4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Kalaallit Nunaanni BrugseniSlagtersvend, Brugseni, Qaqortoq

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Vi søger en kvalitetsbevidst svend til vores slagterafdelingen i Qaqortoq. Brænder du for slagterfaget og kan du se dig selv i et job, hvor du arbejder med det gode traditionelle håndværk fra dag et? – så har vi stillingen til dig!

Som slagtersvend hos Brugseni Qaqortoq bliver du en vigtig del af teamet, der plejer og profilerer vores slagterafdeling. Vi sætter ære i at kræse om det gode håndværk, derfor vil du blandt andet stå med traditionelle ferske udskæringer af en lang række lækre produktkategorier. Vi tilbyder en stilling, hvor dit håndværk kommer på prøve, og hvor du blandt andet vil arbejde med grønlandske råvarer såsom rensdyr, moskusokse, hval, diverse fisk og lokale delikatesser.

Du får med andre ord en hverdag, der aldrig er ens. Vores slagterafdeling og delikatesse består af 6 medarbejdere, som hver dag sikre vores butik byens bedste udvalg.

Kalaallit Nunaanni BrugseniSlagtersvend, Brugseni Nuuk

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Vi søger en kvalitetsbevidst slagtersvend, som har fokus på service og har styr på sit håndværk. Du bliver en del af det team, som plejer og profilerer slagterafdelingen samt vores pølsemageri. Du arbejder for, at vores kunder møder den bedste kvalitet og service samt finder varerne både indbydende og præsentable.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver vil være udskæring af fersk kød, fokus på kvalitet, produktion og hygiejne, samt medvirke til lønsom vækst.

Vi kan tilbyde

  • Du får mulighed for at vise og udvikle din faglige kunnen
  • Et spændende og udviklende job med gode kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, i en butik, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet
  • Du får mulighed for at arbejde med traditionelle råvarer samt lokale grønlandske produkter
Genopslag - Indkøbschef til Pilersuisoq
Ønsker du dig et lederjob og samtidig at gøre karriere i Grønlands største detailvirksomhed, så har du nu muligheden.
KNI A/S - Pilersuisoq, Sisimiut
Jobindex
Salgsassistent 60% og 20%, Vinterbro
Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften?
Ball Wholesale, Norge
Ball Wholesale