191 job matcher din søgning 191 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommunePleje og Rehabiliteringsstedet Kastaniegården søger 2 faglig dygtige og resultatorienterede Social- og sundhedsassistenter til fast stilling i primært dagvagt

Frederikshavn Kommune

Er du SSA med stor interesse i den rehabiliterende tankegang, primær profylakse og har du lyst til at arbejde i et meget varieret og spændende miljø, hvor patienterne har forskellige behov vedrørende pleje og træning. Så er det dig vi mangler til at indgå i vores team på Kastaniegården.

Kort fakta om stillingerne:

 • 35 timer pr. uge.
 • Fast stilling.
 • Primært dagvagter, med deltagelse i vagter efter behov.
 • Weekendarbejde i dagvagt hver 3. weekend.
 • Tiltrædelse d. 1/9 2021 eller tidligere.
 • Medindflydelse på vagtplanlægning.
Frederikshavn KommuneFysioterapeut fast stilling - 37 timer Sæby Træningscenter

Frederikshavn Kommune

Er du fysioterapeut og kunne du tænke dig at arbejde på et velfungerende kommunalt træningscenter? Har du særlige kompetencer indenfor træning til borgere med skulder- og rygproblematikker? Har du flair for samtræning med individuelt fokus på den enkelte borgers ønsker og behov? Synes du det er sjovt at varetage holdtræning som virkelig gør en forskel?

Kan du svare ja til dette, er du måske vores nye kollega.

Dine arbejdsopgaver vil blive:

 • Fysioterapeutisk genoptræning efter Sundheds- og Serviceloven på træningscentret og i borgerens eget hjem og nærmiljø. Genoptræningen er primært rettet mod borgere med skulderproblematikker og rygproblematikker, men kan spænde over andre diagnosegrupper også.
 • Kronikerrehabiliteringstræning på hold forventeligt indenfor hjerte og diabetes området.
Frederikshavn KommuneServiceassistent til Strandby Aktivitetscenter

Frederikshavn Kommune

Strandby Aktivitetscenter søger pr. 1. juli en serviceassistent 8-10 timer om ugen, gerne fordelt på 3-4 dage.

Som serviceassistent er du meget selvstændig og selvkørende. Du får et fleksibelt job, hvor du er ansat fast hos os. Det vil være muligt at kombinere timerne med andet arbejde, da vi er åben over for tidspunkt og dage.

Du kan evt. være visiteret til et fleksjob på passende timetal.

Vores forventninger til dig:

 • Du kan, og har lyst til at gøre rent i vores akitvitetscenter og dagtilbud for demente
 • Du skal være mødestabil og overholde aftaler
 • Du kan fremvise straffeattest
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt

APCOA PARKING Danmark A/S, Frederikshavn

Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Stillingen er på 32 timer om ugen fordelt på dag-, aften- og weekendvagter.

Du bliver vores synlige ansigt i gadebilledet, og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer, vi administrerer i den pågældende by.

Som ny medarbejder vil du gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en ”mentor”, der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
DANISH CROWN A/S
Smed, automatik eller mekaniker

DANISH CROWN A/S

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!

Vores team i vedligeholdelsesafdelingen på slagtergangen består af 15 medarbejdere. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor ingen arbejdsdagen er ens i et godt arbejdsmiljø.

Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation
 • Service og vedligehold
 • Opsyn med maskinparken
DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Elektriker/automatiktekniker

DANISH CROWN A/S

Er du uddannet elektriker, automatiktekniker eller lignende, og vil du være med til at sikre optimal drift og vedligehold af en af vores største fabrikker? Så er du måske den servicemindede kollega, vi søger til vores slagteri i Sæby.

I jobbet får du mulighed for at bruge dine kompetencer og udvikle nye inde for blandt andet fejlfinding, udvikling eller vedligeholdelse. Vi er et slagteri i en spændende udvikling mod en højere grad af automatisering via robotteknologi og derfor garanterer vi også, at du vil få robotteknologien helt ind under huden, som den løbende udskiftning af udstyret sker.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikring af driften
 • Fejlfinding og optimeringer på produktionsanlægget.
DANISH CROWN A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Energihuset A/SErfarne bygningskonstruktører søges

Energihuset A/S, Sæby

I ENERGIHUSET A/S har vi forrygende travlt med mange nye og udfordrende projekter. Vi søger derfor 2 erfarne projekterende bygningskonstruktører.

Som vores nye medarbejder bliver din primære opgave at udarbejde tegningsmateriale og udbudsmateriale i høj kvalitet. Projekterne varierer i størrelse og omfang, og du vil både skulle løse opgaver fra dag til dag ligesom du bliver en del af længerevarende projekter. Du vil ligeledes få ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores templates/BIM-modeller.

Desuden er der mulighed for forskellige registrerings- og tilsynsopgaver, hvis du har interesse for det.

Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Ravnshøj hjemme- og sygepleje

Frederikshavn Kommune

Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fællesskab med mulighed for nye udfordringer og faglig udvikling, så er det lige dig vi står og mangler i Ravnshøj Hjemme- og Sygepleje.

Er du social- og sundhedsassistent, og er du er motiveret til at løfte den opgave det er, at sikre rette indsats med rette kompetencer, ved vores borgere i eget hjem.

Vi har den seneste tid arbejdet målrettet med at forstærke det tværfaglige samarbejde – til glæde og gavn for vores borgere. Næste skridt mod at højne den udvikling er, at vores sygeplejersker vil komme til at indgå i plejen omkring borgere, der af forskellige årsager vil opnå højere kvalitet med deres faglighed i hjemmet.

Frederikshavn KommuneBangsbo Gaden søger engageret social- og sundhedsassistent til fast stilling

Frederikshavn Kommune

Bangsbo Gaden er en lille enhed bestående af 34 tryghedsboliger.

Ønsker du et job, hvor du kan engagerer dig i det sundhedsfaglige/socialpædagogiske arbejde med borgeren i centrum?

Så kan vi tilbyde

 • Et job med fysiske udfoldelser, på en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Stillingen er en aftenvagt på 30 timer med vagt hver 2. weekend
 • Tiltrædelse hurtigst 31-7-21 eller efter aftale
 • Et team af gode kollegaer der glæder sig til at arbejde sammen med dig
Frederikshavn KommuneNattevagt med sundhedsfaglig uddannelse til Lindevej Plejecenter - fast stilling

Frederikshavn Kommune, Skagen

Plejecentret er et lille og hyggeligt center med 21 beboer, hvoraf en plads er en hotelplads. Boligerne er fordelt på tre huse. Vi lægger stor vægt på at yde det bedste for vores beboer for at skabe en god hverdag for dem, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med blandt andet:

 • Positive, engagerede og dygtige kollegaer
 • Fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø
 • Velfungerende tværfagligt samarbejde

Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse hurtigst mulig eller efter aftale.

Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

MAN Energy Solutions
Propulsion Sales Manager, Retrofit & Upgrades

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

The Retrofit & Upgrade department is a key business department in the aftersales division PrimeServ. The retrofit concept consists of a broad range of solutions applying the latest developments within diesel technology to engines in service, in the process of bringing them up to current standards, meeting modern emission levels and lowering running costs.

MAN

The Propulsion Sales Manager in the Retrofit & Upgrade department will be responsible for driving and securing the sales of solutions from our retrofit propulsion portfolio. The sales manager will work in close collaboration with the sales teams in the PrimeServ International Group Companies located around the world, as well as ensuring global market awareness of our retrofit solutions. MAN Energy Solutions’ retrofit portfolio consists of a broad range of products, all with the purpose of optimizing propulsion engines in operation.

MAN Energy Solutions
Power People Danmark ApSMarketingkoordinator

Power People Danmark ApS søger for Nybolig Skagen og Nordicals Vendsyssel

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator. Du vil som vores nye medarbejder have ansvaret for virksomhedens marketingsopgaver bl.a. indenfor SoMe, hjemmesider samt andre kommunikationsplatforme. Du vil derudover skulle tage billeder af ejendomme vi får til salg både privat- og erhvervsejendomme.

Du skal være vild med digital marketing, og være skarp i at tekstforfatning. En interesse for ejendomme og indretning vil være en fordel, men ikke et krav.

Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

 • Planlægning og styring af vores sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn)
 • Tage billeder af ejendomme og redigere dem
 • Interviewe sælger, som har sat en ejendom til salg
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Frederikshavn - Ansvarlig for Outsourcing

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

- med fokus på forretningsudvikling, kundeservice og digitale processer

Med reference til den ledende partner i Frederikshavn bliver du kommercielt og ledelsesmæssigt ansvarlig for outsourcing, der varetager bogholderi, lønadministration, rapportering og økonomisk sparring for Beierholms kunder i Frederikshavn, Sæby og Skagen.

Dit ansvar indbefatter både salg, leverancer og drift. Med kommercielt sigte formår du at koble medarbejdere, kompetencer, processer og tekniske løsninger med det formål at etablere og drifte gode outsourcingløsninger for Beierholms kunder. Outsourcingafdelingen indgår i det team, der sammen med revisorer og rådgivere bidrager til udvikling, forenkling og overblik for vores kunder.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Søværnet
Bliv elektrofagtekniker i Søværnet

Søværnet, Frederikshavn eller Korsør

Du er med til at vedligeholde Forsvarsministeriets Koncern mest avancerede elektroniske udstyr

Hvis du finder det super spændende at rode med navigations-, kommunikations- og dataudstyr i en helt speciel kaliber - kan du søge om at blive elektronikfagteknikerelev i Forsvarsministeriets område.

Adgangskrav

 • Mindst 18 år ved uddannelsens start
 • Har Teknisk Skoles grundforløb 40 uger på Strøm, Styring og IT, Elektronik og svagstrømslinjen med gode karakterer i alle fag. Grundforløbet skal være gennemført indenfor de sidste 5 år.
Søværnet
Frederikshavn Kommune3 anerkendende og nærværende pædagoger til vuggestueafdelingen i Børnehuset Hånbæk, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger 3 pædagoger til Børnehuset Hånbæk pr. 9. august 2021 eller snarest derefter. Stillingerne er på 30 timer i vuggestueafdelingen.

Vi søger dig, der er:

 • en dygtig pædagog
 • robust som menneske og som kan håndtere komplekse udfordringer ift. børn og familier.
 • har et solidt pædagogisk, fagligt og teoretisk ståsted.
 • er engageret, positiv og aktiv deltagende i udviklingen af det pædagogiske arbejde og fællesskab.

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Du vil blive en del af et godt kollegialt fællesskab på 18 medarbejdere og en afdelingsleder.