172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordic Sugar A/S Smed/maskinarbejder

Nordic Sugar A/S, Nykøbing Falster

Til Nordic Sugar’s fabrik i Nykøbing F. søger vi en fagligt dygtig smed eller maskinarbejder med interesse for transportbånd, lejer.

Som vedligeholdsteknikker i båndgruppen hører du til maskinværkstedet, her arbejder man primært i mellemkampagnen med vedligehold og projekter. Fokusområderne for dit vedkommede vil være transportbånd. Du vil have en spændende og udfordrende arbejdsdag som du planlægger sammen med din kollega og mestrene for de forskellige områder, du vil have kontakt med mennesker over hele fabrikken. Et spændende job for den rigtige, der her lyst til et selvstændigt og udfordrende job.

YouSee Elev i YouSee Retail (Nykøbing Falster)

YouSee

Vi tilbyder en af Danmarks bedste uddannelser - med gode karrieremuligheder.

Vi søger de bedste salgstalenter, der trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter fælleskab højt. Hos os er målet udvikling - både personligt og fagligt. Vi sørger for at du igennem din uddannelse og hverdagen i butikken, vil blive klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Som elev i YouSee Retail får du en grundig 2-årig uddannelse. Uddannelsen foregår både i butikken og på skole-bænken, og sammen med andre YouSee Retail elever kommer du på inspirationsrejse til udlandet. Vi skræddersyr uddannelsen, så du får mulighed for at specialisere dig på de områder, du interesserer dig mest for.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Naturstyrelsen Friluftsmedarbejder til Storstrøm i midlertidig stilling

Naturstyrelsen, Nykøbing F.

Er du begejstret for friluftsliv, kommunikation og projektledelse? Og kunne du tænke dig at arbejde med arealdrift og friluftsprojekter på Naturstyrelsens arealer på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn? Så har vi måske jobbet til dig.

Naturstyrelsen Storstrøm søger en medarbejder, der kan indgå i enhedens arbejde med projektledelse af friluftsprojekter samt borgerrettet kommunikation.

Sammen med dine dygtige kolleger er hovedopgaven at gennemføre friluftsprojekter. Det kan være i forbindelse med skovrejsningsprojekter, hvor der udover selve plantningen også skal etableres friluftsfaciliteter. Det kan også være friluftsprojekter i samarbejde med eksterne partnere fx i forbindelse med anlæg af regionale stisystemer.

SPAR
Souschef til SPAR Nykøbing Falster

SPAR

I SPAR vil vi være kundernes foretrukne lokale dagligvarebutik, og til det har vi brug for en målrettet, kompetent og engageret souschef, der kan bidrage til butikkens udvikling. Souschefen er en væsentlig del af butikkens omdrejningspunkt og købmandens højre hånd. Vi forventer derfor, at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø med stor fokus på kvaliteten.

Du skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre at koncepter, regler og rutiner overholdes og udvikles.

SPAR
VKST
Skatterådgiver

VKST, Nykøbing F.

Har du erfaring inden for skatteområdet, er udadvendt og brænder du for at rådgive kunder? Så er du VKST’s nye skatterådgiver til vores rådgivningshus i Nykøbing.

I skatteafdelingen får du en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil over for vores landmænd og andre erhvervskunder. Du bliver en del af det hold af rådgivere, der er helt tæt på kunderne i skattespørgsmål, og du er både ude hos kunden og til kundemøder på kontoret – men uanset hvor du er, så er det kunden, der er i fokus.

Du får en selvstændig rolle med ansvar for egen kundeportefølje af både små og mellemstore virksomheder, og du er den centrale økonomirådgiver for kunden og kan fungere som kundens indgang til forretningsområdet Regnskab, Skat og Jura.

VKST
VKST
Skattespecialist

VKST, Nykøbing F.

Har du økonomisk og juridisk flair? Er du ambitiøs, og ønsker du at specialisere dig inden for et eller flere skatteområder? Så kan VKST i Nykøbing blive din nye arbejdsplads.

Måske er du allerede en erfaren skatterådgiver, men du kan også være en nyuddannet jurist, cand. merc. aud., eller du har på anden måde fået viden om skatteområdet. Det er med andre ord ikke sikkert, at du er specialist i dag – men du har ambitionerne og viljen til at uddanne dig til skattespecialist.

VKST kan tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling i en velfungerende virksomhed. Du vil opleve en afvekslende hverdag i skatteafdelingen, og gennem dit samarbejde med øvrige afdelinger vil du hurtigt opleve, at dine kompetencer og viden inden for skatteområdet er efterspurgt.

VKST
Optimizer Intern sælger

Optimizer søger for JO Safety A/S i Nykøbing Falster

Hos JO Safety A/S i Nykøbing Falster går tingene stærkt. Virksomheden er solgt til Bergman og Beving i november 2020, og de nye ejere har fortsat ambitiøse vækstplaner for både Skandinavien og det Europæiske marked, og med det følger ansættelse af en intern sælger til arbejdet med at håndtere og servicere vores eksisterende kunder.

Som intern sælger bliver du en del af virksomhedens salgsteam og har ansvaret for kunderne i tæt samarbejde med resten af afdelingen. Din opgave er at sikre, at aftaler med kunder bliver overholdt, og at virksomheden kan yde den bedste service. Derfor handler jobbet som intern sælger i høj grad om at sætte sig ind i kundernes behov, og sørge for at indfri deres forventninger.

Du bliver en del af en spændende og driftig virksomhed i en uformel kultur, hvor du vil blive udfordret og komme til at bruge dine stærke evner inden for salg og service.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Udekørende servicetekniker/entreprenørmaskinmekaniker (M/K) søges til Sydsjælland, Lolland og Falster

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Det går rigtig stærkt for os, og derfor søger vi en faglært mekaniker til Sydsjælland, Lolland og Falster. Du bliver en del af vores 46 udekørende serviceteknikere og bliver derved en del af Danmarks bedste og tætteste servicenetværk.

Du tilbydes:

 • En spændende og alsidig hverdag i en professionel serviceorganisation.
 • Løbende uddannelse og produkttræning.
 • Attraktive ansættelsesforhold, herunder bl.a. sundhedsforsikring.

Volvo Entreprenørmaskiner A/S har ansvar for salg og service af Volvos entreprenørmaskiner samt Volvo Penta industrimotorer i Danmark.

Naturstyrelsen Skov- og naturteknikerelev søges til Naturstyrelsen Storstrøm

Naturstyrelsen, Nykøbing F

Trives du bedst udendørs, og har du en oprigtig interesse for naturpleje, dyrehold og skov? Så har vi muligvis en elevplads til dig!

Du kommer til at indgå i et team af praktiske skov- og naturteknikere, der med reference til enhedens personaleskovfoged arbejder med et bredt spektrum af praktiske opgaver inden for statens skov- og naturarealer. Hos os får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for næsten alle Naturstyrelsens indsatsområder.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Naturpleje f.eks. rydning, hegning, bekæmpelse af invasive arter.
 • Fortidsmindepleje, vi har mange gravhøje på vores arealer.
 • Forberedelse af skov til urørt skov – f.eks. ved veteranisering.
 • Etablering og vedligehold af faciliteter for skovgæster – borde- og bænkesæt, bålhuse og legepladser.
 • Opsyn med vores dyrehold, som består af får, kreaturer og heste – det kunne være med drone, hvis du har teknisk snilde.
Dansk Folkehjælp Fundraising-koordinator

Dansk Folkehjælp, Nykøbing F.

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i verden?

Som fundraising-koordinator bliver du tilknyttet Dansk Folkehjælps hovedkontor, som står i spidsen for organisationens samarbejde med private fonde, offentlige puljemidler og relevante samarbejdspartnere. I tæt samspil med og med direkte reference til organisationens generalsekretær, får du ansvar for udvikling, implementering og monitorering af organisationens fundraising-arbejde rettet mod private fonde og offentlige puljemidler.

For at sikre implementeringen af projekter og aktiviteter supporterer du også organisationens projektmedarbejdere for relevante bevillinger, ligesom du er med til at sikre, at alle retningslinjer overholdes.

Dansk Folkehjælp Katastrofe- og nødhjælpskoordinator

Dansk Folkehjælp, Nykøbing F.

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i verden?

Som katastrofe- og nødhjælpskoordinator bliver du ansat i vores Internationale afdeling på organisationens hovedkontor. Afdelingen står i spidsen for at gennemføre vores katastrofe- og nødhjælpsarbejde samt udviklingsprojekter i verden. Vi søger en medarbejder med praktisk erfaring i internationalt arbejde, her under katastrofe- og nødhjælpsarbejde.

Med reference til organisationens ledelse får du ansvar for at implementere, administrere, monitorere og udvikle vores katastrofe- og nødhjælpsprojekter inden for det internationale område. Du supporterer vores internationale projektmedarbejdere, lokale partnere og sikrer implementeringen af aktiviteter og færdiggørelse af projekter.

Du får ansvaret for udviklingen af vores EU-frivilligprogram med udsendelse af frivillige nødhjælpsprojekter i samarbejde med lokale partnere og EU.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagogiske tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Næstved, Vordingborg eller Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger. På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags og aftentimerne samt weekend og helligdage.

I vores aktivitetshuse og STU er det dagarbejde. Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

ILVA
Dygtig og ansvarsbevidst souschef

ILVA, Nykøbing F

Kan du se fordelene ved et job som souschef, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du på sigt kan varetage en stilling som butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Inspirerer og udvikler salgsteamet til at skabe gode resultater samtidig med at trivslen er i top?
 • Går forrest som sælger og købmand?
 • Bliver del af en koncern, hvor karrieremulighederne er mange?
Se video om ILVA som arbejdsplads

I jobbet som souschef får du en udfordrende og alsidig hverdag. Foruden salg og vejledning til vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at din lederstil er kendetegnet ved synlighed og tillid, at du kan uddelegere og ikke mindst, at du har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer.

ILVA
Gem
Royal Unibrew A/S
Salgskonsulent - Lolland/Falster

Royal Unibrew A/S

Vil du repræsentere nogle af Danmarks stærkeste brands inden for drikkevarer og chips? Og er du klar til at tage dit salgs- og servicetalent med på landevejen?

Vi har brug for en ny kollega til vores team på Sydsjælland. Vi er en del af field force i Retail, og har brug for dig til at hjælpe med at pleje og vedligeholde de gode relationer til vores kunder i detailhandlen. Du får ansvar for at vores stærke brands præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne ude i butikkerne.

Størstedelen af din tid bruger du på at hjælpe og servicere en fast gruppe af vores kunder, så vi får et godt salg i butikkerne.

Royal Unibrew A/S
Gem
Kriminalforsorgen
Studieadministrativ medarbejder til Kriminalforsorgens nye uddannelsesafdeling

Kriminalforsorgen, Nykøbing Falster

Er du god til service og administration? Har du lyst til at være i et travlt team, der har fokus på uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre? Og har du mod på at træde ind i en organisation, hvor rekruttering, uddannelse og fastholdelse har topprioritet, så er denne stilling noget for dig.

Det daglige arbejde vil primært foregå i samarbejde med de øvrige studie- og kursusadministrative medarbejdere på Uddannelsescentrene i Birkerød og Møgelkær, uddannelseslederen og uddannelseskonsulenter med varetagelse af arbejdsopgaver, som bl.a. omfatter:

 • Studieadministration og planlægning
 • Daglig kontakt, servicering og vejledning af eleverne
 • Ledelsessupport for uddannelseslederen
 • Administration af kriminalforsorgens øvrige uddannelsesaktiviteter
 • Samarbejde og koordinering med eksterne samarbejdspartnere
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nordic Sugar A/S Vi søger to projektingeniører til Nordic Sugar i Nykøbing F.

Nordic Sugar A/S

 • Har du lyst til en hverdag med stor faglig frihed og fokus på projektledelse?
 • Vil du være med til at sikre energireduktion på en af Danmarks største energiforbrugere?
 • Og har du lyst til at blive en del af et projekt team, der prioriterer din faglige udvikling?

Som vores nye kollega med reference til Projektchefen bliver du en del af projektafdelingen bestående af ingeniører og tekniske assistenter, som primært arbejder med projektledelse af tekniske projekter.

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større ny-investeringer og ombygning af procesudstyr og udvalgte tværgående opgaver i organisationen, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens drift- og vedligeholdelsesteam i forhold til tekniske løsninger på eksisterende procesudstyr.