99 jobannoncer matcher din søgning 99 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikssund Kommune

Visitator til fast stilling

Frederikssund

Kom og bliv en del af en visitation, hvor brugerinddragelse, høj faglighed, fleksibilitet og nytænkning er i fokus.

Vi søger pr. 1. september 2024 en visitator med sygeplejefaglig, ergoterapeutisk eller fysioterapeutisk baggrund, der brænder for at gøre en forskel i samarbejdet med vores borgere og samarbejdspartnere og dermed sikre helhedsorienterede forløb.

Vi tilbyder et job på et område i udvikling. I afdelingen varetages sagsbehandlingen efter servicelovens bestemmelser for voksne på ældre- og sundhedsområdet og vi har et tæt samarbejde på tværs af områder og leverandører af hjemmehjælp og hjælpemidler.

Frederikssund Kommune

Mentor til nyt tilbud i FGU Nordsjælland

Skibby

Brænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?

Frederikssund Kommune og FGU Nordsjælland (Forberedende Grunduddannelse) har sammen udviklet et nyt tilbud FGU+ for særligt sårbare unge. Til dette tilbud søges en kompetent mentor med specialpædagogisk viden og kompetencer.

Med afsæt i din faglighed vil du sammen med dine kollegaer udføre pionerarbejde og være med til at udvikle og præge dette nye tilbud, så flere unge kan gennemføre en Forberedende Grunduddannelse.

Vestforbrænding

Butiksmedarbejder – midlertidig stilling i genbrug

Skibby

Vil du med god kundeservice og et smil på læben bidrage til øget genbrug?

Vi søger snarest muligt en medarbejder til ansættelse som butiksmedarbejder i vores genbrugsbutik i Skibby. Stillingen er i gennemsnit 27 timer/uge i perioden 1. juni – 30. september 2024.

Du får en spændende og varieret arbejdsdag med dygtige kollegaer, en afslappet tone, gode personaleforhold og et godt arbejdsmiljø.

Vestforbrænding
Vestforbrænding

Servicemedarbejdere til genbrugsstation - sommerhalvåret

Skibby, Jægerspris, Frederikssund og Høje Taastrup

Vil du være vores ansigt udadtil og vejlede vores kunder i at sortere deres affald korrekt? Kan du møde alle slags mennesker med et smil og en god dialog, og er du ikke bange for at svinge kosten eller lære at styre en truck?

Så er det dig, vi leder efter til sommerhalvåret (juni til september). Det meste af din dag går med praktisk arbejde udendørs, så du skal være glad for frisk luft i al slags vejr.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Vestforbrænding
Lægerne På Birkevej

Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

Skibby

Elsker du typen, som bor på en gammel gård i smukke, landlige omgivelser, og som gennem årene har fået sig en-to-tre kroniske sygdomme, som ikke er gået over af sig selv - selvom de kom af sig selv? Så har vi lige de rigtige patienter til dig samt mange andre rare patienter, som har brug for din ekspertise.

Du skal gerne være ”mulitikunstner” og trives med forskelligartede opgaver – både kliniske og administrative. Det forventes ikke nødvendigvis, at alle opgaver kan håndteres fra starten. Der lægges et relevant uddannelsesprogram for oplæring ud fra dine ønsker og kompetencer mv.

Gem
CO-RO A/S

Teamleder til fødevareproduktionsvirksomhed

Frederikssund

Er du passioneret omkring fødevareproduktion og ledelse? Og er du klar til at tage ansvaret for at lede et dedikeret produktionshold mod succes?

Prioritering af sikkerhed er afgørende for at sikre, at medarbejdere og produktionsmiljøet forbliver fri for skader eller ulykker.

Dette omfatter både implementering og overvågning af sikkerhedsprocedurer samt træning af personale i sikkerhedsforanstaltninger.

Du vil få mulighed for at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer og bidrage til vores fortsatte succes.

CO-RO A/S
Gem
Lomax A/S

Debitorbogholder

Frederikssund

Se video om Lomax A/S som arbejdsplads

Med direkte reference til vores CFO, vil du indgå i vores Debitor-team, som kommer til at tælle 4 ud af i alt 16 medarbejdere i økonomiafdelingen. Vi sætter en ære i at levere gode resultater, og vi ønsker at levere høj service til både kunder og kolleger.

Vi lægger vægt på at skabe en sjov og motiverende hverdag, hvor vi har en stærk kultur, og et godt sammenhold i afdelingen – og hvor vi samtidig ønsker at bidrage til forretningens vækst.

Lomax A/S
Frederikssund Kommune

Nattevagt til omsorgscentret De Tre Ege

Jægerspris

Vil du være med til at skabe rammerne for en god nat for beboerne? Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper? Trives du med at arbejde om natten?

Så har vi nu mulighed for at tilbyde dig en fast stilling på 28 timer/ugentligt. Stillingen har 7:7 ordning med weekendvagt hver 2. weekend i lige uge.

Vores mål er at skabe trygge indflytningsforløb for nye beboere og deres familier ved tidlig kontakt og inddragelse. Vi har fokus på det hele menneske, beboeres individuelle ressourcer og behov, hjemlige rammer for beboerne og gode arbejdsforhold for dig og dine kolleger.

Frederikssund Kommune

Teamkoordinator til Borgerservice og Callcenter

Frederikssund

Vi er et fælles hold af medarbejdere og en leder, der søger efter vores nye teamkoordinator til Borgerservice og Callcenter.

Går du med en koordinator-drøm om at arbejde med udvikling af både kerneopgaver og borgerkontakt samt faglighed, medarbejderkompetencer og arbejdsmiljø, vil vi glæde os til at få en ansøgning fra dig.

Du vil få til opgave sammen med medarbejderne at skabe løbende overblik samt prioritering af de mange opgaver, som i et Borgerservice-center kommer i en lind strøm, men også afklaring af lovgivning samt implementering af politiske forventninger til borgerkontakten.

Gem
Mfs ApS

Rengøringsassistenter

Vi søger dygtige servicemedarbejdere til forskellige lokationer – stillingerne er IKKE fuldtidsstillinger.

Du skal have rengøringserfaring og erfaring med brug af gulvvaskemaskiner.

Vi tilbyder følgende:

  • God løn.
  • Fast plads.
  • Frihed under ansvar.
  • Ordnede arbejdsforhold.
Gem
Lomax A/S

IT-specialist med Microsoft-kompetencer

Frederikssund

Se video om Lomax A/S som arbejdspladsVores ambition er, at vi i løbet af de kommende år skal forbedre brugen af vores eksisterende Microsoft-teknologier samt tage nye teknologier og applikationer i brug.

Som en del af vores interne udviklingsafdeling kommer du til at arbejde tæt sammen med vores online udviklingsafdeling og vores ERP-team om brugen af Microsoft-teknologier. Du vil få indflydelse på hvad der skal ligge i Azure og hvad der skal hostes on prem.

Lomax A/S
Metalskolen Jørlunde

Underviser

Slangerup

I Dansk Metal har vi en ambition om, at alle vores tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter skal gennemføre vores grunduddannelse og efterfølgende løbende deltage i Metalskolens mange tilbud.

Vi forventer, at du har lyst og evner til at påtage dig følgende opgaver:

  • Undervisning af Dansk Metals tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter
  • Udvikling og afvikling af læringsforløb og aktiviteter for kursister både i og uden for læringsrummet – også virtuelt

Vi tilbyder gode og udviklende arbejdsforhold, stort ansvar og mange kontaktflader.

Metalskolen Jørlunde
Mountain Top (Denmark) ApS

Design Engineer til nyoprettet stilling

Frederikssund

Se video om Mountain Top (Denmark) ApS som arbejdspladsUdvidelse af Mountain Top produktportefølje samt udvikling af næste generation af produkter med et højt niveau af automatisering, har ført til ønsket om at styrke vores R&D afdeling i Danmark med en Design Engineer, som har kompetencer indenfor mekanik.

I denne stilling vil du være ansvarlig for mekanisk udvikling af kundetilpasset produkter. Du vil være involveret i projektet fra start til slut, hvilket indbefatter kommunikation med kunden, projektplanlægning, design, fremstilling af prototyper, test internt og ekstern hos kunder.

Mountain Top (Denmark) ApS
Frederikssund Kommune

Omsorgscentret Solgården: Sommerferieafløsere, faste weekendafløsere, timelønnede

Slangerup

Skal du have sparet sammen til din kommende sommerferie, en fødselsdagsfest eller noget helt tredje, så er vi måske stedet, hvor det lader sig gøre! Vi kræver blot lidt af din tid, men mest af alt lidt af din hjertevarme, din glæde ved at give og din lyst til at yde en hjælpende hånd og gøre en forskel for vore ældre borgere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at støtte og motivere borgeren til at klare hverdagens små og store opgaver og plejesituationer, hjælpe borgeren med de aktiviteter der ligger i deres hverdag, hjælpe til ved måltider og generelt være en hjælpende hånd omkring de ældre i deres hjem her på Solgården.

Gem
Dancop A/S

Quality Manager

Slangerup

We are looking for a new hands-on Quality Manager who will continue the development of the Dancop Quality System.

Othe tasks will include internal auditing of our quality system and work processes, and training of employees in quality assurance.

You are offered an attractive workplace with good and skilled colleagues, and an international working environment with an informal and humorous tone.

Dancop A/S
Anlægsgartner Gottlieb A/S

Frisk medarbejder til Anlægsgartner Gottlieb A/S

Skibby

Søger du et spændende og udfordrende job i dit sabbatår?

Dine primære opgaver være telefon/omstilling, mail, kaffemaskine, modtagelse af gæster, bestilling af mad, oprydning, diverse IT & mobilopsætning m.fl.. Du vil være med til at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse, når de kontakter os.

Du vil få rig mulighed for at både udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Gem
Lomax A/S

Supply Chain Elev

Frederikssund

Se video om Lomax A/S som arbejdspladsVil du kickstarte din karriere i Danmarks største online totalleverandør til erhvervslivet? Er du på udkig efter en solid uddannelse indenfor den administrative del af logistik?

Vi klæder dig på til din fremtidige karriere indenfor Logistik og Indkøb. Som Supply Chain Elev hos Lomax får du en solid 2-årig uddannelse indenfor logistiske processer og arbejdsgange.

Lomax A/S
Gem
Lomax A/S

Salgselev

Frederikssund

Se video om Lomax A/S som arbejdspladsBrænder du for salg og kundeservice? Og ønsker du at kickstarte din karriere i en virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, stort socialt fællesskab samt gode lærings- og udviklingsmuligheder?

Som salgselev hos Lomax får du mulighed for at kickstarte din karriere inden for salg og service i en virksomhed med et højt ambitionsniveau, teamånd og stærkt fællesskab.

Lomax A/S
Frederikssund Kommune

Dagplejer i Jægerspris

Vi søger dagplejer, der er motiveret for at arbejde professionelt med børn i eget hjem. Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende, men du skal have et anerkendende børnesyn, og være klar til at indgå i et fagligt udviklende miljø.

Som dagplejer ansættes du i dit eget hjem til fast at passe 4 børn mellem 0-2 år. Herudover kan du i perioder modtage 1 gæstebarn.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen og optjener derfor yderligere 7 dages afspadsering om året og så slipper du for transporttid til arbejde.

Frederikssund Kommune

Dagplejer i Frederikssund pr. 1. juli 2024 eller snarest derefter

Vi søger dagplejer, der er motiveret for at arbejde professionelt med børn i eget hjem. Din uddannelsesbaggrund er ikke så afgørende, men du skal have et anerkendende børnesyn, og være klar til at indgå i et fagligt udviklende miljø.

Som dagplejer ansættes du i dit eget hjem, til fast at passe 4 børn mellem 0-2 år. Herudover kan du i perioder modtage 1 gæstebarn.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen og optjener derfor yderligere 7 dages afspadsering om året og så slipper du for transporttid til arbejde

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV