175 job matcher din søgning 175 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dancop A/S
Erfaren og professionel Sales Supporter

Dancop A/S, Slangerup

Vil du være med til at repræsentere et stærkt brand i et velfungerende team? Og har du lyst til en hverdag med en masse spændende opgaver, hvor internt salg er i centrum? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Som Dancop’s nye medarbejder står du for al vedligehold af ERP-systemerne. Du kommer ligeledes til at arbejde med al ordrebehandling i et mindre team. Dette indebærer opgaver, som tager udgangspunkt i hele værdikæden.

Al produktion og udvikling foregår i Slangerup, og du skal på længere sigt være med til at beregne priser på nye produkter og deltage i projekter i et tæt samarbejde med kollegaerne i virksomheden.

Dancop A/S
Gem
DAB
Ejendomsassistent - sommervikar, Slangerup

DAB

Slangerup Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent – sommervikar. Sammen med din kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingen Øparken med 155 boliger.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingens grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering og skralderum
 • Varetage en række administrative opgaver i Office og boligadministrationssystemet EG-Bolig
DAB
Haldor Topsøe A/S
Senior Manager Production Plant Engineering

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

As a Senior Manager of PPE, you will lead the Project Managers and Department Manager of the engineers working on the investment projects. PPE is a department of ~4-5 Project Managers (PMs) and a department with Mechanical, I&E and Process Engineering (~25), where 80% of the resources are located in Frederikssund (DK), and the rest in Houston (USA) – both located together with our catalyst production sites.

Your responsibilities

 • Develop and maintain the investment portfolio
 • Ensure projects are on-time and on-budget
 • Ensure strong governance of projects in the portfolio
Nykredit
Senior-/privatrådgiver til Center Frederikssund

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så bliv en del af Center Frederikssund. Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender.

Nykredit
Frederikssund Kommune
Afløsere til dagtilbud på handicapområdet

Frederikssund Kommune, Slangerup

Er du på udkig efter et job som afløser på en dejlig arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe en god og meningsfuld hverdag for mennesker med væsentlige funktionsnedsættelser? Og har du uddannelse, erfaring eller bare interesse inden for handicapområdet og lyst til at lære en masse? Så kan du være netop en af de afløsere, vi søger på Ejegod. Her er vi 24 kollegaer fordelt på otte værksteder, som tilbyder § 104 aktivitets- og samværstilbud og § 103 beskyttet beskæftigelse til ca. 75 brugere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at deltage i værkstedernes aktiviteter og støtte og motivere brugerne til at klare hverdagens små og store opgaver. Formålet er både at skabe livskvalitet og udvikling for den enkelte bruger.

Venaris Executive Search Head of Production

Venaris Executive Search recruiting on behalf of CRODA Denmark A/S

Take a leading role in optimizing the overall manufacturing performance at Croda to support their transformation on their current high-growth journey.

As Head of Production, you will report to the Site Director and have a production manager and a support team leader reporting to you, thus leading in total a production of approximately 35 people, and you will be part of the site leadership group. Your role is first and foremost to ensure GMP compliance and License to Operate at all times in all production areas.

As Head of Production, you will have the lead role in continuously improving the effectiveness of manufacturing operations by developing and implementing best practice. As such, your role will be strategic as well as hands-on.

Venaris Executive Search Head of Engineering & Technical

Venaris Executive Search recruiting on behalf of CRODA Denmark A/S

Take the lead in developing the Engineering, Maintenance and IT teams to meet the strategic objectives during Croda’s transformation in their current high-growth phase.

As Head of Engineering & Technical you will, in this newly established role, report to the Site Director and you will have a Director of Engineering, a Maintenance Manager and an IT team leader reporting to you, thus leading in total a department of approximately 20 people. You will also be part of the site leadership group.

Your role will be strategic as well as hands-on. As such, it will be your main responsibility to determine and execute the maintenance philosophy for the site so that downtimes are minimized in a cost-effective manner. That will require further development of your department so it can deliver on needed production capacity in this growth phase while ensuring optimization.

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie Søger du spændende udfordringer i dit arbejdsliv?

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie, Slangerup

Kunne du tænke dig at være en del af et velfungerende bofællesskab, med unge mennesker med multiple psykiske og fysiske funktionsnedsættelser?

På Lykke Marie bor 24 unge mennesker fordelt i tre huse, vil du bidrage med din faglighed, omsorg, kærlighed og energi til at skabe de bedst mulige rammer og forudsætninger, for de unge menneskers liv og dagligdag, er dette lige noget for dig.

De unge kommunikerer på mange forskellige måder, de færreste har verbalt sprog. Vi arbejder med alternativ supplerende kommunikation, som er et stort fokus for os.

Frederikssund Kommune
Fysioterapeut til kommunal Rehabiliteringsafdeling i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Rehabiliteringsafdelingen i Frederikssund Kommune modtager færdigbehandlede borgere fra hospitalet med forskellige diagnoser og komplekse problemstillinger. Det er oftest ældre borgere med ortopædkirurgiske og neurologiske problemstillinger og borgere med tab af funktionsevne og kroniske sygdomme, som trænes efter Sundhedslovens § 140 på både alment og avanceret niveau og Servicelovens § 86.

Den fysioterapeutiske genoptræning består af vurdering og træning i forhold til genoptræningsplaner og træning af borgernes funktionstab. Sammen med borgeren og dine tværfaglige kollegaer sætter du mål for borgerens ophold, og I arbejder målrettet sammen om at nå det.

Frederikssund Kommune
Livreddere til Frederikssund og Slangerup svømmehal

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommunes Idrætsanlæg søger livreddere på henholdvis 34 og 32 timer i gennemsnit pr. uge, til at indgå i vores faste team af livreddere.

Vi har to svømmehaller, en i Slangerup der er en del af Slangerup Idræts- og Kulturcenter samt en helt nybygget svømmehal i Frederikssund med særligt wellness og saunaområde. Du vil komme til at arbejde i begge svømmehaller.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter i den offentlige åbningstid, herunder aquafit, aquadance og saunagus. Herudover varetager vi også undervisning i skolesvømning - så har du erfaring med dette eller lyst til at udvikle dine kompetencer inden for aktiviteter og skolesvømning, er det et stort plus.

Topsil GlobalWafers A/S Operatører til fast weekend dag- eller nathold

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Daghold er arbejdstiden lørdag og søndag 07:00 – 19:00. Nathold er arbejdstiden lørdag og søndag 19:00 – 07:00. Du er fast tilknyttet et hold, det er en fuldtidsstilling med normtid i henhold til overenskomsten.

Produktionen af silicium foregår i et afslappet renrumsmiljø på fabrikken i Frederikssund. Dine primære opgaver i produktionen består af rengøring og opsætning af produktionsmaskinerne, samt opstarte og overvåge de semiautomatiske processer. Der udføres også nogle kemiske renseprocesser, og du får mulighed at specialisere dig inden for nogle af vores produktionsområder.

Dine arbejdsopgaver skal udføres i overensstemmelse med gældende SOP (instruktioner), hvor du dokumenterer dit arbejde vha. tjeklister og digitale systemer. Dette skal vi da der stilles store krav om fuld sporbarhed i vores processer. Endelig følger du naturligvis de gældende sikkerhedsforskrifter.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Lomax A/S CSR-ansvarlig

Lomax A/S, Frederikssund

Drømmer du om at være med til at udvikle forretningen og være tæt på beslutningerne? Så har vi det perfekte match til dig.

Lomax er Danmarks største online, totalleverandør til dansk erhvervsliv. For os er det vigtigt, at vi tager ansvar for vores omverden ved at gøre det nemt at handle ansvarligt, sikre en anstændig arbejdsplads, og at være en ansvarlig handelspartner. Vores sortiment indeholder en betydelig mængde miljøcertificerede produkter, som er lette at finde på vores hjemmeside, og vi har stort fokus på at mindske vores CO2-udledning. Det er en rejse som du vil være ansvarlig for, men du er ikke alene om det, da det gøres i samarbejde med dedikerede kollegaer i organisationen.

Med reference til vores CEO søger vi en CSR-ansvarlig som vil få et bredt ansvarsområde indenfor vores CSR / ESG / bæredygtigheds- indsats. Du får således en helt central rolle ift. udviklingen af Lomax’ fremtidige tiltag inden for dette område.

Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj. Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

Vi kan garantere, at du får udfordringer og ansvar i det tempo, du er klar til det. Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø.

XL-BYG
Frederikssund Kommune
Pædagog til Børnehuset Troldhøj

Frederikssund Kommune, Slangerup

Er du vores nye kollega til Børnehuset Troldhøj?

Troldhøj rummer ca. 68 enheder, som fordeler sig på en vuggestuegruppe og to børnehavegrupper. Det er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Vi har en stor legeplads med masser af legemuligheder, som vi benytter dagligt hele året.

Indendørs har vi rum til at udfolde sig motorisk med børnene og rum til at udfolde sig sansemotorisk. Vores fællesrum er hjertet i huset, her mødes vi morgen og eftermiddag fra alle tre stuer.

Frederikssund Kommune
Pædagoger til Børnehuset Lindehuset

Frederikssund Kommune, Slangerup

Børnehuset Lindehuset søger en 2 pædagoger fra den 1. juli. Den ene stilling er p.t. en pædagog på 30 timer i børnehaven og den anden en pædagog på 34 timer i vuggestuen.

Lindehuset er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Vi har en stor legeplads med masser af legemuligheder, som vi benytter dagligt hele året.

Indendørs er der nogle gode stuer, som rummer ca. 68 enheder, som fordeler sig på 1 vuggestuegruppe og to børnehavegrupper, et puderum samt et dejligt stort fællesrum, der er placeret midt i huset.

Vi har fokus på hvordan grupperne kan samarbejde omkring en fælles kultur, som styrker relationer og venskaber på tværs af stuerne, hvor børnenes trivsel er omdrejningspunktet.

Bautahøj Kursuscenter Servicetekniker søges til Bautahøj – skønt kursuscenter, hvor mennesker gør forskellen!

Bautahøj Kursuscenter, Jægerspris

Vi, på Bautahøj, søger en superengageret og dygtig servicetekniker til at vedligeholde vores dejlige kursuscenter og områderne omkring dette. Du har sikkert en håndværksmæssig baggrund, men vigtigst er, at du har indsigt i de mange forskellige tekniske og til tider pludseligt opståede opgaver, der forefindes i et stort hus – du har ”hænderne godt skruet på”!

Arbejdsopgaver:

 • Teknisk assistance – vejledning og hjælp til husets gæster
 • Opsætning af konferencelokaler, borde og av-udstyr
 • Løbende vedligeholdelses- og reparationsopgaver i huset indendørs såvel som udendørs
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Hoffmann A/S Serviceelektrikere

Hoffmann A/S, Glostrup, Skibby, Allerød eller Lejre

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor serviceelektrikere til snarlig tiltrædelse.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

 • Du er uddannet elektriker, er faglig dygtig, og kvalitet er en værdi, du sætter højt.
 • Du er serviceminded, troværdig og fleksibel.
 • Du er løsningsorienteret og nysgerrig på nye og spændende udfordringer.
 • Du tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt, men samtidig være en holdspiller.
Hoffmann A/S
CRODA Denmark A/S Supporter/batchreviewer til GMP Produktion

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Da vi har stor efterspørgsel på vores produkter, søger vi en supporter/batchreviewer til Production Support i Croda Denmark med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø. Afdelingen beskæftiger i alt 10 medarbejdere.

Afdelingen er ansvarlig for, at produktionen er i compliance med GMP-regler og specifikt for rettidig frigivelse af producerede varer samt hjælp til afvikling af produktionen.

Du vil indgå i teamet, som består af processpecialister, produktionssupportere og valideringsspecialister, og du vil hovedsageligt få ansvar for vores dokumentationsopgaver.