319 job matcher din søgning 319 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kereby ApS
Stud.jur./merc.jur. søges inden for fast ejendom og ejendomsinvestering

Kereby ApS, Frederiksberg

Med reference til vores General Counsel vil du indgå i en centralt placeret afdeling i Kereby, hvor opgavestrømmen og ansvar, herunder samarbejdet med de øvrige afdelinger, kræver, at du har en grundig tilgang til dine arbejdsopgaver.

Du vil komme til at arbejde med en lang række af spændende juridiske opgaver inden for fast ejendom og ejendomsinvestering, hvor håndtering af store mængder af data og sagsstyring er i højsædet.

Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen, med mulighed for flere timer, hvilken vi tilrettelægger i fællesskab, så det passer med dit studie. Vi tager naturligvis også hensyn til dine eksamensperioder.

Kereby ApS
DM
DM fagforening søger opvasker til kantinen

DM, Frederiksberg

Vil du være en del af vores køkkenteam, der hører under kantinen i DM, og har du mod på at tage det praktiske ansvar for opvasken og i øvrigt gå til hånde, hvor det kniber? Så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil som udgangspunkt være mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.30 og fredag kl. 9.00 – 16.00, men der kan forekomme aften- og weekendvagter. Som opvasker vil du komme til at arbejde sammen med DM’s andre medarbejdere i kantinen. Dine opgaver vil være:

 • Opvask efter køkkenproduktion og service efter frokost og møder i huset
 • Andre praktiske opgaver efter nærmere aftale, som fx at sætte varer på plads, oprydning og lignende
DM
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Børnehuset Pelikanen
Pædagoger

Børnehuset Pelikanen, Frederiksberg

Vi har ikke prøvet det før, så det klarer vi nok – gerne med din hjælp

I Børnehuset Pelikanen har vi 6 børn, der er indskrevet på en Særlig Formålsplads. Det er børn med vidtgående behov for støtte og hjælp i hverdagen, og flere af børnene har diagnoser som infantil autisme og ADHD. Børnene er tilknyttet en almen børnegruppe, og kan have mellem 10 og 15 faste støttetimer.

Vi søger 2 specialpædagoger, hvis opgave bliver at være primærpædagoger for de 6 børn. Det vil sige man får hovedansvar for at udarbejde handleplaner, lave revisitationer, holde forældrekontakten og have et tæt samarbejde med vores PPR team. Børnene vil stadig være tilknyttet en almen børnegruppe, men du får ansvaret for arbejdet med det enkelte barns udvikling og trivsel.

Børnehuset Pelikanen
Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

DEAS
Property Manager til International Investors

DEAS, Frederiksberg

Har du begge ben på jorden med en positiv tilgang til andre mennesker og søger du nogle af verdens bedste kollegaer? Så stop med at lede, vi har jobbet til dig!

Fra det øjeblik du bliver en del af International Investors, får du vanvittigt dygtige og ambitiøse kollegaer. Ikke nok med at de er nogle af branchens bedste, så er det altid sjovt at gå på arbejde sammen med dem og de vil hjælpe dig med at accelerere din karriere.

DEAS
DEAS
Senior Controller

DEAS, Frederiksberg

I jobbet som Senior Controller kommer du til at arbejde med finansiel rapportering for vores udenlandske investorer. Du vil blive en del af vores afdeling International Investors som består af engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der arbejder med spændende og alsidige opgaver for vores investorer indenfor Property Management. Kombinationen af nysgerrighed, samarbejde og sparring sikrer os succes i det vi laver, og nu vil vi gerne have dig, din viden og dine kompetencer med om bord.

Du får en alsidig hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af økonomiske- og regnskabsmæssige problemstillinger.

DEAS
Manuvision ApS
Digital marketing-specialist til Manuvisions markedsføringsteam – deltidsstilling

Manuvision ApS, Frederiksberg

Som digital marketing-medarbejder bliver du ansvarlig for at styrke Manuvisions brand og tiltrække elever til vores uddannelse i samarbejde med vores kommunikationsmedarbejder og uddannelseskoordinatorer.

Vi tilbyder:

 • en levende og kreativ arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for fleksibilitet og plads til en selvstændig livsstil
 • et arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere og et godt fællesskab
Scandic Hotel A/S
Housekeeping Supervisor, part-time, Scandic Falkoner

Scandic Hotel A/S, Frederiksberg

If you are ambitious, goal-driven and not afraid to open new doors, we believe you could be our new part-time Housekeeping Supervisor at Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you take responsibility on your watch, have a firm grasp of the bigger picture and are good at telling it straight, leading and sharing knowledge. And we know that, with your professional pride, you always lead from the front and inspire your colleagues and everyone else who works with you. You make things happen, are likable and spread a wave of positive energy along the corridors. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Quality assurance of the cleaning tasks
 • Cleaning rooms and public areas
 • Guest contact and guest service
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Night Cleaner, part-time, Scandic Falkoner

Scandic Hotel A/S, Frederiksberg

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new part-time Night Cleaner at Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner. We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Cleaning rooms and public areas
 • Guest contact and guest service
 • Ensuring that Housekeeping’s stock levels and store rooms are in order
Scandic Hotel A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Studentermedhjælpere til økonomistyring og ledelsesbetjening

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med kompleks it-relateret økonomi og understøttelse af beslutningsfora i en af Danmarks største it-organisationer med gode muligheder for at forsætte din karriere efter endt studie? Så har vi to spændende stillinger som studentermedhjælpere i Økonomi- og Ledelsessekretariat for Virksomhed, Opkrævning og Økonomi.

Som studentermedhjælper får du arbejdsopgaver, som centrerer sig om behovet for løbende at sikre den nødvendige styring af fagområdets økonomi. Du kommer til at bidrage til ledelsesinformation i kontorets økonomiteam samt koordinering og understøttelse af rapporteringer og beslutningsoplæg. Stillingen er på gennemsnitlig 15 timer om ugen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Generalist med en skarp pen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med koordinering og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne?

Vi søger dig, som har et par års erfaring i en styrelse, skriver skarpe notater og evner at koordinere mange større opgaver. Har du arbejdet i sikkerhedsområdet eller et andet teknisk komplekst område vil det være en fordel.

Vi har brug for en kollega, der kan hjælpe med at skrive notater, koordinere opgaver, og udarbejde præsentationer og rapporter.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante opgaver, der løfter vigtige samfundsmæssige kritiske opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Altiden
Ansvarshavende nattevagt til Akaciegården

Altiden, Frederiksberg

Brænder du for at arbejde om natten og nyder du at have den frihed, det giver at arbejde 7-7? Trives du med at have det overordnede ansvar og to gode kolleger? Så har vi jobbet til dig.

Du skal være uddannet social-og sundhedsassistent og brænde for at sætte din faglighed i spil. Det er dig, der har det overordnede ansvar for, at kvaliteten af plejen er i top og beboerne trives. Du skal have gå på mod og kunne både håndtere de akutte og komplekse opgaver og finde ro til at sidde stille og holde i hånden.

Altiden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Analytisk og struktureret it-generalist til digital gældsinddrivelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du metodisk og analytisk stærk? Og motiveres du af ansvar og udfordrende analytiske og koordinerende opgaver?

Arbejdet som it-generalist er varieret, og du vil få mulighed for at udfolde dine analytiske og koordinerende færdigheder samt udvikle disse gennem kompetent sparring og feedback. Du vil desuden få en koordinerende rolle, hvor du sammen med din kontorchef, kontorets souschef, dine kollegaer i og uden for kontoret, eksterne samarbejdspartnere, konsulenter og leverandører vil have ansvaret for at finde gode løsninger på en lang række udfordringer.

Der er fleksibilitet i hverdagen til at få arbejde og familie til at hænge sammen, og du har mulighed for at gøre en positiv forskel for samfundet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Projektleder med systemejerkompetence til Motorsystemet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at sikre og udbygge optimal it-understøttelse og automatisering af centrale forretningsprocesser sammen med kompetente og engagerede kollegaer? Så er du måske den Projektleder med systemejerkompetence, vi søger til Motorsystemet i Skatteministeriets koncern.

Du skal sammen med de øvrige medarbejdere i teamet sikre, at drift, vedligeholdelse og videreudvikling af løsningen udføres med høj kvalitet. Der vil være en del mindre og mellemstore projekter vedr. datarettelser og udvikling, hvor du vil fungere som projektleder. Du skal ligeledes være med til at facilitere og sikre, at der via konfiguration og automatisering vedvarende optimeres på systemerne understøttelse af forretningsprocesserne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Talstærk generalist med fokus på politisk it-udviklingsøkonomi til styrelsens centrale økonomikontor

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du udfordres på et område præget af stor kompleksitet og politisk bevågenhed, og vil du arbejde med it-udviklingsøkonomi i staten?

Du får ansvaret for at forberede politiske beslutninger om at igangsætte nye store it-projekter samt bidrage til at koordinere den samlede udviklingsøkonomi for projekter i styrelsen.

Du bliver en del af et center med 20 engagerede og fagligt stærke kollegaer og 2 chefer, hvor vi også vægter det sociale højt. Vi prioriterer et stærkt fagligt miljø, hvor vi i fællesskab løfter niveauet for vores arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Kommune To dygtige økonomimedarbejdere med faglig styrke og passion for tal

Frederiksberg Kommune

Vil du være med til at varetage Frederiksberg Kommunens centrale bogholderifunktion? Og har du lyst til at deltage i at være en del af en dynamisk og moderne økonomiafdeling?

Du vil indgå i en enhed med flere erfarne kollegaer, som vil hjælpe dig i gang med opgaverne, og du vil også få mulighed for at sætte dit eget præg på løsningen af opgaverne.

Dine opgaver vil være:

 • Betaling af eksterne og interne fakturaer
 • Eksterne og interne opkrævninger
 • Kontakt til kommunens institutioner og afdelinger
DAB
Afdelingssekretær

DAB, Frederiksberg

Vi søger en dygtig afdelingssekretær til Administrationsafdeling 1, hvor vi varetager administrationen af vores almene kunder. I afdelingen er vi 20 engagerede medarbejdere med forskellig administrativ baggrund. Vi har åbenhed og humor som fællestræk, og lægger vægt på at yde en professionel service for vores kunder i et arbejdsområde med mange forskelligartede opgaver.

Som afdelingssekretær bliver du tilknyttet en række af de almene boligselskaber, vi administrerer. Du skal udarbejde oplæg til dagsordner, forberede møder, læse korrektur, håndtere den daglige post, journalisere i ESDH og varetage telefonbetjening. Derudover får du opgaver med diverse korrespondance, lettere sagsbehandling samt mindre bogføringsopgaver.

DAB
Lægernes Pension & Bank
Hvidvaskspecialist til ODD-team

Lægernes Pension & Bank, Frederiksberg

Har du bankerfaring, og trives du med at arbejde med kundedata, er det måske dig, vi har brug for til vores nye ODD-team.

I det nye ODD-team, der hører under Hvidvaskafdelingen, er du med til at udvikle området og sikre, at vi har det nødvendige kendskab til vores kunder lige fra legitimation til viden om, hvad kunderne forventer at bruge banken til (KYC).

Lægernes Pension & Bank
Frederiksberg Kommune Jobcenter Frederiksberg søger en kontoradministrativ medarbejder

Frederiksberg Kommune

Mit navn er Christina Kornum Pedersen. Jeg er 49 år gammel og uddannet socialrådgiver og ansat som jobkonsulent i Frederiksberg Jobcenter. Jeg arbejder bl.a. med revalideringssager og afklaring af borgernes arbejdsevne. Jeg har brug for en personlig assistent, fordi jeg mangler den venstre arm.

Du skal primært:

 • Afskrive diktater indtalt på diktafon (ligger på Pc’en).
 • Skrive tekster efter forlæg i forbindelse med anmodning om lægelige oplysninger og følge op på disse.
 • Skrive hhv. resumeer og rehabiliteringsskemaer på baggrund af en sags samlede akter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV