288 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

288 jobannoncer

Gem
Ferrosan Medical Devices A/S

Process Specialist

Søborg

Do you want to be part of Process Support in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to be part of a fast-growing company ready to invest in you. With us, you will not only have the opportunity to influence the production and development of our products - you will also have the opportunity to develop in our Process Support team. We are now looking for a new, curious, and dynamic teammate.

We are looking for a technically grounded profile that can independently find the way forward and make decisions. You are motivated by working in a dynamic environment and you are good at planning and take pride in moving tasks forward and meeting deadlines.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Normal A/S

Butikschef - Bagsværd

Hvis du kan genkende dig selv i, at du er en person, der elsker at arbejde med varerne sammen med kollegerne og elsker at konkurrere for altid at have den bedste butik, så er det muligvis dig, vi mangler!

Vi søger dig, der i dag arbejder som butikschef eller i en tilsvarende stilling. Du vil ved din ansættelse blive tilknyttet en erfaren butikschef, der skal være med til at lære dig op i Normals dagligdag og værdier.

Gem
Spectro Inlets ApS

Production engineer with electronics background in an ambitious deep tech startup

Søborg

We are seeking a production engineer with expertise in electronics to join our operations team helping with manufacturing, quality control, and delivery of our state-of-the-art analysis instruments, and provide first-line support for field installations. Responsibilities include coordinating with the sales department, liaising with suppliers, and developing our warehouse and manufacturing processes to ensure smooth and efficient production.

You will be part of a motivated and highly competent small team working hard to create a new future of advanced instrumentation and mass spectrometry.

Gem
Canon Danmark

Mødebooker til Telemarketing

Søborg

Se video om Canon Danmark som arbejdsplads

Er telemarketing en leg for dig?

Du får ansvaret for at booke kvalificerede møder til vores salgsteams med særligt fokus på IT-løsninger til virksomheder. Dit mål er at indlede dialogen, opvarme kunden og sende leadet videre til en sælger.

Vi garanterer, at du får en hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon Danmark
Gem
MT Højgaard Danmark A/S

Lønkonsulent

Søborg

Sammen med tre andre erfarne lønkonsulenter bliver du en del af et stærkt team, som håndterer alle de lønrelaterede opgaver. Jeres primære opgave er at sikre korrekt behandling af løn til MT Højgaard Danmarks 1600 funktionærer og timelønnede.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med mulighed for indflydelse og for at arbejde bredt og selvstændigt med arbejdsopgaverne.Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, samarbejde, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord – med et fokus på, at arbejds- og privatliv passer sammen.

Gem
Delegate A/S

Digital Designer

Virum, Aarhus, Søborg

We are seeking a full-time Digital Designer to join our marketing team. Are you creative and passionate about transforming knowledge into engaging designs? If so, you can help build and maintain a strong visual presence across all our digital channels.

You will join a busy and ambitious marketing and communications department. We are responsible for internal and external communication and marketing, including campaigns, social media, advertising, website, strategic communication, event planning, employer branding, and more.

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of GEA Process Engineering A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Procurement & Supply Chain

Søborg

As the Head of Procurement & Supply Chain you will lead a diverse team across project Procurement, Operational Procurement, Warehouse, and Planning & Logistics.

Your team comprises 42 employees, including 5 direct references with managerial responsibility. You will ensure seamless coordination of project requirements, maintaining cost efficiency, achieving on-time delivery, and upholding quality standards.

Hansen Toft A/S
Gem
Gladsaxe Kommune

Pædagog 32-37 timer til børnehaveteamet i Børnehuset Stjernen

Søborg

Elsker du at lege med børnehavebørn og brænder du for det nærværende børneliv, pædagogik og vil du være en del af vores faglige fællesskab?

Stjernen er et fantastisk dannelses- og læringssted, der danner rammen for ca. 65 skønne børns hverdag. Vuggestuen har 2 grupper og børnehaven 3 grupper, som er aldersopdelt.

Vi arbejder med en faglig didaktisk ramme, og du skal have lyst til at arbejde med læringsmiljøer ude/inde, trives med refleksion og deltage aktivt på team- og pædagogfaglige møder. Vi sætter barnets læring, trivsel og udvikling i øverste kontekst både i teori og praksis.

Gem
Beck & Jørgensen A/S

Teknisk Projektleder

Søborg

Beck & Jørgensen er en spændende virksomhed i vækst og søger en engageret klejnsmed, som er klar på at være med til at være en aktiv del af vores udvikling på fabrikken i Søborg.

Arbejdet bliver en god blanding af dagligt vedligehold samt at være projektleder for diverse projekter, som vi implementerer på løbende basis. Det kan være alt fra nye maskiner, opgraderinger af eksisterende maskiner samt forhåbentligt på sigt at få mere præventivt vedligehold implementeret i vores fabrik.

Gem
Søborg Tømmerhandel

Erfaren pladsmedarbejder til Søborg Tømmerhandel

Søborg

Lige nu søger vi en erfaren pladsmedarbejder til vores butik i Søborg, som er i rivende udvikling. Den nye butik er godt beliggende i Søborg tæt på København og er tæt på centrale indfaldsveje – nemt og bekvemt for både kunder og medarbejdere. Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, hvor alle sætter en ære i at yde en god service til ALLE vores kunder – private og professionelle.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, fantastiske kolleger og en daglig omgangstone, som er fri og uformel. Vi sætter en ære i at bevare et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt.

Gem
Moove Group A/S

Elev HR og administration

Bagsværd

Moove Groups virksomheder kører kunder fra A til B døgnet rundt. Med vores 2000 taxier i Dantaxi og 500 minibusser i HB-Care er der fart på, og som vores nye kontorelev, kan du komme med på turen.

Vi vil give dig mulighed for at få en alsidig uddannelse og praktisk erfaring, som giver dig et bredt kendskab til vores forskellige opgaver i HR og administration.

Vi sørger for at give dig en grundig introduktion til dine opgaver og HR som fagområde, og vores mål er at give dig relevante færdigheder og erfaringer, som du kan tage med videre i din fremtidige karriere.

Moove Group A/S
People Company søger for Byggepladsfolk.nu
Gem
People Company

Arbejdsmand/håndmand (Byggepladsoperatør)

Har du hænderne godt skruet på, kan tænke selvstændigt og tage ansvar, så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger pt. 3 – 5 byggepladsoperatører, der kan tage ansvar og være en vigtig del af et team på et byggepladsprojekt i Bagsværd.

Som byggepladsoperatør hos Byggepladsfolk.dk ApS, bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at løfte byggepladsdriften. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer af opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver.

Gem
Moove Group A/S

Disponent og planlægger Bagsværd

Bagsværd

I HB-Care er vi er i gang med en vild udvikling og søger derfor endnu en driftsdisponent til vores team i Bagsværd.

Se video om HB-Care A/S som arbejdspladsSelvom vi arbejder med planlægning, er ingen dage ens, fordi vi arbejder med mennesker. Vi er i alt 14 disponenter, der er delt op i mindre teams på 3-4 disponenter, som hver især har ansvar for en gruppe institutioner og borgere i tæt dialog med vores chauffører. På den måde sikrer vi et godt samarbejde med fokus på sikkerhed, service og kvalitet hele vejen rundt.

Moove Group A/S
Gem
PPG Coatings Danmark A/S

EHS Field Safety Manager

Søborg

We are looking for a new colleague in the Environment, Health & Safety (EHS) department.

Your primary focus will be on Scandinavia in a regional role supporting our business to comply with legal EHS requirements and implementing PPG’s Field Safety Programs.

PPG offers flexible working conditions and good opportunities for personal and professional development.

PPG Coatings Danmark A/S
Gem
Contura International A/S

IT Project Manager

Søborg

We are looking for an experienced Project Manager to head up the QMS IT projects.

Contura has recently chosen our state-of-the-art Quality Management System (QMS) application. Your responsibilities include overseeing the rollout of the application, aligning it with industry best practices for quality management processes, and ensuring successful user adoption.

Contura International A/S
Gem
Terma A/S

Enterprise Risk and Business Continuity Manager, Risk Management & Security

Lystrup or Søborg

Are you ready to take on the responsibility to work independently with strategic and tactical tasks, as well as supporting the business across Terma?

You will be working in an international, high-tech company, operating within a specialized and unique domain, which demands best-in-class security and quick responses. You will be part of a competent and specialized security team covering all aspects of security within the domains of physical-, personnel- and information security, which requires a holistic approach.

Gem
Terma A/S

Systems Engineer (software) for the Combat & Self Protection team

Søborg

Are you enthusiastic about understanding the situation for a customer and their needs, and merging this with your domain knowledge to build technical solutions?

You will have an impact on software which makes the world a safer place, while securing people through advanced technology. You will be responsible for the isolated solution and validation of the implementation in close cooperation with the team.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV