82 job matcher din søgning 82 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsyningstilsynet
Engageret og dygtig jurastuderende til spændende opgaver med forvaltnings- og energiret

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Kunne du tænke dig at arbejde med spændende opgaver med forvaltnings- og energiret i forbindelse med økonomisk regulering af gas- og elnetvirksomheder med stor betydning for samfundet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Som juridisk studentermedhjælper i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere som jurist.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og vil primært dreje sig om træffe afgørelser i konkrete sager, som indeholder både energiretlige og forvaltningsretlige problemstillinger.

Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet
Jurist til energi- og forvaltningsret

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Ønsker du indblik i reglerne for tilslutning af vindmøller til elnettet – både møller på land og på energiøer? Er du nysgerrig på de juridiske problemstillinger omkring solceller? Har du lyst til at få skærpet din forvaltningsretlige kunnen? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Opgaverne vedrører de juridiske aspekter ved brug af og tilslutning til vores el- og gasnet. I flere af opgaverne er der en international vinkel – både i nordisk regi og i EU-sammenhæng.

Du får muligheden for at opbygge eller forbedre dine kompetencer som sagsbehandler og blive en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering, med gode kompetencer inden for dansk og EU forvaltnings- og energiret.

Forsyningstilsynet
Talent & Mind Driftmedarbejder til pumpeteamet

Talent & Mind søger for Halsnæs Forsyning A/S i Frederiksværk

Halsnæs Spildevand A/S søger snarest muligt en dygtig og engageret driftsmedarbejder til pumpegruppen i spildevandsvirksomhedens driftsteam.

Dine nøgleopgaver:

  • Daglig drift, optimering, vedligehold og reparation af spildevands- forsyningens 650 pumpestationer i samarbejde med vore dygtige medarbejdere, til formål at holde anlæggene fuld funktionsdygtigt og driftsstabile.
  • Oprette, håndtere og dokumentation af vedligeholdelsesopgaver via EnviDrift, der er vores vedligeholdelsessystem.
Halsnæs Kommune Hundested Plejecenter afdeling Fjordhuset søger medarbejder med erfaring inden for demensområdet

Halsnæs Kommune

Er du den, der drømmer om at være en del af hverdagen for mennesker med demens? Er livet med demens noget, du har erfaring med? Har du en relevant uddannelse til arbejdet med mennesker med demens, så er det hos os, du skal søge. Det betyder ikke så meget hvilken specifik relevant uddannelse, du har, det vigtigste er, at du kan se dig selv hos os, når du læser videre nedenfor.

Du skal have lyst til, at familien er en naturlig del af vores beboeres liv og byde dem velkommen til arrangementer og i hverdagslivet på plejecentret.

Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og godt arbejdsmiljø, som tager stort ejerskab for deres beboere, sparrer med og hjælper hinanden, og som også har det rigtigt godt med hinanden på og uden for arbejde.

Halsnæs Kommune Frederiksværk Børnehus søger daglig pædagogisk leder

Halsnæs Kommune

Er du en daglig pædagogisk leder med høje ambitioner på både medarbejdere og børns vegne? Kan du spille dine kollegaer og medarbejdere gode? Har du ambitioner og ressourcesyn på børnenes vegne? Sætter du altid børns trivsel først i dit pædagogiske virke? Så er det dig, vi leder efter!

Vi er beliggende i Frederiksværk midtby ved det skønne Krudtværksområde. Vi er en aldersintegreret daginstitution, som er normeret til 50 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn og som også huser en del af kommunens pladser til børn med særlige behov.

I vores hus bliver du en del af et velfungerende og erfarent ledelsesteam og en engageret medarbejdergruppe, der arbejder med høj faglighed og ambitioner omkring børns udvikling og trivsel.

Halsnæs Kommune Pædagogmedhjælper på 30 timer søges til DGI-vuggestue

Halsnæs Kommune, Liseleje

En noget så almindelig overskrift til et jobopslag, men måske et børnehus, som vil overraske dig. Og så tænker du sikkert: hvilket børnehus og overraske med hvad?

Vi kunne starte med skrive alt det, som der altid skal stå. Du skal være robust, mødestabil, struktureret, kunne jongelere med flere bolde, være fagligt velfunderet og didaktisk i dine overvejelser osv., osv.

Men det, der er vigtigst for os er, at når du møder på arbejde, er at du er positiv og anerkendende i dit barnesyn.

Vores børnehus rummer 21 vuggestuebørn fordelt på to stuer og 40 børnehavebørn fordelt på to stuer. Du vil som medhjælper sammen med det øvrige personale på stuen stå for den pædagogiske planlægning og udførelser af planlagte lege såvel som spontane aktiviteter.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Halsnæs Kommune Pædagog til Børnehuset Ahornvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du arbejde i ”verdens bedste vuggestue”? Så har du chancen for at blive en del af et fantastisk team i Børnehuset Ahornvejs vuggestue.

Du bliver tilknyttet vores vuggestueafdeling, som består af 2 grupper med 10 og 11 børn. Her vil du sammen med det øvrige personale indgå i arbejdet med at skabe trivsel, omsorg, udvikling og læring for de 0-2-årige børn.

I Vuggestuen arbejdes der med individuelle læringsmål dels igennem den nære kontakt mellem barnet og den voksne og dels i mindre grupper. Som pædagog hos os er der rig mulighed for at sætte præg på pædagogikken, så man opfylder faglige såvel som personlige mål.

Halsnæs Kommune Løn- og personalekonsulent

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Du får ansvaret for dit eget område, som aftales i forhold til din erfaring og består bl.a. af godkendelse og kvalitetssikring af de decentrale indberetninger fra vores mange institutioner.

Den daglige personaleadministration med bl.a. at udfærdige ansættelsesbreve samt holde dig orienteret om overenskomster og regler på personaleområdet er også en del af dine opgaver.

Lønteamet er en del af Personaleafdelingen, og teamet er samlet i sit eget lyse, dejlige kontor. Vi har en meget fleksibel tilgang til arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Vi er kendt for at kunne levere resultater og samtidig have fokus på god trivsel.

Halsnæs Kommune Spændende tværfaglig stilling som borgerkonsulent til Jobcenter Halsnæs

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger endnu en borgerkonsulent til vores team i ”Sammen om ny velfærd”. Sammen om ny velfærd er et tilbud til borgere med udfordringer af stor tværfaglig kompleksitet.

I funktionen som borgerkonsulent vil du både få en myndigheds- og en udfører-funktion, så borgerne sikres håndholdt støtte i deres udviklingsforløb i forhold til tilknytning til arbejdsmarkedet og sociale udfordringer. Teamet arbejder med begrænset sagsstamme, får supervision, og der er tæt kollegial og ledelsesmæssig sparring på opgaveløsningen.

Du har stor frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, når blot den gode sagsbehandling og fagligheden er i højsædet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Forsyningstilsynet
Fagligt stærk kontorchef til implementering af ny lovgivning

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med økonomisk regulering, håndhævelse og tilsyn i affaldssektoren? Kan du se dig selv stå i spidsen for en afdeling, der arbejder med ny lovgivning for denne sektor? Vil du i den forbindelse være med til at sikre høj effektivitet i affaldssektorens grønne omstilling?

Se video om Forsyningstilsynet som arbejdsplads

Du har indsigt i forsyningsområdet og gerne erfaring fra en offentlig eller forsyningsfaglig organisation. Erfaring med personaleledelse er en fordel – alternativt skal talentet for ledelse være tydeligt. Du har en akademisk, samfundsfaglig uddannelse og synes, det er sjovt at sætte dig ind i nye områder.

Forsyningstilsynet
Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

ADM Denmark A/S Product Development Scientist søges til udviklingsafdeling

ADM Denmark A/S, Hundested

Vi søger en engageret og struktureret Product Development Scientist med en stærk teknisk ekspertise indenfor formuleringer og udvikling af faste doseringsformer.

Udover fantastiske kollegaer tilbyder vi kantineordning, pensions- og sundhedsordning, en aktiv personaleforening samt et festudvalg, der sikrer hyggelige og sjove sociale arrangementer i løbet af året.

NLMK DanSteel A/S
CNC-operatører eller industriteknikere på skift til vores interne skærecentre

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, en mastodont inden for sværindustrien?

Vi søger dygtige og engagerede medarbejdere til at betjene vores skæreanlæg samt vores TRF 5000-fræsemaskine til kantfræsning. Med disse avancerede anlæg er vi med til at sikre virksomhedens fremtrædende position på stålmarkedet ved at producere og levere HVA (High Value Added) produkter med fokus på on- og offshore-industrien.

Ansøgere med CNC-erfaring eller erfaring med termisk skæring vil blive foretrukket. Det samme gælder for ansøgere med kran- eller truckkort.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV