47 jobannoncer matcher din søgning 47 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsyningstilsynet

Studenter til økonomiske analyseopgaver på energimarkederne

Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdspladsEr du økonomistuderende? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Dine arbejdsopgaver bliver varierede og med en høj grad af studierelevans. Og vi vil sikre, at du får faglige udfordringer, som passer til dine ønsker og kompetencer.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15-20 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamensperioder.

Forsyningstilsynet
Duferco Danish Steel A/S

Industrioperatør

Frederiksværk

Hvis du trives i et tempofyldt miljø og nyder at arbejde i et samarbejdende team, er du måske det perfekte match for vores driftsteam.

Du får et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø. Dine opgaver vil omfatte:

 • Driftsstyring af produktionens pult.
 • Konstant samarbejde med gruppelederen og dennes teammedlemmer.
 • Opfyldelse af tildelte produktionsmål.
 • Ansvar for oprydning i eget område.
Forsyningstilsynet

Jurist med interesse for energi- og forvaltningsret

Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdspladsVil du være med til at sikre gennemsigtighed i forbrugerpriserne på el og gas? Er du nysgerrig på reguleringen af energisektoren og har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed?

Dine opgaver og ansvar tilpasses din profil, og vi garanterer faglig sparring og gode udviklingsmuligheder. Som nyansat bliver du klædt på til opgaverne gennem vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med kendskab til hele energiområdet, ligesom vi har gode muligheder for kurser og efteruddannelse.

Forsyningstilsynet
Halsnæs Kommune

Melby Hjemmepleje søger to social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Melby

Vi søger to social- og sundhedshjælpere til fastansættelse i vores velfungerende hjemme-plejegruppe. Er du til sammenhold, humor og god stemning, skal du søge hos os.

Vi kan tilbyde masser af lys og frisk luft, når du i løbet af dagen kører rundt på vores gode el-cykler – eller lytter til din yndlingsmusik i radioen, hvis du kører en bilrute.

Timetal 30-37 timer pr. uge. Weekendvagt hver 2. uge eller 5 weekender på 12 uger.

Støttekontaktgruppen

Botilbuddet Ølsted søger pædagogmedhjælper

Er du pædagogmedhjælper med solid erfaring, PAU-uddannet eller f.eks. SOSU-hjælper, så er det måske dig, vi søger til et barselsvikariat med mulighed for forlængelse!

Botilbuddet Ølsted er et botilbud med plads til 9 beboere i alderen 30-65 år med psykiatriske diagnoser/problemstillinger, nogle af beboerne har endvidere misbrug i begrænset omfang.

Vi bor i gåafstand til Roskilde fjord og handlemuligheder i Ølsted, på en dejlig stor grund.

Villa Magnolia

Specialpædagog til støtteopholdsinstitution (aflastning)

Frederiksværk

Villa Magnolia er en højt specialiseret støtteopholdsinstitution (aflastning) for børn og unge fra 2 til 22 år med autismespektrum-tilstande. Vores børn og unge har forskelligt kognitivt niveau og funktionsniveau. De har alle brug for, at du er god til at aflæse signaler, reagerer hensigtsmæssigt på disse, og at du er god til at strukturere, skabe ro og være tre skridt foran.

Vi søger en robust pædagog, gerne med erfaring inden for autismeområdet. Nyuddannede opfordres også til at søge.

Vi tilbyder et fagligt, dynamisk, udfordrende og udviklende miljø med god normering samt et godt arbejdsmiljø, der er præget af glæde, humor og høj faglighed.

Experis recruiting on behalf of Duferco Danish Steel A/S
Gem
Experis

HSE Specialist

Frederiksværk

As an HSE Specialist, you will have the opportunity to develop and implement safety policies and procedures, conduct training sessions, and ensure compliance with local, state, and federal regulations.

In joining our team, you'll have the opportunity to make a significant impact, ensuring the safety and well-being of our workforce while contributing to our continued success at Duferco Danish Steel.

Experis søger for Duferco Danish Steel A/S
Gem
Experis

HR-generalist

Frederiksværk

Kunne du tænke dig en bred vifte af opgaver og ansvarsområder inden for HR så kunne denne stilling som HR-generalist hos Duferco Danish Steel i Frederiksværk muligvis være noget for dig.

