166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 166 resultater.
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Herning

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen, Vesterbro Torv, Århus C

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 58 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Produktion af delikatesse
XL-BYGIntern sælger til XL-PRO hos XL-BYG Gjern

XL-BYG, Gjern

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg? Så er du måske vores kommende sælger!

Hos Tømmergaarden Gjern søger vi en sælger, som har erfaring med B2B-salg og gerne fra vores branche, og som brænder for at give vores mange kunder den allerbedste service!

Du trives i et håndværkermiljø, hvor du gennem opbygning og vedligehold af relationer er med til at skabe salg og løsninger i tråd med vores kunders behov.

Vi søger en ny kollega, som trives med en travl og dynamisk hverdag. Som arbejder struktureret og derved medvirker til fortsat udvikling af vores forretning til værdi for både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

KvicklySalgsassistent, Coop Oline, Kvickly, Holstebro

Kvickly

Vil du gerne arbejde i byens bedste butik? Og vil du være med til at udvikle en ny og spændene afdeling? Så læs videre NU.

Online køb af dagligvarer er i vækst, og vi søger en salgsassistent (30-37 timer pr. uge) som sammen med det øvrige team kan udvikle dette område.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du bl.a. sikre, at ordrerne bliver pakket til tiden og at egenkontrol er udført. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • varebestilling
 • egenkontrol
 • udlevering af ordrer
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hammel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 50 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
IN-STORE A/SMotiveres du af en alsidig og fleksibel hverdag, hvor du arbejder med landets førende brands?

IN-STORE A/S

Der skal trimmes hylder og fyldes varer op, så butikken er 100 % klar, når kunden kommer for at handle. Og derfor søger vi netop nu dygtige merchere til Djursland-området.

Du indgår i et team af merchere, og din primære arbejdsopgave er, at du i samarbejde med os, den butiksansvarlige og konsulenten planlægger dagens opgaver. Du pakker varer ud, fylder op i forhold til space og etablerer udstillinger, så det fremstår perfekt, når du forlader butikken efter endt arbejde.

IN-STORE tilbyder:

 • Et selvstændigt og fleksibelt deltidsjob, hvor du selv planlægger opgaverne.
 • Et job, som med fordel kan kombineres med andet job, egen virksomhed el.lign.
 • Arbejdstid 25 timer+ pr. uge
KvicklyLedertrainee, Kvickly, Viby

Kvickly

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

3Butikskonsulent

3, Silkeborg

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

NettoSalgsassistentelev - Beder

Netto

Som elev i Netto venter der dig en travl, spændende og indflydelsesrig elevtid. Du får en af Danmarks bedste elevuddannelser, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på Netto.

Der er travlt i Netto, og du bliver en vigtig del af et team på mellem 15 og 30 medarbejdere. Størstedelen af din elevtid vil du tilbringe i din egen butik, hvor du kommer til at løse alle typer af opgaver og hvor du får en grundig og vigtig viden om blandt andet varer, service, IT og økonomi. Du vil også få en teoretisk viden om netop det, som er vigtigt i butikken på dine skoleophold på vores eget kursuscenter i Ebeltoft.

Du lærer med andre ord: Godt købmandskab. Du vil opleve, at hvis du viser resultater, så får du hurtigt dine egne ansvarsområder.

Vi ønsker, at vores elever i Netto skal (kan) tage en uddannelse med internationalt perspektiv på fremtiden. Derfor har vi som noget helt nyt en uges ophold i udlandet som en del af vores elevuddannelse.

BilkaSalgsassistentelev til Home - Tilst

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med:

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning
 • drift af varehuset
KvicklySalgselev Food, Kvickly Grenaa

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly i Grenaa og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Telia DanmarkRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I BRUUNS GALLERI I AARHUS

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores nye butik i Bruuns Galleri Aarhus.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Aarhus består af 7 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

Kvik A/SMålrettede og erfarne køkkensælgere

Kvik A/S, Egå

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder.

Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning baseret på dit salg. Endvidere skal du forvente et tæt samarbejde og sparring med butikschefen og virksomhedens øvrige konsulenter, der alle har samme mål og at skabe resultater og gode kundeoplevelser.

Kvik A/S
SuperBrugsenSlagterelev, SuperBrugsen, Glesborg

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

Bliv slagterelev i SuperBrugsen Glesborg. Vi fokuserer på arbejdsglæde, høj kvalitet, service, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold. Selv når tingene går stærkt, er der stadig plads til at give highfives.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse. Få venner for livet og en fed elevtid
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hammel

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 50 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter overenskomst
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Dagrofa Foodservice
Weekendarbejdere

Dagrofa Foodservice, Viborg

Dagrofa Foodservice Viborg søger nu flere weekendmedarbejdere med faste weekendvagter og som afløsere ved ferie og fravær. Du bliver en del af et engageret team, hvor vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste service.

I Dagrofa Foodservice Viborg arbejder vi som et team og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Du skal være klar til at tage aktivt del i de mange og forskelligartede opgaver, der følger med, når man er ansat hos os – med alt fra vareopfyldning og kassebetjening til modtagelse af tom emballage.

Dine primære opgaver vil være at fylde varer op, trimme hylderne i butikken, sørge for der er ryddeligt og rent i butikken samt betjene kunderne ved kassen.

Vi tilbyder

 • At blive del af et engageret team af kolleger
 • Et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Royal Unibrew A/S
Ferieafløser - Salgskonsulent til Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew A/S, Viborg og Silkeborg

Royal Unibrew søger Salgskonsulenter/Ferieafløsere til at hjælpe os i sommerperioden fra nu og indtil august, så har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. Faxe Kondi, Royal, Heineken, Pepsi og Egekilde - der er dybt involveret i sport, festivaler og masser af musik?

Som ferieafløser skal du pleje og vedligeholde relationer og salg til vores B2B-kunder i detailhandelen og samtidig sikre, at udstillinger og produkter præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne.

Du bliver en del af vores Field Force som dækker dagligvarehandlen i hele Danmark. Field Force er en helt central del af vores dynamiske og udviklingsorienterede Retail-organisation.

Royal Unibrew A/S
XL-BYGSælger til XL-PRO hos XL-BYG Viborg

XL-BYG, Viborg

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg – meget gerne fra byggebranchen? Så er du måske vores kommende sælger!

Hos Tømmergaarden Viborg søger vi en sælger med erfaring, som brænder for at give vores mange professionelle kunder den allerbedste service!

Du trives i et håndværkermiljø, hvor du gennem opbygning og vedligehold af relationer er med til at skabe salg og løsninger i tråd med vores kunders behov.

BilkaSlagtersvend - Tilst

Bilka

Bliv slagtersvend i Bilka, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Hos Bilka har vi høje kvalitetskrav. Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, fisk og delikatesseretter. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, importeret kobekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver inkluderer

 • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
 • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
 • forberedelse og tilberedning.
SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Glesborg

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

Bliv delikatesseelev i SuperBrugsen Glesborg. Vi fokuserer på høj kvalitet, godt sammenarbejde og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.