5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hungry.dk ApS
Hungry søger bude i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers, Silkeborg, Næstved, Kolding, Viborg og Horsens

Hungry.dk ApS

Vi søger lige nu dedikerede Hungry bude, der har lyst til at levere lækker take away for Hungry i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers, Silkeborg, Næstved, Kolding, Viborg eller Horsens. Som Hungry bud leverer du take away fra restauranter til vores sultne kunder med din egen cykel, scooter eller bil. Som bud har du en høj grad af fleksibilitet og det er derfor det perfekte arbejde til dig, der gerne vil bestemme over dine egne arbejdstider.

Hvad tilbyder vi:

  • Fleksible arbejdstider - du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde
  • Tjen gennemsnitligt 125-185 kr. i timen
  • Rabatkode til Hungry.dk
  • Fordelagtige bonusser
  • Rider Help Center der gør det let for dig at være freelancer
Hungry.dk ApS
Just-Eat.dk ApSJust Eat søger cykelbude til Odense (sommervikariat)

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at cykle? Just Eat søger friske og imødekommende cykelbude, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter. Er det dig?

Som bud for Just Eat repræsenterer du virksomheden i Odenses gader. Din opgave bliver at afhente mad fra vores restauranter og bringe den hjem til vores sultne brugere. I øjeblikket er vi på udkig efter nye medarbejdere der kan arbejde for os i sommerperioden (uge 27-31).

Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet 17.30-21.00 mandag-torsdag og i tidsrummet 16.30-22.00 fredag-søndag. Du vil indgå i en fast vagtplan med 2-5 vagter om ugen, hvoraf gennemsnitlig én vagt ligger i weekenden.

Vi tilbyder et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Vi tilbyder ligeledes et job med masser af mulighed for frisk luft og god motion, alt sammen betalt.

Just-Eat.dk ApSJust Eat søger chauffører til hele Danmark (sommervikariat)

Just-Eat.dk ApS, Horsens, Odense, København, Herning, Aalborg og Aarhus

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og er du ledig i sommerperioden? Kan du lide at køre bil? Så læs videre, for så er det måske lige dig vi leder efter!

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i den by, du arbejder i. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i din by. Vi søger medarbejdere til følgende byer: Horsens, Odense, København, Herning, Aalborg og Aarhus.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 10.00-23.00 mandag-søndag. Du vil indgå i en rullende vagtplan med 2-6 vagter om ugen, hvor vi forventer at du kan arbejde min. 2 weekender om måneden (men gerne mere).

Som sommervikar hos Just Eat får du et fleksibelt og selvstændigt job med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team.

Jysk Gas og Teknik ApSMedarbejder til butik/lager samt varekørsel i gas- og svejsebranchen

Jysk Gas og Teknik ApS, Svendborg

Vi søger en fleksibel og alsidig medarbejder til vores gasdepot og svejseudstyrsbutik i Svendborg.

Vi er en lille familieejet virksomhed, som har specialiseret os i svejseudstyr og levering af industrigas og propangas til vores kunder.

Arbejdsopgaverne består primært i

  • at ekspedere kunder, der afhenter gas og køber svejseudstyr i butikken
  • modtage ordrer på telefon samt indtastning af disse
  • varebestilling (primært gas)
  • udkørsel med gas til nærliggende industrikunder

Du bliver en del af et familiært og uformelt fællesskab, hvor der er højt til loftet og humor er en del af hverdagen.

Just-Eat.dk ApSJust Eat søger cykelbude til vores topmoderne el-cykler i Aalborg, Aarhus, Odense og København!

Just-Eat.dk ApS

Er du en ægte cykelentusiast? Just Eat søger friske og imødekommende cykelbude til vores spritnye og super hurtige Just Eat el-cykler. Er det dig?

Som bud for Just Eat repræsenterer du virksomheden i de danske gader og stræder. Vores uniformer og cykler er meget synlige i bybilledet, hvorfor vi lægger stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave vil være at hente mad og bringe den hjem til vores sultne kunder på el-cykel.


Are you a true cycling enthusiast? Just Eat is looking for fresh and welcoming couriers for our brand new and super fast Just Eat electric bicycles. Is that you?