86 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

86 jobannoncer

Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

Vagt til kulturhistoriske ejendomme

København K, Helsingør, Hillerød og Fredensborg

Kan du løse vagtopgaver selvstændigt og på et sikkerhedsmæssigt højt niveau?

Du vil som vagt komme til at arbejde på nogle af statens slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Dette omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Amalienborg Slot.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være rundering og tilsyn samt adgangskontrol og fastvagt. Der vil også være serviceopgaver samt opgaver med parkeringsvagt på Christiansborg Slot.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
Fredensborg Kommune

Byudviklingsdirektør

Kokkedal

Har du lyst til at spille en nøglerolle i fire spændende, men også komplekse byudviklingsprojekter i Nivå, Kokkedal, Humlebæk og Fredensborg? Og har du mod på at styrke kommunens ejerskab i de kommunale selskaber, engagere dig i driften og vedligeholdelsen af den kommunale bygningsmasse samt deltage aktivt i kommunens strategiske ledelse?

Du kommer som medlem af direktionen til at stå i spidsen for hele den kommunale organisation og herunder den overordnede ledelse af de to centre, Center for Ejendomme og Center for By og Land, hvor du skal understøtte en effektiv og koordineret indsats på tværs af fagområder.

People Company søger for Winson Teknik ApS
Gem
People Company

Miljøsanitører – Teknisk demontage/nedrivning - København

Winson Teknik ApS har travlt og mangler Miljøsanitører. Det drejer sig om flere stillinger og hvis du er en del af helt sjak, så er vi åbne for at ansætte hele sjakket.

Arbejdsopgaverne er primært at demontere tekniske anlæg, asbestsanering, nedskæring af rør og kabler samt nedrivning af parcelhuse. Vores team består pt. af ca. 16 Miljøsanitører og vi har brug for flere, da vi har en bugnende ordrebog med mange nye projekter til opstart i den kommende tid.

Gem
Fredensborg Kommune

Specialpædagogisk konsulent

Kokkedal

Brænder du for den tætte dialog med forældre, skoler og tværfaglige kolleger, og trives du i en travl hverdag, der kalder på overblik og faglig pondus?

I stillingen bliver du tilknyttet Team Specialundervisning. Til daglig samarbejder vi tæt i opgaveløsningen med fokus på børn og unges trivsel og læring.

Vi har høj grad af egen styring i vores opgaver, og lægger vægt på at være en fleksibel arbejdsplads.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Marco Marine A/S

Arbejdsmand

Fredensborg

Som arbejdsmand hos Marco Marine A/S bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at effektivisere driften af virksomheden. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer af opgaver, og det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Dine primære opgaver:

  • Pakning af værktøjskasser til vores on-site opgaver på de syv verdenshave.
  • Eftersyn og kalibrering af værktøj.
Marco Marine A/S
Gem
Fredensborg Kommune

Pædagog søges til § 82 tilbuddet - Spilopperne

Fredensborg

Vi har ressourcerne til, at du kan være nærværende igennem hele dagen og tage afsæt i det enkelte barns behov og udviklingspotentiale – det har kæmpe betydning for børnenes hverdag

Maiken Andersen, daglig leder.

Du bliver en del af vores hverdag, som bygger på struktureret special pædagogik med udgangspunkt i børn med særlige behov og de udviklingsforstyrrelser der kendetegner børn med autisme. Du har en naturlig og tydelig legende tilgang til børnene og opbygger nemt tillidsfulde relationer til børn, forældre og kollegaer.

Gem
Dansac A/S

Maintenance Supervisor

Fredensborg

Som Maintenance Supervisor bliver du en del af et erfarent team, og din rolle vil omfatte en lang række opgaver ud over den daglige drift, herunder tæt samarbejde med projektteamet, som skal bidrage til hele processen med at flytte produktionen.

Du vil være ansvarlig for at sikre en effektiv drift af produktionsanlægget, løbende udvikle og uddanne medarbejdere, inklusive teknikere fra Litauen, samt opretholde gode relationer med service- og reservedelsleverandører.

Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor dine ideer og kompetencer kan udvikle sig.

Dansac A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Coloplast A/S

Integration Architect for MuleSoft platform

Humlebæk

Do you want to be part of strong team working within integration and automation – a fast-growing area in the industry? And are you motivated by making ideas and strategy a reality?

At Coloplast, we are looking for integration architect to assist us in staying ahead in the integration landscape. And by doing so, you and the team will directly contribute to making life easier for people with intimate health care needs. That is our true DNA.

