkl. opsøgende salgsarbejde.
 • Behovsafdækning og rådgivning i samarbejde med kunden.
Flügger A/S
ALDI Danmark1. assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du er typen, som møder glad ind på arbejde og elsker at have det sjovt med dine kolleger samt give kunderne de bedste oplevelser. Derudover forventer vi, at du:

 • er fyldt 18 år – og har du arbejdet i butik før, så er det bestemt en fordel
 • er ansvarsbevidst og lige går en ekstra runde, så butikken altid spiller.
 • kan arbejde 10 timer hver uge
ALDI Danmark1. assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne. Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du er typen, som møder glad ind på arbejde og elsker at have det sjovt med dine kolleger samt give kunderne de bedste oplevelser. Derudover forventer vi, at du:

 • er fyldt 18 år – og har du arbejdet i butik før, så er det bestemt en fordel
 • er ansvarsbevidst og lige går en ekstra runde, så butikken altid spiller.
 • kan arbejde 20 timer hver uge
ALDI DanmarkButikschef

ALDI Danmark, Ballerup

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
ALDI Danmark1. assistent 10 timer Birkerød

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
SPARSalgsleder

SPAR, København

I SPAR vil vi være kundernes foretrukne lokale dagligvarebutik, og til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret salgsleder, der kan bidrage til butikkens udvikling. Salgslederen er en væsentlig del af butikkens omdrejningspunkt og har overordnet ansvarlig for forskellige afdelinger i butikken.

Du skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles.

Ansvarsområder:

 • Medansvar for butikkens samlede drift og driftsresultater, herunder at nå de opsatte mål
 • Fokus på salgs- og indtjeningsoptimering
 • Medvirke til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en ny SPAR butik
 • Indflydelse på egen arbejdssituation og tilrettelæggelse af rutiner i ny butik
 • Gode arbejdsforhold samt personalegoder
Rituals Cosmetics Denmark ApS
Assisterende butikschef – København – Kronen Vanløse shoppingcenter

Rituals Cosmetics Denmark ApS

Du spiller en vigtig rolle for at sikre, at vores kunder får en behagelig og afslappende oplevelse ved os. Du vil byde dem på te, svare på spørgsmål om vores produkter og introducere dem for produkterne ved vandøen og sørge for, at de får en oplevelse med et personligt touch.

Som assisterende butikschef rådgiver du kunderne i vores produkter og Rituals filosofi. Du hjælper til med visse kvalitets- og administrative processer i butikken, og for at udvikle dit kendskab får du en grundlæggende træning igennem Rituals Academy. Som assisterende butikschef tager du ansvar for en del af opgaverne, når butikschefen ikke er der, dette er alt fra butiksdrift, lagerhåndtering til lederskab. Du vil også være den, der coacher teamet ved butikschefens fravær. Du rapporterer til butikschefen, som vil være din mentor, og som vil stå for din udvikling.

Rituals Cosmetics Denmark ApS
fakta a/s
Souschef, Fakta, Amagerbrogade 150

fakta a/s, København

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s