199 job matcher din søgning 199 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HR Supporten E-commerce assistent med copywriting skills

HR Supporten søger for Eickemeyer – Medicinteknik For Dyrlæger ApS i Vojens

Som e-commerce assistent hos Eickemeyer vil dine primære arbejdsopgaver bestå af vareoprettelse og vedligeholdelse af produktbeskrivelser på vores webshop. Desuden vil du, i samarbejde med det øvrige team, skulle kunne varetage mindre driftsopgaver vedrørende Microsoft Business Central.

Hos Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger ApS sælger vi veterinærmedicinsk udstyr til dyreklinikker- og hospitaler. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre klinikkerne det bedste og mest praktiske veterinære udstyr. Derfor er det vigtigt for os, at kunderne, ikke alene får relevant information om udstyret, men også at de får ”det lidt ekstra” med, når de har besøgt vores webshop.

ILVA
Salgselev søges til ILVA Haderslev

ILVA

Drømmer du om en salgselevuddannelse, hvor du:

 • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
 • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
 • Tager din salgsuddannelse til et højere niveau med specialistsporet ”salgsledelse”?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Vi ønsker at gøre dig til en kompetent sælger og møbelekspert - og du bliver naturligvis klædt godt på til opgaven. Foruden skoleophold og din faste plads på sælgerteamet i butikken, vil du deltage på salgs- og produkttræningsforløb, besøge leverandører og prøve kræfter med forskellige produktområder i bolighuset.

ILVA
UC SYD
Kontorelev til Campus Haderslev

UC SYD

Drømmer du om at være kontorelev med speciale i offentlig administration i Studieservice på Campus Haderslev? Vil du være en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med mange spændende opgaver, og har du lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og positivt teamsamarbejde?

Der er mange spændende opgaver i Studieservice, og efterhånden som din elevtid skrider frem, vil du også selv få større ansvar.

Se video om UC SYD som arbejdsplads

Vi sikrer gensidigt, at når elevtiden er slut, tager du af sted til dit første job med en god rygsæk fyldt med viden, selvtillid og også selvindsigt.

UC SYD
Gem
POWER A/S
Varehuschef til POWERS nye elektronikvarehus i Haderslev

POWER A/S

Grib en fantastisk mulighed, og gør karriere hos hele Danmarks elektronikgigant. Har du ambitionerne samt salgs- og ledelseskompetencerne, kan du træde ind i rollen som varehuschef, hvor du skaber og driver vores succes samt står i spidsen for op mod 30 medarbejdere.

Jobindex A/S

Som varehuschef står du i den absolutte frontlinje, når det kommer til at sikre vores succes. Vi har brug for dig, som vil gøre det ekstra, der skal til, for at skabe resultater. Du får ansvar for dit eget varehus fra top til bund. Det indebærer ansvar for 30 medarbejdere, og du er den afgørende kulturbærer, der sørger for, at alle arbejder dedikeret, passioneret og målrettet.

POWER A/S
Lindab A/S Salgsingeniør til ventilationsløsninger

Lindab A/S

Da vores dygtige og vellidte kollega har valgt at gå på velfortjent pension efter 40 års ansættelse, søger vi en ny salgsingeniør til Danmarks bedste job.

Vil du være med til at gøre en forskel for dine kunder? Brænder du for salg, og vil du være regionsansvarlig og stå for at sælge det fulde produktsortiment inden for indeklima og ventilationsløsninger – så er det dig, vi leder efter!

Du bliver en del af et team af ti sælgere. Udgangspunktet for arbejdsstedet er fleksibelt, alt efter hvor du er bosat, og der er mulighed for kontorplads i Viby eller Haderslev.

Gem
Svanerent ApS
Rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Vejle

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt og positivt arbejdsmiljø med ordnede forhold, hvor du er med til at levere et topresultat

Vi søger assistenter til rengøring i Trekantsområdet, med Vejle som udgangspunkt fra firmaadressen.

Svanerent ApS
Gem
Jobindex
Er du Danmarks bedste servicetekniker – bliv ekspert på ventiler

Jobindex søger for Gustaf Fagerberg A/S

Har du en bred mekanisk baggrund? Og kunne du tænke dig at servicere og vedligeholde mekaniske produkter af højeste kvalitet?

”Vi glæder os til at få endnu en dygtig tekniker med i vores sammentømrede team. Her bliver du nemlig ekspert på ventilområdet, hvor vi arbejder inden for mange forskellige brancher,” fortæller din kommende leder.

Som servicetekniker inden for ventilområdet kommer du til at arbejde for mange forskellige brancher, fx energi, fjernvarme, olie/gas, pharma og fødevarer. Du vil derfor komme til at arbejde on-site på fx varme- og kraftværker.

Du bringer et par års erhvervserfaring, meget gerne som servicetekniker – men det er ikke et krav.

Jobindex
IFF
Procesoperatør / lagermedarbejder

IFF, Haderslev

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk fødevarevirksomhed, hvor frihed under ansvar, fleksibilitet og engagement bliver vægtet højt? Er du god til teamwork såvel som til at kunne arbejde selvstændigt?

Så har vi udfordringen til dig.

IFF
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Haderslev Kommune Spildevandsmedarbejder til Teknik og Klima

Haderslev Kommune

En af vores dygtige spildevandsmedarbejdere har fået nyt arbejde i samme afdeling, så nu mangler vi dig, der har lyst til at gøre en forskel for naturen, miljøet og klimaet og arbejde med sagsbehandling indenfor spildevandsområdet.

Sammen med dine kolleger på spildevandsområdet, vil vi tilrettelægge dine opgaver, så de passer bedst mulig til profilerne i gruppen. Herunder ser du de opgaver, som vi løser i spildevandsgruppen.

 • Spildevandsplanlægning i tæt samarbejde med kommunens forsyningsselskab, Provas.
 • Udarbejdelse af indstillinger til det politiske niveau.
 • Udarbejdelse af tilladelser til renseanlæg og regnbetingede udledninger.
Gem
Kvickly Bagersvend til Kvickly, Vojens

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 125 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Haderslev Friplejehjem Social- og sundhedsassistenter til Haderslev Friplejehjem

Haderslev Friplejehjem

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen om at give beboerne en god hverdag? Du kan nu være med til at starte en ny afdeling op eller blive en del af holdet på en etableret afdeling.

Haderslev Friplejehjem har fået en forrygende start og har nu knap 46 beboere boende på afdelingerne Granø, Hindemade og Erlev. Vi er ved at gøre klar til at åbne på vores sidste afdeling Fredsted.

Hjemmet ligger i det naturskønne område ned til Haderslev Dam og består af renoverede service- og fællesområder og nybyggede lejligheder. Vi er fortsat i fuld gang med en spændende opstartstid, og der er rig mulighed for at byde ind med gode ideer, erfaringer og viden i mange forskellige typer opgaver.

Skattestyrelsen Sagsbehandler til skatteområdet - er du nysgerrig på skat?

Skattestyrelsen, Haderslev

Har du lyst til at arbejde med kontrol og sagsbehandling indenfor skatteområdet – med særligt fokus på kursgevinstloven, afskrivningsloven og ejendomsavancebeskatningsloven samt virksomhedsskatteloven? Så er det måske dig vi søger til denne nye stilling.

Dine opgaver:

 • Udvælge virksomheder og deres ejere, efter væsentlighed og risiko, til kontrol
 • Gennemførelse af kontrol hos ejerne, som omfatter både erhvervsdrivende og selskaber
 • Overvågning af udviklingen i investeringer i transparente virksomheder

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du får dygtige og ansvarsbevidste kolleger i et team på 7, som du arbejder tæt sammen med.

Skattestyrelsen
Arkil A/S
Arkil søger medarbejdere til vejserviceopgaver i hele Danmark

Arkil A/S, Vojens

Du bliver ansat i vores Vejserviceafdeling i Hammelev ved Vojens, som løser opgaver med opsætning og vedligeholdelse af skilte, autoværn, kantpæle, brønddæksler, trafikværn, vildthegn, mobile tavlevogne og afmærkning i hele Danmark. Vi afhjælper farlige situationer på motorveje og bidrager hver dag til at trafikken afvikles så sikkert som muligt, så danskerne kommer trygt hjem.

Kan du svare ja til følgende, er det måske dig, vi leder efter:

 • Du har som minimum BE kørekort og meget gerne lastbilkørekort
 • Du har erfaring med at køre gravemaskine, rendegraver, gummiged samt øvrige maskiner
 • Du er opmærksom i trafikken og har respekt for de omgivelser du arbejder i
Danitech Production A/S
Svejser søges til cylinder-afdeling

Danitech Production A/S, Haderslev

Vil du gerne være en del af et fantastisk team med stort engagement og en høj grad af faglig stolthed? Kan du betjene vores rundsømsautomat, vores muffesvejseautomat og har du et stort kendskab til MAG-svejsning? Så vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Din primære opgave vil være at svejse dele til hydraulikcylindre. I jobbet vil du komme til at udføre følgende opgaver:

 • Læse og fortolke tekniske tegninger og skemaer
 • Udføre kvalitetstjek
 • Levere en ensartet og god kvalitet
 • Være kvalitetsbevidst

Som medarbejder hos Danitech Production A/S bliver du en del af en spændende og ambitiøs virksomhed, der vægter et uformelt arbejdsmiljø og fleksibilitet højt.

Danitech Production A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV