420 job matcher din søgning 420 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rejsekort & Rejseplan A/S
Får du energi af at drive forretningskritiske projekter til gavn for hele Danmark? Så kan du blive vores nye projektleder

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Vi er på en rejse mod digitalisering af det velkendte Rejsekort, og vi leder lige nu efter projektledere med stor koordineringsevne, motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Vi har mange bolde i luften hos Rejsekort & Rejseplan A/S, og derfor har vi brug for projektledere, som kan hjælpe os med at skabe overblik og sikre, at vi kommer i mål med vores mange, spændende projekter. Vi søger projektledere til flere afdelinger, og det betyder, at du enten vil blive tilknyttet Programorganisationen eller Projekt- og Forretningsudvikling.

Rejsekort & Rejseplan A/S
Ferrosan Medical Devices A/S Vedligeholdelsestekniker

Ferrosan Medical Devices A/S, Søborg

Vil du være en del af Technical Support and Utility i en virksomhed med en unik indflydelse på global sundhedspleje? Grib denne mulighed for at komme om bord på en hurtigt voksende virksomhed, klar til at investere i dig. Her får du ikke kun indflydelse på produktionen og udviklingen af vores produkter; du vil også have alle muligheder for at udvikle og styrke dine egne færdigheder.

Din personlighed bærer præg af, at du er selvstændig, serviceminded og har en samvittighedsfuld tilgang til arbejdet. Samtidigt forventes det at du kan arbejde struktureret og besidder en udpræget kvalitetsbevidsthed samt ordenssans, hvilket også matcher resten af teamet.

Art Design A/S Engageret projektkoordinator til Art Design A/S - The Retail Factory

Art Design A/S, Søborg

Art Design A/S har i mere end 30 år været en førende leverandør af skræddersyede totalindretninger, salgsdisplays og shop in shop-løsninger til en række danske og europæiske brands.

Virksomheden sætter en ære i at være på forkant med udviklingen og er ikke begrænsede inden for bestemte materialer - der arbejdes i træ, plast, metal og glas. Den mangeårige erfaring sikrer, at man altid kommer rundt om alle de forhold, der skal tages i betragtning for at opnå det optimale resultat i butikken. Jobbet består af:

  • Koordinering af indkøb fra underleverandører til de forskellige projekter og kunder
  • Koordinering af opgaver og leverancer mellem administration, produktion og montage
  • Opfølgning på serviceopgaver
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Andersen Biler A/S
Citroën garantiansvarlig til Andersen Biler - Gladsaxe

Andersen Biler A/S

Begejstres du af at give den bedste support og arbejde med serviceaftaler og garantisager? Alle tiders! Andersen Biler søger nemlig en som dig. Til gengæld lover vi dig et fantastisk fællesskab, hvor vi tager fælles ansvar og har et fokus på de nære relationer…

I jobbet vil du arbejde med behandling og afregning af garantisager (primært fra Citroën) og være i tæt dialog med vores samarbejdspartnere hos vores importørerne i relation til garanti og service. Du får også rig mulighed for at arbejde med optimering af processer og arbejdsgange, samt at oplære og supportere vores personale, der håndterer garantiarbejde i vores filialer.

Andersen Biler A/S
VWR International A/S Liquid Handling Technician - Til kalibrering og reparation af pipetter

VWR International A/S, Søborg

Dine primære arbejdsopgaver er reparation, installation og kalibrering af liquid handling instrumenter, hovedsageligt ude hos vores kunder, men også hjemme på værkstedet. Hertil kommer salg af serviceaftaler og indsamling af leads.

En typisk arbejdsuge består af 5 dage som udekørende tekniker og fra tid til anden 1 dag på værkstedet/kontoret. Der skal påregnes ca. 20-30 rejsedage årligt i Danmark og udland.

VWR tilbyder et grundigt introduktionsprogram og produkttræning, der understøtter dig i en hurtig og effektiv start på jobbet.

Terma A/S C++ Software Engineers for mission critical naval systems

Terma A/S, Søborg

Do you have clear C++ abilities, where you mix two shots of espresso with your skilled coding experience, your ways of modernizing code and architecture, and your thirst for knowledge (…and perhaps a dollop of foamed milk). And do you want to be challenged and mentored to grow, in complex domain with the defense industry, to develop your skills and yourself even more?

As a software engineer, you will collect and refine knowledge and take ownership in design and architecture within your area, as well as being an important sparring partner for your colleagues in and outside the team.

Terma A/S Software Tester for Naval Systems

Terma A/S, Søborg

Are you passionate to provide a higher product quality and efficiency through testing of software, while improving the way we work – and do you see yourself in a company with mission critical solutions for the defense industry?

We are looking for a test engineer to join a development team in our software organization in Søborg. The software you will help develop, provides situational awareness for the Danish Royal Navy through surveillance, maritime safety, and combat purposes at sea.

Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Q-Park Operations Denmark A/S Parkeringshusmedarbejder København - Fuldtid

Q-Park Operations Denmark A/S

Vi søger en ny fuldtidsmedarbejder til vores dedikerede P-husteam i Københavnsområdet. Du skal være typen, der godt kan lide at gøre rent, er lidt håndværksmæssigt og teknisk anlagt, samt er frisk på at tage en hyggesnak med vores kunder, så de føler sig godt tilpas i vores parkeringshuse.

Selvom du for det meste arbejder selvstændigt, vil du være en del af et team på ca. 20 gode kollegaer, som hjælper hinanden både fysisk og over telefonen, hvis der er brug for det. Du vil opleve noget nyt hver dag, mærke at du gør en forskel, og du vil møde glade kunder, som sætter pris på dine gode råd og vejledning.

Q-Park Operations Denmark A/S
Marketingkoordinator med grafiske kompetencer

Q-Park Operations Denmark A/S, Søborg

Vi søger en marketingkoordinator på fuldtid til snarlig tiltrædelse. Dine primære opgaver vil være projektstyring/koordinering, grafisk produktion – både til digitale kampagner og til tryk – samt udvikling og vedligehold af vores hjemmeside og online presence.

Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor der er en super god stemning, og som i det daglige støtter og hjælper hinanden. Teamet, som sidder i et åbent velindrettet kontorlandskab i Søborg, består af 3 medarbejdere inkl. dig.

MT Højgaard A/S
Regnskabsassistent til Nordhavnstunnelen i København

MT Højgaard A/S, Søborg

En dagligdag med kolleger, der prioriterer det gode og tværgående samarbejde.

I København er vi, sammen med vores belgiske samarbejdspartner Besix, i fuld gang med at anlægge den kommende Nordhavnstunnel, der skal forbinde byen endnu bedre.

Du vil organisatorisk blive tilknyttet vores Finance team på 5 kolleger, der sammen med øvrige godt 40 internationale kolleger, arbejder i dagligdagen på vores projektkontor på Nordhavnen.

Ferrosan Medical Devices A/S Procesoperatør aften

Ferrosan Medical Devices A/S, Søborg

Har du lyst til at arbejde i et aktivt produktionsmiljø i en værdibaseret virksomhed i god stabil vækst, hvor det daglige fokus er på kvalitet, levering og forbedringer? Vi søger et par operatører til arbejde på fast aftenholdsskift i tidsrummet 14:45 – 23:30. Der er ikke tale om skiftehold.

Dine arbejdsopgaver er

  • Deltagelse i alle processer vedrørende fremstilling og pakning
  • Klargøring, betjening og omstilling af maskiner
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

MT Højgaard A/S
Produktionleder

MT Højgaard A/S, Søborg, Risskov eller Fredericia

Vi søger en produktionsleder, der mestrer funderingsopgaver lige så vel som grænsefladestyring og holdånd.

Din hverdag bliver ude på projekterne og knap så meget bag et skrivebord, så du skal sætte pris på højt til himlen og masser af frisk luft. Din base kan være i enten Søborg, Risskov eller Fredericia, afhængigt af, hvad der passer bedst ift. dit øvrige liv.

Du får et job i en afdeling, hvor vi går op i hinanden og sætter en ære i at være til rådighed. Du får et stærkt kollegaskab og en virksomhed i udvikling.

European Energy A/S
Asset Optimization Specialist, Power-to-X

European Energy A/S, Søborg

Would you like to develop, analyze and optimize future PtX-projects? Does it motivate you to be on the very frontline of the renewable energy business? Then you might be our new colleague in this newly created position.

This is a unique technical and commercial position, where you will be analyzing and optimizing our two PtX-plants coming on stream in 2023, including the World’s largest E-methanol factory. In collaboration with the team, you will be making recommendations on how to further optimize the unit cost from the plants, while fulfilling our delivery obligations of green fuels to our customers.

European Energy A/S
VWR International A/S Field Sales Specialist Life Science (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Vi har travlt i øjeblikket og søger derfor dygtige lifescience personer til vores eksisterende Lifescience team. Er du drevet af salg og og er god service en del af dit DNA?

Din fornemmeste opgave er at bringe værdi til potentielle og eksisterende kunder inden for Pharma, Biotek of Industri segmentet. Du vil i høj grad skulle initiere kontakten og rådgive i løsninger og produkter samt generere leads og gennemføre salg til vores kunder.

VWR International A/S Account Manager - Industien (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Med en naturvidenskabelig baggrund, har du i en årrække begået dig indenfor salg af laboratorieprodukter med stort engagement og succes.

Som Account Manager hos Avantor er det din fornemmeste opgave, at skabe værdi hos vores kunder ved levering af de bedste løsninger. Dit arbejde foregår primært ude hos kunderne, som spænder bredt fra indkøbere, indkøbschefer, afdelingsledere, laboranter, forskere til øvrige stakeholders.

Q-Park Operations Denmark A/S Deltidsmedhjælper til Servicecenter

Q-Park Operations Denmark A/S, Søborg

Vi søger en fleksibel og serviceminded kollega til en deltidsstilling eller et studiejob i vores servicecenter. Hvis du kan arbejde nedenstående vagter, er det måske lige dig, vi mangler:

Ulige uger:
Søndag kl. 07.00-15.00

Lige uger:
Tirsdag kl. 16:00-23:00

Du bliver en del af vores effektive servicecenterteam, der består af ca. 15 kollegaer. Du får en konkurrencedygtig løn og kundeserviceerfaring på CV’et.

Alfa Laval Copenhagen A/S Smede til rustfrit arbejde – til ’BU Food Systems’ værksted i Søborg

Alfa Laval Copenhagen A/S

Alfa Laval skaber bedre betingelser for menneskers hverdag. Det gør vi ved at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved hjælp af vores innovative løsninger. Vi elsker, det vi laver, og vi er gode til det. Nu vil vi være endnu bedre! Vi søger derfor engagerede smede til Alfa Laval i Søborg/København.

Vi søger rustfaste smede til fremstilling af rørsystemer og modulbaserede procesanlæg i rustfrit stål til fødevareindustrien. Du vil indgå i et team med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø, der er uformelt, åbent og til tider hektisk. Du vil hovedsageligt skulle arbejde med TIG-svejsning af rustfrie rørsystemer.

Alfa Laval Copenhagen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV