93 job matcher din søgning 93 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs KommuneProjektleder og driftskonsulent

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme, Faciliteter og Arealer.

Vores afdelingen er i rivende udvikling, og vi søger lige nu en erfaren driftskonsulent (fx ingeniør, bygningskonstruktør). Stillingen vedrører primært drift og vedligeholdelse af de Kommunale Ejendommes bygninger og bygningsdele.

I stillingen forventes det, at der udvikles planer for og varetages opgaver inden for primært planlagt vedligehold og drift på vores anlæg og ejendomme.

Derudover igangsættes en proces med udarbejdelse af årshjul, og løbende opfølgning på vores drift og vedligeholdelsesplaner, med inddragelse af vores tekniske servicepersonale på vores ejendomme.

Halsnæs KommuneErgoterapeut

Halsnæs Kommune

Ergoterapeuterne i Træning og Aktivitet søger nye kollegaer

Vi har nu mulighed for at ansætte to nye kollegaer - én i fast stilling og én i et barselsvikariat.

Vi søger dig, der har interesse inden for gerontologien og geriatrien. Du vil primært få opgaver inden for hverdagsrehabilitering og rehabilitering på plejecentre.

Vi har mange forskellige typer opgaver i ergoterapien i Halsnæs Kommune, og vi vil derfor også være åbne over for og meget interesserede i at høre, hvilke områder DU brænder for, og hvor dine kompetencer ligger.

Gem
AjourCareHar du også lyst til at kaste kitlen i kurven efter en hård tid med Covid-19 beredskab? Så kan du blive respiratorisk behandler hos AjourCare.

AjourCare

Drømmer du om en rolig arbejdsdag med tid til pleje og nærvær? Trives du med 12-timers vagter på et fast vagtrul? Kan du se dig selv arbejde med 1:1 behandling, og har du lyst til at udforske det respiratoriske fagområde?

Vi leverer respiratorisk overvågning og behandling i Brugerens¹ eget hjem 24/7. Vores Brugere befinder sig i en særlig sårbar situation med ekstra behov for pleje og omsorg. Vejrtrækning og apparatur overvåges af en specialuddannet behandler, som er oplært i samarbejde med os og Respirationscenter Øst (RCØ).

Som Respiratorisk uddannet sygeplejerske hos AjourCare arbejder du 32 timer om ugen og tjener i gennemsnit 34.000 kr. om måneden (41.500 inkl. pension og feriepenge)². Din arbejdsplads er i Brugerens private hjem, hvor du med professionel distance arbejder med den respiratoriske behandling og overvågning.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.

Gem
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelev 2021 - 2022

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?
- så er du måske en af vores nye elever

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Hvorfor skal du være elev i Halsnæs Kommune?

 • Vi tager din uddannelse og din læring alvorligt
 • Du vil under hele uddannelsen være tilknyttet vores uddannelseskonsulent, som støtter og vejleder dig gennem forløbet
 • Vi kan tilbyde engagerede og velkvalificerede praktikvejledere og praktikansvarlige
 • Vi lytter til dine særlige ønsker og behov
Halsnæs KommuneBarselsvikariat: Udviklingskonsulent til Staben – Sundhed og Ældre

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger en udviklingskonsulent til en 30 timers-stilling. Stillingen er tidsbegrænset og stopper 1. november 2022.

Økonomi, politisk sagsbehandling og projektledelse er nogle af kerneopgaverne i Staben, hvor otte dedikerede medarbejdere arbejder med en mangfoldighed af opgaver. Dit primære fokusområde bliver ældreområdet, men der vil også være opgaver på tværs af det samlede område og hele organisationen.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.

 • Ansvar for politisk betjening af Udvalget for Ældre og Handicappede, herunder udarbejdelse af politiske beslutningsoplæg.
 • Udarbejdelse af analyser og notater.
 • Projektledelse eller deltagelse i projektgrupper, herunder ansvar for ideudvikling og implementering.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Tombola Services Denmark ApSDansktalende Chat Moderator

Tombola Services Denmark ApS

Arbejdssted: Skal arbejde hjemmefra

tombola er en familieejet virksomhed, der står bag Danmarks største online bingoside. Vores tilgang adskiller sig fra de fleste af vores konkurrenter, da vi udvikler alle vores spil selv; faktisk klares alle aspekter af driften ”in-house”.

Vi er på jagt efter nye Chat Moderatorer til vores danske team, der kan give vores danske spillere en god oplevelse i chat-rummet.

Chatten er en essentiel del af oplevelsen hos tombola. Den rigtige kandidat bliver en del af vores hold af dansktalende Chat Moderatorer, og vil være med til at udbygge fællesskabsfølelsen på vores bingoside. Hvis du har snakketøjet i orden og har gode kommunikationsegenskaber, er du måske den, som vi leder efter.

NLMK DanSteel A/S
Stålteknikere på skift til produktionen

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vi har travlt og skal bruge flere hænder. Derfor søger vi stålteknikere på skift til forskellige spændende stillinger i produktionen.

Så hvis du vil være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien? Og har du lyst til at arbejde på store anlæg, der bl.a. fremstiller stålplader til offshore vindmøller og skibsindustrien, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Vi søger medarbejdere på skift til stillinger fortrinsvis i produktionen, men også i transporten og afsendelsen. Du skal være indstillet på at arbejde på 3- eller 4-skift alle ugens dage.

Vi ansætter løbende, og der er tale om følgende stillinger:

 • Operatører.
 • Kran- eller truckførere.
 • Diverse stålteknikerjob.
Egedal Kommune
Omsorgsmedhjælper til nat søges til lille bosted i Frederiksværk

Egedal Kommune

EKBA er et socialpædagogisk botilbud for voksne udviklingshæmmede. Vi ser alle mennesker som unikke og ligeværdige. Mennesker er forskellige, med forskellige behov, evner og færdigheder. Men uanset hvem vi er eller hvad vi kan, har vi alle den samme værdi. Vi ser, hører og møder hinanden med viljen til at forstå.

Stillingen som er ledig er som natmedarbejder og på 34 timer i Team Brederød. Brederød er et solist tilbud, der er beliggende i landsbyen Brederød ved Frederiksværk i skønne landlige omgivelser.

På Brederød bor der en mand som er senhjerneskadet, Beboeren har brug for hjælp og støtte hele dagen, Beboeren skal ikke have fysisk hjælp med egenomsorg, eller andre dagligdagsfunktioner, men har brug for guidning og tydlige strukturer/rammer i forbindelse med udførelse af disse.

Egedal Kommune
Gem
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2021-2022

Halsnæs Kommune

Har du blik for helheden og tør du gøre en forskel?
– Så er du måske en af vores nye elever.

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at spille en central rolle, således at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. Du kommer til at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde med grundlæggende pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Det kan både være i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

City BakeryBAGERSVENDE SØGES TIL CITY BAKERY FREDERIKSVÆRK

City Bakery, Frederiksværk

Har du en drøm om at skabe lækre brød og sætter du en ære i godt håndværk? SÅ er du måske vores nye Bagersvend i City Bakery Frederiksværk.

Vi kan tilbyde:

 • Grundig oplæring.
 • Fuldtidsstilling 37 timer
 • Vagter hver anden weekend

Til gengæld forventer vi at du:

 • Er engageret og mødestabil.
 • Sætter en ære i godt håndværk.
 • Kan holde hovedet kold og bevare roen i pressede situationer.
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: