112 job matcher din søgning 112 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HiCo CarService A/S
Teknisk Supporter

HiCo CarService A/S, Frederikssund

Vil du være en del af et team som servicerer og vedligeholder køretøjer for nogle af
DK´s største flåder af biler.

Du vil indgå i vores team på ca. 25 medarbejdere, der holder til i Frederikssund med et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil opleve en høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation.

Ansvarsområder/opgaver er bl.a.

 • Deltage i den operationelle del; herunder sørge for at vores samarbejdspartners flåde opretholder en lav behandlingstid gennem hurtig eksekvering på reparationer m.m.
 • Fakturering af udførte opgaver
 • Gennemgang og godkendelse af fakturaer fra eksterne samarbejdspartnere
HiCo CarService A/S
Neotherm A/S Er du vores nye Lagermedarbejder?

Neotherm A/S, Frederikssund

Til ansættelse hurtigst muligt, søger vi en serviceminded medarbejder på fuld tid.

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold i en ambitiøs, tilgængelig og dynamisk virksomhed, hvor kunden er i centrum. Dygtige og kompetente kollegaer, der ønsker at gøre en forskel.
 • Et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved frihed under ansvar.
 • Dygtige og kompetente kollegaer, der ønsker at gøre en forskel.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 09-17 – fredag 08-15:30.

Frederikssund Kommune
SFO- og skolepædagog til Trekløverskolen afdeling Falkenborg

Frederikssund Kommune

Vi søger pr. 1. juni 2023, en dygtig, frisk og alsidig pædagog til Falkenborg, der trives i feltet mellem leg og læring, udvikling og trivsel. Der samtidig er fagligt velfunderet, har visioner omkring inklusion og børnefællesskaber.

Stillingen er på 35 timer ugentligt. Der vil være timer både i SFO’en og i skolen. I skoletimerne vil du være én af to voksne i klassen.

Vi kan tilbyde

 • Syv omsorgsfulde, humoristiske og engagerede kollegaer, som brænder for deres arbejde.
 • Et særligt fokus på den pædagogiske og didaktiske udvikling på skolen. Vi arbejder meget praksisnært med udvikling i forhold til trivsel og læring.
 • God plads til egne ideer, værkstedsmuligheder og en god portion humor.
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til gruppeordningerne på vores to fødeskoler - afd. Græse Bakkeby og Falkenborg

Frederikssund Kommune

Den pædagogiske leder har som primær det daglige ansvar for udvikling og drift af vores gruppeordninger på afd. Græse Bakkeby og afd. Falkenborg.

På Græse Bakkeby har vi lige nu 1 gruppeordning med indskolingsbørn, som primært har autismediagnoser, på Falkenborg har vi 1 gruppeordning med børn fra 4.-6. klasse, med elever som har brug for et mindre miljø og med fokus på autisme/ADHD-pædagogik.

Den pædagogiske leder har det daglige ansvar for udvikling og drift af gruppeordningerne, herunder blandt andet ved at styrke og udvikle de enkelte lærere og pædagogiske personales kompetencer til at tilrettelægge og gennemføre en god pædagogisk praksis/undervisning.

Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til afd. Græse Bakkeby til Trekløverskolen

Frederikssund Kommune

Trekløverskolen afd. Græse Bakkeby søger ny pædagogisk leder med lyst til at arbejde med børn fra 1.-6. klasse.

Den pædagogiske leder har som primær det daglige ansvar for udvikling og drift af vores afdeling på Græse Bakkeby, sammen med pæd. leder for SFO og 0. kl. Afdelingen er 1-sporet på nogle trin og 2-sporet i 0. kl.-1. kl.

Vi står over for at arbejde med en ny måde at organisere skoledagen på og du skal derfor have lyst til at arbejde med kulturforandringer i en spændende og dynamisk personalegruppe og et mangfoldigt elevgrundlag.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Anzet A/S Operatører til rullende skiftehold

Anzet A/S søger for Topsoe i Frederikssund

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer.

Vil du have et godt og stabilt job, hvor du arbejder med forskellige maskiner og overvåger processer i vores produktion?

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job som industrioperatør, procesoperatør eller tilsvarende, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i et praktisk job, og du har en god fysik, da du står op og går meget af arbejdstiden.

FOA Frederikssund Faglig medarbejder

FOA Frederikssund

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde i en politisk organisation, hvor det kræves, at man som person er åben, engageret og kan holde hovedet koldt i en hektisk hverdag med humoristisk sans og godt humør.

Vi tilbyder bl.a. et fleksibelt introduktionsforløb og grundlæggende intern sagsbehandleruddannelse.

Arbejdsområde:

 • Sagsbehandling af medlemssager vedrørende løn og arbejdstid, herunder vejledning i og fortolkning af overenskomster, love og regler, der relaterer til medlemmernes løn- og arbejdsforhold
 • Servicering af afdelingens sektorer og afdeling i det daglige arbejde
 • Være en del af det tværfaglige sagsbehandlerteam
Frederikssund Kommune
Tag din ynglingslærer/-pædagog under armen og søg disse stillinger

Frederikssund Kommune, Slangerup

Slangerup Skole afdeling Lindegård søger en pædagog 37 t. med erfaring og lyst til det specialpædagogiske område til 0. årgang i en mellemform.

Det kommende skoleår har vi fået mulighed for at oprette en mellemform med 4 elever der starter op i børnehaveklassen til august. Børnene får tæt tilknytning til vores ene børnehaveklasse.

Pædagogen skal fra 1. maj deltage i miniSFO i samarbejde med vores øvrige minipædagoger. Pr. 1. august skal du deltage i mellemformen i ca. 10-12 timer om ugen og efter endt skoledag følger børnene i SFO og er der sammen med dem, så det også er muligt for dem at indgå i fællesskaber og aktiviteter her.

Frederikssund Kommune
Tag din ynglingslærer/-pædagog under armen og søg disse stillinger

Frederikssund Kommune, Slangerup

Slangerup Skole afdeling Lindegård søger en lærer 37 t. med erfaring og lyst til det specialpædagogiske område til 0. årgang i en mellemform.

Det kommende skoleår har vi fået mulighed for at oprette en mellemform med 4 elever der starter op i børnehaveklassen til august. Børnene får tæt tilknytning til vores ene børnehaveklasse.

Læreren skal, i tæt samarbejde med børnehaveklasselederen og pædagogen undervise børnene i mellemformen.

Forventningen er at man følger børnenes behov, så nogle dage er de med i klassen hele dage, andre dage er de med i nogle lektioner eller slet ikke.

Frederikssund Kommune
Lønkonsulent og barselsvikar til engageret team i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at sikre, at vores medarbejdere modtager korrekt og rettidig udbetaling af deres løn? Vi tilbyder spændende og udfordrende muligheder som lønkonsulent, hvor du vil blive en værdsat kollega i vores dynamiske og travle arbejdsmiljø – enten i en fastansættelse eller i et barselsvikariat.

Uanset om du har erfaring inden for lønadministration eller er nyuddannet, vil vi tilbyde dig den nødvendige træning og støtte for at udføre jobbet effektivt. Og udvikle dine evner og erfaringer i en central rolle i kommunens administration.

Hos os er balancen mellem arbejde og privatliv en prioritet. I Frederikssund Kommune har vi fleksibel arbejdstid – herunder mulighed for hjemmearbejde.

Team Cura A/S
Brænder du for at gøre en forskel for unge med særlige behov?

Team Cura A/S, Slangerup

Så søger Team Cura engagerede SDSog fagligt kompetente medarbejdere til ny opgave pr. 1. juni eller snarest muligt.

Team Cura er etableret på et stærkt fagligt grundlag af viden og erfaringer.

Vi tilbyder en stilling i en organisation med sunde værdier, høje ambitioner og mennesker der brænder for området.

Team Cura A/S
Frederikssund Kommune
Sportsmedarbejder til fritids- og ungdomsklub

Frederikssund Kommune, Slangerup

Ikke uddannet medarbejder søges til fritids- og ungdomsklub i Slangerup

Du vil have indflydelse på planlægningen af dit arbejde og dine kompetencer vil blive brugt i samvær med klubbens børn. Kan du se dig selv i disse omgivelser sammen med inspirerende og engageret kollegaer, så skal du søge denne stilling!

Vi tilbyder en stilling på 30 timer ugentligt. Timerne ligges primært i fritidsklubbens åbningstid mellem kl. 13.30-17.30/fredag kl. 17.00. Timer til møder formiddag og aftensarrangementer vil være forventet. Ture i klubbernes minibus, arrangementer og koloni vil der også forventes deltagelse i.

Frederikssund Kommune
Pædagogisk assistent/medhjælper til Børnehuset Gyldensten

Frederikssund Kommune

Haves: 98 fantastiske børn, 22 skønne voksne og et spritnyt børnehus med mange muligheder…

Søger: Voksne fulde af gåpåmod med et positivt og humørfyldt sind...

I Børnehuset Gyldensten arbejder vi ud fra et positivt og ressourceorienteret børnesyn, som tager udgangspunkt i individet og den individuelle udvikling. Vi møder alle børn og voksne med positive anvisninger og tror på at alle gør det så godt de kan ud fra deres udgangspunkt. Vi tror på, at alle kan udvikle sig og er bevidste om at al udvikling starter hos én selv og sker i relationen til hinanden. Vi er en bevægelses- og naturinstitution, så du skal være klar til at bruge din krop og udforske naturen i al slags vejr.

Frederikssund Kommune
Uddannelsesambassadør/virksomhedskonsulent til Job & Virksomhedsindsats

Frederikssund Kommune

Vores nye ambassadør skal formidle budskabet om, at efteruddannelse er vigtig for alle. Stillingen er nyoprettet - et enigt Byråd ønsker at der skal gøres en særlig indsats for at støtte de ledige i kommunen til at tage en (efter)uddannelse, med et særligt fokus på voksenlærlingeområdet.

Som uddannelsesambassadør bliver du ansat i afdelingen "Job og Virksomhedsindsats". Du skal være med til at sikre, at virksomhederne i Frederikssund har medarbejdere, som er i besiddelse af de efterspurgte kompetencer. Vi ønsker at virksomhederne er bekendt med den brede vifte af opkvalificeringsmuligheder, der findes.

Topsil GlobalWafers A/S Elektronik- eller Stærkstrømstekniker

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Hos Topsil er vi på en spændende udviklingsrejse, og derfor har vi brug for dig. Vil du være en vigtig medspiller i fejlfinding og forbedring af vores elektroniske udstyr, så er rollen som Elektronik- eller Stærkstrømstekniker noget for dig!

Du vil indgå i vores dedikerede teknikerteam, der består af 15 gode kollegaer, som hver dag har ansvaret for reparation og udbedring af fejl på vores fuldautomatiske maskiner i vores renrumsproduktion. Hos os vil du opleve, at vores maskinpark består af float zone pullers, der er designet og udviklet af Topsil selv.

Det vil altså være dig, som med dine faglige kompetencer inden for elektronik og stærkstrøm fejlfinder og sikrer driften i vores produktion, der kører 24/7. Med tiden vil du opnå erfaring og komponentforståelse, så du proaktivt fejlfinder og udskifter reservedele og derved understøtter en stabil oppetid på vores maskiner.

Fonden Novavi Tilkaldevikar som sekretær i vores alkoholambulatorier

Fonden Novavi, Kastrup, Glostrup, Lyngby, Hvidovre, Herlev, Roskilde, Køge og/eller Frederikssund

Har du tid til overs? Er du serviceminded? Har du et smil på læben, selvom du har travlt? Kunne du tænke dig at have kontakt med mange mennesker?

Din hovedopgaver som tilkaldevikar i Fonden Novavi vil bl.a. være:

 • Modtagelse af telefonhenvendelser og tidsbestilling
 • Modtagelse af patienter og andre brugere
 • Måling af promille og udlevering af antabus efter ordination af vores læger

Vi ringer til dig, når vi har brug for din assistance i forbindelse med ferie, fridage eller sygdom blandt de faste sekretærer.

CO-RO A/S
Controller

CO-RO A/S, Frederikssund

We are looking for an experienced Controller with solid knowledge of both accounting and business processes. The team is a quite new 4-persons team established recently, but with experienced internal employees, which is responsible for the monthly financial reporting cycle, proactive business and financial controlling, budget and forecasting, supply chain support and internal business partnering.

The tasks and responsibilities will range from monthly reporting, process optimization and hands-on controlling covering both financial and business perspectives. You will be interacting with our senior management and stakeholders across the company as well as in other group entities.

CO-RO A/S
Skattestyrelsen Hvad siger du til at surfe rundt på nettet, mens du passer dit arbejde? Lige nu søger vi nye kollegaer til Moms på e-handel i Frederikssund

Skattestyrelsen

Du læste rigtigt. I denne stilling hos Skattestyrelsen i Frederikssund består dit arbejde bl.a. i at surfe på nettet, for at indsamle viden om de virksomheder vi skal kontrollere. Har du erfaring med regnskab, revision eller jura, en god portion nysgerrighed og vil du arbejde med e-handelsplatforme fx streaming og onlinespil? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af et team, der arbejder med kontrol af danske og udenlandske internetvirksomheders angivelser i Moms One Stop Shop.

Du får en fleksibel hverdag med balance mellem arbejds- og privatliv med stor indflydelse på, hvordan du planlægger din arbejdsdag.

Skattestyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV