111 job matcher din søgning 111 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs Kommune Underviser til Julemærkeskolen Kildemose

Halsnæs Kommune, Ølsted

Ølsted Skole søger for Julemærkeskolen Kildemose en lærer til at varetage undervisningen af vores elever.

Eleverne bringer typisk en kombination af sociale og emotionelle udfordringer med sig, helt konkret oplever de, at de hverken trives eller lykkes med noget særligt i skolen. Den vigtigste opgave er derfor, at de voksne har et ressourcesyn frem for et mangelsyn. Vores opgave er at skabe en fornyet tro og lyst i barnet til at kunne lykkes i skolen.

Du har en fast klasse i 10 uger og derefter indtager du en flyverfunktion i 5 uger, hvor din dagligdag består af en kombination af administrative opgaver og som tilstedeværende co-teacher.

Eleverne medbringer undervisningsmaterialer fra deres egen skole, og som den faste lærer på holdet er det væsentligt, at du underviser og støtter eleverne i både dansk, matematik, engelsk og gerne et fremmedsprog (tysk eller fransk).

Halsnæs Kommune Områdeleder i fysioterapien

Halsnæs Kommune, Hundested

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads i bevægelse, hvor tillid, indflydelse og frihed skaber afsættet for opgaveløsningen?

Vil du lede vores 23 fysioterapeuter i arbejdet med at sikre og udvikle de bedste rammer for genoptræning og rehabilitering af borgere i Halsnæs Kommune? Har du visioner for fremtidens fysioterapi og kan du få følgeskab så fysioterapeuterne oplever at have de rette kompetencer til morgendagens krav og udfordringer?

Som områdeleder i fysioterapien leder du fysioterapeuter, der varetager kommunens fysioterapeutiske opgaver bl.a. rådgivning, vejledning og behandling af børn fra 0 til 18 år, genoptræning og rehabilitering af borgere henvist efter sundheds- eller serviceloven samt patientrettet forebyggelse som; lænderyg forløbsprogram, KOL mv. Endvidere sundheds- og beskæftigelsesfremmende tilbud ved fysioterapeut. Fysioterapeuterne varetager hver deres fagområder.

Halsnæs Kommune LKT-lærer til Melby Skole

Halsnæs Kommune

Vi søger en lærer - gerne med inklusionsvejlederuddannelsen, som vil være en medspiller i bestræbelserne på at skabe klassefællesskaber, der giver deltagelsesmulighed for alle vores elever.

Du skal have lyst til at arbejde med LKT på alle klassetrin, og derudover skal du kunne undervise i almindelige skolefag i indskolingen, da du også skal være en del af vores 1. årgangsteam. Her vil du som minimum skulle undervise i engelsk og kristendom i begge klasser.

Den ene 1. klasse er en folkeskoleklasse med 13 elever. To af eleverne er visiterede og har autisme. Undervisningen tilrettelægges, så alle eleverne profiterer af at være i klassen. Det betyder, at der er en tydelig struktur, særlig indretning af klasselokalet og en autismerettet pædagogik.

Halsnæs Kommune Melby Skole søger lærer til Basen

Halsnæs Kommune

Brænder du for at arbejde med børn med autismespektrumforstyrrelse (ASF), så har vi brug for en lærer, der kan undervise i almindelige skolefag i den humanistiske fagrække. Din primære opgave vil ligge i vores ASF-tilbud, Basen.

På Basen har vi 10 fantastiske drenge, som i kommende skoleår går i 4 7. klasse, så du skal kunne følge børnene i udskolingen og være med til at føre dem til afgangsprøve, når de kommer dertil. Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer med gode samarbejdsevner og vilje/lyst til at indgå i tæt teamsamarbejde omkring børnenes trivsel og læring.

Målgruppen for Basen omfatter børn med vanskeligheder af en sådan art, at det vurderes, at de muligvis kan profitere af tilknytningen til en folkeskole. Derfor vil du opleve, at nogle af børnene er tilknyttet en almenklasse i nogle fag.

Halsnæs Lilleskole Pædagogisk ildsjæl

Halsnæs Lilleskole, Hundested

Halsnæs Lilleskole søger en uddannet pædagog til en 30 timers stilling. Du har base i fritidsdelen, men skal også bidrage ind i skolen. Din arbejdstid vil primært ligge om eftermiddagen fra kl. 12-17.

Du er en erfaren pædagog, der ved hvem du er og hvad du står for. Du giver af dig selv i dit arbejde og du er her for at gøre en forskel.

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.

Som pædagog skal du besidde et højt fagligt niveau, have interesse og gerne erfaring i at arbejde med børn i aldersgruppen 5-9 år og 9-14 år.

Halsnæs Lilleskole Kreativ underviser i kulturfag og naturfag søges

Halsnæs Lilleskole, Hundested

– Årsvikariat 32 timer med mulighed for forlængelse

Er du træt af målstyret undervisning og brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende? Tror du på at elever er mere end bare et tal og at dannelse er meget mere end standpunktskarakterer og testresultater? Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen? Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin? Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!

Vi søger en kulturfags - og naturfagslærer til vores udskoling - og gerne med erfaring i at undervise i dansk og evt. idræt, men det er ikke et krav.

Halsnæs Lilleskole Musik- og matematiklærer til vores skønne lilleteam

Halsnæs Lilleskole, Hundested

Brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende. Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen? Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin? Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.

Vi søger en fuldtids matematik- og musiklærer primært til vores lilleteam (1. -5. klasse) - dog med timer i musik i 6. klasse og som valgfag for udskolingen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Halsnæs Kommune Sundhedsfaglig afløser til Solhjem Plejecenter

Halsnæs Kommune, Melby

Går du og drømmer om et job, hvor du hver dag bidrager til, at de ældre, der bor på Solhjem, har en skøn dag? Så er det måske netop et afløserjob på Solhjem, som kunne være lige noget for dig.

Bag Præstegården i Melby ligger Plejehjemmet Solhjem, hvor vi tilbyder det gode liv med mulighed for en omsorgsfuld, tryg og aktiv hverdag for beboerne.

På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem, og vi vil med glæde byde nye indenfor, som vil hjælpe os, når de faste har brug for at holde lidt fri.

Halsnæs Kommune Familiebehandler til Center for Børn, Unge og Familier

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vores dygtige kollega er gået selvstændig, og vi mangler derfor en familiebehandler i vores team.

Halsnæs er en lille kommune, der har fokus på at løfte så mange opgaver som muligt internt. Vi søger en medarbejder, der har lyst, erfaring og kompetence til at arbejde sammen med familier med stor kompleksitet i deres udfordringer.

Vi er optaget af at tilbyde en familiebehandling, der imødekommer myndighedsafdelingens behov og samtidig inddrager familiernes egen forståelse for deres vanskeligheder samt deres ønsker for forandring.

Vi tilbyder

 • En ambitiøs og udviklingsorienteret arbejdsplads med høj faglighed.
 • Tæt faglig sparring ved leder og kollegaer.
 • Gode kollegaer, der vægter faglighed, metodeudvikling og kreativitet højt.
 • Et spændende, alsidigt, ansvarsfuldt og til tider vanskeligt arbejde.
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Halsnæs Kommune Melby Skole søger lærer til kommende 2. A

Halsnæs Kommune

Hvis du brænder for at undervise i indskolingen, så er du måske den lærer, vi søger.

Klassen er en folkeskoleklasse med 16 elever. Tre af eleverne er visiterede og har autisme. Undervisningen tilrettelægges, så alle eleverne profiterer af at være i klassen. Det betyder, at der er en tydelig struktur, særlig indretning af klasselokalet og en autismerettet pædagogik. For dig betyder det, at du aldrig står alene i undervisningen, da der altid er to voksne i klassen, og at teamet er fælles om opgaverne.

Du lander i et virkelig godt team, som ofte har sparring med PPR. PPR står ligeledes for løbende opkvalificering, så du er klædt på til at undervise i et klassefællesskab, hvor alle skal have deltagelsesmulighed. Du kommer bl.a. til at varetage undervisningen i matematik og N/T, men altid i samarbejde med den lærer eller pædagog, der er i klassen på samme tid som dig.

Halsnæs Kommune Tandlæge, Halsnæs kommunale tandpleje

Halsnæs Kommune

Bliv tandlæge i en spændende lille tandpleje med dygtige kollegaer samt gode muligheder for sparring og faglige udfordringer.

Vi søger en ny tandlægekollega pr. 1. august eller snarest derefter. Stillingen er på fuld tid, men der er mulighed for at tilpasse stillingen individuelt, hvis timetal er en udfordring.

Tandplejen i Halsnæs er samlet på en moderne nyrenoveret centralklinik i Frederiksværk. Tandplejen er en lille velfungerende tandpleje med 4 tandlæger, 2 tandplejere og 10 klinikassistenter. Halsnæs kommune har 31.280 indbyggere og ligger 50 minutters kørsel fra København. Vi behandler ca. 6000 børn/unge i alderen 0-22 år samt ca. 120 omsorgspatienter.

NLMK DanSteel A/S
Elektriker på skift til vedligehold

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og løse opgaver på vores produktionsanlæg, så er du måske vores nye reparatør.

Vi vedligeholder anlæg med forskellig teknisk kompleksitet og alder. Vi opnår gode resultater med tæt samarbejde på tværs af faggrænser.

Den ledige stilling er i vores vagtteam. Vagtteamet består af fem skiftehold med én elektriker og én reparatør på hver hold samt et fast daghold. Vagtteamets primære arbejdsopgave er driftsovervågning, fejlfinding og fejlafhjælpning i produktions- og hjælpeanlæg, forebyggende vedligehold samt sikring af anlæg ved reparationsarbejde.

Halsnæs Kommune Dygtigt IT-konsulent til skoleområdet og servicedesk

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Halsnæs Kommune søger en IT-konsulent, der ønsker at være med til at sikre kollegaerne i kommunen god og stabil IT samt effektiv service. Som vores nye kollega vil du opleve at træde ind i en spændende stilling, der byder på mange interessante udfordringer.

Din hverdag vil være en kombination af udekørende til skoler og dagtilbud samt bemande servicedesk på Rådhuset. Du vil således arbejde tæt sammen med dine kollegaer i ITD, men også have selvstændigt arbejde, bl.a. når du passer IT-kiosken på nogle af skolerne.

Nogle af dine opgaver vil være

 • Bemanding af servicedesk på rådhuset
 • Tage mod henvendelser via telefon, drop-in samt servicedesk-system samt løse 1.level opgaver
 • Klargøring af udstyr
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Forsyningstilsynet
Ingeniør eller fysiker med interesse for energi, internationalt arbejde, tilsyn og regulering

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du være med til at regulere en vital infrastruktur for at sikre en stabil og sikker energiforsyning? Vil du være med til at understøtte rammerne for den grønne omstilling i samarbejde med gode kolleger og en engageret chef? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Du får en central rolle i arbejdet med at godkende de krav, som el- og gasnetvirksomhederne stiller for tilslutning af både produktionsanlæg og forbrugsanlæg.

Samtidig kommer du til at arbejde med europæiske kolleger og samarbejdspartnere med netintegration, så elektriciteten kan flyde frit over grænserne.

Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet
Økonom til tarifdesign, forbrugsfleksibilitet og nettilslutning

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Kunne du tænke dig at arbejde med økonomisk regulering med stor betydning for samfundet? Ønsker du dig en chef, som lægger sig i selen for at skabe arbejdsglæde? Kan du se dig selv sidde i vores store have og udarbejde komplicerede analyser? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Dine analyser og din sagsbehandling sker som led i vores regulerings- og tilsynsarbejde, der har direkte økonomisk betydning for husholdninger og erhverv og for den grønne omstilling både i Danmark, Norden og det øvrige EU. Du møder interessenter fra både andre myndigheder og branchen.

Forsyningstilsynet