277 job matcher din søgning 277 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
YouSeeDeltid salgskonsulent

YouSee, Randers

Vi søger lige nu en 9 timers deltid til en virksomhed, som er i gang med en banebrydende udvikling. Måske er vi det perfekte match?

En hverdag i YouSee butik er perfekt for dig, som har gåpåmod, øje på bolden og helt naturligt gør lidt ekstra for teamet, for kunden, og for at nå målet. DU har muligheden for at blive en del af en af de første virksomheder i Danmark, faktisk i hele verden – der går all-in på agil tankegang.

Hverdagen i butik er helt speciel – ja faktisk vil du aldrig opleve to ens dage. Som medarbejder i YouSee, er du netop vores ansigt udadtil, og du vil møde kunderne i butikkerne, hvor du her leverer topklasse rådgivning, oplevelse samt salg af de bedste YouSee-løsninger til vores kunder. Du bliver stærk på salgsteori og kundetyper, så du er klar til at skabe resultater!

SuperBrugsenSalgsassistent Kasse, SuperBrugsen Galten

SuperBrugsen

SuperBrugsen Galten er områdets førende madbutik.

Vi tilbyder:

 • Ugentlig arbejdstid på 37 timer tidsbegrænset til 31/7-2022 med mulighed for forlængelse
 • Supergode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice så hver enkelt kunde får en unik oplevelse
 • Vareopfyldning i områder omkring kassen
KvicklyDelikatesseassistent, deltid, Kvickly Veri Center, Risskov

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 104 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsæde
 • Løn efter overenskomst
 • Fast aftalte vagter og gode arbejdsforhold

Opgaver:

 • Være synlig og hjælpe kunderne
 • Betjent disk
 • Medvirke til god service og orden
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Kjellerup

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

PlantoramaElev havecenter, Plantorama Tilst

Plantorama

Har du et stort gåpåmod og en naturlig flair for salg og kundeoplevelser? Har du grønne fingre og er vild med alt der gror? Kunne du samtidig tænke dig at blive del af en spændende virksomhed i vækst? Så er det måske dig vi står og mangler som elev i vores havecenter i Plantorama Tilst.

Som elev i Plantorama kan vi tilbyde dig en spændende og solid uddannelse som salgsassistent. Her får du både gennem skoleophold og praktik, en unik mulighed for at kombinere din interesse for salg og jord under neglene.

Du vil blive en del af et fantastisk team med erfarne og gartneruddannede kollegaer, hvor særligt samarbejde, faglighed og fællesskab er i fokus. I Plantorama har vi et tydeligt fokus på dig og din udvikling. Vi sætter en ære i at spotte vores egne talenter, og hjælpe dig med at udvikle din karrierevej.

SkousenVi søger en sælger hos Skousen Holstebro

Skousen

Som sælger hos Skousen Holstebro bliver du en nøglemedarbejder i butiksteamet, hvis fornemmeste opgave er at give kunderne gode købsoplevelser. Dit daglige arbejde bliver at sikre, at de produkter vi har i butikken opfylder kundernes behov bedst muligt.

Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og god kunderådgivning. Vi sætter en ære i at sikre, at kunderne får den bedste handel. Du får frihed under ansvar og en hverdag med stor variation i opgaverne. Din produktviden og evne til at rådgive kunderne er en væsentlig del af købsoplevelsen hos Skousen, så en grundig oplæring i vores produkter er en selvfølge.

føtexDelikatesseelev - Aarhus C

føtex

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Brabrand

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg samtidig med at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Brabrand er vi 11 medarbejdere, der målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Aarhus og omegn.

STARK A/S
fakta a/s
Salgselev, Fakta Hinnerup

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid, og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
Telia DanmarkKunderådgiver til Telia Viborg, fuldtid

Telia Danmark

Elsker du at møde nye mennesker? Og er du typen, der får snakket med alle i lokalet, når du er til fest – ligegyldigt om det er med Hipster-Helle, IT-nørden Ida eller camping-entusiasten Carsten?

Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. Start din karriere hos os – så skal vi nok lære dig alt det, vi ved.

”Jeg har udviklet mig meget, siden jeg startede. Jeg fik masser af oplæring og allerede efter 2 uger var jeg klar til at stå på egne ben,” fortæller Amira, der er kunderådgiver ligesom dig. Hun har tidligere arbejdet i en tøjbutik.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil, lytter til deres behov og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100 % i centrum.

name it
Salgsassistent

name it, Aarhus

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Bruuns Galleri bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
name it
Salgsassistent

name it, Viborg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Viborg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Louis Nielsen A/S
Optiker til Ryesgade

Louis Nielsen A/S

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
 XL-BYG,
Trælastsælger

XL-BYG, Vorup

Du kender dygtige Gør-det-selv folks udfordringer og er en stærk salgsrådgiver inden for byggematerialer, hvor den daglige kundekontakt er omdrejningspunktet for din hverdag.

Til vores forretning i Vorup søger vi en dygtig trælastsælger der stortrives med samhandlen med vores private kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Planlægge og strukturere en til tider hektisk hverdag
 • Projektsalg, der giver kunderne værdi
 • Være kundens naturlige og foretrukne sparringspartner
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Aktivt vedligeholde og udbygge salget til nuværende og fremtidige kunder
XL-BYG
 XL-BYG,
Handelselev

XL-BYG, Vorup

XL-BYG Vorup søger en udadvendt og motiveret elev med stort salgstalent.

XL-BYG Vorup kan give dig en god og fremtidssikret uddannelse som handelsassistent. Som elev i vores Trælast vil du lære alt om salg af træ og byggematerialer til vores private kunder. Du vil få solidt produktkendskab, så du kan vejlede og rådgive kunderne til den bedste løsning til deres projekt.

XL-BYG

Du vil blandt andet blive uddannet i:

 • Salg og service til mange forskellige kunder
 • Salgets faser og kundebetjening
 • Tage ansvar og træffe beslutninger
 • Behandling af kundeanalyser
XL-BYG
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Herning

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
SuperBrugsenKok eller Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Karup

SuperBrugsen

SuperBrugsen i Karup søger den næste superstjerne til delikatessen!

I SuperBrugsen ELSKER vi mad! Gode produkter, råvarer, madlavning og hvad dertil hører. Vi elsker at snakke det, leve det og ikke mindst levere det på daglig basis til vores skønne kunder! Vi søger derfor nu vores nye ’madnørd’ til vores dygtige hold i delikatesse og slagter, som kan bidrage med en kæmpe mængde passion og energi når det kommer til mad! Lyder det som dig, så læs videre nedenfor!

Opgaver:

 • Alle forfaldne opgaver i en moderne delikatesseafdeling (smørrebrød, tapas, anretninger m.m.)
 • Tilberede mad ud af huset fra vores store katalog
 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
PIECES
Visual Merchandiser

PIECES, Aarhus

Har du kendskab til merchandising fra modebranchen? Kan du inspirere vores kunder og sikre det rette udtryk i vores butikker samt shop in shops? Så har vi en unik mulighed til dig!

Som Visual Merchandiser er din primære opgave at skabe optimale rammer for øget salg i vores butikker. Gennem visual merchandising og udvikling af butikspersonalet, sikrer du, at PIECES’ butikker og shop in shops altid er inspirerende, indbydende og ikke mindst har de rette betingelser for succes. Du coacher og udvikler butikspersonalet, så de får en række værdifulde værktøjer, der støtter og udvikler fokus på driftsoptimering. Du kommer ydermere til at arbejde med salgsoptimering og varepræsentation i tæt samarbejde med vores retail- og salgsafdeling.

PIECES
SuperBrugsenSalgsassistent Tørvarer, Superbrugsen Gedved

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende job, hvor du selv får lov til at sætte dit præg på din afdeling
 • Teamarbejde med dine kolleger
 • Et job med udviklingsmuligheder

I samarbejde med de andre medarbejdere i huset skal du sikre, at huset og din afdeling altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel.