256 job matcher din søgning 256 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ontops ApS Forpagter

ontops ApS søger for OK Plus A/S i Elling

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Butikken i Elling ligger rigtig godt placeret på vej mod Skagen, og i forbindelse med både tankanlæg og vaskehal. Butikken har spillehal, apoteksudlevering og er derudover også pakkeudleveringssted, hvilket gør butikken særdeles attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter.

Området besøges af mange turister i løbet af året, og særligt i sommermånederne, hvor der opleves stor travlhed pga. stationens fordelagtige beliggenhed ved en rundkørsel på den trafikerede vej mod Skagen. Der er, med den rigtige person ved roret, et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Frederikshavn Kommune Ny kollega til køb og salg af kommunale bygninger og arealer

Frederikshavn Kommune

Der er stor søgning på erhvervsarealer og byggegrunde i Frederikshavn Kommune. Vi har travlt med at håndtere de mange spørgsmål og sager fra interesserede borgere og erhvervsvirksomheder, og vi søger derfor en administrativ kollega hurtigst muligt. Brænder du for at sikre, at kommunens arealer udnyttes til gavn for kommunens borgere, erhvervsliv og turister, er dette måske lige dig.

Du vil blive en del af funktionen Køb og Salg, som varetager køb og salg af kommunale arealer. Det drejer sig bl.a. om opgaver i forbindelse med salg af parcelhusgrunde, erhvervsjord, projektejendomme og nedlagte institutionsbygninger m.v. En del af jobbet dækker udvikling og byggemodning af kommunale arealer – herunder også evt. strategisk opkøb af arealer.

Frederikshavn Kommune 10.klassecenter Frederikshavn søger skolepædagog

Frederikshavn Kommune

I perioden 8. august til 20. december, 2022, deltager to 10.klasser i et projekt, hvor vi har en ressourceperson/pædagog med i undervisningen i alle dansk- ( 7 lek./uge), matematik- (5 lek/uge) og engelsktimer (5 lek/uge). Til den opgave søger vi to pædagoger på halv tid.

Et krav til den rette person er, at du har lyst og energi til at indgå i et team, som er meget engageret i klassens/elevens udvikling.

I 10. klassecenter Frederikshavn ønsker vi, at alle elever udvikler sig optimalt med udgangspunkt i deres faglige og personlige niveau.

Vi har pædagogisk fokus på Den Lærende Samtale, hvor elever og lærer/pædagog udvikler et tæt samarbejde omkring den enkelte elev/ elevgruppes optimale læring.

Din opgave som resurseperson vil derfor blandt andet være at have et skarpt blik for den enkelte elevs muligheder og behov.

Frederikshavn Kommune Afløsere til Strandby Hjemme- og sygepleje

Frederikshavn Kommune

Sommerjob / Afløser job i Strandby Hjemme- og Sygepleje

Har du erfaring fra faget eller har en sundhedsfaglig uddannelse er det super, men det er ingen hindring, hvis ikke du har. Vi sørger for oplæring.

Vi er en landgruppe, der ud over Strandby også dækker Elling samt opland.

Vi tilbyder:

 • Et spændende lærerigt job, hvor vi har borgers behov i centrum
 • Indflydelse på egen mødeplan
 • Mulighed for dag aften- og nattevagter
 • Et varierende og udfordrende job, der tager afsæt i den rehabiliterende tankegang
Frederikshavn Kommune Natsygeplejerske til natsygeplejeteam i Team Nord

Frederikshavn Kommune, Strandby

Sygeplejerske til den udekørende natsygepleje, som dækker fra Skagen til Frederikshavn by.

Ønsker du at prøve jobbet som natsygeplejerske, hvor du arbejder 5 dage efterfulgt af 10 dages fri?

Og ønsker du at indgå i et lille velfungerende team, der arbejder med selvtilrettelæggende vagtdækning?

Så har vi et ledigt vikariat til besættelse pr. 1 juni eller efter aftale. Vikariatet er foreløbig på 4 måneder, men med mulighed for forlængelse enten i nattevagt eller dagvagt.

Som natsygeplejerske ved du aldrig, hvad natten bringer. Du skal derfor kunne trives i et varierende job, hvor du er god til at prioritere og bevare roen i både akutte og planlagte sygeplejeopgaver. Du trives med at træffe afgørende beslutninger, hvor du handler fagligt forsvarligt i pressede situationer.

Frederikshavn Kommune Afdelingsleder til Erhverv og Service - en vigtig brik i kommunens positive vækst og arealudvikling

Frederikshavn Kommune

Kan du lede et hold fagligt dygtige og engagerede medarbejdere? Er udvikling og smidig opgaveløsning en naturlig ledelsesopgave for dig? Falder det dig naturligt at skabe løsninger i samarbejde med borgere og virksomheder?

Du bliver leder for ”Erhverv og Service”, der er en nyoprettet stabsfunktion med tværgående fokus, som bygger på stærke medarbejderkompetencer bredt sammensat fra hele det tekniske område.

Som afdelingsleder skal du sætte fokus på erhverv, service og strategisk arealudvikling med et ønske om at gå aktivt i retning af digital udvikling og være det naturlige samlingspunkt for medarbejderne på denne fælles ambition. Opgaverne og fagligheden i stabsafdelingen spænder vidt, og det er netop intentionen at staben arbejder tværgående og helhedsorienteret ud fra de overordnede strategiske pejlemærker i kommunes strategi for bosætning, erhverv og udvikling.

Frederikshavn Kommune Psykolog til Center for Familie, PPR-funktioner – Barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Center for Familie, PPR søger psykolog til barselsvikariat 37 timer. Tiltrædelse 01.08.22.

Som psykolog indgår du i det tværfaglige samarbejde i et af de geografiske distrikter på almenområdet. Psykologerne har opgaver af konsultativ samt rådgivende og vejledende karakter til familier og til professionelle i institutioner og skoler omkring børn og unge med særlige behov.

Vi søger en psykolog, som:

 • kan sætte sin faglige viden i spil i forhold til samarbejdet omkring at understøtte børns trivsels- og udviklingsmuligheder
 • har fokus på inklusionsstøttende tiltag
 • har erfaring med at udrede og vejlede omkring børn.
Frederikshavn Kommune Østervrå Ældrecenter og Hjemmepleje søger timelønnede kolleger

Frederikshavn Kommune

Har du en sundhedsfaglig uddannelse, eller er du ufaglært og nysgerrig på, om det kunne være noget for dig, så kom og vær en del af Østervrå Ældrecenter og hjemmepleje.

På Østervrå Ældrecenter bor 31 beboere og 1 aflastnings stue, som alle har behov for hjælp eller støtte i det daglige. Vi har fokus på det gode hverdagsliv og at Østervrå Ældrecenter er et godt sted at bo.

I Østervrå hjemmepleje varetager vi hjemmepleje i Østervrå og omegn. Her er fokus på at understøtte borgerne i at være så selvstændige som muligt i deres hverdag, og hjælpe med de opgaver som borgerne ikke kan klare selv.

Du vil få en god oplæring og introduktion til arbejdsopgaverne, og opleve at vi hjælpes ad, og møder hinanden og borgerne med smil.

Frederikshavn Kommune Sommerferieafløser søges til Sæby Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Har du en sundhedsfaglig uddannelse, eller er du ufaglært og nysgerrig på, om det kunne være noget for dig, så kom og vær en del af vores team i Sæby Hjemmepleje.

I Sæby Hjemmepleje vil du blive en del af en fantastisk velfungerende gruppe af fagligt dygtige kollegaer som brænder for at gøre en forskel. Vi er til dagligt delt i 3 mindre teams så vi får den helt rigtige sparring med hinanden fra morgenstunden.

Du kan byde ind på de vagter, der passer dig. Det kan være på hverdage, i weekender, dag eller aften.

Vi gør os umage med at tilpasse dine vagter, så de matcher dine ønsker. Måske ønsker du at kombinere din skolegang med en garanteret indtægt, og måske kunne du tænke dig at kombinere det, at være timelønnet afløser med at være sommerferievikar.

Frederikshavn Kommune Planlægger med lyst til at sætte sit fingeraftryk på Danmarks nordligste kommune

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at være med til at bevare og udvikle interessante og værdifulde kulturmiljøer i både Skagen, Sæby og Frederikshavn, etablere nye bolig- og erhvervsområder, havneudvidelser og et hav af andre projekter af forskellig art, så er det måske dig, vi leder efter?

Som planlæggere har vi andel i både drifts- og udviklingsprojekter, der handler om fysisk planlægning. I Frederikshavn Kommune har du mulighed for at være ”selvstændig projektleder” med sparring med kvalificerede kolleger på de sager, du arbejder med. Helheden er i fokus, og du følger din sag fra start til slut.

Frederikshavn Kommune Vi søger afløsere/vikarer/studerende med mulighed for længerevarende job til Hjemmeplejen i Bangsbo

Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at arbejde i verdens (måske) bedste hjemme- og/eller sygeplejegruppe hvor fagligheden er i top og humøret er højt? Så er det os, du skal have fat i.

Vi søger afløsere til Hjemme- og Sygeplejen Område Syd. Der er mulighed for både dag- og aftenvagter.

Det er ikke et krav, at du er uddannet, blot du er nysgerrig, lærenem og stabil og har lyst til at arbejde med mennesker.

Vi kan tilbyde:

 • mulighed for faglig udvikling
 • en gruppe med en god stemning, hvor daglig trivsel vægtes meget højt
 • en arbejdsplads hvor daglig sparring er en naturlighed
 • en god oplæring fra dine gode kollegaer.
Frederikshavn Kommune Udviklingsorienteret medarbejder søges til Støttekontaktkorpset - er det dig?

Frederikshavn Kommune

Støttekontaktkorpset i Frederikshavn Kommune en ny medarbejder til at indgå i arbejdet med at imødegå behovet for støtte til børn og unge – såvel under som over 18 år.

Vi søger en medarbejder, som selvstændigt kan organisere sit arbejde med at støtte børn og unge inden for aldersgruppen 7-18 (23) år - ift. deres aktuelle livssituation, så de kan profitere mest muligt af din indsats. Det er vigtigt, at du har en god og udviklet relationskompetence og formår at være ”en tydelig voksen” - på en respektfuld måde.

Arbejdet består i høj grad i at bidrage til stabilitet og sammenhæng for barnet/den unge, og samtidig være den koordinerende person i forhold til andre aktører og samarbejdspartnere, eks. skole, fritidsklub, ungdomsklub, foreningsliv, familie m.fl.

Frederikshavn Kommune Medarbejder med kompetencer indenfor naturformidling til midlertidig projektstilling på Socialpsykiatrisk Center Skagen

Frederikshavn Kommune

Efter en periode med et fast samarbejde med organisationen Frisk I Naturen; hvor vi kunne konstatere gode resultater i forhold til borgernes psykiske velbefindende, ønsker vi at forsøge at indarbejde mere naturformidling i vores §104-tilbud.

Vi søger derfor en medarbejder, der er uddannet og har erfaring i naturformidling; som herudover besidder gode menneskelige egenskaber; og kan agere motiverende og inkluderende i forhold til voksne sindslidende.

Der er tale om en midlertidig stilling, der løber fra 1. juni 2022-30. november 2022. Dine opgaver vil udelukkende foregå i Støttecenterets §104-tilbud; hvor du altid vil være i tæt samarbejde med kollegaer med enten SSA eller pædagog-baggrund.

Frederikshavn Kommune Sygeplejerske til aftenvagt – arbejde hver 4. weekend

Frederikshavn Kommune

Drømmer du om mere work-lift-balance (weekendarbejde hver 4. weekend) og brænder du for helhedsplejen, den rehabiliterende tankegang, de akutte opgaver og vil du være en del af et velfungerende team – så er det netop dig vi mangler på Kastaniegården.

Kort fakta om stillingen:

 • Fast stilling.
 • Weekendarbejde hver 4. weekend (evt. skiftevis i dagvagt og aftenvagt).
 • Indgå i forskellige vagter, dog primært aften.

Kastaniegården er et pleje- og rehabiliteringssted med 33 korttids pladser, fordelt på 3 etager. Kastaniegården modtager patienter til nærmere afklaring af pleje og træning og/eller boligforhold i kortere eller længere perioder.

Frederikshavn Kommune DSA lærer søges til Skagen skoleafdeling

Frederikshavn Kommune

Skagen skoleafdeling søger en lærer til at arbejde med DSA, flersprogede elever og familier. Du skal have lyst til at bidrage til udvikling af området på skolen.

Vi søger en engageret og fleksibel lærer, der kan varetage DSA-undervisning i klasser og holddelinger. Som en del af stillingen skal du bistå med vejledning og sparring af ledere, lærere og pædagoger i forhold til DSA-forløb og flersprogede elever.

Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer, og du skal kunne arbejde struktureret og tage aktiv del i det faglige samarbejde. Du er uddannet lærer og har interesse for undervisning og sprog, samt et ønske om at bidrage positivt til elevernes faglige og sociale udvikling.

Frederikshavn Kommune Nattevagt til privat hjem i område Vest, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Område Vest søger en fast vågen nattevagt til en hjemmeboende borger.
Stillingen er gennemsnitligt på 30 timer pr. uge, og ønskes besat snarest muligt, dog senest 1. august 2022.

Der er tale om en multihandicappet borger, med brug for hjælp til alt hele døgnet.

Den ledige stilling er med faste vagter mandag og tirsdag nat, samt weekendvagt fredag, lørdag og søndag nat i lige uger.

Opgaverne omkring borgeren er overvågning, håndtering af inhalationer og medicin, bleskift samt almindelig pasning.

Oplæring vil foregå sammen med den faste nattevagt i teamet og vil blive tilrettelagt, så den understøtter dine kompetencer og giver dig tryghed i jobbet.

Frederikshavn Kommune Social- og sundhedshjælpere til faste stillinger på Plejecenter Ankermedet i Skagen.

Frederikshavn Kommune, Skagen

Ankermedet Plejecenter i Skagen søger nye kollegaer.

Stillingerne er på 30-37 timer ugentlig efter eget ønske. Ansættelsen er blandede i vagter, dag-, aften- og nattevagter.

Du bliver en del af en personalegruppe med høj trivsel, som du kan mærke gennem en åben dialog, der altid tager udgangspunkt i samarbejde, tillid og respekt.

Dine kolleger kommer med flere forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket bidrager til en god dynamik og et godt samarbejde kollegerne imellem.

Det faglige niveau er højt, og vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling på alle uddannelsesmæssige baggrunde, det kan både være ved intern undervisning, og via eksterne samarbejdspartnere som praktiserende læge.

Frederikshavn Kommune Sæby Hjemmepleje søger en frisk og engageret SSA-kollega

Frederikshavn Kommune

Er du klar på en dag med spændende opgaver som SSA, hvor vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang, med henblik på at bevare eller forbedre borgerens fysiske, psykiske eller sociale funktioner? – Så er det lige netop dig som skal søge.

I Sæby hjemmepleje vil du blive en del af en fantastisk velfungerende gruppe af faglige dygtige kollegaer som brænder for at gøre en forskel. Vi er til dagligt delt i 3 mindre teams så vi får den helt rigtige sparring med hinanden fra morgenstunden – derudover mødes man som SSA hos Sæby hjemmepleje, 2 x ugentligt fra morgen af til faglig sparring med de øvrige SSA'er.

Frederikshavn Kommune Økonomiafdelingen søger en talglad medarbejder

Frederikshavn Kommune

Som økonomimedarbejder i Udvalgsservice vil du blive Økonomiafdelingens repræsentant på området Center for Dagtilbud. Har du kendskab til de økonomiske forhold, som gør sig gældende på børneområdet i alderen 0-6 år er det en fordel men ikke et krav. Vi tilbyder dig en stilling med en høj grad af selvstændighed, og med rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

Har du lyst til at bidrage med din økonomiske viden til at både drifte og udvikle økonomistyringen på området i et tæt samarbejde med Center for Dagtilbud og nærmeste leder, så er du måske vores nye kollega.

De primære arbejdsopgaver tilknyttet denne stilling:

 • Økonomistyring
 • Budget- og regnskabsopfølgning
 • Kvalitetssikring af centrenes aktivitetsdata
Frederikshavn Kommune Er tiden inde til nye udfordringer? Hjemmesygeplejen Område Øst, Frederikshavn søger ny kollega til fast stilling i en velfungerende sygeplejegruppe.

Frederikshavn Kommune

Stillingen er på 32 timer ugentlig, eller efter aftale – fortrinsvis i dagvagt med weekendvagt hver 4. weekend.

Er du uddannet sygeplejerske, udviklingsorienteret og fagligt funderet er du måske vores nye kollega?

Er du god til at samarbejde på tværs og lære fra dig? – værner du om din faglighed, og kan du lide en travl og uforudsigelig hverdag er det måske dig, vi søger.

Vi ønsker en kollega som er opmærksom og interesseret i de mennesker vi understøtter og hjælper – og som altid tager udgangspunkt i kerneopgaven, vores borgere.

Vi tilbyder

 • Et varieret og spændende job, hvor alle bidrager aktivt i opgaveløsningen
 • Gode og engagerede kollegaer
 • En grundig introduktion
 • Faglig sparring og supervision
 • Stor fokus på arbejdsmiljøområdet