107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden NorddalLærer søges til privat specialskole for udskolingselever

Fonden Norddal, Helsinge

- Friere og fleksible rammer, stor indflydelse og tid til den enkelte elev

Vi er et stærkt 8-mandsteam bestående af lærere, pædagoger, ledere og familieterapeuter som sammen driver et fantastisk sted for udsatte unge. Her på skolen hjælpes eleverne til at skabe nye positive historier om sig selv, både fagligt og socialt. Vi arbejdere desuden målrettet for, at de unge begynder at tage ansvar for deres eget liv.

Vi søger en 9. mand/kvinde, som ønsker en varieret hverdag med rig mulighed for at sætte sit præg på skolens fremtid og dagligdag. Du skal forvente at undervise med 4-5 fantastiske unge på hvert hold.

Dagligdagen på Norddal er kendetegnet ved et meget lavt konfliktniveau, et stærkt kollegialt sammenhold samt en sund og positiv skolekultur. Alt dette, samt en god portion humor betyder, at det daglige arbejde med både elever og deres familier virkelig nytter noget.

TEMP TEAM A/SMontagemedarbejder - Gilleleje

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Vi søger tre vikarer til 14 dages vikariat som montagemedarbejder med start hurtigst muligt og med mulighed for forlængelse.

Dine opgaver bliver at indgå i produktionsværkstedet og assistere med at få monteret både mindre og større emner.

Du er en dygtig, stabil og engageret person med erfaring inden for montage eller interesse inden for elektronik. Dine hænderne skal være godt skruet på og du skal kunne tage fat, da der kan forekomme tunge løft.

Indrykket: 
Habitus
Nattevagt søges til botilbud i Helsinge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Trives du med natarbejde? Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en vågen nattevagt til vores lille team af 2 faste nattevagter, som arbejder på skift i en 5/2-ordning. Du har det overordnede ansvar for 7 beboere natten igennem og er med til at sikre dem en tryg og rolig nat. Opgaverne om natten består først og fremmest i at hjælpe borgerne ved behov – typisk ved at hjælpe dem tilbage i seng og sikre en god nattesøvn, men en enkelt borger har også behov for hjælp til bad om morgenen, derudover er der dokumentering og enkelte praktiske opgaver.

Habitus
Altiden Omsorg A/S
Skovsminde søger SOSU-assistent til nattevagt, pleje og omsorg

Altiden Omsorg A/S, Græsted

Vil du have tiden og ressourcerne til at give den bedste omsorg og pleje til vores beboere på Skovsminde? Brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemlighed, aktivitet, kvalitet, og sundhed højt - så har vi stillingen til dig!

Du bliver tilknyttet et nathold, hvor du sammen med dine kollegaer vil have et fælles ansvar for vores beboere.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage pleje- og omsorgsopgave til vores beboere
 • Udføre akutte og komplekse plejeopgaver svarende til kompetencer
Altiden Omsorg A/S
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Plejecenter Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Helsingegården er et stort plejecenter med god stemning, mange aktiviteter og en spændende hverdag.

Hos os vil du få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver, og vægter faglig sparring højt, for hele tiden at være i trit med udviklingen.

Vi har tre ledige stillinger.

 • Dagvagt til somatisk afdeling. 33 timer om ugen, med weekendvagt i ulige uger. Vagterne er fra kl. 07 til kl. 15 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
 • Dagvagt til tværgående team. 33 timer om ugen med weekendvagt hver 2. uge. Vagterne er fra kl. 07 til kl. 15 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
 • Aftenvagt til tværgående team. 28 timer om ugen, med vagter hver 2. uge. (5/2 rul) Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til nattevagt på Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Vil du være en del af et lille selvstændigt team hvor vi støtter og hjælper hinanden? Er du lige som os fagligt stærk og synes at det ville være spændende at kombinere opgaver omkring plejehjemsbeboerne med opgaver på vores rehabiliteringsafsnit?

Hos os vil du få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitets- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver, og vægter faglig sparring højt, for hele tiden at være i trit med udviklingen.

For at få succes hos os skal du have en anerkendende tilgang og kunne arbejde ud fra en rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i borgerens ønsker og mål.

Gribskov Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Altiden Omsorg A/S
Kollegaer til Socialområdet i Altiden søges (Nordsjælland)

Altiden Omsorg A/S

Kan du skabe nærvær og bidrage til borgernes trivsel og udvikling? Vil du arbejde få eller flere timer som vikar eller i en fast stilling? Så læs videre ...

Vi er på udkig efter nye kollegaer og timelønnet vikarer, som har lyst til at være med i et velfungerende team med topdedikerede og engagerede kolleger, der vægter arbejdsglæde højt. Du kan blive tilknyttet en eller flere af vores afdelinger ud fra dine interesser og ønsker.

Vi søger dig, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling. Du er uddannet pædagog, social og sundhedsassistent eller har en anden relevant faglig baggrund/uddannelse.

Altiden Omsorg A/S
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Helsinge – Vil du være med til at sikre en tryg og stabil sommerferie?

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du tid til at hjælpe i løbet af skolernes sommerferie? Så er du måske vores nye vikar.

Vi søger dygtige vikarer, der kan træde til, når det faste personale holder sommerferie Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne.

Habitus
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
IT-supporterelev

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Er du klar til at yde vores kolleger den bedste service indenfor IT? Og arbejder du grundigt, systematisk og kvalitetsbevidst med dine arbejdsopgaver?

Som vores nye IT-supporterelev vil du få en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden.

Som IT-supporterelev vil du komme til at arbejde med:

 • Drift og vedligehold af virksomhedens IT – både software og hardware
 • Løsning af IT-relaterede problemer og brugerfejl
Gribskov Kommune
Støttekontaktpersoner til Ungeindsatsen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger snarest muligt to støttekontaktpersoner på fuld tid til vores Ungeindsats.

Du bliver en del af Team Ungerådgivning og -indsats. Du skal varetage støttekontaktpersonopgaver efter SEL § 11, § 52 og § 76 i individuelle forløb og i gruppeforløb. Du vil også skulle indgå på tværs af Ungeindsatsens tilbud til unge mellem 14-29 år. Det betyder, at du også skal være indstillet på at støtte i overgange for den unge og efter andre lovgivninger, f.eks. SEL § 82a og b, § 85 og i ht LAB.

De daglige opgaver består af

 • Støtte unge med mangeartede udfordringer
 • Pædagogiske støtte til unge og praktiske opgaver i den unges hverdag
 • Samtaleforløb i et relationelt felt
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Matematiklærer samt kulturfagslærer til Sankt Helene Skole

Gribskov Kommune, Vejby

Er matematik og kulturfagene i udskolingen lige noget for dig? Så er det dig vi søger!

Vi søger efter en kompetent og visionær matematiklærer samt kulturfagslærer til vores udskoling. Vi søger dig, der vil være med til at udvikle matematikfaget og videreudvikle kulturfagene på vores skole. Hvis du samtidig brænder for bevægelse og idræt, har vi et perfekt match.

Om dig

 • Du er uddannet lærer med linjefag i matematik og måske i kristendomskundskab, historie og/eller samfundsfag.
 • Du er ambitiøs på egne og elevernes vegne.
 • Du er fokuseret på både læring og trivsel.
Gribskov Kommune
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Helsingør

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/SButiksassistent (fuldtid) - Gilleleje

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/STimelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Gilleleje

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Social- og sundhedshjælper til plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Vi er et team om dagen, der søger dig, som er uddannet social og sundhedshjælper, og som kan lide at arbejde på plejecenter og samtidigt har interesse for kortere aflastningsforløb, hvor der er et højere flow og brug for omstillingsparathed. Derudover har du viden og erfaring inden for demens.

Vi søger en kollega til en fast stilling i dagvagt på 33 timer om ugen. Vi arbejder hver 2. weekend og møder ind fra 7.00-15.00.

Opgaverne som social- og sundhedshjælper er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • pleje- og omsorg af centerets borgere
 • delegerede komplekse opgaver
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
Gribskov Kommune