6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem

Salgsmedarbejder

Rungsted Kyst

Har du let til smil og trives du i et fællesskab af gode kollegaer?

Indrykket:
3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3butikken Hørsholm

Din væsentligste opgave bliver kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kollegaer. Vi tilbyder en solid lønpakke med fast grundløn, provision, mobil, betalt abonnement, sundhedsforsikring og pension.

3
Gem
Smarteyes A/S

Salgsrådgiver til Hørsholm

Brænder du for mode og accessories, og kan du rådgive i øjenhøjde med kunder, så de får smilet frem og føler sig trygge? Er du klar på en hverdag, hvor du kan præsentere unikke produkter, som ikke kan fås andre steder?

Smarteyes er bygget på og drevet af værdier. Du bliver en del af en optikerkæde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Og hvor du får mulighed for at påvirke din hverdag i butikken. Vi tilbyder dig et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi er sammen om at løfte arbejdsopgaver og sælge det, der er unikt for Smarteyes: Skandinavisk brillemode. Vores mantra er ’frihed under ansvar’.

Gem
Plantorama

Salgsassistent til vores Dyreliv-afdeling

Hørsholm

Er du interesseret i dyr og brænder du for at give kunderne en unik oplevelse sammen med dit team? Så er det måske dig vi mangler! Lige nu søger vi salgsassistenter til en deltidsstilling i vores dyreliv-afdeling i Plantorama Hørsholm.

Du bliver en del af et dygtigt team, som alle er passionerede omkring dyr. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt.

Gem

Kalder alle Natteravne! Circle K Hørsholm søger nu deres nye nattesælger på 25 timer

Hørsholm

Os som arbejder her er vilde med det, og hvis du spørger en af vores uundværlige nattesælgere, hvorfor de elsker at arbejde ved Circle K,...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Pilgrim A/S

Vi søger en salgsassistent til Hørsholm Midtpunkt

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig salgsassistent til en 8-15 timers stilling i vores butik i Hørsholm Midpunkt. Der vil være mulighed for flere timer ved højtider, ferier og sygdom.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV