94 job matcher din søgning 94 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 94 resultater.
Halsnæs KommuneBørnehuset Melby søger pædagog som brænder for arbejdet i vuggestue

Halsnæs Kommune

Børnehuset Melby er en kombineret 0-6 års institution med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vuggestuen består af to grupper med 12 børn i hver. Der vil pr. 1. august være tilknyttet to pædagoger og en pædagogisk assistent til hver af de to grupper. De to vuggestuegrupper arbejder tæt sammen fagligt og har aktiviteter sammen på tværs af vuggestuen flere gange om ugen.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi tilstræber at få skabt en hverdag omkring børnene der er udfordrende, legende og spændende, og som tager afsæt i børnenes nysgerrighed for verden omkring dem med os som engagerede voksne, der følger børnenes spor. Vi står ved starten af et spændende arbejde med ”den nye styrkede læreplan”,og vi skal nu til at give den liv og sætte vores lokale præg.

Halsnæs KommuneBØRNEHUSET SKÅNINGGÅRDSVEJ søger pædagog

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ønsker du et job med et aktivt udeliv, højt til himlen og mangfoldige naturoplevelser i børnehøjde – kun 20 minutters kørsel fra Hillerød, der finder du BØRNEHUSET EBBEDAL.

Ebbedal er sammenlagt med Elefanten og dagplejen - og sammen er vi Børnehuset Skåninggårdsvej.

Vi er optagede af 0-6 års pædagogik og ønsker til stadighed at skabe og udvikle et børneliv med leg, fællesskab, læring og udvikling. Et børneliv, du som pædagog i Ebbedal, i høj grad har mulighed for at præge og udforske.

Rammen for det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i udelivet – hele året rundt, og du skal som pædagog gå forrest og i følgeskab - skabe alsidige og inspirerende læringsmiljøer i skoven og på legepladsen.

Halsnæs KommuneVi søger en pædagog til et barselsvikariat - 37 timer fra 1. august 2020

Halsnæs Kommune, Hundested

Hundested Børnehus er en integreret daginstitution, der er bygget i 2014 og dermed den nyeste daginstitution i Halsnæs Kommune. Huset er et bæredygtigt byggeri med masser af dagslys, fysisk plads og sunde miljøer, både ude og inde.

Vi har 110 børnehavebørn, 40 vuggestuebørn og 8 børnehavebørn med særlige behov. Derudover har vi også 60 børn i dagplejen, som har deres legestue og gæstedagpleje i et hus i nærheden.

Vi tænker pædagogikken, de fysiske omgivelser og sunde læringsmiljøer, som en helhed, der skal skabe de fælles rammer for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Halsnæs KommuneDAGPLEJER TIL HUNDESTED – genopslag

Halsnæs Kommune

Brænder du for at give børnene en tryg og lærerig dagligdag fyldt med glæde og nærvær i et overskueligt miljø? Så er du måske én af vores nye dagplejere.

Halsnæs kommunale dagpleje søger en dagplejer pr. 1.8.2020 eller snarest derefter bosiddende i Hundested.

Vi søger en hjertevarm og velfunderet dagplejer, som har erfaring med at arbejde med børn, og som er motiveret for at arbejde professionelt som dagplejer. Du skal have et anerkendende børnesyn og være klar til at indgå i et fagligt udviklende miljø.

Dagplejerne er delt op i legestuegrupper på 3 dagplejere, som mødes en hel dag i en fælles legestue, en gang hver uge. Desuden tager dagplejerne på besøg hos hinanden. Herudover samarbejdes der med børnehusene i området.

Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Halsnæs KommuneFamilievejleder til Center for Børn, Unge og Familier

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Center for Børn, Unge og Familier i Halsnæs Kommune søger en fagligt stærk og engageret familievejleder, som har lyst til at blive en del af en udviklingsorienteret arbejdsplads. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse d. 1.8.2020 eller snarest derefter.

Som familievejleder bliver du en del af et team på 5 fagligt dygtige medarbejdere, og hvor arbejdet tager udgangspunkt i Familiehuset, Vognmandsgade 12 i Frederiksværk. Vi arbejder eklektisk bl.a. med LØFT eller en systemisk-narrativ vinkel, hvor vi vejleder udsatte familier i kommunen.

Familievejlederne er en del af Center for Børn, Unge og Familier, som er Halsnæs Kommunes udførerenhed på det specialiserede børneområde. Centeret leverer kommunens interne foranstaltninger jf. Servicelovens § 11 og § 52.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent

Halsnæs Kommune

I vores hjemmesygepleje er der mange muligheder for alsidighed i arbejdet og vi vægter høj faglighed i mødet med borgerne.

Vi har kort fra tanke til handling og satser på det der er smart og fungerer i hverdagen.

Vi arbejder meget på organiseringen omkring borgerforløbene, så borgerne får en helhedsorienteret indsats fra sygeplejerskerne. Samtidig har vi fokus på trivsel og det gode samarbejde.

Vi arbejder ud fra borgers behov og på det gode samarbejde med borger og pårørende. Vi lægger vægt på, hvad der giver den enkelte energi i arbejdet og har en forventning om, at vores nye kollega arbejder borgerrettet og byder ind med gode ideer, faglig stolthed, et godt kollegaskab og tager del i, at medskabe det gode arbejdsmiljø for alle.

FGU Nordsjælland
Til ny uddannelsesinstitution søger vi en dygtig, erfaren og serviceminded administrativ medarbejder til et vikariat året ud med mulighed for forlængelse

FGU Nordsjælland, Frederiksværk

Vi leder efter en dygtig og engageret administrativ kollega som, sammen med vores centrale administration på tre medarbejdere i Frederiksværk, vil være med til at opbygge og udvikle vores administration.

Vi er en ny uddannelsesinstitution, som åbnede i august 2019, og selvom vi er kommet rigtig langt med mange af vores processer, så er der stadig stor mulighed for at komme til at sætte dit præg på løsningen af de administrative opgaver.

Du vil sammen med en kollega bl.a. få ansvaret for:

 • Løn og personaleadministration (du må gerne have erfaring med SLS/HR løn)
 • Mindre receptionsfunktion
 • Skriftlige kommunikationsopgaver bl.a. indhold til intranet
FGU Nordsjælland
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Murermester Mads Tolderlund ApSMurersvend

Murermester Mads Tolderlund ApS, Frederiksværk

Hos Murermester Mads Tolderlund tilbyder vi alt i murerarbejde og har mange nye projekter på vej – derfor søger vi en murersvend til at kunne hjælpe med at udføre de forskelligartede opgaver indenfor murerfaget.

Du bliver en del af et stærkt og kompetent team og får stillet egen firmabil til rådighed.

Du skal være omstillingsparat og god til at samarbejde. Derudover skal du kunne arbejde effektivt, selvstændigt og være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver med en løsningsorienteret tilgang.

Er du uddannet murer og vil være en del af vores team, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere eller tænker at du vil være vores nye kollega.

Halsnæs KommuneFaglig leder til indskoling, SFO/SFO-klub og ressourcecenter

Halsnæs Kommune, Ølsted

CareMatch søger for Ølsted Skole, Halsnæs

Uden at miste jordforbindelsen, skal du med din erfaring udvikle og lede hverdagen med fokus på at synliggøre og opkvalificere fagligheden.

Du skal udvikle et styrket SFO-tilbud og med styrket overgang fra dagtilbud til skole, så flere vælger SFO og klubtilbuddene til.

Du skal i samarbejde med skolens Pædagogiske Læringscenter, ressourcepædagoger og AKT-lærere – være med til at igangsætte initiativer, der kan understøtte udviklingen af skolens læringsmiljøer. Heri ligger også et tæt samarbejde med skolens samarbejdspartnere som bl.a. tæller psykologer, socialrådgiver og sundhedsplejersker.

Halsnæs KommuneBørnehus i Ølsted søger nye pædagogmedhjælpere/pædagogiske assistenter til børnehaven og vuggestuen

Halsnæs Kommune

Vores afdeling på Ølstedvej mangler nye pædagogmedhjælpere som har lyst til, at være en del af vores børnehus. Vi er en lille personalegruppe som brænder for pædagogik, børnene og selve børnehuset. Vi elsker at bruge nærområdet til at tage på gå- og cykelturer med børnene.

Vi arbejder tæt sammen på tværs i huset, har masser af nærhed og traditioner samt fokus på trivsel og udvikling. Vi har et tæt forældresamarbejde med en meget engageret forældregruppe, der støtter flot op omkring vores børnehus.

Vi er et engageret team, som har fokus på relationsarbejdet, og barnets- og børnegruppens udvikling. Vi vægter refleksion højt og vores fælles fokus er arbejdet med aktionslæringsforløb i forbindelse med de nye styrkede læreplaner.

Vi griner sammen, arbejder sammen, løser dilemmaer sammen og udvikler os sammen.

Halsnæs KommuneSommerferieafløsere søges til Arresø Plejecenter, Løvdalen i Frederiksværk

Halsnæs Kommune

Arresø Plejecenter - et godt sted at være

På Arresø Plejecenter stræber vi efter, at danne den bedst mulige ramme for den enkelte beboers ønske om livskvalitet. Det gør vi blandt andet ved at være ambitiøse og ved kontinuerligt at arbejde med, at øge vores faglige kompetencer. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordrer gerne vanlige rammer, for at skabe den bedste grobund for at vores beboere trives.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor beboerne og personalet i respekt for hinanden føler tryghed, trivsel og livskvalitet. For både beboere og personale skal hverdagen være inspirerende og værdifuld.

S/I Vinderød PrivatskolePrivatskolelærer

S/I Vinderød Privatskole, Frederiksværk

Nu har du mulighed for at blive en central medarbejder i indskolingen

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores succesfulde skole, som består af 290 søde og videbegærlige børn, en engageret og dedikeret medarbejdergruppe, en ledelse som lægger vægt på tillid og involvering og en forældregruppe, med hvem vi har en meget positiv, konstruktiv og god dialog om det enkelte barn.

Vi tilbyder dig fastansættelse på fuld tid med følgende fag: Dansk, krea/billedkunst, engelsk, kultur og holdtimer i 1. klasse hvor du også skal være delt klasselærer - AKT timer - Specialundervisningstimer

Vi lover dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Vi drager omsorg for hinanden, vi kan grine sammen og sige tingene, som de er. Du har stor frihed i planlægningen og forberedelsen af din undervisning, og der er tiltro til din faglighed.

Forsyningstilsynet
Revisor eller økonom til tilsyn med energiselskabers omkostninger og priser

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du gerne arbejde med energiselskabers omkostninger og priser, og er du en fagligt stærk økonom, cand.oecon. eller cand.merc.aud., der er god til at samarbejde og formidle både skriftligt og mundtligt? Så har vi en ledig stilling til dig i Center for Detail, Energibesparelser og Markedsmæssighed (DEMA).

Dine opgaver i DEMA med tilsynet med energiselskabers aftaler, omkostninger og regnskaber indebærer bl.a.:

 • Gennemførelse af tilsyn med selskabernes omkostninger, aftaler og forretningsgange
 • Vejledning og ekstern kommunikation om selskabernes regnskabsførelse, omkostningshåndtering og aftaleindgåelser
Forsyningstilsynet
KvicklyBagersvend, Kvickly, Frederiksværk

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Jobbet kan være som mestersvend, vi søger bagersvend og/eller mestersvend.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er det dig, der er vores nye kollega? Vil du gerne gøre en forskel – arbejde selvstændigt, men samtidig også være god til at samarbejde med dine kollegaer? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og om muligt forbedre sit funktionsniveau? Så vil hjemmeplejen, Melby-område lige være et sted for dig.

I Halsnæs Kommune vil vi gerne bruge dine særlige kompetencer, og derfor vil dine opgaver være målrettet din faglighed.

Primærsektoren er i rivende udvikling i disse år, så der er brug for social- og sundhedsassistenter, der kan handle og tør tage ansvar i tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Der vil således både være servicelovs- og sundhedslovsopgaver i din opgaveportefølje.

Halsnæs KommuneSocial- og Sundhedshjælper til Hjemmeplejen

Halsnæs Kommune

Vi har fået flere opgaver og dermed brug for mere faglært personale.

Er du interesseret i et selvstændigt arbejde med fokus på samarbejde og på at gøre en forskel? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i, at bevare og om muligt forbedre sit funktionsniveau? Så har vi ledige stillinger til dygtige social- og sundhedshjælpere i Halsnæs Kommunes Hjemmepleje, Melby Gruppe.

I Hjemmeplejen arbejder vi blandt andet på, at vores kompetencer matcher borgernes behov og at der kommer så få forskellige medarbejdere som muligt i borgernes hjem. Vi arbejder ud fra borgernes behov, og med udgangspunkt i deres ressourcer, så vores tilgang er rehabiliterende eller understøttende alt efter borgers funktionsniveau.

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser