142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 142 resultater.
MARTECLeder til Kommunikation, Marketing og Fundraising

MARTEC, Frederikshavn

Som leder af Kommunikation, Marketing og Fundraising (Marketing) funktionen bliver du overordnet ansvarlig for den daglige drift og ledelse af de til Marketing tilknyttede medarbejdere. Stillingen er nyoprettet.

KMF teamet varetager alle aktiviteter knyttet til ekstern og intern kommunikation, har ansvar for rekruttering til uddannelserne, gennemførelse af events og udarbejdelse af fundraising-ansøgninger i samarbejde med andre dele af organisationen. Du bliver personaleleder for et erfarent team på 4 personer, der blandt andet har følgende ansvarsområder:

 • Rekruttering af studerende til alle uddannelsesområder, herunder styring af studie-ambassadørkorps
 • Bistand til kursusafdelingens salgs- og marketingaktiviteter
 • Indhold på SoMe, hjemmesider, biograf- og radioreklamer, videoer, brochurer og bannere
Indrykket: 
MARTECHSEQ Manager

MARTEC, Frederikshavn

Som HSEQ Manager bliver du ansvarlig for kvalitetssikring af uddannelser og kurser til erhvervslivet, arbejdsmiljø og sikkerhed samt opgaver relateret til GDPR.

Du får kvalitetsansvaret for en bred palette af kurser og uddannelser, der gennemføres i meget forskelligartede miljøer fx på havnen, i svømmehallen, på Skoleskibet Danmark, i højderedningsbygningen, på værkstederne, på brandskolen, i simulatorer og selvfølgelig i helt almindelige klasselokaler.

Som HSEQ Manager bliver du overordnet ansvarlig for at kvaliteten er i top på vores uddannelser og kurser, naturligvis i tæt samarbejde med både uddannelsesledelsen på MARTEC og direktionen.

Indrykket: 
B6 NORDIC A/S
Backoffice (vikariat)

B6 NORDIC A/S, Sæby

Med reference til COO hos B6 Nordic A/S, søges en Backoffice-koordinator til ordrehåndtering, kundeservice og andre administrative opgaver, til et vikariat med opstart 1. marts 2021.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, bl.a.:

 • Ordrehåndtering
 • Oprettelse ordrer i AX (Axapta)
 • Kundeservice
B6 NORDIC A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Svend Aage Christiansen A/SØkonomichef (CFO)

Svend Aage Christiansen A/S, Østervrå

Med kundens ønsker i centrum gennem snart 35 år finder vi gode, kvalitets- og prisbevidste løsninger, der tilgodeser både funktion og design. Med en omfattende byggeaktivitet over hele landet er virksomheden en af Nordjyllands største bygge- og entreprenørvirksomheder.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver som overordnet økonomiansvarlig at deltage i regnskabsudarbejdelse, samt løn- og bogholderifunktionen, hvor dine primære opgaver er:

 • Overordnet ansvar for selskabernes løbende økonomirapportering.
 • Videreudvikling og optimering af selskabets økonomifunktion.
 • Ledelse af økonomiafdeling, hvor der i dag er 3 medarbejdere.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor ordentlighed er nøgleord i alle sammenhænge, både overfor vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent i fortrinsvis dagvagt til Drachmannsvænget i Skagen

Frederikshavn Kommune

Ønsker du et varieret og spændende job inden for demensafsnittet, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen? Og har du lyst til at arbejde primært i fast dagvagt og have weekendvagt hver anden uge?

Vi søger en medarbejder med sundhedsfaglig baggrund til borgere med demens. Stillingen er på gennemsnitlig 32 timer pr. uge.

Drachmannsvænget er et demensafsnit med 29 beboere Drachmannsvænget er et Leve-Bo miljø, hvilket bl.a. betyder at beboerne har reel selv - og medbestemmelsesret, hvor vores indsatser skal være med til at fremme borgerens mulighed for at leve sit liv med kvalitet.

jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Sæby

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Indrykket: 
JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Skagen

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Indrykket: 
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedshjælper til område Vest, med weekendarbejde hver 3. uge

Frederikshavn Kommune

Område Vest Frederikshavn søger en Social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen, fortrinsvis dagvagt. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt alt efter dit ønske, med weekendvagt hver 3. weekend. Ønsker du at arbejde hver 2. weekend, er det også i orden.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i samarbejde med faglig kvalificerede og engagerede kolleger, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, åbenhed og tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder:

 • Et varieret og spændende job, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen
 • En grundig introduktion
 • Faglig sparring og supervision
 • Stort fokus på arbejdsmiljøområdet
Frederikshavn KommuneJobformidler til Job & Vejledning i Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Jobcenter Frederikshavn søger en jobformidler i en projektperiode fra 15. februar 2021 eller snarest derefter til 30. november 2022 til at understøtte vores indsats ift. at styrke beskæftigelsesindsatsen for personer med handicap med henblik på, at flere personer med handicap opnår beskæftigelse.

Indsatsen i projektet består af tre kerneelementer:

 • Systematisk anvendelse af screeningsværktøjet på tværs af dagpenge- og kontanthjælpsafdelingerne med henblik på tidlig afklaring og indsats
 • Samtale med nøgleperson/jobformidler om Min Plan, jobsøgning og eventuelle kompensationsbehov
 • Implementering af indsatsen ud fra en implementeringspakke, der leveres af STAR ved opstart
Frederikshavn KommuneBredtfavnende arkivar med gode IT-kompetencer til Frederikshavn Stadsarkiv

Frederikshavn Kommune

 • Vil du være med til sætte dit præg på Frederikshavn Stadsarkiv?
 • Er du kvalitetsbevidst og brænder for at bevare det rigtige materiale til fremtiden?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Frederikshavn Kommune søger en arkivar med gode digitale og kommunikative kompetencer til en stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. april 2021 eller snarligst derefter.

Stadsarkivet i Frederikshavn Kommune tager vare på kommunale arkivalier i papir og digital form og yder service til kommunes centre og institutioner, herunder vejledning i arkivering, journalisering og fremsøgning af relevant data. Eksternt betjener arkivet borgere, der har brug for hjælp til f.eks. slægtsforskning og historiske spørgsmål.

BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Indrykket: 
Larsen HRProjektorienteret Leder af R&D

Larsen HR søger for Fremco A/S i Frederikshavn

Vil du stå i spidsen for et udviklingsteam med høj faglighed? Er du en dygtig og motiverende leder, som evner at styre projekterne godt og sikkert i mål? Så er det måske dig vi leder efter til Fremco A/S i Frederikshavn.

Vi søger efter en faglig kompetent leder, som bliver en del af virksomhedens ledergruppe med ansvaret for R&D-afdelingen med direkte reference til den adm. direktør.

Du kommer til at arbejde med udvikling og eksekvering af produkter i en virksomhed, som er de mest innovative indenfor feltet og du får desuden muligheden for at påvirke din egen arbejdsdag og de produkter, som udvikles.

Larsen HRForretningsorienteret Financial Controller

Larsen HR søger for Fremco A/S i Frederikshavn

Ny spændende stilling hos Fremco A/S i Frederikshavn, der har været igennem en ekstrem vækst- og udviklingsperiode. Det stiller højere krav til økonomifunktionen og processerne, hvorfor Fremco ønsker at styrke netop denne position med en Financial Controller. Larsen HR søger derfor en Financial Controller til Fremco A/S.

Med reference til og i tæt samarbejde med den adm. direktør bliver du ansvarlig for den daglige regnskabsførelse med klargøring af regnskab til revision, tovholder på forretningsmæssige analyser og business cases, månedsopfølgning og rapportering samt koordinering af styregruppemøder. Generelt vil du få en stor berøringsflade, da både salg, udvikling, montage og PTA kan drage fordel af kommerciel støtte i dagligdagen fra en Financial Controller.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Hansen Toft A/SQE-koordinator/Kvalitetskoordinator

Hansen Toft A/S søger for AVK Tooling i Sæby

Vil du have en nøglerolle i kvalitetsarbejdet, og ansvar for ISO-systemet i en af Nordjyllands store og velrenommerede produktionsvirksomheder?

AVK Tooling er en del af AVK-koncernen og producerer kritiske komponenter til nogle af de største virksomheder i bl.a. automotive- og vindbrancherne. Virksomheden har 140 ansatte i Danmark og Polen, har stor vækst og omsætter nu for et større trecifret millionbeløb. Kvalitet er den afgørende konkurrenceparameter for AVK Tooling, og man søger derfor en ny QE-koordinator til at indgå i en stærk kvalitets- og miljøafdeling.

Som den nye QE-koordinator vil du referere til chefen for kvalitets- og miljøafdelingen, og dit hovedansvar vil være at vedligeholde og udvikle ISO-systemet. Når du har fået det godt ”ind under huden”, bliver det din opgave at sikre dokumentation og compliance til standarder samt gennemføre interne og eksterne audits.

Hansen Toft A/S
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
ATP
Jurist til Lønmodtagernes Garantifond – tidsbegrænset ansættelse

ATP, Frederikshavn

Griber du ansvaret og løfter kvaliteten?

Vi søger dig, der er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Dig, der har viden om og gerne erfaring inden for juridiske områder som konkursret, funktionærret, arbejds- og ansættelsesret, insolvensret, ferielov og generel overenskomstforståelse. Derudover ser vi meget gerne, at du har erfaring med Microsoft Office-pakken.

Konkret bliver dine opgaver at:

 • yde juridisk rådgivning til kolleger indenfor arbejds- og ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse, konkursret, overenskomstfortolkning, LG’s praksis mv.
 • træffe afgørelser i konkrete sager omhandlende ovenstående emner sammenholdt med hvorvidt LG kan dække i de pågældende situationer
ATP
Indrykket: