153 job matcher din søgning 153 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Engelsklærer til mellemtrinnet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Kokkedal Skole søger engelsklærer

Er du til dejlige unger, fantastiske kollegaer, godt samarbejdsmiljø, fleksibilitet og en arbejdsplads i udvikling? Er du derudover læreruddannet med linjefag i engelsk, så skal du læse videre.

Vi står lige nu og mangler en engelsklærer i vores 5. klasser – og der kan være tale om såvel en deltids- eller fuldtidsstilling.

Vi vil skrue et skema sammen afhængigt af dine ønsker, og hvilke øvrige fag som du ellers kan byde ind med. Det vigtigste er, at du er åben, og med din faglighed og din personlighed kan skabe relationer til eleverne på Kokkedal Skole.

Fredensborg Kommune
Pædagogmedhjælper med ansvar for køkken (30 timer)

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Hurtigst muligt søger Børnehusene Humlebæk en pædagogmedhjælper med ansvar for køkken til Børnehuset Søstjernen.

Stillingen er en kombineret stilling, hvor 15 af timerne vil være som pædagogmedhjælper i enten børnehaven eller vuggestuen, og de resterende 15 timer vil være med ansvar for praktiske opgaver i vores to køkkener.

Du vil være en naturlig del af vores medarbejdergruppe, og det vil forventes, at du er indstillet på at byde ind og støtte op om fællesskabet.

Du vil i fællesskab med kollegaer og børn blandt andet komme til at arbejde med madmod, motorik, børnenes sproglige kompetencer og den nye styrkede pædagogiske læreplan.

Coloplast A/S
Senior Systems Administrator

Coloplast A/S, Humlebæk

Do you want to become the lead architect of a global backup and disaster recovery solutions? If you can draw the lines of our future data protection strategy, we want you as our next Senior Systems Administrator here at Coloplast.

If you dream of developing the grand schemes of future and present backup and disaster recovery solutions of a global company, you are reading the right job ad.

We are a dynamic team, so not all your tasks will be within global backup but will branch out into the other infrastructure areas as well. You have a senior role and are expected to see the broader connections within the different fields of expertise, and you will work closely with the other tech leads and team members, to drive our deliveries and secure our high standard of service.

Coloplast A/S
Fredensborg Kommune
Studentermedhjælpere til klimaområdet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du optaget af klimadagsordenen og grøn omstilling? Og vil du være med til at styrke kommunernes muligheder for at bidrage til CO2-reduktioner, styrke klimatilpasningen lokalt og understøtte kommunens og det lokale erhvervsliv med den grønne omstilling? Så er det måske dig, vi leder efter som studentermedhjælper.

Vi søger 1-2 studentermedhjælpere til at bistå vores klimateam med udvikling og implementering af DK2020-klimaplanen.

Du kommer til at bidrage til den politiske behandling af klimaspørgsmål og samarbejde både internt og eksternt om udbredelse og implementering af klimadagsordenen. Du skal også hjælpe med at understøtte Klimarådet i Fredensborg Kommune ved at være behjælpelig med alt fra administrative opgaver til bestilling af mødeforplejning.

Fredensborg Kommune
Medarbejder til fast nattevagtsstilling 31 timer pr. uge

Fredensborg Kommune

Granbohus søger pr. 01. november - eller snarest derefter - medarbejder til fast nattevagtsstilling 31 timer pr uge - hverdage og weekender

Granbohus, Fredensborg søger fast omsorgsmedhjælper til fast nattevagt i tidsrummet 22.00-07.00, hverdage og weekender til småbørnsafdelingen Molevitten. Ansættelsen er på 31 timer pr uge og der arbejdes 5/2, en uge med vagt fredag til tirsdag og en uge med vagt onsdag og torsdag.

Den primære opgave består i at yde omsorg og hjælp til børnene i forhold til de pleje- og omsorgsbehov der er om natten.

Derudover består opgaven af praktiske opgaver så som lettere rengøring, tøjvask, smøre madpakker samt gøre klar til morgenmad. Der er tale om alenearbejde men der er i naboafdelingerne hver nat én fast nattevagt i hver af de tre afdelinger i Fredensborg.

Fredensborg Kommune
Center for Familie og Handicap i Fredensborg Kommune søger en fagligt stærk Teamkoordinator til det specialiserede socialområde for voksne

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Du bliver en del af et team der arbejder med voksne borgere, som har komplekse handicap, herunder fysiske- og psykiske funktionsnedsættelser.

Vi har fokus på en rehabiliterende tilgang og borgerinddragelse. Voksenteamet består af otte rådgivere, en Teamkoordinator og en Teamleder. Herudover er der tilknyttet en juridisk konsulent, en forhandler og administrative medarbejdere.

Du har en relevant uddannelse og erfaring med myndighed inden for det specialiserede voksenområde. Du kan give sparring og feedback og skabe overblik for rådgiverne i vanskelige sagsforløb. Derudover forventes det, at du bliver teamledernes tætte sparringspartner for at løse opgaverne i teamet på bedste vis og til gavn for borgerne.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsmedarbejdere eller lignende profiler til bocenter på specialområdet

Hillerød Kommune

Man skal være af en særlig støbning for at arbejde på Følstruphusene i Nødebo, hvor vi søger nye kollegaer. Følstruphusene består af syv afdelinger, der danner rammen for 59 voksne borgeres hjem og liv - borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Borgerne, du møder her, er vidt forskellige. Du vil møde nogle, som sidder i kørestol, nogle er dårligt gående og andre løber stærkt. Nogle borgere har Downs syndrom med demens; en del af borgerne befinder sig inden for autismespektret. Alle borgere har udfordringer, som kræver noget særligt at os - og af dig.

Forudsigelighed, visuel struktureret pædagogik og kommunikation er nøglebegreber for os, og værktøjer som BoardMaker, GoTalkNow og MemoAssist er ofte i brug. Miljøet og dagligdagen er på den vis tilrettelagt, for at skabe et hjem for denne særlige gruppe borgere.

Hillerød KommunePædagoger, PAU eller lignende profiler med særlige kompetencer til bocenter på specialområdet

Hillerød Kommune

Man skal være af en særlig støbning for at arbejde på Følstruphusene i Nødebo, hvor vi søger nye kollegaer. Følstruphusene består af syv afdelinger, der danner rammen for 59 voksne borgeres hjem og liv - borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Borgerne, du møder her, er vidt forskellige. Du vil møde nogle, som sidder i kørestol, nogle er dårligt gående og andre løber stærkt. Nogle borgere har Downs syndrom med demens; en del af borgerne befinder sig inden for autismespektret. Alle borgere har udfordringer, som kræver noget særligt at os - og af dig.

Forudsigelighed, visuelt struktureret pædagogik og kommunikation er nøglebegreber for os, og værktøjer som BoardMaker, GoTalkNow og MemoAssist er ofte i brug. Miljøet og dagligdagen er på den vis tilrettelagt, for at skabe et hjem for denne særlige gruppe borgere.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.

Philipson Wine ApS
Bliv Digital Marketing Manager i Danmarks største online vinhandel

Philipson Wine ApS, Kokkedal

Vi leder efter dig, der har erfaring inden for kommunikation og data-drevet digital marketing. Din fornemmeste opgave bliver nemlig at sikre, at vores e-mail-marketingkampagner er on point fra a-z.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

 • Overordnet ansvar for contentplanlægning og ajourføring af e-mail-marketing på tværs af kampagnespor og målgrupper i vores planer.
 • Overordnet ansvar for produktion af e-mail-kampagner, herunder tekstforfatning til nyhedsbreve, opsætning af kampagner såvel som nye e-mail flows, segmentering og skedulering.
Philipson Wine ApS
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Kokkedal

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og har du derudover erfaring fra detailhandel, vil det være en fordel. Du får mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet, og vi har fokus på at styrke din faglige og personlige udvikling.

Gem
Metz A/S
Lagermedarbejdere søges til pakning af julegaver

Metz A/S, Nivå

Vi søger julegavepakkere på fuldtid til vores lager i Nivå, til tidsbegrænset ansættelse i oktober, november og december.

Du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling med engagerede og kompetente kollegaer, der alle brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og vi gør det sammen. Vi har et godt arbejdsmiljø og går op i at det skal være sjovt at gå på arbejde og at alle bidrager til det.

Din profil:

 • Truckkort, kategori B (en fordel, men ikke et krav)
 • Gerne erfaring fra pakkeri/lager
 • Ansvarsfuld og stabil
Fredensborg Kommune
Assisterende gruppeleder, der brænder for selvstyrende teams og tværgående samarbejde

Fredensborg Kommune

Vil du være med til at skabe den bedste hjemmepleje, hvor vi sætter handling bag ordene; at have borgeren i centrum? Brænder du for det tværfaglige samarbejde om og med borgere i eget hjem? Er du enig i vores vision om at borgerne skal leve et liv med størst mulige selvbestemmelse og selvstændighed?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Lige nu søger vi en assisterende gruppeleder til Fredensborggruppen i Fredensborg Hjemmepleje til ansættelse 1. januar 2022 eller snarest.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Personaleledelse for tre teams af 8-10 personer, herunder at afholde PUS/GRUS, ansættelsessamtaler og omsorgssamtaler.
 • Sikre gruppens faglige udvikling og den daglige, faglige sparring.
 • Deltage i tværfaglige møder med visitation, demenskoordinatorer, ergoterapeuter, kliniske diætister m.v.
Fredensborg Kommune
Barselsvikar 37 timer søges til Børnehuset Søstjernens vuggestue

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Fra december søger Børnehusene Humlebæk en barselsvikar til Børnehuset Søstjernen frem til og med januar 2023.

Stillingen er i vores vuggestue hvor du tilknyttes en fast gruppe. Du vil i fællesskab med kollegaer og børn blandt andet komme til at arbejde med madmod, motorik, børnenes sproglige kompetencer og den nye styrkede pædagogiske læreplan. Naturen er også en stor del af vores hverdag, vi bestræber os på at have sjove og spændende projekter med vores børn.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et stærkt fællesskab, hvor forestillingen om at løfte i flok realiseres. Fællesskabet bæres af åben dialog, nysgerrighed og en ambition om at ville noget sammen.

Aarstiderne
Aarstiderne søger mobil Social Media Specialist

Aarstiderne, Humlebæk

Kan du fortælle store og små historier fra en grøn verden af gastronomer, landmænd og andre madnørder? Har du styr på, hvordan du engagerer og inspirerer klimabevidste og købedygtige kunder på sociale medier? Og har du lyst til at arbejde hos et af Danmarks stærkeste fødevarebrands?

Vi har rigtig travlt hos Aarstiderne og søger derfor en Social Media Specialist, der altid har mobilen i hånden og grøntsager på hjernen. Du skal have et kvikt og kreativt hoved, samt et skarpt blik for, hvad der kan engagere brugerne på Facebook og Instagram. Og så skal du gerne befinde dig mindst lige så godt ude i marken, som du gør bag et skrivebord…

Som Social Media Specialist hos Aarstiderne bliver dine vigtigste opgaver at:

 • Udvælge og formidle de skæve, skønne og særlige historier fra Aarstidernes grønne verden