134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Struktureret disponent til stilling i Farum

Moment søger for City Container A/S

Er du på udkig efter et job som disponent? Har du erfaring med komprimatorbiler? Så har vi en god mulighed i Farum til dig.

Som disponent vil dine primære opgaver være at planlægge og konstant optimere kørslen og ruteplanerne for komprimatorbilerne.

I samarbejde med dine kollegaer er din vigtigste opgave at sikre gode kundeoplevelser hver gang. Du vil derfor være med til at øge servicegraden, at skabe mersalg og optimere kundernes løsninger. Dit ansvarsområde vil primært være komprimatorbiler, men der kan på sigt blive mulighed for at arbejde med liftbiler.

Drifts- og administrationsopgaver fylder ligeledes i dagligdagen i stillingen og du vil her stå for disponering og opfølgning af den daglige drift. Det kan eksempelvis være i forhold til ruteplanlægning, timegodkendelser i VISMA og godkendelse af ordre til fakturering.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

KAB Servicemedarbejder søges til Servicecenter Farum Midtpunkt

KAB

Har du lyst til et alsidigt job med mange servicefunktioner? Så er det dig, vi søger til Servicecenter Farum Midtpunkt.

Jobbet byder på en bred vifte af arbejdsopgaver, f.eks.:

 • Pasning og pleje af grønne områder.
 • Rengøring med større gulvmaskiner.
 • Renholdelse af fællesarealer.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt, alsidigt og udfordrende job i en dynamisk organisation i udvikling og vækst.

Gem
Profilpartners QA-SPECIALIST

Profilpartners søger for Gerresheimer i Værløse

Et spændende job i kvalitetsafdelingen med en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dagsordenen. Du får lov til at følge projekterne fra start til slut i denne stilling, hvor du vil få gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Dine ansvarsområder vil være følgende:

 • Medansvarlig for at kvalitets- og miljøsystemet efterleves i henhold til kravene i ISO 9001, ISO 15378, ISO 14001 og ISO 45001 samt at systemet løbende udvikles og optimeres
 • Sikre håndtering af og opfølgning på afvigelser samt at der indføres tilstrækkelige korrigerende og forebyggende handlinger
 • Reklamationsbehandling og besvarelse af andre kundehenvendelser
 • Opdatering/implementering af dokumenter i D4-dokumentstyringssystemet samt udarbejdelse af nye dokumenter
Profilpartners
Gem
Profilpartners KVALITETSMEDARBEJDER

Profilpartners søger for Gerresheimer i Værløse

Du har sans for detaljer, er kvalitetsbevidst og trives med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

Du bliver en del af en velfungerende kvalitetsafdeling med 12 dedikerede kollegaer - alle med fokus på det gode samarbejde, og hvor man sætter en ære i at efterleve et fælles mål om at levere best-in-class produkter og løsninger til virksomhedens kunder.

Du skal erstatte en medarbejder, som har arbejdet 20 år i afdelingen, der har fået nye udfordringer andetsteds i organisationen. Derfor søger virksomheden en ny kollega, der kan indgå i kvalitetsteamet, hvor fokusområder er inspektion, kontrol og frigivelse, og hvor arbejdet er meget hands-on i forbindelse med håndtering af stikprøver og mere administrativt, når resultaterne skal registreres både manuelt og i IT-systemet.

Profilpartners
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Farum Skovbørnehave
ER DU VORES NYE LEDER?

Farum Skovbørnehave

Brænder du for naturen og for at lede tæt på, i en børnehave hvor vi arbejder for det gode børneliv?

Farum Skovbørnehave er en privat institution med ca. 20 børn i alderen 3 til 6 år, og vi har eksisteret i over 35 år.

Se video om Farum Skovbørnehave som arbejdsplads

Vi søger dig, som ønsker at være tæt på børnene i dagligdagen i en fantastisk skovbørnehave, og dig som ønsker at være pædagogisk leder – måske har du endda siddet i en lignende stilling før. Vi har højt til loftet, og du får her en stilling, hvor du har tid til det daglige arbejde med børnene. Sidst men ikke mindst får du muligheden for at være leder i en velfungerende børnehave, hvor du samtidig kan være med til at sætte dit eget præg.

Farum Skovbørnehave
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Elkjærgruppen Lynge ApS
Pladesmed søges

Elkjærgruppen Lynge ApS

Har du mod på at blive en del af en unik arbejdsplads, hvor du samtidigt bliver certificeret specialist i Land Rover, Jaguar, Tesla, Mini og BMW? Så er det dig, vi mangler!

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Arbejde i et pladecenter med almindelige personbiler, specialbiler, varebiler samt aluminiumsbiler
 • Løbende træning i den sidste nye teknologi
Elkjærgruppen Lynge ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Gem
fakta a/s Souschef, fakta Farum

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Boligselskabet Borgerbo-Værløse Ejendomsfunktionær

Boligselskabet Borgerbo-Værløse

Ejendomsfunktionær søges til Boligselskabet Borgerbo-Værløse, som er et alment boligselskabet, der består af 3 afdelinger med i alt 169 lejemål.

Vi søger en arbejdsom og stabil medarbejder med erfaring fra lignende job, der gerne må være struktureret i sit arbejde, have et positivt sind samt være servicemindet i forbindelse med den daglige kontakt til beboere, håndværkere m.m.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte følgende:

 • Renholdelse af fællesarealer.
 • Pasning af grønne områder, herunder græsslåning, klipning af hæk og beskæring.
 • Håndtering af renovation.
Festina Finance
Financial Software Developers

Festina Finance, Værløse

Do you like complex challenges? We are hiring Financial Software Developers for our fintech business.

We are a young and innovative company providing solutions that set new standards in the financial sector in Europe. We use the latest technology to help banks and pension companies manage their business in new ways. We are on a fast growth path, driven by making the best solutions while having fun. We have a flat and informal organization with lots of individual responsibility and freedom.

We have several exceptionally strong and sharp minded independent development teams! Everyone is heard and recognized – and it is possible to work both creatively and efficiently, while at the same time creating something special as a team. This provides an exciting and dynamic work life for everyone, where we celebrate results with room for both having fun and developing professional skills.

Festina Finance