216 job matcher din søgning 216 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 216 resultater.
Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd InstitutionVil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads, hvor missionen er at give liv til årene?

Betaniahjemmet Plejehjem Selvejd Institution, Frederiksberg

Vi mangler en social- og sundhedsassistent 37 timer pr. uge i primært dagvagt med weekendvagt hver 3. uge.

Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere og 2 aflastningsbeboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø. Du har som udgangspunkt opgaver på en etage, men du skal være villig til at tage opgaver på andre etager, når der er brug for det.

Som social- og sundhedsassistent varetager du også sygeplejeopgaver som fx sårbehandling, medicindispensering og insulin, og du er en aktiv medspiller i forhold til at arbejde rehabiliterende og sætte aktiviteter i gang lokalt.

Frederiksberg KommuneNeurorehabiliteringsenheden på Østervang søger klinisk underviser i fysioterapi

Frederiksberg Kommune

Vi søger en klinisk underviser i fysioterapi til en fast nyoprettet stilling til Neurorehabiliteringsenheden på Østervang.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i, at varetage klinisk undervisning af fysioterapeutstuderende fra Københavns Professionsskole og være ansvarlig for 2 studerende ad gangen.

Den kliniske undervisning vil tage afsæt i hjerneskaderehabilitering, neurologisk genoptræning og rehabilitering i et kommunalt regi.

Neurorehabiliteringsenheden har 8 døgnrehabiliteringspladser, for borgere med en erhvervet hjerneskade i aldersgruppen 18-65 år. Formålet med opholdet på neurorehabiliteringsenheden er at borgerne rehabiliteres til at kunne genvinde så mange fysiske, psykiske og sociale færdigheder, så de kan klare hverdagen og leve et så selvstændigt- og meningsfuldt liv som overhoved muligt efterfølgende.

Frederiksberg KommuneØstervang søger klinisk underviser i fysioterapi

Frederiksberg Kommune

Da vores kliniske underviser har fået en stilling som forsker/lektor, søger vi nu en ny klinisk underviser i fysioterapi. Stillingen er i geriatri-delen af Østervang med tiltrædelse d. 1. oktober 2020, eller hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i, at varetage den kliniske undervisning af fysioterapeutstuderende fra Københavns Professionsskole og være ansvarlig for 4 studerende ad gangen.

Den kliniske undervisning vil primært tage afsæt inden for geriatri og neurologi i et kommunalt regi. I perioder hvor der ikke er studerende, vil du som klinisk underviser deltage i den daglige træning og rehabilitering af institutionens borgere, selvfølgelig i det omfang det er muligt. Formålet er at du bevarer et rimeligt kendskab til borgernes funktionsevne og niveau.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne projektledere til sikring af datadrevet transformation

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med it-projekter, der gør en samfundsmæssig forskel? Er du struktureret, ansvarsfuld, serviceminded og god til at samarbejde? Er du en fagligt stærkt funderet projektleder, og motiveres du af at sikre succesfuld gennemførsel af komplekse projekter? Så er du en af de projektledere, vi er på udkig efter til fagområdet Data og Analyse.

Som kommende projektleder kan du se frem til at planlægge og gennemføre projekter i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for at:

 • lede projektteams og gennemføre projekter inden for aftalte tid, kvalitet og budget
 • sikre løbende planlægning og opfølgning
 • sikre brugerinvolvering og samarbejde med de primære interessenter.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenForretningsudvikler til Dataudveksling

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg/Lyngby

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for forretningsudvikling og digitalisering? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske én af vores nye forretningsudviklere i kontoret Dataudveksling.

Vi har løbende opgaver, hvor vi samarbejder med interne og eksterne om nye løsninger, herunder lovgivning på områder, der kræver dataudveksling. Samtidig er vi i gang med en modernisering af vores løsninger. Som forretningsudvikler vil du blive tovholder for:

 • Idéudvikling og analyse af udviklingsopgaver.
 • Udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg til ledelsen.
 • Samarbejde med eksterne anvendere om forretningsafklaring og analyse, herunder ny lovgivning.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDatapartner til Dataudveksling

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg/Lyngby

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske én af vores nye datapartnere i kontoret Dataudveksling.

Vi administrerer udvekslingen af data fra bl.a. eIndkomst, Dataudvekslingsplatformen, eSkatData samt en række andre løsninger. Vores dataanvendere består både af offentlige myndigheder og private virksomheder og organisationer, f.eks. finanssektoren, hvor deres digitale løsninger er afhængige af data fra os for at kunne sikre brugervenlige og effektive løsninger til borgerne.

Du bliver knyttet til eIndkomst som primært opgaveområde sammen med to kolleger, hvor opgaverne består i:

 • kontakt til de eksterne myndigheder, herunder opdateringer af dataaftaler og deltagelse i diverse fora
 • deltagelse i udviklingsopgaver, test mv.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne udviklere med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Vi søger softwareudviklere, der har mod på at være med i et nyt stort udviklingsprogram, hvor du får en afgørende rolle i udvikling af nye it-systemer til den danske skatteforvaltning. Vi arbejder i et agilt setup og under SAFe-rammeværket, hvor du bliver en del af et fullstack team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede løsning.

I jobbet vil du komme til at arbejde med et bredt udsnit af teknologier og værktøjer, fx Java, SQL, Spring Boot og Integration, WebLogic, Git/GitHub, Maven, REST & SOAP webservices, JavaScript, Selenium, Hibernate, OPA, Oracle DB, Docker, Jenkins, Soap UI, OIO, Jira og Confluence.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg KommuneVi er ambitiøse, når vi udvikler velfærden for borgerne – er du stabschefen, der tænder på ledelse i en kompleks organisation?

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune søger ny afdelingschef for staben i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet, der er det største forvaltningsområde i kommunen. Du vil som stabschef indgå i områdets øverste chefgruppe og referere direkte til direktøren for området. Du vil få indflydelse på styring og prioritering af et ambitiøst område, hvor vi udvikler på sammenhængende, effektive ydelser til gavn for borgerne.

Staben består af tre kontorer; Kontoret for Økonomi og Udvikling, Modernisering og boligsocial og Digital udvikling og administration. Hvert kontor har en kontorchef med eget personale- og budgetansvar, som refererer til dig. Du vil som afdelingschef være overordnet ansvarlig for driften og udviklingen i staben.

Lægernes Pension & Bank
Seniorjurist

Lægernes Pension & Bank, Frederiksberg

Vi søger en seniorjurist med en stærk baggrund fra finansverden, der skal håndtere et bredt spekter af juridiske problemstillinger i vores juridiske team med særlig fokus på bankdelen.

Jobbet er alsidigt, og du kommer til at rådgive om juridiske forhold og implementere ny lovgivning sammen med koncernens chefjurist.

Lovgivningsområdet er bredt og spænder lige fra finansiel lovgivning og forsikringsret til selskabsret, forbrugerregler, persondataregulering, hvidvaskregulering, skatteforhold m.m.

Lægernes Pension & Bank
Momentum Consulting
Dynamisk og hands-on Senior Controller

Momentum Consulting, Frederiksberg

Better Energy søger en Senior Controller til en afvekslende og hands-on rolle med tæt samarbejde i forretningen, der aktivt skal deltage i den igangværende professionalisering af vores finansprocesser.

Du vil blive ansat i Better Energy-koncernens Group Controlling-team på p.t. fire medarbejdere. Teamet indgår i vores voksende Finance-afdeling, der p.t. tæller i alt 14 personer. Her vil du spille en vigtig rolle i at styrke vores controlling team med fokus på et bredt vifte af controlling-opgaver, herunder cost-, business- og financial controlling.

Vi er en virksomhed i vækst, så hverdagen vil byde på mange varierende opgaver. Få at få succes i jobbet må du derfor ikke være bange for at kaste dig ud i nye arbejdsopgaver. Du kommer til at have tæt samarbejde med de øvrige kolleger på tværs af Finance-afdelingen, og du refererer til Better Energys Group Finance Director.

Momentum Consulting
Müller`s Guldsmedje v/Frank MüllerBranchevant medarbejder

Müller`s Guldsmedje v/Frank Müller, Stenløse, Frederikssund, Roskilde og på Frederiksberg

Vil du være vores nye medarbejder?

Müller’s Guldsmedje søger en branchevant medarbejder, der er optimistisk, ambitiøs og med en udadvendt personlighed. Du skal have mod på udfordringer og lyst til at blive en del af et ambitiøst og dynamisk team, med god energi og et drive om at føre Müllers Guldsmedje endnu længere.

Vi ser gerne, at du har ambitioner for dit liv. At være ansat i Müllers Guldsmedje er ingen sovepude, men en mulighed for udvikling og at være en del af en virksomhed med visioner, kvalitet og højt serviceniveau.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBI-driftsspecialist til kontinuerlig forbedring af driften af BI-platforme

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg eller Middelfart

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af BI-platforme i Skatteforvaltningen? Vil du gerne arbejde med Business Intelligence-teknologier og -værktøjer og for at bidrage til kontinuerlig forbedring af idriftsættelse og drift?

Som BI-driftsspecialist bliver du ansvarlig for drift og driftsoptimering af vores BI-platforme og -værktøjer. Vi har i mange år brugt SAP BusinessObjects og udvikler i dag også Qlik-apps. I den nærmeste fremtid står vi også over for en implementering af Power BI.

Som vores BI-driftsspecialist kan du se frem til at spille en central rolle ift. at sikre et robust driftssetup. Det omfatter at stabilisere, løbende optimere og deltage i fejlsøgning mhp. at effektivisere den eksisterende drift af især SAP BusinessObjects og Qlik.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenNy kollega til risikovurderinger og rådgivning for informationssikkerhed

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du erfaring med informationssikkerhed og teknisk forståelse? Og har du lyst til en karriere, hvor du bruger din erfaring til at foretage risikovurderinger af it-systemer og rådgive store og små it-udviklingsprojekter om informationssikkerhed?

Vi søger en ny kollega, som har erhvervsmæssig erfaring inden for informationssikkerhed - gerne en kollega, som har været vant til at arbejde med risikovurderinger og håndtering af løbende spørgsmål og intern rådgivning om informationssikkerhed.

Dine opgaver bliver primært at:

 • foretage risikovurderinger i forhold til informationssikkerhed af it-systemer, både i forbindelse med anskaffelse og udvikling af nye systemer, samt årlige vurderinger af kritiske systemer.
 • udarbejde anbefalinger til, hvordan afdækkede risici skal håndteres, og følge op på status for implementering af disse handleplaner.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEngagerede softwareudviklere med lyst til faglige udfordringer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du en faglig skarp softwareudvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og som kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og sikre effektiv videreudvikling af it-systemerne til Inddrivelsesområdet i et agilt setup under SAFe-rammeværket? Så har vi brug for dig i vores full stack teams!

Du bliver en del af et selvstyrende full stack team, hvor der er behov for, at du bidrager i alle discipliner fra forretningsanalyse til test og deploy. Dit hovedbidrag er dit it-mæssige håndværk. Vi er fx i gang med at sætte barren for, hvordan vi arbejder med Continuos delivery og releases. Du kommer til at samarbejde med en bred vifte af både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Omgangstonen er uformel og stemningen er god mellem os og selvom vi har travlt, er der stadig tid til hygge og socialt samvær.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Dansk Fertilitetsklinik
Bioanalytiker søges til privat IVF-klinik på Frederiksberg

Dansk Fertilitetsklinik

På Dansk Fertilitetsklinik er en nyoprettet stilling som bioanalytiker/embryolog ledig til besættelse 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Du vil arbejde tæt sammen med dine fire kollegaer og vores biolog, men du vil også blive en del af et meget aktivt og tværfagligt team, hvor hver medarbejder har lige stor betydning i anstrengelserne for at give patienten den optimale oplevelse og resultat af behandlingen.

Dine opgaver omfatter:

 • Sædpræparation og sædvurdering
 • Befrugtning af æg ved hjælp IVF og ICSI (intracytoplasmatisk sædcelle injektion)
 • Dyrkning og vurdering af befrugtede æg i henhold til laboratoriemanual
Frederiksberg KommuneMarie, Robert, Tahani og alle os andre, har brug for dig som ny afdelingsleder på Flintholm plejeboliger

Frederiksberg Kommune

Vi møder hver dag for at gøre en faglig forskel og skabe et godt liv for beboerne som bor på Flintholm Plejeboliger. Kim, ”gammel rockmusiker”, Magdalena, kongehusets gamle skrædder, Kenny, gammel Christianit, Gerhard, der har været natlæge i Nordsverige, Finn, som styrede ballongyngerne i Tivoli gennem flere årtier, en hund der hedder Bonnie og 20 andre helt særlige personligheder. Alle beboere har det til fælles, at det de ønsker sig allermest, er at leve et liv som de altid har gjort, men nu i nogle trygge og omsorgsfulde rammer.

Udfordringen består i, at Du sammen med Os skal fastholde og udvikle et team med høj faglighed, og sikre gode og trygge hjem og liv for borgerne. Det er borgere med svære komplekse multisyge problemstillinger, almene aldersforandringer, socialpsykiatriske udfordringer eller kognitive svækkelser.

Hammer Andersen Sales Recruitment
Marketing Manager med ledelsesansvar og potentiale søges til eksklusive klinikker

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Tandlægerne På Frederiksberg ApS

 • Vil du med på væksteventyr?
 • Kan du omsætte tanker og idéer til virkelighed?
 • Er du strategisk, analytisk og kreativ? Og har du handlekraft?

Markedet for tandlægeklinikker er under forandring, og det bringer nye muligheder med sig. Vi er ikke blot en tandlægeklinik. Vi har skabt en entreprenant koncern, som i dag består af klinikker og produktbrands. Vi har vokseværk og kigger ind i en spændende fremtid.

Som Marketing Manager kommer du med på en spændende rejse, hvor du bliver instrumental i realiseringen af vores vision og mål. Du får det drifts- og ledelsesmæssige ansvar for alle aktiviteter indenfor marketing samt vores call-center.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser