15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
YouSeeVi søger Salgselever til Yousee butikker i hele landet

YouSee

Vi søger lige nu de allerbedste salgstalenter!

Salgstalenter som trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter teamet og kollegaerne højt. Hos os er målet udvikling – både personlig og fagligt. Vi sørger for at du igennem din uddannelse, og hverdagen i butikken, vil blive klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Hos YouSee tilbyder vi dig muligheden for at starte på en karriere, der kan tage dig langt - hvor det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats. Du bliver en del af en butikskæde, hvor god stemning og socialt sammenhold gør jobbet, til mere end blot et arbejde. Her bliver selv den lille sejr fejret med highfives og klap på skulderen.

Har du viljen til at lære? Er du klar på at udfordre dig selv? Forventer du at blive den bedste sælger? Er du bedst når du er en del af et stærkt sammenhold? Så mærk suset og Ansøg nu.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Svendborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

BAUHAUS
Salgselever

BAUHAUS

Ønsker du at starte din salgskarriere i en international virksomhed i vækst? Er du engageret, serviceminded, og kan du lide at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, vi leder efter som ny salgselev i branchens bedste byggemarkedskæde.

Under din uddannelse i BAUHAUS vil du møde masser af udfordringer samt muligheder for at lære alt om salg, kundeservice og godt købmandskab. Du vil komme til at arbejde med alle de områder, der er afgørende for at blive en dygtig sælger, eksempelvis kunde- og markedsanalyser, markedsføring, vareeksponering, salgsoptimering, salgets faser samt præsentationsteknik. Du vil få et indgående kendskab til vores brede varesortiment, og du vil dagligt have kontakt til mange forskellige mennesker, både private gør-det-selv-kunder og professionelle erhvervskunder.

fakta a/sSalgselev, Fakta, Nyborg, Skaboeshusevej

fakta a/s

fakta søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid, og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

Lidl Danmark K/SMidlertidig ansættelse som butiksassistent – Jylland og Fyn

Lidl Danmark K/S

Medarbejderne i vores butikker løber ekstra stærkt for tiden for at sikre, at dagligdagens indkøb er en så god og sikker indkøbsoplevelse som muligt i denne ekstraordinære situation, som Danmark befinder sig i lige nu.

For at sikre, at vi fortsat kan tilbyde friske varer på vores hylder, kan vi få brug for flere medarbejdere i vores butikker i en midlertidig periode. Vi rækker derfor ud til alle, der har lyst til at være med på holdet og være med til at gøre en kæmpe forskel i en udfordrende tid.

Som midlertidig butiksassistent bliver din fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder altid kan gøre deres daglige indkøb med friske varer på hylderne. Som hverdagshelt i Lidl vil dine opgaver bl.a. være at:

 • Fylde varer op på hylderne
 • Give vores kunder fremragende service
 • Sørge for, at butikken er ren og flot
Lidl Danmark K/S
føtexBagersvend til føtex - Odense

føtex

Sætter du pris på godt bagerhåndværk?

Brug din faglighed i føtex’ bageri, hvor du bliver omgivet af dygtige kolleger. Her får du gode forhold med fri i helligdagene og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et bagerteam på mellem 10 og 30 medarbejdere – fra bagersvende og bagermestre til produktionsledere og teamkoordinatorer.

Din opgave bliver at deltage i den daglige drift i bageriet, hvor du bruger din faglighed og er med til at sætte en høj standard.

MenySlagtersvend/Mestersvend

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye Slagtersvend/Mestersvend?

Vil du have bedre råvarer mellem hænderne, mere tid til at kæle for dem og større indflydelse på din arbejdsdag? Vil du have flere muligheder for at prøve nyt, tænke selv, tale med kunderne og tale med andre madarbejdere der ved hvad de snakker om? Vil du tage medansvar for væksten og indtjeningen i din afdeling? Og vil du have en masse kollegaer der er passioneret omkring mad og ka' deres håndværk? Så er jobbet noget for dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
ELEVER TIL START 1. AUGUST - TIL NIELSENs BUTIKKER I HELE LANDET

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUX Business med kvalifikationer til detailhandelsuddannelsen med specialer – alternativt STX, HF, HTX inkl. 10 ugers EUS-forløb eller HHX inkl. 5 ugers grundforløb.

NIELSENs
SMOKE-IT ApSButiksassistenter – både fuldtid samt deltid til vores eksisterende team

SMOKE-IT ApS, Odense/Svendborg

Som butiksassistent hos SMOKE-IT bruger du din tid i butikken. Du har fokus på salg og service af vores mange kunder. Du er med til at sikre, at butik og produkter præsenteres indbydende, og du hjælper til efter behov med opfyldning af varer og tager generelt del i dagligdagens udfordringer i en succesfuld butik.

Du evner at sætte dig grundigt ind i SMOKE-ITs produkter og er dygtig til at formidle et budskab. Måske har du allerede et bredt indblik i og kendskab til faglige begreber inden for e-cigaretter som eks. volt, watt, sub-ohm, coils, mods samt VG og PG etc.

SMOKE-IT tilbyder:

 • Gode ansættelsesvilkår, herunder gode lønforhold
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fagligt dygtige og søde kollegaer
 • Grundig oplæring i SMOKE-ITs salgsprodukter.
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Odense

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
Min KøbmandSalgsassistentelev

Min Købmand, Gudme

Min Købmand i Gudme søger en salgsassistentelev, som har lyst til at uddanne sig inden for dagligvarer og samtidig blive klædt på til en fremtid i detailhandel generelt. Vi tilbyder en hverdag præget af kundekontakt, disponering og eksponering af varer og salg i samarbejde med et team af dynamiske medarbejdere.

Har du lyst til at arbejde i en butik, hvor hverdagen er udfordrende og præget af selvstændighed og frihed under ansvar? Har du lyst til en uddannelse for livet? Så er dette måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Opbygning af inspirerende udstillinger

Uddannelsen som salgsassistentelev tager 2 år, hvor du veksler mellem skolen og butikken. Skoleopholdene foregår i Randers, hvor vi samler alle vores salgsassistentelever fra hele Dagrofa-koncernen

Struktureret og detaljeorienteret Vareopfylder til BAUHAUS Odense
BAUHAUS er i fortsat vækst, og lige nu har vi brug for en struktureret Vareopfylder.
Bauhaus, Odense
Bauhaus
Teamkoordinator til Frugt og Grønt - Odense M
Har du lyst til at arbejde med varebestillinger, markedsføringsplanlægning og varepræsentationer?
Bilka, Odense M
Bilka
Medarbejder til delikatessen - Odense SØ
Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder?
føtex, Odense SØ
føtex