Coloplast A/S
Gem
Philipson Wine ApS

Bliv kontorassistent (20 timer) i Danmarks ledende online vinhandel

Kokkedal

Skal du i gang med dit sabbatår? Eller ønsker du bare et deltidsjob?

Dine arbejdsopgaver er bl.a. kontakt til og daglig styring af fx rengøring, frokostordning, håndværkere, bestilling af kontorartikler mv. Du vil også have opgaver i forhold til medarbejdere, f.eks. nøgleudlevering, alarmkoder og udlånsregistreringer.

Vi tilbyder et afslappet, uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø på vores kontor i Kokkedal.

Philipson Wine ApS
Gem
Louisiana Museum of Modern Art

Altmulig M/K til Louisiana Café

Humlebæk

Har du hænderne skruet rigtigt på og henter du energi i praktiske opgaver?Vi søger lige nu en veloplagt og ansvarsfuld medarbejder, der har lyst til at tage sig godt af en række vigtige, praktiske opgaver som gør livet lettere for det velsmurte team i Louisiana Cafe, som hver dag bespiser museets mange gæster.

Du bruger mest tid på varemodtagelse, sætte varer på plads, oprydning, rengøring, diverse ærinder på museet, transport af affald fra køkken til container, lettere varebestilling.

Louisiana Museum of Modern Art
Gem
Coloplast A/S

Senior Application Specialist

Humlebæk

Are you passionate about mastering data management and navigating the intricacies of MDM software solutions?

As STEP Senior Application Specialist, one of your main objectives is to prioritize and ensure the delivery of solutions within multiple data domains inside the STEP application and by doing so meeting the business requirements of different stakeholders. You will provide input and architectural guidance, configuring out-of-the-box elements, and developing customized/scripted solutions. Working in an agile framework, active participation in the development team is expected.

Coloplast A/S
Gem
Fredensborg Kommune

Dygtig matematik- og naturfagslærer til specialklasser

Kokkedal

På Kokkedal Skole har vi to specialklasserækker. Den ene for elever med opmærksomhedsforstyrrelser (K-klasen), den anden for elever med generelle indlæringsvanskeligheder (J-klassen).

Du vil få kollegaer, der vægter trivsel og faglighed højt, men samtidig lægger vægt på samvær, humor og fællesskab.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Fredensborg Kommune

Humlebæk Skole søger en nærværende, udviklingsorienteret daglig leder til vores udskoling

Humlebæk

Skole er noget, vi skaber sammen, og vi har en stærk tradition for at gå dialogen og samarbejdets vej. Der er højt til loftet, og vi har et forpligtende fællesskab. Vi tilbyder en arbejdsdag, der kan spænde vidt fra strategiske og pædagogiske beslutninger til drift af afdelingen.

Dine ledelseskompetencer er vigtige for os. Du skal have mod på og flair for at igangsætte faglige processer og følge dem til dørs.

Du får mulighed for at udvikle din egen ledelsespraksis igennem netværk og relevante kurser og uddannelse.

Gem
Fredensborg Kommune

Vi søger en Social- og Sundhedshjælper, der har lyst til at skabe en tryg og meningsfuld tilværelse for beboerne på Benediktehjemmet

Fredensborg

Er du passioneret omkring omsorg og trivsel for ældre borgere, og vil du være en del af et dedikeret team, der fokuserer på beboernes livskvalitet?

Benediktehjemmet er mere end blot et plejehjem. Det er et hjem, hvor vi hylder hvert enkelt menneskes værdighed og livshistorie.

Vores åbne tilgang til forandringer og nye ideer gør os til et spændende sted at arbejde, hvor du kan være med til at gøre en reel forskel i livskvaliteten for vores ældre borgere.

FUGL LEONHARDT søger for Nivaagaards Malerisamling
Gem
FUGL LEONHARDT

Køkken Kreatør/medarbejder til Nivaagaards Malerisamling

Nivå

Vi søger en kreatør/medarbejder til vores ”lille køkken med store ambitioner”, som kan lave mad (lettere anretninger), så fuglene synger! Det meste er hjemmelavet og hjemmebagt, og din kreativitet og dit gode humør kommer ikke mindst vores gæster til gode.

Du er faglært kok med flere års erfaring. Vi sætter pris på og inddrager vores smukke omgivelser i vores tanker omkring den mad, vi serverer, og vi glæder os også til dine menuinput som skal afspejle museets aktiviteter og gæstesegment.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV