123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pædagoger

Ethos - Bosted ApS, Helsinge

Der søges en pædagog 37 timer pr. uge til:
Ung autist, der bor i solisttilbud. Det kræves at du har viden og erfaring med autistområdet, er rolig og kan affinde dig med at borgerens behov følges.

Der arbejdes ud fra et fast uge- og dagsskema, med faste aktiviteter.

Der arbejdes bl.a. med anerkendende og neuropædagogisk tilgang, low aurausal samt elementer fra teacch.

Arbejdstiden ligger alle dage i tidsrummet 7.00-23.00, med vagter på 16 timer ad gangen.

Deltidsstilling pædagog
Da en af vore faste medarbejdere rejser til udlandet, har vi en stilling på 17 timer pr uge. Ledig fra d. 1. november.

Der er tale om døgnvagter, hos en senhjerneskadet kvinde, i starten af 60’erne. Her arbejdes der ligeledes ud fra anerkendende og neuropædagogisk tilgang, med fokus på nærvær og rehabilitering.

Teamleder

Ethos - Bosted ApS, Helsinge

Da vi har udvidet med en plads, er der ligeledes kommet flere ledelsesopgaver, derfor søges der en teamleder, der kan varetage såvel ledelsesopgaver samt arbejde hos borgerne.

Du skal være tovholder for

 • Indberetninger
 • Statusbeskrivelser
 • Personalesamtaler/sparring samt møder
 • Vagtplaner i samarbejde med planlægger
 • Samarbejde med øvrige ledelse

Der må påregnes arbejde i weekender samt dag og aftentimer.

KvicklySalgsassistent, Food, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 220 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent og -hjælper til demensafsnit på Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for at gøre en forskel. Vil du gerne arbejde i et højt ydende team med kompetente og veluddannede kollegaer. Vi arbejder ud fra teorien om at relations arbejde er altafgørende for at skabe den bedste hverdag for borgerne. Vores tilgang til hinanden er med nysgerrighed og undren og vi spiller hinanden gode. Vi har gennemgået uddannelse i Sundhedsstyrelsens demensrejsehold med fokus på at nedbringe antipsykotisk medicin. Og med den nye viden og redskaber, hjælper vi andre kollegaer som kan have brug for hjælp.

Vi står og mangler

 • Social- og sundhedshjælper/social- og sundhedsassistent i aftenvagt på 28 timer med weekendvagt i ulige uger (fast onsdags/torsdag)
 • Social- og sundhedshjælper i dagvagt på 33 timer med weekendvagt i ulige uger
 • Social- og sundhedsassistent i dagvagt i 33 timer med weekendvagt hver 3. weekend
Gribskov Kommune
Altiden Omsorg A/S
To SOSU-assistenter/SOSU-hjælpere til aftenvagter

Altiden Omsorg A/S, Gilleleje

Vi søger to SOSU-assistenter/hjælpere, der er engagerede og positive og ønsker at gøre en forskel for borgerne.

For os er det ikke afgørende, at du har en SOSU-assistent- eller hjælperuddannelse. Du kan også have en anden sundhedsfaglig uddannelse, en pædagoguddannelse eller blot have meget erfaring inden for pleje for at kunne varetage jobbet. Derudover er det et stort plus, hvis du har demenserfaring.

Jobbet består af, at du skal:

 • varetage pleje- og omsorgsopgaver
 • støtte borgere i deres hverdag
 • planlægge og udføre aktiviteter.
Altiden Omsorg A/S
Gribskov Kommune
Socialrådgiver/-formidler til Familierådgivningen

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vi søger 2 socialrådgivere eller socialformidlere til fastansættelse i Familierådgivningen (Børn og Familier) i Gribskov Kommune.

I Gribskov Kommune tror vi på en tidlig, forebyggende og tværfaglig indsats, som kan medvirke til stærke faglige løsninger, tidligt i samarbejdet med familien og almenområdet. Vi tror på, at vi i en tæt dialog og relation kan skabe de bedste løsninger og resultater sammen med vores borgere, skoler/dagtilbud og alle vores interne og eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne består blandt andet i at behandle underretninger i egne sager, udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner og tæt opfølgning på foranstaltninger med børn og unge, som har behov for særlig støtte.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG - Socialrådgiver til Team Fleksjob og Ledighedsydelse

Gribskov Kommune, Helsinge

En af vores dygtige kolleger har fået nye udfordringer internt i Center for Job og Unge. Vi søger derfor en sagsbehandler/beskæftigelseskonsulent til Team Fleksjob og Ledighedsydelse, der arbejder med borgere på ledighedsydelse og borgere ansat i fleksjob.

Fleksjob og ledighedsydelse er et komplekst og spændende område, der stiller store krav til medarbejdernes kommunikative evner, lovgivningsmæssige kendskab og socialfaglige kompetencer.

Du får en afvekslende hverdag, hvor du både skal kunne rådgive og motivere omkring jobsøgning, og samtidigt kunne trække på din solide socialfaglige ballast, når borgere skal afklares og beskrives til møde med rehabiliteringsteamet. Der skal følges op på borgere ansat i fleksjob eller skånejob, og der skal vejledes om handicapkompenserende ordninger. Årlige revurderinger og samarbejde med andre centre vil ligeledes være en del af din hverdag.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Visionær skoleleder til Ramløse Skole

Gribskov Kommune, Helsinge

Når du bliver ansat som skoleleder i Ramløse bliver du en del af Ramløse ånden. Ramløse ånden er blandt andet et fællesskab som bygger på stærke bånd mellem vores personale, børnehuset, ledelse, lokalsamfund, Ramhuset og skolebestyrelse. Ramløse ånden møder du i vores væremåde med hinanden og det omkringliggende samfund. Ramløse ånden gør, at vi sammen kan udrette mere.

Ramløse er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Vi rummer 0.-6. klasse, samt et af kommunens interne specialtilbud, for kognitivt udfordrede børn med autismespektrumforstyrrelser.

Du kommer til at stå i spidsen for en skole med masser af potentiale og udfoldelsesmuligheder og som har den menneskelige kapital som omdrejningspunkt.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted og Gilleleje

Kan du se dig selv arbejde i en kommune med en skøn blanding af land og by og i en organisation præget af højt til loftet? Så er du måske vores nye kollega i Gribskov Kommunes Helhedspleje.

Gribskov Helhedspleje er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Helsinge, Græsted og Gilleleje. Du vil komme til at være tilknyttet ét af disse tre distrikter.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov. Vi støtter hinanden i arbejdet og vi tilstræber hele tiden at være i trit med udviklingen på området. Dette viser sig ved, at vi er en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling og kloge og effektive arbejdsgange.

Gribskov Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper/-assistent til nattevagt på Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Vil du være en del af et lille, men super velfungerende, selvstændigt team, hvor vi støtter og hjælper hinanden? Er du l- ligesom os - fagligt stærk, og synes du, at det ville være spændende at kombinere opgaver omkring plejehjemsbeboerne med opgaver på vores rehabiliteringsafsnit? Så læs videre!

Hos os vil du få engagerede, erfarne og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver og vægter faglig sparring højt, for hele tiden at være i trit med udviklingen.

For at få succes hos os skal du have en anerkendende tilgang og kunne arbejde ud fra en rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i borgerens ønsker og mål.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagogisk leder til Helsinge Børnehuse

Gribskov Kommune

Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv? Er du ambitiøs på både egne og andres vegne? Brænder du for teamsamarbejde og faglig udvikling krydret med godt humør? Så har vi lige jobbet til dig.

Du skal, sammen med den øvrige ledelse og personalet, sikre den pædagogiske hverdag med afsæt i Gribskov Kommunes Børne- og ungepolitik. Du vil være med til at skabe visioner for institutionen og omsætte disse til mål og handlinger.

Du vil have ansvaret for arbejdstilrettelæggelsen og ledelse af de pædagogiske medarbejdere. Dine opgaver bliver bl.a. at udvikle og igangsætte pædagogiske aktiviteter og sikre den høje faglighed i institutionen samtidig med at du forholder dig loyalt og troværdigt til de politiske og ledelsesmæssige beslutninger.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog til Helsinge Børnehuse

Gribskov Kommune

Helsinge børnehuse søger pædagog med interesse for Vuggestuen.

Brænder du for at skabe en hverdag, hvor tryghed og omsorg går hånd i hånd med børns leg, læring og udvikling? Holder du af at bruge kroppen og være ude det meste af dagen? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det muligvis dig, der skal være en del af en engageret personalegruppe, der ønsker at skabe de bedste betingelser for et godt børneliv.

Du vil få en varieret arbejdsdag med skønne børn samt et tæt og højt prioriteret samarbejde med positive forældre. Du vil blive en del af en engageret personalegruppe, der brænder for at skabe de bedste betingelser for børnene og hinanden.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og med inkluderende fællesskaber, hvor børnene er aktiv del af hverdagen. Vi inddrager børnene i de daglige rutiner - bl.a. dækker vi bord sammen, vasker legetøj, rydder af osv.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
To lærere til specialområdet

Gribskov Kommune, Gilleleje

I Gribskov Kommune er der nu kommet en unik mulighed for at blive ansat i en af vores specialklasser. Klasserne er fysisk placeret på henholdsvis Gilbjergskolen og er en af kommunes specialtilbud.

Gribskov Kommune går en spændende tid i møde, hvor hele specialområdet kommer til at spiller en central rolle. Det betyder at du kan få mulighed for at være med til præge og udvikle kommunes specialtilbud sammen med dygtige og kompetente kollegaer.

IV er et specialpædagogisk/behandlingstilbud for børn og unge med sociale og følelsesmæssige udfordringer fra 0.-9. klasse. Vores målgruppe har som udgangspunkt alderssvarende kognitive forudsætninger, men har behov for et mindre, overskueligt og forudsigeligt pædagogisk miljø for at kunne lære og udvikle sig fagligt og socialt.

Gribskov Kommune
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så mangler vi dig i vores faste vikarkorps.

Vi søger lige nu dygtige og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering. Den tætte normering giver dig mulighed for at engagere dig i dit arbejde og fordybe dig i den pædagogiske praksis. Selvom du primært arbejder selvstændigt på dine indmøder, har du et tæt samarbejde med det faste team omkring borgeren, samt med resten af huset i den daglige sparring.

Habitus
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.