262 jobannoncer matcher din søgning 262 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg Kommune

Pædagog til vuggestue – Harmoni i børnehøjde

Frederiksberg

Som ansat i Harmonien vil du kunne forvente en kontinuerlig faglig og personlig udvikling i et hus, hvor et godt arbejdsmiljø og latter vægtes højt.

Børnehuset Harmonien er en integreret og selvejende institution med fokus på musik, bevægelse og natur. Vores værdigrundlag og menneskesyn bygger på, at der er en positiv intention bag enhver adfærd. Derfor arbejder vi med anerkendende relationer, hvor både børn og voksne føler sig værdsat. Målsætningen er at skabe en dynamisk hverdag, hvor værdier som anerkendelse, omsorg, respekt, tillid og handling er omdrejningspunktet.

Frederiksberg Kommune

Pædagog til Frederiksbergs bedste udflytterbørnehave

Frederiksberg

Børnehuset Harmonien, der er en selvejende institution på Frederiksberg, har 52 vuggestuebørn og 52 børnehavebørn. De 40 største børn kører hver dag fra Mariendalsvej til Svaneparken i Birkerød.

Du har lyst og gerne erfaring med – i et fællesskab – at igangsætte pædagogiske aktiviteter af høj kvalitet både udendørs og indendørs, hvor du inddrager naturen og musikken.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til transformation og udvikling af IT Infrastruktur, Service og Cloud CoE

Frederiksberg

Vil du være med til at udvikle den samfundskritiske it-infrastruktur i skatteforvaltningen for at opretholde en stærk og fremtidssikret drift af Danmarks told- og skattesystemer? Og har du erfaring med ledelse fra en større it-organisation med stort teknologisk spænd, mange interessenter og kan skabe resultater ved at sikre følgeskab?

Som den ene af tre underdirektører i fagområdet Told & Infrastruktur får du en dagligdag i spændingsfeltet mellem strategi, forretning, it-udvikling, implementering og drift. Vi søger en ny underdirektør, som skal sikre den løbende strategiudvikling og implementering af vores driftsstrategi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps

Frederiksberg

Brænder du for intuitive interfaces og værdiskabende løsninger? Er du en app-nørd med indgående kendskab til iOS- og Android-platformen?

Vi leder efter en UI-designer, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen. Du vil spille en central rolle i at skabe sammenhæng mellem produktets koncept, brugervenlighed og visuelle udtryk – med et stort fokus på et native app look & feel.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdsmiljøinteresseret projektleder med flair for Facility Management og bygninger

Frederiksberg

Er du klar til at spille en afgørende rolle i vores indsatser, der skal bidrage til at styrke vores arbejdsmiljø og daglige trivsel?

Din primære opgave bliver styring af projekter og opgaver – store som små, der vedrører de fysiske rammer. I disse projekter og opgaver skal du bl.a. kunne:

 • lægge realistiske planer og sikre fremdrift
 • agere i et samarbejdsfelt mellem flere forskellige interne og eksterne interessenter og samtidig håndtere de forventninger og behov som vores organisation har
 • rådgive ledelsen og kunne tænke alternative løsninger, hvis den umiddelbare løsning ikke ligger lige for
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Diakonissestiftelsen

Underviser med sygeplejefaglig baggrund til social- og sundhedsuddannelserne på UddannelsesCenter Diakonissestiftelsen

Frederiksberg

Du kommer til at varetage undervisning på alle niveauer på social- og sundhedsuddannelserne. Herunder skal du også varetage diverse censuropgaver inden for fagene. Du skal derfor have brede sundhedsfaglige og pædagogiske kompetencer.

Vi tilbyder fagligt og socialt engagerede og passionerede kolleger, en uhøjtidelig omgangsform og en høj grad af indflydelse på eget arbejde samt et uddannelsessted, hvor man er tæt på eleverne, og hvor der er stor frihed til at udvikle uddannelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Processtærk strategikonsulent til Skatteministeriets it-organisation

Frederiksberg

Vil du arbejde med strategi tæt på topledelsen i en af Danmarks største it-organisationer? Brænder du for at udarbejde skarpe beslutningsoplæg?

Dine vigtigste opgaver bliver at:

 • arbejde med udviklingsopgaver ift. strategiprodukter, styringskoncepter, strategi og udrulning af koncepter
 • facilitere processer og sikre forankring i organisationen og følge fremdriften
 • udarbejde beslutningsoplæg og mødemateriale til topledelsen

Vi har en travl og alsidig hverdag, hvor du vil blive udfordret, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Kommune

Hjemmeplejen på Frederiksberg mangler dig med den høje faglighed og det gode humør, som vores nye SSA-aften-kollega på Finsensvej

Frederiksberg

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at styrke det sammenhængende borgerforløb, så borgerne i Frederiksberg Kommune oplever at få den helt rette og koordinerede hjælp og pleje af høj kvalitet.

Stillingen er på ca. 27 t/ugl fordelt som 7/7 med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger.

Du vil få nøje tilrettelagt introduktion og oplæring, da det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega får en god og tryg start, som passer til dig og den stilling du skal varetage.

Gem
OK-Fonden

Plejehjemmet Lotte søger medarbejdere til afløserjob i sommerferien.. eller før sommerferie

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsØnsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt – så er dette job lige dig! I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

Du får en god og solid introduktion til Lottes kultur, værdier og rutiner. Vi afsætter tid og ressourcer, så du bliver integreret i arbejdet, og vi kan lære dig at kende. Vi tror på, at du kommer med vigtig erfaring og viden, som vi kan lære af, og så kan du sikkert også lære noget af os.

OK-Fonden
Den Selvejende Institution Søndervang

Køkkenet på Søndervang søger en medarbejder med køkkenuddannelse og drive

Frederiksberg

Er du interesseret i at være med til at give vores beboere en god madoplevelse?

Søndervangs køkken er et lille og travlt køkken, der fokuserer på kvalitet og altid sætter beboerne i centrum.

Selv om der er fuld fart på køkkenet, glemmer vi ikke at have det sjovt sammen. Stemningen i teamet er uformel og dynamisk. Du bliver en del af et køkkenhold, hvor man støtter hinanden og træder til, når der er brug for det.

Den Selvejende Institution Søndervang
VGC ApS - CphVapers

Er du vores nye salgsassistent?

København S eller Frederiksberg

Har du et naturligt servicegen og elsker at se dine kunder gå tilfredse fra butikken?

Vi søger en deltidsmedarbejder med mulighed for opstart hurtigst muligt el. sommer ’24 til at stå i vores butikker hver anden weekend. Kendskab til e-cigaretter er en fordel, men ikke et krav.

Så mangler du et deltidsjob og har interesse for e-cigaretter, kan du blive vores næste assistent som en fast del af vores fantastiske team.

EY
Gem
EY

Analyst/Senior Analyst - Life Science (Copenhagen)

Frederiksberg

Vil du gerne arbejde med market access, real world evidence og sundhedsøkonomisk modellering og derigennem bidrage til at forbedre sundheden for mennesker i hele verden?

Vil du være en del af et team, der arbejder sammen om at levere velunderbyggede beslutningsgrundlag og ekspertviden til vores kunder?

Så er EY det helt rigtige sted for dig.

EY
Gem
CTR I/S

CTR søger projektleder til projektstyring

Frederiksberg

Vil du være en del af løsningen på den aktuelle klima- og energikrise? Har du mod på at arbejde som projektleder i en dedikeret projektenhed, som gennemfører grøn omstilling af fjernvarmeanlæg?

Så har vi en udfordrende hverdag til dig i rollen som bygherre for anlægsprojekter.

Du kan være en garvet projektleder - eller ikke så erfaren, og med lyst til at indgå i et tæt og gensidigt forpligtende udviklingsforløb.

CTR I/S
Frederiksberg Kommune

Tekniker til Frederiksberg Badene (genopslag)

Frederiksberg

Kan du både planlægge og udføre tekniske driftsopgaver? Er du nærværende og kan holde humøret højt, også når du har mange bolde i luften? Har du eventuelt en håndværksmæssig uddannelse? Og vil du være en del af holdet i to svømmehaller, hvor der altid er gang i den?

Vi tilbyder en arbejdsplads med dedikerede kolleger i en organisation, der summer af liv, og hvor sikker teknisk drift og et godt arbejdsmiljø er højt prioriteret.

Jobindex søger for DJ Miljø & Geoteknik P/S
Gem
Jobindex

Byggeteknisk rådgiver – beskyt mennesker og miljø mod forurening

Hillerød, Frederiksberg

Se video om DJ Miljø & Geoteknik P/S som arbejdsplads

Vil du lære, hvordan man kortlægger og udbedrer forurening, uanset om den er i indendørs luft, byggematerialer eller undergrunden? Og vil du have en god blanding af arbejde i felten og bag skrivebordet, når du samarbejder med mange forskellige ingeniører og bygherrer?

Hvis du kender alt til livet på byggepladsen, skal vi nok lære dig alt om miljørådgivning,

- din nye teamleder, Jonas Bergenholz
Jobindex
Better Energy

Accounts Payable Manager

Frederiksberg C

Your team is responsible for processing invoices, making payments to vendors, managing expense reimbursements, maintaining vendor master data, and ensuring compliance with financial policies and procedures related to accounts payable.

We offer an excellent opportunity for professional and personal development together with like-minded, friendly, and talented colleagues who prioritise delivering the best results while remembering to share a good laugh.

Better Energy
Frederiksberg Ølbar

Bartender afløsere/deltid

Grundet travlhed og udvidelse af åbningstider søger vi nye bartendere til Frederiksberg Ølbar.

Frederiksberg Ølbar åbnede i 2014 og er non-smoking. Vi har et bredt udvalg af fad- og flaskeøl fra hele verden.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Grundig oplæring og personlig udvikling
 • Medindflydelse på vagtplan
Frederiksberg Ølbar
Madklubben ApS

Financial Controller

Frederiksberg

Er du en dygtig allround regnskabsprofil, og har du potentialet til at tage ansvar?

Dine primære arbejdsopgaver kommer til at omfatte følgende:

 • Månedsafslutning og -rapportering for en portefølje blandt vores +45 restauranter
 • Balanceafstemninger
 • Sparring med driftsledelsen og den øvrige del af organisationen

Vi værdsætter god humor, højt humør og unikke talenter. Som en del af Madklubben-familien vil du have mulighed for at udøve dine kompetencer inden for økonomi, samt få muligheden for at dygtiggøre dig i en virksomhed, som er i konstant udvikling.

Coop365 Discount

Souschef, 365discount, Nordre Fasanvej (Frederiksberg)

Frederiksberg

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Du får, sammen med din butikschef, et stort ansvar i det daglige – og når butikschefen er ude af huset, er du 100% in charge. Sparring er en vigtig del af vores verden, og du kan forvente både at modtage og give værdifuld sparring.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er du en ørn til IT- og Sikkerhedsjura - og har du mod på at prøve kræfter med en af de største og mest komplekse IT-porteføljer i Danmark?

Frederiksberg

Brænder du for at løse de juridiske aspekter ved cybersikkerhed, herunder persondataretlige spørgsmål, og har du lyst til på daglig basis at blive udfordret på dine kompetencer inden for en bred palet af teknologianskaffelser og IT-udviklingsprojekter?

Du vil få en udadvendt rådgivende rolle, hvor du kommer til at have et tæt fagligt samspil med såvel dine juridiske kollegaer som centrets øvrige teams inden for fx risikovurderinger, teknisk sikkerhed og informationssikkerhed mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV