46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
Gribskov Kommune
Afdelingsleder for indskolingen og FO på Gilbjergskolen

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vil du være en del af skolen med højt til loftet og stærke værdier?

Vores dygtige afdelingsleder har efter 10 år valgt at søge nye udfordringer, og derfor leder vi nu efter vores nye kollega.

Du bliver en del af en skole som arbejder værdibaseret med en stærk oplevelse af fællesskab og høj faglighed. Uanset om du er medarbejder, elev eller forælder så arbejder vi med afsæt i vores 4 værdier

 • Faglighed, ordentlighed, fællesskab og innovation og entreprenørskab.

Som leder på Gilbjergskolen indgår du som en stærk del af det samlede ledelsesteam, med lyst og evnen til at se værdien i at være en del af fællesskabet, både i det små men også i det store.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Miljømedarbejder til landbrugsområdet - team Byg, Landzone og Miljø

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du erfaring med miljøtilsyn og godkendelser på landbrugsområdet? Er du glad for natur- og miljøområdet, og kan se dig selv i såvel gummistøvler som bag et skrivebord? Så er det lige dig vi har brug for.

Gribskov Kommune søger en ny kollega til miljøgruppen i team Byg, Landzone og Miljø, og kan tilbyde et alsidigt job med varetagelse af myndighedsopgaver inden for miljøbeskyttelsesloven med hovedvægt på landbrugsområdet.

Miljøgruppens opgaver omfatter bl.a. miljøtilsyn og godkendelser på virksomheder og landbrug, miljøvurdering, rotter, henvendelser vedr. røg, støj og møg, klima og fagligt input til lokalplaner og byudvikling.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Tilkalde- og ferievikarer til plejecenter Helsingegården

Gribskov Kommune

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi har brug for stabile og dygtige vikarer til både dag- og aftenvagter som faste tilkaldevikarer, eller afløsere i ferieperioderne.

På Helsingegården hjælper vi borgere i deres bolig med personlig pleje og praktisk bistand. Du vil få en god introduktion og der vil altid være kollegaer, du kan få hjælp og sparring hos. Vi har 105 beboere, som alle er unikke med hver deres livshistorie.

Opgaverne er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • Pleje og omsorg af centerets beboere.
 • Pårørendekontakt.
 • Beboeraktiviteter.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Tilkalde- og ferievikarer til plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi har brug for stabile og dygtige vikarer til både dag- og aftenvagter i ferieperioderne, men også som faste tilkaldevikarer.

Opgaverne er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • Pleje- og omsorg af centerets beboere.
 • Pårørendekontakt.
 • Beboeraktiviteter.
 • Tværfagligt samarbejde f.eks. med træningscenter, centersygeplejersken, visitationen mv.
Gribskov Kommune
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye tilkaldevikar

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere.

Habitus
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Gribskov Kommune
Støttekontaktperson til Ungeindsatsen

Gribskov Kommune, Helsinge

Udviklingsorienteret og omstillingsparat støttekontaktperson søges til Ungeindsatsen i Gribskov Kommune.

Vi søger snarest muligt en støttekontaktperson til 30 timer pr. uge til vores Ungeindsats. Du bliver en del at Team Uddannelse- og Socialindsats.

Du skal varetage støttekontaktpersonopgaver efter SEL §§ 82 og 85, mentoropgaver jævnfør LAB og i mindre omfang bidrage til undervisningen i vores forløb Next Step, der er en del af Ungeindsatsens tilbud til unge mellem 18 og 29 år, der modtager uddannelseshjælp.

Gribskov Kommune
NettoSouschef - Vejby

Netto, Helsinge

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik?

Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, at de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • håndtere diverse administrative opgaver
Fonden Dagskolen TernenPædagog til Dagskolen Ternens udskoling

Fonden Dagskolen Ternen, Græsted

Da en af vores pædagoger har fået andet arbejde, søger vi en pædagog med specialpædagogisk erfaring til vores udskoling.

Lærere og pædagoger på Ternen er organiseret i selvstyrende teams, der samarbejder bredt om alle opgaver. Skolen har tilknyttet en psykolog ansat i PPR og benytter sig derudover også af flere andre relevante samarbejdspartnere. På Ternen er ingen alene, for vi værner om det stærke og tætte teamsamarbejde med både supervision og efter- /videreuddannelse.

Skolens elever er normaltbegavede med problematikker inden for adfærd, kontakt og trivsel, herunder tilknytningsforstyrrelser, ADHD-diagnoser og autisme spektrum forstyrrelser (ASF). Vanskelighederne er generelt inden for kommunikation, socialt samspil og social forestillingsevne.

Gribskov Kommune
Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for at servicere virksomheder, fastholde sygemeldte borgere på arbejdsmarkedet samt afklare borgere med henblik på fremtidige forsørgelsesgrundlag, hvor den enkeltes borges tilknytning til arbejdsmarkedet er i fokus, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i Jobcenter Gribskov.

Vi vil styrke indsatsen for vores sygemeldte borgere og derfor opnormerer vi virksomhedsindsatsen. Vi skærper vores fokus på den tidligere indsats for sygemeldte borgere og den virksomhedsrettede indsats på jobafklaring, herunder afklaring af borgenes arbejdsevne. Derfor søger vi en virksomhedskonsulent, som både mestrer de faglige rammer for sygemeldte borgere og har en stærk profil i arbejdet med virksomhedsservice.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt - Plejecenter Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Er du dynamisk og god til at skabe overblik, samtidig med at du har et højt fagligt niveau, håber vi, du vil blive vores nye kollega.

Vi søger en medarbejder til en fast stilling på 28 timer om ugen i et 5/2 rul. (Onsdag/torsdag med weekendvagt i lige uger). Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23, og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.

Opgaverne som social- og sundhedsassistent er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • Helhedspleje af centrets beboere med afsæt i en rehabiliterende tilgang.
 • Komplekse plejeopgaver.
 • Test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Helsingegården

Gribskov Kommune

Vi søger dig som vægter høj faglighed og ønsker et fagligt samarbejde hvor borgerne er i centrum. Du kan lide at arbejde i teams hvor man støtter hinanden, er fleksible og finder gode løsninger for fællesskabet og borgernes bedste.

Opgaverne som social- og sundhedshjælper er mangeartede, men overordnet kan nævnes;

 • Pleje- og omsorg af centerets beboere
 • Delegerede komplekse opgaver
 • Test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
 • Medvirker i triagering af afdelingens beboere
 • Kontakt til borgernes venner og familie
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Genopslag: Pædagog til det socialpsykiatriske botilbud Fabianhus

Gribskov Kommune, Græsted

Er du uddannet pædagog og vil du arbejde i et udviklende miljø med en tværfaglig personalegruppe, som arbejder narrativt og recovery-orienteret? - Så er det dig vi søger.

Vi lægger vægt på, at du har

 • erfaring eller interesse for arbejdet med sindslidende og socialt udsatte
 • evner til at indgå i et ligeværdigt samarbejde med beboerne, med udgangspunkt i et menneskesyn med respekt for beboerne som aktive, handlekraftige og selvstændige mennesker

Stillingen er på 37 timer ugentligt i dag- og aftenvagter, samt weekendvagter hver 4. uge. Primært arbejdssted er Fabianhus.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Sygeplejersker søges til Gribskov Kommunes nye afdeling for rehabilitering

Gribskov Kommune, Helsinge

I forbindelse med etablering af et nyt rehabiliteringstilbud til borgerne i Gribskov Kommune søger Helsingegården tre sygeplejersker, en til dagvagt, en til aftenvagt og en til nattevagt.

Vi søger sygeplejersker som trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver indenfor rehabilitering.

Du er enig i at den stærke sygeplejefaglige indsats i det tværfaglige arbejdsfællesskab er med til at skabe effektive rehabiliteringsforløb for borgeren.

Gribskov Kommune
Fonden NorddalLærer søges til dagtilbud for udsatte unge i udskolingen

Fonden Norddal, Helsinge

Vi er et stærkt 8-mandsteam bestående af lærere, pædagoger, ledere og familieterapeuter, som sammen driver et fantastisk sted for udsatte unge. Her på skolen hjælpes eleverne til at skabe nye positive historier om sig selv, både fagligt og socialt. Vi arbejdere desuden målrettet for, at de unge begynder at tage ansvar for deres eget liv.

Dagligdagen på Norddal er kendetegnet ved et meget lavt konfliktniveau, et stærkt kollegialt sammenhold samt en sund og positiv skolekultur. Alt dette samt en god portion humor betyder, at det daglige arbejde med både elever og deres familier virkelig nytter noget.

Vi søger en 9. mand/kvinde, som ønsker en varieret hverdag med rig mulighed for at sætte sit præg på skolens fremtid og dagligdag. Du skal forvente at undervise med 4-5 fantastiske unge på hvert hold. Dette giver dig muligheden for virkelig at gøre en forskel for den enkelte.

Gribskov Kommune
Ergoterapeut med interesse for rehabilitering til barselsvikariat

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en ergoterapeut til et barselsvikariat, som har kompetencer og interesse for rehabilitering, og som har lyst til at arbejde i et spændende tværfagligt miljø.

Vi er et relativt lille terapeutteam og er derfor meget afhængige af at samarbejde omkring opgaverne og hjælpe hinanden på tværs. Samtidig fordrer stillingen også selvstændighed og evnen til at reflektere og tage initiativer til den løbende udvikling i teamet samt i hele organisationen.

Da terapeutteamet løser opgaver på tværs af centrene, vil kørekort være nødvendigt.

Gribskov Kommune
jem & fix A/SButiksassistent (fuldtid) - Helsinge

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Helsinge

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Gribskov Kommune
Pædagoger eller psykomotoriske terapeuter til Gydehøj

Gribskov Kommune, Græsted

Vi opnormerer, og søger 2 pædagoger eller psykomotoriske terapeuter til at støtte og hjælpe vores beboere i et liv på egne præmisser

Vi er et tilbud, som er i fuld gang med en gennemgribende udvikling af en høj faglig specialisering i en tværfaglig kultur. Vi tror på, at beboerne bliver de helt store vindere, når vi med forskellige fagkompetencer møder beboerens specifikke støttebehov gennem en helhedsorienteret indsats.

Det betyder helt konkret, at vi arbejder henimod, at alle medarbejdere i deres professionelle virke tager afsæt i en teoretisk referenceramme domineret af viden om neuroaffektiv udviklingspsykologi, som bygger bro mellem den seneste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Vi læner os bl.a. op ad tilgange og metoder, som low-arousal, marte-meo, visualisering og struktureret pædagogik samt den mentaliserende tilgang, som styrker os selv og hinanden i samarbejdet.

Gribskov Kommune