312 job matcher din søgning 312 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEME Offshore Drawing Engineer/Teknisk Assistent til installation af havvindmøller

DEME Offshore, Fredericia

Vi søger en Drawing Engineer/Teknisk Assistent til vores Engineering-team på kontoret i Fredericia. Engineering-afdelingen er blandt andet ansvarlig for at tilpasse vores skibe til nye projekter.

Du vil arbejde med forskellige designopgaver og støtte projektingeniørerne med 2D/3D-tegne- og modelleringsaktiviteter. Du vil referere til vores Head of Engineering.

Dine ansvarsområder

 • Støtte projektingeniørerne og projektlederne med tegneopgaver
 • Udarbejde dækslayout- og løfte-tegninger
 • Udarbejde positionsplaner for placering af skib i forhold til vindmøllefundamenter
Schenker A/S
Project Manager Fairs, Events and Special Logistics – Cluster Nordics

Schenker A/S, Hvidovre or Taulov

Do you want to be a part of a Nordic team covering Finland, Norway, Sweden, Denmark and Iceland? Do you want to take part of deveolping and growing our business in Fairs, Events and Special Logistics in our Cluster Nordics in an international set-up? Do you thrive in a dynamic business where no two days are alike?

Your main Tasks and Responsibilities:

 • Project Management and operational responsibility for National and International Fairs, Events and Special Logistics for the Cluster Nordics
 • Planning, handling and coordination of shipment from the customers in the Nordics for international shows and events including customs clearance and onsite services etc.
Schenker A/S
Energinet
SCADA-ingeniør – GAS SCADA

Energinet, Fredericia

Er du E-ingeniør, Automation-ingeniør, maskinmester, automationsteknolog eller lign. og har du erfaring med SCADA eller interesse for at lære det, og vil du være en del af et team, der varetager et af Danmarks forsyningskritiske systemer, og som spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Energinet

Teamets kerneopgave er at sikre stabil drift for overvågningen af det danske gastransmissionssystem, både i det daglige og under alle typer ændringer, der foretages i systemerne. Det betyder, at der er stort fokus på at sikre høj kvalitet af arbejdet i og omkring SCADA-systemet, både under design, implementering og test.

Energinet
Ørsted
Senior Technology Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you ensure, implement, and maintain the IT infrastructure on our production sites as part of a collaborative team.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be building and ensuring the improvement of the security and network services for our production business.

As a team, we deliver the full network or security package, e.g., security and network hardware, WAN, servers, and services such as AD, Jumphost, DHCP, DNS, etc. We primarily use Cisco and PaloAlto equipment.

Ørsted
MT Højgaard A/S
Produktionsleder der trives med vand under neglene

MT Højgaard A/S, Søborg, Risskov, Fredericia eller Esbjerg

Har du lyst til, næsten, at kunne lære at gå på vandet?

Du vil således over tid komme til at arbejde med fundering, stenarbejder, jordarbejder, betonkonstruktioner, smedearbejder samt tømrerarbejde.

Du får et job i en velfungerende afdeling med et formidabelt kollegaskab og i en virksomhed med en positiv samarbejdskultur.

Energinet
Project Portfolio Lead til internationale leverandørsamarbejder

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at varetage en central rolle i ressourceplanlægning på projektporteføljeniveau igennem forecast, kapacitetstilpasning og optimering af den samlede forsyningskæde?

Energinet

Kan du skabe gode interne og leverandørvendte samarbejder?

Og vil du sammen med et fokuseret team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?

Energinet
Fredericia Spildevand og Energi A/S
Vi søger en dygtig procesoperatør

Fredericia Spildevand og Energi A/S

Til vores driftsafdeling søger vi en procesoperatør, der skal være med til at drifte og vedligeholde vores mange el-installationer på pumpestationer, overløbsmålere m.m.

Du vil blive ansat i Ledningsnetafdelingen, som vægter et godt arbejdsmiljø højt, og hvor sammenhold og sparring er vigtige værktøjer for at kunne løse de forskellige tværgående projekter og arbejdsopgaver, som hører til i en omskiftelig hverdag.

Stillingens primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Etablering af nye pumpestationer
 • Udskiftning af eksisterende el-tavler
 • Tilsyn og vedligeholdelse af vores pumpestationer og tekniske anlæg

Hos os får du en spændende stilling i en organisation med dygtige og engagerede medarbejdere med stor viden og kompetence.

Gem
Netto Butikschef i Netto - Til Fredericia-, Kolding- og Haderslev-området

Netto

Hvad slår en dygtig butikschef, der bare har styr på tingene, når man har brug for det? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Hvis du på sigt ønsker at udvikle dig og have endnu mere ansvar, så er Netto det rette sted. Vi giver dig nemlig gode muligheder for at gøre karriere, og vi har mange års erfaring i at forme fremtidens ledere.

Banedanmark
Sikkerhedsbyggeledere til koordinering og kontrol af jernbanens sikkerhedsregler

Banedanmark, København eller Fredericia

Som medarbejder i Banedanmark er du med til at realisere nogle af danmarkshistoriens største projekter inden for anlæg og infrastruktur, samtidig med at du bidrager til den grønne omstilling. Det, synes vi, er stort! Vil du være med?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi leder efter en sikkerhedsbyggeleder, der brænder for at arbejde med jernbanesikkerhed. 

Som sikkerhedsbyggeleder bliver du tilknyttet et mindre antal af Banedanmarks største projekter i udførelsesfasen. Du understøtter Banedanmarks faggrupper inden for sikkerhedsreglementet (SR) og operationelle regler (OR) samt divisionens øvrige faggrupper inden for fareidentifikation og dokumentation.

Banedanmark
Min A-kasse
Job- og karriererådgiver

Min A-kasse, Fredericia

Brænder du for at give brugbar vejledning og karriererådgivning, der giver vores medlemmer et godt afsæt til det næste job? Kan du understøtte høj medlemstilfredshed og tænke udvikling? Så tilbyder vi en spændende mulighed for at arbejde med en relevant og effektfuld beskæftigelsesindsats.

De primære opgaver i rollen er at afholde samtaler, møder og workshops med vores ledige medlemmer. Rammerne kan både være lovbestemt vejledning og egentlig karrieresparring med afsæt i medlemsbehov og -ønsker. Kontakten er personlig og vi møder medlemmerne både ansigt til ansigt, telefonisk og virtuelt.

Min A-kasse
Bankdata Senior Manager til Proces Automation Center

Bankdata, Fredericia

Har du de tekniske- og ledelsesmæssige forudsætninger til at sørge for dit teams eksekvering og trivsel? Vil du stå i spidsen for to teams, der har ansvaret for løsninger til procesoptimering og automatisering for nogle af Danmarks stærkeste pengeinstitutter?

Vi søger en Senior Manager, som kan sætte retning, opsætte mål og følge op. Dine to teams består af et godt mix af medarbejdere, som giver høj faglighed, god balance og energi. Som leder skal du sikre, at de fortsat leverer effektive løsninger, udvikler deres faglige kompetencer og trives socialt.

LyderJohnsen A/S Karrieremulighed som projektleder indenfor sikkerhed og grøn omstilling

LyderJohnsen A/S søger for Crossbridge Energy Fredericia

Vi leder efter dig der er visionær og som kan og vil gøre en forskel

Med reference til raffinaderiets overordnede ansvarlige for TA & Projects bliver din primære opgave at planlægge, drive og facilitere nogle af de største og vigtigste projekter på raffinaderiet. Projekterne vil typisk indeholde elementer af planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn samt rengøring og udskiftninger af komponenter for at sikre en optimal og sikker drift af raffinaderiet.

Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer. Da de fleste af de store projekter som du vil få ansvaret for, har betydning for alle funktioner på raffinaderiet, vil du arbejde tæt sammen med kollegaer fra store dele af organisationen.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredericia Maskinmesterskole Studieadministrativ medarbejder

Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole (FMS) søger en effektiv og engageret kollega til en stilling som studieadministrativ medarbejder. Du vil indgå som en del af studieadministrationen med reference til studiechefen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Daglig kommunikation med studerende og undervisere
 • Sagsbehandling i forbindelse med optag af studerende (KOT)
 • Registrering af nøgletal
 • Eksamensplanlægning og administration

Vi tilbyder et udfordrende job i en vækstorienteret maritim uddannelsesinstitution, hvor du bliver en del af et team som har let til smil, og hjælper hinanden med opgaverne. Et attraktivt arbejdsmiljø med gode kolleger, en uformel omgangstone og med høj grad af frihed og fleksibilitet.

APC Forsikringsmæglere A/S
Teamleder til Callcenter

APC Forsikringsmæglere A/S, København, Odense, Fredericia, Aarhus eller Aalborg

Er du vores nye skarpe teamleder, som er klar på at skabe et vinderhold?

Du kommer til at stå i spidsen for at udvikle og motivere vores callcenter bestående af ca. 10-25 medarbejdere, både individuelt og fælles. Du får ansvaret for planlægning af konkurrencer og sociale arrangementer, som skal være med til at motivere dit team på dagligt, ugentligt og månedligt niveau.

APC Forsikringsmæglere A/S
Fredericia Kommune SSA til Hverdagsrehabilitering

Fredericia Kommune

Har du lyst til at blive udfordret i et rehabiliterende team med høj faglighed, tværfagligt samarbejde og med borgeren i centrum?

Vi søger en social- og sundhedsassistent i en fast stilling snarest muligt til den udekørende Hverdagsrehabiliteringsgruppe i fast dagvagt.

Størstedelen af vores borgere er nyudskrevet fra sygehuset og er i komplekse forløb. Vi har kun borgerne tilknyttet midlertidigt til gruppen. Borgerne afsluttes som selvhjulpne eller overleveres til trænende hjemmehjælp.

Du må forvente et stort borgerflow med en omskiftelig arbejdsdag, hvor der dagligt vil være nye borgere til opstart. Vi arbejder med kontaktpersonordning.

VKAREN.DK – REKRUTTERING
Struktureret medarbejder til lønadministration

VKAREN.DK – REKRUTTERING, Odense eller Fredericia

Er du uddannet indenfor økonomi eller kontor, og har du lyst til at arbejde med lønadministration? Så er det lige dig vi står og mangler til vores afdeling i Odense eller Fredericia.

Se video om VKAREN.DK – REKRUTTERING som arbejdsplads

VKAREN.DK og VKCONSULTING er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 20 års erfaring i markedet. Vores fornemmeste opgave er at matche mennesker og kompetencer med vores kunders ønsker, og vi sætter en ære i at finde det helt rette match.

Dine primære opgaver vil være:

 • Registrering, afstemning og kontrol af tidsregistreringer og løndata
 • Overenskomster og lovgivning inkl. opdatering af lønsystem
 • Lønudbetaling til 14 dags samt månedslønnet
VKAREN.DK – REKRUTTERING
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til Petrokemi & Industri – Tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Fredericia

Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Sætter du pris på godt købmandskab, og har du en stærk ledelsesbaggrund? 

Kemp & Lauritzen

Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Som projektleder får du mulighed for at udfolde dine tekniske evner, samtidigt med at du fastholder afdelingen i igangværende projekter, som leveres i høj kvalitet.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Unique Human Capital Production Controller

Unique Human Capital recruiting on behalf of client

Do you want to be part of an international market-leading company? And is production controlling one of your key skills?

In the position, you will function as a competent and trustworthy sparring partner for the business. You are expected to have a general interest and an open approach towards creating relationships across the organisation. You will be involved across multiple levels and functions to deliver production performance insights and develop synergies.

You will pay special attention to creating insights into the business unit’s Cost of Material and product standard costs, drive and contribute to budget processes, improve forecasting, and provide variance analyses.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV