149 jobannoncer matcher din søgning 149 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sunset Boulevard

Restaurantchef søges til Sunset Boulevard, Haderslev

Har du ledelseserfaring, og har du lyst til at stå i driftens absolutte centrum i en virksomhed, hvor den gode kundeoplevelse er i fokus? Så har vi det perfekte job til dig!

Se video om Sunset Boulevard som arbejdsplads

Du arbejder hver dag på, at vores gæster får en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service. Du har evnerne til at arbejde administrativt og kan lide at arbejde med vagtplan, varebestilling, personaleudvikling, rekruttering og udvikling af restauranten.

Sunset Boulevard
Peak Rekruttering søger for STØTEK A/S
Gem
Peak Rekruttering

PLC-programmør til ekspansiv virksomhed i det sønderjyske område

Vojens

Programmering – Standardisering – Produktansvar – Kun få rejsedage

STØTEK A/S er en økonomisk stærk, ekspansiv og international virksomhed, der er inde i en rivendeudvikling og ekspanderer med projekter hos både nye og eksisterende kunder.

Du vil blive en del af et el-tekniske team, hvor du i høj grad får mulighed for at præge den fremadrettede udvikling på hele PLC området. Du vil blive en af de bærende ressourcer som skal sikre en markant udvikling på området, således at standardisering og modularisering på sigt skal sikre en endnu mere strategisk tilgang til PLC området.

Peak Rekruttering
Bravida Danmark A/S

Økonomimedarbejder

Vojens

Er du struktureret og har erfaring med økonomi? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med flere forskellige opgaver? Har du teknisk forståelse? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

I køleafdelingen i Vojens søger vi en erfaren økonomimedarbejder med stærke controller-kompetencer til at styrke vores team. Du vil være ansvarlig for at understøtte service- og projektøkonomien samt sikre nøjagtig opfølgning og analyse af de økonomiske resultater. Derudover vil du fungere som daglig sparringspartner vedrørende restvurderinger og opfølgning.

Bravida Danmark A/S
Dansk Skilte Inventar a/s

Bogholder/Controller

Vojens

Du vil blive tilbudt en selvstændig og afvekslende arbejdsdag. Vi værdsætter medarbejdere, som vil fællesskabet og hvor fleksibilitet går begge veje.

Med 2 driftselskaber, import og eksport forsøger vi, at automatisere og optimere processor, hvilket du vil blive en stor del af. Du kommer til at arbejde med helt klassiske hands on-opgaver, som bl.a. indebærer fakturering, bogføring, debitor- og kreditorstyring, controlling-opgaver.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Arkil A/S

Arkil Asfalt søger en formand til stort maskinhold i Sønderjylland

Vojens

Trives du i at have medarbejderansvar samtidig med, at du selv er praktisk udførende?

Du får ansvaret for at lede dine egne projekter, herunder den daglige planlægning af opgaver samt sikkerhed og arbejdsmiljø i forbindelse med udførelsen af arbejdet. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kolleger og ledelsen, hvorfor der også er kort vej fra tanke til handling og smidige beslutningsprocesser.

Gem
Arkil A/S

Asfaltarbejdere søges til Arkil i Sønderjylland

Vojens

Du bliver en del af Arkils asfaltafdeling i Skrydstrup med 50 kolleger, hvor mange har været ansat i Arkil i adskillige år, samtidig med at du får mulighed for at samarbejde og sparre med kolleger på tværs af afdelinger og geografi.

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en virksomhed som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau
  • God mulighed for videreudvikling og efteruddannelse
Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Haderslev

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk- og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Canon Danmark

Servicetekniker

Se video om Canon Danmark som arbejdspladsHar du teknisk snilde fra den grafiske branche, er du selvstændig og serviceminded, og har du en software/teknisk uddannelsesmæssig baggrund?

Vi søger en dedikeret servicetekniker til vores team i Trekantområdet. Du vil dagligt installere, servicere og supportere vores kommercielle software/hardware-produkter ude hos vores kunder.

Vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon Danmark
Anzet A/S søger for Dan Group Alarm
Gem
Anzet A/S

Alarm- og Sikringstekniker til Dan Group Alarm - Vestfyn og Trekantområdet

Trives du med udfordringerne ved både at installere og servicere sikkerhedssystemer, og besidder du evnen til at håndtere projekter fra start til slut med et bredt overblik og solid projektstyring?

Dan Group Alarm er i vækst, og vi udvider nu vores service- og installationsafdeling. Til dette formål søger vi en kompetent alarm- og sikringstekniker med erfaring inden for installation og service af alarmer samt videoovervågningssystemer.

Bravida Danmark A/S

Køletekniker, Industrielle Køleanlæg NH3

Vojens

Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger?

Som en del af vores kompetente serviceteam får du chancen for udføre spændende arbejdsopgaver, da vi installerer og servicerer alle typer af køle- og varmepumpeanlæg.

Vi er en social afdeling med kunden i centrum og fokus på den enkelte medarbejder.

Bravida Danmark A/S
Region Syddanmark

Ambulance Syd søger instruktør

Haderslev eller Odense

Vil du være med til at forme fremtiden inden for det præhospitale område?

Som instruktør hos Ambulance Syd vil dine primære opgaver blive at afholde introduktion- og uddannelsesdage, samt deltage i forskellige projekter i det præhospitale miljø.

Du kommer til at koordinere, udvikle og udarbejde undervisningsmateriale, som er med til at skabe læring og udvikling hos det operative personale. Du vil også skulle varetage kørselspraktikker med elever og kolleger i hele Ambulance Syds dækningsområde.

KK Wind Solutions

Technical supporter

Vojens

If you want a versatile, challenging and technical position, enabling you to make a difference in renewable energy, then be part of our Technical support team

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

The tasks and responsibilities include various aspects of technical support: direct customer contact including troubleshooting, training in use of our products and international documentation, inhouse software validation and pre-RMA handling.

KK Wind Solutions
Gem

Passioneret Frugt- & Grøntleder søges til MENY Haderslev

Haderslev

MENY Haderslev er byens og hele lokalområdets madmarked, og vi søger lige nu en dygtig Frugt- & Grøntleder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grøntsortiment til vores kunder.

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling. Du skal være med til at udvikle vores frugt- og grøntafdeling gennem de innovative tiltag, vi i fællesskab skaber.

Meny
Gem
BESTSELLER

Data Engineer

Aarhus C or Haderslev

Are you looking for an opportunity to bring your expert knowledge into play by designing and implementing a Data Warehouse with large datasets?

Joining BESTSELLER Logistics and the Flow Data & Reporting team gives you the opportunities to excel your career in an environment where the ambitions are high, and the opportunities are great. You will experience responsibility from day one and can set your mark on our supply chain.

If Forsikringscenter Haderslev

Du kan kalde det en assurandør, men vi leder efter dig, der elsker at sælge og skabe gode kundeoplevelser

Haderslev

Du behøver ikke have brancheerfaring. Vi leder efter dig, der elsker at sælge og samtidig sætter en ære i at performe og skabe resultater på et højt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten og den gode kundeoplevelse.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter på kontoret er din arbejdsdag meget fleksibel. Du får ansvar for at booke forsikringsmøder med potentielle kunderne og afholde dem på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
CHANGE of Scandinavia A/S

Personal Shopper

Haderslev

Er du energisk og passioneret for at skabe fantastiske kundeoplevelser? Så er det dig, vi leder efter til vores team i Haderslev!

Gør at vores kunder føle sig hjemme og trygge gennem hele salgsprocessen og vejled kunder i at finde det perfekte lingeri, der komplimenterer deres unikke kropstype.

Din arbejdsdag vil være varieret, lige fra at hjælpe kunder med at finde det ideelle produkt til at bidrage til butikkens energi.

CHANGE of Scandinavia A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV