39 job matcher din søgning 39 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Bygma

Sælger

Hjørring

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Bygma
Gem

Slagtersvend MENY Frederikshavn, Gl. Skagens Vej

Frederikshavn

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder.

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny
CHANGE of Scandinavia A/S

Personal Shopper

Aalborg SV

Vil du med på CHANGEs mission om at få vores kunder til at føle sig godt tilpas og smukke uanset kropstype?

For at få succes i jobbet skal du motiveres af personlig kundekontakt og resultatskabelse samt have lyst til at bidrage til butikkens drift.

Er du garant for god stemning og sætter du en ære i at være en god kollega, så passer du godt ind i CHANGE.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
Telenor

Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender.

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går.

Telenor
Gem
Telenor

Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation.

Telenor
HTH
Gem
HTH

Indretningskonsulent

Aalborg SV

Er du klar til at bruge din erfaring fra køkkenbranchen til at sælge et af branchens stærkeste brands? Og brænder du for at give dine kunder en oplevelse i verdensklasse?

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Indretningskonsulent venter der dig et udfordrende mix af opgaver, hvor du varetager køkkensalget fra start til slut, der dækker alt fra rådgivning om valg af materialer og indretning af køkkener til salg af totalrenoveringer. Du bringer derfor både dit kreative talent og din sans for indretning i spil, når du sammensætter unikke produkter og finder løsninger, der passer til din kundes specifikke behov.

HTH
Senzone ApS

Serviceminded medarbejder søges til Senzone i Aalborg

Har du passion for kundekontakt og rådgivning om fødder, samtidig med at du har ambitioner om at være ansvarlig for en butik, så læs med her!

Vi søger en kundeorienteret medarbejder, som tænker på kundernes bedste interesse, og som på sigt skal repræsentere os i Aalborg samt være vores ansigt udadtil – derudover som ønsker at være med til at styrke vores vækst.

Først vil du gennemgå en intensiv træningsperiode på tre måneder i vores butik i Silkeborg, hvor du vil blive grundigt klædt på.

Q8 Danmark A/S

Stop op, der er nyt job på tanken – bliv salgsassistent på én af vores Q8-stationer

Se video om Q8 Danmark A/S som arbejdsplads
 • Vil du tjene lidt ekstra, så der er plads til endnu mere sjov?
 • Kan du se dig selv i en hverdag med sjove øjeblikke, du griner af på vej hjem?
 • Og tanker du op på energi ved at udvikle dig og hjælpe andre?

Du behøver ingen særlig erfaring for at søge…
…men det er vigtigt, at du kan lide at møde en masse forskellige mennesker.

Er du klar til at blive tanket op?

Q8 Danmark A/S
Flügger A/S

Butiksassistent

Hobro

Er du vores nye butiksassistent i Hobro, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter.

Vi tilbyder et godt og uformelt arbejdsmiljø i et professionelt og konceptorienteret selskab med fokus på udvikling af medarbejderne. Du vil have gode muligheder for professionel og personlig succes.

Flügger A/S
Gem
JYSK

JYSK søger elever til JYSK i hele landet

Drømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? Så søg en elevplads i JYSK og få muligheden for at udvikle dig.

Se video om JYSK som arbejdsplads

Du får chancen for at blive en del af en Retail virksomhed, som tilbyder dig en uddannelse og sikrer dig et stærkt fundament til din videre karriere. 70% af vores elever fortsætter i JYSK efter endt uddannelse. Som elev i JYSK får du:

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • En erfaren oplæringsansvarlig til rådighed under din uddannelse
 • Et team der støtter dig – fordi hjælpsomhed og respekt over for kunder og kollegaer er kernen i vores JYSK-værdier
JYSK
Gem
Kvickly

Bagersvend, Kvickly, Aars

Du bliver en del af et varehus med i alt 86 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Danish Agro Shoppen

Butiksassistent

Brønderslev

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr samt at arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her bliver din hobby til dit job.

Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus, og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter.

Gem
Netto

Butiksassistent under 18 år - Aalborg

Aalborg

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Telia Danmark

Kunderådgiver til Hjørring, fultid

Kunne du heller ikke altid sidde stille i skolen? Og havde du svært ved at tie stille, når læreren stod foran tavlen? Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. For hos os kommer du til at bruge dine talegaver og din udadvendte natur – hver dag.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

Gem
Kvickly

Bagersvend, juleassistance, faglært eller ufaglært, Kvickly, Aars

Juleassistance til vores bageri.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

STARK Danmark

Sælger til trælast

Brønderslev

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer?

STARK Brønderslev er vi 21 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Brønderslev og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK Danmark
VORDINGBORG KØKKENET

Køkkenkonsulent

Aalborg SV

Er du klar til et af køkkenmarkedets mest spændende og hæsblæsende jobs?

Er du en engageret ildsjæl, som sætter fokus på kundernes behov? Er du danmarksmester i at få lukket en handel? Så er det dig vi mangler til at udvide vores team i Aalborg.

Vi VIL altid yde den bedste service! Dette gør vi ved et smil på læben og en oprigtig interesse i kunden og kundes behov. Som vores nye supersælger skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke er ens - de kan oftest gå stærkt.

Din motivation er glade kunder, ordentlig salgsarbejde, succes, opfylde drømme, gøre en forskel og frihed under ansvar.

VORDINGBORG KØKKENET
SuperBrugsen

Bagersvend, SuperBrugsen, Vejgaard

Aalborg

Vi er en travl butik med mange dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Louis Nielsen A/S

Optiker

Frederikshavn

Som optiker i Louis Nielsen bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdspladsHos Louis Nielsen har vi stor fokus på at hjælpe vores kunder med at bevare deres gode syn, så de kan leve med størst mulig livskvalitet. Det bidrager du til ved at foretage synstest til ekspert præcision og give den bedst mulige rådgivning i valg af briller og kontaktlinser.

Louis Nielsen A/S
SuperBrugsen

Delikatesseassistent SuperBrugsen Vodskov

Vodskov

Du bliver en del af en butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV