146 job matcher din søgning 146 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
YouSee

Salgskonsulent søges til YouSee Aarhus City

Aarhus

Vil du være verdensmester i gode kundeoplevelser? Så kom og vær med i Aarhus City butikken.

Som salgskonsulent i YouSee får du masser af spændende opgaver. Her er to dage ikke ens – og du kan se frem til at hjælpe vores kunder både i butikken, via telefon og måske endda til events i dit lokalområde. Synes du, det lyder voldsomt? Bare rolig. Der er et team af kolleger bag dig, og de er altid klar til at hjælpe.

Gem

Salgsassistent med leder potentiale søges til MENY Låsby

Låsby

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste fødevaremarked? Så er du måske den MADarbejder, vi søger.

Arbejdsopgaver:

  • Varebestilling og prisstyring
  • Vareopfyldning
  • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger
Meny
Gem
name it

Construction Project Manager

Brande

Kunne du tænke dig at blive omdrejningspunktet for vores internationale butiks- og shop-in-shop-ekspansion?

Udover personaleansvaret for teamet, som du leder og udvikler, vil din overordnede opgave være at sikre en optimal proces for etablering af vores nye butikker. Du er med i de forskellige butiksetableringer fra start til slut, hvilket bl.a. indebærer den administrative kontrol med de enkelte projekter, hvor du tilsikrer et konstant overblik og sikring af, at alle delmål og tidsplaner overholdes.

Dansk HøreCenter

Salgs- og serviceassistent

Holstebro og Viborg

Som salgs- og serviceassistent er du første kontakt, når kunden besøger vores hørecentre. Med din velkomst og din assistance får du væsentlig indflydelse på kundens første indtryk af Dansk HøreCenter, og i samarbejde med afdelingens audiologist bliver du nøglemedarbejderen, der sikrer, at kundeoplevelsen er i verdensklasse.

Du bliver en del af en arbejdsplads hvor kundeservice og medarbejdertrivsel er i højsædet. Vi lægger vægt på arbejdsglæde, faglig udvikling og trivsel. Vores kultur har stort fokus på åbenhed, tillid og fælles indsats.

Gem
ILVA

Sælger

Silkeborg

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

  • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
  • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
  • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?

Se video om ILVA som arbejdspladsSom sælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder.

ILVA
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Ekspedient til FTZ Silkeborg

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, har du et stort servicegen og søger du nye udfordringer?

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne. Du sikrer, at kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr.

Du får god onboarding til FTZ og oplæring i vores systemer og et spændende job med en alsidig hverdag med gode kollegaer og en fri omgangstone.

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Herning søger salgsassistent til Frostafdelingen

Herning

Trives du med kundekontakt og kan du tage ansvar i de daglige opgaver? Er du selvkørende og initiativrig, så glæder vi os til at høre fra dig!

Du bliver en del af et engageret team, der kommunikerer i en uformel omgangstone, sætter kunderne først og hvor vi har den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Det forventer vi også at du bidrager til, så vi fastholder den høje trivsel og det stærke team.

Dagrofa Foodservice
Gem

Slagtersvend søges til MENY Langenæs

Aarhus C

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vi er det lokale kulinariske fyrtårn, som kunderne besøger, når de skal have professionelle udskæringer fra faglærte slagtere.

Det er også ved slagterdisken, at kunderne henter inspiration til hverdagens retter, får nye opskrifter med hjem eller hører om de nyeste madtrends.

Meny
Gem
YouSee

Salgskonsulent søges til YouSee i herningCentret (Barselsvikariat)

Vil du være verdensmester i gode kundeoplevelser? Så kom og vær med i Herning-butikken.

Som salgskonsulent i YouSee får du masser af spændende opgaver. Her er to dage ikke ens – og du kan se frem til at hjælpe vores kunder både i butikken, via telefon og måske endda til events i dit lokalområde. Synes du, det lyder voldsomt? Bare rolig. Der er et team af kolleger bag dig, og de er altid klar til at hjælpe.

Vi gør, hvad vi kan for at skabe en udviklende og sjov hverdag, hvor du og dine kollegaers succeser bliver fejret i hele organisationen.

Friluftsland A/S

Deltidsmedarbejder

Herning

Bliv en del af et helt nyt og stærkt team!

Vi skal til november åbne en ny butik i Herning, og til at hjælpe med at skabe byens bedste outdoor-butik søger vi en håndfuld dedikerede deltidsmedarbejdere. Du kan være spejder, klatrer, vandrer, jæger, studerende eller meget andet.

Vi tilbyder et åbent arbejdsmiljø med mulighed for at præge ens egen arbejdsdag, og du vil opleve et stærkt sammenhold i et team bestående af friluftsaktive kollegaer.

Friluftsland A/S
Gem
XL-BYG

Salgsassistent til vores VVS- eller EL-afdeling

Randers SV

Har du erfaring med salg og disponering af VVS-/ EL-sortiment? Søger du en udfordrende og afvekslende hverdag i et byggemarked? Så er dette job sikkert noget for dig!

Arbejdsopgaver

  • Salg til og servicering af vores loyale kunder
  • Disponering af VVS-/ EL-sortimentet
  • Opbygning af inspirerende udstillinger

Du vil blive en del af et engageret medarbejderteam, og vores erfarne kollegaer vil støtte dig i oplæringsfasen.

XL-BYG
Gem
XL-BYG

Salgsassistent til XL-BYG Sunds byggemarked

Sunds

Er du sælgeren, der kan tale med alle kundetyper, der stortrives med masser af kundekontakt og nyder at lave kundeløsninger/salg ud fra vores bredde produktsortiment?

Som salgsassistent arbejder du tæt sammen med dine kollegaer, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidigt er du også med til at sørge for, at butikken fremstår indbydende og inspirerende.

XL-BYG
Gem
XL-BYG

Salgsassistent med interesse for værktøj, VVS og arbejdstøj til XL-BYG Thorsøs byggemarked

Thorsø

Nyder du at snakke med forskellige kunder hverdag? Elsker du et stort produktmiks og vil være stolt af at sælge værktøj og alt, hvad der hører til?

Vi har travlt hos XL-BYG Thorsø. Derfor leder vi efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i vores byggemarked.

Som salgsassistent arbejder du tæt sammen med dine kollegaer, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidigt er du også med til at sørge for, at butikken fremstår indbydende og inspirerende.

XL-BYG
Gem
ONLY

Merchandise Responsible

Brande

Are you an energetic and creative Visual Merchandise Responsible who wants to take responsibility of the visual expression at ONLY STORES in France?

As our new Visual Merchandise Responsible, you become part of our Merchandise Department, which is a very dynamic and vibrant team driven by the passion to make a difference.

Gem
føtex

Salgsassistent til Frugt og Grønt - Skanderborg

Skanderborg

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Du bliver en vigtig del af en hverdag, der byder på stor variation, og du lærer at læse den situation, du befinder dig i, samtidig med at du bliver styrket i kommunikation og konfliktløsning.

Gem
Skousen

Montør/sælger

Holstebro

Som montør/sælger hos Skousen Holstebro bliver du en vigtig del af butiksteamet, hvor vi sammen sikrer, at Holstebro får verdensklasse hvidevare-service.

Dit daglige arbejde vil være at sikre levering og montering af hvidevarer til vores mange kunder. Du skal være i stand til selv at tilrettelægge din dag, så det passer med levering af hvidevarer ift. kundernes ønsker.

Vi tilbyder et hold af gode kollegaer og en hverdag med frihed under ansvar.

Gem
Telenor

Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender.

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går.

Telenor
Gem
Telenor

Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation.

Telenor
3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3butikken Bruuns Galleri

Aarhus C

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet.

3
STARK Danmark

Weekendsælger til butikken

Risskov

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov?

I STARK Risskov er vi 28 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder fra hele landet. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV