93 job matcher din søgning 93 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 93 resultater.
Else Mariehjemmet
Sygeplejerske til Else Mariehjemmet i Humlebæk

Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet er et privat plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi er en non-profit-organisation med 29 beboere, som har behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi har til huse i dejlige omgivelse i Humlebæk med udsigt til Øresund.

Som sygeplejerske på Else Mariehjemmet er du med i den daglige pleje. Du ser dig selv som en vigtig brik i den sygeplejefaglige udvikling, og du trives med at giver faglig sparring til dine kolleger.

Vi har et dejligt hjem og en dejlig arbejdsplads med:

 • Den holdning, at vi sammen skaber en fantastisk arbejdsplads fuld af trivsel
 • Kompetenceudvikling, både individuelt og i samarbejdsrelationer
 • En ledig sygeplejerskestilling på 32 timer/ugen med weekend-arbejde hver 3. uge
Else Mariehjemmet
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Fredensborg Kommune
Kokkedal Skole søger dansklærer til udskolingen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du vores nye dansklærer på udskolingen? I så fald kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads med dejlige elever og et godt samarbejdsmiljø.

Du skal med din faglighed og personlighed kunne skabe en god relation til eleverne, og har du andre linjefag såsom engelsk, idræt, fransk eller anden form for undervisningskompetencer, vil dette også kunne komme i spil ved en eventuel ansættelse.

Vi har gode fysiske rammer med store og rummelige klasselokaler, veludstyrede faglokaler og indbydende grønne arealer med rige udfoldelsesmuligheder.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG - Audiologopæd/logopæd (fuldtid) til Møllevejens Vejledning og Behandling pr. 1. august 2020 eller hurtigst herefter

Fredensborg Kommune, Nivå

Vi søger fagligt stærk (audio)logopæd og vælger at genopslå stillingen for at udvide ansøgerfeltet.

Er du solidt forankret i (audio)logopædi og brænder du for at styrke de tidlige indsatser for børns sprogudvikling? Kan du oversætte dine faglige kompetencer til praktiske tiltag, som de professionelle kan udnytte til at støtte børn med sproglige udfordringer? Nyder du at være del af såvel monofaglige som tværfaglige teams, der alle arbejder for læring, udvikling og fællesskab?

Som logopæd vil du blive tilknyttet en række dagtilbud og skoler i et bysamfund. Du mødes med tværfaglige kollegaer ude i bysamfundene og til faggruppemøder og personalemøder.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Skolen på SlotsvængetLærere

Skolen på Slotsvænget, Fredensborg

På Skolen på Slotsvænget arbejder 30 engagerede kollegaer tæt sammen om at skabe optimale rammer for læring og udvikling for børn, der primært er visiteret fra kommunerne. Kendetegnende for vores elever er, at de har faglige vanskeligheder og socio-emotionelle udfordringer.

Undervisningen foregår på mindre hold og altid med to undervisere. Vi prioriterer tid til relationsarbejdet, og der er mulighed for at indgå i fritidsvagten.

Som person er du empatisk, robust og vedholdende. Du brænder for at skabe en meningsfyldt fremtid for børnene og du forstår, at vi er sammen om at løfte udviklingen for det enkelte barn. Du bevarer roen, har overblik og vil tage ansvar - også når vi løber stærkt. Du lytter gerne og du deler ud af din erfaring.

Fredensborg Kommune
Vi søger en frisk køkkenmedhjælper til vores café på Pleje- og Aktivitetscenter Egelunden

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Holder du af samvær med ældre mennesker og vil du med en hjælpende hånd til forefaldende opgaver, være med til at sikre et godt og varieret kosttilbud til vores cafégæster over sommeren, så er det dig vi søger.

Pleje- og Aktivitetscenter Egelunden mangler en frisk og mødestabil sommervikar 20 timer ugentligt til vores pensionistcafé i 7 uger fra mandag den 27. juni til og med fredag den 14. august. Arbejdstiden er kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Caféen er åben alle hverdage fra kl. 11.30-13.00 og er et frokosttilbud til kommunens pensionister, efterlønnere og førtidspensionister. Caféen har to medarbejdere, hvoraf du vil indgå som den ene af de to i deres sommerferieafvikling.

Fredensborg Kommune
Skolepædagoger til Nivå Skole

Fredensborg Kommune

Nivå Skole søger tre nye skolepædagoger 35 timer om ugen.

På Nivå Skoles vil vi ALLE børn, og vi ser forskellighed som en styrke. Vi arbejder for at fastholde trygge, omsorgsfulde, udviklende og forpligtende fællesskaber hvor vores elever dannes, lærer og begejstres, og hvor eleverne motiveres til at tage aktiv og ansvarlig del i undervisningen og i hverdagen.

Skolepædagogens rolle i skoledelen er overordnet at være med til at sikre inkluderende og motiverende læringsfællesskaber med plads til alle elever. Der indgås et teamsamarbejde med børnehaveklasselederne og lærerne. Du vil være gennemgående figur for eleverne i overgangen mellem 0. årgang og 1. årgang. Du skal bidrage med nye løsninger i komplekse, pædagogiske opgaver både for det enkelte barn i en udsat position, grupper af børn eller hele klassen.

Fredensborg Kommune
Bygningskonstruktør til Center for Ejendomme og Intern Service

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Fredensborg Kommune har høje ambitioner med udvikling af vores bygninger og vi har rigtig mange spændende opgaver på vej. Derfor søger vi en ny kollega.

Eksempel på en arbejdsdag:
Din hverdag vil ofte starte på kontoret, hvor du møder nogle af dine 58 kollegaer. Der er allerede en summen af liv i storrumskontoret, hvor teknikerne er ved at løse en akut opgave med manglende varme i en daginstitution og arkitekterne diskuterer placering af det nye Generationernes Hus.

Du har i dag planlagt et bygningssyn sammen med en ekstern rådgiver ude på en skole og senere skal du rådgive en institutionsleder som har ønsker om ombygning af nogle lokaler grundet øget tilgang af børn. Senere skal du forbi en fritidsbygning, hvor du skal forestå projektgennemgang for nogle håndværkere på et vedligeholdelsesarbejde.

Fredensborg Kommune
Vi søger socialrådgivere/socialformidlere, der kan gøre en forskel for børn med særlige behov og/eller nedsat funktionsniveau

Fredensborg Kommune, Kokkedal

I Børneteamet kommer din hverdag til at være alsidig med fokus på det socialfaglige arbejde med børn op til 15 år. I Børneteamet arbejdes der med blandede sager, så familierådgiverne både arbejder med psykosociale problemstillinger samt kompenserende ydelser. Vi vægter at have barnet og familien i centrum i alle teamets sager.

Størstedelen af din tid vil gå med:

 • Visiterende funktion i forhold til indkommende underretninger
 • Underretningssamtaler med børn og familier
 • Stillingtagen til iværksættelse af børnefaglige undersøgelser
Fredensborg Kommune
Genopslag - Tandplejer til Tandplejen

Fredensborg Kommune

Vi søger en dygtig tandplejer til vores to teams i Humlebæk og Kokkedal 3-4 dage om ugen.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads hvor trivsel og udvikling er højt prioriteret
 • Gode muligheder for faglig sparring
 • Dygtige og engagerede kollegaer

Stillingen er som udgangspunkt 3-4 dage om ugen med to dage i omsorgstandplejen per måned, men ønsker du ansættelse 2 dage om ugen, hører vi også meget gerne fra dig. Skriv i din ansøgning, hvor mange timers ansættelse, du er interesseret i.

Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Fredensborg Kommune
Genopslag - Uddannede pædagoger til både børnehaven og vuggestuen i Påfuglen

Fredensborg Kommune, Nivå

Her tilbyder vi et arbejde i Fredensborg Kommune med fagligheden i førersædet, hvor der tilbydes kompetenceløft af alle medarbejdere i forbindelse med den styrkede pædagogiske læreplan samt moduler på diplomniveau.

Signe udtaler: "Her har vi mange ideer, som anerkendes, gribes og iværksættes langt hen ad vejen. Her er plads til både at drømme og at tænke ud af boksen. Min faglighed betyder noget."

Fredensborg Kommune
Udviklende og meningsfuldt job i ældreplejen - er du den SSA, vi leder efter?

Fredensborg Kommune

En dag i dit nye job kunne se sådan ud:

Du mødes med lederen og kollegerne i afsnittet kl. 7.30, hvor I gennemgår, hvordan den forgangne dag/aften er forløbet. I taler om, hvilke beboere der har behov for særlig observation eller behandling i dag. I taler også om, hvilke særlige opgaver der er i dag, og fordeler herefter ansvaret for beboernes pleje i vagten.

Du og afsnittets ene SSA-elev er sammen inde hos en beboer, som ud over hjælp til morgenpleje også har behov for sårpleje og givning af insulin. Du vejleder eleven i hygiejnereglerne, mens I udfører sårplejen – og fortæller undervejs også beboeren hvad der er formålet med plejen, så hun føler sig tryg ved den.

Du og kollegerne fra det andet plejeafsnit, Bøgebo, mødes sammen med jeres leder til fælles kaffe kl. 10.30 (det er fredag) og I får en hyggelig og god snak om, hvad der sker i hvert enkelt afsnit.

Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 22. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Fredensborg Kommune
Indskolingslærer til Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Du har nu muligheden for at blive en del af en rigtig god skole med stor arbejdsglæde, sammenhold og mange alsidige kompetencer.

Vi søger en dygtig lærer, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Du vil primært være tilknyttet vores indskoling.

Du skal kende dine fag samt gerne have erfaring i at formidle viden til en gruppe elever med specielle forudsætninger og behov. Du behøver ikke at have erfaring indenfor autismeområdet – der vil være mulighed for oplæring og relevante kurser.