90 jobannoncer matcher din søgning 90 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordsjællands Almene Boligselskab

Servicemedarbejder søges til Servicecenter Farum Midtpunkt

Vi søger nye kollegaer til vores medarbejderteams, som er ansvarlige for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger og for vedligeholdelse af bygninger og arealer.

Du vil skulle udføre de daglige praktiske opgaver som beboerservice, rengøring med bl.a. gulvvaskemaskiner, pleje af grønne områder, affaldshåndtering, renholdelse m.m.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt, alsidigt og udfordrende job samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Nordsjællands Almene Boligselskab

Servicemedarbejder med håndværksmæssig snilde søges til Servicecenter Farum Midtpunkt

Farum

Du får en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og fornyelsesopgaver, hvor du vil skulle udføre eftersyn, reparation og mindre vedligeholdelsesarbejde på almindelige tekniske installationer, samt inventar i bygningerne under hensyntagen til gældende lovgivning.

Derudover vil de daglige praktiske opgaver omfatte pleje af grønne områder, affaldshåndtering, renholdelse og kontakt til håndværkere. Du skal være indstillet på at udføre glatførebekæmpelse.

IT-Forsyningen I/S

M365 specialister

Farum

Du vil skulle arbejde med et eller flere af nedenstående områder:

 • De tekniske dele af M365 platformen såsom Microsoft Entra ID, Intune eller Defender.
 • Teknisk ejerskab af løsninger som f.eks. Microsoft Teams, Exchange eller SharePoint og sparring med vores ejerkommuner om hvordan disse bedst udnyttes.
 • Projekter med fokus på implementering, idriftsættelse og ibrugtagning af M365 løsningerne vil udfylde en stor del af din arbejdsdag.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med mulighed for indflydelse og for at gøre en væsentlig forskel i et spændende tværkommunalt IT-selskab under stor udvikling.

Vestforbrænding

Ledningsmester til Fjernvarme Drift og Vedligehold

Vi søger en ledningsmester, som kan være med til at optimere og sikre vores arbejde med drift og vedligehold af Vestforbrændings nuværende og kommende fjernvarmenet.

Dine fremtidige opgaver vil primært skulle udføres i Furesø og Egedal Kommuner.

Vi stræber efter, at vores vedligehold påfører så få gener som muligt til vores fjernvarmekunder, og derfor fylder planlægning af opgaverne en stor del af din arbejdstid.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, erfarne kolleger, højt humør og teamånd.

Vestforbrænding
Café Kaiser Farum ApS

Caféchef

Farum

Vi leder efter dig, der har en drøm i maven om at lede en café, hvor du har det daglige ansvar, er ansvarlig for driften – og for dit team på caféen, som du er klar til at lede, vejlede, udvikle og motivere i hverdagen.

Du kommer til at være ansvarlig for Café Kaiser Farum – og overordnet set betyder det, at du kan skal drive caféen, som var den din egen. Derfor er din hverdag varierende og præget af enorm selvindflydelse på dine arbejdsopgaver.

Vi går ind for at uddanne vores ledere, så vi får skabt en optimal ledelseskultur og giver dig de bedste redskaber til at drive caféen fremad. Derfor vil der være mulighed for at komme på betalte lederkurser.

Sofieskolen

Pædagogmedhjælpere til Sofiebo

Værløse

Har du lyst til at arbejde med børn og unge, og vil du gerne blive ekspert eller lære mere omkring autismeområdet?

På døgnafdelingen bor 18 børn og unge med autisme i alderen 4 til 18 år. Vores børn og unge har alle brug for trygge og individuelt strukturerede rammer for at kunne overskue hverdagen.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet 07.00 – 22.00 i weekenderne med mulighed for en vagtlængde på op til 15 timer. Typisk vil vagtlængden ligge på mellem 8 og 11 timer. Vi vil meget gerne optimere vores weekender for vores børn og unge, hvor du vil blive en fast del af holdet.

Gem
NTI A/S

Salgschef / Sales Manager til komplekse IT-løsninger

Værløse

Se video om NTI A/S som arbejdspladsVi tilbyder et yderst behageligt arbejdsmiljø med god mulighed for sparring, god stemning og 185 kolleger i alt i hele DK.

Her er muligheden for et virkelig spændende og udfordrende job, hvor man kan gøre en kæmpe forskel. Vi har brug for en erfaren Solution sælger med salgsansvar for flere vigtige kunder, og som er vant til at sælge større projekter, der kræver evnen til at sætte sig ind i kundens forretning og have overblik over de forskellige løsninger.

NTI A/S
Gem
PenSam

Investerings- og IT-interesseret studerende til investeringsområdet

Farum

I PenSam vil du få muligheden for at sætte dine kompetencer fra studiet i spil og i samarbejde med dine kommende kollegaer bidrage til den fortsatte udvikling og optimering af investeringsporteføljen.

Dine opgaver vil have stor bredde, og du vil få en høj grad af medindflydelse på løsningen af disse. Hovedfokus vil være på analytiske opgaver og udviklingsprojekter.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder samt et spændende og socialt arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring.

PenSam
Geopal System A/S

Vil du være en del af vores produktionsteam?

Vedbæk/Farum

Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Vi oplever fortsat vækst, så selv om vi lige har ansat en helt fantastisk medarbejder, har vi brug for endnu en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til juni.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordic Wing

CNC-operatør m.m.

Værløse

Nordic Wing søger en erfaren CNC-operatør, som kan varetage selskabets opgaver indenfor CNC/CAM-bearbejdning af emner til vores drone Astero. Vi søger en med erfaring indenfor området til at hjælpe os med løsning af ovenstående opgaver.

Vi forventer, at der er en god teknisk ballast, men ser også gerne, at du har erfaring med følgende i en ikke prioriteret rækkefølge:

 • Fokus på detaljer og kvalitet
 • Forståelse for praktisk arbejde med mekanik i lille skala
 • Grundlæggende kendskab til kompositmaterialer og epoxy-arbejde
Nordic Wing
Nordic Wing

Markedschef(er)

Værløse

Vi søger en markedschef, som har dybe rødder indenfor B-t-G, kender til strategiske salgsbarrierer samt er god til at bevæge sig i området mellem politik, militær samt evner at fokusere på "det vi har på hylderne". Til tider oplever vi også, at kunderne forespørger produkter, vi skal udvikle – og også her er der brug for den dygtige og rutinerede kommercielle vinkel.

Vores salgsproces starter med identificering af emner i det pågældende marked, kontakt til potentielle kontakter, afdækning af behov, udarbejdelse af løsningsforslag/tilbud, koordinering med produktionen om leverancer, koordinering med logistik, uddannelse og support samt en løbende opfølgning på alle tilbuddets elementer.

Nordic Wing
IT-Forsyningen I/S

IT-sikkerhedskonsulent med GRC-fokus

Farum

Som IT-sikkerhedskonsulent vil du blive involveret i mange opgaver internt i IT-Forsyningen og i samarbejdet med ejerkommunerne med fokus på GRC - Governance, Risk Management, Compliance.

Du vil herunder bl.a. få ansvaret for:

 • Revidering og udarbejdelse af IT-politikker
 • Etablering af standarder baseret på ISO27000

Vi tilbyder en travl og afvekslende hverdag med alsidige opgaver og udfordringer i et uformelt, sjovt og dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse og for at gøre en væsentlig forskel.

IT-Forsyningen I/S

IT-sikkerhedskonsulent

Farum

Som IT-sikkerhedskonsulent vil du blive involveret i mange opgaver internt i IT-Forsyningen og i samarbejdet med ejerkommunerne med fokus på den tekniske IT-sikkerhed.

Dine opgaver vil herunder bestå i:

 • Mitigering af sårbarheder
 • Implementering af anbefalinger fra revisions erklæringer
 • Implementering af udvalgte anbefalinger fra CIS analyse

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med mulighed for indflydelse og for at gøre en væsentlig forskel i et spændende tværkommunalt IT-selskab under stor udvikling.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Academic Work søger for Aasted
Gem
Academic Work

Teknisk Koordinator

Farum

Aasted er på en spændende vækstrejse, og du har nu mulighed for at blive en del af den internationale markedsledende virksomhed. Har du sans for teknik, og brænder du for at give den bedst mulige kundeoplevelse?

Du vil i denne rolle være med til at sikre positive kundeoplevelser, i samarbejde med dine kolleager, ved at bidrage til planlægning og afsætningen af de forskellige service aktiviteter Aasted tilbyder. Du vil også beskæftige dig med prissætning og udarbejdesle af tilbud på reservedele samt en række andre diverse ad hoc-opgaver.

Academic Work
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
CB Svendsen A/S

Datalog/Statistiker til optimering af produktionen

Værløse

CB SVENDSEN A/S søger en produktionsoptimerings- og statistikspecialist til vores dedikerede udviklingsteam i Værløse, hvor du får ansvaret for den daglige drift af virksomhedens testsystemer.

Du bliver en del af en dynamisk organisation med mange spændende opgaver og udfordringer, og hvor du kommer til at drive implementeringen af nye teknologier i produktionen på tværs af forskellige afdelinger og lande.

CB Svendsen A/S
Gem
Aasted

EL-kyndig medarbejder

Farum

Er du en dygtig elektriker eller automatiktekniker og frisk på nye muligheder? Har du interesse i at være med til at bygge verdens største og bedste chokolademaskiner og anlæg? Så er det sikkert dig vi søger til at styrke vores team.

Som en del af vores virksomhed, vil du få mulighed for at arbejde på spændende projekter, hvor vi vægter kvalitet, procesoptimering og at give vores kunder den bedst tænkelige leverance.

Aasted
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV