128 job matcher din søgning 128 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aasted
Field Installation & Commisioning Engineer

Aasted, Farum

Are you a technical genius and do you dream of packing your suitcase travelling around the world providing our customers with excellent support. Do you furthermore have strong electrical or software skills, a commercial mindset along with experience from the food and beverage industry, you could very well be exactly who we are looking for.

As a Field I&C Engineer at Aasted, your overall responsibility will be to support our Aftersales organization at our customers around the world.

Aasted
Nordic Wing
Front-End Software Engineer for UAV and flight planning development

Nordic Wing, Værløse

Do you want to put your software skills to work in the one of the best unmanned aircraft systems in the world?

Nordic Wing is looking for a Front-End Software Development Engineer that wants to be part of developing fixed-wing UAVs for aerial photo/video/surveying and intelligence, surveillance, and reconnaissance missions. Nordic Wing has successfully put the Astero-system on the market, but the journey doesn’t stop here, and we need your help going forward.

You should have a good understanding of video streaming technology and encoding.

Nordic Wing
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Nordic Wing
Produktionstekniker til dronebygning

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion og test af ubemandede fly?

Nordic Wing udvider produktionen og søger derfor en produktionstekniker til montage af elektroniske del-komponenter, herunder test-flyvning og kvalitetskontrol.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for montage og test af elektriske systemer og mekaniske dele fra vores kompositspecialister. Du vil også blive trænet til at kunne foretage testflyvning.

Nordic Wing
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Nordic Wing
Produktionschef til teknologivirksomhed i kraftig vækst

Nordic Wing, Værløse

Vi er inde i en rivende udvikling og har brug for en produktionschef, der kan lede arbejdet med at transformere vores produktion fra prototypekonstruktion til volumenproduktion.

Vores produktion består af kompositarbejde, elektronikproduktion og montage. Processerne er drevet af et højt niveau af håndværksmæssig kunnen, og vores produkter er top of the line.

Opgaven er derfor at tage de nuværende processer frem til storskala-produktion, uden at tabe effektivitet og uden at tabe leverancer.

Nordic Wing
Nordic Wing
Produktionstekniker til limning og montage

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion af ubemandede fly?

Nordic Wing udvider produktionen og søger derfor en produktionstekniker til vores limning og assembly-værksted.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for produktion af mekaniske dele og opbygning af vores fastvingedrone, Astero, hvilket omfatter komponenter der spænder fra vinger til mindre dele, der indgår i flyet. Du kan, eller har lyst til at lære at arbejde med epoxy, kulfiber, nylon og mekaniske dele.

Nordic Wing
Maskinsikkerhed ApS Vil du arbejde med maskinsikkerhed inden for brancher som P2X, robotter, vindindustrien og medicinalindustrien?

Maskinsikkerhed ApS, Værløse

Maskinsikkerhed ApS er Danmarks stærkeste hold inden for CE-mærkning af maskiner og procesanlæg.

Om dine arbejdsopgaver (efter den nødvendige oplæring):

 • Finde løsninger på maskinsikkerhed / el på maskiner og sikre styresystemer
 • Udarbejde dokumentation i henhold til direktiver og standarder
 • Udarbejde risikovurderinger efter Maskindirektivet

Vi arbejder hver dag med at rådgive vores kunder om maskinsikkerhed og CE-mærkning i næsten alle brancher: Grøn energi, vind, medicin, fødevarer, byggematerialer og meget andet. Vi udarbejder gode sikringsløsninger og dokumentation for maskiner – risikovurdering, brugsanvisninger, mm.

Hans Henning Nielsen A/S Tømrer eller snedker til alsidig hverdag i Serviceafdelingen

Hans Henning Nielsen A/S, Farum

Om du er tømrer eller snedker, er sådan set underordnet, bare du har hænderne skruet ordentligt på og møder ind med godt humør. Her er vi alle sammen lige – og vi sætter arbejdsmiljø, gode forhold og en sund omgangstone højt.

”Vi er flere, der er startet som tømrere eller snedkersvende og stadig er her efter 15 år – hvor flere blandt andet sidder på kontoret. Det er et dejligt sted at være, så folk bliver tit hængende,” siger byggeleder Tore Lindgren.

I serviceafdelingen varer opgaverne typisk 1-3 uger, oftest i det centrale København og Storkøbenhavn.

Furesø Lægehus Furesø Lægehus søger ny medarbejder

Furesø Lægehus, Farum

Vi søger en ny medarbejder med relevant sundhedsfaglig baggrund til vores store moderne klinik i Farum 30-37 timer/uge med start d.1/6 2023.

Arbejdet vil primært være at modtage patienter i sekretariatet, telefonvisitation, tage blodprøver/EKG, håndtering af laboratorie svar og andre forefaldende opgaver.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads.
 • Fokus på høj kvalitet og faglighed samt mulighed for udvikling.
 • Et arbejdsmiljø hvor personale trivsel vægtes højt.
MagVenture A/S
Regulatory Affairs Specialist

MagVenture A/S, Farum

Se video om MagVenture A/S som arbejdsplads

In this new position you will join our ambitious corporate regulatory team in Denmark working on market approvals world-wide.

We are expanding and strengthening our regulatory capabilities and are looking for a new senior colleague with a technical background that finds motivation in driving new submissions and maintaining existing registrations and Participating in R&D projects covering the regulatory approach and registration pathway

MagVenture A/S
Jyske Bank
Bankrådgiver - til Furesø, Lyngby eller Søborg - du vælger selv

Jyske Bank

Engageres du af, at opsøge nye forretningsmuligheder, så kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen?

Vores klare strategi er, at erobre større markedsandele i hele vores markedsområde. Til det søger vi en ny kollega, der elsker at tale med nye kunder og rådgive dem, så de får mest mulig ud af deres økonomi resten af deres liv. Hos os får du både mulighed for at specialisere dig indenfor ét område, eller du kan vælge at arbejde bredt med alle dine kompetencer

Jyske Bank
Kleven & Partners Rekruttering ApS Produktionsleder - NCC, Beton & Anlæg

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for NCC Danmark i Værløse

 • Vil du sætte dit præg på fremtidens infrastruktur?
 • Motiveres du af at arbejde med planlægning, ledelse, økonomi- og ressourcestyring på krævende anlægsprojekter?
 • Vil du udvikle dig i jobbet?

Så er en stilling som produktionsleder i Beton & Anlæg måske noget for dig. Det går godt i Beton & Anlæg, og du har nu mulighed for at være med til at præge den positive udvikling.

Som produktionsleder vil du typisk arbejde under en projektchef, hvor dine ansvarsområder vil omhandle den daglige produktions- og entrepriseledelse, herunder det koordineringsmæssige, tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar i forhold til det samlede projekt og dine egne entrepriser.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Furesø Kommune Børnehuset Nørreskoven søger pædagog eller makkerpar til børnehave

Furesø Kommune, Værløse

Vi har jobbet til dig, om du næsten er nyuddannet pædagog, lige er blevet det, eller har været det længe, så længe du brænder for at gøre en forskel og vil bidrage til det gode børneliv.

Børnehuset Nørreskoven – er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Stillingen er på ca. 35 timer med mulighed for at ønske færre eller flere timer. Du vil være en del af børnehaveteamet.

Vi kan tilbyde en stilling som indeholder spændende opgaver, som du løfter sammen med en masse dedikerede dygtige kollegaer. En lyttende, handlekraftig og nærværende ledelse, som understøtter på de bedst tænkelig måder, så du kan nå i mål.

Mack Media ApS Administrator med flair for tal – på enten fuld- eller deltid!

Mack Media ApS, Værløse

Vi oplever en konstant vækst og søger nu en administrator/økonomiassistent med erfaring indenfor bogføring og administrativt arbejde.

Du er med i processen fra start til slut. Dit ansvar inkluderer alt fra håndtering af leverandør- og kundekontrakter til en række af blandede, administrative opgaver. Denne stilling er perfekt for dig, der elsker variation i din hverdag, og som er komfortabel med at håndtere større mængder data, der indeholder både tal og tekst.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads, hvor dine egne ideer og initiativer værdsættes, og hvor du får mulighed for at påvirke din rolle og din egen udvikling.

Danelec
Embedded Linux Software Developer

Danelec, Farum

Danelec is one of the leading companies in the world in data communication solutions for the marine industry. Our main product Voyage Data Recorder (VDR, 'black box for ships') is widely used by shipping companies all over the world for cruise and passenger ships, cargo ships, etc.

Your task will be to develop advanced applications for the Voyage Data Recorder (VDR) product and its associated data acquisition modules for video, audio, images and other data.

You will collaborate with a team of experienced software developers at our Head Quarter in Farum to develop even better features for our VDR. Together, you will be responsible for future proofing Danelec's most important product, and for ensuring that the software quality always meets the many demands of the international maritime industry.

Danelec
JT3 klima A/S Teknisk designer til Ventilation og køling

JT3 klima A/S, Farum

JT3 Klima A/S har travlt og søger derfor en teknisk designer.

Du skal arbejde med udvikling af vores 3D-modeller og være tilknyttet flere projektgrupper, hvor du vil få ansvaret for udførelse af tegnearbejdsopgaverne. Dette indebærer tegnearbejder på kontoret samt registreringer på byggepladserne.

Arbejdsopgaver:

 • Projektering og udførelse af tegninger af ventilations- og køleanlæg i samarbejde med de ansvarlige projektledere
 • Arbejdstegninger og modeller udføres i Revit/BIM360 samt vedligeholdelse af dem under sagens forløb.
 • Håndtering af IKT-aftaler på projekterne
JT3 klima A/S Ventilationstekniker/elektriker til ABV-M & ventilation

JT3 klima A/S, Farum

JT3 klima A/S har travlt og søger derfor en Ventilationstekniker/elektriker. Fra din arbejdsplads i vores lækre lokaler på kontoret i Farum kommer du til at indgå i en virksomhed, der er præget af professionalisme, stor ansvarsfølelse – både overfor opgaverne og vore kunder - og et godt sammenhold blandt kollegaer.

Du kommer til at spille en vigtig rolle, da korrekt indregulering og commissioning er altafgørende for kundens oplevelse.

Arbejdsopgaver:

 • Fortrådning af diverse anlæg
 • Opstart af ABV-M, ventilations- og køleanlæg
 • Indregulering af komfort- og procesventilation
MagVenture A/S
PTA-Tekniker

MagVenture A/S, Farum

Vi vækster hurtigt, og derfor søger vi en dygtig, moden og ambitiøs PTA-tekniker/ingeniør eller lignende, der kan bidrage til at udvikle vores løsninger, herunder være med til at løse de tekniske udfordringer, der opstår undervejs, samt drifte produktionen med dokumentation og grundlag inden for elektronik til sundhedsområdet.

Se video om MagVenture A/S som arbejdsplads

Du har relevant elektroteknisk erfaring, f.eks. elektronikfag- / udviklingstekniker / elektronikingeniør eller lignende og relevant erfaring fra produktionsmiljø med et mix af elektronik/mekanik og forståelse herfor.

MagVenture A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV