265 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

265 jobannoncer

Gem
MT Højgaard A/S

Kalkulatør til Jord i Jylland

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Hvar du lyst til at lave kalkulationer inden for Jordområdet - og eventuelt kombinere jobbet med projektlederopgaver?

Jobbet som kalkulatør er særligt spændende, da jeg er den første til at håndtere indkommende udbudsmateriale. Min hovedopgave er at omsætte det komplekse udbudsmateriale til klare kalkulationer. Dette sikrer, at projektlederen aldrig er i tvivl om byggeriets omfang, når vi vinder opgaverne

fortæller din kommende kollega Mathias
Gem
DHL Freight

Disponenter med et kontinentalt fokus til Taulov

Fredericia

Har du erfaring med kontinental disponering kombineret med evnen til selvstændigt at strukturere din arbejdsdag? Trives du med udfordringer og medansvar for egen læring og udvikling?

Du skal bl.a. lave disponering af lastbiler, have fokus på kontinentale trafikker, stå for køb og salg af transporter og kontakt til vognmænd, chauffører og internationale samarbejdspartnere.

DHL Freight
Gem
Banedanmark

Specialist til Danmarks største infrastrukturforvalter

Ringsted eller Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Jernbanen sover aldrig, og vi søger nu 3 x assisterende teknisk systemansvarlige (ass. TSA), som med både faglighed og selvstændighed kan gå ind i arbejdet indenfor sporområdet.

Arbejdsopgaverne som Ass. TSA er mangeartede, og du vil fx skulle beskæftige dig med dataanalyse, udarbejdelse af tekniske indstillinger, vejledning, sparring, undervisning og generelt råde og vejlede de mange interne og eksterne samarbejdspartnere i projektorganisationen.

Banedanmark
Gem
Energinet

Projektleder til tilslutning af vedvarende energi og storforbrugere

Fredericia

Vil du arbejde med at tilslutte elnetkunder til transmissionsnettet? Og vil du være en del af en nyoprettet afdeling, som er helt central for, at Danmark kan lykkes med den grønne omstilling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du træder ind i afdelingen Netkundecenter, som har ansvar for at tilslutte netkunder til eltransmissionsnettet. Konkret arbejder vi med at screene placering af kommende nettilslutninger, udarbejde investeringsbeslutninger og aftalegrundlag for tilslutning af kunder i tæt samarbejde med resten af Energinet, samt sikre den gode kundeoplevelse gennem hele tilslutningsprocessen og dermed på tværs af Energinet.

Energinet
Gem
Energinet

Økonom eller ingeniør til implementering af nye markedstiltag i elmarkedet

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre, at nye markedsinitiativer skaber værdi i elmarkedet?

I afdelingen arbejder vi med en høj grad af frihed under ansvar, samtidig med at samarbejde og sparring vægtes højt.

Du kan se frem til et job, hvor du ved at opbygge viden om elmarkedet og dets processer, kan udvikle dig til at blive en ekspert på området, som andre kolleger i huset kan henvende sig til for rådgivning og sparring.

- Nikolaj Nåbo Andersen, Senior Manager
Energinet
Gem
Fredericia Kommune

Udekørende dagsygeplejerske til Distrikt 3, Plejen

Fredericia

Ønsker du at være en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor målet er at yde kvalificeret sygepleje til borgerne med mange forskelligartede problemstillinger? Så er det måske dig, vi søger.

Vi har løbende fokus på nye tiltag i sygeplejen og tilbyder undervisning og kurser på skift i sygeplejerskegruppen. Til dig som nyansat vil vi stå klar med en individuel introduktion, afpasset til dine erfaringer og kompetencer. Der er tale om en fast stilling i dagvagt på 28-30 timer/ugentligt med weekendarbejde hver 4. weekend.

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

DLG
Gem
DLG

Process Expert indenfor kundeservice til stort ERP-projekt

Fredericia

Hvis du har flair for processer, end-to-end tankegang og har erfaring inden for kundeservice, så får du her muligheden for at være med til at sætte retningen for kundeserviceområdet i en af Danmarks største virksomheder. Som Process Expert vil du spille en nøglerolle i udviklingen og implementering af vores order to cash proces i vores nye ERP-system.

Er du klar til at sætte dine evner i spil?

Gem
Energinet

QHSE-lead til strategiske turnkey-samarbejder

Fredericia

Vil du sammen med et dygtigt team være ansvarlig for Energinets strategiske leverandørsamarbejde på QHSE-området?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Forstår du, hvordan man skaber et sikkert QHSE på tværs af mange projekter? Til denne vigtige opgave har vi brug for dig, som kan skabe resultater i et internationalt miljø, og som evner at omsætte strategi til konkrete handlinger.

Vil du være Energinets kontaktpunkt mod leverandørerne og samtidig fremme udvikling sammen med linjeorganisationen, så er dette job måske noget for dig.

Energinet
Gem
Airco Process Technology

Project Manager

Fredericia

Airco Process Technology is an industrial leader and technological innovator of reliable decarbonization plants supporting the restoration of climate.

We are looking for a Project Manager who is highly driven by making things happen and executing projects on time and budget. You will work closely with colleagues in sales, engineering, automation, production, and commissioning, all of whom focus on delivering quality solutions from the top shelf.

