335 job matcher din søgning 335 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 335 resultater.
Dansk MagisterforeningMarketingkonsulent

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

DM søger en kreativ og nytænkende marketingkonsulent med et levende og inspirerende sprog og med evner til at kommunikere på mange forskellige platforme.

Som marketingkonsulent skal du kunne samarbejde med mange forskellige kollegaer på alle niveauer i organisationen. Du er en stærk kommunikatør og behersker dansk i både skrift og tale.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af fx brochurer, flyers, annoncer mv. i samarbejder med grafiker.
 • Offline marketing: trykte medier, t-shirts, busreklamer, sponsorater mv.
 • Udarbejdelse af tekster til bl.a. hjemmeside, brochurer, foldere, annoncer mv.
Dansk MagisterforeningDigital marketingkonsulent

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

DM søger en kreativ og nytænkende marketingkonsulent til en nyoprettet stilling, der især skal bringe vores digitale markedsføring videre til næste niveau.

Vores nye marketingkonsulent skal udarbejde og eksekvere marketingplaner og kampagner, udvikle og kontrollere DM’s digitale annoncering, være up to date på alle sociale platforme, velformuleret på skrift, og nyde en varieret arbejdsdag med mange forskellige interne og eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse og eksekvering af marketingplaner/kampagner på tværs af kanaler.
 • Annoncering på de sociale platforme.
 • Kontakt til mediebureauer i samarbejde med vores Brand Manager.
Copenhagen Business School
CBS HR søger en engageret HR-jurist

Copenhagen Business School, Frederiksberg

CBS HR søger en HR-jurist med kendskab til offentlig arbejds- og ansættelsesret til jurateamet som består af tre personer. Teamet har sammen med resten af CBS HR ansvaret for at servicere institutter og administrative enheder på CBS med administrativ støtte, rådgivning og sparring inden for det personalejuridiske område.

Dine arbejdsopgaver bliver sagsbehandling inden for det personalejuridiske område, og du bliver en fortrolig sparringspartner for lederne på hele CBS. Din opgave bliver ligeledes at understøtte dine kolleger i HR med juridisk ekspertise og sparring, blandt andet gennem undervisning og vidensdeling.

CBS HR bestræber sig på at levere løsninger til organisationen, som er brugbare og understøtter CBS' ambition om høj kvalitet i forskning, uddannelse og formidling.

Copenhagen Search Partners P/SAmbitiøs senioranalytiker

Copenhagen Search Partners P/S søger for Freja ejendomme A/S på Frederiksberg

Har du stærke dataanalytiske evner og flair for IT, der kan give indsigt og påvirke virksomhedens forretningsfokus og prioriteter? Er du den person, der skal hjælpe med at skabe større gennemsigtighed af data og samtidig få mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af området? Så er det måske dig, vi søger.

I den nyoprettet stilling som senioranalytiker inkluderes du i en faglig kompetent organisation. Stillingen kræver en stærk datadreven profil, som kan tage ansvar for udviklingen af værdiansættelser og prismodeller, samt at vedligeholde disse og sikre en god databasestruktur. Som senioranalytiker har du også medansvar for at optimere og videreudvikle salgsindsatsen i form af at bidrag til scenarieberegninger og business cases, deltage i projekter og agere sparringspartner både for styrelser, regioner, kommuner og Finansministeriet såvel som internt hos Freja.

Copenhagen Search Partners P/SChefkonsulent

Copenhagen Search Partners P/S søger for Freja ejendomme A/S på Frederiksberg

Er du god til at skabe netværk og vedligeholde relationer? Motiveres du af at skabe resultater og lukke aftaler? Og brænder du for procesoptimering? Så er det måske dig, vi søger til rollen som chefkonsulent, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på både rollen og Freja ejendomme.

Som chefkonsulent indtræder du i en nyoprettet position, der primært kommer til at varetage Frejas relationer til staten, styrelser, regioner og kommuner som indskydere. Du vil komme til at stå for revurdering og optimering af forholdene til indskyderne, således at der for hver indskyder tilbydes en skræddersyet tilgang i forhold til relationen til Freja. Dette indebærer at sikre formidling af den merværdi, som Freja skaber, sikre kontinuerlig kommunikation til indskyderne, styrke indsigt i indskydernes pipeline og udvikle regionerne som indskydere.

E.ON Danmark A/SBusiness Developer

E.ON Danmark A/S, Frederiksberg

Vil du indgå i et stærkt fagligt team i en spændende international virksomhed, hvor resultaterne af din indsats er tydelige? Har du en baggrund inden for forretningsudvikling med fokus på relationsopbygning og dybe analyser, hvor du selvstændigt har skabt væsentlige og synlige resultater? Så er stillingen som Business Developer hos E.ON helt sikkert noget for dig.

Som Business Developer får du en udadvendt og drivende rolle med en bred kontaktflade både internt i virksomheden såvel som hos partnere og kunder. Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger i Danmark og E.ON-koncernen være ansvarlig for at vækste og vedligeholde vores forretning inden for bæredygtige energiløsninger og partnerskaber. Her er din vigtigste opgave at identificere, analysere og opbygge nye forretningsområder.

KvicklyLukkeansvarlig deltid, Kvickly, Frederiksberg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere. Her på Falkoner Allé er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Høj service
 • Diverse husopgaver
 • Hjælpe på tværs af afdelingerne
SuperBrugsen
Salgsassistent deltid lukkevagt, SuperBrugsen, Finsensvej

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

Som lukkevagt er du den ansvarlige for at rytmer og rutiner bliver overholdt, når butikken lukkes ned. Du er ansvarlig for at drive og motivere de unge mennesker, så butikken fremstår i tip top stand den følgende dag. Det indebærer at butikken er trimmet, ryddet og slagsklar.

Primære opgaver er bl.a.:

 • Lukkerutiner
 • Vareopfyldning
 • Sikre høj servicegrad
SuperBrugsen
Region Hovedstaden
Sygeplejersker til lukket intensivt afsnit C270W på Psykiatrisk Center København, Frederiksberg

Region Hovedstaden

Er du en erfaren sygeplejerske, der savner at have tid til dine patienter? Eller er du lige startet på din spændende karriere som sygeplejerske? Så har vi stillingen til dig.

Sammen med dine kommende kolleger skal du modtage patienter med forskellige psykiatriske diagnoser. Vores patienter er indlagt fra få dage til flere måneder.

Region Hovedstaden

Du bliver kontaktperson og er med til at støtte patienten i recovery-processen. Du bliver ansvarshavende sygeplejerske i vagter og weekender.

Konkret bliver nogle af dine vigtigste opgaver at:

 • være med til at opbygge en god og personlig relation til patienterne
 • deltage aktivt i at udvikle aktiviteter i samarbejde med patienterne
 • arbejde ud fra en kognitiv miljøterapeutisk tilgang i hverdagen
Region Hovedstaden
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for sko

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for sko, fx fodboldstøvler, lædersko, selskabssko, designersko og kondisko.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 17. feb. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Kurset er verdens mest komplette samling af agile projektledelsesmetoder og giver dig mulighed for at fokusere på både ledelse og levering, og fungerer med en hvilken som helst etableret fleksibel tilgang.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndig til området for ure

Nævnenes Hus

Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området ure.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at;

 • Gennemlæse sagens dokumenter.
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet.
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog.

Det betyder konkret, at du fx skal kunne vurdere, hvad fejlen på det pågældende produkt skyldes, herunder om det kan være en materiale- eller konstruktionsfejl, almindeligt brug eller forbrugerens uhensigtsmæssige brug mv. Du skal kunne vurdere om en reparation er foretager fagmæssigt korrekt, om prisen for reparationen er sædvanlig, og om et givent produkt er egnet til almindeligt eller pænt brug.

Jobindex Kurser
Microsoft ASP.NET MVC 6 – Programmering og webudvikling (start 17. feb. i Århus)

Jobindex Kurser

Få kompetencer, så du kan arbejde professionelt med programmering inden for ASP.NET MVC.

Du bliver undervist i udvikling af webapplikationer i ASP.NET MVC, og du vil derfor har uddybende kendskab til MVC og andre ASP.NET-programmeringsformer efter endt kursus.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med programmering og webudvikling.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget meget mere.

Er særligt rettet mod ledige, men alle er velkommen. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Amazon AWS Certified Solutions Architect (start 17. feb.)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med et AWS-miljø, og hvordan dette kan blive mere effektivt. Som en del af kurset lærer du bl.a. at konfigurere og administrere systemer i Amazon Cloud.

Efter kurset vil du være i stand til at tage beslutninger på baggrund af Amazon Web Services arkitektoniske principper, ligesom du vil have viden om og praktisk erfaring med bl.a. Amazon Machine Images, AWS solutions og serverløs computing og en hel del mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med arkitektur og infrastruktur i et AWS-miljø.

Jobindex Kurser