51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 51 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Forsyningstilsynet
Leder med personaleansvar

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du gøre en forskel i en spændende sektor og være med til at bidrage til en velfungerende energisektor? Er du fagligt stærk, og har du lyst til opbygge og udvikle et nyt center for tariffer, nettilslutning og kommunale indberetninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsen af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.

Som leder for det nyoprettede center for tariffer, nettilslutning og kommunal modregning arbejder du inden for et område med stigende betydning. Du får en central rolle i udviklingen af det nye center. Du leder centrets 7 medarbejdere og har ansvaret for at sikre høj arbejdsglæde og bidrage til at understøtte en velfungerende energisektor.

Forsyningstilsynet
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Halsnæs KommuneBorgerkonsulent til Ungeværket – Ungeindsatsen i Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at hjælpe udsatte unge på vej i livet mod uddannelse og job?

Og kan du se meningen med at koble sagsbehandlerarbejdet med støtteopgaver med den unge ude i marken? Så er denne unikke funktion som ”borgerkonsulent” måske lige noget for dig!

Som borgerkonsulent vil du blive tilknyttet bl.a. unge, der kommer fra fængsler og er en del af ”den gode løsladelse”, eller unge der generelt er kriminalitetstruet, har diagnoser som ADHD, Aspergers m.m.

Du skal være god til at skabe relationer, tro på de unges ressourcer, møde de unge i øjenhøjde og være i stand til at stille krav til de unge, selv når de har modstand. Du kommer tæt på de unges hverdag og bliver de unges ene kontakt til kommunen. En af dine hovedopgaver bliver at udarbejde én sammenhængene handleplan sammen med de unge og støtte dem ude på deres arenaer i at opnå målene i planen.

Mille Food A/S
Purchasing and Export Manager for Mille Food A/S

Mille Food A/S, Hundested

You will get the responsibility to secure all raw materials and ingredients for the production in Hundested. It is an exciting position where you will be in contact with suppliers in many countries. You will also be in frequent contact with our Chinese sales company and you need to be prepared to speak English on a daily basis.

Things are moving fast at Mille Food and you often need to work with short deadlines. You need to be able to manage high complexity and to maintain a clear overview under critical conditions.

Main tasks

 • Maintain a close dialog with suppliers to secure reliable deliveries of goods and services.
 • Participate in production planning activities to secure supply of goods.
fakta a/s
Souschef, Asserbo - Nordsjælland

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s
Halsnæs KommuneUngekontakt til Ungeværket - Ungeindsatsen i Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at støtte børn og unge i forhold til deres hverdag med skole og sociale forhold? I Ungeværket tror vi på at vores korps af Ungekontakter gør en forskel i børn og unges hverdag, så vi udvider og søger 2 nye kollegaer – er du vores nye Ungekontakt?

Som Ungekontakt i Ungeværket bliver du en del af en udfører-faggruppe, der støtter og hjælper udsatte unge mellem 15-30 år med at håndtere sociale og personlige udfordringer så som at lære at gå i skole, bo i egen bolig, håndtere misbrug og hverdagen med psykiske lidelser. Hovedformålet med din opgave er altid at sikre, at den unge bliver klar til at påbegynde og færdiggøre en ungdomsuddannelse.

Du vil blive en del af en Ungeenhed, der tør tænke utraditionelt, og hvor alle deltager aktivt i at videreudvikle indsatsen til gavn for kommunens unge.

Halsnæs KommuneHumlehaven søger SSH til aftenvagt og SSA til dagvagt

Halsnæs Kommune, Ølsted

Humlehaven er en lille somatisk enhed med 28 boliger placeret i det naturskønne og idylliske Ølsted. Vi er inspireret af Leve-bo tankegangen samt stræber efter at skabe den bedst mulige ramme for vores beboere. Vi hører under Arresø plejecenter.

Vi søger en SSH til fast aftenvagt 28 timer ugentligt, samt en SSA til dagvagt til afdelingen Humlehaven i Ølsted.

Er du blevet interesseret, så læs endelig videre om hvad vi søger hos dig som kommende kollega:

 • Du har en af de uddannelser vi søger, og har lyst til at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.
 • Du er vores kollega, som vægter samarbejde med beboerne, pårørende, kollegaer og ledelse højt, og naturligvis vil du blive mødt af samme interesse fra os.
 • Du ser det hele menneske og er med til at sikre den livskvalitet, som er vigtig for den enkelte beboer.
Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet søger jurister

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren? Trives du i en organisation med flad struktur og effektivt teamwork, hvor du samtidig får mulighed for at gå i dybden med dit arbejde? Så har vi 4 spændende stillinger for analytisk stærke jurister

Som jurist i Forsyningstilsynet får du mulighed for en bred indføring i reguleringen af energiområdet, som er et område i rivende udvikling med stor betydning for samfundet. Forsyningstilsynet arbejder med at sikre rimelige og gennemsigtige vilkår for forbrugere, erhvervsvirksomheder og producenter, der tilsluttes energiinfrastrukturen.

Fælles for stillingerne tilbyder vi:

 • Spændende og alsidige opgaver, hvor du kommer helt tæt på en vigtig branche i konstant forandring
 • Mulighed for at præge kommende love og reguleringer inden for området
 • Plads til nytænkning og en stor grad af selvstændighed
Forsyningstilsynet
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

– så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

- så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 2 optag årligt, i januar og august måned.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedshjælper. Du kan eksempelvis læse videre til social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneHygiejnesygeplejerske, der sætter barren højt og påtager sig førertrøjen

Halsnæs Kommune

Corona-epidemien har tydeliggjort vigtigheden af hygiejneindsatser og adfærd. Halsnæs Kommune har allerede en ambitiøs hygiejneindsats og et velfungerende samarbejde på tværs af organisationen.

Vi mangler bare dig, der brænder for infektionshygiejne og motiveres af relationsarbejde, så vi kan bevare og videreudvikle kommunens hygiejneindsats og forblive i førertrøjen.

Som hygiejnesygeplejerske vil du indgå aktivt i sundhedsfremmende og forebyggende tiltag i hele kommunen med udgangspunkt i evidensbaserede retningslinjer. Du skal undervise, rådgive og yde faglig sparring af alle personalekategorier og på alle niveauer i organisationen.

Dit arbejde vil være alsidigt, tværgående og tværfagligt.

Halsnæs KommuneEr du vores nye pædagog i vuggestuen?

Halsnæs Kommune, Ølsted

Pædagog til vuggestuen i Børnehuset Ølsted

Vi er et lille lokalt børnehus i landsbyen Ølsted, som søger en ny pædagog til vores vuggestue.

Vi ønsker os en pædagog som elsker at lege med børnene, som er nærværende, og har øje for det enkelte barn og fællesskabet. Vi arbejder med at udvikle vores pædagogiske praksis gennem den nye styrkede læreplan, og du vil have mulighed for at kunne sætte dit præg på dette arbejde.

Vi vægter forældresamarbejdet højt og har en aktiv forældregruppe, som støtter op omkring vores børnehus. Vi er en personalegruppe som har været en del af børnehuset i mange år og som brænder for børnehuset, børnene og det pædagogiske arbejde.

Halsnæs KommuneAmbitiøs pædagog søges til børnehaveteam i Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at skabe høj pædagogisk kvalitet i Børnehuset Kregme?

Da en af Børnehuset Kregmes dygtige pædagoger har fået en lederstilling i et andet børnehus, søger vi en engageret pædagog til team i børnehaven (37 timer).

Er du interesseret i at arbejde i en stor integreret institution med en positiv dynamisk stemning? Kan du lide at have en høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis, og tør du blive dygtig i et refleksivt samspil med dygtige og engagerede kollegaer? Er din tilgang til læring kreativ, nysgerrig og fri for forudfattede meninger? - Så er du måske den nye kollega, som vi vil have glæde af at arbejde sammen med.

Vi kan tilbyde:

 • Et stort hus med fokus på det nære og vigtigheden af arbejdet i mindre grupper.
 • En institution, hvor alle har en ligeværdig betydning for den samlede opgaveløsning og hvor dine input tæller.
Halsnæs KommuneAdministrativ konsulent til ”Kultur, Arbejdsmarked, Borger og Erhverv”

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at yde høj service og trives du i en funktion, hvor tempoet kan være højt og opgaverne mangeartede.

Har du flair for at løse administrative opgaver, har du et udpræget planlægnings- og koordineringsgen og befinder du dig godt i en servicerende rolle? Så er du måske vores nye medarbejder til stillingen som administrativ konsulent i Job og Beskæftigelse.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Håndtering og koordinering af forskellige administrative opgaver for to af jobcentrets ledere.
 • Administrative opgaver knyttet til afdelingens personale.
 • Administrative opgaver i relation til afdelingslederne.
ALDI Danmark1. Assistent Hundested

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Halsnæs KommuneVi søger en social- og sundhedsassistent til fast nattevagt

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Arresø Plejecenter – et godt sted at være

Vi søger den bedste kollega, til det bedste sted at være, Rosen, et afsnit med midlertidig døgnpladser og målgruppe borger er demens.

Målgruppen er borgere der er ramt af svær demens, typisk i ustabil fase. Vi arbejder målrettet på at finde stabiliteten igen og er aktive i forhold til afklaring og planlægning af en god fremtid for den enkelte borger. Vi er en lille medarbejdergruppe, der i vores hverdag er afhængige af hinanden, i svære situationer og hvor humoren får plads.

Vi ønsker os en kollega, der har erfaring eller stor interesse i demens.

NLMK DanSteel A/S
CNC-operatør eller industritekniker søges til vores Steel Service Center (SSC)

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette strukturerede personlighed til at fastholde kvaliteten på vores interne skærecenter, så er du måske én af vores 3 nye medarbejdere.

Vi søger dygtige og engagerede medarbejdere til at betjene vores Messer OmniMat flammeskæreanlæg samt vores nye TRF 5000-fræsemaskine.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Efterbehandling og kvalitetskontrol af plader.
 • Kantfræsning af plader til on- og offshore-projekter.
 • Skæring af stålplader og specielle opgaver/projekter.
Lis Scandinavia ApSApplication consultant within the transport and logistics business

Lis Scandinavia ApS, Hundested

LIS Scandinavia is a site of the German company LIS AG – lis.eu – and represents their software solution WinSped for transport and logistic companies all over Scandinavia. LIS Scandinavia was found in August 2020 and is based in Hundested/Sjaelland. We are growing very fast and are therefore seeking for new motivated and experienced colleagues to implement and establish WinSped at new and existing customers.

Your tasks

 • Executing customer orders and projects – from installation until the go live of our logistics software WinSped
 • Analysing customer needs and processes, developing solutions and implementing directly with the customer
 • Consulting our customers to optimize their business processes based on WinSped
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.