54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 54 resultater.
Louis Nielsen A/S
Optiker

Louis Nielsen A/S, Brønderslev

Louis Nielsen har stort fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Carl Ras A/S
Butikssælger

Carl Ras A/S, Aalborg

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og kunne du tænke dig at få lov til at gøre det, du er bedst til - 100 % salg og rådgivning til professionelle kunder?

Så er du måske vores nye butikssælger i Aalborg!

Som butikssælger i Aalborg bliver du en del af…
…et professionelt team på 6 medarbejdere, der servicerer og rådgiver vores mange professionelle kunder i Aalborg. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi præsterer teamwork på højeste niveau og rådgiver vores kunder, så de altid får den bedste løsning. Teamwork og højt serviceniveau er kvaliteter vi også forventer af dig.

Carl Ras A/S
PersonaleBørsenSengespecialisten søger en salgskonsulent/sengespecialist til deres nye butik i Hjørring

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end-segmentet. Sengespecialisten har i dag 30 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

Sengespecialisten åbner ny butik i Hjørring og søger en salgskonsulent/sengespecialist, der sammen med det øvrige personale i butikken kan videreføre og udvikle den succes, der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

PersonaleBørsenSengespecialisten søger en flyer til Aalborg/Hjørring

PersonaleBørsen søger for Sengespecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

Sengespecialisten har i dag 30 fysiske butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

Sengespecialisten søger en Flyer til en 37 timers fast stilling. Du skal dække butikken i Aalborg, samt den nye butik der åbner i Hjørring.

Vi søger en profil der sammen med det øvrige personale i butikkerne, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i butikkerne i dag.

Vi søger derfor en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Pay-Back specialist rekruttering ApSButiksassistent, deltid, sportsvæddemål – Ålborg

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde

På vegne af vores kunde Cashpoint, søger vi en deltidsansat butiksassistent til Cashpoints væddemålsbutik i Ålborg.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.l. i Danmark, målt på antal forhandlere.

Som butiksassistent indgår du i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål. Den ugentlige arbejdstid vil være ca. 16 timer, primært som aften- og weekendarbejde.

Vil du være med? Vores krav til dig

Du skal have et glimt i øjet, et smil på læberne – og ikke mindst i stemmen, og så skal du brænde helhjertet for at hjælpe, vejlede og assistere butikkens kunder.

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Vejgaard (Aalborg)

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
Løvbjerg Supermarked A/SButikselev

Løvbjerg Supermarked A/S, Brønderslev

Løvbjerg Brønderslev søger en elev, der vil være med til at skabe en butik de selv ville elske at være kunde i.

Hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel, er Løvbjergs salgsassistentuddannelse det perfekte sted at starte.

Uddannelsen er en blanding af teori og praktik, hvor spændende skoleophold vil være med til at klæde dig på til at få succes med dit praktiske arbejde i butikken.

Som butikselev i Løvbjerg får du lov til at prøve det hele – fra kundekontakt til opfyldning af varer, arbejde på lageret og bestille varer. Du får fra dag et lov til at være med i hele arbejdsprocessen. For os er det vigtigt, at du får en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen.

Sinnerup
Elev

Sinnerup, Aalborg

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Selv med 45 år på bagen er vi stadig et skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Men vi ønsker at give vores kunder mere end kvalitetsprodukter og god kundeservice - det er vores mål at skabe en oplevelse, der bryder de faste rammer for detailhandlen.

Er du klar til at blive en del af et fantastisk team?

Sinnerup
ALDI DanmarkSalgsassistent

ALDI Danmark, Skagen

Leder du efter et job, som passer til skoleskemaet, og hvor du får ekstra ind på kontoen? Og vil du have det sjovt, imens du arbejder?

Du kender helt sikkert ALDI Danmark. Vi var nemlig Danmarks første discountbutik, og nu leder vi efter dig som vores nye holdkammerat.

Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Du er butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil. Samtidig får du butikken til at se lækker og indbydende ud i godt samarbejde med dine kolleger. Du får grundig oplæring, så du er helt skarp, når du:

 • betjener kunderne ved kassen med verdensklasse service
 • hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne
 • får butikken til at shine, når du gør rent.
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Vestbyen, Aalborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 95 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Comwell Hvide Hus AalborgKonditor/bager

Comwell Hvide Hus Aalborg

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som konditor/bager på Comwell Hvide Hus Aalborg får du ansvar for at give vores gæster den bedste kage-og dessertoplevelse. Samtidig bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. V

Arbejdsopgaver:

 • Tilberedning af kager, brød og desserter
 • Være idérig og kreativ
 • Grundtilberedninger
ALDI DanmarkUngarbejder til Skagen

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Her får du god oplæring og bliver snart verdensmester i kundehåndtering og service.

Du kender helt sikkert ALDI Danmark. Vi var nemlig Danmarks første discountkæde, og nu leder vi efter dig som vores nye holdkammerat.

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
 XL-BYG,
Detailelev til XL-BYG Hune

XL-BYG, Blokhus

Skal du med i opløbet? Vi har ansat en del elever, men vi kan bruge et talent, som brænder for detail.

Vi søger derfor en detailelev til vores byggemarked i Hune.

Som detailelev lærer du alt om de produkter, der kan give kunderne en god indretningsløsning i deres hus og have. Du kommer rundt i forskellige produktområder under din uddannelse f.eks. maling, værktøj, lamper, have og grill, VVS etc.

Reitan Convenience Denmark A/SFoodkoordinator til 7-Eleven Danmark

Reitan Convenience Denmark A/S

Som Foodkoordinator befinder du dig ca. 70 % af din arbejdstid ude i vores butikker på hhv. Sjælland, Fyn og i Jylland. Du skal bistå butikspersonalet med sparring til vores vigtigste kategoriområder nemlig mad, bageri & kaffe.

Du skal sikre, at vores kollegaer i butik får den rette forståelse og læring omkring tilberedning af maden, bagninger, anretninger, placeringer (space) etc. Du skal undervise personalet i dette og bistå med, at alle får den rette viden om ”den gode kundeoplevelse”, så vores standarder for salg af mad, bageri og kaffe bliver ”best in class”.

Når du ikke er i butikkerne, er du på vores servicekontor i Søborg sammen med det øvrige team. Her arbejder du bl.a. med udvikling af E-learningsprogrammer, undervisningsmateriale samt opfølgning på de cases, du nu har med de enkelte butikker. Du vil også bistå teamet med din operationelle viden, så vi sikrer synergierne fra servicekontor til butik.

 XL-BYG,
Sælger til idécenter hos XL-BYG Kås

XL-BYG, Pandrup

Vil du være med til at gøre en forskel i hverdagen på en spændende arbejdsplads...

Vi søger en sælger med tiltrædelse hurtigst muligt til vores idèCenter hvor der sælges køkkener, bad, garderober, fliser, trægulve og brændeovne. Vi servicerer og rådgiver private og erhvervskunder. IdèCenteret er en del af Trægården Kås A/S, hvor der desuden er et byggemarked, trælasthandel og en webshop.

Dine opgaver bliver at:

 • Ekspedere og servicere vores kunder, herunder hjælpe med valg af løsninger og udarbejdelse af tilbud
 • Sikre at IdèCenteret altid fremstår præsentabelt
 • Videreudvikle vores varesortiment
 XL-BYG,
Sælger til XL-BYG

XL-BYG, Pandrup

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Du skal være med til at servicere og rådgive private, såvel som professionelle kunder, og give dem lyst til at komme igen.

Stillingen

 • Du skal stå for salg og servicering til afdelingens kunder.
 • Du skal disponere over varerne inden for dit område, herunder sortimentssammensætning og trimning i overensstemmelse med kædens koncept.
STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Frederikshavn

Vi vækster stadig har brug for branchevant sælger. Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og – udvikling vægtes højt. I STARK Frederikshavn er vi 10 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Frederikshavn og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Aabybro

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Hadsund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.