44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
GASA Odense Frugt - Grønt. a.m.b.a.
Salgskonsulent-udviklingsstilling i Frugt & Grønt

GASA Odense Frugt - Grønt. a.m.b.a.

Drømmer du om at komme på leverandørsiden, og arbejde med den vigtigste kategori i dagligvarehandlen, nemlig ”Frugt og Grønt”, og har du samtidig viljen til at videreuddanne dig, mens du arbejder med salg til dagligvarekæderne, så har vi muligheden.

Hos GASA Odense Frugt - Grønt tilbyder vi nu et forløb, hvor du arbejder som salgskonsulent om dagen, og efter indkøringsperioden læser du, enten HD i afsætning eller tager akademiuddannelsen i salg og markedsføring, om aftenen. Dette så du får kombineret teori og praksis samt udvidet din teoretiske værktøjskasse.

Målet er, at du så snart du har kompetencerne har egne kunder eller produkter, som du er ansvarlig for.

føtexSalgsassistentelev til Nonfood - Middelfart

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Odense

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Optiker til Odense

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
føtexSlagtersvend - Faaborg

føtex

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Som medarbejder i føtex – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i føtex, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver er blandt andet:

 • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
 • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
 • forberedelse og tilberedning.
HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Odense

Hos HTH Erhvervscenter Odense søger vi en erhvervskonsulent til vores Ejendomsafdeling. Vil du arbejde med et af landets mest anerkendte produkter i Europas største køkkenvirksomhed, så har du chancen her. Hos HTH kommer du til at sælge køkkenløsninger til vores mange ejendomskunder, og vil i samarbejde med slutkunder arbejde med design, livsstil og boligindretning. Så har du den rigtige tilgang, som gør vores erhvervskunder trygge i deres beslutninger? Så er du et godt bud på vores nye erhvervskonsulent.

HTH

Du kan se frem til at udvikle dig fra første dag blandt andet via vores eget træningsakademi. Samtidig bliver du en del af et stærkt team i Odense, som du kan trække på og lære af. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor to dage sjældent er helt ens. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok.

HTH
Løvbjerg Supermarked A/SFerskvareansvarlig Løvbjerg Tarup centret, Odense

Løvbjerg Supermarked A/S

Salgsassistent, ferskvare, kød & pålæg

Vi søger en salgsassistent, som skal have ansvaret for vores ferskvareområde, og som i afdelingen skal være med til at sikre super kvalitet, spændende oplæg samt et stærkt sortiment.

Du bliver en del af et tæt team med et super sammenhold, i Løvbjerg sætter vi en ære i at hjælpe hinanden og vi samarbejder på kryds og tværs.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede, og du skal blandt andet løse følgende opgaver:

 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger og smagsprøver
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
Brødrene DahlIntern sælger til Danmarks største VVS-grossist

Brødrene Dahl, Middelfart

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Som intern sælger hos Danmarks største VVS-grossist kommer du til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold og medarbejderudvikling.

Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med din butikschef og den eksterne sælger, ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov – og indfrier deres forventninger.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse både fysisk og telefon, samt udskrivning af ordrer
 • projektstyring af sager.
Brødrene Dahl
KvicklySalgselev, Kvickly Middelfart

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly i Middelfart og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice Odense søger til frugt- og grøntafdeling

Dagrofa Foodservice

Hos Dagrofa Foodservice i Odense søger vi en ansvarsfuld og initiativrig medarbejder med ansvar for vores frugt- og grøntafdeling.

Du bliver tilknyttet vores frugt- og grøntafdeling, som din faste afdeling, og det er netop en af de afdelinger, vi har særligt fokus på at udvikle og skabe vækst i, hvorfor det er vigtigt, at du har gejsten til at gennemføre dette. Dit produktkendskab gør, at du kan rådgive vores kunder professionelt og du kan sikre, at vi altid har de rigtige varer på lager. Din hverdag præges af optimering af egen afdeling kombineret med masser af kundekontakt, pakning af varer til kunder og selvfølgelig deltagelse i butikkens øvrige opgaver.

Vi tilbyder

 • Selvstændigt ansvar for egen afdeling og opgaver
 • Et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive del af et dygtigt team af engagerede kolleger
expert/punkt1Elev

expert/punkt1, Ringe

Har du lyst til at tage en spændende uddannelse i den moderne detailhandel med fokus på elektronik og hårde hvidevarer? Vil du gerne udfordres, og lære om, hvordan en sælger arbejder? Lige nu søger expert & punkt1 Ringe en motiveret elev, der ønsker et solidt springbræt til en karriere hos os eller i detailbranchen generelt.

SOM ELEV HOS OS
Får du en afvekslende og udfordrende hverdag. Masser af hands-on i butikken. Du vil fra dag et blive en del af teamet og kan forvente at få ansvaret for en række opgaver inden for meget kort tid.

Der vil være skoleophold, med fokus på primært punkt1 sortimentet – hårde hvidevarer. Som elev vil du dog naturligt blive oplært i hele butikkens sortimentet, så har du flair i mobil og pc’er vil det være et plus.

VI TILBYDER DIG
Gode kolleger, i en ny og spændende butik, som er i rivende udvikling. Mulighed for at være med til at præge fremtiden for butikken og eventuelt være primus motor for vores SoMe indsats fremadrettet.

Vivaldi v/Birgitte DyreborgButiksassistent søges til Vivaldi – 37 timer

Vivaldi v/Birgitte Dyreborg, Odense

Kunne du tænke dig at arbejde i Brandts Klædefabrik - Byen i Byen - i hjertet af Odense city?

Vivaldi er en dametøjsbutik der har eksisteret siden 1984. Her er ekspedition en selvfølge. Vi forhandler dametøj i høj kvalitet fra f.eks Marccain, Cambio, Stenstrøms, Mac m.m.

Ønsker du at arbejde selvstændigt med faglig kompetence, er du måske den assistent vi søger.

føtexSalgsassistentelev til Textil - Svendborg

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med:

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning
 • drift af varehuset
Pilgrim A/S
Juleassistance til vores butikker

Pilgrim A/S, Jylland og Fyn

Pilgrim søger fleksibel og ansvarlig juleassistance til vores butikker.

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en fantastisk og unik serviceoplevelse, og vores personale er vores vigtigste aktiv for at opnå dette mål.

Vil du være en del af vores team og være med til at gøre en forskel for at opnå nye højder og unikke kundeoplevelser? Så kan det være dig, som vi leder efter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Varemodtagelse og opfyldning
 • Forefaldende arbejde
 • Kundebetjening
Pilgrim A/S
3Butikskonsulent søges til 3Butikken Rosengårdcentret

3, Odense

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Magasin
Juleassistancer i Magiske Magasin

Magasin, Aalborg, Aarhus, Kongens Nytorv, Lyngby, Fields, Odense og Rødovre

Julen er vores travleste periode, og vi har derfor brug for din hjælp til at gøre den magisk. Nu har du chancen for at være med til at levere den bedste juleservice til vores kunder.

”Du møder frisk og veloplagt ind til en spændende og travl arbejdsdag sammen med dine fantastiske kolleger. Din shopmanager har givet dig ansvaret for en af butikkens afgørende funktioner, kassen, hvor du har mulighed for at levere knaldgod service med et smil. Sammen med dine dygtige kolleger hjælper i hinanden med at fylde varer op, så butikken står kniv skarp – fordi uden Magasins stærke holdånd – så kan julen ikke blive magisk."

Magasin
KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Middelfart

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Carl's Jr.Crew - Odense

Carl's Jr.

Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team? Vi søger en engageret og smilende medarbejder til Carl’s Jr. burgerrestaurant.

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 70 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver. Erfaring fra branchen og hygiejnebevis er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Carl's Jr.Crew under 18 år - Odense

Carl's Jr.

Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?

Vi søger en engageret og smilende medarbejder under 18 år til Carl’s Jr. burgerrestaurant. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 70 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver.

BilkaDelikatesseelev - Odense M

Bilka

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at:

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne