101 job matcher din søgning 101 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Gilleleje

Til NOVASOL’s servicekontor i Gilleleje søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer i hele Hovedstadsområdet.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Pasning af pool og spa
 • Kontakt med håndværkere og husejere
 • Kontrol af huse og installationer
NOVASOL A/S
Gem
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Kunderådgivere til vores nye filial i Gilleleje

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Brænder du for at give kompetent og relevant økonomisk rådgivning, og trives du med at være opsøgende og proaktiv? Så er jobbet som kunderådgiver hos os måske noget for dig. Lige nu søger vi rådgivere til vores helt nye filial i Gilleleje.

Du bliver en del af en nyåbnet filial med både nyansatte og nuværende kolleger. Her får du dels ansvar for en mindre kundeportefølje, som primært består af privatkunder, og dels er du opsøgende i forhold til at få nye kunder i filialen.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gribskov Kommune
Genopslag - Bliv kontorelev i Center for Teknik og Borgerservice

Gribskov Kommune, Helsinge

Er du en person, der kan lide at der sker noget i din hverdag og ikke hver dag er ens? Leder du efter en elevplads, hvor du kan udvikle og udfolde dit potentiale?

Se video om Gribskov Kommune som arbejdsplads

En hverdag i vores team vil for dig betyde, at du møder i vores ekspedition, hvor du vil være med til at sikre borgerne en positiv oplevelse med kommunen. Samtidig vil du indgå i sagsbehandling af teams øvrige opgaver. Hvilke opgaver du vil indgå i, vil blive tilrettelagt i forhold til din specifikke profil. Det betyder, at du får mulighed for at være med til at præge dine opgaver.

Du kan altid få vejledning, sparring og kvalitetssikret dine opgaver af din elevvejleder og teamleder.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Faglig ansvarlig teamkoordinator til Gribskov Svømmehal

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du erfaring med at drive en svømmehal? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

For at styrke den daglige drift og sikre en fortsat udvikling af svømmehallen for ansatte og brugere, søger vi en ny teamkoordinator med stærke ledelsesmæssige kompetencer til at løfte det faglige ansvar i Gribskov Svømmehal.

Stillingen er en nyopslået stilling, som skal sikre den daglige koordinering af svømmehallens drift i tæt samarbejde med svømmehallens personale og lederen af svømmehallen.

Gribskov Kommune
O.L. Seals A/S
Måletekniker/maskintekniker/kvalitetsmedarbejder

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals råber ikke højt om vores evner, men her på vores fabrik i Helsinge er vi rigtig dygtige inden for vores felt – og det vil vi blive ved med at være! O.L. Seals 2027 strategi er ambitiøs, og du skal være en del af denne rejse.

Med reference til den kvalitetsansvarlige og med en bred berøringsflade ud i alle afdelinger i produktionen, i de administrative processer, samt i produktudvikling, søger vi en dygtig maskintekniker/måletekniker/kvalitetsmedarbejder til at:

 • Gennemføre målinger og udarbejdelse af certifikater.
 • Udvikle måleprogrammer på vores DeMeet 400 til nye produkter.
 • Fremstille CAD-tegninger i Inventor, i tæt samarbejde med vores applikationsingeniør og vores salgsteam.
O.L. Seals A/S
Spilhuset Butiksmedarbejder

Spilhuset, Helsinge og Slagelse

Spilhuset i hhv. Helsinge og Slagelse søger 2 butiksmedarbejdere med en normal effektiv arbejdstid på hhv. 8 og 15 timer om ugen fordelt på aften- og weekendarbejde.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker.

Du vil blive en del af et team på i alt 4 medarbejdere i Spilhuset Helsinge eller Slagelse, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Kendskab til spilleautomater og væddemålsterminaler kan være en fordel men ikke en nødvendighed. Vi tilbyder grundig oplæring.

Altiden Omsorg A/S
Genoptræning Gribskov Altiden søger vikar for fysioterapeut

Altiden Omsorg A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte menneske, og motiveres du af at arbejde i et stærkt og fagligt team?

Vi tilbyder:

 • Et grundigt introduktionsforløb samt mentorordning
 • En arbejdsplads som prioriterer, at alle – uanset faggruppe – har mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig
 • En arbejdsplads som prioriterer, at de bløde værdier og god kommunikation skinner igennem i vores arbejde
Altiden Omsorg A/S
Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Græsted

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Så læs videre

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team, hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere frustration og øge livskvaliteten hos den enkelte borger. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores borgere, samtidig med, at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Gribskov Kommune
Genopslag: Pædagogisk/sundhedsfaglig medarbejder til Vega boliger

Gribskov Kommune, Helsinge

Vega søger en ny kollega med pædagogisk, sundhedsfaglig eller anden relevant baggrund, der har fokus på borgernes ressourcer, og som ønsker at understøtte borgerne med de bedste betingelser for et godt liv med høj grad af selvbestemmelse og selvhjulpenhed.

Du bliver en del af et team sammen med 3 pædagoger, hvor i sammen skal skabe de bedste rammer for beboernes liv, og hvor alle tager ansvar for opgaver med og for beboerne. Det skal nævnes, at enkelte af beboerne har meget begrænset sprog og sprogforståelse, og er desuden kognitivt stærkt udfordret, hvorfor opgaven i en vis udstrækning bærer præg af omsorg/pleje og fastholdelse af færdigheder, fremfor udvikling.

Gribskov Kommune
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Græsted Lægehus Sygeplejerske

Græsted Lægehus

I Græsted Lægehus arbejder vi i teams omkring patienten, og sygeplejersker er i front med uddelegerede opgaver under tæt supervision. Du skal kunne arbejde fagligt selvstændigt og kunne tage behandleransvar.

Vi tilbyder vikariat i 6 mdr. med eventuel mulighed for fastansættelse. Vi har en travl hverdag, men den skal også være behagelig at være i. Vi vægter derfor et godt arbejdsmiljø, herunder fælles pauser og frokostordning.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Gribskov Kommune
Sygeplejerske til dagvagt i Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger nyuddannede eller erfarne sygeplejersker, der ønsker at bruge sine fagligheder, kreativitet og samarbejdsevner på mange planer.

Vi tilbyder faste udekørende stillinger i fast dagvagt på 30-37 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend.

Som sygeplejerske i Gribskov Helhedspleje vil du skulle stå med komplekse forløb, hvor dine faglige og instrumentelle færdigheder kommer i spil. Du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt sammen med dygtige kollegaer i et tæt teambaseret fællesskab. Som ny medarbejder i Helhedsplejen vil der blive taget godt hånd om dig, og vi vil udarbejde et skræddersyet introduktionsforløb, som matcher dit behov, både fagligt og personligt.

Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Vil du arbejde helhedsorienteret med plejeopgaver og sygeplejeopgaver? Og har du lyst til at indgå i et engageret team, der vægter arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi søger social- og sundhedsassistenter til både dag- og aftenvagter på 28-37 timer pr. uge.

Vi søger social- og sundhedsassistenter, som har interesse for den direkte borgerrelaterede pleje, den instrumentelle sygepleje og for det tværfaglige samarbejde.

Du bliver en del af et team af engagerede kollegaer, som er parate til at give dig faglig sparring og hjælpe dig på vej ind i dit nye job.

Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Vil du være med til at give helhedsorienteret pleje til borgere? Og har du lyst til at indgå i et team, der vægter arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi søger social- og sundhedshjælpere, som ønsker at arbejde i dagvagt eller aftenvagt. Som social- og sundhedshjælper i Gribskov Helhedspleje kommer du helt tæt på sygeplejeopgaver og får rig mulighed for udvikle dine kompetencer inden for plejeopgaver.

Du bliver en del af et team af engagerede kollegaer, som er parate til at give dig faglig sparring og hjælpe dig på vej ind i dit nye job.

Vi tilbyder et skræddersyet introforløb til både nyuddannede og erfarne social- og sundhedshjælpere.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Lærere til vores specialtilbud IV og Fønix skole- og dagbehandlingstilbud

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vi søger lærere der brænder for undervisning, arbejdet med følelsesregulering og relationskompetencer - og som har lyst og kompetencer til at udvikle vores specialtilbud sammen med os.

Vores specialtilbud er for normalt begavede børn med psyko-sociale udfordringer herunder også børn med udviklingsforstyrrelser og andre diagnoser.

Ud over behandlingsbehovet, har flere af børnene mangelfulde og/eller nederlagsprægede erfaringer med skolegang, og undervisningen skal derfor tilrettelægges med det for øje.

Gribskov Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV