76 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

76 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Habitus

Vågne faste nattevagter søges til HabitusHuset Ny Mårumvej

Græsted

Er du en natteravn, der trives med natarbejde? Og drømmer du om at blive del af et dedikeret team, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med særlige behov?

Som vågen nattevagt er det din vigtigste opgave at bidrage til en rolig og tryg nat, så alle beboerne kan få en god nats søvn og modtage støtte, hvis behovet opstår. Dit arbejde består også af opgaver såsom dokumentering og enkelte praktiske opgaver.

Habitus
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Habitus

Tilkaldevikarer søges til HabitusHuset Kæderupvej

Helsinge

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus' faste vikarkorps, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores botilbud.

Som tilkaldevikar hos os, bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering.

Habitus
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
SuperBrugsen

Ferskvareleder, SuperBrugsen Gilleleje

Grib chancen hos SuperBrugsen Gilleleje og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 100 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • påvirke og udvikle et specifikt fagområde
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Sankt Helene Kursus- og Feriecenter

Koordinator til booking/reception søges til det smukke Sankt Helene

Tisvildeleje

Vi søger en engageret og erfaren kollega til vores travle reception og booking/eventafdeling. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Gæsteservice, ind- og udtjek
 • Booking og koordinering af bryllupper, konferencer, lejrskoler og større private begivenheder
 • Fungere som tovholder på opdatering af køreplaner, kommunikation samt informationsdeling med øvrige afdelinger

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor rummelighed og plads til forskellighed er vigtige værdier.

Gem
Fonden Dagskolen Ternen

Medarbejder med landbrugs- eller dyrepassererfaring

Græsted

Dagskolen Ternen søger medarbejder med landbrugs- eller dyrepassererfaring til vores naturskole.

På Naturskolen har vi et lille, men alsidigt dyrehold, som består af køer, heste, æsler, får, geder, fjerkræ, kaniner og marsvin. Naturskolens område og dyr er en del af Dagskolen Ternen.

Dine arbejdsopgaver omkring dyreholdet er bl.a. foderplaner, registrering i CHR-register og webdyr, øremærkning, sygdomsregistrering, kontakt til dyrlæge m.m.

Gem

Souschef søges til MENY Græsted

Græsted

Vil du skabe gode madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice? Og vil du være den nærværende leder, som spiller dine MADarbejdere gode og fortsætter udviklingen af MENY Græsted?

MENY Græsted skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi vi har det sjovt og bliver udfordret. Det er en kultur, du har et stort ansvar for at forme og påvirke. Alt sammen for at sikre at vores MADarbejdere har rum til at være kreative og dele gode ideer til glæde for vores kunder.

Meny
Gem
Esrum Kost- & Friskole

Pædagog

Græsted

Ønsker du et meningsfyldt job med at hjælpe børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale?

Kostskolen fremstår æstetisk og tilbyder gode skole-, bolig- og fritidsfaciliteter, og er præget af en tæt personalegruppe, der sammen løfter og udvikler kerneopgaven omkring et skole- og botilbud.

Som pædagog på kostafdelingen skal du være med til at skabe et miljø hvor støtte/omsorg, struktur og tydelighed er nogle af nøgleelementerne. Du forventes at have et ressourceorienteret syn på eleverne og kan skabe den tryghed og forudsigelighed, der kræves for at skabe udvikling for eleverne.

Gem
Ethos - Bosted ApS

Vi udvider med en borger pr. 1. juli, derfor søger vi 37 timers socialpædagoger til borger i Helsinge

Vi søger dygtige og dedikerede socialpædagoger, der kan arbejde sammen med os om at give vores borger den bedste pleje og omsorg som muligt.

Som socialpædagog vil du være en del af et team, der arbejder tæt sammen med vores borgere for at sikre, at alle har mulighed for at leve et meningsfuldt liv. Vores borgere bor alle i separate boliger.

Vi søger specifikt til en ny borger med senhjerneskade.

Ethos - Bosted ApS
Gem
Helene Mariehjemmet

Social- og sundhedshjælpere i aftenvagt

Helsinge

Kom og vær med til at skabe den bedste hverdag for beboerne på Friplejehjemmet Helene Marie i Helsinge

Vi har nu over 1/3 boliger besat og flere beboere kommer til hen over foråret. Vi har derfor brug for flere social- og sundhedshjælpere i aftenvagt snarest.

Som medarbejdere på friplejehjemmet Helene Marie er vi alle ansvarlige for at skabe et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi hver især har en vigtig plads og hvor alle byder ind med det som de kan. Arbejdsglæde er for os ikke noget som ledelsen skaber, men noget vi skaber i fællesskab. Det betyder, at vi er ordentlige overfor hinanden, vi støtter hinanden og sætter trivsel for medarbejderne højt.

Helene Mariehjemmet
Gem
TS-EL ApS

Dygtig og kvalitetsbevidst elektriker søges

Gilleleje

Vi mangler akut en dygtig elektriker, er det dig?

Vi beskæftiger os primært med renovering, spjældopgaver og nybyg, hvorfor du helst skal have erfaring med dette. Vores team befinder sig hovedsageligt i Nordsjælland, men har til tider også opgaver i København og omegn.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med spændende opgaver, frihed under ansvar samt gode kollegaer og godt arbejdsmiljø.

Gem
SuperBrugsen

Slagtersvend, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi en ny slagter, som kan hjælpe os med og løfte denne opgave. Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen Gilleleje

Gilleleje, Hornbæk

Da vi laver et helt nyt set up i Gilleleje Brugsforening, hvor vi sammenlægger slagter og delikatessen fra begge butikker Hornbæk og Gilleleje, søger vi nye hænder som kan hjælpe os med og løfte denne opgave.

Man bliver ansat med henblik på at arbejde i begge butikker, der bliver udarbejdet en arbejdsplan, så man ved hvor man skal møde.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet.

Gem
REMA 1000

Souschef

Vejby

Se video om REMA 1000 som arbejdsplads

Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept?

Du vil blandt andet være købmandens stedfortræder, og derfor får du også et betydeligt og spændende ledelsesansvar.

Vi tilbyder et selvstændigt og udviklende job i et koncept, hvor du bliver værdsat og får mulighed for at afprøve egne ideer.

REMA 1000
Gem
NOVASOL part of Awaze

Cleaning Supervisor

Gilleleje

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være almindelig rengøring samt hovedrengøringer af feriehuse, planlægning og prioritet af hovedrengøringer, ansvar for at vi lever op til høj kvalitet og standarder samt ansættelse og oplæring af personale m.m.

Du tilbydes en alsidig og spændende stilling i en førende virksomhed. Af personalegoder får du bl.a. gode rabatter på leje af feriehuse i Europa til dig, din familie og venner.

NOVASOL part of Awaze
Gem
Habitus

Daglig leder til botilbud i Nordsjælland

Græsted

Drives du af lede forandringer og sætte pædagogisk retning?

Du skal både have lyst til at understøtte vores medarbejdere i en kompleks, pædagogisk opgave og være med til at videreudvikle på de gode forandringer, der allerede er i gang.

Opgaverne er derudover, at:

 • Sikre godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende.
 • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn vi er underlagt.
 • Have bagvagttelefon på skift.
Habitus

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV