112 jobannoncer matcher din søgning 112 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Blue Water Shipping A/S

Operational Excellence Specialist

Esbjerg, Greve, Aalborg Ø, Aarhus N, Odense SØ

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Are you ready to make a difference, be part of process transformation and make a long lasting impact in the world of logistics?

As Operational Excellence Specialist, you will play a key role in enhancing organizational efficiency, effectiveness, and competitiveness through performance management, KPI management, and process optimization initiatives.

We work very closely with the business and the organisation in everything we do and we are looking for another team member to help us in our journey.

Blue Water Shipping A/S
Karlslunde Idræts Forening

Bogholder til 32 timer – bliv en del af vores fantastiske foreningsliv

Karlslunde

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor idræt og sundhed er i fokus?

Som vores nye kollega får du det selvstændige ansvar for at lave daglig bogføring af 12 selvstændige regnskaber fordelt i flere forskellige regnskabssystemer, alle under Karlslunde Idræts Forening eller selvstændige idrætsforeninger/-afdelinger.

Vores nuværende bogholder vil stadig være i stillingen i de første 2 måneder, og hun får dig godt i gang, så du står ikke alene fra start.

Karlslunde Idræts Forening
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
  • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Greve Kommune

Vikarer til Tune SFO

Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed?

Vi søger initiativrige, ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer til vores skønne SFO, hvor vi hver dag holder SFO for mere en 200 børn.

Der vil være behov for vikarer henover sommerferien, og der vil være mulighed for at fortsætte som vikar efter sommerferien.

Greve Kommune
Greve Kommune

Skolepædagog søges til Tune Skole og SFO

Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed?

Som skolepædagog på Tune Skole varetager du dels opgaver i SFO´en om eftermiddagen, når børnene har fri fra skole samt typisk én morgenåbner. Desuden har du typisk 8-12 lektioner pr. uge i skoledelen som årgangspædagog.

Greve Kommune
HOYER-rekruttering søger for NorDan Vinduer A/S
Gem
HOYER-rekruttering

Energisk og erfaren PROJEKTSÆLGER til NorDan Vinduer A/S i Storkøbenhavn

Greve

Kan du være en af drivkræfterne i NorDan's salgsindsats og fortsatte udvikling for et meget perspektivrigt og nytænkende sortiment af vinduer og døre til byggebranchen på Sjælland?

Har du kendskab og erfaring med professionelt projektsalg og styring til målgruppen af kunder, eller måske sidder som projektleder, byggeleder eller lignende i byggebranchen, eller en relateret branche, og har indgående kendskab og erfaring med styring, koordinering og med interesse for salget til det professionelle byggeri, er det en fordel.

Greve Kommune

Konsulent til økonomisk styring af skoleområdet i Greve Kommune

Greve

Det bliver din opgave at understøtte den økonomiske styring af skolerne og indgå i udviklingsarbejdet på skoleområdet i samarbejde med Budgetteamets anden økonomikonsulent på området. Aktuelt analyseres budgetlægningen på almenområdet og på specialundervisningsområdet. Det kan betyde, at en ny ressourcetildelingsmodel skal udformes og implementeres.

Til den opgave har vi brug for en konsulent med gode samarbejdsevner, da god økonomistyring forudsætter, at man er i tæt dialog med resten organisationen.

Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen, og der er mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage, hvoraf fredag er den ene.

Greve Kommune
Greve Kommune

Skattekisten søger en pædagog der har interesse og kendskab til specialpædagogisk arbejde med børn i alderen 3-6 år med særlige behov med start hurtigst muligt - genopslag

Greve

Stillingen er i en af vores basisgrupper, hvor børnene på grund af betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne har behov for hjælp eller særlig støtte.

I vores basisgrupper går seks børn i hver gruppe og her er tilknyttet tre fastansatte pædagoger, samt en halvårspædagogstuderende i hver gruppe.

Vi har et positivt livssyn med fokus på at skabe mange forskellige børnefællesskaber, så alle vores børn har flere deltagelsesmuligheder.

Greve Kommune
Brade Technic & Solutions ApS

Vi søger en frisk tekniker til vores erfarne team i Brade Technic & Solutions

Karlslunde

Hvis du er nyuddannet eller erfaren industritekniker, automatiktekniker, eller har en anden relevant mekanisk eller teknisk uddannelse, så tøv ikke med at sende din ansøgning og kom med i ”Brade-banden".

Med reference til Servicechefen får du ansvaret for udførelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, tekniske løsninger, udførelsen af mindre maskinstyringer samt opbygning og udførelse af dokumentation. Kunderne er typisk inden for Industrien, fuldautomatiske distributionslagre samt inden for drift & vedligeholdelse.

Brade Technic & Solutions ApS
Skolen Sputnik

To psykologer til dagbehandlingsskoler

Greve, Hvidovre, Vesterbro og Hillerød

Kom og bliv en del af et fagligt stærkt psykologteam, som har let til latter og arbejder sammen som et hold!

Vi søger to psykologer, som har erfaring med børn og unge med autisme, ADHD, psykiske lidelser, tilknytningsforstyrrelser og belastningsreaktioner. Stillingerne er fastansættelser fra 1. august, og der er mulighed for fuld tid eller deltid.

Vi er organiseret i teams, så du skal være på to afdelinger og har på begge afdelinger én eller to psykologkolleger. Dette for at sikre et makkerskab og bedst mulig faglig dækning.Vi søger én psykolog til vores afdelinger på Vestegnen (Greve og Hvidovre) og én psykolog, som skal være på Vesterbro og i Hillerød (2 dage om ugen).

Madesa Consulting søger for Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
Gem
Madesa Consulting

Projektchef/leder til større renoveringsbyggeri med egenproduktion

Greve

Vi søger en projektchef/leder med gode menneskelige egenskaber til at varetage renoveringsprojekter og sikre kvaliteten til glæde for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Hovedstadens Bygningsentreprise A/S arbejder primært med hovedentrepriser inden for renoveringsområdet og har egenproduktion inden for tag - vinduer og facaderenovering. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og kvalitet samt overholdelse af økonomi og tidsfrister.

DeZignated ApS søger for Klingenberg A/S
Gem
DeZignated ApS

Projektleder til anlægsprojekter

Karlslunde

I Klingenberg fortsætter vi væksten mod nye højder og derfor søger vi nu en projektleder til vores team. I 2022 blev Klingenberg for tredje år i træk kåret som Gazelle virksomhed – kom og blive en del af vores vækstrejse.

Vi har en masse spændende projekter, som vi skal i gang med, og det bliver din opgave, i tæt samarbejde med den øvrige organisation, at tage ejerskabet og drive projekterne i tråd med den overordnede vækstplan.

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i en velkonsolideret virksomhed, der har seriøse ambitioner.

Gem
Bilka

Bagersvend - Greve

Greve

Brug din faglighed i Bilkas bageri, hvor du bliver omgivet af dygtige kolleger. Her får du gode forhold med fri i helligdagene og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i Bilka, men på tværs af hele koncernen.

Greve Kommune

Hej SSA! Kan du hjælpe mig med min insulin og hjælpe min nabo trygt til ro?

Karlslunde

Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Bøgegruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aftenen, og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.

Personalet er glade for at gå på arbejde og arbejder løbende på at forbedre arbejdsmiljøet, til gavn for os og deres kollegaer.

Afdelingsleder Katrine har lovet, at du får introduktionsperiode som er tilpasset til dig og en mentor i dette forløb.

Greve Kommune
SFT Logistics A/S

Fultids økonomiansvarlig

Greve

Du kommer til at stå i spidsen for den fortsatte professionalisering af økonomifunktionen, herunder arbejdet med optimering af processer og arbejdsgange samt at gøre økonomien mere gennemsigtig og brugbar i hverdagens beslutninger.

Derudover kan du blandt andet se frem til at blive ansvarlig for 2 bogholdere og løn samt tværfaglig ledelse af projektøkonomi.

Gem
Au2c ApS

Mekaniker – vil du rode med de helt dyre biler?

Synes du også, det er fedest, når skidtet under neglene kommer fra en Porsche?

Så træd lige på bremsen nu!

Vi får nemlig masser af superbiler ind. Og derfor har vi brug for en kollega mere i teamet.

Er det dig?

Au2c ApS
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Greve Kommune

Fleetmanager

Greve

Har du et indgående kendskab til flådestyring, og kan du ligeledes styre projekter, gerne med afsæt i en kommunal kontekst, så er du måske vores nye kollega?

Du vil få ansvaret for vores cirka 125 køretøjer. Du skal sikre en løbende optimering og effektivisering af flådens drift, samt se på nye tiltag indenfor Fleet Management. Derudover vil du få ansvaret for den overordnede tilrettelæggelse af igangværende og kommende projekter.

Greve Kommune
Kinder and Kids ApS

Lagerlegende med truckcertifikat søges – fuldtid

Greve

Er du træt af kedelige lagerjobs? Vil du være en del af et team, der ikke kun knokler, men også har det godt imens?

Hos os er hver dag en leg – næsten bogstaveligt talt da vi sælger legetøj! Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er plads til en uformel omgangstone, men hvor vi også tager vores ansvar seriøst.

Dine opgaver vil være lige så varierede som et børneværelse efter en legedag. Du skal være klar til at tage fat og tømme containere, jonglere med vores WMS-software og altid have et skarpt øje for detaljen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV