108 job matcher din søgning 108 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Else Mariehjemmet
Vi søger verdens bedste social- og sundhedshjælper til nattevagt

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Stillingen er på 28 timer ugentligt, 4 vagter i ulige uge og 3 vagter i lige uge, med start 1. juli 2021

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i Humlebæk med udsigt over Øresund og gåafstand til indkøbsmuligheder og stationen. Else Mariehjemmet er et herskabeligt gammelt hus med smukke stuer og dejlige boliger. Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Den enkelte borgers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunktet for den individuelle omsorg og pleje vi tilbyder. Vi lægger vægt på personcentreret omsorg og fysisk træning. Relationen skaber vi gennem stjernestunder, gode oplevelser og nærvær.

Else Mariehjemmet
Fredensborg Kommune
Dygtig social- og sundhedsassistent til dagvagt i Nivå Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

I hjemmeplejen i Fredensborg Kommune er vi inddelt i fire mindre, lokale enheder. Dette gør, at vi dels er tættere på borgerne, dels har mulighed for en tæt sparring i hverdagen. Vi har dag og aftengruppen organisereret under samme leder.

Som social- og sundhedsassistent i vores hjemmepleje starter din dag kl. 7.30, hvor du mødes med monofaglige kollegaer og fordeler og sparrer med sygeplejekollegaer. Du kan tilgå din dagsplan fra mobiletelefonen. Vi arbejder med helhedspleje, hvorfor du også vil skulle have plejeopgaver. Vi spiser frokost sammen i grupperummet, og her mødes du med dine kollegaer og har den faglige sparring både rundt om frokostbordet og til de tværfaglige møder, som du selvfølgelig også skal deltage i.

Fredensborg Kommune
Tandlæge

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en dygtig og rutineret tandlæge til vores team i Kokkedal samt evt. socialtandpleje. Stillingen er en deltidsstilling på 3-4 dage om ugen.

Fredensborg Tandpleje er en moderne tandpleje med 25 medarbejdere fordelt på to klinikker i henholdsvis Kokkedal og Humlebæk. Vi servicerer 9000 børn og unge, og 130 borgere i omsorgs- og socialtandplejen. Herudover har vi et fælles tandreguleringscenter med Helsingør Kommune.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag.

SkattestyrelsenGraduates til momsturnusforløb i Skattestyrelsen i Østdanmark

Skattestyrelsen

Har du interesse for revision, moms og lønsumsafgift? Drømmer du om at blive blandt de bedste momseksperter? Så tilbyder vi dig en unik mulighed for 1½ års skræddersyet graduateforløb med fastansættelse fra start. Turnusforløbet vil gøre dig i stand til at arbejde med revision, momskontrol og vejledning af alle typer af virksomheder og selskaber.

Skattestyrelsen tilbyder igen i år et graduateforløb, hvor vi yder en ekstra indsats for at uddanne flere engagerede og dygtige momsmedarbejdere, som på sigt kan blive vores kommende eksperter. Det unikke ved graduateforløbet er, at vi via et praktikforløb sikrer, at du kommer til at arbejde med moms og lønsumsafgift i en række konkrete og forskellige kontrolprojekter, hvor der vil være kontrol af både små og mellemstore erhvervsvirksomheder og selskaber samt mulighed for at deltage i revisioner af de største selskaber i Danmark.

Skattestyrelsen
DiverseyBusiness Development Analyst

Diversey, Nivå

Kunne du tænke dig at arbejde for et af verdens førende brands indenfor rengørings - og hygiejneløsninger? Vores kunder er blandt andet McDonalds, Tivoli, ISS, Folketinget Danmark, Coop, Jysk, Scandic, MEYERs kantiner samt mange storcentre, skoler, sygehuse og andre offentlige institutioner.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • Daglige salgsstatistikker til salgsafdelingen
 • Udarbejde ‘white spot’-analyser
 • Udvikle nye forretningsmodeller ift. markeder, indtjening og produkter

Denne stilling er nyoprettet og man skal derfor være klar på selv at forme, effektivisere og strukturere indholdet deraf. Analyser af vores markeder, internationale projekter, kundemøder og sales planning vil også kunne indgå som en del af hverdagen.

Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Verdo
Elektriker/formand til opgaver indenfor Gadelys i Fredensborg Kommune

Verdo

Verdo A/S

Er du elektriker, ansvarsbevidst, og trives du med et afvekslende job, hvor du har indflydelse på din egen arbejdsdag og får ansvaret for opgaveløsningen i Fredensborg Kommune – så har vi jobbet til dig. For Verdo er gadebelysning og teknisk infrastruktur et fokusområde, hvor vi arbejder for at skabe vækst og udvikling.

Med reference til projektlederen indtræder du i en stilling, hvor du med dit stærke engagement og gode overblik skal varetage den daglige opgaveledelse, herunder styring og tilsyn ved gennemførelsen af opgaver.

Medarbejderne arbejder med drift og modernisering af kommunens gadelys, og du vil have det overordnede overblik over dagligdagen i ”marken” og de indeværende opgaver.

Verdo
Ph Maskinsalg & Service A/S
Entreprenørmekaniker

Ph Maskinsalg & Service A/S, Fredensborg

Vores dygtige mekaniker på værkstedet har valgt at gå på pension, derfor søger vi en ny medarbejder til at overtage denne funktion i vores forretning.

JOBBET består i

 • Alle former for reparation, fejlsøgning og servicering af entreprenørmaskiner, traktor,
 • At deltage i en roterende vagtordning.
 • Have gåpåmod og være en del af et godt socialt arbejdsmiljø.

VI forventer

 • Du er faglært indenfor lastvognmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker eller entreprenørmekaniker.
 • Erfaring med reparation af entreprenør/landbrugsmaskiner.
 • Kan bevare roen - også i pressede situationer.
Louisiana Museum of Modern Art
Kok til Louisiana Café

Louisiana Museum of Modern Art

Er du dygtig kok? Og er du vild med diversitet i smag, kolleger og gæster? Så er du måske den nye kok vil leder efter til teamet i Louisiana Café.

Du er faglært kok med et par års erfaring og du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer. Og så er du ambitiøs. Faktisk vil du være den bedste til det du gør. Det vil vi nemlig.

Du har erfaring fra køkkener med både høj kvalitet og højt tempo. Du arbejder selvstændigt, også når det går stærkt, og du har lyst til at være en del af et stærkt team med fart på.

Vi forventer – eller lad os være ærlige, vi forlanger – meget høje standarder, men vi vil gøre alt for at hjælpe dig til at nå dem. Kan du sige ja til ovenstående og har du lyst til et travlt og sjovt job med ordnede forhold, gode kolleger og glade gæster, ja, så er du måske vores nye kollega.

Louisiana Museum of Modern Art
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

fakta a/s
Salgsleder, Fakta, Humlebæk

fakta a/s

Trives du med tempofyldte og afvekslende arbejdsdage?

Jobbet som salgsleder er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, kundeservice og med mulighed for at prøve kræfter med ledelse.

Du brænder for salg og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Du motiveres af en afvekslende hverdag med praktiske opgaver og et højt tempo. Du er god til at smøge ærmerne op og få tingene gjort. Som salgsleder er du i stand til at holde hovedet koldt, selvom der er mange bolde i gang.

Vi tilbyder

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • At udvikle dig som leder, og hjælpe dig med at nå dine karrieremål ud fra dine kompetencer
fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Coloplast A/S
Recruitment Researcher

Coloplast A/S, Humlebæk

Would you like to make your recruitment experience count in a challenging and independent position where you find and attract specialist talent?

Here, you get to develop your capabilities in a global company that makes a real difference to people with intimate health care needs. Join us and build a solid foundation for a future career in HR.

As Recruitment Researcher your key task will be to help colleagues across our organisation find the perfect fit for hard-to-fill specialist and leadership positions.

Coloplast A/S
Lægerne Gammel StrandvejSygeplejerske

Lægerne Gammel Strandvej, Nivå

Vi søger en erfaren sygeplejerske på 32-37 timer ugentligt, fordelt 5 arbejdsdage med fleksibilitet.

