415 job matcher din søgning 415 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg Kommune Mariendal søger pædagog til børnehaven/naturbørnehaven 37 timer

Frederiksberg Kommune

Vores gamle villa på Frederiksberg har gode faciliteter til leg og kreativitet. Og når vi to uger om måneden er i vores naturbørnehave i Birkerød, er der al den plads, natur og frihed, man kan ønske sig.

I Mariendal er hvert år fuld af projekter med kunst, teater, kreativ skoleforberedelse og fejring af årstider. Og hver stilling er fuld af ansvar, frihed og udvikling. Der er en rød tråd gennem alt det, vi gør i Mariendal. Det gavner børnene, der bliver stimulerede, udvikler sig personligt, lærer på en god måde og får en masse rare oplevelser. Og det gavner os voksne, der udvikler os fagligt, altid har udfordringer i vores job, kender vores mål og har frihed til at præge vores egen og børnenes hverdag.

Den røde tråd hedder Reggio Emilia, som vi blandt andet bliver inspireret af ved studietur til Italien og ved løbende dialog om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør det.

SOS International A/S
Product Owner til Connect team

SOS International A/S, Frederiksberg eller Aarhus

Vi har oprettet en ny stilling som Product Owner for vores Connect team, som har den primære opgave at udvikle og drive vores telefoniplatform på tværs af SOS International. I SOS har vi et af Europas mest avancerede telefoni set-up, som er fundamentet for at kunne drive vores alarmcentraler i hele Norden. Her ringer Nordiske borgere ind 24/7/365 for at få hjælp i nød, og mødet i telefonen med vores dygtige agenter på alarmcentralerne er kernen i vores forretning.

Vi søger en stærk og erfaren Product Owner, hvis ansvar vil indebære, men ikke være afgrænset til:

 • Formulere den fremtidige strategi for telefonien og Connect området i SOS International i samarbejde med forretningen og dine nøglestakeholdere.
 • Sætte en klar retning for teamet og prioritere hvilken værdi vi skal levere til forretningen samt samarbejde med stakeholdere og teamet om at finde de bedste løsninger.
SOS International A/S
Estate
Salgstrainee til Estate Frederiksberg & Vesterbro

Estate

Hvis du drømmer om at blive ejendomsmægler og har talent for salg og kundepleje, er det her måske jobbet for dig.

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner. Vi går op i at give kunderne en tryg bolighandel fra start til slut. Og vi vægter de personlige relationer i lokalområdet højt. Det er derfor, vores slogan er Min ejendomsmægler.

Dine kvalifikationer

 • Du er god til at have mange bolde i luften
 • Du er serviceminded, udadvendt og imødekommende
 • Du er selvstændig og pligtopfyldende
Estate
EY
Sustainability Manager

EY, Frederiksberg

Our team of strong sustainability specialists is growing – Are you our new sustainability Manager?

Are you working in a sustainability department in a large corporation or as a sustainability consultant and would like to try something new? Do you want to make an impact and be part of a large team of sustainability experts, who assist some of the largest companies in Denmark with their sustainability agenda?

EY’s sustainability team in Copenhagen is currently looking for an enthusiastic sustainability manager to join our growing team that helps clients transform towards more sustainable businesses that create long-term value for their stakeholders.

EY
DEAS
Facility Manager med interesse for strategisk og bæredygtig ejendomsdrift

DEAS, Frederiksberg

Vil du arbejde i en af Danmarks største og mest indflydelsesrige Facility Management og Service-organisationer?

Vi er en flok dedikerede Facility Managers og driftsledere, som hjælper vores kunder med strategisk driftsrådgivning og samtidig har et skarpt øje på driften og vedligeholdelsen af deres ejendomme. Noget af det vi er rigtig gode til er at optimere og udvikle ejendommenes drift, herunder planlægge og styre de tilhørende budgetter.

Vores rolle er meget tvær-organisatorisk, og en stor del af de daglige opgaver løses derfor i samarbejde med vores andre afdelinger eks. Byggeteknisk Rådgivning, Jura samt Økonomi.

DEAS
Nordisk Film Biografchef til Nordisk Film Biografer Falkoner

Nordisk Film, Frederiksberg

Vi søger en profil, som brænder for at gøre en forskel i lokalmiljøet på Frederiksberg, for film, for events og naturligvis for den ekstraordinære gæsteoplevelse.

Som biografchef for Falkoner er du ansvarlig for at udvikle og drive biografen til at være den foretrukne lokale oplevelsesdestination hvor film, café/bar og god stemning går hånd i hånd. Falkoner skal være centrum for byens familier, de unge, de voksne og alle der elsker at gå ud og som forventer en ekstraordinær oplevelse omkring filmen. Falkoner skal være det kulturelle- og sociale omdrejningspunkt i lokalmiljøet.

Vores fantastiske team er en kombination af både fastansatte og timelønnede medarbejdere over og under 18 år, som udgør et unikt sammenhold kollegaerne imellem med store ambitioner for vores biograf.

DEAS
Do you want to transform customer feedback into business critical insights?

DEAS, Frederiksberg

Are you passionate about working with customer experience and transforming customer feedback into business critical insights? And are you driven by data, research and service? Then you might be our new Customer Experience Analyst.

DEAS wants to improve the way we are living, and that’s why we need you. Our Service-center is facing a big transformation going from traditional customer service to providing the best costumer success experience.

The role is not created for you – you have to create it, and that’s why we are looking for someone who has the courage to bring their innovative mindset and talent, and transform different insights from our tenants and make them happen. And besides that, you has to be passionate about juggle big data.

DEAS
Diakonissestiftelsen
Røntgenklinikken på Diakonissestiftelsen søger uddannet lægesekretær

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Røntgenklinikken på Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej, Frederiksberg, søger uddannet lægesekretær på fuldtid eller efter nærmere aftale. Timerne ligger primært imellem kl. 8-16 på hverdage.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Skrivning af epikriser og fakturering
 • Telefonkontakt med patienter mhp. booking m.v.
 • Klargøring af henvisninger og røntgenbeskrivelser m.v.
EY
Analyst til infrastruktur - Strategy and Transactions

EY, Frederiksberg

Vi er på udkig efter en kandidat til vores kontor i København, hvor du som Analyst vil blive en vigtig del af vores Economics-team, der er en integreret del af Strategy and Transactions i EY.

Du vil komme til at indgå i et dynamisk team og arbejde med de største og vigtigste infrastrukturprojekter for både private og offentlige aktører. Som rådgiver for centrale beslutningstagere i bl.a. store virksomheder og ministerier vil du opleve en stejl udviklingskurve i et spændende og dynamisk miljø.

EY
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Matas A/S Souschef til Matas Frederiksberg Centret

Matas A/S

Er du motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gå-på-mod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Frederiksberg Centret.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungerer som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

For at lykkes som souschef i Matas er det vigtig at du arbejder struktureret, og har en positiv indstilling. Du skal derudover udvise gennemslagskraft og trives med et stort ansvar.

Frederiksberg Kommune Økonomimedarbejder til Ejendomsservice- og Driftsenheden

Frederiksberg Kommune

Vil du være med til fortsat at professionalisere vores bygningsdriftsorganisation? Er du skarp til regnskab og økonomistyring, og vil du have det fulde ansvar for regnskab for en intern håndværksvirksomhed, så læs endelig videre!

Vi søger en økonomimedarbejder, der først og fremmest skal håndtere salgsfakturaer, fakturabetaling og generel økonomistyring for vores interne håndværksvirksomhed, kaldet Bygningsservice.

Du vil blive en del af et mindre servicecenter, hvor nøgleordene er ”kommunikation, overblik og god service”, og udover dit arbejde med økonomi, vil en mindre del af dine opgaver bestå i håndtering af vores helpdesk og akuttelefon i samarbejde med to kollegaer.

Du får et bredt samarbejde med de øvrige kollegaer i Driftsteamet og Bygningsservice, ligesom du også vil have en del kontakt til områdets fælles stabsfunktion og kommunens økonomiafdeling.

Frederiksberg Kommune Genopslag: Skolen på Duevej søger en leder til skolens fritids-, junior- og ungdomsklub Jokeren

Frederiksberg Kommune

Som klubleder for Klub Jokeren har du det daglige pædagogiske ansvar samt ansvar for driften og udviklingen af klubben. Du bliver en del af en spændende og alsidig hverdag sammen med 12 engagerede og pligtopfyldende medarbejdere, der hver dag gør sig umage for at skabe et spændende og alsidigt klubtilbud for brugerne.

Vi søger en klubleder, der formår at;

 • Sætte en ny og spændende retning for klub Jokeren, til gavn for klubbens medlemmer og i tæt samarbejde med klubbens ansatte
 • Styrke klubbens såvel som skolens pædagogiske grundlag og herunder styrke den pædagogfaglige dimension på Jokeren
 • Styrke samarbejdsfladerne mellem klub og skole, således at klubbens medarbejdere bliver et endnu stærkere aktiv i skolens hverdag
Falkon A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I. Teknisk Designer

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I., Frederiksberg

Vil du sætte dit præg på de københavnske bygninger, når du tegner og registrerer på både store og små renoveringsprojekter?

For at gøre vores rådgivende ingeniørfirma komplet, har vi brug for dig til at tage hånd om de opgaver, vi hjælper kunderne med – uanset om du har baggrund som teknisk designer eller teknisk assistent. Med højt fokus på kvalitet i 30 år kommer du ind i en virksomhed, der tager hånd om kundernes ønsker fra start til slut i bygningsfornyelsesprocessen. Vi tager os af renovering, både når det gælder indvendige installationer, klimaskærme eller noget helt tredje.

Du får samtidig fire nye kolleger og bliver en del af et lille sammentømret fællesskab, der nyder godt af stærkt samarbejde, hvor man hjælper hinanden, når det brænder på. Vi prioriterer at mødes til frokost, hvor vi udveksler erfaringer og taler om løst og fast.

Frederiksberg Kommune Koordinator med lyst til faglig udvikling – børnehandicapområdet

Frederiksberg Kommune

Vil du være med til at skabe et stærkt arbejdsfællesskab og sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen for børn og unge med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser?

I Specialrådgivningen er vores fokus, i tæt samarbejde med familien og andre relevante aktører, at sikre gode og helhedsorienterede indsatser, herunder handicapkompenserende ydelser, forebyggende indsatser eller særlig støtte til udsatte børn og unge.

Du skal brænde for at yde faglig sparring og se lovmedholdelighed og fokus på en sammenhæng mellem pris og kvalitet, som afgørende i godt socialfagligt arbejde. Det er væsentligt, at du har lyst til at være med til at skabe positiv udvikling og sætte retning i den fælles praksis, sikre høj faglighed og et stærkt arbejdsfællesskab.

Du er god til at tænke nyt, arbejde inddragende samt have en konstruktiv og løsningsfokuseret tilgang til familierne og det tværprofessionelle samarbejde.

Hovedstadens Svømmeklub Specialkonsulent

Hovedstadens Svømmeklub, Frederiksberg

Vi har siden vores etablering i 2012 udviklet os kraftigt. I de kommende år er der i hovedstadsområdet op til tre nye svømmehaller på vej. Den udvikling forbereder vi os på, så vi er klar, når den første nye svømmehal i efteråret 2023 forventes åbnet i Ørestad.

Til en central rolle i den udvikling søger vi en ny kollega. Du skal både hjælpe os med at få hverdagen til at blive smartere og nemmere og med at få HSK klar til fremtiden.

Vi kalder vores nye kollega specialkonsulent, du behøver dog ikke være særlig speciel, men du skal kunne lide at arbejde med følgende specialopgaver:

 • Håndtering af vagtplan og vagttelefon for timelønnede i dagtimer.
 • Digital udvikling og kommunikation.
 • Support til konkurrenceafdeling.
Den Selvejende Institution Søndervang
Personale til nattevagt

Den Selvejende Institution Søndervang, Frederiksberg

Vi søger en social- og sundhedsassistent/social- og sundhedshjælper, der kan arbejde selvstændigt og med overblik. Er du fagligt kompetent så søg.

Til team 1 i plejeboligerne søges en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til nattevagt 28 timer i gennemsnit pr. uge, vagterne fordeles med 7 nætters arbejde og 7 fri eller med 5/2, hvor der arbejdes hver anden weekend. Der er tale om en fast stilling.

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller hjælper – og har stor lyst til at pleje ældre
 • Du ser ældreplejen som en del af din fremtid – og du ønsker at dygtiggøre dig
 • Du trives i nattevagt – og kan arbejde selvstændigt
Privatrådgivere

Moment søger for Sydbank i København og Frederiksberg

Kan du lide at kommunikere nysgerrigt, åbent og ærligt med dine kunder – eller er det ét af dine ønsker for dit næste job som rådgiver – så kan du se frem til at blive en del af ét af Sydbanks kontorer, enten med direkte udsigt over Kongens Nytorv eller på fabelagtige Frederiksberg.

Som Privatrådgiver bliver dine ansvarsområder:

 • At drive, vedligeholde og vækste din egen eksisterende portefølje af privatkunder
 • At sikre dybden i dine kunders engagement og være med til at bygge lange og ærlige relationer
 • At sikre at Sydbank vækster og her ikke være bleg for at bringe dine netværk i spil
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Finanstrainee i København og Nordsjælland

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Drømmer du om en uddannelse som rådgiver i et pengeinstitut, der tager sit samfundsansvar alvorligt og hvor din stemme bliver hørt? Vi søger yderligere 2 finanstrainees til Københavnsområdet og Nordsjælland med start i september 2022.

I løbet af uddannelsen veksles der mellem teori og praksis. Du bliver klædt på til at rådgive kunderne og får løbende mere ansvar i takt med din udvikling. Under hele uddannelsesforløbet vil din mentor og dine øvrige kollegaer i fællesskab støtte op om din udvikling, både fagligt og personligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S