Airco Process Technology
Gem
LOGSTOR Denmark Holding ApS

Teknisk designer

Løgstør eller Fredericia

Er du skarp til at tegne i AutoCad 2D, og motiveres du af at skulle navigere i et komplekst produktsortiment?

I stillingen kommer du til at stå for system layout og alarmtegninger for vores kunder i primært Danmark. Udover dit daglige samarbejde med dine kolleger i teamet, bliver du en tæt sparringpartner med vores kunder, sælgere og projektledere.

Vi tilbyder dig en hverdag præget af bæredygtighed, energieffektivitet, digitalisering, innovation, personlig udvikling og meget mere. Du får hertil en spændende udadvendt rolle i et internationalt miljø.

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Gem
Region Syddanmark

Pædagoger med interesse for unge og voksne med autisme søges til nyt botilbud I Fredericia

Vil du være med til at hjælpe borgere med autisme på en måde, som styrker deres selvbestemmelse og livskvalitet. Så har vi helt sikkert drømmejobbet til dig. Og bare rolig – vi sørger for, at du bliver godt klædt til dine nye, spændende opgaver. Lyder det som noget for dig?

Det er ikke afgørende at du har erfaring i arbejdet med autisme. Vi klæder alle nyansatte på igennem vores interne autismeuddannelse. Der vil være særlig og fælles intro i de første 14 dage af ansættelsen, inden borgerne flytter ind, og efterfølgende en løbende færdiggørelse af den interne autismeuddannelse.

Region Syddanmark
DLG
Gem
DLG

IT-netværksspecialist: Vær med til at forme fremtiden for DLG's netværk!

Fredericia, Århus eller Flensborg

Er du en erfaren IT-specialist med en passion for netværk og et drive for at optimere komplekse systemer?

De primære ansvarsområder for vores nye IT-specialist vil være inden for følgende områder:

  • Implementere og vedligeholde netværksinfrastruktur i Danmark og Tyskland i DLG-koncernen
  • Daglig drift, vedligeholdelse og overvågning af netværk
Gem
Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Ringsted eller Fredericia

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsSom tilsynsmedarbejder vil du have en afgørende rolle i at sikre, at vores entreprenører udfører det vi har bestilt og opretholder et højt fagligt niveau ved vedligeholdelsen af anlæggene.

Du vil føre tilsyn med anlægselementer som perronbelysning, eltavler, pumper, nødforsyningsanlæg, fremmednetforsyning til tog, køl og ventilation m.m.

Banedanmark
Gem
Energinet

UX designer til den grønne omstilling

Fredericia

Vil du være en del af et UX-team med passion og høj faglighed, har du evne for at digitalisere processer – og er du motiveret af at løse komplekse opgaver sammen med tværfaglige teams?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du bliver en del af et forretningsområde, der designer, udvikler og implementerer de IT-systemer der understøtter vores kontrolcenter, og sikrer at Danmark også i fremtiden kan være et foregangsland inden for vedvarende energi.

Energinet
Gem
Energinet

Senior UX designer til den grønne omstilling

Fredericia

Vil du være en del af et UX-team med passion og høj faglighed, har du evne for at digitalisere processer – og er du motiveret af at løse komplekse opgaver sammen med tværfaglige teams?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du bliver en del af et forretningsområde, der designer, udvikler og implementerer de IT-systemer, der understøtter vores kontrolcenter og sikrer, at Danmark også i fremtiden kan være et foregangsland inden for vedvarende energi.

Energinet
Gem
Energinet

Product Owner til DataHub

Fredericia

Vil du være med til at bygge et system, som skal bære elmarkedet ind i en grøn tidsalder?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du har ansvar for at udvikle det mest værdifulde domæneprodukt, der er muligt til den ønskede dato.

Du ejer domæneproduktet end-to-end og formidler retningen i form af en stærk og motiverende domæne-produktvision – ligesom du har ansvar for tydelig kommunikation af produktstrategi, roadmap og backlog.

Energinet
SAM International søger for kunde
Gem
SAM International

Økonomichef

Du skal drifte og udvikle virksomhedens danske økonomifunktion. Du får en central stilling i en veletableret virksomhed, hvor du kommer til at spille en nøglerolle.

SAM International er en af Nordens største HR- & rekrutteringsvirksomheder. Vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan, fordelt på 14 markeder.

INDKOM søger for Ramudden
Gem
INDKOM

Afdelingsleder søges til Ramudden

Fredericia

Er du en erfaren leder med en baggrund indenfor bygge- eller anlægsbranchen? Kan du skabe den rette balance mellem udvikling af forretning og at sikre det stabile grundlag med økonomi og dokumentation?

Du er ansvarlig for alle aktiviteter i afdelingen, og du leder og fordeler det daglige arbejde. Dine ansvarsområder indeholder kunderelationer, omsætning og medarbejderudvikling og -trivsel.

Gem
Ørsted

Category Manager

Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’re driving the strategic direction for offshore construction services within our organisation.

Join us in this role where you’ll develop and set the strategic direction for sourcing of heavy lifting installation for our offshore wind farms. You’ll drive and support a continuous improvement mindset and develop the supply chain and category strategy for the procurement of Heavy Lifting installation in our organisation.

Ørsted

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV