108 job matcher din søgning 108 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 108 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
raaco A/STekniker til kabinetproduktion

raaco A/S, Nykøbing F.

Har du teknisk flair, og har du lyst til at arbejde på 3-holdsskift, så er du måske vores nye kollega i kabinetproduktionen. Vi har travlt i vores kabinetproduktion og søger derfor en dygtig tekniker, som er indstillet på at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger om at løse de daglige opgaver.

Arbejdsopgaverne består i justering og servicering af svejserobot, samlemaskine, presser og robotter og evt. afløsning ved de andre produktionsenheder i afdelingen.

Vi forventer, at du er teknisk velfunderet, god til at sætte dig ind i komplekse anlæg og har et godt overblik. Derudover forventer vi, at du er fleksibel, kvalitetsbevidst og mødestabil.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Min KøbmandKøbmand

Min Købmand, Kettinge

Drømmer du om selvstændighed og markedets største ledelsesmæssige frihed?

Vi tror på, at du ved at investere i din egen lokale butik, får en særlig mulighed for at blive byens købmand i lokalområdet.

Min Købmand har knap 160 butikker fordelt i Danmark. Som købmand får du mulighed for at udnytte Dagrofas styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift, samtidig med at du får mulighed for at forløse din frihed som købmand.

Det kan du ikke gøre alene, og derfor omgiver du dig med motiverede og engagerede medarbejdere, som er glade for og stolte af deres arbejdsplads.

Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Babels
AFDELINGSCHEF

Babels søger for Loxam i Sakskøbing

Stærk kommerciel leder * Relationssalg og markedsudvikling * Driftsansvar og teamoptimering

LOXAM Sakskøbing søger en stærk kommerciel leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes og udvikling. Afdelingens målsætning er fortsat at være kundernes absolut foretrukne samarbejdspartner af materieludlejning samt at styrke sin markedsposition i lokalområdet.

Du kan i meget høj grad selv planlægge din egen hverdag og præge udviklingen i forretningen. De primære opgaver er:

 • Salgs- og markedsstrategi – netværk, kundefokus og udvikling af salget.
 • Indgå i et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder i lokalområdet.
 • Prioritering, planlægning og gennemførelse af opgaverne for afdelingen.
Babels
Ørsted
Vindmølletekniker

Ørsted, Gedser

Forestil dig en fremtid, hvor du som en del af et hold er med til at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

I denne rolle vil du og dine kolleger være ansvarlige for den daglige drift og vedligeholdelse af havvindmølleparken. Du bliver en del af et engageret team af offshorevindmølleteknikere, og derudover samarbejder du tæt med andre onshorekolleger og -teknikere fra vores leverandører.

I jobbet vil du:

Ørsted
 • udføre fejlfinding samt løse opgaver vedrørende service og vedligeholdelse af havvindmølleparken og dens tilhørende materiel
 • løse ad hoc-opgaver i forbindelse med driftsstop og havari på havvindmølleparken
 • være med til at udføre årlig service
Ørsted
Indrykket: 
Nordic Sugar A/SMaskinmester Nykøbing Falster

Nordic Sugar A/S

Med fokus på vedligehold i pakkeri og ledelse

Til Nordic Sugar’s fabrik i Nykøbing Falster søger vi en dygtig maskinmester med en stærk teknisk profil til vedligehold af udstyr i vores pakkeri og siloer.

Som maskinmester bliver du en del af vores pakkeriteam, der består af 4 ledere og mere end 30 medarbejdere. Dit hovedansvarsområde bliver vedligehold i pakkeri og siloer. Du vil være daglig leder for ca. 9 medarbejdere, som dels er driftsreparatører på skiftehold og dels er reparatører på daghold.

Vi tilbyder dig en hverdag med fagligt kompetente og inspirerende kolleger i en virksomhed, hvor tingene går stærkt. Du får en konkurrencedygtig lønpakke indeholdende pensionsordning og helbredssikring. Vi har gode kantineforhold og personaleklubber. Endvidere giver vi mulighed for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Pluss Leadership Leder af GULD10

Pluss Leadership søger for CELF og SOSU Nykøbing Falster

Er du en visionær og stærk brobygger med et stort engagement i unge og uddannelse? Har du skabt gode resultater som leder eller koordinator – både hvad angår udvikling og drift? Har du undervisningskompetence inden for området og lyst til at undervise en del af tiden? Så er du måske vores nye leder af GULD10.

CELF og SOSU Nykøbing Falster tilbyder en spændende lederstilling, hvor du får en unik mulighed for at opbygge og stå i spidsen for et fremsynet 10. klassestilbud i tæt samspil med de lokale ungdomsuddannelser. Du refererer til direktøren for erhvervsuddannelser ved CELF.

CELF driver GULD10 i samarbejde med SOSU Nykøbing Falster. GULD10 forventes fra 1. august 2021 at tilbyde uddannelse til ca. 115 elever i Guldborgsund Kommune.

Læs mere om stillingen og ansøg HER.

Indrykket: 
STM Vinduer A/S
Salgskonsulent til Syd- og Vestsjælland

STM Vinduer A/S

Som ny salgskonsulent får du det fulde ansvar for salget på hele Syd- & Vestsjælland samt Lolland/Falster.

En vigtig del af jobbet bliver at understøtte byggecentrene i salg over for håndværkere og entreprenører.

I jobbet skal du via faglig rådgivning, godt købmandskab og en høj servicegrad udbygge STM Vinduers position såvel hos eksisterende som hos nye kunder.

Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor du med afsæt i vores CRM-system har fokus på tilbudsopfølgning, opfølgning på nye konkrete byggeopgaver samt motiveres af at afslutte ordrer.

STM Vinduer A/S
Indrykket: 
headspaceEr du vores nye ungerådgiver i headspace Guldborgsund?

headspace

Vi søger en initiativrig, engageret og selvstændig ungerådgiver med flair for synlighedsarbejde til vores nye headspace Guldborgsund

Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og ungdommen i Guldborgsund Kommune og sikre, at alle børn og unge i området kender til os og har nogen at tale med? Kan du udvikle og afholde oplæg og workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du stable et kommunikationsteam af frivillige på benene og sikre kvaliteten i vores kommunikation, mundtligt såvel som på SoMe? Så har du nu muligheden for at blive en del af en voksende organisation, hvor du hver dag gør en mærkbar forskel for børn og unge.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace, skabe synlighed på sociale medier, projektudvikling og events i samarbejde med lokale aktører i kommunen.

headspaceEr du vores nye socialfaglige ungerådgiver i headspace Lolland og headspace Guldborgsund?

headspace, Nakskov og Nykøbing Falster

Vi søger en initiativrig, engageret, selvstændig og socialfaglig ungerådgiver med flair for frivilligkoordinering til vores nye headspace Lolland og headspace Guldborgsund.

Så har du nu chancen for at sætte dine kompetencer i spil i to helt nye rådgivningscentre, hvor du får et stort ansvar. Her er du hver dag med til at gøre en stor forskel for børn og unge, når de kommer til headspace med deres tanker og bekymringer.

Som ungerådgiver i headspace Lolland og headspace Guldborgsund skal du have afdækkende og støttende samtaler med unge i samarbejde med de frivillige rådgivere. Her møder du unge i øjenhøjde og på deres præmisser, så du sikrer, at de få den hjælp, de har behov for. Du skal ligeledes fungere som sparringspartner for de frivillige.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Sydsjælland og øerne

Brikk Gruppen ApS

Ejendomsmægler Sydsjælland og øerne søges til dynamisk innovativ ejendomsmægler-virksomhed

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler, der kan indgå i vores dynamiske team.

Dine arbejdsopgaver består primært i at kommissionere og fremvise ejendomme samt bidrage til, at skabe en større markedsandel i Sydsjælland og på øerne. Du får ansvaret for, at sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en attraktiv løn- og kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseskonsulent

SOSU Nykøbing Falster

Vores samarbejdspartnere i kommunerne og Region Sjælland efterspørger et stigende antal medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere flere elever, samt at flere elever gennemfører deres uddannelse, bl.a. ved at de oplever en endnu stærkere sammenhæng mellem deres skole- og praktik. Her spiller vores uddannelseskonsulenter en vigtig rolle, og dine opgaver bliver bl.a. at

 • bidrage til at eleverne oplever en sammenhæng mellem skole- og praktikperioder og hjælpe elever med at finde løsninger på de udfordringer, der kan stå i vejen for at de gennemfører deres uddannelse, fx ved at afdække om eleven har brug for specialpædagogisk tiltag
 • vejlede om SOSU Nykøbing Falsters uddannelser og afklare elever frem mod uddannelsesstart, fx gennem individuelle samtaler og realkompetencevurderinger og ved at deltage i informationsmøder
SOSU Nykøbing Falster