90 job matcher din søgning 90 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 90 resultater.
VILA
Salgsassistent over 18 år, Waves og Køge

VILA

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent og højre hånd til butikschefen er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Sammen med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift og dine ansvarsområder inkluderer således alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal.

Indrykket: 
VILA
Timeassistent på under 18 år, Waves

VILA, Greve

Er du under 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
AS3 Work&CareAUTORISEREDE PSYKOLOGER - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care har vi travlt. Vi åbner lige nu flere centre og søger autoriserede psykologer, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring. Vi søger autoriserede psykologer til følgende AS3 Centre: Ballerup, Allerød, København K., Frederiksberg, Ørestaden, Lyngby og Køge/Greve.

Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring, og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os.

Indrykket: 
EQ Search & Selection
Salgskonsulent til Sjælland

EQ Search & Selection søger for Sortimo A/S i Greve

Vi har rigtigt travlt og søger en ambitiøs og brancheerfaren salgskonsulent til at indgå i vores professionelle salgsteam. Du bliver ansvarlig for egne handlingsplaner, kunder og budgetter med reference direkte til salgsdirektøren. Er du sælgeren der kan, tør og vil gå foran for at skabe succes for Sortimo bilindretning og vores kunder, så er vi klar til at byde dig velkommen.

Arbejdsopgaver:

 • Salg og rådgivning af Sortimo bilindretning til bilforhandlere på Sjælland.
 • Videreudvikle samarbejdet med kunder.
 • Udvikle nye kunderelationer.
 • Deltage på lokale og internationale messer og demo-dage.
 • Introducere produktnyheder.
EQ Search & Selection
Indrykket: 
Jydsk Tagteknik A/S
Murer eller murersjak

Jydsk Tagteknik A/S, Greve

Vi har rivende travlt og søger nye medarbejdere – vi søger en god murer eller et makkerpar til fast arbejde i vores afdeling i Greve. Vi tilbyder dig et super spændende job med faglige udfordringer og gode kollegaer i et sundt og positivt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et professionelt team med bred erfaring, hvor du selvstændigt kan arbejde med dine opgaver. Du kan selv tilrettelægge din arbejdsdag og dermed variere dine opgaver og dage efter behov.

Det tilbyder vi dig

 • Fast arbejde året rundt.
 • Nogle af de bedste akkorder i branchen.
 • Servicebil.
Indrykket: 
Guldbrandsen & Lythje ApSTag et nyt karriereskridt – Intego søger en projektleder til fiber på Sjælland

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Intego A/S i Greve

Drømmer du om at blive projektleder i fiberbranchen – og mangler du en arbejdsgiver, der vil give dig det sidste løft? Intego A/S søger en ny projektleder, der er godt på vej inden for branchen, eller kommer med en solid erfaring allerede. Det vigtigste er, at du har lysten til at udvikle dig, så du kan løfte opgaven - er det mon dig?

Intego søger en projektleder til virksomhedens fiberteam i Greve på Sjælland. Projektlederen får ansvaret for at udvikle samarbejdet med en række af vores FTTH-kunder inden for de eksisterende rammeaftaler samt at udvikle samarbejdet med nye og eksisterende erhvervskunder. Du får mulighed for at præge din egen jobfunktion og bidrage til afdelingens positive vækst.

Vi er en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvilket åbner dørene for, at du kan prøve kræfter med selvstændige udfordringer.

Indrykket: 
Bunzl Distribution Danmark A/S
PERSONAL ASSISTANT MED HR-PROFIL

Bunzl Distribution Danmark A/S, Greve

Vi søger en ambitiøs personal assistant, der trives i et dynamisk og varieret job med reference til den adm. direktør og samtidig har solid erfaring på HR-området. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer om ugen.

Bunzl Distribution Danmark A/S er en spændende handelsvirksomhed med 80 motiverede og dygtige kollegaer, som hver dag samarbejder om at skabe gode resultater. Vi er et af fire søsterselskaber i Danmark og er en del af en international koncern, som har hovedkontor i London og virksomheder i 31 lande.

Du tilbydes et selvstændigt og udfordrende job, hvor du refererer til den adm. direktør. Som personal assistant vil du få en central rolle i organisationen, hvor du vil være tovholder på tværgående opgaver og processer. Du vil samtidig have ansvar for en række HR-opgaver inden for rekruttering og personaleadministration i forbindelse med ansættelser og fratrædelser.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Flügger A/S
Service- og salgsorienteret butiksassistent, der trives med en afvekslende hverdag

Flügger A/S, Greve

Er du vores nye butiksassistent i Greve, i en af vores mange butikker? Elsker du at sælge samt rådgive og inspirere kunder, så er du måske vores nye kollega.

Som butiksassistent hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en afvekslende dagligdag. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, eventplanlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden.

I Greve vil du som en del af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du vil være en del af et team med stor fokus på at holde butikken klar til kunder og salg, hvor vi møder kunderne med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Flügger A/S
Indrykket: 
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Strategy Coordinator - part time

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

We are looking for a dedicated student who can work part-time, minimum two days a week for a 6-months period (possible extension). This position will work in close collaboration with our CEO Scandinavia, and will provide you with valuable insights and experiences within project work and strategy.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Responsibilities:

 • Supporting the corporate MAN strategy development (incl. preparation of workshops & theoretical input)
 • Development of tracking process (incl. standard templates & progress tracking)
 • Tracking of project progress & status reports
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Indrykket: 
Dansk Hvidevare Service
Servicetekniker til reparation af hvidevarer på Sjælland

Dansk Hvidevare Service, Karlslunde

Har du erfaring med at servicere hvidevarer? Har du hænderne godt skruet på? Og har du lyst til en spændende hverdag med tæt kundekontakt?

Dansk Hvidevare Service er en lille, familieejet virksomhed, som servicerer og reparerer alle typer hvidevarer. Vi udfører landsdækkende service for faste kunder, herunder de eksklusive, italienske mærker Ilve og Bertazzoni og franske La Corneu. Derudover servicerer vi hos en lang række boligselskaber på Sjælland.

Som servicetekniker hos os kommer du ud på mange forskellige opgaver, og dagene er ikke ens.

På en typisk arbejdsdag møder du ind på kontoret i Karlslunde om morgenen. Derfra kører du alene ud til dine opgaver hos kunderne, og du har i gennemsnit syv opgaver hver dag. Du møder nye kunder på hver opgave, så det er vigtigt, at du kan lide at have tæt kundekontakt.

Dansk Hvidevare Service
NykreditPrivat-/seniorprivatrådgiver til Center Greve

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for at skabe din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • skabe gode kundeoplevelser
 • skabe nye kundeforhold til centeret
 • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
Indrykket: 
Bring
Terminalmedarbejder

Bring, Greve

Vil du være en del af et væksteventyr der bare bliver ved og ved og ved? Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til Dagholdet på vores nye terminal i Greve.

Hos Bring har vi vokseværk. Faktisk så meget, at vi har svært ved at følge med. Derfor søger vi nye kolleger, som vil hjælpe os med at føre vores vision ud i livet - At gøre verden mindre og hverdagen enklere. Hvordan gør vi så det? Det gør vi ved, at tilbyde vores kunder og modtagere skræddersyede løsninger og sikre høj kvalitet i vores arbejde, igennem hele virksomheden. I bund og grund handler det om, at få en pakke fra A-B til den lovede tid i ordentlig stand. Det er her DU kommer ind i billedet.

Bring
Indrykket: 
Outfit International A/S
TEAM LEADER SALES SUPPORT

Outfit International A/S, Greve

Vækstvirksomhed i jagtbranchen søger en Team Leader til vores Sales Support-afdeling på vores hovedkontor i Greve – kun 25 minutter fra Københavns Centrum.

Arbejdsopgaverne indeholder bl.a.:

 • Daglig ledelse af Sales Support/Kundeservice Team
 • KAM-supportopgaver i samarbejde med KAM-sælger
 • Projektarbejde med både afdelingens og driftsorganisationens processer og udvikling

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en international virksomhed i vækst, som står på the cutting edge inden for udviklingen af beklædning, fodtøj og udstyr til jagt.

Outfit International A/S
KarlsvognenPædagogmedhjælper til selvejende institution

Karlsvognen, Greve

Er du åben, engageret og interesseret i at skabe et omsorgsfuldt, nærværende, anerkendende og udviklende læreringsmiljø for vores børn i Børnegården Sandrøjel. Så er det måske dig vi søger.

Vi er en mindre selvejende institution under Børneringen, beliggende i et roligt villakvarter i Hundige. Vi har p.t. 43 børn fordelt på 3 aldersopdelte stuer, 0-2 år, 2-4 år og 4-6 år. Vi har driftsoverenskomst og et godt samarbejde med Greve Kommune. Derudover er vi en del af det selvejende netværk Karlsvognen, som vi har et tæt samarbejde med.

Vi kan tilbyde:

 • Et hus med fagligt kompetente og engageret kolleger.
 • I praksis arbejder vi med en anerkendende pædagogik, hvor tryghed, omsorg og nærvær er de bærende elementer.
 • Vi vægter fællesskabet og samarbejdet på tværs af stuerne.
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
A.F. Nyhuus A/SChauffør

A.F. Nyhuus A/S, Greve

A.F. Nyhuus A/S søger en ansvarsbevidst chauffør til fast distributionskørsel af virksomhedens egne varer til kunder og leverandører fra virksomheden i Greve, syd for København.

Arbejdsområde:

 • Primært kørsel i Danmark
 • Lejlighedsvis kørsel i Sverige og Tyskland
 • Læsning og losning af lastbiler
 • Truckkørsel
 • Leverandørkontakt
 • Kundekontakt

Dine primære arbejdsopgaver vil være læsning og losning af varer, udkørsel og levering af færdigpakkede varer til kunder, hovedsageligt til centrallagre. Kørsel og afhentning af varer hos producenter.