63 job matcher din søgning 63 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 63 resultater.
KvicklyBagerelev, Kvickly, Kalundborg

Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til.

Selv når tingene går stærkt, så er der stadig plads til at give highfives, når dagens brød er lagt på hylderne.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid.

Indrykket: 
SKODASalgsansvarlig til SKODA Holbæk

SKODA

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nyeste bilmærke SKODA en ny salgsansvarlig, som vil blive ansvarlig for salget af SKODA, idet vores nuværende dygtige medarbejder flytter til Jylland.

De primære opgaver i stillingen:

 • Ansvar for driften af salgsafdelingen for nye SKODA-biler.
 • Udbygge markedsandele og kunne udnytte den brede vifte af salgskanaler som markedet byder på.
 • Udvikling af lokale aktiviteter og tiltag, der tiltrækker nye kunder samt skaber og øger loyalitet.
 • Særdeles aktiv deltagelse i det daglige salgsarbejde.
SuperBrugsenSalgsassistent Pålæg, SuperBrugsen Tølløse

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af vinderholdet i Tølløse brugsforening med i alt 65 medarbejdere
 • få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Indrykket: 
Davidsens Tømmerhandel A/SEkstern sælger til håndværkerafdelingen i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Til vores Håndværkerafdeling søger vi en energisk og branchekendt profil til et spændende job som udkørende sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale. Du arbejder hver dag med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i konstant at udvikle din kundeportefølje.

Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

Indrykket: 
VILA
Salgsassistent over 18 år, Waves og Køge

VILA

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent og højre hånd til butikschefen er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Sammen med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift og dine ansvarsområder inkluderer således alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal.

Indrykket: 
VILA
Timeassistent på under 18 år, Waves

VILA, Greve

Er du under 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Indrykket: 
HTH
Indretningskonsulent til privatsalg

HTH, Næstved

Kan du forvandle vores kunders drømme til køkkenkærlighed og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kunde- og medarbejdertilfredshed og den gode forretning, har højeste prioritet? Så læs videre:

HTH

Vi har travlt og som branchens førende indenfor salg af køkkener, har vi brug for branchens bedste indretningskonsulent. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra branchen – det er vigtigere, at du trives som sælger, har den rette profil og adfærd.

Vi har markedets bedste introduktionsprogram med eget uddannelses-akademi og sørger for grundig oplæring i produkterne og i køkkenkøbets faser. Samtidig prioriterer vi din personlige udvikling højt.

HTH
Indrykket: 
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Næstved

Synoptik A/S

Er du vores nye salgsrådgiver i Synoptik?

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

I Synoptik er mulighederne mange. Du kan f.eks. gå på salgskurser, stylistuddannelse eller tage del i vores interne talentprogrammer. Vi elsker nemlig at udvikle os – og vi elsker at give dig mulighed for at blive dygtigere til det, du brænder for.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Rødvig

Dagli'Brugsen

Dagli'Brugsen Rødvig er områdets lokale dagligvarebutik. Tæt på Stevns klint, havnen og mange sommerhuse. Vi er ca. 28 engagerede kolleger i alle aldre, som glæder os til at byde dig velkommen.

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Bestilling af varer
Indrykket: 
SuperBrugsenDelikatesseassistent barselsvikar, SuperBrugsen, Haslev

SuperBrugsen

SuperBrugsen i Haslev søger en barselsvikar til Delikatessen

Du bliver en del af en butik med i alt 45 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Indrykket: 
TelenorSalgskonsulent på deltid til Telenor Bilka Slagelse

Telenor

Vil du være en del af et engageret team med et fantastisk sammenhold? Er du klar på at gøre hver dag bedre for vores kunder? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Bilka Slagelse!

”Jeg kan godt lide at gå på arbejde i Telenor, fordi man kan være sig selv, og fordi der altid er hjælp at hente både ved kollegaer og chefer. Vi har en fed teamånd, alle kan med alle og vi kan give hinanden feedback. Vi har sjove interne jokes og ses også efter arbejde.” - Sarah, salgskonsulent på deltid i Telenor Bilka Holstebro

Som medarbejder i denne butik vil du være rigtig meget ude på gulvet for at skabe en dialog med folk, der måske ikke endnu er klar over de unikke løsninger vi kan give dem som kunder i Telenor.

Indrykket: 
STARK
Sælger til butikken med erfaring i salg af trælast

STARK A/S, Nykøbing Sjælland

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Salgsklar butik
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner
STARK A/S
Indrykket: 
SuperBrugsenBagerelev, SuperBrugsen, Højby

SuperBrugsen

Er der krummer i dig? Bliv bagerelev i SuperBrugsen

Få et stærkt fællesskab i SuperBrugsen, og bliv betalt for at lære en hel masse og få mange nye venner.

Du kommer til at lære alt om kernetyper, koldhævet deje og kager af topprofessionelle dygtige fagfolk og bare vent, du bliver hurtigt en af os.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

Vi lover dig - det er den fedeste følelse, når du har bagt dit første brød og solgt det til en glad og tilfreds kunde.

Indrykket: 
BAUHAUS
Grib muligheden – BAUHAUS søger salgselever

BAUHAUS

Brænder du for kundekontakt og høj service. Er du engageret, serviceminded og kan du lide at møde mange forskellige mennesker hver dag, og er du samtidig smilende og imødekommende? Kan vi tilbyde dig en solid uddannelse og en hverdag hvor fællesskab, sammenhold og den uformelle omgangstone er i fokus.

Du gennemgår et 2-årig uddannelsesforløb, hvor du kommer omkring alle aspekter af salgets faser. Din hverdag vil variere med praktik i byggevarehuset og 4x2 ugers skoleophold på Business College Syd.

 • Du bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg
 • Du vil tilegne dig en masse erfaring indenfor byggevarehusets forskellige afdelinger
 • Du vil arbejde med salg til både gør-det-selv-kunder og professionelle erhvervskunder
Indrykket: 
Flügger A/S
Service- og salgsorienteret butiksassistent, der trives med en afvekslende hverdag

Flügger A/S, Greve

Er du vores nye butiksassistent i Greve, i en af vores mange butikker? Elsker du at sælge samt rådgive og inspirere kunder, så er du måske vores nye kollega.

Som butiksassistent hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en afvekslende dagligdag. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, eventplanlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden.

I Greve vil du som en del af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du vil være en del af et team med stor fokus på at holde butikken klar til kunder og salg, hvor vi møder kunderne med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Flügger A/S
Indrykket: 
TelenorSalgskonsulent på deltid til Telenors butikker i Næstved

Telenor

Der er en fed, fed energi her, og vi er et team af kolleger, som alle sammen har lyst til at blive endnu bedre til salg, men samtidig have en vildt sjov arbejdsdag. Nicklas Nielsen, salgskonsulent

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Indrykket: 
VORDINGBORG KØKKENET Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Slagelse

Selvom Vordingborg Køkkenets butikker er lukkede, starter vi året ud med travlhed! Vi hjælper stadig vores kunder med at få deres drømmekøkkener, bare på god afstand. Vi søger derfor en supersælger til vores super hyggelige butik i Slagelse!

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt i butikken, hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Opmåling hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at opmåling er korrekt.
VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Køge

Er du vores nye sælger? Og vil du være en del af et stærkt køkkenteam i vores flotte butik i Køge? Vi udvider i vores køkkenbutik i Køge, og vi mangler dig som vores nye kollega.

Teamet i vores butik i Køge består af 4 sælgere og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Køge og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

VORDINGBORG KØKKENET
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
Bygma
Sælger

Bygma, Sorø

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Indrykket: