175 job matcher din søgning 175 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 175 resultater.
BankdataSoftware developer/business consultant – datahaj til Data Warehouse i vores Modelling & Solutions- eller Business Intelligence-team

Bankdata, Fredericia

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed?

Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder – bankerne – får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

Du bliver desuden en del af et team, hvor vi virkelig har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 
BankdataIT-ingeniør – har du lyst til at bygge fremtidens Data Warehouse?

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at flytte vores Data Warehouse fra on-premise-løsninger hen imod DevOps og måske en cloudbaseret fremtid?

Vi vil i de kommende år starte rejsen mod en fremtid baseret på cloudteknologi, så har du erfaring på dette område, vil du blive en af vores frontløbere på en fremtid i skyen.

I et team, hvor både humor og faglighed er i top, vil du blive en del af spændende projekter. Her vil du få muligheden for at arbejde med de nyeste BI-værktøjer fra Microsoft til SAS Institute og få driftsansvar for egne delsystemer i afdelingen,” fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 
Bureau Veritas
LEAD AUDITOR INDEN FOR PRODUKTCERTIFICERING AF BYGGEPRODUKTER

Bureau Veritas, Fredericia

Bureau Veritas

Har du viden om bygge-/anlægsprojekter, asfalt- og bitumenprodukter, bygningsisolering og teknisk varmeisolering eller andre byggeprodukter? Så bliv en del af et dynamisk arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende opgaver.

Vi søger en Lead Auditor inden for produktcertificering af byggeprodukter.

Jobbet er meget udadvendt, og du skal forvente en del rejse-/udedage primært i Danmark, hvor du er på audit hos vores kunder. I forlængelse af audits bliver der udfærdiget rapporter og eventuel opfølgning med kunderne. Dette er med til at sikre, at vores kunder overholder specifikke branchestandarder.

Bureau Veritas
Indrykket: 
BankdataVil du være frontløber på outsourcing og contract management i Bankdata?

Bankdata, Fredericia

Lige nu er vi i Bankdata i gang med at professionalisere vores sourcing-processer. Og her har vi brug for dig.

Her får du muligheden for at stå i spidsen for at opbygge og implementere nye processer, som understøtter Outsourcingbekendtgørelsen; et område, som kommer til at vokse stødt – og helt i takt med din egen udviklingsrejse.

Du får som outsourcingansvarlig en helt ny rolle og dermed også ansvaret for at opbygge og implementere området i Bankdata. Vi skal kunne overvåge og kontrollere, at vores outsourcingsaftaler lever op til Outsourcingbekendtgørelsen for pengeinstitutter. Det betyder, at der skal etableres et outsourcingregister over al outsourcing, og du kommer desuden til at sørge for styring, overvågning og kontrol af outsourcing, herunder at opsætte årshjul for opfølgning og rapportering.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
PostNord DanmarkBildisponent til PostNord Logistics A/S i Taulov

PostNord Danmark

Vores pakketerminal i Taulov danner rammen for et stærkt disponeringscenter med ansvaret for styring af vores nationale biltrafikker, hvor vi står og mangler netop dig til start snarest muligt!

Du vil blive en del af vores Road Freight-enhed med 12 engagerede og kompetente kollegaer. Her vil du indgå i et mindre team med selvkørende og ambitiøse kollegaer.

Teamet har det overordnede ansvar for eksekvering af vores nationale linehauls, samt disponering af gods for vores eksterne kunder.

Din arbejdsopgave vil bestå i at sikre effektiv disponering af transporter i Danmark, hvor du vil få en stor kontaktflade til kunder, chauffører og vognmænd.

Indrykket: 
Energinet
Teknisk projektleder til at forbedre driften af eltransmissionsnettet

Energinet, Fredericia

Vil du være ansvarlig for at realisere tiltag til at forbedre driften af eltransmissionsnettet? Så bliv teknisk projektleder i Energinet, hvor du med stærke samarbejdsevner og en struktureret tilgang er med til at sikre en høj elforsyningssikkerhed og understøtte den grønne omstilling.

Energinet

Som teknisk projektleder er du overordnet ansvarlig for at realisere tiltag til at forbedre og udvikle driften af eltransmissionsnettet. Konkret omsætter du tiltag til praksis i Energinets kontrolcenter eller det fysiske elsystem ved at samle relevante fagspecialister.

Du sikrer god forventningsafstemning og følger løbende op på, at fagspecialisterne i tværgående samarbejde sikrer gennemførelsen af tiltag inden for den aftalte deadline, kvalitet og økonomi, ligesom du sikrer en smidig proces med koordinering og inddragelse af alle relevante interessenter.

Energinet
Indrykket: 
Ørsted
Control Systems and Balance of Plant Specialist for Offshore Operations

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re ensuring top performance in operating and monitoring offshore wind farm control and balance of plant systems.

Join us in this role where you, as Control and Balance of Plant Specialist, will be responsible for supporting, troubleshooting, and driving continuous improvement initiatives on the wind farm control systems.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • working closely with offshore sites on issue resolution and continuous improvement initiatives
 • providing advanced troubleshooting support for the Control & Monitoring Center
 • leading the handover processes for control systems and balance of plant
Ørsted
Indrykket: 
Ørsted
Wind Energy Analyst

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you contribute with your analytical skills to solve the world’s climate challenges.

Join us in this role where you’ll be responsible for performing wind data analyses, calculating the energy production of future wind farms, and assessing operational wind farm data.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • assessing wind resources for utility-scale wind farms
 • performing wind data analyses
 • preparing wind farm layouts
 • conducting energy yield analyses together with the associated uncertainties and losses
 • contributing to specifying wind measurement campaigns
Ørsted
Indrykket: 
ALD Automotive A/S
ALD Automotive i Fredericia søger passioneret Car Advisor

ALD Automotive A/S, Fredericia

Brænder du for biler, har du god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos ALD Automotive søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse.

I samarbejde med teamets Key Account Managers vil du som Car Advisor skulle rådgive og servicere brugerne om, hvilke biler de har mulighed for at vælge mellem. I din rolle skal du sikre rådgivning om den enkelte kundes bilpolitik og have fokus på ”best buy”.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Proaktiv rådgivning til brugerne om valg af firmabil baseret på kundens bilpolitik såvel som den enkelte brugers ønsker
 • Feedback på alle henvendelser i henhold til de aftalte tids- og kvalitetsnormer
 • Udarbejdelse af leasingtilbud og -kontrakter
ALD Automotive A/S
Indrykket: 
A/S Dansk ShellShell Raffinaderiet søger en Turnaround Planlægger

A/S Dansk Shell, Fredericia

Er du et dygtigt projekt- eller vedligehold planlægger og trænger du til nye udfordringer, så er du måske vores nye kollega i Turnaround teamet.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, men dog må der påregnes forlænget arbejdstid i forbindelse med Turnarounds og andre større driftsstop af anlæggene. Desuden forventes der fleksibilitet i forbindelse med overarbejde, når behovet opstår.

Vi søger en dygtig planlægger med følgende egenskaber:

 • Høj grad af teknisk viden indenfor planlægning af forskellige discipliner (mekanisk, isolering, stilladser, kranarbejde etc).
 • Erfaring med anvendelse af industri normer og standarder for rette planlægning.
Indrykket: 
Arbejde tilbydes til den rigtige entrepenør

Jm Kabelgrav ApS, Odense, Århus, Vejle, Middelfart, Horsens og Fredericia

Har du erfaring og lyst til at være kabelgraver, tilbyder vi stillinger som:

 • Maskinfører (små maskiner 1-2,5 ton)
 • Håndfolk (3 stillinger)
 • Brolægger (3 stillinger)
 • Skydemedarbejder med jordraketter (2 stillinger)
 • Boremedarbejder til styrbar boring (2 stillinger)

Min. 3 års erfaring med kabelgravning er et krav.

