118 job matcher din søgning 118 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VKST
Fagligt fyrtårn til rådgivning af professionelle planteavlere | Sorø/Nykøbing F.

VKST

I VKST Planteavl hjælper vi vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger i marken, og vi har et stort fokus på at yde en professionel rådgivning til vores landmænd. Landbrugene bliver større og større, og det er derfor vigtigt, at vi kan levere en høj faglig rådgivning i udvikling og strategi af nutidens plantebrug til vores største bedrifter.

Derfor søger vi nu et fagligt fyrtårn, som har stor erfaring i rådgivning inden for planteproduktion.

VKST
VKST
Planteavlskonsulent | Sorø / Nykøbing F.

VKST

Planteavlskonsulent med interesse for planlægning og opfølgning

Trives du godt i rollen, hvor du er mindre i marken og mere på kontoret, og hvor du planlægger, laver opfølgninger og afslutter opgaverne.

Dine primære opgaver løses fra kontoret, og du vil få en vigtig rolle over for dine kolleger, da dit speciale er sikker planlægning, god opfølgning og korrekt afslutning af opgaverne. Med andre ord trives du med faste strukturer, orden og forudsigelighed.

VKST
VKST
Juniorkonsulent til planteavl | Sorø / Nykøbing F.

VKST

Vil du rådgive landmænd om fremtidens planteavl? Så er du måske en af vores nye juniorkonsulenter til planteavlsrådgivningen

Som juniorkonsulent i VKST bliver du en del af en afdeling, hvor alle hjælper hinanden. Så uanset om du har få års erfaring eller er nyuddannet, vil du få en god start i VKST med faglige udfordringer, der matcher dig. Vigtigst er det, at du er nysgerrig og brænder for planteavlen.

VKST
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen Sjælland søger ny kollega til marinovervågning (tekniker)

Miljøstyrelsen, Nykøbing Falster

Vil du sammen med en stor og fagligt stærk afdeling arbejde med vandundersøgelser i det marine miljø? Et job, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer på vandet øst for Storebælt.

De primære opgaver består af vandkemisk prøvetagning og overvågning af marin vegetation. Opgaverne omfatter desuden indsamling af bunddyr, samt indsamling af muslinger og fisk. Arbejdet er i detaljer beskrevet i et sæt tekniske anvisninger, og du vil der ud over få en grundig oplæring i opgavernes udførelse.

Opgaverne vil i det første års tid primært være i det marine team. Efter det første år vil dine opgaver også omfatte andre fagområder, som f.eks. sø- og vandløbsområdet.

Miljøstyrelsen
Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
SuperBrugsen Souschef, SuperBrugsen Nr. Alslev

SuperBrugsen

Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks største detailvirksomhed.

Som souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige beslutninger i en stor butik med mange medarbejdere. Da du fungerer som stedfortræder for uddeleren, vil der være mange beslutninger du selv kommer til at træffe. Du bliver klædt på som købmand og leder, hvilket bakkes op af uddannelse, coaching, mv. i Coop.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
I/S REFA
Kedelpasser til Affaldskraftvarmeværket i Nykøbing F

I/S REFA

Har du lyst til at deltage i driften og udviklingen på et moderne kraftvarmeværk, så har vi jobbet til dig.

Arbejdet er hovedsageligt overvågningsarbejde, der kræver opmærksomhed, overblik og selvstændig håndtering af alle driftssituationer. Overholdelse af drifts- og miljødata kræver fuld opmærksomhed og giver en udfordrende hverdag.
Anlægget passes året rundt i døgnets 24 timer af vagthold, hvori du deltager som ligeværdig part i et team bestående af to personer i treholdsskift.

Efter afsluttet oplæring vil dit job bl.a. omfatte:

 • Deltage i drift og driftsplanlægning af produktionsanlæg i samarbejde med dine kolleger
 • Deltage i drift med affaldskran
 • Rundere og tilse produktionsanlæg
I/S REFA
Gem
MT Højgaard A/S
Produktionsleder

MT Højgaard A/S

Kom og vær produktionsleder i jord og ledninger, når vi bygger den nye jernbanebro over Guldborgsund.

Vi har masser af inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af, og dine kollegaer er både ambitiøse og kompetente.

Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

Naturstyrelsen
Naturmedarbejder til arbejde med urørt skov - Naturstyrelsen Storstrøm

Naturstyrelsen, Nykøbing F

Vil du arbejde med biodiversitet og friluftsliv i urørt skov? Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at arbejde i en styrelse, eller måske har du allerede erfaring hermed?

En af Naturstyrelsens aktuelle store opgaver er udlægningen af op til 75.000 hektar urørt skov i Danmark, hvoraf størstedelen udlægges på statens arealer. Her skal der udarbejdes og gennemføres forvaltningsplaner med henblik på at skabe de bedste rammer for biodiversitet og friluftsliv. Vi søger derfor kompetente kolleger til at hjælpe os med at udvikle, implementere og sikre fremdrift af disse planer og du har mulighed for at blive en af dem.

Naturstyrelsen
ILVA
Deltidssælger

ILVA, Nykøbing Falster

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

Se video om ILVA som arbejdsplads

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt og salg?
ILVA
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Super Dæk Service
Alsidig dækmontør søges til Sakskøbing

Super Dæk Service

Som dækmontør skal du fortage alle former for dækservice på den tunge side, det vil sige dæk til lastbiler, entreprenør, landbrug m.m.

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

Vi tilbyder grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service, et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Super Dæk Service
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
VKST
Fagligt stærk og ambitiøs økonomirådgiver med økonomisk overblik

VKST, Sorø / Nykøbing F.

Som økonomirådgiver i VKST får du en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig både fagligt og personligt, og som kræver, at du kan operere i feltet mellem aflevering af skatteregnskaber og årsrapporter, driftsøkonomisk rådgivning samt optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Du brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder, og det forventer vi af dig.

VKST

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV