136 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

136 jobannoncer

Gem
Toldstyrelsen

Toldmedarbejder til smuglerikontrol

Nørre Alslev

Vil du være med til at forhindre ulovlig ind- og udførsel af fx narkotika, våben og større pengebeløb ved at kontrollere varer, rejsende og transportmidler?

I Samfundsbeskyttende Kontrol Sjælland løser vi kontrolopgaver, bl.a. ved grænsen i Rødbyhavn og Gedser. Din overordnede opgave er at beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Det betyder, at du – i tæt samarbejde med dine kolleger – primært søger efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som måtte være skjult i bagage, gods eller transportmidler.

Toldstyrelsen
Gem
Dillesholm

Uddannet socialpædagog eller SOSU-assistent til enkeltmandsprojekt

Gedser

Vi søger en positiv og engageret kollega med specialpædagogisk praksisviden og psykiatri-erfaring.

Vi tilbyder en stilling i et team hos en senhjerneskadet beboer med varigt nedsat funktionsevne. Støtten foregår i egen bolig med tilstødende sanserum og adgang til egen lille have. Desuden tilbyder vi en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor medarbejderne har stor indflydelse på praksis i hverdagen.

Flair søger for KWS Scandinavia A/S
Gem
Flair

KWS Scandinavia søger salgskonsulent til Lolland, Falster og Møn

Har du erfaring med direkte salg til landmænd og er du velbevandret i sukkerroefrø? Kunne du samtidig tænke dig at komme med på en spændende udviklingsrejse?

Vi har lige nu fornøjelsen af at rekruttere en salgskonsulent til KWS Scandinavia. Du vil i denne rolle blive en integreret del af en arbejdsplads, der prioriterer tilgængelighed og tilstedeværelse i alle processer, og du vil opleve et tæt samarbejde med ambitiøse og professionelle kolleger med mange års anciennitet i virksomheden.

Gem
JYSK

Salgsleder til JYSK Nykøbing Falster

Er du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice?

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som salgsleder i JYSK får du:

  • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
  • Sociale aktiviteter og en sjov arbejdsplads
JYSK
Gem
Exodraft Climate

Sales & Project Manager

Nykøbing F

Er du motiveret for en dynamisk rolle, hvor du i høj grad får muligheden for at præge udviklingen i vores afdeling i Nykøbing?

Du skal medvirke til at sikre den daglige drift, optimere og udvikle og samtidig bidrage til at styrke vores salg og kundeprojekter. I samarbejde med vores industrielle kunder udfører du teknisk og økonomisk rådgivning, kontrakthåndtering samt salgsprojektering.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Udviklingsorienterede faglige ledere til Center for Sygepleje

Nykøbing F, Næstved, Slagelse, Roskilde og Holbæk

Vil du være med til at videreudvikle og kvalitetssikre en stærk sygeplejerskeuddannelse, hvor der både er fokus på de studerendes læring og trivsel, uddannelsens faglige kvalitet i en kobling imellem teori og praksis, og hvor uddannelsen af kompetente sygeplejersker til fremtidens sundhedsvæsen er omdrejningspunktet?

Kan du drive, understøtte og udvikle den faglige kvalitet af uddannelsen i samarbejde med uddannelseslederen, uddannelseskoordinatoren og et team af kompetente undervisere? Så er det dig, vi søger, og vi vil gerne have dig med på holdet.

Gem
VKST

Bogholder med fokus på digitalisering og controlling

Sorø eller Nykøbing F

Er du bogholder, og kan du kombinere stærke kommunikationsfærdigheder og IT-flair med en passion for kundeservice?

Vi er i fuld gang med en spændende digital transformation, og søger derfor 2-3 bogholdere med et par års erfaring, som kan varetage opgaven og hjælpe vores kunder gennem den digitale rejse i regnskaberne på bedst mulig vis.

Din primære rolle, som digital bogholder, vil være at støtte vores kunder i overgangen til digital bogføring, og du vil også påtage dig rollen som controller.

Hos VKST har du stor indflydelse på sammensætningen af din arbejdsuge således, at arbejdsliv, familieliv og fritid går op i højere enhed – også når regnskabssæsonen rammer.

VKST
Gem
Scandlines

Dualt senioruddannede skibsofficerer

Gedser eller Rødby

Er du dualt uddannet skibsofficer, og har du lyst til at kunne anvende dine fulde kompetencer på både broen og i maskinen, er du måske en af vores nye senior dual officerer med fuld sejltid – gerne i begge ”ben”.

Vi har p.t. duale besætningsfastsættelser på Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock overfarterne.

På Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock, der sejler i DIS, mønstrer officererne 3-4 dage ad gangen og arbejder ca. 12 timer i døgnet, når de er ombord.

Scandlines
Gem
Toldstyrelsen

Toldmedarbejder med hund til smuglerikontrol

Nørre Alslev

Vil du være med til at forhindre ulovlig ind- og udførsel af fx narko, våben og større pengebeløb ved at kontrollere varer, rejsende og transportmidler?

Jobbet som toldmedarbejder med hund er meget alsidigt og byder på mange forskellige opgaver. Vi bruger en stor del af tiden på vores faste tjenestested, hvor vi gennemfører kontroller både med og uden hund. Derudover deltager vi i både lokale og landsdækkende aktioner, så vi kommer også meget rundt i landet. Det giver en spændende og afvekslende hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Kasper, en kommende kollega
Toldstyrelsen
Gem
SPAR

Selvstændig købmand til SPAR Stubbekøbing

Er du kommercielt tænkende? Har du værdierne og fokus rettet direkte mod kunderne og dine kollegaer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du nu muligheden for at få markedets største ledelsesmæssige frihed og et ubegrænset indtjeningsloft.

Som selvstændig købmand i SPAR driver du et forretningskoncept på vegne af en veletableret kæde.

SPAR
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
ILVA

Salgselev i ILVA - vi har fokus på DIN udvikling

Nykøbing F

Se video om ILVA som arbejdspladsSalgselevuddannelsen hos os tager to år og består primært af en hverdag i et af vores bolighuse sammen med dine kolleger, hvor du lærer om alle bolighusets områder med fokus på det personlige salg, produktpræsentation og produktkendskab.

Din primære opgave er at skabe salg til vores kunder, uanset om de er på jagt efter boligtilbehør, en ny seng, nye møbler til hele stuen eller blot er kommet for at blive inspireret.

ILVA
Gem
Dansk Folkehjælp

Fundraiser med skarp social pen og corporate mindset

Nykøbing Falster

I Dansk Folkehjælp arbejder vi for at reducere ulighed og mener, at varige sociale forandringer sker ved at sikre handlekraft og lige muligheder til alle.

Vi tror på, at alle mennesker har en grundlæggende motivation for at mestre egen tilværelse. Derfor støtter vi både med vigtige økonomiske håndsrækninger, der skaber ro og overskud i nuet, og langsigtede frivillige sociale indsatser, der øger trivsel, reducerer ensomhed og udenforskab for børn såvel som voksne.

Nu søger vi en stærk fundraiser, der kan sikre finansiering til vores sociale indsatser i Danmark, og som kan åbne døre til erhvervsliv og nye partnerskaber.

Gem
Nordic Sugar A/S

Investment & Maintenance Specialist to Nordic Sugar

Nykøbing or Nakskov

Would you like to work in a hugely automated process industry that produces several million tons of sugar and animal feed made from sugar beet?

As our new colleague, you will participate in key projects that support our business needs. Specifically, you will:

  • Developing and supporting Go Green and I&M projects from planning to commissioning together with the plants or departments
  • Managing projects incl. monitoring budgets
Gem
REFA

Indkøbs-/udbudskonsulent

Nykøbing F

Er det dig, som kan hjælpe med at videreudvikle REFA’s grønne og bæredygtige indkøb samt sikre udarbejdelse af professionelle udbud af materialer, udvikling af bæredygtige afsætningsmuligheder?

Som indkøbs-/udbudskonsulent skal du i samarbejde forhandle og administrere aftaler og kontrakter, der er afgørende for vores logistik- og genanvendelsesområde. Din primære opgave vil være at sikre, at vores indkøb og udbud understøtter vores grønne og bæredygtige mål.

Vi tilbyder et spændende og ansvarsfuldt job med afvekslende arbejdsopgaver i en organisation med stor samfundsmæssig betydning. Du får gode kollegaer og arbejdsforhold i et miljø præget af udvikling og godt humør.

Gem
REFA

Compliance-medarbejder

Nykøbing F

I/S REFA ønsker at styrke arbejdet med compliance og IT-sikkerhed og søger derfor en compliance-medarbejder til en nyoprettet stilling.

Som compliance-medarbejder i REFA vil du få en central rolle med ansvar for at drive de interne og eksterne processer, som sætter REFA i stand til at være compliant i forhold til de mange lovbestemte regelsæt, som REFA omfattes af. Du kommer hovedsageligt til at arbejde med REFA’s compliance i forhold til NIS2, CER og GDPR.

Hos os får du en arbejdsplads med spændende og varierende arbejdsopgaver, kompetente kolleger, som sætter vidensdeling, kvalitet og samarbejde højt samt stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse.

REFA
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Lidl Danmark K/S

District Manager med akademisk baggrund til Lolland-Falster

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde?

Som District Manager spiller du en afgørende rolle for Lidls fremtid. Du bliver ansvarlig for 4-6 butikker med omkring 100 medarbejdere i et konkurrencepræget marked.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med en startløn fra 45.000 - 60.000 kr. brutto om måneden.

Lidl Danmark K/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV