10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Farum

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Q8 Danmark A/SSalgsassistent til natarbejde hos Q8 Farum

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Da du passer butikken alene om natten, følger der et stort ansvar og en stor frihedsgrad med jobbet, som du skal være parat til at forvalte. Du skal være skabt af et særligt stof, vide hvad det indebærer og kræver at vende op og ned på dag og nat. Du skal trives med den frihed, det giver dig at arbejde, når andre sover, og i stedet sætte stor pris på at have fri i de lyse timer.

Meny
Gourmetslagterelev

Meny, Værløse

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye Gourmetslagterelev?

Vi lærer dig ikke kun at skære bøffer. Vi lærer dig også, hvordan du skaber uforglemmelige madoplevelser i Danmarks førende fødevaremarked. Hvordan den gode smag og gode råvarer, krydret med din håndværksmæssige snilde, går op i en højere enhed. Hvordan du skaber glade kunder.

At være Gourmetslagterelev er for dig, som vil være stolt af dit håndværk. Dig, som vil mennesker. For dig, som vil være en del af et unikt koncept, hvor fødevare- og madoplevelser udgør det helt centrale omdrejningspunkt. For dig, som måske en dag vil lede din egen slagterafdeling.

Bliv gourmetslagterelev i MENY Værløse og få:

 • Lækre kvalitetsråvarer mellem hænderne allerede fra første dag.
 • Udfordret dine forventninger til, hvordan råvarerne kan tilrettes, præsenteres og opleves af kunderne.
 • Mulighed for at udforske og eksperimentere med råvarerne; fra kød, pølser og postejer, til fisk og fjerkræ.
Meny
KvicklyBagersvend, Kvickly Værløse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 95 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • En butik hvor fællesskab og arbejdsglæde er meget vigtigt for os
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
KvicklySalgsassistent Kasse, Kvickly Farum

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 110 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen, kiosk el. bager
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

L. Vang ApSButiksmedhjælper med administrative skills

L. Vang ApS, Værløse

Er du en skøn, energisk og udadvendt type, som trives i en travl og uformel hverdag med mange skiftende arbejdsopgaver, har et godt humør og let til smil, så vil du trives i dette spændende job.

 • Vild med salg og et travlt kundemiljø
 • Fleksibel og god teamplayer
 • Kan godt li’ lørdagsvagter
 • Ca. 20-30 timer om ugen

I slutningen af 2020 blev VANG – det gode liv udnævnt som gazellevirksomhed. Vi ekspanderer fortsat – så har du lyst til at være en del af et skønt team som er i udvikling, er det dig, vi gerne hører fra.

Trælastsælger til Fog Farum
Johannes Fogs trælastforretninger og byggecentre er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – både i forhold til kunder og medarbejdere.
Johannes Fog, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Trælastdisponent til vores butik i Farum (37 timer)
Johannes Fogs trælastforretninger og byggecentre er stedet hvor kvalitet og service er i højsædet – både i forhold til kunder og medarbejdere.
Johannes Fog, Farum
Jobcenter
Indrykket: