61 job matcher din søgning 61 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 61 resultater.
Humac A/S
Sælgere til butikker i hele landet

Humac A/S

Vores 22 butikker er livsnerven i Humac, og vi leder hele tiden efter nye kolleger. Vi søger i hele landet, både efter sælgere på fuld- og deltid. Som sælger i Humac er det din opgave at give kunderne en enestående oplevelse og at hjælpe til med at udvikle salget.

Humac A/S

Som sælger hos Humac arbejder du hver eneste dag med et af verdens fedeste brands. Din hverdag bliver ikke kedelig – den bliver travl, udfordrende, inspirerende og fyldig, med en masse fantastiske kolleger.


Opgaverne som sælger er mange – du skal blandt andet

 • Give vores kunder en fantastisk oplevelse når de handler hos Humac
 • Gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken
 • Opnå budgetter
 • Sikre at butikken står helt skarpt
Humac A/S
SuperBrugsenSalgsassistent, Postbutik, SuperBrugsen, Trørød

SuperBrugsen

Vi er 60 ansatte og er nærområdets største butik. Der er gode offentlige transportmuligheder til butikken.

Vi tilbyder:

 • Et job på deltid 28 timer pr. uge med fri hver weekend
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

Som salgsassistent i Postbutikken er du vores ambassadør for de mange kunder der dagligt benytter denne service. Du forstår at sætte kunderne i fokus og yde den service der skal til for at de får den bedste oplevelse hver gang.

Dit ansvar er den daglige håndtering af postforretninger, afsendelse og udlevering af pakker. Dertil kommer diverse ad hoc-opgaver.

SB Butiksservice
DIY-servicekonsulent – skab succes for vores kunder

SB Butiksservice

Vil du opstille vores kunders produkter i varehusene og butikkerne, så de sælger godt?

Du står for vareopsætninger og bestillinger i byggemarkeder. I butikkerne er du vores kunders ambassadør, for du sikrer, at deres produkter står knivskarpt. Samtidig er dine gode kolleger altid klar med sparring.

”Du bruger typisk en hel dag i butikken, hvor du sætter op mod 10 kunders produkter op. Du kontrollerer, hvordan kundens område ser ud, når du kommer, fylder op fra varelageret og tjekker for reklamationer. Samtidig samarbejder du tæt med butikkens personale, så du også sætter dig ind i og opfylder deres behov,” fortæller din nye chef, Maj Britt Borchert.

SB Butiksservice
Aarstiderne
Elev til gårdbutikken

Aarstiderne, Humlebæk

Du vil gennem din elevtid tage del i mange spændende opgaver og lære at indgå i et stærkt team, der står klar til at tage imod dig, og dele deres viden med dig.

I gårdbutikken møder du jordens bedste økologiske råvarer, i form af udvalgte specialiteter, delikatesser samt de måltidskasser, der hver uge lander på dørtrin landet over.

Det er essentielt, at alle besøgene får den bedste oplevelse, og den skal du være med til at give dem.

Du vil lære at:

 • håndtere alle varerne og varernes kvalitet
 • betjene og rådgive kunder
 • varetage varebestilling og opfyldning
Aarstiderne
ALDI DanmarkUngarbejder - Jægerspris

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I LYNGBY

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Lyngby

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i består af 6 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

MenySalgsassistent til frugt og grønt

Meny, Hørsholm

MENY Hørsholm er byens og lokalområdets førende fødevaremarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grønt sortiment til vores kunder alle ugens dage. Du bliver en del af en afdeling bestående af fire fuldtidsansatte, som alle brænder for frugt og grønt.

Vi holder af mad – vi tænker, taler, lever, ånder, sælger og spiser mad.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet frugt- og grøntafdeling
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive og inspirerende indkøbsoplevelse

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

KvicklySalgsassistent Food, Kvickly, Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Louis Nielsen A/S
Optiker

Louis Nielsen A/S, Lyngby

Louis Nielsen har stort fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
PlantoramaSalgsassistent til dyrecentret

Plantorama, Hillerød

Kan du kende forskel på en leguan og en gekko? Har du stor viden om dyr, og erfaring fra butiksbranchen og brænder du for at give kunderne en unik oplevelse sammen med dit team?

Du bliver en del af et dygtigt team, som alle er passionerede omkring dyr. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt, og alle dyr trives.

Som vores nye kollega får du medansvar for at alle dyrene er sunde og raske, og afdelingen altid er trimmet og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • Fodrer og rengør ved dyrene
 • Varebestilling og varemodtagelse/lagerstyring
Drømmeland
Vi søger landets dygtigste Sengerådgiver til Nordsjælland og Storkøbenhavn

Drømmeland

 • Du vil sælge nogle af de allerbedste produkter på markedet
 • Du trives blandt dygtige kollegaer
 • Du yder sublim service til dine kunder
 • Du har allerede vist at du er ekstraordinært dygtig til personligt salg

Hvis du kan genkende dig selv, så har du muligheden for at blive en del af en landsdækkende kæde med succes.

Som sengerådgiver hos Drømmeland sikrer du gennem god behovsafdækning at vores kunder får branchens bedste rådgivning. En god nats søvn har stor indflydelse på livskvalitet og vi arbejder for at kunderne får den perfekte seng leveret til den aftalte tid. Der er mulighed for både fuldtids- og deltidsansættelse.

NettoButiksassistent under 18 år - Vejby

Netto

Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens. Dine opgaver er blandt andet:

 • Kassebetjening
 • Lettere vareopfyldning
 • Oprydning og lettere rengøring af butikken
 • Håndtering af flasker fra flaskeautomat
 • Håndtering af kundevogne og kundekurve

Som butiksassistent er det vigtigt, at du er positiv og serviceminded, så både kolleger og kunder oplever butikken som et rart sted at være, når du er på arbejde.

Du er udadvendt og god til at kommunikere med alle typer af kunder. Mangler du erfaring sørger vi naturligvis for grundig oplæring. Det er et krav, at du er fyldt 15 år, har afsluttet 9. klasse, og at du er under 18 år, da der er tale om en stilling som ungarbejder.

3Butikskonsulent søges til 3Butikken Lyngby

3

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
KvicklyDeltidsmedarbejder, (forområdet), Kvickly, Farum

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med 105 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold og løn efter overenskomst
 • Nogle rigtig gode kollegaer, som giver dig en grundig oplæring
 • Medarbejderbonusordning for dig

Opgaver:

 • Trimning
 • Kassearbejde
 • Kundebetjening
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Frederiksværk

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

POWER A/S
Sælger til POWER i Kongens Lyngby

POWER A/S

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos POWER i Lyngby får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Jobindex A/S

Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde” fortæller sælger Patrick Ask.

POWER A/S
føtexSalgsassistentelev til Frugt og Grønt - Helsingør

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med:

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning
 • drift af varehuset
Reitan Convenience Denmark A/SFoodkoordinator til 7-Eleven Danmark

Reitan Convenience Denmark A/S

Som Foodkoordinator befinder du dig ca. 70 % af din arbejdstid ude i vores butikker på hhv. Sjælland, Fyn og i Jylland. Du skal bistå butikspersonalet med sparring til vores vigtigste kategoriområder nemlig mad, bageri & kaffe.

Du skal sikre, at vores kollegaer i butik får den rette forståelse og læring omkring tilberedning af maden, bagninger, anretninger, placeringer (space) etc. Du skal undervise personalet i dette og bistå med, at alle får den rette viden om ”den gode kundeoplevelse”, så vores standarder for salg af mad, bageri og kaffe bliver ”best in class”.

Når du ikke er i butikkerne, er du på vores servicekontor i Søborg sammen med det øvrige team. Her arbejder du bl.a. med udvikling af E-learningsprogrammer, undervisningsmateriale samt opfølgning på de cases, du nu har med de enkelte butikker. Du vil også bistå teamet med din operationelle viden, så vi sikrer synergierne fra servicekontor til butik.

ALDI DanmarkUngarbejder - Helsinge

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.

Som ungarbejder får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.