99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 99 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Haldor Topsøe A/S
Procesingeniør

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Hos Haldor Topsøe har vi en ambitiøs grøn strategi om at blive global leder inden for teknologier til reduktion af CO2-udledning. Til at understøtte den mission har vi brug for en dygtig procesingeniør, der vil være med til at udvikle og optimere nuværende og fremtidige produktionsanlæg.

I Production Plant Engineering er vi 30 engagerede og energiske medarbejdere. Vi arbejder på projekter med stort fokus på både Haldor Topsøes Power-to-X aktiviteter samt understøtning af produktionen af verdens bedste katalysatorer.

Du vil blive en del af et eller flere projektteams, hvor du i samarbejde med andre ingeniører gennemfører projekter under ledelse af en projektleder. Vi udfører vores opgaver i tæt samarbejde med produktionslinjerne, R&D og de øvrige supportfunktioner.

Frederikssund Kommune
Teamkoordinator til Rosenfeldthusene

Frederikssund Kommune

Har du høj pædagogisk faglighed og et stort planlægningsgen, så læs med her! Rosenfeldthusene søger en teamkoordinator på 37 timer i en projektstilling der løber frem til den 1. januar 2023.

Vi er i gang med en omorganisering, og søger derfor endnu en teamkoordinator. Tilbuddet består af to teams, hvor du vil blive teamkoordinator for det ene team.

Dine opgaver som teamkoordinator

 • Omsætte i samarbejde med ledelse overordnede mål og strategier i den daglige praksis. Det vil sige, at sikre den røde tråd fra overordnede mål og strategier til genkendelighed og handling i praksis. (For eksempel Cura, arbejdsfællesskabstanken, årshjul, handleplaner)
 • Tilrettelægge teamets opgaveløsning, så den bedst muligt understøtter Rosenfeldthusenes mål og strategier til Kerneopgaven: At vi altid sammen med borgeren, understøtter borgerens selvstændighed og mestringsevner i livet.
Frederikssund Kommune
Pædagog til Børnehuset Lærkereden

Frederikssund Kommune

Dedikeret pædagog med stærk faglighed og lyst til leg søges.

Vi ønsker en engageret og glad pædagog på 35-37 timer, som brænder for at være medskaber af udviklende øjeblikke og det gode børneliv i Børnehuset Lærkereden.

Vi er en medarbejdergruppe, der går glade på arbejde og er fagligt stolte. Vores pædagogiske praksis er funderet i vores overordnede værdier, som er omsorg, tryghed, trivsel og udvikling for børn såvel som voksne. Værdier, der er fundamentet for det gode børneliv og arbejdsglæden i Lærkereden. Vi er særligt glade for og fagligt stolte over at implementeringen af det nye fælles pædagogiske grundlag er ved at slå rødder og blomstrer dag for dag.

Frederikssund Kommune
Børnefysioterapeut til Center for Børn & Skole

Frederikssund Kommune

Til vores team søger vi en børnefysioterapeut, som primært vil blive tilknyttet kommunens specialskole Kærholm, afdeling Kæret.

Kærholm er en specialskole for elever, der har behov for vidtgående specialundervisning. Skolen består af to afdelinger med hver sin målgruppe, afdeling Kæret og afdeling Kølholm. Skolen modtager elever fra 0. til og med 10. klasse.

Arbejdsopgaverne består eksempelvis i

 • at understøtte elever, der har motoriske funktionsnedsættelser, sansebearbejdnings-vanskeligheder eller specifikke indlæringsvanskeligheder, således at de får de optimale betingelser for at indgå i undervisningen og dagligdagen på skolen
 • tilretning, justering og vurdering af børnenes behov for hjælpemidler - herunder samarbejde med ekstern arbejdspartner
 • tæt samarbejde med såvel børnenes forældre samt øvrige personale omkring børnene
Frederikssund Kommune
Miljømedarbejder

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune er en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret kommune i Øresundsregionen. Vi er en kommune, hvor der er gang i byudviklingen. Vi satser på nærvær, synlighed samt satser på borgere og virksomheder.

Brænder du også for dialogen med borger og virksomheder? Vil du være med til at sikre et rent miljø i samarbejde med borgere og virksomheder? Så er du måske den miljømedarbejder vi søger til Byg og Miljø i Frederikssund Kommune.

Dine primære opgaver vil være miljøtilsyn på husdyrbrug, tilladelser og miljøgodkendelser til husdyrbrug samt vurdering af projekter efter miljøvurderingsloven. Der vil også være andre miljørelaterede opgaver, som for eksempel jordforurening, tilladelser til jordvarmeanlæg og klagesager. Vi har ca. 115 husdyrbrug og 235 virksomheder, som vi fører tilsyn med i kommunen.

Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Omsorgscenteret Nordhøj

Frederikssund Kommune, Skibby

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, så kan vi tilbyde en fast aftenvagtstilling på 28 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge i 5/2-model.

Du vil blive tilknyttet Nordvænget 19, hvor der er 32 boliger og som er en afdeling for mennesker der har et bredt plejebehov. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagligt dygtige kollegaer, som du kan sparre med.

Vi arbejder med rehabiliterende tilgang, Marte Meo og personcentreret omsorg i det omfang det er muligt, så beboerne kan være i eget liv længst muligt. Vi holder daglige triagemøder med henblik på tidlig opsporing af begyndende sygdom. Vi har plejehjemslægeordning, hvilket sikrer et tæt samarbejde med lægerne. Vi bruger FSIII-metoden og fagsystemet Cura til dokumentation.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

PeopleLinkSenior Geotekniker

PeopleLink søger for Franck Miljø- & Geoteknik A/S i Slangerup

Et fagligt fyrtårn som vil være med til at udvikle forretningen

Franck Miljø & Geoteknik ønsker at udnytte den positive aktivitet i markedet til at sætte yderligere skub i udviklingen af forretningen. Dette sker både ved at udvikle medarbejdernes kompetencer og gennem en modernisering af virksomhedens måde at arbejde med opgaverne.

Som Senior Geoteknikerfår du en nøglerolle i et team af engagerede og kompetente kolleger. Som nævnt er der ambition om at udvikle forretningen indenfor nye kompetenceområder – og det er tanken, at du arbejder dig ind i virksomhedens systemer og kutymer, ved at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger om de opgaver, der i dag optager det meste af afdelingens hverdag – myndigheds -og kundekontakt, planlægning og faglig vurdering af opgaver, tilsyn og vejledning på byggeplads, rapportskrivning m.v.

Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Omsorgscenteret Nordhøj

Frederikssund Kommune, Skibby

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, så kan vi tilbyde en fast dagvagtstilling, på 35 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge.

Du vil blive tilknyttet Nordvænget 19, hvor der er 32 boliger, og som er en afdeling for mennesker der har et bredt plejebehov. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagligt dygtige kollegaer, som du kan sparre med.

Vi arbejder med rehabiliterende tilgang, Marte Meo og personcentreret omsorg i det omfang det er muligt, så beboerne kan være i eget liv længst muligt.

Vi holder daglige triagemøder med henblik på tidlig opsporing af begyndende sygdom.

Vi har plejehjemslægeordning, hvilket sikrer et tæt samarbejde med lægerne. Vi bruger FSIII-metoden og fagsystemet Cura til dokumentation.

T. Hansen Gruppen A/S
Chauffører

T. Hansen Gruppen A/S, Aalborg, Frederikssund, Helsinge og Slagelse

Til vores butikker søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken, herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
Frederikssund Kommune
Socialrådgivere eller socialformidlere til Myndighedsafdeling

Frederikssund Kommune

Kan du sige paragraffer & livsverden – økonomi & empati – politik & faglighed …. og så også gøre det i samme sætning? Så har vi to faste stillinger som rådgivere på det specialiserede voksenområde i en samlet social- og sundhedsfaglig myndighedsafdeling.

Vi søger snarest muligt og senest pr. 1. maj 2021 to erfarne socialrådgivere/socialformidlere, der brænder for at gøre en forskel, har erfaring med området og særligt med borgere med fysisk og psykisk handicap, og som i samarbejde med vores borgere og samarbejdspartnere, kan medvirke til at sikre helhedsorienterede forløb.

For stillingerne gælder, at de begge er på 32-37 timer om ugen efter aftale.

Den ene stilling har fokus på botilbud og pædagogisk støtte efter §§ 107, 108 og 85. Den anden stilling har fokus på § 100.

Frederikssund Kommune
To pædagoger til specialteam ved Handicap og botilbud

Frederikssund Kommune

Handicap og Botilbud i Frederikssund Kommune søger 2 pædagoger på 30 timer ugentligt til specialteam på Lunden.

Er du optaget af at skabe trivsel og en meningsfuld tilværelse for udviklingshæmmede borgere, så læs med her!

Opgaven i specialteamet er at støtte og vejlede en ung udviklingshæmmet borger i at varetage eget ungdomsliv. Det være sig pædagogisk støtte og vejledning både i egen lejlighed, og støtte og vejledning i at begå sig fysisk og socialt i nærområdet. Arbejdstiderne ligger alle ugens dage i tidsrummet 7-23, inkl. søn- og helligdage. Ansættelsen er begivenhedsbestemt, og opgaverne følger borgeren. Dog vil der også forefindes opgaver af mere generel pædagogisk og praktisk karakter på Lunden, når borgeren f.eks. er på ferie, weekendbesøg o. lign.

Frederikssund Kommune
Pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent til Kroghøj

Frederikssund Kommune, Slangerup

Børnehuset Kroghøj søger en medhjælper eller pædagogisk assistent på 28 timer.

Kroghøj rummer ca. 106 enheder, som fordeler sig på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Det er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Der er en stor legeplads med masser af legemuligheder, som benyttes dagligt hele året. Indendørs er der nogle gode stuer, et stort fællesrum, som også bliver brugt til bevægelse og flere små rum til forskellige aktiviteter.

Vi søger en medhjælper

 • der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med stuens personale
 • der vil arbejde i hele huset med alle børn, dog tilknyttet til en fast gruppe
 • der har forståelse for, og kan rumme husets behov
Frederikssund Kommune
Pædagog til Børnehuset Kroghøj

Frederikssund Kommune, Slangerup

Børnehuset Kroghøj søger en pædagog på 30 timer fra den 1. januar 2021.

Kroghøj rummer ca. 106 enheder, som fordeler sig på to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Det er et dejligt stort hus med rigtigt gode forhold både indendørs og udendørs. Der er en stor legeplads med masser af legemuligheder, som benyttes dagligt hele året. Indendørs er der nogle gode stuer, et stort fællesrum, som også bliver brugt til bevægelse og flere små rum til forskellige aktiviteter.

Kroghøj deltager i udviklingsprojekt Børneliv i Sund balance de næste 5 år, med fokus på leg og bevægelse, sund mad og drikke, oplevelser og nærvær.

Frederikssund Kommune
Hjælp os med at genåbne Frederikssund Kommune. Vi søger podere til Frederikssund Kommunes testenhed

Frederikssund Kommune

I den kommende tid forventer vi, at kommunens skoler og mange andre tilbud til borgerne genåbnes. I den forbindelse er det vigtigt, at både borgere og medarbejdere trygt kan møde på de kommunale institutioner og tilbud.

I Frederikssund Kommune er vi ved at opbygge vores egen testenhed, som skal kvikteste medarbejdere på skoler, dagtilbud, sociale institutioner og andre kommunale arbejdspladser. I den nærmeste fremtid forventer vi også at pode skoleelever fra 5.-9. klasse. Vi søger derfor podere til vores testenhed.

Aktuelt er det kviktest, som der anvendes til test. I den nærmeste fremtid erstattes den lange podepind, der p.t. bruges, med en vatpind, som ikke skal så langt op i næsen som podepinden. Du vil blive grundigt oplært i proceduren ved testning og forventes herefter selvstændigt at kunne foretage næsepodning.

CRODA Denmark A/SOperatører til dag-/aften- eller nattevagter

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Vil du være med til at sikre en effektiv produktion af adjuvanter til nogle af vores allervigtigste vacciner?

”Vi går på arbejde med et større formål, da de ingredienser, vi producerer, vitterligt redder mange menneskeliv rundt omkring i verden,” fortæller operatør og tillidsrepræsentant Frank Høg.

En alsidig hverdag hos verdens førende producent af hjælpestoffer til vacciner. Du bliver en del af et hold på 3 operatører, som er med til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion i et godt arbejdsmiljø, med fokus på GMP og målstyring.

Er det lige dig, vi leder efter?
Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med GMP, men det vigtigste er, at du er mødestabil, og at du kan bevare overblikket over dit produktionsområde. Desuden er det vigtigt, at du har lyst til at blive oplært i dine arbejdsopgaver.

Er du interesseret?

STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Frederikssund

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og leverandørkontakt
 • Deltagelse i lokale kundeaktiviteter
STARK A/S
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S