139 job matcher din søgning 139 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 139 resultater.
Attendo A/S
Rengøringsassistenter søges til Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund

Attendo A/S

Kan du forestille dig en arbejdsdag – hvor du – mens du passer dit arbejde hyggesnakker med Lærkevejs beboere. Og nyder det. Ser du din opgave som rengøringsassistent, som en vigtig brik i det store puslespil der skal gøre Lærkevej til ét af de allerbedste plejehjem i Nordsjælland. Og vil du strække dig langt og favne bredt for at bidrage til at nå det mål. I så fald ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Din arbejdstid er hverdage i dagtimerne. Der vil være enkelte vagter i helligdagene, men dem deles vi selvfølgelig om. Vi vil prioritere medarbejdere, der kan arbejde minimum 32 timer ugentligt.

Attendo A/S
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til børnehus og dagpleje i Jægerspris

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Børnehuset er beliggende i Jægerspris by og rummer ca. 30 børn i 0-6 års-alderen fordelt på 1 vuggestue- og 1 børnehavegruppe.

Til børnehuset er knyttet en dagplejegruppe med 7 dagplejere. Dagplejens legestue er beliggende i Vandkunsten, og den pædagogiske leder af børnehuset har ledelsesansvaret omkring dagplejerne.

Du kommer til at stå for den daglige personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du kan skabe engagement og motivation gennem en inddragende og anerkendende ledelsesstil.
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til Lindehuset

Frederikssund Kommune, Slangerup

Børnehuset Lindehuset søger en pædagogisk leder fra den 1. august 2020. Vi søger en pædagogisk leder, der er tydelig, synlig og kan sætte retning og rammer for det pædagogiske arbejde, herunder realiserer målsætninger for læreplanen og børnemiljøet i Lindehuset.

Der har gennem det sidste år været en del udskiftning i personalegruppen herunder også ledelsen. Det betyder, at vi arbejder på et fælles værdigrundlag og et pædagogisk fundament for Lindehuset.

I den kommende periode arbejdes med husets indretning blandt andet, hvordan stuerne skal indrettes og bruges, så der opstår flest mulige lege- og læringsmiljøer.

Desuden er der fokus på personalets rolle i legen, i forhold til den spejling og udviklingen, der kan ske gennem leg. Du vil som pædagogisk leder komme til at stå i spidsen for denne proces.

Frederikssund Kommune
Jobkonsulent til kontanthjælp - Jobcenter Frederikssund

Frederikssund Kommune

Jobcenter Frederikssund søger en sagsbehandler, som vil være med til at styrke indsatsen for gruppen af jobparate kontanthjælpsmodtagere. Vi har stort fokus på en tidlig, intensiv og virksomhedsvendt indsats for borgerne som vejen til selvforsørgelse.

I tæt samarbejde med dine kolleger vil dine primære opgaver være at

 • afholde gruppevejledning, jobklubber og workshops
 • gennemføre individuelle jobrettede samtaler for kontanthjælpsmodtagere
 • vejlede om ret og pligt, herunder de digitale værktøjer; Jobnet, Joblog, CV
Frederikssund Kommune
Sagsbehandler med ansvar for gravetilladelser og databaser til Vej og Trafik, Center for By og Landskab

Frederikssund Kommune

Vi søger en ingeniør, tekniker eller lignende til myndighedsopgaver og sagsbehandling i Vej og Trafik, Center for By og Landskab.

Vi er en kommune med fire hovedbyer (Frederikssund, Slangerup, Jægerspris og Skibby) samt mange små lokale bysamfund og flere sommerhusområder, der alle ligger tæt på naturen og fjorden.

Der er gang i mange (store) byudviklingsaktiviteter, herunder etablering af den nye by Vinge, og derudover arbejder vi med planlægning af en forlængelse af Frederikssundmotorvejen. Frederikssund Kommune er en stærk bosætnings- og erhvervskommune, hvilket betyder, at der stort fokus på myndighedsopgaver som gravetilladelser, råden over vejareal, overkørselstilladelser med videre.

Frederikssund Kommune
Pædagoger til børnehuse i Hornsherred

Frederikssund Kommune, Jægerspris, Skuldelev eller Skibby

Vi søger fire uddannede pædagoger 30 timer ugentligt fra 1. august 2020 til aldersgruppen 0-6 år.

Som stuepædagog vil du få selvstændige ansvarsområder og opgaver omkring børn og forældresamarbejde.

Det er derfor vigtigt, at du har overblik, et solidt fagligt fundament, gode kommunikationsevner samt et grundlæggende kendskab til IT.

Vi lægger vægt på, at du udviser nærvær og anerkendelse i din kontakt med børnene. Du skal være interesseret i deres liv og tanker, og du skal være god til at tale med børn og forstå deres behov.

Frederikssund Kommune
Pædagogmedhjælper til Børnehuset Tumlebo - 30 timer ugentligt

Frederikssund Kommune, Skibby

Børnehuset Tumlebo søger en pædagogmedhjælper til 30 timer ugentligt fra 1. august 2020.

Børnehuset ligger i Skibby og rummer cirka 40 børnehavebørn fordelt på to stuer. Arbejdsopgaverne er varierende og indebærer både praktisk arbejde og pædagogiske aktiviteter med børnene.

Det er en stor fordel, hvis du er glad for udeliv og har lyst til at kaste dig ud i leg og aktiviteter i vores lokalområde og på legepladsen, hvor vi har mange udfoldelsesmuligheder for børnene.

Frederikssund Kommune
Pædagogmedhjælper til Børnehuset Krabbedam

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Børnehuset Krabbedam søger en pædagogmedhjælper til 30 timer ugentligt fra 1. august 2020.

Børnehuset ligger i Jægerspris og rummer cirka 45 børn i alderen nul til seks år.

Du vil komme til at arbejde med såvel vuggestue- som børnehavebørn. Arbejdsopgaverne er varierende og indebærer både praktisk arbejde og pædagogiske aktiviteter med børnene.

Vi kan tilbyde dig en hverdag i et velfungerende hus med engagerede kolleger og et godt forældresamarbejde, hvor vi sammen sætter fokus på at skabe gode læringsmiljøer for børnene med udgangspunkt i den nye styrkede læreplan.

Frederikssund Kommune
Natmedarbejder til Klintegården

Frederikssund Kommune

Grib muligheden, imens den er her. Går du med ønsker om at blive en del af en innovativ arbejdsplads med høj faglighed, godt leve- og arbejdsmiljø? Ønsker du et arbejde, hvor ikke 2 nætter er ens, så søger Botilbuddet Klintegården pr. 1. august 2020 en uddannet social- og sundhedsassistent til en fast stilling.

Vi tilbyder:

 • fokus på kvalitet i løsningen af kerneopgaven og høj faglighed
 • god introduktion og en fleksibel arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt
 • personalegoder i form af motionsrum, fri kaffe og frugtordning
 • din arbejdstid er 7 dages arbejde og 7 dages fri, mødetid er 23.00-07.00
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til nyt børnehus i Frederikssund syd

Frederikssund Kommune

Byrådet i Frederikssund Kommune har besluttet at ombygge en tidligere specialskole til et nyt stort og moderne børnehus med plads til op mod 100 børn. Det nye børnehus skal stå færdigt i maj 2021. Fra 1. august opstartes børnehuset i pavilloner på området.

Vi søger en pædagogisk leder, der har lyst til at være med til at bygge, drive og udvikle kommunens nye børnehus og som samtidig kan få øje på det betydningsfulde i at udøve nærværende og anerkendende personaleledelse.

Byrådet i Frederikssund Kommune har igennem en årrække prioriteret dagtilbudsområdet. Således har Frederikssund Kommune på dagtilbudsområdet minimumsnormering, normeringsstyring og studerende uden for normeringen.

Harpun A/SLager og pakkerimedarbejder til administrativt og praktisk arbejde til Harpuns fabrik i Slangerup

Harpun A/S

Med reference til den Fabrikschefen skal du indgå i et team, der passer Harpuns lager, forsendelses og pakkeri-funktion.

Der vil være tale om administrative og praktiske opgaver. Dette for at håndtere både daglige forsendelser og pakkeordrer mv.

Opgaver

 • Bookning af fragt
 • Oprettelse, udskrivelse og igangsætning af pakkeordrer
 • Administrativ håndtering af forsendelser
 • Kontrol af forsendelser
 • Pakning af varer
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Sigerslevøster PrivatskoleDygtig fransklærer

Sigerslevøster Privatskole, Frederikssund

Vi er en privat grundskole for børn, der ønsker at lære noget. Vores lærer- og pædagogkollegium og 310 glade børn søger en deltidslærer, til en fast stilling, til dækning af fransk i 7., 8. og 9. klasse, 3 timer på hver årgang, i alt 9 ugentlige timer.

Da en af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig lærer, der kan undervise i fransk i udskolingen.

Vores engagerede medarbejdere og ledelse samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling fagligt, socialt og personligt. Personalegruppen har et højt ambitionsniveau, et stort engagement og en god samarbejdsvilje, både inden for og på tværs af faggrænser.

Værdicheck ApS
Iværksætter med drømmen om egen forretning - få ultimativ frihed til at planlægge og styre dit eget salg

Værdicheck ApS, Jægerspris

Vil du samarbejde med detailbutikkerne om at få kunderne ind i butikkerne?

Du får det bedste fra 2 verdener: Udvikle din egen forretning og din region – optimal frihed til at planlægge dit salg og ordnede forhold med gode kolleger som du kan sparre med.

Din opgave skifter år efter år. Vores erfaring er, at det går sådan her:

 • Det 1. år skaber du samarbejdet med detailhandlerne og motiverer dem til at være med i værdicheckhæftet. Det gør du ved at besøge dem, præsentere vores produkt og få ordren i hus.
 • Det 2. år vil de fleste af detailhandlerne være med igen – aftalerne kan være sæsonbetonede – og du vil opbygge en stadig større skarre af faste kunder.
 • År 3 vil de fleste igen være en del af samarbejdet, så tiden går mere på at vedligeholde relationerne med dine samarbejdspartnere.
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til håndværkerafdelingen i Venslev

Davidsens Tømmerhandel A/S, Skibby

Til vores Håndværkerafdeling søger vi en energisk og branchekendt profil til et spændende job som sælger til vores professionelle kundesegment.

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale. Du arbejder blandt andet med at opsøge og skabe nye kunderelationer og sætter en ære i at udvikle din kundeportefølje.

Derfor stortrives du selvfølgelig med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores professionelle kundesegment er det centrale – og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.