Som vores kollega varetager du selvstændige konsultationer som f.eks. vaccinationer, opfølgning af patienter med kroniske sygdomme (KOL, diabetes, hypertension), EKG, sårbehandling, telefonpasning samt administrative opgaver og varebestilling. Vi har travlt og et højt tempo så du skal kunne trives med dette.

Om dig

 • Du har flere års erfaring som sygeplejerske og erfaring med diabetes og/eller KOL og gerne tidligere erfaring fra praksis
 • Du har en stor ansvarsfølelse, kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i komplekse opgaver
 • Du har et positivt sind, hvor humor er en vigtig ingrediens i at skabe arbejdsglæde blandt dine kollegaer
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainee søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

ALS Denmark A/SFacility Management-tekniker til diverse opgaver

ALS Denmark A/S, Humlebæk

Til vores analyselaboratorie i Humlebæk, søger vi en dygtig håndværker til forskellige opgaver. Du vil indgå i et samarbejde med vores tekniske supporter, samt afdelingslederne. Der vil være både små og store opgaver, der skal løses i koordination med den daglige drift.

Som person er du serviceminded og omstillingsparat, idet tingene nogle gange kan gå stærkt. Du kan lide at tage initiativ og trives i et til tider hektisk og dedikeret miljø. Du kan lide at tage ansvar og er omhyggelig med det arbejde du udfører, såvel af større projekter som dagligdags rutiner.

Eksempel på opgaver

 • Indvendig og udvendig vedligeholdelse af ALS bygninger
 • Oprydning på udearealer, herunder ukrudtsfjernelse og beskæring af planter
 • Småreparationer og forbedringer i huset
Metz A/SLagermedarbejder

Metz A/S, Nivå

Vi søger snarest en fuldtids lagermedarbejder til vores lager i Nivå.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Pakning og afsendelse af webshopordrer
 • Varemodtagelse og forsendelser af varer
 • Lageroptællinger
 • Koordinering og pakning af firmagaver
 • Diverse forefaldende opgaver på lageret

Du får en hverdag på et stort, lyst lager i et team med 4 andre lagermedarbejdere og en logistikchef. Vi har en uformel omgangstone samt en høj arbejdsmoral. Opgaver er der masser af, så du kommer ikke til at kede dig.

Hartmanns A/SSpecialist i SEM (Search Engine Marketing) og SAO/SAE til international koncerns salgskontor i Danmark

Hartmanns A/S søger for Gerdmans i Nivå

For vores kunde Gerdmans, der har sit danske salgskontor i Nivå i Nordsjælland, søger vi efter en specialist i Search Engine Marketing. Gerdmans markedsfører og sælger inventar til kontorer og lagerlokaler og har mere end 70 års erfaring i netop dette segment.

Som den danske afdelings specialist i Search Engine Marketing vil du være en afgørende del af virksomhedens værdikæde. Du sikrer grundlæggende set, at virksomhedens har en effektiv og rationel annoncering på digitale platforme. Du sikrer ligeledes, at virksomhedens tilstedeværelse og placering online hele tiden udvikler sig og dermed, at dens onlinesalg øges.

Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til nathold i virksomhed med god atmosfære

Jobindex A/S søger for Dansac i Fredensborg

Har du en el-teknisk eller mekanisk baggrund med el-erfaring, og kunne du tænke dig et fast job i en stabil virksomhed med gode arbejdsvilkår?

Hvis du vil arbejde selvstændigt som tekniker med servicering af produktionsudstyr og samtidig indgå i et team af engagerede operatører, så hører vi gerne fra dig!

Vi kører med 10-15 linjer i produktionen om natten, og din vigtigste opgave bliver service og akut fejlsøgning på relativt komplekse produktionsmaskiner. Det kan være alt fra en brækket skrue til en robot, som ikke kører, som den plejer, og dine hovedopgaver bliver fx at:

 • Lave fejlfinding, reparation og vedligehold af vores produktionsudstyr
 • Håndtere indkøring af maskiner
 • Træne operatørerne ved ændringer og forbedringer af produktionsudstyr
 • Registrere arbejdsordrer og reservedele
Jobindex A/S