Som den ansvarlige for Human Resources på vores produktionsanlæg vil du være en nøglefigur i vores team, hvor du vil samarbejde tæt med vores administrerende direktør og andre ledende medarbejdere. Din opgave bliver at sikre, at vi har de rette menneskelige ressourcer til at udføre vores HR-strategi og nå vores forretningsmål. Du vil være med til at forme og implementere HR-processer og politikker, samtidig med at du støtter vores medarbejdere i deres daglige behov og udvikling.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

NLMK DanSteel A/S

Vil du være HR-kontorelev på Danmarks eneste stålvalseværk?

Frederiksværk

Ønsker du dig en spændende hverdag med både ansvar og læring, og vil du have en uddannelse, der giver gode jobmuligheder?

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Assistere ved rekrutteringsprocessen, herunder administration af ansøgninger og ansættelseskontrakter.
 • Håndtere administrative opgaver som vedligeholdelse af personalearkiver, sygeregistrering og -refusion samt koordinering af kursusaktiviteter.
 • Bidrage til udviklingen og implementeringen af HR-initiativer.
NLMK DanSteel A/S
Halsnæs Kommune

Pædagog til barselsvikariat i Naturværkstedet på Sølager

Hundested

Er du uddannet pædagog og kan skabe rum for, at både mennesker og dyr trives?

Værksted består af seks beskyttede værksteder, som ligger i smukke og naturrige omgivelser tæt på Hundested og er en del af Center for Botilbud og Beskæftigelse i Halsnæs kommune. Vores målgruppe er borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne efter Servicelovens §103.

Vi søger en person, som er en aktiv medspiller i, at vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt, højt humør, trivsel og udvikling er i fokus.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Revisorhuset Halsnæs A/S

Revisorassistent søges

Frederiksværk

Vi har rigtig travlt og søger derfor en revisorassistent der selvstændigt kan udføre bogførings- og regnskabsmæssig assistance for vores kunder.

Vi er et mindre godkendt revisionsfirma med 5 ansatte og vi betjener en bred vifte af små og mellemstore virksomheder.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder løn pakke med pensionsordning og sundhedsforsikring mv. Mulighed for deltidsansættelse.

Revisorhuset Halsnæs A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Forsyningstilsynet

Skarp økonom med interesse for elmarkedet

Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling?

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og interesser, og du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger om løsningen af dem. Opgaverne kan f.eks. omfatte:

 • Fastsætte rammerne for engrosenergimarkederne i Danmark, herunder bidrage til ny regulering på det grønne område
 • Tilsyn med energi- og transmissionsselskaberne i Danmark
 • Overvågning og analyse af udviklingen på de danske og europæiske energimarkeder
Forsyningstilsynet
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Centrum Personale A/S søger for Halsnæs Forsyning
Gem
Centrum Personale A/S

Økonomimedarbejder til Halsnæs Forsyning

Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attraktiv arbejdsplads beliggende i Frederiksværk – en virksomhed som har fokus på trivsel og tryghed i ansættelsen?

Centrum Personale søger på vegne af Halsnæs Forsyning en erfaren medarbejder inden for økonomi og bogholderi. Du må gerne have lyst til at arbejde både i bredden og dybden med opgaverne. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du varetager virksomhedens økonomifunktioner i tæt samarbejde og sparring med resten af teamet.

Stillingen er på 30-37 timer om ugen og med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Forsyningstilsynet

Erfarne økonomer og grøn akademiker til udvikling og tilsyn med ny regulering på affaldsområdet

Frederiksværk

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdspladsVil du gerne arbejde med økonomisk regulering og tilsyn med affaldsbranchen, og søger du et arbejde med stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling?

Vi får flere opgaver og har derfor plads til flere i Center for AFFALD, som er ansvarlig for analyser og udvikling af ny økonomisk regulering af hele affalds- og genanvendelsessektoren.

Affaldssektoren er et relativt nyt tilsynsområde for Forsyningstilsynet, og vores opgaveportefølje er voksende. Du får derfor en sjælden mulighed for at være med til at opbygge et nyt område.

Forsyningstilsynet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV