123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Team Cura A/S
Brænder du for at gøre en forskel for unge med særlige behov?

Team Cura A/S, Slangerup

Så søger Team Cura engagerede og fagligt kompetente medarbejdere pr. 1. august eller snarest muligt.

SDS

Team Cura er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund. Vi har plads til 7 unge i alderen 12-25 år med psykiatriske vanskeligheder såsom autismespektrumforstyrrelser, spiseforstyrrelser, angst og lignende.

Team Cura er etableret på et stærkt fagligt grundlag af viden og erfaringer. Med høje fælles ambitioner for kontinuerlig udvikling af tilbuddet og igennem konstant læring og evaluering af ressourcer, pædagogik, kompetencer og resultater er det målet at skabe et solidt og fagligt velkonsolideret tilbud til målgruppen.

Team Cura A/S
Haldor Topsøe A/S
Reparatør til vedligeholdelsesteam

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at indgå i et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag, at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for, hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.

Du vil blive en del af vores centrale vedligeholdsafdeling, der har til opgave at holde vores 4 produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil, sammen med de andre reparatører, have ansvaret for at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes.

Jobbet

 • fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsudstyr
 • løbende forbedringer af produktionsanlæg
 • ideudvikling og videndeling med kollegaer i både værksted og produktion
Lomax A/SOnline produktspecialist

Lomax A/S, Frederikssund

Kan du sætte dig i kundens sted og præsentere varerne på en enkel og forståelig måde? Er du vild med e-handel, og vil du være en del af en af Danmarks dygtigste e-handelsvirksomheder? Så har vi måske jobbet til dig!

Sammen med produktcheferne får du ansvaret for at udvikle vores store produktsortiment og eksekvere planlagte kampagner. Du vil desuden fungere som bindeled mellem salgsafdelingen og leverandører i forbindelse med kundeforespørgsler.

Dine opgaver vil være af administrativ karakter og indebærer:

 • Oprettelse af varer og stamdata
 • Opdatering af sortiment og produktbilleder
 • Skrive kunderelevante og SEO-optimerede varetekster
AjourCareHos AjourCare Flyverkorps bliver du fastansat med en attraktiv grundløn inkl. ekstra honorar

AjourCare

Vores ører blafrer, og vores øjne stiller skarpt. Hos AjourCare varetager vi den respiratoriske behandling hos Brugere i eget hjem. Vi holder os vågne og er konstant indenfor syns- og høreafstand.

Vil du være en del af vores Respiratoriske Flyverkorps? Som en del af korpset står du til rådighed fra egen bopæl ud fra et fast vagtrul på 36 timer om ugen á 3 * 12 timer. Du arbejder ren aften og nat fra kl. 19.00 – 07.00. Du skal være klar til at tage ud til vores 27 Brugere i Region Hovedstaden, når vores faste teams ikke kan dække vagten.

Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger til Venslev

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vil du med på Davidsen holdet?

Brænder du for salg og service? Har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig vi søger som sælger til vores professionelle kundesegment i vores afdeling i Venslev.

Du bliver en del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i at yde vores kunder en rigtig god service.

Dine arbejdsopgaver er primært internt salg med:

 • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
 • Backup for eksterne sælgere
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til Håndværkerafdelingen i Venslev

Davidsens Tømmerhandel A/S, Skibby

Vil du med på Davidsen holdet?

Vi har ekstra travlt i vores håndværkerafdeling og søger derfor en energisk og branchekendt profil til et spændende job som sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale.

Du arbejder blandt andet med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i at udvikle din kundeportefølje. Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Haldor Topsøe A/S
Procesingeniør til Katalysatorproduktion

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Brænder du for produktionsprocesser, og har du lyst til at arbejde med enhedsoperationer inden for produktion af katalysatorer? Så vil vi gerne have dig som vores nye kollega hos Haldor Topsøe i Frederikssund. Vi søger en procesingeniør, som kan kombinere procesviden med praktiske færdigheder, og som har mod på at prøve kræfter med en helt unik produktion.

Unit 4 er en travl afdeling hvor 50 dygtige og engagerede medarbejdere, holder produktionen kørende i døgndrift. Selvom vi har travlt, sørger vi for at huske det gode humør og den uformelle tone. Du bliver en del af processupport-teamet, hvor du er med til at præge afdelingens strategi og daglige arbejde.

Mere om jobbet, du…

 • medvirker til et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • sikrer en stabil produktion ved opfølgning på produktionskvalitet, procesoptimering og fejlfinding
 • følger systematisk og databaseret op på drift og kvalitet
Frederikssund Kommune
Tilkaldevikarer (eksempelvis pædagog, social- og sundhedsassistent eller studerende) til Handicap og Botilbud

Frederikssund Kommune

Vi søger nye vikarer til Handicap og Botilbud. Handicap og Botilbud består af to botilbud, fem bofællesskaber samt hjemmevejledning til borgere i egen bolig.

Som vikar vil du blive tilknyttet organisationen Handicap og Botilbud. Du vil dermed blive vikar for mange borgere, som bor i Frederikssund Kommune. Vi tager dog med i betragtning hvilken type du er som menneske. Vil du helst være vikar det samme sted, prioriterer vi dette hensyn. Er du omvendt til mange forskellige arbejdssteder og mennesker, tager vi denne prioritet med i planlægningen.

SSI-MetalindustriMetalsliber/Metalarbejder

SSI-Metalindustri, Frederikssund

37 Timer.

Til vores slibe-afdeling søger vi en god sliber der kan slibe med vinkelsliber i høj kvalitet.

Vores emner er meget forskellige i størrelser og vægt. Kabinetter/pulte i tyndplade jern rustfri aluminium, som skal slibes inden det kommer videre til maling.

Ansøger får et ansvarsfuldt og frit job med meget stor medbestemmelse i opgaverne.

God løn og pension tilbydes til den rette.

Hartmanns A/SHartmanns A/S søger en lager- & logistikmedarbejder til kunde i Frederikssund

Hartmanns A/S søger for kunde

Indflydelse på din arbejdsdag

Vi søger vi en ny medarbejder til lager- og logistikopgaver. Der er mulighed for at få stor indflydelse, på fremtiden i denne del af virksomheden.

Kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag, i en virksomhed med gode kollegaer og høj anciennitet, og kan du varetage følgende opgaver: Ansvarlig for opfyldning af emner i produktionen, afstemt i forhold til ordretilgang, bestilling af kørsel, ligge på lager, tage i mod varer, dimensionere paller og pakke færdige produkter på paller.

Hvem er du?

 • Du har stor erfaring inden for lager- og logistikområdet, måske har du en baggrund som speditør, eller har et overordnet kendskab til shipping.
 • Du kan starte op i jobbet inden for en kort tidshorisont.
 • Du har erfaring med C5.
Indrykket: 
HEGSØ Search & Consulting
Senior Embedded Software / Firmware C++ Engineer

HEGSØ Search & Consulting recruiting on behalf of Teledyne RESON A/S in Slangerup

As an embedded C++ engineer in this team, you will be exposed to a broad range of technical topics. We perform signal processing in FPGA’s and GPU’s, you will have a challenging and interesting job, producing products for real tough applications and interesting customers globally.

The primary role as an engineer for embedded software requires that you can oversee and comprehend a complex system architecture, close to the hardware with software execution taking place under an operating system and in embedded systems running in FPGA micro-kernels or various micro controllers.

Essential skills:

 • Embedded software development experience: highly skilled
 • Experience with a complete life cycle of an embedded software system
 • Proficient in C and C++
HEGSØ Search & Consulting
PeopleLinkGeotekniker

PeopleLink søger for Franck Miljø- & Geoteknik i Slangerup/Smørum

Med stærkt fagligt fundament og interesse for digitalisering

Franck Miljø- & Geoteknik ønsker at udnytte den positive aktivitet i markedet til at sætte yderligere skub i udviklingen af forretningen. Dette sker både ved at udvikle medarbejdernes kompetencer og gennem en modernisering af virksomhedens måde at arbejde med opgaverne.

Som Geotekniker får du en nøglerolle i et team af engagerede og kompetente kolleger. Som nævnt er der ambition om at udvikle forretningen indenfor nye kompetenceområder – og det er tanken, at du arbejder dig ind i virksomhedens systemer og kutymer, ved at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Det vil være om de opgaver, der i dag optager det meste af afdelingens hverdag – myndigheds -og kundekontakt, planlægning og faglig vurdering af opgaver, tilsyn og vejledning på byggeplads, rapportskrivning m.v.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Lomax A/SC# junior udvikler

Lomax A/S, Frederikssund

Vil du udvikle dine kompetencer som C# junior udvikler, og vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Så er her en unik mulighed. Lomax er i stor vækst, og over 90 % af vores omsætning kommer fra vores webshop. Derfor søger vi nu en skarp og nysgerrig junior udvikler til vores interne udviklingsteam.

Som junior udvikler vil du opleve en stejl læringskurve, hvor din faglige udvikling prioriteres, så du kan få en vigtig rolle i Lomax’ udviklingsprojekter. Desuden er stillingen en god mulighed for at lære en masse om e-handel og blive en aktiv del af udviklingen fra første dag.

Vi arbejder med den nyeste Sitecore 10 CMS/Experience platform og har selv kodet hele e-handelslaget, så det understøtter vores forretnings behov.

DannerBarselsvikariat som socialfaglig medarbejder søges til efterværnstilbud

Danner, Jægerspris og København

Vil du gøre en forskel for voldsudsatte kvinder og børn? Og ønsker du at bidrage til at styrke kvinder, der har været på krisecenter, som arbejder for at komme sig efter den vold, de har været udsat for? Så har vi måske jobbet til dig!

Danner søger en dygtig barselsvikar for vores socialfaglige medarbejder i Dannerboligerne i Jægerspris, der er et efterværnstilbud for kvinder og børn, der har været på krisecenter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Afholdelse af individuelle rådgivningsforløb for de 10 kvinder i efterværnstilbuddet.
 • Visitation af kvinder til boligerne i samarbejde med krisecentre rundt i landet.
 • Støtte kvinder, som fraflytter i perioden, i overgangen til egen bolig.
Compass Human Resources Group A/SFinancial Controller

Compass Human Resources Group A/S søger for Teledyne Reson A/S i Slangerup

Teledyne RESON søger en forretningsorienteret Financial Controller til en bred og varierende rolle, som vil udvikle sig i takt med virksomhedens udvikling og vækst. Din rolle er central og omfatter økonomiopgaver i såvel operationelt som strategisk perspektiv. Dine primære ansvarsområder er:

 • Månedsrapportering og -analyse
 • Marginanalyse
 • Pengestrømsanalyse

Teledyne RESON er markedsledende leverandør af marine akustisk og navigationsløsninger af høj kvalitet. Med global tilstedeværelse og verdensomspændende servicefaciliteter er vi specialiserede i design, udvikling, fremstilling og idriftsættelse af avancerede sonarsystemer, sensorer, transducere, hydrofoner, gyrokompasser og software.

Compass Human Resources Group A/S
Lomax A/STeamleder til kundeservice

Lomax A/S, Frederikssund

Går du forrest i at give kunderne den bedst mulige oplevelse, og vil du optimere håndteringen af kundehenvendelser og afdelingens øvrige processer? Vi søger en stærk og gennemslagskraftig teamleder, som sætter en ære i yde god service, og som brænder for at udvikle virksomhedens kundeservice-funktion.

Som person er du godt til at skabe overblikket samt have fokus på detaljen i de daglige gøremål. Du er god til at styre processer, og du ved, hvordan man prioriterer i løbet af en arbejdsdag. Derudover er du i stand til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen, samt at arbejde i en afdeling, hvor der altid er travlt.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Bautahøj KursuscenterRengøringsmedarbejder søges til 30 timers stilling

Bautahøj Kursuscenter, Jægerspris

Vinder af ÅRETS KONFERENCECENTER-pris - skønt kursuscenter, hvor mennesker gør forskellen og opholdet bliver uforglemmeligt!

Vi søger DIG, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange gæster. Du er passioneret omkring rengøring og service og forstår vigtigheden af, at give alle gæster en sublim oplevelse hver gang.

Bautahøj tilbyde en arbejdsplads med dygtige og meget engagerede kollegaer hvor du bliver en del af et engageret team. Opgaverne som skal løses ligger inden for rengøring og værtskab - og hos os er du med til at gøre en forskel!

Eksempler på dit ansvar & og vores forventninger:

 • Du har erfaring med rengøring gerne fra hotel eller lignende
 • Du sikrer at Bautahøjs værelser og omgivelser altid lever op til vores standarder
 • Du er detaljeorienteret og stolt af at levere et godt resultat
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: