14 job matcher din søgning 14 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Gorillas Technologies Denmark ApS Rider

Gorillas Technologies Denmark ApS, Copenhagen

Hello there! Be the next king or queen of the jungle! Do you love biking, have a great attitude and want to make some extra money while meeting a bunch of cool people?

Gorillas is a tech-based company that makes grocery deliveries to your door – incredibly quickly. We are growing fast and since August 2021 we have rocked the Danish grocery market! Our customers order their daily groceries by using our app, sitting in the comfort of their own homes.

What do you need to start rocking with us:

  • CPR-number
  • Danish bank account
  • Ability to speak English
  • Can-do attitude, great service mindset and a willingness to kick a**
Gem
dao
Bude

dao

Bude til hele landet søges.

Vores kunder får altid høj service - og deres pakker, aviser og magasiner til tiden. Som omdeler er du daos repræsentant og den, kunden møder. Du får selvfølgelig oplæring sammen med en erfaren omdeler og herefter fast coaching og daglig kontakt med vores erfarne driftsledere.

dao

Du får masser af frihed og mulighed for at arbejde selvstændigt, og vi er samtidig afhængige af, at du møder som aftalt og vil gøre dit bedste for at levere produkterne efter den udleverede oversigt og rutebeskrivelse.

dao
Nortec A/S Ansvarlig for udbringning af sæbe

Nortec A/S, Brøndby

Vi søger en serviceminded og selvstændig kollega med ansvaret for sæbeudbringning til en fuldtidsstilling med udgangspunkt fra vores afdeling i Brøndby.

Jobbet består overordnet set af to dele. En planlægningsdel hvor du planlægger og optimerer dine ruter og udbringningsintervaller samt koordinere med internt lager og eksterne vognmænd for at sikre den optimale udførelse af dine opgaver.

Den anden del består af at udbringe sæbe i din egen Nortec-varebil og efterfølgende påfylde samt kontrollere doseringsanlæggene i vaskerierne. Det vil i høj grad være muligt selv at planlægge dagen, hvilket stiller krav til dine planlægningsevner og selvdisciplin.

DHL Express
Cykelkurér

DHL Express, København

Som cykelkurér hos DHL Express er du med til at forbinde mennesker og forbedre liv på en grøn måde. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet og udvikling samt medarbejdertrivsel. Du vil hos os få mulighed for at arbejde på en dynamisk arbejdsplads, hvor tempoet er højt, og hvor det sociale og det gode humør er i højsædet. Som cykelkurér er du en aktiv del af DHL’s grønne løsninger med ansvar for levering og afhentning af pakker og dokumenter.

SDS

Som ansat hos DHL Express spiller du en vigtig rolle i vores Big Yellow Machine. Du vil som cykelkurér være ansigtet udadtil og bidrage med at levere fantastisk servicekvalitet til vores mange forskellige kunder, hvilket er afgørende for at sikre deres loyalitet. Du vil have ansvar for levering og afhentning direkte hos vores kunder, hvilket skaber en social og aktiv hverdag med mulighed for at gøre verden til et bedre sted som en aktiv del af DHL’s grønne løsninger.

DHL Express
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Leveringsbude til København

StudentConsulting Danmark ApS søger for Just-Eat.dk ApS

Just-Eat søger lige nu medarbejdere som ønsker et fleksibelt arbejde, hvor du selv bestemmer dine vagter og arbejdstider? Trives du med at arbejde, mens du er på farten, og er du selvstændig? Så det dig vi mangler!

Vi søger lige nu dig som trives med at arbejde på farten og gerne vil levere mad rundt omkring i Storkøbenhavn til kunder, som har bestilt take-away online fra forskellige restauranter.

Jobbet består i at hente maden på restauranten og levere den til kunden på den adresse, som fremgår af appen. Dine ruter vil så vidt muligt blive tilrettelagt i forhold til din bopæl, så cykelafstanden til de forskellige stops på dine ruter vil være rimelig.

Gem
Laundryheap Partner Driver

Laundryheap, Copenhagen

Earning has never been easier!

Laundryheap - We are a global laundry and dry cleaning service provider present across 11 countries which includes major cities such as London, New York, Los Angeles, Dubai, Singapore, and more.

Job description: Along with our **contactless delivery** & **cashless payments**, our customers get their clean clothes in 24 hrs with free pickup and delivery.

Gem
BS Distribution ApS Vi søger friske postomdelere / We are looking for postdeliverers

BS Distribution ApS

For English version please please click on the headline.

Vi tilbyder dejlig frisk luft og masser af motion. Vi søger nye medarbejdere i postnummer: 2770 Kastrup, 2791 Dragør, 2300 Kbh. S, København K, København V og Frederiksberg.

Du vil blive oplært af en af vores dygtige medarbejdere, som vil vise dig, hvordan arbejdet udføres bedst muligt. Dette vil også sikre, at du føler dig klar og sikker, når du skal starte på egen hånd. Arbejdet bliver udført på elcykler og elscooter, som stilles til rådighed af BSDistribution..

Bring søger cykelbude til apotek i København
Vi søger et cykelbud på egen cykel i centrum af København, til at kører med breve og medicin.
KØBENHAVNS CYKELBUDE ApS, København SV
Jobcenter
Indrykket:
Bring søger cykelbude til blomsterlevering om onsdag
Vi søger cykelbude, til at kører på vores El-Cargo cykler med blomster hver onsdag.
KØBENHAVNS CYKELBUDE ApS, København SV
Jobcenter
Indrykket:
Bliv underleverandør og omdel tryksager og aviser på Djursland
Kære virksomhedsejer - vil du tjene flere penge til din virksomhed?
FK Distribution A/S, Tilst
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Newspaper and letter night courier
Post&Medier ApS is looking for a newspaper and letter night courier.
POST & MEDIER ApS, Ølstykke
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Postomdeler til Nakskov på cykel - fuldtid
Bliv en del af vores team Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler post på cykel i Nakskov.
PostNord Danmark, Nakskov
Transportjob
Indrykket:
Gem
Postomdeler til Stenløse - tidsafgrænset
Bliv en del af vores team Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler post primært på cykel eller knallert.
PostNord Danmark, Stenløse
Transportjob
Indrykket:
POSTOMDELER SØGES
Er du til frisk luft og motion og vil tjene lidt ekstra, tilbyder Samdi et deltidsjob.
SAMDISTRIBUTIONSSELSKABET MIDT-VEST A/S, Herning
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV