94 job matcher din søgning 94 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 94 resultater.
Jobindex A/S
Produktionsleder til vækstområde i kundeorienteret ingeniørvirksomhed

Jobindex A/S søger for Ibsen Photonics i Farum

 • Vil du udvikle dig inden for produktion af spektrometre sammen med de allerskarpeste kolleger?

Bliv leder for et erfarent team
Som produktionsleder bliver du en del af vores spektrometerteam, som arbejder med produktion af avancerede spektrometre. Teamet består i dag af 3 ingeniører og 10 teknikere/operatører, som refererer til dig.

Tag ansvar for udvikling af produktionen
Din vigtigste opgave bliver at stå for daglig koordinering og ledelse af dit team med fokus på at opretholde høj kvalitet i en lean og struktureret produktion i 100% compliance.

Er det dig, vi leder efter?

 • Du har en teknisk baggrund som ingeniør, fysiker eller tilsvarende kombineret med erfaring med egenproduktion i en reguleret branche – gerne med automatisering/avanceret teknologi.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
SameSystem A/S
Customer Success Manager – Hospitality

SameSystem A/S, Værløse

SameSystem is a Danish software company. We develop the leading Retail Workforce Solution on the market, with an intuitive online interface, first-mover technologies as iBeacon and Machine Learning forecasting, unlimited free support and market-leading integration. All the right tools to optimize retail business - made for retailers, by retailers.

As a result, we continue to see our customers growing and expanding, both on existing and new markets, and we are looking for new and capable colleagues to join our fast-growing company.

Your responsibilities will be:

 • Overall responsibility for the client satisfaction of your own client portfolio
 • Implement solutions for the customer by coordinating projects and setting up the system to fit the client needs
 • Dialogue with client stakeholders, both on how to ensure smooth operations, as well as how to maximize their gains
SameSystem A/S
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Furesø KommuneMusik, værktøj og bevægelse: 3 pædagoger til børnehave med god normering

Furesø Kommune, Værløse

I Hareskov Børnehus i Furesø Kommune søger vi pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter 3 energiske, fagligt dygtige og idérige børnehavepædagoger. De 2 af stillingerne er på 30 t/ugen og den sidste på 35 t/ugen. Vi forventer, at du er uddannet pædagog, at du kommer med erfaring og nye indspark indenfor 3-6-årsområdet, og at dit hjerte banker for børnehavebørn.

 • Musik: Vi mangler dig, der kan spille musik med vores børn. For dig er musikken en stor del af det pædagogiske arbejde.
 • Værktøj: Vi mangler dig, som har lyst til at bygge og hamre med børnene på legepladsen, og som ser udelivet på legepladsen som et godt læringsrum.
 • Bevægelse: Vi mangler dig, der bruger bevægelse som et pædagogisk redskab for at fremme børnenes fysiske og sociale kompetencer.
Furesø KommunePædagog til vuggestuen i Børnehuset Birkhøj

Furesø Kommune, Farum

I Børnehuset Birkhøj i Furesø Kommune søger vi en pædagog til vuggestuen 35 t/ugen fra den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Vi søger dig, der har lyst til at være sammen med børn fra 0-3 år, du kan være i børnehøjde, synge, lege, være ude i al slags vejr, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Vi søger dig, der vil arbejde for det gode forældresamarbejde, er omstillingsparat i en til tider omskiftelig hverdag. Dig der har lyst til sjov og faglig sparring, og som har dit gode humør med dig.

Vi er et hus med lyse stuer og natur lige udenfor vinduerne, vi kan fx se over på hestene i folden ved siden af. Vores legeplads udenfor samt stuerne indenfor giver os mange muligheder for fysisk udfoldelse og sociale relationer til gavn for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Terminalen BirkerødReservedelsekspedient

Terminalen Birkerød, Farum

Er du serviceminded, har et skarpt overblik og brænder for reservedelområdet? Har du lyst til at blive del af en multibrand forhandlerkæde, hvor professionel rådgivning og god kundeservice er i højsædet? Så er det muligvis dig, vi søger.

Din primære arbejdsopgave bliver at yde professionel kundeservice og rådgivning til interne såvel som eksterne kunder i forretningen.

Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling og disponering af reservedele.

Academic WorkSystemkonsulent søges til intern Salesforce-administrator

Academic Work søger for NTI A/S i Værløse

Har du en god teknisk forståelse, og vil du varetage NTI’s behov for IT-understøttelse? Kan du holde overblikket og arbejde selvstændigt med frihed under ansvar? Vil du indgå i en virksomhed, hvor der er fokus på din trivsel og udvikling? Så læs mere her!

En af dine vigtigste opgaver vil blive, at sikre, at NTI’s Salesforceløsning er sund og stabil, at de forretningsmæssige, velbegrundede ændringsønsker og opdateringer bliver programmeret, og at du varetager forretningens behov for IT-understøttelse optimalt. Det er vigtigt, at du ikke mister overblikket, selvom du arbejder med flere opgaver på én gang, og føler dig tryg i spændingsfeltet mellem forretning, IT og brugerhåndtering.

Værløse BymidteSocial Media Manager – freelance/deltid

Værløse Bymidte

Vi har en plan. Og du kan blive en del af den.

Planen er i al sin enkelhed at gøre Værløse Bymidte til Danmarks bedste bymidte.

Vi ved godt, at det er super ambitiøst, men vi tror selv på planen. Vi synes målet er motiverende, da bymidter har en afgørende betydning for, hvor attraktiv byen er.

Nu mangler vi én til at løfte den kommunikationsmæssige opgave på sociale medier.

Og det er her du kommer ind i billedet. For vi tror på, at Bymidtens værdier, butikkerne, det nære, samværet og alt det som Værløse Bymidte er i dag, skal kommunikeres langt stærkere og hyppigere end det hidtil er blevet.

Dine arbejdsopgaver kan i punktform opstilles således:

 • Poste opslag fra butikker
 • Selv opsøge og finde interessante nyheder og begivenheder i butikkerne, og skabe opslag – både film og billeder til Instagram og Facebook
 • Dække events i Bymidten med ”live” opdateringer
CNS EnergiServicetekniker til villaventilation

CNS Energi, Farum

Er du skarp på jordvarmepumper og ventilation? Og udfører du udkaldsservice med et smil? Hvis ja, så glæder vi os til at høre fra dig!

CNS Energi søger en servicetekniker til vores villaafdeling i Farum, som kan varetage udkaldsservice af luft til vand-, jordvarmepumper samt ventilationsanlæg i private hjem på hele Sjælland.

I jobbet som servicetekniker bliver du CNS Energis ansigt ud af til, når du kører rundt og udfører service hos vores privatkunder på hele Sjælland.

Lægerne Peter Elvang, Maj Mortensen og Peter Haase
Sygeplejerske, almen lægepraksis

Lægerne Peter Elvang, Maj Mortensen og Peter Haase, Farum

Velfungerende, velbeliggende almen lægepraksis søger sygeplejerske fra 1. februar 2021 til stilling på 32 timer, eller efter aftale.

Vi er en samarbejdspraksis med 3 læger, 3 sygeplejersker, uddannelseslæger og lægestuderende.

Vi kan tilbyde et godt udadvendt arbejdsmiljø, alsidighed og læring, faglig udvikling, selvstændighed og indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Arbejdet indebærer klinikarbejde med bl.a. blodprøvetagning, vaccination, sårbehandling, EKG, lungefunktion og kontrol og konsultationer vedrørende de store sygdomsgrupper som diabetes, KOL, hypertension og hjertekarsygdomme.

Furesø KommunePædagog med interesse for natur, udeliv og science til Børnehuset Skovbakken

Furesø Kommune, Farum

Er du vild med udeliv? Og vil du have en arbejdsdag med mad over bål, eksperimenter i naturen og oplevelser og læring, der udspringer af børnenes initiativer? I Børnehuset Skovbakken i Furesø Kommune mangler vi en kollega, der vil være med til at sætte fuld skrue på vores grønne profil.

Vi søger en uddannet pædagog til vuggestuegruppen, her med de ældste børn. Stillingen skal på sigt være i børnehavegruppen - så du skal være helt indstillet på, samt begejstret for, at arbejde med børn i alderen 0-6 år.

Vi er meget optagede af at følge op på børnenes initiativer. Derfor arbejder vi også med en stor fleksibilitet i hverdagen. Vi ønsker, at børnene får mulighed for, at mærke deres egen indflydelse.

Vi har en grøn profil så at udforske og forundres over naturen sammen med børnene, samt at give dem et indblik i bæredygtighed, er bærende elementer i vores pædagogiske praksis.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Furesø KommuneSocial- og sundhedshjælpere i fast dagvagt 30- 37 timer med weekendvagt hver 2. weekend

Furesø Kommune

Furesø kommunes hjemmepleje har et team af veluddannede medarbejdere og ledere, hvor høj faglighed samt engagement vægtes højt. Vi har fokus på tidlig opsporing af sygdomstegn, demens og rehabilitering Som social- og sundhedshjælper er du kontaktperson for de borger, du har tilknyttet til.

Du får:

 • Et ansvarsfuldt og selvstændigt arbejde i et afvekslende og lærerigt miljø
 • En arbejdsplads med stor faglighed, hvor du får mulighed for at bruge alle dine kompetencer, bl.a. forventer vi, at du efter oplæring kan varetage de opgaver, der ligge indenfor dit kompetenceområde
 • Mulighed for at planlægge din arbejdsdag i samarbejde med dine kollegaer og planlægger

I Hjemmeplejen arbejder ud fra Furesø Kommunes værdiggrundlag DEKUR og Furesø Kommunes kvalitetsstandarder. Vi benytter omsorgssystem NEXUS til planlægning og dokumentation

Danfilter ApS
Teknisk produktionsmedarbejder - Dynamisk vækstvirksomhed søger nye talenter

Danfilter ApS, Farum

Vi er i en rivende udvikling og har travlt i alle afdelinger. Vi investeres massivt i ny teknologi og har derfor brug for dygtige folk til vores filterproduktion.

Danfilter

Vi søger en dygtig kollega til betjening af vores nye filter produktions linjer. Du skal have teknisk flair og den rette sans for kvalitet og præcision i kombination med effektivitet. Du vil indgå et team på 8-12 kolleger, men arbejdet vil have en høj grad af selvstændighed og ansvar.

Vi søger en erfaren medarbejder der kan indgå i vores produktionsteam. Du vil skulle betjene vores produktionslinjer og indgå i teamet der planlægger og udføre produktionen. Da service og vedligehold af vores maskiner vil være en naturlig del af det daglige arbejde.

Danfilter ApS
Furesø KommuneEr værksted, udeliv og bålmad noget for dig? Børnehuset Lyngholm søger en pædagog 35 t. i børnehaven

Furesø Kommune, Farum

Brænder du også for at arbejde med vores fremtid? Er du nyuddannet og opsat på at komme ud og være med til at støtte op om børns udvikling lige fra starten, eller er du en erfaren pædagog, der brænder for omsorgsarbejdet og den tætte relation? Så er det dig, vi søger!

Børnehuset Lyngholm er en integreret dagtilbud i Furesø Kommune med børn i alderen 0-6 år. Fordelt på 4 vuggestue grupper og 3 børnehavegrupper. Vi er 28 medarbejdere i alderen 20-63 år, der alle går på arbejde, fordi vi gerne vil gøre en forskel i børnenes liv, vi kan lide det, vi gør, og vi sætter barren højt.

I børnehaven er der 20-22 børn og 3 voksne, samt en flyver der kan være på alle stuer efter behov (2 pædagoger og 1 medhjælper). I vuggestuen er der 12 børn og 3 voksne (2 pædagoger og 1 medhjælper) på hver stue.

Mogens V. Zeltner A/STømrere/snedkere søges

Mogens V. Zeltner A/S, Farum

Vi har mange spændende opgaver i gang og ligeledes mange nye der skal opstartes.

Derfor søger vi dig, der kan tage fat og brænder for at yde en indsats samt levere et håndværksmæssigt godt resultat.

Dine opgaver

 • Tømrer- eller snedkerarbejde på vores byggepladser primært i Storkøbenhavn
 • Både større samt mindre sager

Vi tilbyder

 • Varigt job for den rette person
 • Ordentlige ansættelsesforhold med pension/sundhedsordning
 • Et alsidigt, spændende og udfordrende job med frihed under ansvar
HachLøsningssælger der skaber værdi for vandmiljøet

Hach, Brønshøj, Brøndby, Hillerød, Værløse eller København

Vi har jobbet til dig, der via salg af tekniske løsninger til forsyningerne i Østdanmark bidrager til udvikling af vandkvalitet i hele verden.

Som vores nye løsningssælger, med titel af salgsingeniør, bliver du ansvarlig for B2B-salg inden for primært forsyningerne (drikke- og spildevandskunder). I vores unikke sammenhængende løsninger er det vandkvaliteten, der er hovedfokus. Sammenspillet mellem målinger, datahåndtering samt optimering af processer baseret på vandkvalitet er nøglen i salget. Derfor er god rådgivning helt essentiel.

Du bidrager med et drive og den gode energi der skaber salg, mens vi sammen sikrer, at du fagligt klædes på og udvikles til opgaven. Vi tilbyder naturligvis en fast grundløn, pension og mulighed for bonus samt en attraktiv bilordning.