72 job matcher din søgning 72 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Forretningsorienteret Bankrådgiver med speciale, Investering

Jyske Bank, Hillerød, Halsnæs eller Frederikssund

Mulighed for at specialisere dig indenfor Investeringsrådgivning med et proaktivt salgsfokus

I afdelingerne Halsnæs, Hillerød og Frederikssund søger vi en opsøgende rådgiver med evnen til at udvikle kundeporteføljen og skabe salg af bankens investeringsprodukter. Du skal arbejde effektivt med investeringsområdet og guide dine kollegaer til at bruge investeringsværktøjerne - til glæde for kunderne og banken.

Du skal arbejde på tværs af porteføljerne i alle 3 afdelinger og dit succeskriterie er at igangsætte og strukturere opsøgende aktiviteter, der skaber resultater og vækster investeringsområdet i alle 3 afdelinger.

Jyske Bank
ALDI DanmarkSouschef - Hundested

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Hundested.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Halsnæs KommuneHundested Plejehjem søger social-og sundhedsassistent, der tør tage ansvar for de tværfaglige patientforløb

Halsnæs Kommune, Hundested

Tør du, social-og sundhedsassistent, tage ansvar for de tværfaglige patient forløb? Så er det dig, vi søger til de midlertidige døgnpladser (MDP).

Her på MDP har vi en afdeling med et stort patient-flow i en bred vifte af specialer, hvilket er med til at give en spændende og fagligt udfordrende hverdag. Vil du være med til at sætte fagligheden i højsæde? Så læs videre her.

På MDP bliver du en del af et engageret tværfagligt team, der brænder for arbejdet og holder gejsten højt, selv når det brænder på. Dine kollegaer er en dygtig og selvstændig gruppe, der har et tæt samarbejde på tværs af døgnet.

Med din høje faglighed skal du være med til at sætte faglighed og det gode patientforløb endnu mere i fokus. Det kræver, at du kan se dig selv i helhedsplejen og har en forståelse for vigtigheden af kommunikation og dokumentation.

Halsnæs Kommune10. klasse i Halsnæs søger en lærer

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ti’eren i Halsnæs udvider sit tilbud til elever med diagnoser inden for autismespektret og søger en lærer til primære opgaver med denne elevgruppe.

Ti’eren er Halsnæs Kommunes 10.-klassestilbud og har i en del år haft en særlig tilrettelagt klasse, 10A, for elever med diagnoser inden for autisme. 10A er bredt integreret i det resterende 10. klassestilbud og har stor succes med at skabe læringsfællesskaber på tværs af hele elevgruppen.

Vi søger en lærer som

 • Har erfaring og kompetencer iht. undervisning og pædagogik inden for autismespektret.
 • Har stærke relationskompetencer.
 • Kan undervise i et eller flere af fagene dansk, engelsk og matematik.
Halsnæs Kommune10. klasse i Halsnæs søger en pædagog med særlige kompetencer

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ti’eren i Halsnæs udvider sit tilbud til elever med diagnoser inden for autismespektret og søger en pædagog til primære opgaver med denne elevgruppe.

Ti’eren er Halsnæs Kommunes 10.-klassestilbud og har i en del år haft en særlig tilrettelagt klasse, 10A, for elever med diagnoser inden for autisme. 10A er bredt integreret med det resterende 10.-klassestilbud og har stor succes med at skabe læringsfællesskaber på tværs af hele elevgruppen.

Vi søger en pædagog som

 • Har erfaring og kompetencer inden for autismespektret.
 • Har stærke relationskompetencer.
 • Er god til at kommunikere, inddrage og motivere.
Halsnæs KommuneEr du Hundested Plejecenters nye tilkaldevikar?

Halsnæs Kommune

Hundested Plejecenter, et skønt hus med flere specialer, søger tilkaldevikarer, der har lyst til at gøre en forskel for vores borgere.

Kan du se dig selv være med til at give vores borgere en meningsfuld hverdag, hvor den enkelte borgers behov og ønsker danner rammen? Med en vision om at skabe sammenhæng i hverdagen, har vi fokus på høj faglighed, den sygeplejefaglige indsats, kommunikation og den anerkendende tilgang. Vi er et hus fyldt med godt humør og plads til forskellighed. Dine nye kollegaer er hjælpsomme og vil introducere dig grundigt i dit arbejdes område, således at du kan møde den enkelte borger med værdighed og være med til at skabe mening.

Vi søger tilkaldevikarer både til dag- og aftenvagter. Det er ikke så afgørende, hvad din uddannelsesmæssige baggrund er, det vigtigste er, at du har lyst til at træde til, når vi mangler ekstra hænder i en dynamisk hverdag.

Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Halsnæs KommuneGenopslag: Magleblik skole søger dygtig og engageret naturfagslærer

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at sætte dit præg på en god skole og være en aktiv del af udviklingen af ”læring og trivsel for alle”, så vi sammen kommer nærmere den skole, hvor alle lykkes – så har du nu mulighed for at søge stillingen på Magleblik Skole med tiltrædelse pr. 1. juni.

Vi søger en matematik- og naturfagslærer på fuld tid til vores udskoling med matematik, fysik/kemi og biologi som hovedopgave. Da dette er et genopslag, er vi også åbne over for en matematiklærer med mod på biologi. Vi kan tilbyde linjefagsuddannelse til den rette, og du vil også kunne få dine andre fagkombinationer i spil.

Skolen har et fagligt dygtigt lærerpersonale, der skaber gode og inspirerende læringsmiljøer til glæde for vores elever. Vi har en mangfoldig elevgruppe og er en mangfoldig personalegruppe.

Marks SpisehusKok

Marks Spisehus, Frederiksværk

Kok til dansk køkken søges: (fuldtid og deltid)

Det er et krav, at du kan skrive og forstå dansk.

Ansøgning sker telefonisk på: 8144 8525

ALDI Danmark1. assistent - Hundested 5 Timer

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Halsnæs KommunePædagogmedhjælper til Frederiksværk Skole

Halsnæs Kommune

Vi søger en relationskompetent og faglig dygtig pædagogmedhjælper til en stilling som pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent i vores mini-SFO, SFO og i skoledelen. Stillingen er på 34 timer og ønskes besat hurtigst muligt eller fra 1.juni.2021.

Vi forestiller os

 • At du brænder for at skabe motiveret læring for børnene samt skaber rammer og strukturer i en udfordrende dag, hvor det er tydeligt for børnene, hvad de er i gang med at lære.
 • At du skaber rum for leg og samvær igangsat af børnene selv eller at du initierer aktiviteter og samvær for børnene i deres fritidstilbud.
 • At du er anerkendende og tydelig i din tilgang til forældre og børn med meget mangfoldig baggrund.
 • At du har fokus på at det enkelte barn er en del af fællesskabet samt skaber mulighed for børnenes medindflydelse og medansvar til udvikling af deres livskompetencer.
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

– så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

- så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 2 optag årligt, i januar og august måned.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedshjælper. Du kan eksempelvis læse videre til social- og sundhedsassistent.

A/S O.V. Jørgensen, Hundested FiskeexportEnergisk blæksprutte til bogholderi- og salgsarbejde

A/S O.V. Jørgensen, Hundested Fiskeexport

Vi løber stærkt i øjeblikket og mangler derfor en blæksprutte til vores kontor i Hundested.

Vi søger, en energisk kontorassistent med kommerciel forståelse, der har lyst til at være med til at udvikle vores virksomhed og bidrage til den daglige drift af kontoret.

Du vil skulle bidrage til daglige bogholderiopgaver, udfærdigelse af kontroldokumenter til myndigheder samt egenkontrol, samt udfærdigelse af dokumenter m.v. i salgsafdelingen. Vi er en mindre virksomhed, så du vil på daglig basis skifte rundt mellem mange forskellige typer opgaver og skal synes det er spændende.

Halsnæs KommuneMelby Skole søger matematiklærer til indskolingen

Halsnæs Kommune

Brænder du for stærke, inkluderende børnefællesskaber – primært fra 1. til 4. klasse – så har vi brug for dig.

Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer med gode samarbejdsevner og vilje/lyst til at indgå i tæt teamsamarbejde omkring børnenes trivsel og læring.

Hvis du kan undervise i musik eller håndværk og design, vil det være et stort plus.

Vi tilbyder

 • En stilling, hvor dine nye kollegaer vil tage godt imod dig, og hvor du som ny vil føle dig velkommen.
 • En god arbejdsplads, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø og et højt fagligt niveau.
 • Et godt fællesskab med dygtige og hjælpsomme kolleger.
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.