177 job matcher din søgning 177 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Movianto Nordic
Kundeservicemedarbejder

Movianto Nordic, Greve

Vil du være Movianto Nordics nye kundeservicemedarbejder?

Som kundeservicemedarbejder vil du blive en del af vores kundeserviceteam og have det operationelle ansvar for flere kunder – med det primære formål at sikre de bedst mulige løsninger i alle situationer. Du vil være kundernes primære kontaktperson i alle operationelle forhold, og du vil samarbejde på tværs af vores organisation for at sikre, at kundernes opgaver håndteres bedst muligt.

Dine arbejdsopgaver

 • Primær kontaktperson og tæt dialog med tildelte kunder
 • Intern koordinering af specialopgaver og hasteordrer
 • Håndtering og opfølgning på henvendelser, ordrer og reklamationer
 • Selvstændig håndtering af tildelte opgaver
Greve Kommune Er du vores nye assistentkollega til vores dagvagt i hjemmeplejen Vest Tune?

Greve Kommune

En af vores dygtige assistenter har fået nyt job internt, så derfor søger vi en ny kollega. Vi søger en assistent med særlig funktion som faglig koordinator.

Vi er en blanding af social -og sundhedshjælpere, assistenter og ufaglærte. Vi har højt til loftet og en humoristisk sans, som vi sætter høj pris på, da vores hverdag kan være hektisk.

Vi er socialt anlagt, så derfor mødes vi ofte i fritiden til fælles spisning eller en god gåtur på standen.

Dagvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Bilka Teamkoordinator til Frugt og Grønt - Greve

Bilka

Har du lyst til at arbejde med varebestillinger, markedsføringsplanlægning og varepræsentationer? Så er jobbet som teamkoordinator i Bilka måske lige noget for dig.

Som teamkoordinator refererer du til afdelingslederen, og i det daglige arbejder du tæt sammen med teamets dygtige salgsassistenter og elever.

Dine hovedopgaver bliver at sikre varebestillinger, markedsføringsplanlægning, prisstyring, varepræsentationer og vareopfyldning. Med andre ord, er det dig, der sikrer, at kunderne finder det, de kommer efter.

EUC Sjælland Underviser til faglige forløb

EUC Sjælland

Er du en stærk formidler og holder af at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger på EUC Sjælland?

Vi søger en kollega, der

 • kan undervise i håndværksforløb for grundskoleelever
 • kan indgå i udvikling af nye forløb for grundskoleelever
 • har erfaring med at lave fagligt undervisningsmateriale, såvel som digitale forløb, kan der også blive mulighed for det
 • kommunikere i øjenhøjde i undervisningen

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.

Auto Mobil ApS Lagermedarbejder

Auto Mobil ApS, Greve

Har du erfaring med lagerarbejde, er du energisk, idérig, har en udvidet ordenssans, evner at gå fra tanke til handling? Og føler du, der er meget mere i dig, end du tidligere har fået vist - så læs videre her.

Vi søger en lagermedarbejder med stort potentiale til en nyoprettet stilling. Vi har store forventninger til rollen, som skal hjælpe os med at strømline forretningen og blive endnu dygtigere. Dine vigtigste opgaver bliver at supportere vores produktion og eftermarked samt at kontrollere vores lagerbeholdning og udfordre vores praksis.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
UCplus
Undervisere til UCplus i Greve

UCplus

UCplus - Center for danskuddannelse i Greve søger undervisere til dansk som andetsprog. Du må meget gerne have uddannelse og erfaring med alle tre danskuddannelser samt FVU, og undervisningen ligger i dagtimerne kl. 9.00-13.45 og om aftenen kl. 17.00-19.35. Du kan forvente at få 2 aftener om ugen eller 1 aften og lørdag.

Vi tilbyder:

 • Fællesskab med dygtige og engagerede kolleger i UCplus Greve
 • Et uformelt og positivt miljø, hvor alle får mulighed for at bidrage
 • Løn og ansættelsesvilkår ud fra overenskomst med Uddannelsesforbundet
UCplus
Greve Kommune Centersygeplejerske til sjælden udbudt fast stilling, med weekendvagt p.t hver 9. uge, søges til Greve Kommunes Midlertidig pladser

Greve Kommune

Vil du være vores nye kollega? Så se her:

Vi søger en sygeplejerske mere til vores stærke sygeplejefaglige team. Teamet består af i alt 7 sygeplejersker (med dig bliver det 8). Vi arbejder målrettet med sammenhængende og kontinuerlige borgerforløb; sparring og supervision af kollegaer samt er med til at sikre kvaliteten i vores opgaveløsning.

Som sygeplejerske arbejder du selvstændigt med sygeplejefaglig udredning ude fra en personcentreret tilgang. Så hvis du lægger vægt på udfordrende og udviklende arbejdsopgaver, hvor indflydelse og selvstændighed er et must, så er det på Hedebo du skal være.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt primært i dagvagt med cirka 4 aftenvagter på 4 uger og med weekendvagt p.t hver 9 uge. Mødetid for vores aftenvagter er kl. 13-21.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Arkil A/S
Arkil søger anlægsstruktørlærlinge i Nordsjælland

Arkil A/S, Greve

Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig, vi mangler.

Vi har store projekter i gang i Hillerød og omegn de næste 5-6 år og søger derfor anlægsstruktørlærlinge.

Hos Arkil kan du blive faglært superhåndværker i entreprenørbranchen på ca. 3 ½ år. Hvis du har interessen og viljen – har vi pladsen til dig.

Som lærling i Arkil kan du forvente:

 • Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse.
 • Du bliver tilknyttet vores afdeling i Greve, hvor du får ca. 50 gode kolleger.
NEYE A/S
Fleksible og engagerede medhjælpere til vores webshop

NEYE A/S, Greve

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og eftermiddag i hverdage og weekender.

 • Du er omhyggelig
 • Du er initiativrig og viser engagement i jobbet
 • Du har et højt energiniveau og en positiv livsindstilling

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer der dagligt sendes ud til vores kunder.

Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
Bilka Afdelingsleder til Frugt og Grønt - Greve

Bilka

Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?

Som afdelingsleder for Frugt og Grønt bruger du både din erfaring og din vindende personlighed i en travl dagligdag, hvor du sørger for at koordinere både eksterne og interne samarbejdspartnere, samtidig med at du får den daglige drift til at gå op i en højere enhed.

En hverdag med fart over feltet Som leder af Frugt og Grønt skaber du struktur og sætter rammerne for en meget tempofyldt hverdag. Du sørger for et optimalt vareflow, og at afdelingen altid viser sig fra sin bedste side. Med et godt øje for resultater motiverer du din afdeling til at efterleve interne krav og følge med vareefterspørgslen.

Greve Kommune Social- og sundhedshjælper i fast aftenvagt – med lyst til at arbejde demensfagligt, også når det bliver udfordrende

Greve Kommune

Vi er 12 mennesker i alderen 54-91, som bor på det skærmede demensafsnit Nældebo på Nældebjerg Plejecenter. Da vi alle lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør. Vi har brug for en, der kan hjælpe os med alt det, vi har svært ved selv at kunne klare, så vi stadig føler os, som herre over eget liv.

Brænder du for demens og vil du arbejde på et spændende og udfordrende sted, hvor ikke 2 dage er ens, så send en ansøgning.

Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg/Tom Kitwood, hvor relationerne til beboerne er det vigtigste. Vi lægger vægt på tydelig daglig dokumentation, så vi målrettet kan arbejde på og beskrive de gode metoder og tilgange, der gør beboerne glade og trygge.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på godt og tæt samarbejde lige meget hvilken titel vi har.

Greve Kommune Genopslag - Social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt

Greve Kommune

Vi er 12 mennesker i alderen 55-91, som bor på det skærmede demensafsnit Nældebo på Nældebjerg Plejecenter. Da vi alle lever med demens i svær grad, har vi brug for din ekspertise og dit gode humør.

Vi har brug for en, der kan hjælpe os med alt det, vi har svært ved selv at kunne klare, så vi stadig føler os som herre over eget liv. Brænder du for demens, og vil du arbejde på et spændende og udfordrende sted, hvor ikke 2 dage er ens, så send en ansøgning.

Vi søger en aftenvagt SSA på 28 timer om ugen med weekendvagt hver 2. weekend i ulige uger og aftenvagt onsdag og torsdag (der er mulighed for enkelte faste dagvagter).

Din arbejdsdag kommer til at bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver.

Greve Kommune Social- og sundhedsassistent til Nældebjerg Plejecenter, Kompetencecenter for demens

Greve Kommune

Har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på kvalitet og sætter borgeren i centrum?

Vi søger en kollega, der vil være med til at arbejde målrettet med vores kerneopgave og løfte den helt ud i yderste led.

Din arbejdsdag kommer til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver. Du indgår i et tværfagligt samarbejde med bl.a. social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, ernæringsassistenter og praktiserende læger, når du skal planlægge og koordinere behandlingsforløb.

Derudover forventer vi, at du indgår i tæt dialog med borger og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation.

Greve Kommune Genopslag – Social- og sundhedsassistent med lyst til at arbejde med demensfaglighed på højt niveau

Greve Kommune

På kompetencecenter for Demens søger vi personale til vurderingspladserne/aflastning.

Vurderingspladserne er et midlertidigt døgnophold på 1-12 uger, der tilbydes borgere, som har et særligt behov for hjælp og støtte på grund af kognitive funktionsnedsættelser. Borgerens situation gør, at der er et særligt behov i forhold til de fysiske rammer og til personalets kompetencer. Der er 2 vurderingspladser, og 2 aflastningspladser, hvor der i dagtimer og aftentimer er normering, der giver gode muligheder for tæt relationsarbejde med borgerne.

Så brænder du for demens, og vil du arbejde på et spændende og udfordrende sted, hvor 2 dage ikke er ens, så send os en ansøgning.

Gem
Nykredit
Seniorprivatrådgiver til Center Greve

Nykredit

I Nykredit Greve kan du enten blive angriber, midtbanespiller eller forsvarsspiller. Din portefølje tilpasses efter dine kompetencer.

Vi ønsker at drive vores hold styrkebaseret, og med forskellige kompetencer. Vi leder derfor efter dig, hvis største force er at snakke med kunder. Du arbejder med høj faglighed og service, og elsker at blive udviklet og dygtigere i hverdagen – for vi træner hver dag, som et hvert andet fodboldhold.

Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem, de ikke selv kender.

Nykredit
Arkil A/S
Asfaltmedarbejder til PV Greve

Arkil A/S

Vil du være med til at sætte dit aftryk på Danmarks veje? Har du skruet hænderne ordentligt på, og har du erfaring med asfaltarbejde? Så er det måske dig, vi mangler.

Dine opgaver kommer primært til at foregå i Greve Kommune og vil bestå af asfaltlapning, udbedre slaghuller samt asfaltudlægning. Arbejdet vil også byde på sæsonarbejde ift. vinterbekæmpelse.

Hos os får du et selvstændigt job i en koncern, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige.

XL-BYG
XL-BYG Øbro Træ, Greve søger logistikmedarbejder

XL-BYG, Greve

Vi søger en logistikmedarbejder til trælasten.

Arbejdsopgaver:

 • Pluk og pakning af ordre
 • Orden og vedligeholdelse på lageret
 • Ekspedition/servicering af kunder

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø og gode ansættelsesbetingelser på funktionærvilkår.

XL-BYG
HRpeople
Ambitiøs og erfaren mødebooker søges

HRpeople søger for Lead Marketing i Karlslunde

Motiveres du af resultater og selvstændig tilgang til opgaven? Så bliv mødebooker hos Lead Marketing!

Vi er et telemarketingshus, der vægter ansvarlighed højt samt sætter en ære i at have respekt for dem, vi ringer til. Vi er et mindre team af erfarne og selvstændige mennesker, som prioriterer god trivsel, også når vi har travlt. Vi har ambitiøse mål for både den enkelte og for teamet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • at ringe kanvas fra professionelt phonersystem
 • tage den forretningsorienterede dialog med erhvervsvirksomheder
 • approache, afdække kunden og booke mødet
HRpeople