135 job matcher din søgning 135 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 135 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschef - Haderslev

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
Erhvervshus SydjyllandProjektleder til SMV:International

Erhvervshus Sydjylland, Vojens

Vil du være med til at forberede mindre virksomheder til succes på eksportmarkederne?

Til strukturfondsprogrammet SMV:International, som er et landsdækkende program, der sigter mod øget internationalisering af små og mellemstore virksomheder, søger vi en skarp projektleder, som kan at stå i spidsen for og drive projektets faglige indhold i tæt samarbejde med projektchefen og den nationale projektleder i Erhvervshus Midtjylland.

Dine opgaver vil være

 • Faglig projektledelse af programmet i tæt samarbejde med projektchefen og den nationale projektleder i Erhvervshus Midtjylland, der er lead på programmet – herunder planlægning af programmets faglige aktiviteter
 • Faglig afrapportering til Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, projektets partnere og Erhvervshusenes ledelse
 • Sikring af projektets fremdrift på tværs af projektpartnerne
FA Connect
International Marketing and Communications Coordinator

FA Connect søger for HM Systems i Haderslev

Som ansvarlig for alle B2B-aktiviteter på de digitale platforme, bliver du HM Systems marketing- og kommunikationsprofil.

I tæt samarbejde med salgsorganisationen, driver og udvikler du marketingplaner, kampagner og events på tværs af de digitale platforme. Formålet og succeskriteriet med dine indsatser, er at udvide kendskabet af HM Systems produkter worldwide, tydeligt og effektivt.

Ansvar og opgaver

 • Udarbejde indhold, herunder tekst, video og pressemeddelelser på dansk og engelsk
 • Udarbejde og vedligeholde virksomhedens profil på de sociale medier og hjemmeside
 • Udarbejde og vedligeholde salgs- og marketingmaterialer
 • Assistere med eksterne newsletters, leadgenerering og case stories
FA Connect
Arla Foods amba
Ostemester/Specialist - Hoegelund Mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Har du ”passion for cheese” og ønsker du at videreudvikle Høgelundgaard - et af Arla’s unika-produkter.

Som vores nye specialist bliver dine primære opgaver at have fokus på produktkvalitet og normforbrug, løbende optimering af recepter samt identificering af optimeringspotentialer. Du kan forvente en meget varieret hverdag, hvor du er med til at sikre en effektiv produktion. Dine ansvarsområder vil derudover være:

 • Koordinere og sikre stabile og effektive processer samt overholdelse af KPI’er
 • Udfordre processer og arbejdsgange samt komme med input til og gennemførsel af optimeringsprojekter i samarbejde med PTU afdelingen
 • Afveksling mellem selvstændigt arbejde og samarbejde og tæt dialog på tværs af afdelingerne især i produktionen men også med resten af mejeriet
Arla Foods amba
Indrykket: 
VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

& friendsRevisor – erfaren sparringspartner til SMV-segmentet

& friends søger for kunde

Ønsker du at blive medlem af et revisorteam, der tilbyder professionalisme, variation og udviklingsmuligheder? Vores kunde er et mindre revisionshus med en bred palet af opgaver i porteføljen.

Du får tillige en høj graf af selvbestemmelse og medindflydelse hos denne virksomhed, hvor balancen mellem arbejde og fritid bliver håndhævet.

Du bliver en vigtig del af et mindre revisorteam, som udfører revisions- og rådgivningsopgaver, og du kommer til at arbejde selvstændigt med en bred vifte af små og mellemstore virksomheder inden for mange forskellige brancher. Du vil få selvstændig kundekontakt og jobansvar, og du vil have mulighed for partnerskab inden for kort tid.

Eldorado A/S
Kategoriansvarlig

Eldorado A/S, Haderslev

Du vil blive en særdeles vigtig ressource i arbejdet med at holde momentum på udvikling af nye og eksisterende produkter.

Sammen med indkøb, salg og marketing vil du i stillingen som Kategoriansvarlig blive et vigtigt led på tværs af hele organisationen. Du vil primært være bindeled mellem indkøb, salg, marketing og vores leverandører, men bliver også tovholder i kommunikation mellem vores interne logistik-, indkøbs- og salgsafdeling.

Du vil i stillingen blive ansvarlig for:

 • At styre og drive strategiske udviklingsprojekter fra designoplæg til færdigt produkt
 • At styre og følge op på tidsplan, økonomi og kvalitet på de enkelte udviklingsprojekter
 • At sørge for de nødvendige certifikater og godkendelser under udvikling af nye produkter
Eldorado A/S
Indrykket: 
SkattestyrelsenSagsbehandler til skatte- og momsområdet - Skattestyrelsen i Haderslev

Skattestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med kontrol og sagsbehandling indenfor skatte- og momsområdet? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Afdelingen Små og Mellemstore Selskaber har ansvaret for kontrol af alle Danmarks små og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer, alle fonde og foreninger, offentlige virksomheder og institutioner samt kommanditselskaber.

Du vil have mulighed for at deltage i en bred vifte af spændende opgaver, f.eks.:

 • Generel gennemgang og kontrol af små- og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer
 • Specifikke kontrolopgaver såsom beskatning ved selskabsophør, kontrol af selskaber som ikke indsender momsangivelser mv.
 • Sagsbehandling af henvendelser fra selskaber og hovedaktionærer
Skattestyrelsen
Indrykket: 
SkattestyrelsenJuridisk sagsbehandler til skatte- og momsområdet - Skattestyrelsen i Haderslev

Skattestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling indenfor skatte- og momsområdet? Så glæder vi os til at høre fra dig. Om du har mange års erfaring eller er nyuddannet, er ikke afgørende – vi søger bredt og det vigtigste er, at du har evnen og viljen til, at lære og indgå i et engageret team med stærke faglige profiler.

Afdelingen Små og Mellemstore Selskaber har ansvaret for skatte- og momsbetalingen for alle Danmarks små og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer, alle fonde og foreninger, offentlige virksomheder og institutioner samt kommanditselskaber.

Du vil have mulighed for at deltage i en bred vifte af spændende opgave, f.eks.:

 • Sagsbehandling af henvendelser fra selskaber og hovedaktionærer
 • Behandling af genoptagelse af selskabers og hovedaktionærers selvangivelser
 • Behandling af anmodning om fritagelse for skattetillæg.
Skattestyrelsen
Indrykket: 
thyssenkrupp Elevator A/S
Servicetekniker - Trekantsområdet

thyssenkrupp Elevator A/S

I forbindelse med thyssenkrupp Elevators fortsatte ekspansion, søger vi snarest muligt en dygtig kollega til vores travle Serviceafdeling i Jylland/Fyn.

Du skal selvstændigt udføre service og reparationer på eksisterende elevatorer og lifte.

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • høj grad af indflydelse på eget arbejde og hverdag
 • løbende efteruddannelse
thyssenkrupp Elevator A/S
Indrykket: 
Philip Morris
Servicemindede Sælgere - Trekantområdet

Philip Morris

Er du i dit rette element når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interesserede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

Du vil til dagligt:

 • Møde potentielle kunder
 • Give produktinformation og introduktion
 • Sælge produktet til netværk, B2C og B2B
Indrykket: 
Jungheinrich Danmark A/S
Energisk og passioneret salgskonsulent søges til Fyn/Trekantsområdet

Jungheinrich Danmark A/S

Dit hovedfokus vil være at samarbejde med kunderne om at sikre, at de altid har den rigtige løsning både inden for udstyr og serviceydelser. Din hverdag som kørende sælger foregår ude hos kunderne, og du vil have mange timer på landevejen.

Du får et afvekslende og selvstændigt job i en global virksomhed, hvor frihed under ansvar er i højsædet, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil blive en del af en organisation på ca. 260 medarbejdere i Danmark og Sverige, og du vil få et udfordrende job, hvor din egen indsats er afgørende for din succes.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en god, fast løn og en bonusordning. Herudover vil du få fri bil, fri telefon, laptop og en god pensionsordning med kritisk sygdomsforsikring og helbredssikring.

Jungheinrich Danmark A/S
Bil & Co. A/SB2B Erhvervsrådgiver

Bil & Co. A/S

Til vores store erhvervsprogram med Toyota Professional og FIAT Professional, søger vi en selvstændig og erfaren erhvervsrådgiver.

Med udgangspunkt i vores afdeling i Kolding er din opgave at afdække området fra Kolding mod nord, til Sønderborg i syd med ekspertise inden for varebilsområdet. Salgsafdelingerne i Kolding-Haderslev-Aabenraa og Sønderborg vil sammen med dig forstå salget/leasing af erhvervsbiler i alle kategorier, hvad end det drejer sig om helt almindelige varebiler eller mere komplekse opbygninger.

Bil & Co dækker et bredt varebilsprogram, ligesom virksomheden er en erfaren spiller i det syd og sønderjyske område. Høj troværdighed, imødekommenhed og tilgængelighed er vores 3 værdier.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Davidsens Tømmerhandel A/STeamleder til Disponering (Operationelt Indkøb/Supply Planning)

Davidsens Tømmerhandel A/S, Aarhus eller Vojens

Til en nyoprettet stilling søger vi en teamleder, som har modet og kompetencen til at udvikle vores operationelle indkøb, som hos os kaldes lagerdisponering.

Teamlederen får ledelsesansvaret for et team af syv disponenter, som alle sidder tæt på driften ude på vores lokationer, samt det faglige ansvar for at koordinere, udvikle og styrke vores disponerings set-up. En væsentlig del af din opgave bliver således at skabe fælles teamånd uagtet at dine medarbejdere sidder fordelt på forskellige lokationer.

I denne stilling får du ”stafetten” i forhold til at udvikle og optimere vores disponeringsteam og -processer. Du får en bred berøringsflade i vores forretning og en aktiv rolle i at sikre gode processer både i relation til indkøb, vores logistikcentre og forretninger.

Indrykket: