74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 74 resultater.
ELEVER TIL START 1. AUGUST - TIL NIELSENs BUTIKKER I HELE LANDET

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUX Business med kvalifikationer til detailhandelsuddannelsen med specialer – alternativt STX, HF, HTX inkl. 10 ugers EUS-forløb eller HHX inkl. 5 ugers grundforløb.

NIELSENs
TelenorSalgskonsulenter til Telenors butikker i Sønderborg (deltid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Sønderborg!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I Telenor tror vi på, at et stærkt sammenhold gør hele forskellen. En forskel for dig som medarbejder, og en forskel for vores kunder.

TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Kolding & Fredericia (deltid og fuldtid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Kolding, Fredericia!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

KvicklySlagterelev, Kvickly, Varde

Kvickly

Få stærke venskaber blandt gode kolleger i et fedt, socialt miljø. Lær et håndværk fra bunden. Og hjælp vores kunder til gode oplevelser.

I Kvickly vil vi sende vores kunder videre med en oplevelse, der er så god, at de deler den. Det er du med til hver dag. Vi lærer dig det gode håndværk fra bunden og glæder os til, at du giver vores kunder en god oplevelse.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab. Sammen med dine kolleger sørger du for, at vores kunder får gode madoplevelser. Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og markedsfører jeres slagterprodukter i butikken. Men det slutter ikke der. For vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din karriere
Humac A/S
Sælgere til butikker i hele landet

Humac A/S

Vores 22 butikker er livsnerven i Humac, og vi leder hele tiden efter nye kolleger. Vi søger i hele landet, både efter sælgere på fuld- og deltid. Som sælger i Humac er det din opgave at give kunderne en enestående oplevelse og at hjælpe til med at udvikle salget.

Humac A/S

Som sælger hos Humac arbejder du hver eneste dag med et af verdens fedeste brands. Din hverdag bliver ikke kedelig – den bliver travl, udfordrende, inspirerende og fyldig, med en masse fantastiske kolleger.


Opgaverne som sælger er mange – du skal blandt andet

 • Give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos Humac
 • Gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
 • Opnå budgetter
 • Sikre at butikken står helt skarpt
Humac A/S
Telia DanmarkRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I SØNDERBORG

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Sønderborg.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Sønderborg består af 8 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Grindsted

Kvickly

Har du de sprødeste svær blandt vennerne? Bliv delikatesseelev i Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse.

Q8 Danmark A/SSalgsassistent til natarbejde hos Q8 Harte Nord og Q8 Harte Syd

Q8 Danmark A/S, Kolding

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Da du passer butikken alene om natten, følger der et stort ansvar og en stor frihedsgrad med jobbet, som du skal være parat til at forvalte. Du skal være skabt af et særligt stof, vide hvad det indebærer og kræver at vende op og ned på dag og nat. Du skal trives med den frihed, det giver dig at arbejde, når andre sover, og i stedet sætte stor pris på at have fri i de lyse timer.

KvicklyBagersvend, Kvickly, Varde

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 114 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet og det gode håndværk sættes i højsædet.
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Udvikle nye produkter
KvicklySalgsassistent, kasse, Kvickly Sønderborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere, hvoraf kasselinjen/forområdet er den største afdeling i huset med ca. 37 medarbejdere.

Vi går højt op i service, samarbejde, humor og tillid.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Skydebaneforeningen Danmark
Serviceminded salgsmedarbejder med stort drive

Skydebaneforeningen Danmark, Vingsted/Bredsten

Brænder du for salg og service? Og motiveres du af at levere gode kundeoplevelser og skabe god stemning i butikken? Så er du måske vores nye salgsmedarbejder til Skyttebutikken i Vingsted, som sælger sportsvåben, ammunition og skytteudstyr.

Vi søger en engageret og resultatorienteret sælger, som vil være en del af Skydebaneforeningen Danmarks professionelle hold. Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor du vil komme til at beskæftige dig med alt omkring salg, indkøb, lagerstyring, salgstiltag og markedsføring i tæt tværgående samarbejde.

Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Vejle

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
Telia DanmarkRådgiver til Telias butik i Kolding Storcenter - Barselsvikariat

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Kolding Storcenter.

Vores team i vores Telia butik i Kolding Storcenter består af 10 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtig for os.

Du får grundig oplæring og træning og bliver klædt rigtig godt på til at møde vores kunder. Du vil hurtigt få dine egne indsatsmål, som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver.

Dansk Maskincenter A/S
ERFAREN RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges

Dansk Maskincenter A/S, Toftlund

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam.

Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted. Du skal være frisk på disse ekspeditionsopgaver, samtidig med at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en hurtig og effektiv ekspedition.

En stor del af dit arbejde er også deciderede lager-/logistikopgaver, status m.v.

Vi tilbyder stor grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor og håber du bidrager hertil.

Dansk Maskincenter A/S
ERFAREN RESERVEDELSEKSPEDIENT med rødder i landbruget og/eller maskinbranchen søges

Dansk Maskincenter A/S, Jelling

Vi leder efter en kollega til vores lagerteam.

Vi ekspederer reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner hver eneste dag både i telefon, over disken og til vores eget værksted. Du skal være frisk på disse ekspeditionsopgaver, samtidig med at du vægter orden og struktur højt, da nøjagtighed i alle henseender er omdrejningspunktet for en hurtig og effektiv ekspedition.

Vi tilbyder stor grad af frihed under ansvar. Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor og håber du bidrager hertil.

Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I KOLDING STORCENTER

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere.

Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Kolding Storcenter Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Kolding Storcenter består af 10 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

NettoButiksassistent under 18 år - Vejle

Netto

Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens. Dine opgaver er blandt andet:

 • Kassebetjening
 • Lettere vareopfyldning
 • Oprydning og lettere rengøring af butikken
 • Håndtering af flasker fra flaskeautomat
 • Håndtering af kundevogne og kundekurve

Som butiksassistent er det vigtigt, at du er positiv og serviceminded, så både kolleger og kunder oplever butikken som et rart sted at være, når du er på arbejde.

Du er udadvendt og god til at kommunikere med alle typer af kunder. Mangler du erfaring sørger vi naturligvis for grundig oplæring. Det er et krav, at du er fyldt 15 år, har afsluttet 9. klasse, og at du er under 18 år, da der er tale om en stilling som ungarbejder.

HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Aabenraa

HTH

Hos HTH Aabenraa søger vi en erhvervskonsulent til vores typehusteam, som gerne har erfaring med indretning, projektering og er skarp i alle salgets faser!

Du kommer til at arbejde selvstændig med alle salgets faser, fra den første kontakt med kunden, udarbejdning af tegninger, tilbudsgivning, leverancestyring, koordinering af montage og opfølgning.

Du vil få en stor kontaktflade, hvor du dagligt er i kontakt med slutkunder, byggerådgivere, byggeledere, underleverandører samt montører.

Du vil bruge en del af din tid ved computeren, hvor du følger salget tæt. Derudover kommer du også til at afholde kundemøder for at sikre dig, at alle kundernes ønsker til indretningen og funktionaliteten af deres nye hjem bliver drøftet og imødekommet.

HTH
ALDI DanmarkUngarbejder Sønderborg

ALDI Danmark

Er du 16-17 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Her får du god oplæring og bliver snart verdensmester i kundehåndtering og service.

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
SuperBrugsenDelikatesseelev søges til SuperBrugsen i Oksbøl

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

Bliv delikatesseelev i SuperBrugsen Oksbøl. Vi fokuserer på god kvalitet og højt humør. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold. Vi ligger i et turistområde. Derfor har vi et stor sortiment af varer som vi laver fra bunden og der er ”run” på mad ud af huset.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser:

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og mad ud af huset
 • Du lærer at lave færdigretter fra bunden