200 job matcher din søgning 200 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energihuset A/S Medarbejder til FM

Energihuset A/S, Sæby

I ENERGIHUSET A/S har vi travlt med mange nye og udfordrende projekter. Vi søger derfor en medarbejder til bygningsregistrering.

Du bliver en del af en projektgruppe, der håndterer granskning af almene boliger, som en del af Landsbyggefondens landsdækkende granskning af almenboligsektoren. Vores arbejdsmiljø er åbent og uformelt, hvor det er vigtigt, at vi fungerer som en helhed.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

MAN Energy Solutions
Global Launch Manager, Sales, Retrofit & Upgrades

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

MAN Energy Solutions’ retrofit portfolio consists of a broad range of products and solutions, all with the purpose of optimizing engines in operation and providing customers with new environmental friendly solutions.

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

You will be responsible for project management of activities and concept development in collaboration with marketing KAMs in Copenhagen and Augsburg. You will secure our sales teams and PrimeServ International Group Companies around the world have the commercial tools needed.

MAN Energy Solutions
Im. Stiholt A/S Lønassistent med styr på detaljen

Im. Stiholt A/S, Sæby

Til vores hovedkontor i Sæby søger vi en fagligt stærk lønasisstent til at varetage lønadministrationen for koncernens ca. 246 medarbejdere.

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som lønassistent hos Stiholt får du en selvstændig og udviklende stilling i en spændende organisation.

Arbejdsopgaver:

 • Lønadministration fra A til Z for både funktionærer og timelønnede
 • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere i lønsystem m.m.
 • Vedligeholdelse af stamdata i HR-kartotek
Lineage Logistics ApS Maskinmester

Lineage Logistics ApS, Hirtshals og Skagen

Til vores fryse- og kølehuse i Hirtshals og Skagen søges en maskinmester.

Der er fuld fart over feltet, og tingene går rigtig stærkt i Lineage.

Vi søger derfor en uddannet maskinmester, der skal indgå i et team med yderligere 2 maskinmestre, der sikrer en stabil og effektiv drift af vores anlæg i henholdsvis Hirtshals og Skagen.

Dit arbejde vil bestå i

 • Reparation og vedligehold af tekniske anlæg samt kørende materiel herunder el-trucks
 • Bygningsvedligehold
 • Drift og vedligehold af industrielt køleanlæg (CO2 samt NH3)
Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S, Frederikshavn og Skagen

Frederikshavn Forsyning A/S søger renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse snarest muligt.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi har fuldtidsstillinger, men afløserjob er også en mulighed.

Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk vintermorgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterelever

DANISH CROWN A/S

Vi uddanner verdens dygtigste slagtere - det synes vi i hvert fald selv. Og hos os behøver du ikke være et naturtalent for at blive en af de dygtigste, blot du har viljen og lysten, så lærer vi dig resten. Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterelever!

Lige nu søger vi nye slagterelever på vores fabrikker i hhv. Aalborg, Blans, Herning, Holsted, Horsens, Ringsted og Sæby.

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen, lærer dig håndværket og introducerer dig for et liv som slagter.

DANISH CROWN A/S
First Camp Danmark A/S Trainee

First Camp Danmark A/S, Fjerritslev eller Skagen

Vi søger et antal Trainees, som vil få mulighed for at lære mere om vores virksomhed for på sigt at kunne tage en ledende position som receptionsansvarlig eller destinationschef i Skandinaviens største campingkæde.

Du vil blive uddannet til at udføre alle opgaverne på en campingplads, alt fra rengøring af hytter, græsslåning og rengøring af servicehuse til arbejde i receptionen, i butikken eller i bistroen.

Du vil modtage coaching i ledelse, økonomi, medarbejderspørgsmål og daglig ledelse af din mentor – alt sammen med det formål at hjælpe vores teams med at skabe ”moments of happiness” for vores gæster.

Soft & Teknik A/S Industrielektriker

Soft & Teknik A/S, Frederikshavn

Er du vores nye erfarne industrielektriker med evnerne til at påtage dig ansvar for dine opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt – og samtidig bevare et godt humør i en spændende hverdag, med en rejse ind i den grønne omstilling? Så får du nu muligheden for at være en del af det team, som danner Soft & Teknik A/S´s El-montage.

Med reference til vores afdelingsleder i El-montage og i tæt samarbejde med dine kolleger i et dynamisk team, vil du få stor grad af frihed til selvstændigt at planlægge og løse meget alsidige opgaver blandt andet inden for Power-to-X.

Telia Danmark Kunderådgiver til Telia i Frederikshavn, deltid, 10 timer

Telia Danmark

Har du lyst til at prøve kræfter med rådgivning og salg af mobiltelefoner, abonnementer og streaming-tjenester? Hvis ja, så læs med her.

”Det, der booster mig, er kundekontakten. Jeg elsker den positive respons fra kunderne, når jeg har hjulpet dem med at finde den helt rigtige mobil, tablet eller gadget,” fortæller Amira med et smil. Hun er kunderådgiver ligesom dig.

Aktivitetscentret Skagen Strand A/S
Regnskabs- og administrationsmedarbejder

Aktivitetscentret Skagen Strand A/S

Har du en forståelse for regnskaber og administration og motiveres du af at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad er med til at skabe et godt samarbejde på tværs af afdelinger?

Vi er en lille organisation med fælles retning og godt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi har god energi og masser af humor, og vi sætter en ære i at dele viden og hjælpe hinanden i en travl hverdag.

Aktivitetscentret Skagen Strand A/S

Dine opgaver vil primært være driftsopgaver såsom debitor- og kreditorstyring, almindelige bogholderiopgaver, løn, diverse administrative opgaver og rutiner samt udarbejdelse af kvartalsregnskaber til vores ejere.

Aktivitetscentret Skagen Strand A/S
Sæby Apotek v/Preben Smed Jeppesen Farmakonom

Sæby Apotek v/Preben Smed Jeppesen, Sæby og Østervrå

Vi søger en frisk farmakonom, der har lyst til at give vore kunder en venlig og kompetent betjening.

Stillingen er ledig pr 1.5.23 og er på 160 timer/måned, begge dele kan tilpasses. Arbejdssted er såvel Sæby Apotek, som Østervrå Apotek.

Størstedelen af din dag vil gå med rådgivning og salg. Øvrige opgaver aftales efter interesse og kompetencer.

Apoteket har 2 farmaceuter, 11 farmakonomer, 1-2 elever og 3 servicemedarbejdere.

MAN Energy Solutions
Lager- og logistikoperatør, Warehousing 175D 2.skift

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Har du lyst til et alsidigt og spændende job i en international virksomhed, som anfører den grønne omstilling i den maritime verden?

I Warehousing har vi et godt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en dynamisk atmosfære, hvor to dage aldrig er ens. Og også her sætter vi fokus på bæredygtige løsninger. Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Som lager- og logistikoperatør løser du forskellige lageropgaver på vores hovedlager. Hovedvægt ligger dog på opgaverne i forbindelse med at plukke og levere til produktionslinjen for 175D. Heriblandt håndtering af ordrer i SAP, i godt samarbejde med plukkere og indkøbere, samt vores sælgende afdelinger.

MAN Energy Solutions
Delikatesseleder

Meny, Sæby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?

Vi har travlt i vores store delikatesseafdeling, og søger nu vores nye leder, som skal stå i spidsen for - og sikre motivationen af afdelingens medarbejdere.

Du skal blandt andet:

 • Håndtere og udvikle vores mad ud af huset hvor vi er ”nordjysk mester”
 • Have særlig fokus på motivation og udvikling af vores dygtige medarbejdere
 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Sæby

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

I MENY Sæby er vi kendte for vores kvalitet, og i delikatessen i MENY Sæby, har vi gjort det nemt at spise godt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lune og kolde retter til enhver situation – og har rigtig meget mad ud af huset. Synes du en travl og spændende hverdag er noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Meny
DANISH CROWN A/S
Håndværker til nathold

DANISH CROWN A/S, Sæby

Vi investerer i vores ”Maintenance Excellence”-program og derfor søger vi yderlige bemandingen til vores tekniske afdeling. Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Har du samtidig en baggrund som smed, automatiktekniker eller lignende, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!

Som vores nye medarbejder bliver du en del af et stærkt og engageret team, hvor du vil arbejde med de forskellige forsyningsanlæg vi har på fabrikken.

DANISH CROWN A/S
YouSee YouSee Salgstrainee – Frederikshavn

YouSee

Kom og bliv en del af youSees næste traineehold!

Er du ambitiøs, god til mennesker og klar til en salgsuddannelse i særklasse?

Vi leder lige nu efter salgstalenter, der kan begejstre og skabe relationer, og som vil være en del af en udviklende vinderkultur.

Med vores uddannelse bliver du en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder.

Du kommer helt tæt på vores kunder, og det er dig, og det du kan, der skal give dem en kundeoplevelse, så de vælger os til igen og igen. I butikken vil du udover at betjene og rådgive kunder, blive inddraget i butikkens driftsopgaver, komme med på eventuelle events i dit lokalområde og tage imod support-kald på telefonen.

Godt Smil Tandlægerne Fantastisk klinikassistent til Godt Smil Frederikshavn søges

Godt Smil Tandlægerne

Har du fokus på patienterne og nyder du et tæt samarbejde med gode tandlæger? Ønsker du dig en moderne arbejdsplads med gode kollegaer? En klinik hvor stor faglighed og arbejdsmiljø er i højsæde, og der er en uformel tilgang til hinanden?

Stillingen er fra 1./5 (vi venter gerne på den rigtige) og der er tale om en fast stilling. Der er mulighed for alt imellem 30 og 37 timer (dette kan ændres for den rigtige).

Vi tilbyder dig

 • Fantastiske forhold på en spændende klinik hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse
 • Medindflydelse på dagligdagen og med stor udvikling igennem selvstændige opgaver
 • Dygtige kollegaer der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV