214 jobannoncer matcher din søgning 214 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligforeningen Vesterport

Kontorassistent til udlejningsafdeling

Frederikshavn

Boligforeningen Vesterport har ca. 2.500 lejligheder. Derudover adminstrerer vi Frederikshavn Kollegium med ca. 250 lejligheder.

Du vil blive en del af et team på syv i udlejningsafdelingen og vil derudover arbejde tæt sammen med bogholderi, viceværter og andre kollegaer i boligforeningen.

Daglige opgaver bliver bl.a.

 • Rådgivning og vejledning
 • Tildeling af boliger
 • Udarbejdelse af lejekontrakter
Soft & Teknik A/S

Teknisk tegner med el-baggrund og -erfaring

Frederikshavn

Du vil være ansvarlig for udvikling af elektriske schematics og layouts ved brug af PC Schematics' software.

Du vil designe og opdatere tekniske tegninger og schematics, og du vil arbejde tæt sammen med vores projektledere og produktionsteams for at sikre, at alle projekter lever op til de højeste standarder for kvalitet og effektivitet.

Vi tilbyder et motiverende arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

DSI Dantech

PTA- medarbejder

Dybvad

Er du den proaktive ”all-round” PTA-medarbejder, der motiveres af at få enderne til at mødes? Og har du erfaring med produktionsforberedelse og indkøb?

I dit daglige arbejde skal du medvirke til at optimere vores produktionsflow fra planlægning til færdigt produkt. Du sikrer, at vi overholder vores leveringstider til vores kunder via produktionsopfølgning, herunder igangsætning, prioritering, opfølgning og lagerlægning.

DSI Dantech

Automation Software Engineer

Dybvad

Motiveres du af udfordrende opgaver, personligt ansvar og gode udviklingsmuligheder?

I vores tekniske afdeling i Dybvad leverer vi kundetilpassede industrifrysere til vores kunder i hele verden. Du vil blive hovedansvarlig for automation- og software på vores maskiner.

Du har en solid erfaring med PLC-styring, HMI-programmering og idriftssættelse/fejlfinding af automationsløsninger, gerne kombineret med en uddannelsesmæssig baggrund som stærkstrømstekniker, ingeniør, automatikmekaniker, maskinmester el.lign.

DSI Dantech

Mechanical Design Engineer

Dybvad

Trives du i et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar? Kan du designe vores maskiner og udstyr, så de lever op til vores høje standarder, kundernes forventning og relevante love og direktiver?

Din opgaver bliver bl.a.:

 • Mekanisk og procesmæssigt design/konstruktion af maskiner, herunder valg af komponenter og materialer
 • Udarbejdelse af dokumentation
 • Ansvarlig for produktions- og indkøbsgrundlag
Man Energy Solutions

Superintendent Engineer til PrimeServ

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

Brænder du for at levere resultater sammen med et team af dedikerede kolleger? Og vil du gerne være med til at fremme den grønne omstilling? Så har vi måske det helt rigtige job til dig!

Hos PrimeServ Frederikshavn er vi ansvarlige for en del af MAN Energy Solutions' produkter, som omfatter koncernens propelsystemer, men også en af vores nyeste højhastighedsmotorer, MAN 175D.

Man Energy Solutions
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
ATP
Gem
ATP

Jurist, der er på hjemmebane i konkurs- og ansættelsesret

Frederikshavn

Er du jurist med stort J? Kan du gøre det komplekse håndgribeligt? Og vil du være en del af et stærkt team, hvor høj faglighed, videndeling og samarbejde bl.a. er midlet til at give gode kundeoplevelser og arbejdsglæde?

Som jurist i Lønmodtagernes Garantifond (LG) er du med til at sikre, at lønmodtagerne – efter en arbejdsgiver er erklæret konkurs eller lignende – hurtigt og effektivt får udbetalt krav på tilgodehavende løn, erstatning og feriegodtgørelse.

ATP
Skattestyrelsen

Sagsbehandler med god talmæssig og juridisk forståelse til Skattestyrelsens indsats mod hvidvask

Frederikshavn

Vi søger en medarbejder, der vil bidrage til Skattestyrelsens indsats mod hvidvask og skatteøkonomisk kriminalitet gennem sagsbehandling af komplekse kontrolsager. Hvis du samtidig motiveres af at indgå i et stærkt fagligt fællesskab, hvor samarbejde er nøgleordet, er vi måske din kommende arbejdsplads.

Vi tilstræber stor faglighed på tværs af svigstyper samt skatte- og afgiftsarter, ligesom vi vægter et motiverende og udviklende læringsmiljø højt. I hverdagen stræber vi efter en høj grad af medindflydelse, så vi har mulighed for at tage et medansvar for egen og Skatteforvaltningens udvikling.

Skattestyrelsen
Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Skagen Salmon

Key Account Manager til virksomhed i vækst

Skagen

Vil du have en nøglerolle med fokus på salg af et premium-produkt? Har du lyst til at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs salgs- og marketingorganisation?

Vi er i alt 34 kolleger, der har opbygget en dyb ekspertise inden for lakseproduktion. Og der er stor efterspørgsel på vores produkter, så vi er i gang med at opbygge en salgs- og marketingorganisation, som du bliver en del af,

fortæller salgsdirektør Karsten Kristensen.
Gem
BigDollar

Butiksmedarbejdere

Rollen som butiksmedarbejder omfatter butiksarbejde i verdensklasse, salg og kundeservice. Opgaverne omfatter udpakning, eksponering, genopfyldning af produkter og sikring af, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse i vores butikker.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder for dig, der kan lide tempo og udfordringer. Hos Bigdollar er vi som en familie og holdånd er rygraden i virksomheden. Vi vil gerne give vores medarbejdere ansvar og opfordre dem til at træffe beslutninger og finde deres egne løsninger i deres daglige butiksarbejde.

BigDollar
MAN Energy Solutions

Skibsmontørlærling

Frederikshavn

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde med motorer, turboladere og propeller? Med svejsning, fremstilling, fræsning og drejning? Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor opgaverne er mange og forskelligartede? Så er det nu, du skal søge.

Vi tilbyder:

 • En alsidig uddannelse, hvor du kommer bredt omkring i virksomhedens opgaver
 • En uddannelse i en stor international organisation
 • Et godt arbejdsmiljø
MAN Energy Solutions
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for ME Production
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Kompetent Project Manager med stærke projektleder egenskaber

Frederikshavn

Vi søger en projektleder med et kommercielt mindset som har lysten til at arbejde med projekter i marinebranchen. Kan du lide at arbejde internationalt og tværfagligt med miljørigtige løsninger og produkter?

Teamet rummer i dag to kompetente projektledere, som du kommer til at samarbejde tæt med, og du får direkte reference til virksomhedens Head of Sales and Projects. Du bliver ansvarlig for egne kunder og projekter fra dag et, men vi sikrer naturligvis en god introduktion. Så snart den kommercielle kontrakt er på plads, overtager du ejerskabet af projektet og kunden.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Hjørring og Frederikshavn

Arbejder du i dagligvarebranchen, tøjbranchen eller inden for personlig pleje og er klar på nye muligheder?

Så er du måske vores nye salgsrådgiver i Synoptik.

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

DSI Dantech

Lønbogholder/Payroll Accountant

Dybvad eller Aalborg

Har du erfaring med at arbejde med løn og overenskomster? Trives du med at arbejde i et dynamisk miljø og være med til at sikre og udvikle vores lønbogholderi?

Du bliver en del af vores Finansafdeling og får ansvaret for lønadministrationen af ca. 130 medarbejdere i Danmark, hvoraf cirka halvdelen er timelønnede under Industriens Overenskomst og den andel halvdel er funktionærer.

Vi tilbyder høj grad af fleksibilitet i hverdagen og et godt arbejdsmiljø med plads til sociale aktiviteter og høje ambitioner.

Gem
MARTEC

Skibsassistenter til Skoleskibet DANMARK

Frederikshavn

Til togt 119-120-121-122 søger vi kvartermestre.

Forårstogtet 119 i perioden fra starten af april 2024 fra Malaga til midten af juli 2024 i dansk havn.

Togt 120 forventes at starte op omkring månedsskiftet september-oktober fra dansk havn. Derefter afgår Skoleskibet DANMARK fra dansk farvand for sydeuropæisk farvand samt Atlanterhavsbassinet. På togt 122 returnerer skoleskibet til danske farvande.

Skoleskibet Danmark tilbyder en levende og professionel arbejdsplads med indflydelse og ansvar.

Frederikshavn Forsyning A/S

Specialarbejder til belægnings- og graveopgaver

Frederikshavn

Har du erfaring som maskinfører, er fagligt dygtig og arbejdsom? Vil du være del af en arbejdsplads med et positivt arbejdsmiljø og et godt fællesskab? Så er du måske vores nye kollega til Entreprenørteamet hos Frederikshavn Forsyning A/S.

Som maskinfører laver du udgravninger til ledningsanlæg m.m., arbejder med belægningssten/fliser og udfører gravearbejde i forbindelse med anlægsarbejder inden for vand, varme, spildevand og el.

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø med fokus på miljø, sikkerhed og trivsel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV