75 job matcher din søgning 75 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen Brf. Skælskør

Skælskør

SuperBrugsen Skælskør har en lys og lækker åben og betjent slagter- & delikatesseafdeling, med i alt 8 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
F&H Group A/S

Deltids-salgsassistent til KitchenLivingDining

Ringsted

Kan du skabe resultater i et arbejdsmiljø, hvor der er travlhed, og hvor god kundeservice er omdrejningspunktet?

Har du samtidig en naturlig interesse for boliginteriør, hvor trends, livsstil og design går op i en højere enhed, så har du klart en fordel, - og er måske vores nye salgsassistent.

I Kitchen Living Dining får du en travl og spændende arbejdsdag sammen med et team af 4-5 kompetente og engagerede kollegaer. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver kunderådgivning og salg til vores kunder. Derudover skal der fyldes varer på hylderne, ryddes op og klares mindre dekorationsopgaver, sådan at butikken altid fremstår præsentabel.

Vil du være med til at gøre en forskel for vores KitchenLivingDining kunder?

F&H Group A/S
Gem
ILVA

Fuldtidssælger

Nykøbing F

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?

Se video om ILVA som arbejdspladsSom fuldtidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder.

ILVA
Gem

Medarbejder til frugt & grønt

MENY Faxe er byens og hele lokalområdets madmarked, og vi søger lige nu en frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grønt sortiment til vores kunder.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- og grønt afdeling
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse
Meny
Gem
Bygma

Sælger til Bygma Roskilde

Roskilde

Se video om Bygma som arbejdspladsI Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive og servicere vores erhvervskunder inden for bl.a. erhvervsbeklædning og fodtøj. Dertil kommer der også arbejdsopgaver inden for lager- og driftsopgaver.

Bygma
3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3butikken Køge

Køge

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet.

3
Gem
JYSK

Lageransvarlig til JYSK i Køge

Køge

Vil du have ansvaret for hjertet af en JYSK-butik og samtidig levere Danmarks bedste kundeservice? Er du klar til at håndtere daglige opgaver og rutiner for at skabe et organiseret lager?

Du får chancen for at komme ind i en retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som Lageransvarlig i JYSK får du:

 • Mulighed for udvikling og træning
 • Mulighed for også at sælge indimellem
 • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
Gem
XL-BYG

Medarbejder til Drive-In/Portkontrol søges til XL-BYG i Slagelse

Slagelse

En spændende, travl og alsidig hverdag i vores veletablerede drive–in og portkontrol som består af et stærkt og serviceorienteret team af pt. 10 kollegaer – i tæt samarbejde med Souschefen.

Jobbet:

 • Ekspedition og servicering af vores professionelle og private kunder via håndscanner / terminal
 • Klargøring af ordrer til afhentning. Indretning, vedligeholdelse, opfyldning af lageret - samt forefaldende opgaver
XL-BYG
Gem
JYSK

Sælger til JYSK i Køge

Køge

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet?

Du får chancen for at arbejde i en retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.

JYSK
Gem
JYSK

Sælger til JYSK Nykøbing Falster

Nykøbing F

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet?

Du får chancen for at arbejde i en retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du mulighed for udvikling og ansvar – vi stræber efter at finde størstedelen af vores ledere internt.

JYSK
Gem

MENY Haslev søger delikatesseassistent

Haslev

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være med til at lave salater, smørrebrød, lune deller eller mad ud af huset? Og er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Haslev.

Meny
Gem
Telenor

Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender.

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går.

Telenor
Gem
Telenor

Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation.

Telenor
Louis Nielsen A/S

Optiker til Louis Nielsen - Bilka

Slagelse
Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Hos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspertpræcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

Louis Nielsen A/S
Gem
GEjSER

Butiksassistent med flyverfunktion

Sjælland

Trives du i en stilling med fart over feltet, hvor to dage aldrig er ens? Så er du måske vores nye butiksassistent med flyverfunktion, som får en alsidig hverdag på tværs af Sjælland og i vores snart 17 butikker.

Som butiksassistent / flyver går dit arbejde ud på at…

 • Stå i vores butikker og sælge samt yde god kundeservice til vore mange kunder
 • Udføre diverse butiksrelaterede opgaver, såsom at trimme hylder og fylde varer op efter behov

Desuden har vi en klar forventning om, at du er omstillingsparat, da du som flyver vil bemande huller ved sygdom, ferier og andet, hvorfor din vagtplan kan ændre sig fra dag til dag.

Stillingen kræver, at du har kørekort.

Gem
YouSee

Timelønnet salgskonsulent i YouSee Køge (12 timer i ugen)

Køge

Vil du være verdensmester i gode kundeoplevelser? Så kom og vær med i Køge butikken.

Hos os vil du nemlig blive omdrejningspunktet for den gode kundeoplevelse hver eneste dag. Og sammen med dine kolleger, skal du sikre, at vores kunder får mest muligt ud af deres YouSee-produkter. Og altid vælger os igen.

Som salgskonsulent i YouSee får du masser af spændende opgaver. Her er to dage ikke ens – og du kan se frem til at hjælpe vores kunder både i butikken, via telefon og måske endda til events i dit lokalområde. Synes du, det lyder voldsomt? Bare rolig. Der er et team af kolleger bag dig, og de er altid klar til at hjælpe.

SuperBrugsen

Slagtersvend, SuperBrugsen Fensmark

Holmegaard

Du bliver en del af en butik med i alt 110 medarbejdere, Coops største slagter- og delikatesseafdeling med +40 medarbejdere alene og med en central beliggenhed i Fensmark.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med en god lønpakke
Louis Nielsen A/S

Bliv salgsassistent

Holbæk

Få et job inden for salg, hvor du gør en forskel med den bedste rådgivning, så dine kunder bevarer deres øjensundhed.

Bliv desuden en del af Danmarks største familieejede optikerkæde – som for øvrigt også er kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads.

”Nogle kunder skal måske bare købe et stel – men hos andre kan det være, du opdager en alvorlig øjensygdom. Her er det virkelig din personlige rådgivning om øjensundhed, der gør en forskel i kundens liv". – Siv, salgsassistent og optikstuderende.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S

Optiker til Louis Nielsen Nykøbing/Nakskov

Nykøbing Falster og Nakskov

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdspladsHos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspert præcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

Louis Nielsen A/S
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkenkonsulent

Roskilde

Er du en engageret ildsjæl, som sætter fokus på kundernes behov? Er du danmarksmester i at få lukket en handel?

Gør karriere i Vordingborg Køkkenet, og du vil få muligheden for at arbejde med en gennemtestet produktlinje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.

VORDINGBORG KØKKENET

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV