68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 68 resultater.
ProfilpartnersIntern Key Account Manager

Profilpartners søger for 6X International i Nivå

Opgaverne i denne nyoprettede stilling er en kombination af kundeservice på højt niveau, styring af projekter og varetagelse af diverse administrative opgaver.

Du forventes derfor både at besidde et godt overblik, kunne levere et højt serviceniveau samt besidde en god erfaring og viden inden for indkøb/disponering og logistik.

Du er den primære kontaktperson internt, som kunden altid kommer til både i forbindelse med eksisterende projekter og nye, som skal igangsættes. Styring af projekter kommer til at optage meget af din tid.

Du har den løbende dialogen med kunden og sikrer, at indkøb og logistik i forbindelse med de enkelte projekter bare spiller. Du er i løbende dialog med diverse underleverandører, idet du er ansvarlig for at varer bestilles og leveres på rette tid og sted.

Fredensborg Kommune
Vi søger en lærer, der vægter ambition, fællesskab og dannelse højt

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vi søger to dansklærere til Humlebæk Skole. Den ene stilling er en fast stilling, den anden er et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.

Stillingen til vores 6. årgang er en fast stilling og er til besættelse nu. I stillingen er der ud over faget dansk også idræt, historie, samfundsfag og kristendom. Hvis du er læsevejleder er det en fordel.

Den anden stilling er til vores 5. årgang, som løber fra 1/1 og ca. 1 år frem. Udover faget dansk rummer skemaet også fagene kristendom, AKT-vejledning og natur og teknik.

Har du andre kompetencer og fagkombinationer, end dem vi har nævnt ovenfor, vil vi være nysgerrige på disse. For den rigtige ansøger gør vi, hvad vi kan for at finde en vej.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Fredensborg Kommune
Vi søger en lærer, der sætter væsentlige fodspor

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Sætter du væsentlige fodspor, som dine elever kan følge? Elsker du at undervise? Er du omsorgsfuld og samtidig klar i mælet og retningsgivende? Ser du dine kolleger som en ressource, og ønsker du at være det samme for dem? Ønsker du at være medskaber af et alsidigt og spændende lærings­miljø? Ser du fordelen i en tydelig ledelse, og vil du være med til, at vi gør hinanden gode? Så læs videre…

Til vores afdeling Karlebo udbyder vi en fuldtidsstilling med fagene: Dansk, kristendom, understøttende undervisning, natur/teknologi, engelsk og klasselærer­funktion (4./5. klasse), samt idræt i 0./1. klasse og 2./3. klasse.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Blå Kors Danmark
Bo- og behandlingstilbud søger sygeplejerske, der brænder for socialt udsatte mennesker

Blå Kors Danmark, Humlebæk

Vi søger en ny frisk kollega med bred faglig baggrund, som brænder for socialt udsatte mennesker, og som har lyst til at være en del af en tværfaglig personalegruppe, hvor du skal bruge dine faglige og personlige kompetencer.

Vi forventer, at du:

 • Har viden om sammenhængen imellem afhængighed, psykiatriske og somatiske sygdomme
 • Har viden om skadeligt forbrug af alkohol og abstinensbehandling
 • Har viden om mennesker, der lever i social udsathed

Du skal kunne bygge bro og skabe sammenhængende forløb i et tværsektorielt krydsfelt med mange aktører i en uforudsigelig hverdag med beboere, der har komplekse sociale problemer og ofte er multisyge.

Blå Kors Danmark
Fredensborg Kommune
Kontorelev i Fredensborg kommune

Fredensborg Kommune, Lyngby og Fredensborg

Vil du have en bred kontoruddannelse, hvor du får mulighed for at arbejde i en stor kommunal organisation med mange forskellige fagområder? Så er vi det rette sted for dig.

Som kontorelev kan du se frem til en selvstændig hverdag, hvor du udfører administrative opgaver store som små. En typisk hverdag indeholder en blanding af nye udfordringer og rutineopgaver.

Du kommer rundt i forskellige afdelinger og på den måde får du størst muligt indblik i kommunens opgaver. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som vil hjælpe dig undervejs.

TF-Technologies
Webudvikler

TF-Technologies, Fredensborg

Vil du være med til at skabe fremtidens SaaS-løsning indenfor vejkonstruktion? Så søger vi netop nu ambitiøse webudviklere, der gerne vil arbejde med de nyeste teknologier i et mindre team og være med til at skabe stærke løsninger for slutbrugerne.

Softwareafdelingen er på nuværende tidspunkt lille, men da der fra virksomhedens side bliver satset stort på vores softwareløsning MatWiser, har vi brug for flere dygtige udviklere. Du får derfor mulighed for at få en afgørende rolle i udviklingen og de tekniske løsninger, da vi er et team, hvor der naturligt er plads til dialog og gode argumenter, så den bedste tekniske løsning bliver implementeret.

I jobbet vil du bl.a. kunne komme til at:

 • Udvikle på vores frontend, baseret på Typescript og React
 • Tilgå databasen via Active Record
 • Drøfte og levere det, som præsenteres i Invision-prototypen af vores UX/UI-designer
TF-Technologies
Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper til vores nybyggede plejecenter Skovgården i Humlebæk

Fredensborg Kommune

Vi har lige slået dørene op – vil du med indenfor?

Dine kommende kolleger i Skovgårdens Plejeboliger tog imod de første beboere for få uger siden og er i proces med at skabe en god hverdag for beboerne med fokus på et aktivt liv, trivsel, omsorg og med udnyttelse af de nyeste teknologiske muligheder.

Du brænder for området og ser – ligesom vi – en sjælden mulighed i at være med til at starte et nyt sted op. Være med til at påvirke, hvordan en god hverdag for både beboere, pårørende og medarbejdere skal se ud!

Du kan lide at bruge din faglighed, din erfaring og dine mellemmenneskelige kompetencer til at tænke og gøre nyt, i samarbejde med ledelse/kolleger og med respekt for de forskelligheder, vi som samlet personalegruppe også indeholder.

Aarstiderne
Er du Aarstidernes næste E-commerce Manager, som skal drive salget i Jordens Bedste Købmand?

Aarstiderne, Humlebæk

Du bliver forretningens digitale købmand – og forener på fineste vis salget med dit digitale DNA og store salgsdrive. Du er drevet af forretningen, af godt samarbejde på tværs og finder stor mening i at sælge gode økologiske råvarer af høj kvalitet.

Der er tale om en unik stilling med et stort potentiale og mulighed for at lykkes med en grøn opgave, som både giver mening for kunderne og kloden.

Opgaverne består bl.a. i at udvikle salget i en unik dagligvarebutik, optimere salgskanaler, fastsætte priser, tilrettelægge kampagner, optimere og udvikle nyhedsmails og lancere nye produkter. Du trives med ambitiøse mål og kan trække andre med dig, når vi skal være hurtige med nye initiativer og lave godt købmandskab i en branche med højt tempo og omskiftelighed.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent/social- og sundhedshjælper søges i aftenvagt på Øresundshjemmet

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Har du lyst til at arbejde I en lille enhed med seks beboere, hvor der primært bor mennesker som har en demensdiagnose og andre kognitive vanskeligheder?

Vi arbejder efter et "leve-bo" princip og tager udgangspunkt i en personcentreret tilgang, som betyder vi skaber hverdagen sammen med de mennesker som bor hos os og vi forsøger at skabe mening og indhold i livet sammen.

Til Øresundshjemmets pleje- og aktivitetscenter søger vi en social- og sundhedsassistent-/hjælper i aftenvagt – 28 timer/ugen. Vagterne er mandag og tirsdag og med weekendvagt i ulige uger, fra kl. 14-22.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at borgerne oplever livskvalitet, gennem samarbejde og inddragelse af deres livshistorie. Hvilket betyder at vi altid tager udgangspunkt i deres individuelle ønsker og livshistorie.

Louisiana Museum of Modern Art
Visual Merchandiser

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Har du erfaring med visual merchandising på allerhøjeste niveau, en udpræget æstetisk sans og flere års salgserfaring med dig i rygsækken?

Vores dekoratør gennem mange år skal på nye eventyr og vi søger derfor en kollega til verdens bedste museumsbutik.

Opgaven: at sikre at verdens bedste museumsbutik til hver en tid står knivskarpt. At museets gæster oplever at træde ind i et design univers i verdensklasse som inspirerer og overrasker, og som er en ny oplevelse hver gang de besøger os.

Louisiana Museum of Modern Art
Land & Fritid
Butiksassistent til Land & Fritid Fredensborg

Land & Fritid

Har du butikserfaring? Måske du ovenikøbet har en personlig interesse for nogle af vores kerneområder fx heste eller jagt? Brænder du for kundedialogen og det gode salgsarbejde, og vil du være en aktiv del af en landsdækkende kæde og en lokalkendt butik, hvor du får mulighed for at udfolde dig inden for rigtig gode rammer?

Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter lige fra dyrefoder til jagt & outdoor samt kundeekspedition. Det medfører, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden. I det hele taget bliver du en aktiv del af driften. Du er med til at indrette butikken og de forskellige udstillinger, og har du i den forbindelse idéerne, får du rammerne til at udføre dem i.

Moment Medarbejdere til Black-Friday hos Matas på nathold

Moment søger for Matas i Humlebæk

Vil du tjene nogle ekstra penge til årets julegaver? Vi leder efter medarbejdere til natholdet hos Matas’ webshop i Humlebæk til dette års Black Friday.

Som kommende medarbejder i webshoppen bliver du en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk, hvor du kommer til at gøre en stor forskel med dit bidrag.

Vi er ved at gøre klar til dette års Black Friday og juletravlheden, hvor du bliver en del af en travl hverdag.

Du kan blive oplært i forskellige arbejdsopgaver så som påpladslægning af vare, eller plukke og pakke ordre som landets kunder bestiller online. Du har en central rolle og har medansvar for, at kunderne får deres korrekte bestillinger til tiden. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet.

ALS Denmark A/S
Laborant eller lignende til vores uorganiske afdeling

ALS Denmark A/S, Humlebæk

I vores uorganiske afdeling arbejder vi med mange typer af analyser ved forskellige manuelle, halvautomatiske og automatiske processer og apparater.

Som laborant i uorganisk afdeling skal du:

 • Udføre laboratorieanalyse af uorganiske parametre og metaller
 • Fremstille standarder og kontroller til de enkelte analyser.
 • Beregne af resultater fra forskellige apparater eller efter manuelt udføring af analyser.

Vi kan tilbyde dig et job i et til tider hektisk miljø, hvor fleksibilitet, overblik og gode samarbejdsevner vægtes højt. Som kollega hos ALS bliver du en del af en solidt etableret laboratorie, der beskæftiger omkring 100 ansatte med forskellige faglige baggrunde. Her vil du opleve at alle kender alle – og alle støtter op om og hjælper hinanden.

ALS Denmark A/S
Aarstiderne
Aarstiderne søger to junior produktudviklere

Aarstiderne, Humlebæk

Vi søger to dygtige og dedikerede junior produktudviklere, der skal være med til at udvikle de mange nye produkter og råvarer, som skal indgå i fremtidens måltidskasser og Aarstidernes øvrige sortiment. Produktudvikling spiller derigennem en central rolle i at give vores kunder de bedst tænkelige smagsoplevelser hver uge.

Den ene stilling vil overvejende have et gastronomisk og smagsmæssigt fokus, mens den anden stilling vil være fokuseret på det systematiske arbejde med kategoriansvar, vareoprettelser og administrative opgaver. Begge junior produktudviklere bliver del af et dynamisk team med reference til Aarstidernes produktchef.

Gastronomisk produktudvikler
Du skal bidrage til samarbejdet med producenter og leverandører om at udvikle de mest smagfulde produkter til et mangfoldigt sortiment.

Produktudvikler med kategoriansvar
Du skal bidrage med at sikre struktur og fremdrift på produktudviklingsopgaverne.

Aarstiderne
Senior produktudvikler/kategoriansvarlig

Aarstiderne, Humlebæk

Vi søger en senior produktudvikler til at udvikle og finde de mange nye økologiske produkter og råvarer, som skal indgå i fremtidens måltidskasser og give vores kunder de bedst tænkelige madoplevelser.

Som produktudvikler/kategoriansvarlig skal du opsøge nye leverandører og finde de helt rigtige komponenter til et mangfoldigt sortiment, der spænder fra den mest smagfulde olivenolie over den perfekt sammensatte krydderiblanding til den helt rigtige kødudskæring og et væld af andre komponenter, som skaber det spændende måltidsunivers, vores kunder møder hver uge.

Jobbet indeholder både udadvendte udviklingsopgaver og struktureret planlægning med implementering af nye produkter i måltidskasserne. Du har i dit virke samarbejde med en bred vifte af leverandører og alle afdelinger i Aarstiderne – særligt indkøb, kvalitet, pakkeri og opskriftsudvikling.

SuperBrugsenSalgsassistent, Frugt & Grønt, SuperBrugsen, Fredensborg

SuperBrugsen

Grib chancen i SuperBrugs-kædens største butik målt på omsætning, og få mulighed for at:

 • bruge din viden inden for frugt og grønt.
 • udvikle dine kompentencer.
 • mulighed for at være kreativ.

Din hverdag som salgsassistent:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i afdelingen.
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling.
 • vareopfyldning.

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for SuperBrugsens rammer i samarbejde med afdelingslederen. Du er med til at drive kommunikationen med vores 5 servicemedarbejdere, så de er klædt på til dagens arbejde. Det er alt sammen med til at give dig en både sjov og afvekslende hverdag.

Fredensborg Kommune
Engageret og glad social- og sundhedsassistent søges til 35 timers dagvagt til demenscenteret Benediktehjemmet i Fredensborg

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet søger en social- og sundhedsassistent til at indgå i det vigtige og givende arbejde med at yde nærværende og professionel omsorg for vores beboere. Størstedelen af vores beboere har en demensdiagnose. Vi stræber efter at levere kærlig pleje af høj faglig kvalitet.

Benediktehjemmet er et hyggeligt ældrecenter beliggende i Fredensborg. Centeret er kommunens plejehjem for mennesker med demens, hvilket vi sætter en stor ære i.

Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, og vi lægger en stolthed i at skabe de små stjernestunder for beboerne.

Din arbejdsdag vil primært bestå af plejeopgaver, alm. social- og sundhedsassistentopgaver og selvfølgelig samvær og meningsfulde aktiviteter med beboerne.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.