Vi er et lille og forholdsvist nyetableret firma, hvor man lever efter filosofien; frihed under ansvar. Der er kontakt med lederne hver dag. Vi ønsker en god tone og orden. Fordi det er et lille firma, vil vi også gerne være fleksible og imødekommende overfor vore kommende og nuværende ansatte. Vi tilbyder en god arbejdsplads samt gode forhold.

Energinet
Softwareudviklere til udvikling af fremtidens intelligente planlægningssystem

Energinet, Fredericia

Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet – med direkte reference til den grønne omstilling!

Energinet

Du bliver en del af et udviklingsområde i et af vores cross-funktionelle teams, hvor både erfaringsniveauet og humoren er høj. Vi sørger for en arbejdsplads, der er spændende at møde ind til. Der er mulighed for at deltage i hackatons og andre tværfaglige læringsaktiviteter. Hver dag sigter vi efter at blive bedre sammen både individuelt og som et team.

Du indgår i en ART (Agile Release Train), som leverer IT-understøttelse af Energinets kontrolcenter med integrationer til nordiske og europæiske platforme – alt sammen for at sikre markedsdriften og balancen i elnettet.

Energinet
Indrykket: 
VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
Fredericia KommuneCenterleder til demensplejehjemmet Rosenlunden

Fredericia Kommune

Har du gode lederegenskaber?
Er du handlekraftig og dynamisk men med begge ben på jorden?
Har du humor og varme?

Plejehjemmet Rosenlunden er et lille plejehjem med 23 boliger, som ligger lige uden for voldene, men tæt på byen. Plejehjemmet er for borgere med en demenssygdom.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere i en kommune, der ønsker at være blandt de bedste til at levere pleje.
 • Tæt og velfungerende samarbejde med kommunens centerledere og plejeledelse.
 • Mulighed for personlig- og ledelsesmæssig udvikling.
 • Medlem af et lederteam med sparring og gensidig kollegaomsorg.
 • Et spændende job med mange glæder og udfordringer.
Fredericia KommuneDistriktsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne

Fredericia Kommune, Fredericia

Har du gode lederegenskaber – er du handlekraftig og dynamisk, men med begge ben på jorden, og har du humor og varme, så se her:

Hybyhus er et stort plejehjem, der består af 3 distrikter, Leve bo, specialenheder og plejeboliger, i alt 84 boliger i et hus. Vi vægter, at vores plejehjem er et dejligt sted at bo og arbejde, og hvor vi sætter borgeren i centrum.

Som distriktsleder vil du få ansvaret for 2 af distrikterne

 • Distrikt 13 består af demens boliger, hos os er det 3 Leve-Bo afdelinger, hvor den ene afdeling har 5 aflastningspladser for mennesker med demens.
 • Distrikt 14 er 2 enheder, den ene er for gerontopsykiatriske borgere, og den anden er for yngre med alkoholrelateret demens.

Vi forventer, at du

 • har ledelseserfaring, vægter god ledelse og kan leve op til ledelses- og værdigrundlaget i Fredericia Kommune
 • har diplomuddannelse inden for ledelse eller er indstillet på at tage den
BankdataBliv forretningskonsulent og bindeleddet mellem banker og vores visionære IT-produkter

Bankdata, Fredericia

Vil du spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til aktie- og obligationshandel, som bruges af pengeinstitutter og deres kunder i hele landet?

Som vores nye forretningskonsulent bliver du en del af vores tradeteam, der laver handelsløsninger og integrationer til forskellige typer af handelsløsninger, herunder trading af aktier og obligationer. Det betyder vores kunder kan sørge for, at en aktiehandel kan gå automatisk igennem uden problemer – og uden at vores kunder behøver at røre en finger.

Din rolle er todelt, da du både supporterer og rådgiver de 9 banker, der er vores kunder og ejere, samt står i spidsen for udviklingsprojekter og oversætter vores kunders behov til innovative IT-løsninger. Det betyder, at du får en stor kontaktflade til både interne og eksterne interessenter og gør brug af den specialistviden, du finder hos alle dine kolleger.

Indrykket: