224 job matcher din søgning 224 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

F. Engel K/S
CUSTOMER/CONSUMER EXPERIENCE SPECIALIST

F. Engel K/S, Haderslev

Vi søger en barselsvikar for vores Customer/Consumer Experience Specialist med erfaring fra SoMe-verden, og som har fingeren på pulsen, når det glæder om at se mulighederne på de sociale medier til F. Engel Group og vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Du vil få ansvaret for vores SoMe-kanaler samt vores B2C nyhedsbreve, hvor du kommer til at stå for eksekvering af content ud fra den overordnede strategi samt udforme content planer, tekstforfatning og koordinering med det interne kreative team og brand & produktansvarlige for hver af vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Dine arbejdsopgaver er varierende, og du bliver en væsentlig spiller i det digitale marketingsteam.

F. Engel K/S
F. Engel K/S
B2B ONBOARDING SPECIALIST

F. Engel K/S, Haderslev

Vi søger en barselsvikar for vores B2B Onboarding Specialist med erfaring indenfor B2B-handel og kundesupport til vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter.

Du vil få ansvaret for at onboarde kunder på vores B2B platform på alle de markeder, vi befinder os på og for vores tre brands ENGEL Workwear, SUNWILL og Deerhunter, hvor du kommer til at stå for koordinering med det interne e-commerce og kundeservice teams samt eksterne sælgere.

Du sikrer, at vores forhandlere og deres kunder bliver onboardet på bedste vis på vore B2B webshopløsninger på tværs af alle vores tre brands. Dine arbejdsopgaver er varierende, og du bliver en væsentlig spiller i det digitale marketingsteam.

F. Engel K/S
Gem
MINDWEISS A/S Office Manager & Executive Assistant

MINDWEISS A/S recruiting on behalf of VGP International

On behalf of our client, VGP International, we are looking for an Office Manager & Executive Assistant to organize and ensure the smooth running of the office and help to improve company procedures and day-to-day operation.

In this interesting position, you will organize and coordinate office administration and procedures to ensure organizational effectiveness, efficiency, and safety.

Hence, your duties and responsibilities as Office Manager & Executive Assistant include:

 • Manage contract and price negotiations with office vendors, service providers, and office leases and ensure that all items are invoiced and paid on time.
 • Responsible for recruiting staff for the office and providing orientation and training to new employees.
 • Responsible for managing office services by ensuring office operations and procedures are well organized.
Homatic Engineering A/S KONSULENT- OG SALGSCHEF

Homatic Engineering A/S, Hinnerup

Væksten fortsætter og det betyder at vi skal have suppleret teamet med en dygtig konsulent- og salgschef, der har lyst til at være med på denne spændende rejse sammen med os. Vi kan garantere dig at du ikke kommer til at kede dig i en spændende hverdag, hvor ikke 2 dage er ens.

Med afsæt i trekantsområdet bliver du en vigtig del af vores team, og du får ansvaret for at udvide vores forretningområde i hele det Sydjyske samt Fyn.

Dine opgaver fordeler sig i 3 grupper:

 • Salg til nye kunder
 • Salg til eksisterende kunder
 • Den løbende drift
BEUMER Group A/S
System Operator – fast aftenhold (Haderslev)

BEUMER Group A/S, Haderslev

Vi er på udkig efter en System Operator til ansættelse ved BESTSELLER Logistik Center Nord ved Haderslev.

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

Med reference til Service Manageren, og i samarbejde med kolleger er ansvaret at anlægget i logistikcentret til enhver tid kører optimalt, så der kan gennemføres en effektiv produktionsafvikling.

Opgaverne består primært bl.a. af:

 • At gennemføre fejlretning på automatisk sorteringssystem.
 • Udføre hurtig og struktureret diagnosticering og fejlretning.
 • Identificere tiltag som kan bidrage til at højne anlæggets driftsstabilitet.
 • Drift støtte til kunden i forbindelse med den daglige drift.
BEUMER Group A/S
Peak Rekruttering
Teknisk Designer

Peak Rekruttering søger for STØTEK A/S i Vojens

Grundet travlhed søges en dygtig og fleksibel Teknisk Designer til at bistå Engineering & Development i den fortsatte udvikling.

STØTEK A/S er en økonomisk stærk, ekspansiv og international virksomhed, der er inde i en rivende udvikling og ekspanderer med projekter hos både nye og eksisterende kunder. STØTEK A/S søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst Teknisk designer, der har lyst til spændende udfordringer.

Med reference til Head of Engineering & Development vil du blive en del af konstruktions- og udviklingsafdelingen der i alt tæller ca. 20 dedikerede ingeniører og teknikere. Du vil få en alsidig hverdag i en vækst-virksomhed hvor kommandovejene er korte og humøret er højt.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være følgende:

 • Udarbejdelse af diverse tegningsmateriale.
 • Udarbejdelse af styklister.
 • Udarbejdelse af dokumentation.
Peak Rekruttering
Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Sønderjylland, tæt på E45– få en hverdag på farten!

Jobindex A/S søger for Bramidan

Se video om Bramidan som arbejdsplads

Vil du have et teknikerjob, hvor du får friheden til at planlægge dine egne opgaver - og en fridag hver 3. fredag?

 • Kan du se dig selv i en selvstændig hverdag, hvor du starter tidsregistreringen, når du forlader dit hjem?
 • Vil du have egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?

Reparation af ballepressere og komprimatorer
Du bliver udstyret med en servicebil, der er forsynet med den nyeste teknologi og DSG-gear. Størstedelen af din hverdag står på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være service- og installationsopgaver.

Har du hænderne godt skruet på?

Du er uddannet automatik-, auto-, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker. Det kan også være, at du er lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en el-teknisk uddannelse. 

Interesseret?

Jobindex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Trekantsområdet

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

Dagen starter hjemmefra, hvor du kører ud til opgaverne. Dem har du fået fra vores service desk på din computer, hvorefter du selv planlægger din dag.

Ca. 80 % af dine opgaver er ude hos erhvervskunder, hvor du fx laver installation af laderstander eller butiksombygninger og andre forefaldende opgaver.

De øvrige 20 % bruger du på serviceopgaver ude på tankstationer, hvor du fx arbejder på brændstofstandere, lysskilte og butikssystemer.

Jobindex A/S
Gem
Heimstaden Danmark A/S
Synstekniker til Heimstaden - Region Syddanmark, Kolding/Vejle/Haderslev

Heimstaden Danmark A/S

Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem?

Vi vokser og søger derfor nye kolleger til vores synsteam – i hele landet. Er du detaljeorienteret, har hænderne godt skruet på, positiv og udadvendt? Så læs med herunder:

Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge cirka 60 % af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – og cirka 40 % af din tid på håndværksmæssige opgaver.

Heimstaden Danmark A/S
Gem
BKI foods a/s
Dygtig butikskonsulent til distrikt Fyn og Trekantområdet

BKI foods a/s

Kan du skabe mersalg i butikken via flotte udstillinger og godt købmandskab - så læs videre her...

Din hovedopgave vil være opbygning af udstillinger og vareopfyldning i udvalgte supermarkeder med fokus på vores mærkevarer: BKI Kaffe, Christgau Kaffe, Black Coffee, Lindt Chokolade samt De Cecco Pasta og Yogi Te. Du vil i samarbejde med områdets salgskonsulenter planlægge dine indsatser effektivt, med det mål, at sikre vores varer er flot repræsenteret i butikkerne. Du vil med tiden få eget salgsansvar for udvalgte kunder i distriktet.

Du er købmandsuddannet og arbejder i dag som disponent eller afdelingsleder i en større dagligvarebutik eller kører som merchandiser/juniorkonsulent inden for dagligvarebranchen. Det er et krav, at du bor i distriktet.

BKI foods a/s
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

S/I FGU Sønderjylland Lærer til Dansk, Dansk som andetsprog (DSA) og Engelsk

S/I FGU Sønderjylland, Haderslev

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Vil du være med til at skabe nye muligheder og andre veje for unge mennesker? Så er det dig vi søger.

Du bliver en del af en ambitiøs gruppe almen- og faglærere, med forskellige baggrunde. Alle har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af læringsforløb og undervisning i et miljø båret af relationsarbejde og praksisrettet og helhedsorienteret læring. Du har mod på og gerne erfaring med at tænke læring ind i en praktisk kontekst.

S/I FGU Sønderjylland Lærer til Matematik og Naturfag

S/I FGU Sønderjylland, Haderslev

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Vil du være med at skabe nye muligheder og andre veje for unge mennesker? Så er det dig, vi søger.

Du bliver en del af en ambitiøs gruppe af almen- og faglærere med forskellige baggrunde, samt vejledere. Alle har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af læringsforløb og undervisning i et miljø båret af relationsarbejde og praksisrettet og helhedsorienteret læring. Du har mod på og gerne erfaring med at tænke læring ind i en praktisk kontekst.

Gem
Humain ApS
Compliance Coordinator - Renewable Energy

Humain ApS recruiting on behalf of client

Our client offers you a palette of exciting tasks in an unpretentious working environment with a large customer focus - and good opportunities for professional as well as personal development.

Reporting to the Group VP in Denmark you will be part of a matrix organization, and at the same time you will work together with colleagues from the legal, compliance, and finance departments in both Denmark and Poland. Your primary tasks will be:

 • Preparation of Board Materials
 • Control and follow-up on labour law in cooperation with the legal department
 • Employment contracts (preparation of drafts and collecting of signatures), collective agreements, working hours, and pay ratios
Indrykket:
Gem
Corenco Automation ApS Elektriker

Corenco Automation ApS, Odense

Corenco Automation ApS har udvidet arbejdsopgaverne og søger derfor en elektriker/tekniker. Vi er en mindre virksomhed med et bredt netværk af kunder, der har behov for en kvalitets- og servicebevidst samarbejdspartner indenfor bygnings automatik, ventilationsstyring og brandsikrings teknik.

Dit job vil bestå af meget afvekslende opgaver, hvor kommandovejene er korte, og der er mulighed for et stort og bredt ansvarsområde med mange bolde i luften.

Som elektriker/tekniker bliver dine nøgleopgaver:

 • Montage af Corenco’s styresystemer på vore kunders projekter i hele landet.
 • Montage af vores ABV-anlæg, samt røgudluftning og ventilationsautomatik med tilhørende brandsikringsautomatik.
 • Montage af styre- og effekttavler.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
If Forsikringscenter Har du overvejet et salgsjob? … eller et karriereskift med nye muligheder?

If Forsikringscenter, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Du har mulighed for at få måske verdens bedste salgsjob med rigtig gode indtjeningsmuligheder – og så er du selv med til at planlægge din arbejdsdag. Vi står for uddannelse, både i opstart og på sigt, og vi har god erfaring med at udvikle nye og bestående talenter.

Du får ansvar for at sælge og rådgive om forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at besøge vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til Trekantsområdet

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S