209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 209 resultater.
qUINT
Elev

qUINT, Odense, Kolding, Randers, Hjørring, Rødovre, Lyngby, København, Frederiksberg eller Næstved

GÅR DU EFTER EN FREMTID I MODEBRANCHEN?

HVORFOR SØGER DU?

qUINT
 • Du elsker kontakt med mennesker
 • Du vil gerne have en uddannelse med fremtidsmuligheder
 • Du har let til smil

DERFOR qUINT

 • qUINT er en stor landsdækkende kæde
 • qUINT har landets førende mærker
 • Du bliver en del af qUINT-fællesskabet
qUINT
KAUFMANN
ELEV

KAUFMANN

Start din karriere i modebranchen

KAUFMANN

Vi kan tilbyde:

 • En spændende uddannelse som 2-årig herretøjselev i en af vores butikker.
 • Et elevjob med masser af udfordring.
 • At blive udlært i kundebetjening, service og personligt salg, indkøb og varesupplering.

Om dig:

 • Du har lyst til en karriere indenfor mode.
 • Du er udadvendt og serviceminded.
 • Du har et højt aktivitetsniveau.
KAUFMANN
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Frederiksberg KommuneSagsbehandler søges til Ydelsescentret

Frederiksberg Kommune

Vi søger en kollega til udbetalingsteamet for sygedagpenge. Stillingen er på 37 timer med ansættelse hurtigst muligt eller 1. april 2021.

Hvad er dit arbejdsområde og hvem skal du arbejde sammen med?

 • Vi er et team, der som udgangspunkt arbejder med fast sagsstamme, men det er mængden af opgaverne, der styrer vores daglig drift.

Vi bevilger sygedagpenge og sikrer korrekte udbetalinger, giver råd og vejledning til borgere og arbejdsgivere, undersøger muligheden for indhentelse af regres i sygedagpengesager, afgøre §§ 56 og 58a ansøgninger samt behandler klagesager for området.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIt-projektleder med teknisk baggrund og gerne erfaring med/kendskab til statens it-projektmodel

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med koordinering og projektstyring i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Har du solid erfaring med it-projektledelse, og kan du facilitere samarbejde med leverandører og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen?

Vi er i gang med en lang række tekniske og forretningsmæssige projekter og har brug for en projektleder til at sikre den nødvendige styring og koordinering. Du indgår i kontoret Erhvervssystemer, som har ansvar for drift, vedligehold, support og videreudvikling af en række centrale fagsystemer, herunder det centrale stamregister over erhvervsdrivende, hvor der skal gennemføres et større ændringsprojekt.

I stillingen som projektleder er du ansvarlig for opgaver af både operationel, teknisk og taktisk karakter i forbindelse med kontorets varetagelse af såvel drift som videreudvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenData Scientists til Machine Learning og AI

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du udvikle løsninger, der bygger på data og integrerer Machine Learning og AI, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning?

I centeret Avanceret Analyse får du ansvaret for at udvikle og idriftsætte Machine Learning og AI-løsninger, som forbedrer forretningsgange i hele Skatteforvaltningen.

Der er stort fokus og opmærksomhed omkring Machine Learning og AI i hele Skatteforvaltningen, og derfor har vi brug for flere udviklere, som har en ambitiøs tilgang til modeludvikling, og kan og vil tage ansvaret for at udvikle og levere end-to-end-løsninger.

Som Data Scientist er dine opgaver at:

 • udvikle modeller i RStudio med R og Python
 • sætte modeller i produktion
 • udtænke løsninger sammen med forretningen, der skaber værdi
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Indrykket: 
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBackend-udvikler, som vil være med til at skabe brugervenlige og solide it-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Ønsker du at blive en del af en større it-udviklingsorganisation og deltage i udviklingen af digitale løsninger på samfundskritiske projekter og programmer i Skatteforvaltningen? Drømmer du om et arbejdsmiljø der er præget af høj faglighed og hvor der er fokus på personlig og faglig udvikling? Så kan Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og One Stop Moms-projektet være det rette match for dig.

Den første opgave, du skal være med til at løse, ligger på One Stop Moms-projektet, hvor vi arbejder intensivt på at udvikle et nyt system, der skal håndtere de nye EU-Momsregler.

Dine primære arbejdsopgaver på projektet er at:

 • udvikle, videreudvikle og unitteste services i Java, ofte i form af dataudveksling og validering af data sendt og til og fra en frontend
 • lave integrationer mellem One Stop Moms-systemet og andre systemer i Skatteforvaltningen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Indrykket: 
Codan Forsikring A/S UX/Service Designer

Codan Forsikring A/S, København

Vil du være med til at sætte retningen for den digitale rejse for Codans nye selvbetjeningsløsninger til forsikringskunder? Brænder du for at gøre den digitale kundeoplevelse spændende og inspirerende?

Det gør vi! – Derfor søger vi netop nu en stærk UX/Service-Designer til Codans Online team.

Ansvar- og arbejdsopgaver Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • UX på alle niveauer – fra indledende high-level prototyper, til den detaljeorienterede A/B-test på knapfarver, fonte og wording i en eksisterende løsning.
 • Udvikling af informationsarkitektur, skitser og prototyper, som sikrer en enkelt og brugervenlig kundeoplevelse på tværs af Codans digitale kanaler
Indrykket: 
Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
EY
Praktikant - Finansbachelor (august-december 2021), København

EY

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at opdage dit fulde potentiale.

Som praktikant hos EY får du en dedikeret praktikpartner og en praktikplan, som overordnet guideline til din praktikperiode. Vi er også åbne over for en gensidig sparring og inspiration til dit projekt, så du får mulighed for at arbejde med en opgave, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling fra branchen.

EY
Indrykket: 
EY
Juridisk studentermedhjælper, Nordic Financial Services & Risk Management

EY, Frederiksberg

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at opdage dit fulde potentiale.

I jobbet indgår research og indsamling af relevant juridisk materiale, skriftlige kommunikationsopgaver, etablering af oversigtsmateriale og analyseopgaver. En stor del af jobbet foregår ved brug af Excel/VBA og andre Microsoft-værktøjer. Det er derfor vigtigt, at du gerne ser dig selv udvikle kompetencer inden for disse værktøjer i stillingen.

EY
Indrykket: 
Frederiksberg KommuneAmbitiøs og velfungerende skole på Duevej søger skoleleder

Frederiksberg Kommune

Brænder du for børn, uddannelse og folkeskole, og har du mod på at gøre en fantastisk god skole endnu bedre? Ønsker du at stå i spidsen for en stor, veldrevet og ambitiøs skole med et godt ry og stor opbakning i lokalområdet? Vil du træde ind i et af landets mest fremsynede skolevæsener og præge arbejdet med ”Fremtidens Skole 2030”, hvor der bl.a. er afsat 357 mio. kr. til at udvikle skolerne på Frederiksberg?

Du kommer til at stå i spidsen for et kompetent og velfungerende ledelsesteam og en engageret og faglig dygtig medarbejdergruppe. Du bliver leder af en samarbejdsorienteret skole med en høj social kapital, høj trivsel og et godt samarbejdsklima. Du bliver en del af et skolevæsen, hvor der tænkes og udvikles på tværs, og hvor der samtidig er respekt for det lokale ledelsesrum.

DMKonsulent til Arbejdsliv og karriere

DM, Frederiksberg

DM udvikler sig og har brug for dig. Som konsulent i DM skal du bidrage til vores arbejde med netværk og mentorer, hvor medlemmer udveksler erfaringer og støtter hinanden.

Netværk og mentorprogram er en central del af DM’s arbejde for medlemmerne. Netop nu har vi mere end 60 netværk for medlemmer og tillidsrepræsentanter, og det er vores ønske at videreudvikle og tænke netværk sammen med det eksisterende mentorprogram. Samtidig er det vores mål at udvikle digitale løsninger, som kan understøtte begge indsatser. Derfor har vi brug for dig, der brænder for at sætte medlemmerne i spil til gavn for fællesskabet.

Dine opgaver vil være at:

 • udvikle og drive DM’s medlemsnetværk og mentorprogram i samarbejde med dine kolleger, så endnu flere medlemmer og interesserede deltagere får en god oplevelse
 • bidrage til at udvikle digitale løsninger for netværk og mentore
P+, Pensionskassen for Akademikere
Pensionsrådgiver

P+, Pensionskassen for Akademikere, Frederiksberg

Brænder du for pensionsrådgivning, og har du erfaring med digitale processer, så er vi på udkig efter dig.

P+, Pensionskassen for Akademikere søger en fagligt stærk pensionsrådgiver, der har et udpræget servicegen og brænder for den daglige kundekontakt. P+ er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement.

Vi tilbyder bl.a. en attraktiv pensionsordning, videreuddannelse, sundhedsforsikring, tandforsikring samt kantine-, frugt- og fysioterapi-/massageordning. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Pensionsrådgivning, sagsbehandling og administrativ opfølgning.
 • Telefonisk og skriftlig rådgivning af vores medlemmer.
 • I samarbejde med teamet at videreudvikle digitale processer og arbejdsgange i vores nye administrationssystem og medlemsportal.
P+, Pensionskassen for Akademikere
Idrætsbørnehuset
Uddannede pædagoger til ambitiøs idrætsinstitution

Idrætsbørnehuset, Frederiksberg

Idrætsbørnehuset leder efter pædagoger med høj faglighed, som trives i en hverdag fuld af bevægelse og aktivitet – sammen med verdens bedste børn og kollegaer.

Vi ved, at nogle af vores medarbejdere skal læse overbygning, uddanne sig yderligere eller færdiggøre uddannelse, hvorfor vi søger med start fra foråret og løbende frem til sommeren 2021 - med mulighed for placering i alle afdelinger.

Vi leder efter medarbejdere, som er ambitiøse, sultne, og nysgerrige på udviklingen af pædagogisk idræt, med et højt drive, der i arbejdet med børnene er tydelige, beslutsomme og empatiske. Medarbejdere, der kan veksle mellem høj faglighed og leg, der tør være i børnehøjde, sætte sig selv i spil.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDygtige generalister til Direktionssekretariatet i skatteforvaltningens centrale it-styrelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du mod på et selvstændigt og udfordrende job helt tæt på topledelsen? Og har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling af fremtidens it-systemer til inddrivelse af skatter og afgifter til gavn for velfærdssamfundet? Så er du måske vores nye kollega i Direktionssekretariatet.

Du kommer til at løse opgaver sammen med og på tværs af hele styrelsen og med kontaktflader til Skatteministeriets departement og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt i forhold til dine kompetencer og kan fx være at:

 • betjene styrelsens direktør, direktion og Skatteministeriets departement ifm. udarbejdelse af mødemateriale og koordinering af tværgående sager og høringer
 • kvalitetssikre materiale til direktøren og direktionen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Indrykket: 
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenAmbitiøs chefkonsulent til Direktionssekretariatet i Skatteforvaltningens centrale it-styrelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du mod på et selvstændigt og udfordrende job helt tæt på topledelsen? Og har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling af fremtidens it-systemer til inddrivelse af skatter og afgifter til gavn for velfærdssamfundet? Så er du måske vores nye kollega i Direktionssekretariatet.

Du kommer til at løse opgaver sammen med og på tværs af hele styrelsen og med kontaktflader til Skatteministeriets departement og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt i forhold til dine kompetencer og kan være at:

 • forberede, deltage i og følge op på styrelsesdirektørens møder
 • betjene Skatteministeriets departement
 • koordinere tværgående politiske og strategiske sager for direktionen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Indrykket: