58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
SPARButikschef

SPAR, Ørnhøj

SPAR Ørnhøj er ikke bare det lokale indkøbssted, det er også her mange får deres første arbejde, vi er p.t. ca. 25 ansatte, en stor del på deltid. Til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret butikschef der kan bidrage til butikkens udvikling. Du skal have lyst og evner, til at lære, undervise og arbejde med unge mennesker.

Butikschefen bliver butikkens omdrejningspunkt med stort fokus på salg, og efter mange års rivende udvikling i SPAR Ørnhøj, søger købmanden nu en butikschef, der kan være med til at sikre ny inspiration, og fortsat vækst.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job i en god SPAR-butik
 • Indflydelse på egen arbejdssituation, og idet du bliver medansvarlig for butikken – er det dig og købmanden der sætter dagsorden i hverdagen.
 • Gode arbejdsforhold samt personalegoder
fakta a/s
Butikschef, Fakta Aarhus og omegn

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
jem & fix A/S
Souschef - Lemvig

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
ALDI Danmark1. Assistent i ALDI Hornslet

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Lidl Danmark K/S
Souschef - Århus V

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
NettoSouschef - Ringkøbing

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik?

Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • håndtere diverse administrative opgaver
 • supportere butikschefen i alt lige fra administrative opgaver til den daglige drift.
NEYE A/S
Erfaren souschef til Bruuns Galleri

NEYE A/S, Aarhus

Til vores butik i Bruuns Galleri søger vi stærk og motiveret souschef med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år. Din rolle som souschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikslederen. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at motivere og inspirere dine kollegaer til at blive endnu bedre.

Du bliver Butikslederens højre hånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

NEYE A/S
hummel
Butikschef

hummel, Aarhus

Som hummels første butikschef i Danmark har du den direkte kontakt til vores kunder og spiller derfor en vigtig rolle, når det kommer til at formidle både historien og oplevelsen bag hvert eneste hummel® KIDS produkt.

Hos hummel A/S vil du få det fulde ansvar for virksomhedens første ”kids store” beliggende midt på Strøget i Aarhus. Du vil blive en nøgleperson i hummel kids fortsatte succes i Danmark og vil blive det naturlige bindeled mellem hummel HQ og slutforbrugeren. Drift- og ledelsesansvaret for butikken samt butikkens ansatte vil være dine primære arbejdsopgaver, og du vil blive grundstenen for butikkens succes.

hummel
Normal A/SButikschefer til ny-åbninger i Aarhus

Normal A/S

I efteråret 2020 åbner vi flere helt nye NORMAL-butikker i Aarhus – Vi søger derfor allerede nu efter flere stærke kandidater, som kan og vil stå i spidsen for en NORMAL-butik i Aarhus.

Vi tilbyder dig et unikt job som butikschef. I NORMAL er der nemlig højt til loftet og faktisk også ret langt til siderne. Hos NORMAL har butikschefen stor handlefrihed og træffer selvstændigt beslutninger angående vareeksponering, salgsoptimering mv.

Som butikschef spiller du en nøglerolle i arbejdet med at give kunderne en unik indkøbsoplevelse, skabe solid udvikling og indtjening i butikken samt sikre engagerede medarbejdere.

Du vil have følgende ansvarsområder:

 • sætte kunderne i fokus, så de altid føler sig velkomne og får lyst til at komme igen
 • motivere og coache dine medarbejdere i et åbent og humørfyldt miljø
 • sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
fakta a/s
Souschef, Fakta Ringkøbing, Skjern og Omegn

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
SuperBrugsenUddeler til SuperBrugsen, Sunds

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Få ansvaret for en butik med 40 dedikerede medarbejdere, hvor vi lægger vægt på at være tæt på kunderne
 • Styre en butik på 1100 m2, som er omstillet til Koncept 15 – og som senest har gennemgået en stor ombygning af ferskvareafsnit samt slagter som gør butikken står rigtigt moderne
 • Få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Ressourceplanlægning på kort og lang sigt for at sikre bemandingen, også i spidsbelastningsperioder
 • Ansættelse og løbende udvikling af dine medarbejdere
KvicklySalgsleder, Tørvarer, Kvickly, Grenaa

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for salg og samtidig være mellemleder for 10 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Kvik A/SMålrettet og erfaren Butikschef til Kvik Egå

Kvik A/S

I KVIKS verden er missionen klar: At sælge dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser.

Som butikschef har du det overordnede ansvar for at skabe resultater og overholde budgetter. En af dine stærke sider er at coache og motivere medarbejderne i butikken samt sikre fortsat udvikling af de ansatte.

Du er desuden ansvarlig for, at butikken til enhver tid lever op til Kviks koncept og kundernes forventninger.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning. Tæt samarbejde og sparring med virksomhedens ledelse og øvrige butikschefer.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab. Kvik Egå, er en del af Kvik Århus, der også ejer Kvik Tilst samt Kvik Viby.

Kvik A/S
KvicklyBagermester, Kvickly Åbyhøj

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 130 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Ledelses- og driftansvar for din afdeling
 • Ansvar for at pleje og profilere bager-afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og budgetmål
 • Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen Vesterbro Torv Århus

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • få ansvaret for en butik, hvor vi lægger vægt på at være tæt på kunderne
 • få et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer
 • videreudvikle dig og få gode karrieremuligheder indenfor Coop

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Ressourceplanlægning på kort og lang sigt for at sikre bemandingen, også i spidsbelastningsperioder
 • Ansættelse, fastholdelse og løbende udvikling af dine medarbejdere

Du har mange driftsmæssige opgaver, men det er også vigtigt, at du er tæt på kunderne i butikken og lytter til input fra medarbejdere og afdelingsledere. Mange af opgaverne kører du desuden i samarbejde med Souschefen, som du har et tæt makkerskab med.

ALDI DanmarkSouschef Åbyhøj

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Åbyhøj.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Lidl Danmark K/S
Souschef - Skanderborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
PlantoramaAfdelingsleder til dyrecentret

Plantorama, Randers

Kan du lede og motivere dig selv og dine medarbejdere til at yde det bedste? Og er du samtidig passioneret omkring kundevejledning og salg? Så er du måske vores nye afdelingsleder til Plantoramas dyrecenter i Randers.

Du vil indgå i et lederteam sammen med centerchefen og afdelingslederne i havecentret og boligafdelingen. Sammen med teamets øvrige medarbejdere, bliver du ansvarlig for at trivslen er høj blandt vores forskellige dyregrupper; akvarie- og havedamsfisk, krybdyr og gnavere. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • Følger op på afdelingens nøgletal
 • Styrer vagtplanlægning med fokus på kundestrøm og afdelingens daglige opgaver
 • Pakker varer ud og sørger for en god lagerstyring
 • Samarbejder på tværs af afdelingerne og har tæt dialog og sparring med kolleger og afdelingsleder
Norlys
Erfaren butikschef til den første Norlys-butik

Norlys, Aarhus

Er du lederen, der har fokus på dine medarbejdere og samtidig kan indgå i en daglig drift, hvor kundebetjening er en vigtig del af jobbet? Kan du gå forrest og skabe retning og succes for Norlys’ nye butik i hjertet af Aarhus? Så er her en spændende mulighed for dig!

Din vigtigste opgave bliver at motivere dine ansatte og sikre opnåelse af de mål, der er sat for butikken.

Samtidig får du muligheden for at være med til at sætte rammerne og skabe succes i den helt nye og fremtidsorienterede Norlys-butik, som bliver den første af sin slags. Da det er vores første Norlys-butik, vil den få stor opmærksomhed og indflydelse på, hvordan setuppet for andre Norlys-butikker bliver fremadrettet.

Norlys
ALDI DanmarkButikschef - Hvide Sande

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklare butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken