236 job matcher din søgning 236 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 236 resultater.
Fredericia KommuneResultat- og udviklingsorienteret afdelingsleder til Jobcenter Fredericia

Fredericia Kommune

Vi søger en afdelingsleder, som kan være med til at gøre en forskel, har kendskab til fagområderne og ikke mindst har erfaring med personaleledelse.

Vores nye afdelingsleder har solid ledelseserfaring fra en politisk styret organisation og erfaring med indsatserne der særligt vedr. fleksjobs- og integrationsområdet. Samtidig har du blik for udviklingen af Jobcenter Fredericias samlede strategi for Virksomhedsservice i verdensklasse og Et menneskeligt jobcenter.

Du skal kunne samarbejde bredt med relevante samarbejdspartnere inden for og uden for kommunen. Du skal kunne motivere og udvikle medarbejdere både fagligt og personligt. Du er god til at inspirere og inddrage dine medarbejdere og formår at skabe følgeskab i både drift og udvikling.

Ørsted
HV Components Engineer with HVDC and FACTS competences

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you contribute to the green energy transformation by building transmission systems for our future offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for the HV components offshore and onshore up to the grid connection point. We offer a position with responsibility, challenges, and focus on your career aspirations.

You’ll be part of the THC department where we’re involved in the entire lifecycle of our offshore wind power projects, from the early stages of project development until handover of the energised wind farm. You’ll join a team of ambitious specialists who take pride in their work, and who efficiently deliver today’s projects and drive innovative solutions for the projects of tomorrow.

Ørsted
Jobindex Kurser
MS Windows Server 2016 & Microsoft Azure (start 17. aug. online)

Jobindex Kurser

Du får færdigheder til at kunne implementere og konfigurere Windows Server 2016 og Microsoft Azure. Når kurset er slut, kan du konfigurere, administrere og rådgive om de to systemer, uanset om de er installeret i skyen eller lokalt.

Kurset kommer bl.a. omkring Active Directory, failover clustering samt virtual machines og netværk.

Samtidig bliver du undervist i administration og vedligeholdelse af on-premises infrastruktur, samt gorup policy, virtualisering, storage, cloud concepts og meget mere.

Jobindex Kurser
Banedanmark
Projektassistent

Banedanmark, Fredericia

Vil du være med til at supportere valideringsenheden i Banedanmark?

Banedanmark har mange bolde i luften. Vi bygger og fornyer i disse år den danske jernbane i en række megaprojekter, hvor validering indgår som en lille, men meget vigtig opgave.

Som vores projektassistent vil du være med til at sikre, at både store og små projekter på jernbanen bliver klargjort til validering, inden de bedste tekniske specialister (validatorer) tager over.

Du vil derfor spille en, for teamet, vigtig rolle, hvor du bidrager med din grundighed og omhyggelighed, når der bl.a. skal forberedes valideringsrapporter.

Banedanmark
Global Wind Service A/S
Junior Project Manager

Global Wind Service A/S, Fredericia

Do you know what it takes to run a project, and do you have a hands-on attitude? Do you want to further develop your project management skills in a dynamic and fast-moving industry? Then being a Junior Project Manager at Global Wind Service is the perfect job for you. You will preferably be working out of our Danish HQ in Fredericia, and you will report directly to the Offshore Director.

You will be a key player in successfully executing offshore projects. The projects are primarily located in Europe, and you will be involved in project planning from A-Z. You will assist our experienced project managers on complex projects, but you will also have full responsibility for low-complexity projects. On your own projects you will be responsible for the whole scope of project planning, preparations, kick-off, resource allocation, project documentation and stakeholder management to both internal and external stakeholders.

Global Wind Service A/S
JKSABA-tekniker

JKS søger for Caverion A/S i Fredericia

Der er i dag store krav til kvaliteten indenfor brandsikringsanlæg. Din opgave bliver at bidrage til den høje standard.

Det gælder, uanset om du er med til at installere et nyt anlæg eller vedligeholde et eksisterende. Dine primære opgaver bliver at:

 • Etablere nye anlæg med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Gennemføre faste servicebesøg på eksisterende anlæg.
 • Fejlfinding og udbedring af fejl.
 • Rådgive kunder til de bedste løsninger.
SkattestyrelsenSagsbehandler til eKapital i Fredericia

Skattestyrelsen

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af det danske velfærdssamfund? Og trives du i en myndighedsrolle, hvor du bl.a. med tillidsbaseret dialog og faglighed er med til at sikre, at borgerne betaler den korrekte skat til tiden? Så er du måske vores nye kollega i Persondata?

I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer, som fx årsopgørelsen, samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration på personområdet.

Som medarbejder i eKapital skal du yde support til de virksomheder, der skal indberette tredjepartsdata til Skattestyrelsen. Supporten sker både telefonisk og skriftligt. Vi håndterer spørgsmål af såvel teknisk karakter som spørgsmål omhandlende indberetningspligter.

Skattestyrelsen
BankdataNetværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

 • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
 • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
 • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
BankdataIT-ingeniør med seniorpotentiale

Bankdata, Fredericia

Vil du stille din nysgerrighed med en stejl læringskurve, hvor du kommer ind under huden på teknisk infrastruktur på Bankdatas store kapitalmarkedsplatform MX.3?

Her får du muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier som en del af et internationalt set-up og Bankdatas store kapitalmarkedsprogram, som skaber fremtidens kapitalmarkedsløsninger for vores medlemsbanker.

Du kan læse meget mere om dine udviklingsmuligheder ved at klikke lige her.

PeopleLink
Værkfører

PeopleLink søger for kunde

Ordreproduktion af kvalitetsprodukter i træ

Du får som medarbejdende værkfører en alsidig hverdag, hvor ledelse er i fokus.

Med reference til direktøren får du det samlede ansvar for produktion på ca. 10 medarbejdere, der med deres fleksibilitet og faglige dygtighed sikrer, en hurtig omstilling af produktion til nye ordrer og kvalitet i det færdige produkt. Din hovedopgave er, at:

 • Alle har en god dagligdag, hvor de ved, hvad de skal og er velmotiverede.
 • Kontakt til faste leverandører af råvarer, forbrugsvarer og lettere indkøbsopgaver
 • Vedligehold og optimering af maskinparken
SkattestyrelsenVil du arbejde med kontrol af sort økonomi?

Skattestyrelsen, Horsens

Vil du være med til at sikre, at alle betaler den skat de skal, samt sikre lige konkurrence blandt virksomhederne, så samfundsøkonomien og den danske velfærd opretholdes? Har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber, budgetter og privatforbrugsberegninger? Så er her muligheden for at gøre en synlig forskel – da vi søger nye medarbejdere til vores enhed i Horsens.

Afdelingen Borger 14 - Anmeldelser arbejder for at begrænse skattegabet på borger- og virksomhedsområdet. Arbejdet sker ved hjælp af analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol.

Din hverdag vil bestå af bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig visitering af modtagne anmeldelser, herunder fordeling til andre specialiserede enheder og underretning til den anmeldte.
 • Yderligere undersøgelser af prioriterede anmeldelser, herunder kontrol af regnskaber og kontoudtog, pengestrømsanalyse, privatforbrugsberegninger mv.
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Netværk er en af de poster, som fylder mest i de fleste virksomheders IT-budget. Selv virksomheder som outsourcer driften af deres IT-netværk har behov for folk med stærke kompetencer inden for området, for at sikre at sikkerhed og stabilitet hele tiden tilgodeses.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Development (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Drømmer du om at udvikle SQL-databaser og blive Microsoft Certified Solutions Associate?

På kurset vil du modtage undervisning i, hvordan du implementerer databaseobjekter, samt konfiguration, styring og fejlfinding af disse. Du vil også lære om triggere, XML-data og forskellige former for queries, bl.a. subqueries og data queries og en hel del mere.

Dette e-learningskursus er opbygget af dybdegående onlinekurser, hvormed du kan få praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer som SQL-databaseudvikler. Som en del af kurset er der adgang til e-bøger og MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste, om du er klar til at gå op til certificering.

Jobindex Kurser
AKVA group Land Based A/SSite Managers - for projects around the world

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

AKVA group Land Based is looking for more skilled people wanting a career in a growing international company that engineers, designs, develops and builds industrial scale aquaculture production facilities worldwide.

The Site Manger represents AKVA group Land Based on the construction site on daily basis – which includes the following;

AKVA Group
 • Coordination of day to day work
 • Ensuring installation progress
 • Attendance of site meetings
 • Follow-up on HSE
 • Quality assurance of work performed on site
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering. CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Selve kurset består af 10 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit - og du har adgang til dem i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser