149 job matcher din søgning 149 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Sociale Virksomhed
Solgaven i Farum søger social- og sundhedsassistenter i dagvagt

Den Sociale Virksomhed

Er du social- og sundhedsassistent og ønsker du at være med til fortsat udvikling af et fagligt stærkt botilbud med en positiv og anerkendende ledelsesstil?
Vil du bidrage til at styrke en fortsat udvikling af den faglige kvalitet, der sætter borgeren i centrum? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores botilbud for ældre mennesker med synshandicap.

Du bliver en del af Solgaven, hvor vi arbejder med at hjælpe den enkelte borger til at opnå størst livsglæde i den givne situation og dermed gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre. Vores beboere har stor variation i deres behov for hjælp og sygdomskompleksitet, hvilket gør det muligt at sætte din faglighed i spil.

Den Sociale Virksomhed
Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Aasted
Serviceminded og ansvarsbevidst koordinator til Spare Parts-team

Aasted, Farum

Kan du læse en teknisk tegning og sælge reservedele? Kan du se dig selv som en vigtig brik i en succesfuld eksportvirksomhed, og drømmer du om et job indenfor Aftersales Service Worldwide, så er du måske vores nye medarbejder til Spare Parts-teamet.

Vores Aftersales spiller en vigtig rolle i vores ambitiøse strategi og i de næste år vil vi tage en større rejse inden for Aftersales, med udvikling af nye services, med fokus på kundernes behov.

Dine primære opgaver vil være:

 • Behandling af kundehenvendelser globalt – primært via mail samt efterfølgende opfølgning på telefon
 • Ordrebehandling i forbindelse med reservedelssalg til kunder
 • Prissætning og udarbejdelse af tilbud på reservedele, eventuelt ombygninger
Aasted
Nybolig
SALGSTRAINEE SØGES TIL NYBOLIG FARUM - ANDREASEN - VIL DU VÆRE EN DEL AF SUCCES?

Nybolig

Vil du være en del af en ejendomsmæglerbutik i rivende udvikling og er du villig til at yde en ekstra indsats for at ligge nr. 1 - og er du en engageret og målrettet person med en høj arbejdsmoral?

Stillingen kræver, at du er villig til at yde en engageret indsats og til at gå det ekstra stykke, det kræves for at få succes med både salg, kundetilfreds og partnersamarbejde.

Vi søger en dedikeret salgstrainee til vores butik i Farum. Vi vækster fortsat og står stadig foran en spændende rejse hvor vores ambition er at ligge nr. 1. Har du et stort drive og er villig til at yde en engageret indsats? Så bliv en del af en virksomhed i vækst og med stort potentiale.

Nybolig
PenSam
Studentermedhjælper til PenSams kunderådgivning i Farum

PenSam

Leder du efter et job, som du kan kombinere med studierne? Er du hjemmevant i Office pakken og nyder du administrative opgaver? Så er det måske dig, som vi søger.

Dine opgave indeholder forskellige administrative opgaver hvor du bl.a. skal arbejde i forskellige backoffice-systemer og assistere pensionsrådgiverne ad hoc.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du interesserer dig for pension.

Vi forventer at du:

 • Har tidligere erfaring med administrative opgaver
 • Er studerende på en videregående uddannelse
 • Er superbruger i Microsoft Office pakken med fokus på Excel
PenSam
PenSam
Financial Controller til fondsadministrationen i PenSam

PenSam, Farum

Brænder du for at arbejde med finansielle aktiver og gerne vil være en del af et fagligt dygtigt og ambitiøst team – så har vi jobbet til dig. Vi søger en ny kollega til afdelingen Investment Controlling, som vil tage medansvar for de løbende opgaver inden for fondsadministrationen i PenSams.

Investment Controlling er en del af Finansiel Styring, som varetager opgaver inden for regnskab, risiko, jura, strategi, administration af investeringsaktiver. Investment Controlling ansvars spænder over forskellige områder alle relateret til PenSams investeringer i likvide investerings- og alternative investeringsaktiver.

Vi er et dynamisk team på otte personer, som søger en dygtig og ambitiøs kollega til at bistå os i sikringen af et stærkt kontrolmiljø dækkende PenSams investeringsaktiver.

PenSam
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

ProfilpartnersINGENIØR, FYSIKER ELLER ANVENDT MATEMATIKER TIL ROBOTPOLERING

Profilpartners søger for Kaleido Technology ApS i Farum

Med erfaring inden for programmering og flair for 3D geometri til en stilling, hvor du både kommer til at arbejde som en form for programmør, operatør, konstruktør og problemløser på samme tid.

Du indgår i et team af dedikerede ingeniører, der udvikler og designer udstyr til glasformning og er med til at rykke grænsen for, hvad der er muligt inden for optiske og mekaniske glaskomponenter til mobiltelefonindustrien.

Du får mulighed for at indkøre processer og videreudvikle på virksomhedens nyerhvervede state-of-the-art robotpoleringsudstyr, som skal bruges til justering af de forme, som er kernen i mange af de udviklingsopgaver, virksomheden beskæftiger sig med.

Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Jobindex A/S
Finance assistant til softwarevirksomhed med detailånd

Jobindex A/S søger for SameSystem i Værløse

Vil du med på en spændende vækstrejse? Og kan du træde ind i en vigtig og udadvendt funktion i vores finance team, hvor vi har brug for erfarne kræfter til vores voksende opgavemængde?

”Vi oplever stadig stor vækst og har brug for en finance assistant, som kan hjælpe med bogføring og økonomiopgaver. Det er en nyoprettet stilling i et team under opbygning, hvor du virkelig kan komme ind og præge tingene og tage ansvar,” fortæller din kommende chef Anne Fenstorp.

Du kommer til at beskæftige dig med hele paletten af bogføringsopgaver. Som finance assistant er du dagligt i kontakt med kolleger på vores kontorer rundt omkring i Europa, så meget af kommunikationen foregår på engelsk, ligesom alle officielle møder i virksomheden foregår på engelsk.

Jobindex A/S
SofieskolenPædagogmedhjælpere søges til Sofieskolens døgnafdeling, 37 timer pr. uge

Sofieskolen, Værløse

Brænder du for et fællesskab, hvor kollegaer med forskellig faglighed løfter opgaverne sammen, hjælper hinanden og sammen vil gøre det bedste for vores børn og unge på Sofiebo, skal du læse nedenstående.

Sofieskolens døgnafdeling, Sofiebo, ligger i Værløse i et naturskønt område meget tæt på Hareskoven.
Sofieskolen er et specialpædagogisk behandlingstilbud med børnehave, skole/fritidsordning og døgnafdeling.
På døgnafdelingen bor 16 børn og unge med autisme i alderen 7 til 22 år. Ud over diagnoserne har vores børn og unge et større støttebehov i forhold til blandt andet hygiejne, selvstændighed, kommunikation, fritidsaktiviteter og problemskabende adfærd.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Et dynamisk døgnmiljø, hvor fagligheden går hånd i hånd med lysten til at engagere sig
 • En arbejdsplads, hvor der arbejdes struktureret og efter fastlagte målsætninger
Støttenetværket ApSSocialpædagog søges til specialiseret opholdssted til unge i aldersgruppen 13-18/22 år

Støttenetværket ApS, Farum

Har du oprigtig interesse i at være i relationen med vores unge, som har brug for din støtte og guidning i deres liv? og er du enig i at den mest signifikante beskyttelsesfaktor for anbragte unge er, at de klarer sig godt i uddannelsessystemet og at dette markant styrker deres chancer for at lykkedes i livet? Mener du som vi, at de unges fysiske sundhed er en anden signifikant beskyttelsesfaktor for at kunne fungere socialt, lærer og trives, så er du måske den person vi søger.

Som medarbejder på det specialiserede opholdssted Farum Hovedgade 72, vil du komme til at arbejde med børn og unge i aldersgruppen 13-18/22 år med psykosociale og/eller psykiatriske problemstillinger, som har behov for professionel intensiv behandling.

Du kommer til at indgå i en personalegruppe af fagligt dygtige kolleger med et bredt spænd af kompetencer.

PenSam
Jurist til PenSam - vikariat.

PenSam, Farum

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at arbejde i den finansielle branche med en masse spændende og udfordrende arbejdsopgaver i samarbejde med andre dygtige kollegaer?

Jura og Compliance rådgiver om lovgivning mv. og udfører compliancekontrol i tilknytning til PenSam koncernens selskaber, deres aktiviteter og kunder. Afdelingen er dermed både involveret i selskabernes udviklingsopgaver og driftsopgaver.

Vi søger en juridisk vikar til pensionsområdet. Du vil indgå i teamet Jura og Compliance med reference til chefjuristen. Arbejdsopgaverne kan indenfor dit ansvarsområde bestå i:

 • behandling af konkrete kunde og produktsager på pensionsområdet
 • rådgivning om ny lovgivning m.v. og konsekvenser for PenSam
 • complianceundersøgelser og –opfølgning
PenSam
ProfilpartnersJUNIOR CONTROLLER

Profilpartners søger for Kaleido Technology i Farum

Til international virksomhed, hvor du kommer til at arbejde bredt med opgaver inden for økonomi og controlling

Du vil få god mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i denne internationale stilling, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af opgaver inden for controlling samt økonomi & regnskab generelt.

Du kommer til at referere til Finance Manageren, som sidder i hovedkvarteret, og kommer i det daglige til at arbejde tæt sammen med den regnskabsansvarlige i det danske selskab. Du får ansvaret for controlling, og bliver derfor ansvarlig for:

 • Varetagelse af den månedlige cost rapportering til moderselskabet.
 • Løbende gennemførelse af ad-hoc controlling.
 • Udarbejdelse af diverse analyser og afvigelsesrapporter ved produktionsafvigelser.
Aasted
Serviceminded og Proaktiv teknisk sælger til vores Aftersales-team

Aasted, Farum

Brænder du for at udvikle og fastholde vores kunderelationer og kan du sælge alt fra reservedele til service besøg?

Hos Aasted vil du få lov til at sætte dit præg på, hvordan vi kan opbygge det bedste system til understøttelse af Aftersales med henblik på øget salg af vores serviceløsninger til eksisterende og nye kunder. Du vil være en vigtig del af den interne salgsproces, så vi sikrer os, at vi tager hånd om kundens behov.

Dine primære opgaver vil være:

 • Målrettet salg af vores Aftersales-løsninger fra reservedele, services og serviceaftaler til kunder i hele verden
 • Proaktivt at opsøge nye kunder med service for øje, og med udgangspunkt i vores ”Install base”
 • At bidrage til at kunderne oplyses og er bekendte med vores Aftersales-løsninger
Aasted
Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service.

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam med egne sælgere, kundeservice samt tæt kontakt med Head of Sales.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessories butikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Hjemmearbejdsplads
SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Sælger/konsulent distrikt Midt-/Nordjylland

SNA EUROPE (DENMARK) A/S

Har du energi, lyst, er vedholdende og har et stort drive til at skabe personlige salgsresultater i samarbejde med vores forhandlere og kollegaer, bor centralt ifht. distriktet Midt-/Nordjylland, så kunne du være vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for eget distrikt med salg til udvalgte kunder, vedligeholde udstillinger, kampagneopsætning og lokale messer m.m. for vores eksisterende forhandlere ligesom besøg hos slutbrugere er aktuelt.

Det vigtigste er, at du er målrettet, resultat- og løsningsorienteret, har en professionel indstilling, er god til at planlægge, følge op, overholde aftaler, har et rigtigt godt humør samt at udfordringer og en travl hverdag motiverer dig. Du planlægger selv din hverdag, får dit eget budget og en solid salgsbackup. Det forventes desuden, at du rapporterer ugentligt til din nærmeste chef, som er salgschefen.

SNA EUROPE (DENMARK) A/S