159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Langebjergskolen søger en tysk- og dansklærer

Fredensborg Kommune, Humlebæk

På Langebjergskolen har vi en vision om at skabe en skole, som vores elever ikke vil hjem fra. Vi vil skabe en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag - en skole, som giver vores elever mod på livet, lyst til at lære mere, og oplevelsen af at vokse og udvikle sig igennem hele deres skolegang.

Vores pædagogiske praksis er funderet i en projektbaseret tilgang til læring, hvor vores elever fordyber sig i autentiske problemer med kreativitet og innovation indlejret som kompetencer parallelt med deres fagfaglige undervisning. Vi arbejder i organisk sammenhængende perioder.

Vi søger en inspirerende lærer som er levende optaget af skolens kerneopgave og tror på, at du bedst kan lykkes, når du er en del af et lærende fællesskab. Du skal være lige komfortabel i sparring med dygtige kolleger, som i samarbejdet med forældre omkring den enkelte elevs trivsel, udvikling og læring.

Assure Wealth A/S
IT-medarbejder til drift og optimering hos Assure Wealth

Assure Wealth A/S, Nivå

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Assure Wealth er en Fintech-virksomhed, der via egenudviklede applikationer skaber fremtidens uvildige formueoverblik på tværs af banker og kapitalforvaltere. Vi hjælper vores kunder med at forstå og følge op på deres investeringsunivers.

Vi søger en person til at håndtere IT-administrations- og supportopgaver, og som kan understøtte vores IT-udviklingsteam og vores finansielle Operations Team i deres daglige forretningsgange, bl.a. gennem support og drift af vores egenudviklede batch software.

Assure Wealth A/S
Fredensborg Kommune
Jobkonsulent for jobparate kontanthjælpsmodtagere

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Der er stærkt politisk fokus på at flere jobparate kontanthjælpsmodtagere kommer i job eller uddannelse i Fredensborg kommune. Og vi er gode til at få kontanthjælpsmodtagere i arbejde.

Har du lyst til og har du erfaring med jobrettet vejledning, rådgivning, sparring, mv. af ledige, således at de med inspiration fra dig får styrket deres mulighed for at komme hurtigere i job eller uddannelse – så har du lige nu muligheden for at blive vores nye kollega!

Dine opgaver vil bl.a. være, at:

 • Gennemføre jobrettede samtaler og vejlede og rådgive om jobsøgning, CV, ansøgning, jobsamtaler, jobåbninger og følge op her på mv.
 • Præsentere konkrete jobs i samtalerne
 • Formidle på konkrete jobordrer og løbende være opmærksom på jobåbninger generelt og jobåbninger fra virksomhedskonsulenterne specifikt.
Fredensborg Kommune
Vi søger en koordinerende sagsbehandler til Team Rehabilitering og Job, som brænder for at hjælpe borger i uddannelse og job

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi varetager indsatsen for borgere med problemer ud over ledighed i alderen 18-65 år. Borgere, som modtager kontanthjælp, uddannelseshjælp, ressourceforløbsydelse og revalidering. Vi arbejder metodisk løsningsfokuseret, koordineret, tværfagligt og med fokus på effekt og progression i borgerens forløb.

Som koordinerende sagsbehandler er du aktivt i samarbejde med borgere, der har både lettere og sværere problemer, som påvirker deres mulighed for at tage et arbejde eller gå i uddannelse. Det er derfor vigtigt, at du har en helhedsorienteret tilgang til det daglige arbejde, og at overblik, struktur og empati er vigtige nøgleord for dig.

Fredensborg Kommune
Skovgården søger sundhedsfagligt personale til dagvagt og aftenvagt

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Har du lyst til at være en del at et plejecenter, hvor der er arbejdes med faglighed, kvalitet og forebyggelse. Så se her.

Som sundhedsfagligt personale på Skovgården, skal du støtte og motivere beboerne i deres daglige gøremål, og være med til at skabe en meningsfuld hverdag i samarbejde med beboerne og dine kollegaer. Du kommer til at indgå i et team med forskellige faggrupper, bestående af social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistenter, sygeplejerske og uuddannet.

Vi har et godt samarbejde, hvor vi vægter at have en god kommunikation, hvor der også er plads til humor. Vi er fleksible og hjælper hinanden. Vi giver plads til hinandens faglighed, så du har mulighed for at bruge dine kompetencer, samt at udvikle dem.

Skovgården Plejecenter består af 30 boliger fordelt på 2 hyggelige afdelinger. Her er en rolig atmosfære, men alligevel masser af liv og aktiviteter.

Fredensborg Kommune
Matematiklærer til indskolingen på Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Endrupskolen søger ny kollega til matematik og andre indskolingsfag til vores dygtige indskoling. Brænder du for at indgå i et tæt samarbejde om at give børnene en god skoledag med fokus på engagement, motivation og lyst til at lære, er det dig, vi søger. Vi er spændte på at høre om dine kompetencer, og hvad du brænder for!

Vi har delt klasselærerfunktion, du bliver klasselærer sammen med årgangens to dansklærere.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • Tæt samarbejde i et engageret og dygtigt årgangsteam
 • Kolleger, der er imødekommende, samarbejdsdygtige og humoristiske
 • En anerkendende og velfungerende organisation med en tillidsfuld ledelse, der er tæt på hverdagen
Fredensborg Kommune
Dygtig og erfaren social- og sundhedsassistent til udekørende nattevagt

Fredensborg Kommune

Da vi efterhånden har flere arbejdsopgaver om natten, vil vi gerne udvide vores natteam med en social- og sundhedsassistent mere.

Hver nat kører der én sygeplejerske og én social- og sundhedsassistent ud til borgerne i hele kommunen og til plejecentrene efter behov.

Og det vil vi gerne udvide til, at vi kører én sygeplejerske og to social- og sundhedsassistenter.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med Akutfunktionen, de udekørende dag- og aftenteams samt med kommunens seks plejecentre og rehabiliteringscenteret.

Dine fokusområder vil bl.a. være at:

 • udføre plejeopgaver, handle og vurdere på opståede ændringer
 • samarbejde med sygeplejersken omkring sygeplejeopgaver og komplekse plejeopgaver
 • dokumentere i Nexus
Fredensborg Kommune
Assistent til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

Da vi har fået midler til opgradering af vores sygepleje, søger vi i hjemmeplejen i Fredensborg pr. juni eller snarest derefter en assistent, der værdsætter opgaver tæt på borgeren enten i sygeplejeklinikken eller i borgerens eget hjem.

Du er en assistent, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 32-37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 28 t/ugentligt til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling/barselsvikariat

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi snarest en sygeplejerske, der værdsætter opgaver tæt på borgeren enten i sygeplejeklinikken eller i borgerens eget hjem.

Du er en sygeplejerske, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 32-37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 4. weekend. Vikariatet løber over et år med mulighed for forlængelse.

Nivaagaards Malerisamling Engageret kok

Nivaagaards Malerisamling, Nivå

Motiveres du af at give gæster en særlig oplevelse? Er du på udkig efter et job i unikke omgivelser i et velfungerende team, hvor du arbejder 30 timer? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil blive en del af et engageret og velfungerende team, som består af en køkkenchef, to cafémedarbejdere og otte unge medhjælpere.

Du er enten faglært kok eller madentusiast og har erfaring fra andre køkkener. Det er væsentligt, at du befinder dig godt i et lille team, hvor alle hjælper, når der er behov for det. I vores team er det vigtigt, at alle tager del i dagens opgaver og løfter i flok. Som person er du udadvendt, serviceminded og fleksibel. Du tilfører godt humør i hverdagen og er engageret i dit arbejde.

Audi Vicevært til Audi Hørsholm/Semler Mobility Hillerød

Audi

Vi søger en fleksibel vicevært/ejendomsadministrator, der har lyst til et varieret job, hvor du veksler mellem at arbejde hos Audi Hørsholm samt hos Semler Mobility Hillerød efter nærmere arbejdsskema.

Du får et afvekslende og selvstændigt job i et team bestående af 3 medarbejdere.

 • Løsning af mindre håndværksmæssige opgaver (reparation og vedligehold)
 • Kørsel af kundebiler og interne biler
 • Forefaldende arbejde og ad hoc-opgaver på værkstederne og i salgsafdelingen
 • Ansvar for og styring af klargøring af vores udlejningsbiler
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

COMM2IG A/S IT-konsulenter til Kokkedal, Aarhus og Aalborg

COMM2IG A/S

Er du ambitiøs og vil du udfordres så er COMM2IG lige dig.

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til erhvervslivet herunder levering af hardware, AV-løsninger, cloudinfrastruktur, konsulentbistand m.v.

Vi er 140 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Aalborg. COMM2IG yder konsulentbistand til flere af landets største private og offentlige virksomheder, hvor kvalitet og høj service er en selvfølge.

Som vores nye IT-konsulent med tilknytning til kontoret i Kokkedal, bliver du en del af et velfungerende og engageret team, der altid støtter hinanden. Du får delvist ansvar for mange forskellige og spændende IT-opgaver og projekter, såvel interne som eksterne. Vi forventer, at du sammen med os kan arbejde selvstændigt med stor tålmodighed og godt humør.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. 1. juli eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 32-37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Fredensborg Kommune
Fredensborg Hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere til aftenvagt

Fredensborg Kommune, Nivå

Er du vores nye aftenkollega?

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere i Nivå, er du uddannet social- og sundhedshjælper, og har du lyst til at medvirke til et godt arbejdsmiljø i vores aftengruppe?

Så er du måske en af vores nye medarbejdere til det udekørende aftenteam.

Vi søger dig, der kan lide at arbejde rehabiliterende med en målrettet indsats til den enkelte borger og i samarbejde med dine kolleger dag og aften.

Du kan lide at have din faste køreliste, men står parat til at hjælpe dine kollegaer, hvis de har behov for din hjælp.

Vi mødes i pausen midt på aftenen og sparrer med hinanden om evt. udfordringer, faglige observationer eller anden faggruppe. Vi arbejder med triage.